עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חברי הפורום שלום. אבקש את עצתכם ועזרתכם בקביעת מפרט למחשב שלם, כולל מסך, לשימושים ביתיים סבירים (אינטרנט, קצת משחקים וכד'). התקציב - רצוי כמה שפחות, אבל נקבע גבול עליון של כ 5000 ש"ח. אני חשבתי על מעבד E4300 ולוח GA-965P-DS3 או לחילופין מעבד X2 4600 או X2 4800 ולוח M2N-E. האמת - זה לא ממש משנה, כי גם המחשב הנוכחי מספק אותי ברוב המקרים. בקשר לשאר המפרט: זיכרון - 2GB של DDR2 בתדר 667MHz, או אפילו 800MHz אם ההפרש בינהם מאד קטן. דיסק קשיח - 250GB בחיבור SATA. צורב -DVD, רצוי בחיבור SATA. כרטיס מסך - לא צריך משהוא חזק, חשבתי על ה 7600GS או ה 7600GT, שכן מחירו ירד עקב יציאת ה 8600GT (שהביקורות לא ממש משבחות, אגב). חשוב שתהיה יציאת טלויזיה (למרוב שלרובם המוחלט יש יציאה כז…

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  2. חשבתי על זה מ IQPC. לא צריך צורב ;D מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤987 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3P ¤697 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8800GT TOP 512MB GDDR3 : EN8800GT/TOP/HTDP/512M - RETAIL ¤1394 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤381 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤286 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤414 ספק כוח: CORSAIR 520W HX : CMPSU-520HXEU ¤630 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤124 מחיר סופי: ¤4913 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  3. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אפשרי מזומן ואפשרי אשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- היות ואני קונה אותו לקראת האונ' אני מניחה שאשתמש הרבה ב office, באינטרנט, אני ארצה לצפות בו בסרטים ומתכוונת להשקיע במסך שטוח גדול מספיק (חשבתי בסביבות ה-22/24 אינצ'- אני רוצה למקם אותו ככה שאני אוכל לראות סרטים בכיף יחסית מהמיטה), הגיוני שגם הורדות, ואני וחברה שלי כבר מפנטזות על איך שנשחק לנו ביחד בדיאבלו ברשת..אני לא חושבת שאני אתקין עליו משחקים כבדים, ולא מבינה בזה מספיק בשביל לדעת איזה משחק כבד וכמה…

• 15 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by dj_horse,

שלום, יש לי מחשב חדש של טושיבה לאחר הפעלה ראשונית של המחשב וכל הסידורים, התקנתי בו משחק בשם driver-sf. באחת מהפעמים שהפעלתי אותו, המסך התחיל להתעווט והנוצרו בו מן הקפאות כאלה בתמונה עוד לפני שהמשחק עלה. אין לי תמונה של זה כי לא היה ניתן לצלם את זה. הבעיה דומה לזה שהמחשב נתקע רק שנוצרים עיווטים בתמונה, אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון. בכל מקרה הבעיה קרתה פעם אחת, ולאחר הפעלת המשחק עד כה לא קרה שום דבר כזה. מה שעשיתי סך הכל לפני זה להתקין ישר דרייבר של הכרטיס מסך. זה די תסכל אותי כי המחשב חדש, ולא מזמן החזרתי את הקודם בגלל תקלה אחרת. מקווה שתוכלו למצוא לי פתרון. תודה.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  5. אוקיי אז ככה, לאחר הרבה התייעצויות בפורום הנהדר הזה, מחר מגיע הרגע הגדול ואני מזמין את המחשב. אם למישהו יש הערות או דברים שלדעתו צריך לשפר, זה הזמן והמקום כי אחר כך כבר מאוחר מידי. כמה שאלות אחרונות שיש לי: 1. המסך טוב? 2. יש כרטיס קול מובנה בתוך הלוח אם? 3. הזיכרון זה 2 סטוקים של 512 או סטוק אחד של ג'יגה? 4. הספק כוח שנמצא במארז יספיק לתחזק טוב את כל המערכת? מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU לוח אם: Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard זכרונות: Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory כרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card כונן דיסק: Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5` FDD צורב: LG GSA-H…

• 16 תגובות
    • 994 צפיות
  6. שלום אני שובר את הראש כבר שלושה חודשים מאז שרכשתי את המחשב הזה. הביוס עדכני ביותר. ניסיתי לפרמט כמה פעמים ולהתקין WIN7 מחדש עם כל הדריברים הכי עדכניים. כבר בזבזתי 600 שח על 3 עכברים אלחוטיים מבוססי NANO XMTR. הראשון של מיקרוספט 6000 והני של A4TECH והשלישי של לוג'יטק. כולם מתנהגים אותו הדבר. לא משנה לאיזה USB מבין ה 4 שאני מחבר. כולל USB3, העכברים בקושי מגיבים. נתקעים. הסמן קופץ לאן שבא לו וזוחל ללא תגובה... מה לעאזאזל יכולה להיות הבעיה? עכבר חוטי עובד מצויין בכל USB.. ניסיתי את העכברים במקומוש שונים כדי לשלול הפרעה אלחוטית אזורית... אני כותב את אותה הבעיה בפורומים באנגליתלרבות של דל.. אף אחד לא מגיב לי כאילו שאני ממציא דברים שלא קיימים.. בתמיכה של דל בארץ ביקשו שהריץ בדיק…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  7. טוב אנשים אני צריך בבקשה שתעזרו לי לבנות מחשב טוב קומפלט כולל הכל (חוץ ממקלדת ועכבר) לאינטרנט/אופיס, סרטים, משחקים קלים אני צריך גם מסך 19 אינץ' LCD ורמקולים איכותיים בגג 900 שקל וזהו תשתוללו תודה מראש

8. Started by doli48,

כמו שבכותרת התקציב הוא 5000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בתוכנות עיצוב כגון סוליד (תוכנה וקטוריאלית תלת מימדית), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, XBMC * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר – שיתאים לתוכנות גרפיות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? - פחות עקרוני חצי קילו לפה ולשם, אך כמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  9. אהלן, הרכבתי ב-TMS מפרט למחשב רב-תכליתי - עם קצת גיימינג. אני צריך עזרה בנוגע לספק ולקירור מעבד - לא יודע איזה פריטים כדאי לבחור. חוץ מזה אשמח להערות נוספות :-) תודה רבה! גלב. _______________________________________________________________ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Fractal Design Core 2300 Black כמות: 1 - מחיר: ₪307 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרט…

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by THISISME,

שלום, קניתי HP PROBOOK 4530S והתקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE 32 BIT בעברית. לא קיבלתי עם המחשב שום דיסק של דרייברים, אז נכנסתי לאתר HP להורדת הדרייברים והגעתי לדף הזה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5060882&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swEnvOID=4053&taskId=135&swLang=20#top ויש שם פשוט מיליון דרייברים ואין לי מושג מה להוריד ומה לא.. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by bronco,

אני זקוק למפרט מחשב לצורך עיבוד ועריכת ווידאו וקצת גרפיקה לצורך כך אני זקוק למפרט שיכלול מעבד, זכרונות, לוח אם, וכרטיס מסך. שאר הדברים כגון כוננים קשיחים מארז וספק כח קיימים אצלי תקציב עד 4000 ש"ח אם אפשר פחות גם טוב חשוב לציין שלוח האם צריך להיות איכותי וחזק מבחינת הרכיבים עם יכולת עבודה בריבוי כונני SATA ו USB

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  12. הי, מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ובעתיד משחקים קלים שיהיה שקט ומאוד מהיר. מה התקציב המירבי? 3000 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לעבודה משרדית, סרטי HD שימוש בפוטושופ ואולי בהמשך משחקים לילדים בני 6 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

13. Started by Saikodan,

INTEL FOXCONN H55X INTEL Core i3 530 2GB DDR3 1333MHz 500GB SATA2 16mb DVDRW 1000+FW 8.1chanel/HDMI/DVI INTEL X4500 Thermaltake LanBox המחשב הזה יספיק כדי לנגן תכני 1080P? אין לו כונן בלוריי, אבל קבצים בFHD יעבדו כמו שצריך? או שיש צורך בכרטיס מסך חיצוני?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  14. אהלן כולם, אני משדרג את המחשב ואשמח לחוות דעת: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כותרי AAA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 25 אינץ' (בתהליכי קנייה) רזולוציה של 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  15. היי אני צריכה עזרה בהרכבת מפרט העונה על הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, סרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). dot net, java וכדו' מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב 6. האם ישנה העדפה ל…

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  16. המחשב הנייד של אבא שלי התקלקל ולא משנה כמה פירמוטים יש בעיות והוא חייב מחשב כי זאת העבודה שלו.. אז אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד שהשימושים שלו הם רק קריאת אימיילים, גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה.. ושיוכל להעמיס עליו, אבא שלי בדר"כ פותח הרבה חלונות בו זמנית.. ושיחזיק הרבה.. התקציב הוא כמו בכותרת עד 7000 ש"ח כולל אחריות של 3 שנים, מחנות אמינה ושנותנת שירות טוב.. לא צריך הרבה ג'יגה בייטים, מספיק 40 ג'יגה.. זיכרון- או 512 MB או 1 GB

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  17. זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤432 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤785 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤387 צורב DVD: OPTIARC (SONY&NEC) DVDRW AD-7173S DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - LABE FLASH - SATA ¤187 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤470 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤405 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤127 קרור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT : A2329 ¤77 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77…

• 18 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by dan111,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD וקצת משחקים לא משהו מטורף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  19. שלום יש איזה אתר בחו"ל שמוכר מחשב נייד זה הדגם- Alienware-m17 אני מיתכוון לקנות רציתי עצה בנוגע המפרט המחשב עצמו מחירו 1400$ רציתי חוות דעת מיקצועית של אנשים כאן מה אתם אומרים על המחיר ועל המיפרט ... זה נישמע הגיוני מפרט כזה במחיר כזה באץ לא מגיעים למפרט מטורף כזה אלה אם תשלם כפול מחיר מימה שנותנים כאן! אשמח לחוות דעת יש קישור לאתר : http://www.technolog.co.il/2008/11/04/1353 עיברית אתר הבית- http://www.alienware.com/products/m17-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-M17&SubCode=SKU-DEFAULT

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  20. בניתי את המפרט הבא לצורך משחקים וOC ורציתי לדעת אם המפרט טוב או צריך לשנות משהו מחשב עד 8 אלף תקציב מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box 1,669 לוח אם 1,165 GIGABYTE GA-P35T-DQ6 , כונן קשיח Westren Digital 250GB X2 RAID 0 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 690 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe 1,648 1 Thermaltake Kandalf 1,030 מארז ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W 619 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ 257 צורב PIONEER 212 SATA 230 עכשיו אני לא יודע איזה ספק כוח לקחת או את הקורסיר הזה שהוא מעולה או לקחת איזה דגם טוב של TERMALTEK ולוח אני מתלבט בין הג'יגה בייט לבין ABIT FATAL1TY AA8XE ומשהו שבהתחלה רציתי זה ה ASUS P5K3 אני רוצה…

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  21. שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים על רזולוציה 1920X1200 ובאיכות גרפיקה גבוהה. אני מעוניין באפשרות לOC ככל שניתן (יש לי ספק מתאים - אל תדאגו). אין מסגרת תקציב כל כך, אלא לפי הצורך. כרטיס מסך כבר יש, 7850 1GB, שכבר נקנה לפני תקופת מה, ואני לא מעונין להחליפו. אין צורך בציוד הקפי, אני מעדיף לקנות בTMS, ומבחינת חיבורים בלוח, אין דרישות מיוחדות, חוץ מהרגיל (USB3, PCI, PCI-E 1). זה המפרט שהרכבתי. הערותיכם בבקשה... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בק…

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מפרט מחשב כדלהלן: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ, אינדיזיין, תוכנות מבוססות-דפדפן (אלקטרון), פתיחה של כרטיסיות רבות בו זמנית בכרום/אדג' (בסביבות 20-30 בבת אחת בד"כ), מסמכים מרובים פתוחים בוורד. לפעמים אני גם עובד בעיבוד נתונים וחיפושים בבסיסי-נתונים כבדים. כמו כן אני עובד על מספר רב של פרוייקטים בו זמנית, ולא רוצה להסתמך על כוננים חיצוניים יתר על המדה (רק לאחסון ארכיוני) אז אני צריך הרבה אחסון זמין בתוך המחשב (בנפרד מהכונן שעליו אתקין את התוכנות). 3. האם יש צורך בציו…

23. Started by arnon,

מתלבט בין בדגמים בעיקר מטריד אותי המסך ,האם ב LG זה מסך מבריק כמו מראה עם השתקפויות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2297&products_id=17478 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=17885 או יותר זול http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3110&scat=322&tcat= תודה רבה

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  24. שלום חברים לאחרונה כמה חברים ביקשו המלצה שלי למחשב נייד, הסתכלתי פה ועשיתי חיפוש אך לא מצאתי העדפות או מישהו שנתן מפרט והמלצות וגם בפורומים אחרים ראיתי שהמידע על מחשב נייד הוא דל מאוד ושאלתי היא האם מישהו יודע על אתר באינטרנט שניתן למצוא שם מידע איזה מחשבים ניידים מומלצים לקנות (כמובן מידע עדכני) או כל דבר אשר אפשר יכול לעזור כדי לדעת על איזה מחשב נייד שווה להמליץ אפשרות נוספת היא שכל בעלי המחשבים הניידים פה יכתבו איזה מחשב יש להם והאם הם מרוצים, כך האשכול הזה יוכל לשמש כל האנשים שמעונינים לקנות ניידים ולא יודעים איזה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  25. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מחשב אחד גיימינג מחשב שני מולטימדיה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שני המחשבים בשימוש יום יומי * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA COD CRYSIS MAFIA 2 בקיצור כל משחק חדש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? למחשב מולטימדיה נדרש מסך 20 אינצ' 4. האם יש רכיב בו אי…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים