עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום מחפש מחשב ב3500 ש"ח כולל מסך 17 עם יציאת DVI כולל כרטיס מסך עם DVI עדיפות שיהיה מבוסס אינטל תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by dark_zero,

שלום חברים! אני צריך מחשב ב3600 למשחקים עם מסך כך שאשמח לקבל מפרט. בלי לחקוג בבקשה. תודה מראש! נ.ב אמשח לקבל חוות דעת על החנות הזאת:http://www.omc.co.il/ ראיתי אותה בסביבה. רצוי שהמפרט יהיה מTMS כי קרוב לודאי שאקנה שם.

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  3. היי, אני בשלבי הרכבת מחשב, הזמנתי כבר את כל החלקים, אך חסרים לי רק קירור למעבד וזיכרונות. התקציב שלי לשני מוצרים אלו הוא עד 680 ש"ח. זה המפרט, אנא עיזרו לי למצוא קירור למעבד וזיכרונות (4G 1333/1600) להשלמת הפאזל. מה מומלץ במסגרת התקציב שציינתי? מעבד Intel Core i5-750 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Western Digital WD5000AAKS כרטיס גרפי Connect 3D ATI RADEON HD4870 1GB GDDR5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח CoolMaster eXtreme Power Plus 500W תודה לכם

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by WebRIPPER,

להלן שני המפרטים - מה דעתכם? P-4 3Ghz LGA 755 Intel 915GAVL 512M 400Mhz Maxor 80G SATA (8m) P-4 3Ghz LGA 755 Asus P5GDC-V 256M 533 80G SATA מה תגידו? שמעתי דברים טובים על הלוח של INTEL - מחיר - אותו מחיר. תגובתכם...

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  5. מחשב שמיועד רק למשחקים כבדים (עודכן)!!!! מעבדי אינטל? (שח1490) ?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? לוח אם - (770שח) ?ASUS? - ?P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, כונן קשיח - (385שח) WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII זיכרון - (600שח) PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL כרטיס מסך - (1220 שח) GIGABYTE 6800GS 256MB PCI-E מארז - (400שח) Sunbeam Transformer BLACK ספק - (380שח) FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan מחיר סופי בין 5245 מה דעתכם בכללי על המפרט (אפשר להוזיל , להחליף) התקציב המקסימלי הוא עד 5300 לא אגורה יותר תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  6. אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב שישמש ל: א) גלישה באינטרנט. ב) משחקים לילדים קטנים (4 ו- 5.) כולל רמקולים. עכבר ומקלדת. מקום קנייה שיבטיח אחריות ל-3 שנים תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  7. מעונין לשמוע חוות דעתכם על המפרט הבא שימושים עיקריים א. פיתוח והרצת מערכות הפעלה וירטואליות ב. משחקים ג. גלישה דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mine 2 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12212 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13005 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13540 כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by eyal1506,

הדברים שאני חייב במחשב: 8GB זיכרון 1TB דיסק קשיח מארז נורמלי ולא פלסטיק זול (עדיף גם שקט) ומעבד מהיר מה שכן אני לא יודע אם לרדת בכרטיס מסך ל 6870 או להשאר עם ה 560TI המסך שלי הוא DELL 24 ברזולוציה FHD זה מה שהצלחתי להרכיב: אשמח לחוות דעת..... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪450 מארז: Fractal Design ARC Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪416 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד…

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by yotam86,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 3500 ש"ח. אין לי כל כך אפשרות לחריגות... המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם בחדר. הכר…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-500 ש"ח, אם יש הצדקה משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? (בתקווה) גבוהות 3. האם…

11. Started by drorr,

מטרות המחשב 1. עבודה משרדית, אינטרנט 2. סרטים 3. אוטוקד ופוטושופ מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX לוח אם: ASUS M2V-TVM מסך: SAMSUNG LCD 19" 931BF 2ms DVI - 1:2000 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN קרור למארז: THERMALTAKE THUNDERBLADE 120mm LED FAN BLUE - TT-A1926

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  12. שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב כמה שיותר חזק לגיימינג אם אפשר אז לשלב את הכרטיס Sapphire HD 4890 Toxic/Vapor-X המחשב מיועד למסך Dell 2209wa תודה מאש

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב נייד עם GPS מובנה, לצערי לא מצאתי עדיין מחשבים כאלו באתרי המכירות. יש בכלל דבר כזה בארץ? אני מעוניין במחשב לצרכים משרדיים בעיקר, בתקציב של עד 3,500 ש"ח. לא חשוב לי גודל המסך, יכול להיות מ-10 אינץ' ומעלה. מה שכן חשוב לי: 1. יכולת עבודה טובה מבחינת מהירות (לא רוצה להמתין 5 דקות לפתיחת מסמך) 2. זמן סוללה ארוך ככל שניתן (למרות שאם ניתן לחבר למצת ברכב זה פחות קריטי) המחשב הזה בוואלה נראה לי ממש מעולה אבל חסר לו התקן GPS: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDELL3010 מישהו מכיר מחשב במפרט דומה שכולל התקן GPS? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by alonkl,

http://skypc.co.il/pl_product~M725R~14~0.htm זה כדאי המחשב בהרכבה אישית הזה? עם הרכחבים הכי זולים חוץ מ1ג'יגה זיכרון? עכשיו השאלה היא אם אפשר בפחות כסף מחשב שישמש לדברים קלים מאוד: וורד, אינטרנט, והמקסימום של המקסימום פיפא 2002.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  15. 4K בלי מסך צורב די וי די רמקולים מקלדת ועכבר... מארז +ספק מעבד לוח אם זיכרון גיגה כרטיס מסך הרדיסק נפח גדול 160+- כונן דיסקטים קירור אם צריך גם למשחקים לא גיימר משחקים קלים פיפא קונטר סטרייק שיהיה איכותי . כרטיס ב 500 - 600 שקל יספיק לקודד סרטים לעבוד עם יצירת מוזיקה .. בלי צורב די וי די SKYLINE

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by amiro,

שלום לכולם אני מחפש מחשב תותח למשחקים, אני מוכן להשקיע במחשב הזה עד 10,000 ש"ח אם אפשר לעזור לי במפרט טכני טוב מאד לקניית מחשב איזה(מעבד, לוח אם, כרטיס מסך,זיכרון......)??? ומה כדי לקנות עכשיו?? רב תודות מראש. Amir

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  17. שלום לכולם! יש לי תקציב של 3400 ש"ח. לא ניתן לחרוג ממנו. מבקש להרכיב מחשב לעריכת וידאו, עובד עם פרימייר פרו cs4 בתקווה לעבוד בעתיד עם 5. יש לי כבר כרטיס מסך :MSI N250GTS TwinFrozr 1G OC GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready . בנוסף אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. חשוב לי שיהיה intel ולא AMD. מבקש עזרתכם בהרכבת מפרט. תודה רבה,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אני מחפש מפרט מחשב המיועד למשחקים עם תקציב בסביבות ה 7 -8 אלף (ללא ציוד הקפי) כאשר הוא אמור לשרוד עוד כמה שנים עם מקסימום הוספה של כרטיס מסך נוסף בעתיד. לגבי סוג משחקים למשל SKYRIM COD Crysis3 וכו בגרפיקה מלאה (הגדרות מקסימליות/גבוהות). הרזולוציה של המסך כרגע היא 1920X1080 לגבי הרעש לא כזה קריטי אבל גם לא יותר מידי רועש נניח 6/10. יתכן בעתיד יהיה גם OC קל-בינוני (בעתיד הרחוק אני מקווה ) אין צורך לכלול שום תוכנה ואין העדפה לחנות מה שכן שתיהיה אפשרות למשלוח לאזור אשקלון/באר שבע. (במידה והחנות לא שם) לגבי השדרוג אני מתלבט עקרונית אני מעדיף שהדבר היחיד בעתיד יהיה הוספת כרטיס ב SLI מקסימום כיום שהתושבות של המעבדים משתנים כל חצי שנה לדעתי זה לא ישרוד שדרוג מעבד ו…

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by shemia,

אני מעוניין לקנות מחשב טוב שיחזיק לי מעמד להרבה זמן ושיצליח להריץ לי משחקים מתקדמים לדוגמא, GRID, pure, stalker clear sky, ועוד בסגנון הזה... אנא אימרו לי מה דעתכם על המפרט הזה: לוח אם asus p5k se מעבד intel core 2 quad q9400 2.66Mhz 6mb זיכרון corsair ddr2 4 GB 800Mhz כרטיס מסך geforce 9600gt 512MB pci ex דיסק קשיח w.d 320 GB sata || 7200 16 MB אודה לכם על תשובתכם,

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא , ברשותי מסך גיימיניג 32 ״ 144 HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה יפה אבל לא חייב להגזים כדי לא ליצור עלויות גבוהות על נראות 7. האם האם יש צורך לכל…

21. שלום, לקראת שנת הלימודים הנפתחת בקרוב אני מעוניין במחשב חדש אותו אוכל לנצל גם למשחקים חדשים. התקציב שלי מוגבל ב-5,000 שקלים. הצלחתי להרכיב מפרט החורג במעט מהתקציב ואודה לכם אם תעזרו לי לקצץ אותו. להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Evercool PT12-9525EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤36 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver כמות: 1 - מחיר: ¤356 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤387 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤404 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כ…

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by danieleto,

שלום קוראים לי דניאל ואני נוסע בקרוב לארצות הברית ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד אשר היעד שלו יהיה בעיקר משחקים ברמה גבוהה יחסית אינטרנט מוזיקה ... עכשיו התקציב שלי הוא 5K אני מעוניין שיהיה מחברה מוכרת ושבארץ האחריות שלו תיהיה בתוקף כמובן שכמה שיותר שעות עבודה וסוללה בעל טעינה מהירה......ושיהיה בתוכו כבר את וינדוס 7 תודה רבה...... אני פשוט דיי חלש בכל עניין של סוגי מחשביים נידים ומכל התקצירים פה קצת התבלבלתי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום חברים חבר ביקש שאעזור לו עם מרפט מחשב לצרכים די כלליים, בעיקר כתחנת הורדות של סרטי HD ולימודים (שימוש משרדי). המחשב לא מיועד למשחקים, אם כי שלא יהיה חסר יכולת בכלל. בגדול, המחשב יהיה בחדר אורחים וישמש כמו שנרשם כתחנת הורדות. כמו כן, המחשב יחובר ב-WIFI לסטרימר בסלון שיחובר לטלוזיה של 32'. רצוי שגם למחשב עצמו תהיה יכולת התמודדות עם תכני HD (כרטיס גרפי ויכולת אחסון טובה). תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 50% סרטי HD, כ-30% הורדות, וכ-20% עבודה משרדית ולימודים. -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  24. שלום חברים! לאחר חיפוש מעמיק מצאתי את הנייד הזה: http://ksp.co.il/?uin=23332 קודם כל אם מישהו יוכל לפרט לגבי יתרונות/חסרונות מהיכרות עם המחשב אני אשמח (אין לי מושג האם חיי הסוללה של הנייד הנ"ל נחשבים נמוכים/סטנדרטיים/גבוהים). בנוסף, רציתי לדעת אם אתם יודעים על ניידים אחרים בעלות דומה לזו המצוינת בלינק אך עדיפים על המחשב הנ"ל. הצרכים שלי: 14'' או 13.3'' מעבד חזק ויציב. מאיץ גרפי חזק מספיק. טאצ' (מסך מגע). כדאי חיי סוללה מספיקים. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני חושב לרכוש מחשב נייד HP Envy 17 עבור עבודה משרדתית. השימוש הוא בעיקר תוכנות אופיס כמו וורד, פאור פוינט. גוגל, דוקס וכו' אין שום כוונה להשתמש במחשב עבור גיימינג או משהו כבד. הסיבה שהמחשב הזה תפס לי את העין זה ה17 אינץ'. אני קונה אותו עבור אמא שלי ורוצה מסך גדול כמה שיותר במחיר הגיוני. הספק שלי הוא האם כדאי לקנות מחשב כזה עבור השימוש שרשמתי. האם יש טעם לקנות מעבד i7 או i5 בהחלט מספיק. והאם יש מחשב נייד אחר שכדאי לבדוק עם מסך גדול במחיר טוב יותר, ושהחומרה לא תהיה מוגזמת לשימושים של עבודה משרדתית. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.