ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברצוני להרכיב מחשב מהתקציב הנ"ל, המחשב מיועד למשחקים ועבודה (לא מתוכנן OC). אין צורך בזיכרון, מפני שהוא כבר נקנה לפני מספר שבועות, הציוד ההקפי היחיד שאני קונה הינו רמקולים. הנה המפרט שהרכבתי מ SKYPC, השמח לשמוע את דעתכם: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ₪1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ABIT AB9 QUAD GT ₪651 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AB9QGT כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ₪412 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200JS כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ₪2036 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ₪177 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק Enermax Chakra EC…
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 4000 , אפשר לחסוך 2. המחשב משמש לתוכנות אדובי CS6 , וגלישה (עדיף עם אופציה עתידית ל3D) 3. ללא ציוד הקיפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 5. רמת השקט: 7 6. מתוכנן אוברקלוק (OC)(בינוני) 7. ללא מערכת הפעלה, אך עם הרכבה 8. עדיפות לחנות אמינה בצפון הארץ(צפת והאיזור) עם אפשרות חלוקה הוגנת לתשלומים. 9. יש צורך בתמיכה בחיבור USB3. 10. מעוניין במחשב בעל רכיבים חזקים שיאפשר שדרוג בעתיד הרחוק, דרוש מעבד I7 \ I5 המחשב מיועד בעיקר לשימוש בתוכנות אדובי ותלת מימד. זה המפרט שהרכבתי לבד [אחרי מחקר מעמיק] האם הרכיבים תואמים זה לזה? האם יש מקום לחיסכון באיכות הרכיבים? האם הרכיבים מתאימים אחד לשני? מעבד אינטל :Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267&products_id=8744 לפי החישוב שלי, החלקים בנפרד עולים בסביבות 9200 ש"ח, אבל הם מוכרים הכל ב 7600. סתם רוצה לשמוע דעה של מומחים. אני אישית לא אוהב את הזיכרון המעאפן שהם תקעו שם, והם שמו מעבד נורא יקר שלא שווה את הכסף, והארדיסק שלמרות שהוא מהיר מאוד הוא לא יכול לאחסן יותר מידי. אבל עדיין, המחיר כל כך מפתה
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 מבחינת הכל ,מסך סוללה ביצועים וכו" עריכה:ואיך הם גם מבחינת משחקים(COD AW,BF4,WATCH DOGS)
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (פוטו שופ) ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אבקש את עצתכם ועזרתכם בקביעת מפרט למחשב שלם, כולל מסך, לשימושים ביתיים סבירים (אינטרנט, קצת משחקים וכד'). התקציב - רצוי כמה שפחות, אבל נקבע גבול עליון של כ 5000 ש"ח. אני חשבתי על מעבד E4300 ולוח GA-965P-DS3 או לחילופין מעבד X2 4600 או X2 4800 ולוח M2N-E. האמת - זה לא ממש משנה, כי גם המחשב הנוכחי מספק אותי ברוב המקרים. בקשר לשאר המפרט: זיכרון - 2GB של DDR2 בתדר 667MHz, או אפילו 800MHz אם ההפרש בינהם מאד קטן. דיסק קשיח - 250GB בחיבור SATA. צורב -DVD, רצוי בחיבור SATA. כרטיס מסך - לא צריך משהוא חזק, חשבתי על ה 7600GS או ה 7600GT, שכן מחירו ירד עקב יציאת ה 8600GT (שהביקורות לא ממש משבחות, אגב). חשוב שתהיה יציאת טלויזיה (למרוב שלרובם המוחלט יש יציאה כז…
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אלהן. אני סטודנט להנדסה שלא משתמש בתוכנות מיוחדות. אלא בOFFICE וכ'ו. אני מחפש מחשב טוב עם ביצועים טובים שיהיה המחשב האישי וגם המחשב הביתי בבית. שיהיה בעל מסך 15.6 סטנדרט ומשקל סטנדרט למחשבים בפלח זה. בעיקרון יש כל כך הרבה בשוק שקשה כבר לדעת מה טוב ומה לא. אני מחפש מחשב שלא מתחמם כ"כ מהר ולא רועש כמובן ונוח. התקציב שלי הוא 3K יש אפשרות גלישה במחיר עד 4K. אני רוצה גם מעבד טוב ונורמלי לא מעבד ישן.. אשמח להצעות המשך יום טוב
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין ברכישת שרת לעסק קטן , השרת ישמש להפעלת תוכנה שמרכזת את כלל הטיפולים ולגיבוי קבצים . השרת ימוקם בעסק עם חיבור ל 100 מגה אינטרנט הגישה אליו תהיה מכמה סניפים ברכבי הארץ . אני חשבתי על השרת הנ״ל hp proliant dl140 g3 server אשמח להצעות . תודה .
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כמה בערך המפרט הזה שווה? מחשב חדש עדיין לא נפתח
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
סליחה אם אני הופך למטרידן עם השאלות הללו, אבל אני לא מוכן לקנות מחשב נייד לפני שאני מתייעץ איתכם: כל הנתונים זהים, כאשר ההבדל היחידי בין שני הלפטופים שאני מתלבט בינהם, הוא המעבד: מצד אחד - core i7-720QM 1.6Ghz מצד שני - Core i5-450M 2.4Ghz תודה
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא כאן לא מעט. והפעם החלטתי להצטרף. הזמנתי מארה"ב X200 Tablet לצורך לימודים, למען האמת בלא מעט חשש (החלטה שהייתה צריכה להתקבל מהר) מהנוחיות של המחשב. ואני פונה בשאלה על עד כמה הוא שימושי בפועל אני בטוח שהוא חזק ו"מגניב" ויודע להריץ וורד... הישום של הTABLET, נוח?
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האלן חברה אני רוצה מחשב נייד בתקציב של 4000 +- הצרכים וצפיות שלי מהמחשב: -עבודות תיכנות וDESIGN ב PHOTOSHOP -גלישה באינטרנט ואופיס -סרטים -המחשב חייב להכיל WI-FI network ייתרון למחשב הכולל בתוכו BT ו IRDA. -רצוי שיהיה קומקטי ולא כבד ,מוכן ללכת על מסך 14 אך המסך צריך להיות איכותי יחסית. -עדיפות למעבד אינטל ולא סלרון (אם אפשרי במסגרת תקציב זה) זהו בעצם.. הצרכים והדרישות שלי לא בשמיים אז אני מחכה להצעותכם (: תודה מראש, סשה.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש (לפחות את רוב החלקים הרלוונטים) ואני צריך עזרה בתכנון המפרט. ישנה העדפה עצומה לחברות כמו ati, nvidia, asus, intel וכו'. המפרט יכלול הכול חוץ ממארז, ספק כוח וקירור למעבד (הם יקנו בארץ ללא קשר לתקציב). בלי ציוד היקפי, יהיה אוברקלוק קטן. ללא תוכנות נלוות. השקט חשוב, לכן אקנה קירור מים בארץ. אין צורך להתחשב בחלק זה. מתכנן לשחק בעיקר במשחקים כמו Crysis, COD וכו'. כפי שצוין למעלה, התקציב הוא 1300$. אין צורך לנצל את כל התקציב אלא אם זה צורך ממשי. המחשב צריך להחזיק בסביבות ה2.5-3 שנים, לכן עדיף שהחלקים יהיו חדשים. תודה רבה, עמרי.
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הזדמנות לייבוא אישי של נייד מארה"ב.. =) חרשתי קצת הרבה באמזון ומצאתי כמה דגמים, כולם די קרובים במחיר ובפיצ'רים (פחות או יותר) מה שעושה את הבחירה ממש קשה! סיימתי לימודי גרפיקה ואנימציה, וכמו שהנייח הלא כל כך נאמן שלי (כרטיס מסך עם 1GB,ארבע ג'יגה RAM, מעבד I3 והארדיסק חצי טרה שנשרף לפני חודש)שירת אותי עד עכשיו, אני מצפה שגם הנייד החדש יסחוב את: Adobe Photoshop Adobe After Effects Adobe Premiere אם יצליח להריץ פרויקטים קטנים יחסית גם בAutodesk maya אז בכלל סבבה. - מהמחקר שעשיתי בינתיים הבנתי שהדרישות הבסיסיות שלי צריכות להיות: 1- מסך 17 אינץ' ומעלה 2-כרטיס גרפי טוב יותר ממה שיש לי בנייח (Inno3D GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E ) 3- מעבד עם מהירות 3 ג'י…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לבד, לא הלך לי, אני לא מבין בזה. אמממ דברים עליהם אני שם דגש: 1. דיסק קשיח - 120GB. 2. כרטיס מסך - כרטיס מסך די טוב, עובד טוב עם משחקים סטייל doom 3 ו-Half life 2. לא ב29,000 ש"ח. 3. מסך - מסך "17, LCD. אמממ מסך טוב+, אני משחק במחשב. 4. זיכרונ\ות פנימיים - אם באמת משפיע בצורה ניכרת, 2 זכרונות פנימיים של 256MB. 5. לא אכפת לי בכלל ממארז, רק שיהיה שחור 6. עכבר - Microsoft Wheel Mouse Optical 7. מקלדת - Microsoft Multimedia Keyboard 8. אמממ אנ'רוצה צורב רגיל 52x24x52, לא צורב מהיר בטירוף, אמממ אם אפשר במסגרת התקציב שיהיה גם עם די.וי.די וצורב די.וי.די (???) אוקי, אין לי מושג לגבי לוח אם ומעבד, וכל השאר, רק לגבי המעבד, תתאימו לתקציב, שלא יהיה צולע. אממ…
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם לפלטפורמה X99. יש לי אופציה לרכוש את Gigabyte GA-X99M Gaming 5 או ASRock Fatal1ty X99M Killer. קריטי לי בעיקר נושא האמינות, מי אמין יותר מבינהם. ובכלל מי הייתם בוחרים מבין השניים ולמה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מפרט חצי שלם השבוע, ולהשלים אותו בינתיים עם חלקים מהמחשב הנוכחי שלי. המטרה העיקרית היא משחקים וצפייה בסרטים (ללא DVD), וכל שאר הדברים הרגילים. הקצבתי לעצמי לא לעבור את ה 3000 ש"ח, והגעתי ל 3060 בלי מע"מ, שזה טוב המחירים מ KSP, שם אני די בטוח שאקנה AMD Athlon XP 2800+ Barton (512k 333) 750 NF-7 SL nForce2 520 512MB Kingston DDR 400 510 RADEON 9600XT 256MB Sapphir(ATI) 1120 ATX MIDI 400w 260 MS Office keyboard 90 Creative Inspire 2400 sub + 2Sp 330 WD 60GB 7200RPM ATA100 0 CDROM x52 0 Floppy 1.44 0 MAG 17'' CRT 0 MS Optical Mouse 0 ------------ 3580 3060 ללא מע"מ (הרכיבים שמחירם 0 נש…
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום למשך 304 שנים הסתדרתי עם המפרט שלי : E6750 GIGABYTE-P35DS3 9800GT-1GB WD1TB G.SKILL 6144MB GBPK ללא שום בעיה אבל עכשיו אחרי שהתקנתי את BF3 ואני מקבל בקושי 19 FPS על הרזולוציה שלי 1920x1080 כשהכל על LOW אני מרגיש שיש צורך בשדרוג. אני בספק אם ישנו שדרוג כלשהו שיוכל לעזור לי מיכוון שהמעבד כבר דיי חלש ויהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חדש אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעות ו\או מפרט חדש. כמובן שאעדיף לשדרג את המחשב הקיים בעלות מינימלית אבל אני מודע לכך שיש סיכוי טוב שהדבר לא אפשרי ואצטרך לקנות מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן.. חדש כאן חבר המליץ לי על הפורום.. אני זקוק שמישהו יבנה לי מפרט למחשב לפי הפרטים שאני יתן למטה, תקציב לא ממש חשוב רק לא להגזיר טווח מחירים לא לדפוק לי 6000.. נגיד 4000 אז ככה אני זקוק למחשב בשביל הכל בעצם.. לשחק קצת (לא רציני בכלל) אבל עדיין שהכרטיס יחזיק לי לא איזה אחד מעפן שמשחקים של היום לא עובדים בו (ואני רוצה גם לחבר אותו לטלוויזיה).. אם לעצב פטושופ פלאש אול יעוד תוכנות זה חשוב עניין המעבד והזכרון.. ולהורדות.. אז שהמעבד יהיה נגיד 3.2 כפול ליבה או 3.6-8 אני לא יודע לא ממש מבין משו סבבה שיחזיק זמן ויהיה מהיר טוב.. זיכרון 1000 אולי אפילו 1500 אני לא יודע שמעתי שDDR טוב.. כרטיס מסך אמרתי כבר מה אני צריך.. לוח אם לא מבין, ועוד כמה לא מבין. יציאות USB שיהיו 6-8. צורב …
-
- 18 תגובות
- 959 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מגבלה, אבל מעונין לשמור על המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ועבודה בוורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הגיע לידי מחשב נייד מסוג toshiba satellite 220cds. מחשב נייד מאוד ישן, אך עדיין עובד. הוא עובד על פנטיום אחד... וזה מאוד משעשע. יש עליו windows 95. רציתי לדעת, כיצד אני מפרמט אותו? זה בשלב הראשוני. אני זוכר שבתקופת ה98 היה תקליטור אתחול שהיה עושה את זה, אבל למחשב הנ"ל אין כונן תקליטורים (או לפחות אני לא רואה אותו...). איך אני מגיע לביוס במחשב כזה? ניסית del, ניסית F1 ואת F4. מישהו זוכר מקשים אחרים לביוס? אחרי שפירמטתי איך אני מתקין את windows 98? אני זוכר שגם פה היה צורך בתקליטור אתחול. אם מישהו יכול להגיד לי כיצד להגיע לדוס, ומשם לפרמט ולהפעיל את הוינדוס, זה יעזור לי מאוד. נ.ב. אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי אפילו איך רק לשדרג, גם זה טוב. למפרט של הבלוק הזה: http://ww…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המחשב התחיל לקרטע, זה מתבטא באתרים שפתאום קופאים, המאוורר רועש ומחשב שלפעמים לא נדלק. באזור מגוריי ישנן לעתים הפסקות חשמל, אחרי הפסקת חשמל אני מוציא את כבל החשמל מהמחשב לדקה ולאחר מכן כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, הוא לא מגיב או שהוא מרסט את עצמו ונדרשת חזרה על הוצאת החשמל והכנסתו כדי שהמחשב יידלק. אני מעוניין להתחדש במחשב חדש בעל מארז קטן. את המארז להבריג לשולחן העבודה וכן את כל הכבלים לחבר לתחתית שולחן העבודה וכל זאת במטרה שלא יהיו כבלים על הרצפה. אני צריך לחבר מודם, ראוטר, מדפסת,סורק ומסך. יש לי מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה אך ליתר ביטחון צריך שבמארז תהיה כניסה רגילה (סגולה) למקלדת וכניסת usb נוספת לעכבר. השימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, שימו…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה, מכיוון שהיא משנה רבות את מטרת המחשב. האם ניתן להשתמש במחשב נייד כמסך לקונסולת משחק? במקרה שהתשובה לשאלה הקודמת היא כן-האם כדאי להשקיע בקונסולה+מחשב נייד עם רזולוצייה טובה מספיק בשביל משחקי קונסולה, או שכבר עדיף לוותר על הקונסולה ולהשקיע במחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים בפני עצמו? ועכשיו לטופס, אשר כמובן יכול להשתנות בהתאם לתשובות. מטרת המחשב-עבודות סטודנטיאליות (אופיס ואינטרנט), ראה שאלות למעלה. גודל המסך-בסביבות 14 אינץ', לא קריטי איזה סוג. רזולוציית המסך-ראה שאלות למעלה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-אפשרות להוסיף עכבר עדיפה, אך לא קריטית, ראה שאלות למעלה. משקל רצוי-אין. זמן סוללה-5 שעות יהיה מצוין. כל השאלות הנוספות-ראה שאלות למעלה, מלבד זה אין …
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
Intel q9400 gb ep43-ds3l 4Gb corsair xml3 nzxt tempest Wd 640gb caviar green 16mb Sapphire ati 4870 1gb toxic Dvd-rw lg Seasonic 550w
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם הקצועית - אנשים שמתמחים בתחום. הדגש: רכישת מחשב עם כל הטכנולוגיות החדישות ביותר שלא יגבילו אותי בדבר. *יש שני מעבדים שאני מתלבט האם בכלל עדיף להמתין בין 6700k ל-7700k שאמור להגיע בקרוב. *כרטיס מסך 1080 תומך בטכנולויות vr ו8k. *כונן קשיח ssd. *מערכות קירור שנדרשות למעבד. * לוח אם שמתאים למעבד ולכרטיס מסך. אם אפשרי לבצע הרכבה באתר של ksp או ivory ולצרף פה תמונה זה מאוד יעזור לי. תודה רבה לכולם פה.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-