עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מחפש נייד עד 5,500 ש"ח. ישמש לעריכת וידאו בסיסית, הרבה אופיס ואינטרנט וקצת סרטים. דרישות: חיבור firewire - התפלאתי לגלות שזה לא סטנדרט בכל המחשבים וזה פוסל לדעתי את כל ה-IBM/Lenovo. 1GB זיכרון - זה המינימום, אבל לא נראה לי שאוכל להשיג יותר במחיר הזה. הרדיסק של לפחות 80GB - עדיף יותר ועדיף מהיר (אם יש הבדלים). סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן - לא יודע מה הסטנדרט אבל הבנתי שיש הבדל בין 6 ל-8 תאים, אז עדיף 8 כמובן. שיהיה מוכן ל-Vista - לא יודע אם יהיה צורך, אבל לא רוצה לסגור אופציות. אני מעדיף מסך גדול, לא רוצה את אחד מהמסכים המבריקים האלה, אף פעם לא הבנתי למה זה טוב. המשקל לא כל כך משנה. מקווה שאפשר להשיג את כל זה בסכום הנ"ל, תודה

2. היי אני מחפש לרכוש לפטופ לקראת התקופה הסטודנטיאלית. כנראה שמה שאעשה איתו זה לראות סרטים, לכתוב עבודות לאוניברסיטה, לגלוש באינטרנט ובעיקר לשחק משחקים כבדים. הייתי רוצה שיוכל להריץ חלק משחקים כמו סדרת Crysis, סקיירים עם מודים ודומיהם בהגדרות Ultra. כמו כן, הלוואי שיהיו לו חיי סוללה סבירים. אשמח לעזרתכם, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by gil15,

היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט, הערות והצעות לשיפור אם יש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~ (עדיף לחרוג כמה שפחות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך לד 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  4. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש של אינטל (לא AMD), אבל עקרונית יש לי דיסק קשיח וכל הרכיבים הנלווים..... אני מעוניין לקנות: לוח אם טוב זיכרון 512 מגה (אני לא יודע איזו מהירות כדאי שזה יהיה....200 או 400 או משהו אחר) מעבד (לפחות 2.2) כרטיס מסך (משהו עם 128 מגה) מארז וספק הייתי רוצה לדעת את הרכיבים המדויקים כדי שאוכל לברר על מחירים בכמה חנויות.... העלות צריכה להסתכם במקסימום 3000 ש"ח.....(זה אמור להיות מחשב יחסית חזק......) תודה רבה רבה רבה מאוד, אלונה&אבי :-*

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  5. שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב... קודם כל אני מעוניין לדעת אם יש חנות סבירה באשקלון. דבר שני ב-3200 זה המפרט שהציעו מעבד Intel Q8400 ב-970 ש"ח הארדיסק 500GB - 250 זכרון קינגסטון 2 GB ב- 250 ש"ח מארז + ספק כוח גנרי - 170 ש"ח צורב DVD -ב 150 ש"ח Geforce 220 - ב- 400 ש"ח מסך 22" של MAG ב- 850 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת והמלצות למפרטים אחרים. תודה

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by ben_amitai,

ככה המחשב למחשקים חדשים אינטרנט והורד...אה אההם..... Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,489.13 ש"ח GIGABYTE GA-G1975X-C (975X) - ATX 1,179.28 ש"ח Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 1,820.94 ש"ח HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 423.05 ש"ח 512MB PQI DDR II - 667 - PQI Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 577.97 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,490.37 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,325.66 ש"ח מארז אני ילך על הטרנספורמר השאלה שלי קודם כל מה דעתכם על המפרט האם הספק מתאים וחוות דעת על הכרטיס מסך לא תזיק נ.ב אני יודע שהקונרו לא באמת במלאי אבל הוא יהיה ולי יש זמן

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  7. היי ערב טוב לכולם ותודה מראש למי שיעזור אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לשימוש בסיסי (אופיס , אינטרנט , משחקי פלאש וכו') , ולסרטים (full hd - קצבים של עד 50 מגה בשניה) יש כמה דברים שחשובים לי , והם מפורטים כאן לא לפי סדר חשיבות אלא סתם בסר שבו אני זוכר אותם 1.מעבד - שהמחשב יהיה מהיר מאוד - גם כשהמערכת הפעלה שלי היא ויסטה וגם כשאני רואה סרט , בקיצור כל הזמן מהר מהר מהר ניסיתי קצת להבין מה קורה עם אינטל וAMD ולא הלך לי , מלבד זה שהבנתי שאינטל התחילו להוציא מעבדים מרובעי ליבה לניידים ומעבדי 45 נ"מ 2.מסך - לא פחות מ14" - מעבר לכך כמה שיותר יותר טוב , חשוב מאוד (אך אם זה מייקר בטירוף אני ארד מזה) שהוא יהיה full hd 3.רשת - תקן N , אני יודע שהוא לא מגיע בניידים , מבחינתי …

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  8. שלום. אני זקוק להמלצתכם למחשב של 3000 ש"ח. אין לי צורך במסך, מקלדת או רמקולים. המחשב ישמש למשחקים, הורדות אינטרנט, ושאר היישומים המקובלים. זיכרון של 512, צורב קומבו DVD, והרדיסק 80. אם תוכלו לתת לי אופציית פנטיום וגם אופציית AMD זה מאוד יעזור לי. תודה רבה מראש.

9. Started by yotam.m,

רציתי לדעת איך המפרט הבא P4 775 3GHZ 64BIT ASUS P5DL2 KINGSTON 512*2 DDR2 160GB SATA 6600 GT DVD RECORDER X16 NEC 4200 שח רציתי לדעת מה אפשר להוסיף ולהוריד אם אפשר להחליף לוח אם הוא לא מספיק טוב. ואם צריך להחליף זכרונות אולי. והאם הכרטיס מסך הזה שווה 1100 שקל. המחשב משמש למשחקים אבל בעיקר להמרות וידאו.

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  10. תקציב:3000 - 4500האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:לנצלמהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גימינג קלבמידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: fifa 17 nba 17מתי מתוכננת הרכישה:חודש הקרוב האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לא האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:ssd מינימום 250 שעליו יהיה מותקן הווינדוס ועוד טרה של כונן קשיחהאם לתת דגש למשקל המחשב:לא בהכרח , אשמח למחשב קל אבל לא מפריע לי עד כדי כךהאם לתת דגש לזמן סוללה:כן חשוב לי מאוד אני צריך אותו למכללה ולכן זמן סוללה מאוד חשוב לי גודל צג רצוי:15.6 או 14 אפשרויות נוספות \ דגשים נוספים לגבי המחשב: מבין שייתכן ולא ניתן יהיה לענות על כל הדרישות במסגרת התקציב, אבקש את המלצתכם למחשב הקרוב ביותר

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  11. אהלן. אני עובד עם אוטוקאד, פוטושופ, לייטרום (הרבה פעמים במקביל). בנוסף - עובד עם תוכנות מייקרוסופט אופיס השונות - גם הן פתוחות במקביל לתוכנות המצוינות לעיל. אני גולש כבד, עם לא מעט טאבים פתוחים בדפדפן. עובד מהבית - פותח תוכנות שונות ומשונות להשתלטות על שרתים מרוחקים. פתוחים לי כמה קליינטים של VPN במקביל. אני לא משחק , בכלל ... רק עובד וגולש. צריך מפרט שמבחינת מעבד, זיכרון ולוח אם , יענה על כל הדרישות שמעל , ויספיק לפחות ל 4 שנים הקרובות (המחשב כרגע עם QUAD CORE Q6600 בן 5 שנים, אולי אפילו יותר). בנוסף - חשוב לי כרטיס מסך שיתמוך בחיבור שני מסכים במקביל - אז שתי יציאות DVI או HDMI די נחוץ . אשמח לתגובה nirtzen

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by noazz,

המחשב לא רק בשביל גיימינג , המסכים יהיו 2 מסכים 24" 1920X1200 התקציב הוא 3000+- (בעצם רק -) למפרט. אם יש לכם הצעה\שיפור\שידרוג אשמח לשמוע. המטרות הן להריץ את כל המשחקים החדשים וחלק מהעתידנים ב2 המסכים מעולה, ואפשרות להחליף\להוסיף כרטיס מסך בעתיד . מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪691 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪240 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + Thermaltake TR2 RX SERIES 550W TR2 RX SERIES 550W כמות: 1 - מחיר: ₪521 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪251 קשיח ל…

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by mem,

שלום. ראיתי שיש כאן אנשים עם הבנה רבה. ולכן רוצה להתייעץ אתכם. יש ברשותי 2 מחשבי HP המפרט של המחשב הראשון הוא כזה: מעבד אינטל dual cpu e2160. 1.80ghz המחשב עצמו הוא מחשב שרת. עם צלעות קירור ענקיות על הלוח והמעבד. וספק כוח שנראה טוב יותר מהפשוטים. המחשב השני הוא: מעבד אינטל dual core cpu e5300. 2.60 ghz השימוש במחשב הוא כזה. מחשב דולק כל היום עם גלישה רבה באינטרנט. קצת יוטיוב. ולא למשחקים. צריך לדעת מה עושה עבודה יותר טובה מבינהם מבחינת סוס עבודה שלא יתחמם הרבה ויתחיל להרעיש. ויעבוד בצורה מהירה. אשמח גם לדעת גם איזה מערכת הפעלה לשים עליו שתרוץ טוב. ההארד דיסק יחולק ל-2 בצד אחד הלינוקס שיעבוד רוב הזמן. בצד השני האם לשים xp או win7 ? תודה לעוזרים.

14. שלום אני חדש פה ורציתי לדעת עם המחשב הזה http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=672567 טוב לתקציב שיש לי 5000 שקל תודה :)

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג & VMware א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Call of Duty : Modern Warfare 3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Extreme 3. האם יש צורך בציוד…

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by Kanshoof,

שלום, יש לי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD 64 ביט (Pavillion dv9700). המחשב הגיע עם ויסטה 32 ביט. האם כדאי להשתדרג למערכת הפעלה 64 ביט ? ואם כן, האם מומלץ להתקין על מערכת ההפעלה הקיימת או לפרמט ולהתקין מאפס ? תודה.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול מלא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש כללי כגון: משחקים,סרטי HD,מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920x1080p * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?אין כרגע * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי …

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by letohe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 12K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לנצל הכל, תלוי בכרטיס מסך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי קצת ובתלות בבחירה בכרטיס מסך HIGH-END או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה בהרבה תוכנות בו זמנית, ומשחקים אך רק בעוד כשנה וחצי שנתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: דפדפן עם המון כרטיסיות, תכונות כדון VS,ECLIPSE,PYCHARM ו- VMWARE במקביל. פחות תדיר: משחקים, תוכנות כגון Unity, photoshop ותוכנות עריכה, אך בהחלט בשימוש. ולכן כן חשוב לי כרטיס מסך סביר לפחות. …

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  19. ידידי הצלם מעוניין לשדרג ממחשב מזדקן למחשב חדש. עיקר העבודה נעשית בפוטושופ ולייטרום והוא מתכוון לנייד כוננים, מסך ושאר ציוד היקפי מהמחשב הקיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, טיול ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) עיקר העבודה נעשית בפוטושופ ולייטרום, זללני זיכרון RAM ידועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  20. הדור של מחשבים חדשים לא מוכן ל- DDR5 +PCI-E5.0 1. אינטל ו- AMD מביאים מעבדים חדשים לשוק עם יכולות מרשימות אבל במחירים מופקעים לאור חוסרים בחומרי גלם +עודף ביקוש של צרכנים 2. PCI-E 5.0 - דור חדש של רוחב פס שלא יהיה שווה הרבה לקונה מחשב זה אין כרטיסי מסך עם PCI-E 5.0 ולא יהיו עד 2023 וגם אז יקח זמן לנצל משהו מרוחב פס זה 3. אין M.2 PCIe 5.0 SSDs למחשבים אלו ולא יגיעו עד -אמצע 2022 תוסיפו לזה מחירים פי 3 ממחירון יצרן 4. זכרון DDR 5.0 - שוב מתחיל סיפור של מחירים גבוהים לאור חוסרים בשבבים וגם במהירות התחלתית של 4800MHZ כמו לרכוש DDR4.0 במהירות 2133 MHz למה לרכוש טכנולוגיה שלא בשלה כלל ולא ממצא את הפוטנציאל במהירות . ב- 2023 מהירות …

21. שלום, אני סטודנט למדעי המחשב וזקוק למחשב חדש, בתקציב לא גדול, עבור צרכי לימוד ועבודה בלבד. הדרישות העיקריות שלי הם הרצת התוכנות הבאות: פוטושופ, visual studio, vmware. למרות הדרישות המעטות, עבודה שקטה של המחשב ואמינותו הם פרמטרים חשובים עבורי. יש לי היום מחשב ותיק של DELL, שלצערי לא מסוגל לתמוך ב vmware וזאת הסיבה העיקרית בגללה אני משדרג. אני לא זקוק למוצרים נלווים כמו מסך, מקלדת וכו', והתקציב, כפי שציינתי בנושא, הוא עד 2000 שח, כאשר המטרה היא שיסתכם בכמה שפחות. מודה מראש למשיבים

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  22. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט לא כולל ציוד הקפי. תקציב 3,000 כאשר אפשר לנצל את כל התקציב ואפילו לחרוג ממנו ב200 ש"ח. המחשב הוא לשימוש רב תכליתי. משחקים לא כבדים (למשל delta force x2, או need for speed), תוכנות כמו photoshop, והזרמה של סרטים לטלויזיה. לא מיועד gaming רציני. מבחינת שקט משהו באיזור 7-8 מתוך 10. לא מתוכנן OC. אין צורך במערכת הפעלה. יש סיכוי שאני ארצה לשדרג אותו בעתיד, אבל לא בצורה כבדה במיוחד. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור למעבד: Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset זכרונות: Kingston Hyper X Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 דיסק קשיח: Samsung EcoGreen 1TB=1000GB…

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  23. שבוע הבא אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואשמח להמלצה למחשב שישמש אותי במהלך התואר. * מטרות המחשב? לימודים(תכנות, קריאת מסמכים, כתיבת עבודות), צפיה בתכני HD , גיימינג(במידה ויכנס בתקציב, בעיקר guild wars2) * גודל המסך? 13-14" * משקל רצוי? עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיספיק לשימוש יומיומי אני מניח שסביב ה5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. ניתן לחרוג לתקציב של עד 4000, מעדיף לקנות…

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  24. שאלה אחרונה לפני שאני קונה את המפרט האם הספק שיש בתוך המפרט יחזיק את המערכת הזאתי 687.23 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX 1,009.56 זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ X2 784.53 דיסק קשיח WD 200GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA 225.02 צורב ASUS 52X32X52 2 MB BUFFER שחור 2,554.30 כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB 55.00 כונן 1.44 שחור 328.41 ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 139.88 סט מקלדת מייקרוסופט שחורה + עכבר אופטי שחור יפהיפיים 98.52 סי די רום EPO במהירות X56 בצבע שחור 130.00 בניית מחשב 1,085.58 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX 374.59 מארז מדגם CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 קיים ב 3 צבעים …

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום אני צריך לקנות מחשב ביתי חדש 1 הדרישות הם HD - 500 GB 2 מארז שקט 3 הוא אמור להריץ 4-3 מכונות וירטואליות במקביל אחת מהם כנראה SERVER 2008 ן HOME SERVER אני מתכוון להשתמש בו כמחשב אישי וגם כ סביבת ניסויים אין לי בעיה שמתי שאני מעמיס עליו עם מכונות וירטואליות להשתמש במחשב אחר לגלישה באינטרנט או כל דבר אחר אבל אני מצפה שיתפקד גם מחוץ למסגרת גם עם 2 מכונות עובדות יש לציין שאני משתמש גם ב VPC וגם ב VM ל WINDOWS ו LINUX כל אחד ומה שמתאים לו התקציב שלי הוא 3000- 3500 ללא מסך ואביזרים עכשיו אני יודע שזה לא הרבה אם זה לא אפשרי או צפוף מידי אפשר לחרוג עד 200 שקלים אם זה עדיין בעיתי אז אני יאלץ להמתין עוד כמה חודשים בכל מקרה תודה לכל מי שיעזור urinka…

• 1 תגובה
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים