עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by m.l,

אני יודע שזה תקציב ממש מוגבל אך המפרט המדובר הוא לאבא שלי...(הפנטיום 3 הלך לעולמו) יש עדיפות לאינטל למרות שידוע לי שממערכת AMD אפשר להוציא הרבה יותר ביצועים..אך שוב...אום תוכלו לבנות לי שניים..אחד של AMD ואחד אינטל.. המחשב לעבודה משרדית בלבד לאין צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה.. המחשב יעבוד פעמיים-שלוש בשבוע..לא יותר ככה שאין צוריך בשיא הביצועים...משרדי ביותר... אין צורך מסך לא ציוד הקפי לא כלום... ----יהיה אפשר לדעת כמה מפרט שמורכב כיום יעלה אחרי ה22.4?---

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, שאלתי לפני כמה חודשים אבל עבר זמן מאז והקנייה נדחתה וגם התקציב שונה, אז אני נאלץ להיועץ בכם שוב. אז ככה (בנוסח המובא בחוקי הפורום): - תקציב: 4000 ש"ח, ללא מסך. - מטרות: עבודה שוטפת כמו עבודות ואינטרנט אך גם משחקים. כרגע אני לא משחק משחקים כבדים אבל אני לא רוצה לגלות עוד שנה שיוצא משחק שאצלי דורש שידרוג. - העדפה: לאינטל בבקשה. - קירור: עדיף שיהיה מארז שמקרר טוב. - OC לא מתוכנן. תודה מראש, אופק.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by DrowNz,

Hey guys, i need your opinion on this system : AMD ATHLON64-3000+BOX AMD ATHLON 64 3000+ (2GHZ, 512K CACHE, HYPERTRANSPORT, 64BIT, SOCKET754) + RETAIL BOX $355.00 MSI K8T Neo-FIS2R VIA K8T800 AMD up to ATHLON64 3200+, ATX, DDR400, 8X AGP, FIREWIRE, LAN, SATA $230.00 Western Digital WD1200JD Western Digital WD1200JD 120gb 7200rpm 8mb SATA $165.00 LG F700P LG Flatron F700P 17" Monitor $269.00 MSI FX5900XT-VTD 8X 128MB Dual Display /DVI/VIDEO IN/TV OUT $360.00 BenQ DVP-1650S BenQ DVP-1650S 16X DVDROM,50X CDROM,WIN DVD,PLUG AND PLAY,IDE $50.00 OCZ Technology MMOCZ400512R2 OCZ PC3200 512MB R2 PERFORMANCE CL2 $199.00 Altec Lan…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by sagi_gan,

+מיקלת ועכבר יכול להיות שהתקציב יגדל ל- 5000 בימים הקרובים אז תתנו לי שני מפרטים אחד 4500 שח והשני 5000 שח רצוי מאוד לדחוף x800gto fb /x800gto2 יהיה אובר נחמד למעבד (משהו כמו 400 מגה הרץ ) לא חובה אבל רצוי שהזיכרונות יהיו גם טובים לאובר קלוקינג חובה 1 gb זיכרון תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום כולם יש לי כ1000 שקל שאני רוצה איתם לשדרג משהו עוד לא החלטתי מה המחשב די חדש ומריץ הכול בלי בעיות והכול חלק חשבתי על כרטיס קול או להוסיף ראם או שניהם מה אתם חושבים a64 +3200 s754 epox 8kda3j shappire radeon 9800 pro 128mb 256bit wd 80gb ide 8buffer lite on dvd a-data pc3200 512 ספק tt butterfly 480w מארז גנרי שהחלפו בו מאוורים 1 מקדימה 80 מכניס 1 מאחורה 80 מוציא 1 מהצד 60 מכניס כבלים והכול מסדור הכול אין חלון ולא בא לי לתחיל איתו מודינג ציוד מסביב ie 4.0 steelpad s&s אוזניות icemat siabire מסך mag 786 pfs כמו שאמרתי הכול עובד סבבה בלי בעיות חשבתי על להוסיף עוד ראם וכרטיס קול איכותי שאני עדיין לא בוטח אם היה הבדל בינו ולבין ה כרטיס על הלוח מה אתם חושבים ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by metal-claws,

שלום רב. החודש התייעצתי רבות בקשר לקניית מחשב נייח לאפטר. כאן המקום להודות לאנשים רבים שהגיבו, ובפרט Roy.T ובפרט על שעזר לי לבנות מפרט לנייח! ההתלבטות הבאה זה באם כדאי לי לקנות נייד ליד נייח. תמיד הייתי עם נייח, אבל אני עובד כגרפיקאי במשרה קבועה וכפרילנס בשעות הפנויות, יתכן ונייד תהיה תשובה טובה מול לקוחות שאני אעמוד מולם או בין נסיעות. נייד נהרס מהר בהשוואה לנייח? מה סיפור של הסוללת חיים שלו, שאני מבין שצריך להחליף כל 3-4 שעות, האם הוא יכול לעבוד קבוע על חיבור חשמל? זהו המפרט הסופי לנייח שאני שוקל לקנות. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=572385cc1cad2 וזהו לינק למפרט שמצאתי למחשב נייד, הוא עולה 1000 שקל יותר, וח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, הרכבתי את המפרט הבא שקרוב לאחד המפרטים המומלצים. רציתי לדעת מה דעתכם מבחינת מחיר וכן הצעות לשיפור. נ.ב - יש בידי דיסק ולכן אין לי צורך בו. האם יש אפשרות לחבר בין הכרטיס על הלוח לכרטיס העצמאי. AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 PowerColor ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI , יחידות 1 ₪483 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1256 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪502 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Asus DRW-24B1ST x24 Black, יחידות 1 ₪143 http://w…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by MS-D,

שלום ! ראיתי כרגע בנעה מחשבים בנדל יוצא דופן ומרשים - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1393 ורציתי לבקש ממכם להרכיב לי באותה חנות מחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח כולל הכל פרט לצורב וסי די , תודה מראש ! (יש עדיפות לציוד הקפי משובח.) *הבנדל כבר נקנה ..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zobb,

אחים שלי אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב עד 5000 לא כולל מקלדת, מסך, עכבר, הרדיסק, רמקולים, סידי, פלופי,צורב. אני צריך מחשב למשחקים. א. תנו לי 2 מפרטים הראשון שיהיה עם OC שממולץ למשחקים ומפרט שני שיהיה בלי OC שמתאים למחשקים. ב. במחשב צריך להיות כרטיס קול Exsgiy 2 של Cretive ג. ושיהיה כרטיס מסך REDON 9700 של הרקולס תודה לעזוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by glotis,

הייתי מעדיף להגיע לסביבות ה5000, אבל 6000 נשמע לי יותר סביר. אני סטודנט אז אני כנראה לא ימצה את עד הסוף את SolidWorks, אבל חשוב לי שירוץ חלק. עוד דברים: - מסך 15.4 - זיכרון 4GB - זמן סוללה לא קריטי - נפח כונן קשיח לא קריטי - Windows 7 מבחינת הכרטיס מסך, לפי האתר של SW כתוב שצריך: A certified OpenGL workstation graphics card and driver מבחינת ביצועים ישנה לי DDR2 או 3 בזיכרון ו5400RPM או 7200 בכונן קשיח? תודה מראש

11. Started by Nparker,

המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית הכי חשוב ואני חוזר הכי חשוב לי שיהיה הכי קל שיש! אני נוסע הרבה ואני משקיע הרבה כסף על המחשב כי אני לא רוצה לבנה בתיק אני רוצה את המחשב הכי קל וקטן שיש היום! תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, בידי מעבד Intel Core i5-2500K (חדש דנדש) וכן כרטיס מסך Radeon HD 5700 (בן כשנה). הייתי רוצה להרכיב מסביבם מחשב שיתאים לגיימינג ביחסית מעט כסף. 1) תקציב מקסימאלי של 2000 שקל, אולי עם קצת חריגות (לא מעבר ל-2200). 2) אני בהחלט לא גיימר כבד, אבל הייתי שמח אם משחקים היו עובדים עליו ב-medium ומעלה. 3) ציוד היקפי לא נחשב בתוך ה-2000 שקל. 4) המחשב יישב בסלון, אז השקט חשוב לי. כרגע כרטיס המסך נמצא במחשב בסלון, אז אני יודע שהוא לא מרעיש, והייתי רוצה ששאר המפרט יהיה באותה רמת שקט. יחד עם זאת, לא אכפת לי אם המחשב יהיה במארז רגיל (לא בתצורה של מדיה-סנטר). 5) לא מתוכנן OC בכלל. 6) אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת. 7) הייתי רוצה שהמפרט ייבנה בחנות באיזור חיפה (אולי נ…

13. Started by bob24,

אהלן, אז המחשב שלי כבר בן - 3 וצריך שדרוג, הכרטיס מסך שלי שודרג לאחרונה והוא מספק אותי מבחינת ביצועים אך המעבד, זיכרון ולוח אם כבר בעייתים. המפרט: מעבד: intel core 2 duo e6600 2.4ghz לוח אם: intel dg965ss זכרון: twinmos 1gb x2 ddr2 800 mhz דיסק קשיח:segate 250gb 7200fpm ספק: HEC 500TD-TF PSU 500W הדרישות שלי הן: מעבד כמה שיותר טוב, לוח אם לא משנה - רק שיתמוך במעבד ובכל שאר החלקים של המחשב, זיכרון חדש (4GB) כמה שיותר זול אך טוב כמובן. (המערכת תשודרג לWINDOWS 7 64 BIT) נ.ב במעבד - רצוי אינטל! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. המפרט הזה טוב? יש בעיה כלשהיא? מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 379 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: 199 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1679 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 449 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE מארז: 380 ₪ - Zalman Z11 PLUS ספק כוח: 319 ₪ - * מבצע * - FSP Hyper 600W Active PFC 85 Plus 5 Years Warranty קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267&products_id=8744 לפי החישוב שלי, החלקים בנפרד עולים בסביבות 9200 ש"ח, אבל הם מוכרים הכל ב 7600. סתם רוצה לשמוע דעה של מומחים. אני אישית לא אוהב את הזיכרון המעאפן שהם תקעו שם, והם שמו מעבד נורא יקר שלא שווה את הכסף, והארדיסק שלמרות שהוא מהיר מאוד הוא לא יכול לאחסן יותר מידי. אבל עדיין, המחיר כל כך מפתה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אחותי צריכה מחשב לאוניברסיטה, היא קצת חולמנית וחושבת שאפשר להשיג הכל במעט כסף, היא רוצה ככה: מסך 13 או 14 אינץ' (לא רחב) cd מובנה בטריה טובה משקל נמוך מחשב שקט (היה לה בצבא איזה נייד שעשה מלא רעש שעשה לה טראומה....) לא צריך ביצועים מי יודע מה, בכל זאת זה יעלה בעיקר וורד וכאלה, ומידי פעם סרטים או משהו אני יודע שזה קצת יומרני לבקש את כל זה בתקציב כזה, אבל החוקים דורשים תקציב בכותרת, תרגישו חופשיים להתעלם ממנו.... אשמח לקצת הצעות- אם אפשר מהארץ (קשה לי להאמין שיגיע משהו מחו"ל עד יום חמישי) ותודה מראש לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Shasoosh,

בניתי לחבר את המפרט הזה: ב KSP כבר לא מוכרים את הלוח אם הזה וגם לא את המארז, רציתי לקבל המלצות על מארז אחר ולוח אם חלופי שכולל בתוכו כרטיס מסך Ob תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הי, אני מחפש פתרון נוח לאישתי: בתקציב של נניח 3000 שח, איזו אופציה של מחשב שולחני נייח כרגע הכי תתאים? (עם או בלי מפרט, מצידי עדיף אפילו מותג, מחשב מדיה או כל דבר בסגנון) מה שחשוב: קטן ככל האפשר. עדכני ככל האפשר (שיעשה את העבודה לכמה שיותר זמן) שקט כל האפשר (דגש!) הדרישות של הביצועים ממש לא צריכות להיות בשמיים. גלישה, מסמכים, תמונות וצפייה בסרטים. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. חברי הפורום שלום. אבקש את עצתכם ועזרתכם בקביעת מפרט למחשב שלם, כולל מסך, לשימושים ביתיים סבירים (אינטרנט, קצת משחקים וכד'). התקציב - רצוי כמה שפחות, אבל נקבע גבול עליון של כ 5000 ש"ח. אני חשבתי על מעבד E4300 ולוח GA-965P-DS3 או לחילופין מעבד X2 4600 או X2 4800 ולוח M2N-E. האמת - זה לא ממש משנה, כי גם המחשב הנוכחי מספק אותי ברוב המקרים. בקשר לשאר המפרט: זיכרון - 2GB של DDR2 בתדר 667MHz, או אפילו 800MHz אם ההפרש בינהם מאד קטן. דיסק קשיח - 250GB בחיבור SATA. צורב -DVD, רצוי בחיבור SATA. כרטיס מסך - לא צריך משהוא חזק, חשבתי על ה 7600GS או ה 7600GT, שכן מחירו ירד עקב יציאת ה 8600GT (שהביקורות לא ממש משבחות, אגב). חשוב שתהיה יציאת טלויזיה (למרוב שלרובם המוחלט יש יציאה כז…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כמה בערך המפרט הזה שווה? מחשב חדש עדיין לא נפתח

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by YARONGT,

מה ההבדל בין lenovo g550 ל lenovo b550 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Tomer Peretz,

שלום רב לפני כשבוע רכשתי מחשב מדגם asus v451lb ca100h . נתקלתי בתופעה מוזרה שלפעמים המאווררים מתחילים להאיץ את פעולתם ועושים רעש גם כשמחשב במנוחה.. האם זה תקין..?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by wkz,

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם, אני צריך מפרט עד 7000 ש"ח ללא מסך מקלדת וכו'... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7000 ש"ח באשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ומשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. | לא צריך כלום... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי | צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? | AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by roey12,

אני גר בחולון, אך גם חנויות בראשון ובת ים יתאימו 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD, ושימוש ב-VISUAL STUDIO א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.לא מובן מה הכוונה לאפליקציה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).שימוש ביתי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין לי מושג * באיזה סוג משחקים תשחקו?cod6,2k10 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים