ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 ש"ח בלי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280x1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV Battle Field Bad Company 2 Assasin Creed 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?לא חשוב 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת…
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
המחשב שלי סוגר מעל 3 שנים (מפרט בצד<<) ואני לא יכול לבצע לו OC בגלל הלוח אם של אינטל המחשב משמש לסרטים בFHD משחקים כבדים ואינטרנט האם כדאי להחליף כרגע רק את הכרטיס מסך לHD6950 לדוגמא ? או שכדאי לי להחליף בנוסף לכרטיס מסך שילוש חדש כבר על בסיס המעבדי SANDY BRIDGE החדשים ? עיכבתי את השדרוג בגלל החלפת התושבת של אינטל מ1156 ל1155 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג ברזולוציות גבוהות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזד…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דרייבר למודם 3G לנייד, ניסיתי להכנס לאתר של LG אבל הוא מבקש ממני Model Name/Number, ניסיתי לרשום כל מ'ס אפשרי אבל ללא הצלחה תודה. שנה אזרחית חדשה ומוצלחת. יבגני.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעונין בנטבוק נחמד, שלא יהיו עליו פרחים, שהמסך לא יהיה מבריק, (משתקף).. שיגיע ללא מערכת הפעלה אם יש דבר כזה... אני ממש לא צריך, אני מתכנן להתקין לינוקס כלשהו... אם יש כזה אטום כפול ליבה, עם 2GB זה יהיה מצוין! מה עם כרטיס מסך NVIDIA ION? כל זה אפשרי בתקציב של 1200? אם אין 2GB אפשר להוסיף למחשב עוד 1GB לבד? מעוניין בDell אגב, מתרחק מHP
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הצעה למפרט : מה התקציב המקסימלי? 5-6k כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 6K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - 70% פיתוח תוכנה 30% משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).- סביבות פיתוח תוכנה מתקדמות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בסביבות 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה , יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אבא שלי מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש שאינו כבד: 1. גלישה באינטרנט 2. עריכת מסמכים 3. עריכת תמונות ברזולוציה גבוהה (העריכה בד"כ איננה מקצועית) 4. מעט צפייה בסרטים \ יכולת הרצת משחקים (אין פה דרישה להגדרות גבוהות בהכרח) התקציב הוא אזור של 5000 ש"ח. הסתכלנו קצת וכרג אנחנו חושבים על Dell xps 15 i5 בגלל שהחומרה שלו נראית בערך מה שהוא צריך. זאת אומרת: מעבד i5, 4GB RAM, כרטיס מסך סביר, מסך Full HD. בנוסף, הוא מגיע עם 3 שנים אחריות בבית הלקוח. כרגע ראינו שאפשר לקנות אותו ב KSP עם מסך Full HD ב 5.5K (למרות שבארה"ב הוא עולה 850$). האם זו קנייה כדאית? האם יש דגמים אחרים שכדאי לקנות בהתאם לדרישות הנ"ל? האם כדאי להזמין מארה"ב? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בהרכבת מחשב לשימוש משרדי(אופיס)+אינטרנט+סרטים עד 1500 שקל ללא ציוד הקפי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן, היה לי SAMSUNG N150 עד שיימח שמו וזכרו גנב לי אותו... מחפש מחליף קטן וחמוד, עד 1800ש"ח. ראיתי שיצא מעבד כפול ליבה לATOM, עד כמה ההבדל מורגש בביצועים ולאילו דגמים יש אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב הפירוט של המפרט המבוקש: 1. מה התקציב המקסימלי? באזור 3000 ש"ח, אפשר לחרוג קלות (עד 500 ש"ח בערך). אם נדרשת חריגה נוספת אפשר לשקול. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט) פיתוח תוכנות (visual studio 2010, 2008). המחשב מיועד לחברת פיתוח תוכנה כעמדת פיתוח לתוכניתנים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - 2 מסכי 22" רזולוציה מיני' 1680X1050 (אחד מהם עם ציר מסתובב 90 מעלות), מקלדת + עכבר, רמקולים, אוזניות+מיקרופון 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד - נדרש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חווד על מפרט המחשב הבא, שמיועד לצרכי שימוש בייתי, לצורכי גלישה באינטרט, הורדת סרטים/מוזיקה, שימוש בתוכנת שירטוט אוטוקד. מעבד: אינטל Core 2 Quad Q8400 לוח אם: ח Asus דגם P5G41C-M LX או לוח Gigabyte דגם GA-G41M-COMBO (מה עדיף?) זכרון פנימי: Ceon/Kingston 2GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer 7200RPM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 8400GS 512MB (האם אין בעיה כרטיס מסך כזה עם לוח ASUS?) צורב: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 או צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 (מה עדיף?) ספק כח: IN-WIN Power Man 450W Real או Seasonic SS-500ET 500W (מה עדיף?) סה"כ כ 1750 ש"ח תודה,
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.co.uk/7-Touch-screen-Tablet-PC-WiFi-Google-Android-2-0-MID_W0QQitemZ270658502587QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m8QQ_trkparmsZalgo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D4%26ps%3D63%26clkid%3D5903498463092302502 מה דעתכם על המכשיר???אני מבין שזה לא אייפד ,אבל בשביך 420 שח האם הוא שווה???. הבנתי שהבטרייה מחזיקה כ 3 שעות. מישהו יכול קצת לתת עוד פרטים? האם המכשיר משתלם כמובן ביחס לסכום הנמוך.... תודהההה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שימושים עקריים: אינטרנט, אופיס, SPSS. לא מעבר לזה. משחקים- משחקי רשת. בשביל השימושים שלי מה חשוב יותר כמות זכרון או איכות מעבד? אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה. אשמח להמלצות. מה שהספקתי לראות זה משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5982&CatCode=3 תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם עדיף שלא ASUS קודם כל. ניסיון רע איתם. מחפש מחשב נייד לסטודנט שיכול להריץ כמה מכונות וירטואליות במקביל (לפחות 4GB זכרון). ושלא יקרטע לי בעבודה שוטפת עם כמה תוכנות שעובדות במקביל. מעבד חזק, כרטיס מסך אני לא צריך איזה 460GTX אבל אני רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים. אם אני כבר משקיע כסף. חשוב לי שלא יהיה פלסטיק זול, רוצה משהו רציני. גודל מסך לא משנה לי, לא פחות מ13" משטח עכבר נוח לעבודה לא כמו בנטבוקים של ASUS אין לי ניסיון רב עם לפטופים, אני פשוט רוצה משהו שיוכל לתת מענה לVMWARE עם 2-3 מכונות רצות בלי לעשות צרות יותר מידי, סרטים ומשחקים בצורה סבירה. תקציב אני מוכן בין 5000-5500 , אפשרות לכמה מאות שקלים למעלה גם לא תיהיה בעייה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כן - אני מודה שאני בדילמה אם זה מתאים לשרשור כאן או לציוד היקפי, אבל בסוף בחרתי פה... לאחר חיפושים וביקורות והרבה התלבטויות אני חושב על לרכוש את העכבר והמקלדת הבאים: עכבר logitech g500 שעולה בערך 265 שקלים כיום ללא מבצע. מקלדת merc stealth שעולה כ - 310 שקלים. סך הכל שניהם ביחד יעלו כ - 575 שקלים. האם בסכום הזה יש לדעתם קומבינציה משתלמת / כדאית יותר שתואמים את הרצונות שלי כפי שמתוארים להלן? הפיצ'רס שמצאו חן בעני בעכבר: לייזר, DPI גבוה עם חיישן איכותי, גדול (מתאים ליד שלי), מערכת משקולות, שינוי DPI בלחיצת כפתורים. הפיצ'רס שמצאו חן בעני במקלדת: תאורה אחורית מתחלפת, מקשים מותאמים ל - FPS בעלי חיפוי גומי, מקשי מולטימדיה, 2 יציאות USB, יציאות אוזניות ומיק. תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום מחשב HP Pavilion dv5-1160ej עם Vista, המחשב נדלק ורואים את המסך שכתוב HP לאחר מכן המסך ניהיה שחור ונתקע כך, ניסיתי להעלות את המחשב עם דיסק איתחול של וינדוס וזה נתקע באותו שלב וגם שמפעילים את האפשרות של Windows recovery המחשב פשוט לא מגיב. הרצתי את הבדיקות של הביוס לזיכרון ולהארד דיסק והכל תקין. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי או אפילו לתת לי כיוון איך לבדוק את הבעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לדודה שלי מחשב נייד של פוג'צו נהרס לה המטען והיא קנתה מטען אוניברסלי וההספק של המחשב זה 10.8 וולט והיא נתנה לו 24 ונשרף הספק הפנימי ואני רוצה לדעת כמה בערך עולה לתקן את זה..
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, דוד שלי מגיע מארה״ב בקרוב ואני צריך משם לפטופ לשימוש לאוטוקאד. מלבד אוטוקאד המחשב ישמש לאופיס ואינטרנט. התקציב הוא בעיקרון 600 דולר, אם חובה אז אפשר להגיע עד 800 דולר. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חבר קונה בקרוב מחשב חדש, בניתי לו מפרט ואני צריך חוות דעת או המלצות למפרטים אחרים.. מסך 22" רגיל, שימוש משחקים כבדים, ללא OC, תקציב 4300.. אין בקשות מיוחדות כלשהן, רק קירור חמוד למעבד שיהיה שקט יחסית גם במאמץ.. זה המפרט שבניתי לו: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY - זמין במלאי ₪943 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-S2 ₪363 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪150 כמות:2 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR 6870 1GB DDR5 ₪1247 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪115 מארז: [..] NZXT TEMPEST EVO w/o PSU ₪505 ספק כוח: [..] SEASONIC 650W : SS-650HT ₪388 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER - זמין במל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 לא כולל ציוד הקפי ומערכת הפעלה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוני…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם: toshiba satellite a200-14e הסוללה של המחשב מתה ואני מעוניין לקנות אחת חדשה. רציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות מהארץ, חנות זולה ואמינה(אם יש כזו חח), ואיזה סוללה אני צריך. אני צריך סוללב ממוצעת ולא יותר מזה. אני די חדש בכל העניין שלי, והמחשב הנייד בכלל של אבא שלי. אני יכול לתת לכם כל מידע שתבקשו בשביל לעזור לי, תודה מראש D:
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את חבילת הגלישה של אורנג'- 179 ש"ח לחודש, ואני מקבל מחשב Asus K50IE T4400 אני צריך מחשב נייד לעיצוב (פוטושופ, פלאש וכ'ו), ושאולי יוכל להפעיל גם משחקים- לא כל כך כבדים (Wow- על Mid-low לא יותר מידי) רציתי לדעת אם המחשב הזה עומד בדרישות, ומה אתם חושבים על הדיל של אורנג' בכללי? ואיך האינטרנט שלהם? http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Computers/pages/Asus/Asus_K50IE/ תודה לעוזרים (אם יש איזושהי חבילה שאתם חושבים שיותר משתלמת אני אשמח לשמוע)
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט: 1. תקציב 4500, עם חריגות מוצדקות 5500. בגדול הכסף הוא לא בעיה ואם כדי לנצל את ה-i5 שנדרש למטה צריך להוציא קצת יותר על רכיבים אחרים - בסדר. 2. שימושים - אינטרנט כבד (כ-30 טאבים פתוחים בו-זמנית, תודה לפיירפוקס 4), סרטי HD ומשחקי AAA. יש לי כבר מסך של 24 אינץ', אז המחשב נדרש להריץ היטב את כל המשחקים הקיימים היום ב-1920X1200 בהגדרות גבוהות (אבל לא מקסימליות, לא נוהג לשחק עם AA). 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. בזמן משחקים השקט לא חשוב בכלל (שימוש באוזניות/ווליום גבוה), ב-idle ובניגון סרטים המחשב חייב להיות שקט ככל האפשר. 5. לא מתוכנן אוברקלוק. 6. חובה תמיכה ב-ESATA וUSB3. עדיפות קטנה למארז עם 6 חיבורי USB ומעלה (מקסימו…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על מפרט מחשב עד 3000 ₪, ללא ציוד היקפי. אני מחפש מחשב עם דגש על כוח עיבוד – קידוד סרטים, קידוד מוזיקה (flac, mp3), עריכת תמונות (photoshop) וכמובן עבודה שוטפת, אינטרנט וסרטי HD. בנוסף הייתי מעוניין לבצע OC קל / בינוני. מבחינת שקט, הייתי מעדיף שיהיה שקט – אבל זה לא חובה. יש לי מסך 22 בעל רזולוציה מקסימלית של 1680X1050. יש לי גם את הקירור Mugen 2 rev B – אז אני לא צריך קירור למעבד. דגשים: אני רוצה כונן קשיח בנפח של 1T. כרטיס מסך - אני לא רואה טעם להשקיע יותר מ 500 ש"ח כיוון שאני לא גיימר ואני לא אנצל את הכרטיס וחבל. את המחשב אני מתכוון להרכיב לבד, לכן אין חשיבות לחנות מסוימת. המפרט שחשבתי עליו: מעבד - 727 ₪ AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX ל…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיועד לעריכת וידאו כרגע בתוכנת pinnacle ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למחשב נייח לא כולל מסך מטרה=לעבודה משרדית מאומצת עבודה עם כמה תוכנות במקביל תקציב-2500-4000 חשוב לי שיהיו במארז כמה שיותר יציאות usb תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-