עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי (אינטרנט, מסמכים, ווידאו..), מצאתי הצעה מעניינת , מחשב של חברת MSI במחיר של 3500 ש"ח, השאלה שלי היא האם המחשב הזה טוב או שהוא מתחמם מהר ונתקע כמו הרבה מחשבים אחרים.. המפרט: פלטפורמה AMD® Mobile Processor Turion64X2 nVidia Chipset מעבד AMD TURION 64X2 1800 X 2 TURION MOBILE TL-56X2 35W WOF Taylor מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב WXGA 800*1280 כרטיס מסך 6100 Nvidia GeForce זיכרון פנימי 512MB DDRII זכרון דיסק קשיח 80GB SATA 5400 RPM TOSHIBA כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD מידות ומשקל 2.9 ק"ג גובה 2.7-3.3 ס"מ, רוחב 35.8 ס"מ, עומק 25.9 ס"מ תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WIFI מודם פקס 56K, כרטיס רשת WiFi 10/100 יציאות VGA,USB X3,…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  2. HTCP בלבד כלומר צפיה בHD ומוזיקה. בחרתי בכוונה לוח אם עם יציאה אופטית וקואקסיאלית. מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤966 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: NZXT Duet No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤398 ספק כוח: FSP Real 400W 60THA Noise Killer כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ כמות: 1 - מחיר: ¤579 כרטיס מסך: Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤274 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3222 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/wd…

• 16 תגובות
    • 959 צפיות
  3. מחפש מחשב שיכול להריץ משחקים כבדים מאוד, כמו Crysis על ההגדרות הכי גבוהות ושירוץ חלק + מסך 24 אינץ' או יותר גדול.. תודה

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  4. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש של אינטל (לא AMD), אבל עקרונית יש לי דיסק קשיח וכל הרכיבים הנלווים..... אני מעוניין לקנות: לוח אם טוב זיכרון 512 מגה (אני לא יודע איזו מהירות כדאי שזה יהיה....200 או 400 או משהו אחר) מעבד (לפחות 2.2) כרטיס מסך (משהו עם 128 מגה) מארז וספק הייתי רוצה לדעת את הרכיבים המדויקים כדי שאוכל לברר על מחירים בכמה חנויות.... העלות צריכה להסתכם במקסימום 3000 ש"ח.....(זה אמור להיות מחשב יחסית חזק......) תודה רבה רבה רבה מאוד, אלונה&אבי :-*

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  5. שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב... קודם כל אני מעוניין לדעת אם יש חנות סבירה באשקלון. דבר שני ב-3200 זה המפרט שהציעו מעבד Intel Q8400 ב-970 ש"ח הארדיסק 500GB - 250 זכרון קינגסטון 2 GB ב- 250 ש"ח מארז + ספק כוח גנרי - 170 ש"ח צורב DVD -ב 150 ש"ח Geforce 220 - ב- 400 ש"ח מסך 22" של MAG ב- 850 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת והמלצות למפרטים אחרים. תודה

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  6. שלום לכולם אשמח לעזרתכם, תקציב: עד 2500 אם לא תהיה ברירה אז יותר. * מטרות המחשב?| : עבודות משרדיות - עבודה אינטנסיבית באינטרנט ובאופיס ותוכנות פשוטות באיזור ה12 שעות ביום.| משחקים -לא משהו רציני, | צפיה בסרטים-מעט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?|:עדיף 14 אינצ-לא קריטי אם מייקר משמעותית , רוב היום מחובר למסך חיצוני גדול יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?| לא משהו מיוחד, משתמש בעכבר חיצוני * משקל רצוי?|סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?| רוב היום מחובר לחשמל, עדיף שיהיה לפחות 4 שעות- לא קריטי אם מייקר משמעותית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?| HDMI, VGA * Bluetooth? |כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?| 500 GB , לא מבין בסוגים * כונן אופטי?| כן * האם דרוש…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by aviron38,

שלום בניתי מפרט לצרכים האלה: קצת משחקים אבל לא חדשים. משחקי רשת. שכרטיס המסך המובנה שיעבוד באיכות טובה. אולי בעוד שנתיים אני ירצה לקנות כרטיס חדש הכי טוב שיהיה אז אני יוכל לקנות ולהכניס ללוח. AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪487 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪436 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1833 Patriot 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2208 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪253 http://ww…

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by yakir_123,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בזמן שהותי בחו"ל יש כל כל הרבה מחשבים וכל כך הרבה הצעות שראיתי שאני כבר הולך לאיבוד ואני בטוח שתוכלו לתת לי המלצות על מחשב שיתאים לי אלו הדברים הקריטיים שחייבים להיות כלולים במחשב: גודל מסך 15 אינץ' hard drive ssd 128/256 זמן סוללה לא קצר (לפחות 5 שעות ב-פועל) מעבד: עדיפות לדור רביעי אבל לא חובה גם דור שלישי i5 או i7 זה בסדר משקל : לא יותר מ 1.9 ק"ג (אני יודע שזה מקפיץ את המחיר משמעותית אבל זה הכי חשוב לי כי הוא יהיה בתיק שלי רוב הזמן) כמו כן עדיף שלא יתחמם יתר על המידה. כמו כן אני אעדיף חברה שתספק אחריות גלובלית כך שאם אתקל בבעיה במחשב יהיה לי למי לפנות (אפילו בתוספת תשלום סביר). בנוסף הבנתי שיש חברות שנותנים מבצעים לסטודנטים אבל אני משע…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  9. שלום לכולם, חבר המליץ לי בחום לפנות אליכם להתייעצות. תודה מראש על העזרה! 1. תקציב: 4,000 ש"ח (אם ניתן לחסוך קצת, אפילו עדיף) 2. שימושים: עבודה ביתית / משרדית - קריטי שיעלה מהר, ירוץ מהר ויעבוד חלק ושקט לחלוטין בזמן עבודה משרדית צפייה בסרטים וסדרות - מתחבר לטלוויזיה 32'' (1600*900) ובעתיד (1920*1080) - המאיץ הגרפי צריך להיות חזק מספיק כדי שהסרטים ירוצו גם ב-HD קצת גיימינג -מתחבר למסך 23'' (1920*1080) - משחקים כמו Skyrim, The Witcher 3, GTA5 (הגדרות גבוהות, לאו דווקא הכי גבוהות) 5. עד חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: חשוב מאוד (8) 3, 4, 6. אין צורך בציוד הקפי, אין צורך באוברקלוק, יש צורך בכלל הרכיבים. 7. צורך בתוכנות ו/או בהרכבת המחשב בחנות: אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות…

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by razorback,

מעוניין למכור את החלקים הבאים ורציתי לדעת כמה שווים: motherboard gigabyte x58 ud7 Socket 1366 Intel core i7 930 processor Memory - Crosair DDR3 Triple Channel 3*2Giga 1866Mhz kit with Fan

11. כפי שכבר הזכרתי פה בפורום, אני אמור לאסוף את המחשב הנ"ל שבוע הבא. יש לי כמה שאלות. 1) איך אני אמור לוודא ברגע שאני אוסף את המחשב שזה באמת הדגם הספציפי שהזמנתי, שיש לו את אותה כמות זיכרון פנימי/חיצוני שהובטחו לי ושאר הפרמטרים של המפרט, ושלא השתמשו בו בעבר? (בקיצור, שלא רימו אותי איכשהו) 2) אילו דברים בסיסיים אני צריך לעשות לפני השימוש הראשוני/ בשימוש הראשוני? (התקנת דרייברים? הטענה לפני ההפעלה? וכו') 3)נושא הסוללה: ראיתי פה דיונים ודעות מגוונות לגבי הנושאים הבאים, ויצאתי קצת מבולבל. א. כל כמה זמן מומלץ לבצע כיול, ועד איזה אחוז טעינה צריך לרדת? ב. האם יש בעיה לחבר את המחשב לחשמל (כשהסוללה מחוברת אליו) כשהוא דלוק (שמעתי איזו "הנפצה" על שינוי מתח או משהו כזה) ג. אני לא מתכוון…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by אורי מ.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לנער בחטיבה שכרגע השימוש העיקרי הוא גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.התחילה התעניינות בכל מיני משחקים אבל אין כוונה (לפחות כרגע) להשקיע במפרט רציני. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתוכנן להרכש מסך 23-24 FHD (מחוץ לתקציב של המחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  13. Started by galr52,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, בניית אתרים, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני חושב שאין צורך בכרטיס מסך.(אלא אם אני טועה ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  14. שלום לא מתוכנן OC המחשב הוא מתנה לאח שהתחתן הוא לא מתכוון לשחק, אבל העדפתי להכניס גם כרטיס מסך בשביל סרטים המפרט שהרכבתי הוא כדקלמן: מעבד AMD Athlon II X3 435 Processor 2.9Ghz 1.5Mb BOX AM3 388 ש"ח לוח אם ASUS M4N68T-M AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio 279 ש"ח דיסק קשיח Western Digital Caviar Green 500GB 3.5 32Mb SATA II WD5000AADS 220 ש"ח זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 276 ש"ח צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD 103 ש"ח מארז מארז ללא ספק Thermaltake V3 236 ש"ח ספק ספק כח Enermax Tomahawk 405W 231 ש"ח כרטיס מסך כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe 275 ש"ח סה"כ 2008 ש"ח דרושה רק חוות דעת אחרונה לפני שאני מזמין (ה…

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  15. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש (בארץ או בארהב, לא צריך משלוח). מה שאני צריך מהנייד זה: 1. לעבוד עם תוכנות של אדובי כמו פוטושופ, לייטרום, אינדזיין וכו'. 2. להיות כמה שיותר קל, מאחר שאני אסתובב איתו בזמן טיול ואעבוד דרכו בגרפיקה. (בעיקר פוטושופ) 3. יכול להיות שמעט עריכת וידיאו בסיסית ביותר 4. כרגע לא ידוע אם יהיה צורך, אבל אולי בעתיד עריכת תלת מימד (כרגע לא עוסק בזה אבל אולי בעתיד כן. לכן אם יש נייד בהפרש יחסית סביר כנראה שאני אשדרג אליו). אני יודע שמחשב חזק יותר יצרוך יותר חשמל אך אני כנראה אעבוד עם חיבור לחשמל רוב הזמן. אני לא ממש מגיע מהתחום, ככה כשבדקתי לבד התחלתי להתבלבל מהבדלים קלים בין מחשבים שונים ואני לא באמת יודע על מה עדיף ל…

16. Started by LeXosaar,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש יחסית כללי... לא משהו כבד במיוחד אבל שלא יריץ לי רק אופיס וכו.... קצת מעבר... עד היום הייתי עם hp pavilion g6 (מאוד ישן....) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3k-4k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, אינטרנט אופיס, קצת פוטושופ, הורדות וצפייה ב4k דרך hdmi, וממש מעט משחקים לא משהו מיוחד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

17. Started by dr computer,

מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A8V-E SE (s939) VIA K8T890, SATA, PCI-E זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) CL 2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים EM-08A ATX MIDI 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 3457 ¤ איך המחשב לתקציב הזה?? והאם אפשר למצוא יותר טוב אם כן תרשמו איזה מפרט וכמה עולה עריכה: זה לפי דעתי המחשב הכי טוב במחיר הזה אם יש הצעה אחרת אז תציעו

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by Idan Sher,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודי הנדסה וגם למשחקים פה ושם חיכיתי שיצאו הכרטיסים החדשים ועכשיו הם בחוץ אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים טובות הסתכלתי וראיתי שלאסוס יש מחשבים טובים במחיר שפוי יחסית איזה מבין שני המחשבים יותר טוב ואם יש טעם להשקיע את ה 300 דולר הנוספים האלה? http://www.xoticpc.com/catalog/product_compare/index/

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  19. היי לכולם אשמח לעזרתכם אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך עבודתי כאנימטור פרילנס קיבלתי מפרט מאייבורי אצרף אותו בסוף הדיון הסכום הוא 4500 שח עם מחשבות לחריגה מקסימום עד 6000 שח שימושי המחשב: אנימציה עריכה וגרפיקה משתמש בעיקר בתוכנות: פוטושופ פלאש אפטר אפקט פרימייר אילוסטרייטור אינדיזיין חשוב שיהיה שקט 6-7 אשמח להמלצה על חנות מחפש לקנות בשבועיים הקרובים ומתוכנן שידרוג בבוא העת מפרט שקיבלתי מאייבורי מה דעתכם? מארז VL80001'2Z V3 THERMAL TAKE AJUשחור ספק כח A.PFC 80+G650 MOD 650' COOLERMASTER מעבד אינטל 3.5GHZ 6MB CORE I5 1150 /UAD 4690 מאוור למעבד HYPER TX3 EVO COOLERMASTER לוח HAS'ELL 1150 H97M -D3H H97 GIGABYTE זכרון ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ ז…

20. Started by Access Denied,

פורסמה היום ביקורת על הווסטרו 3300 של דל, וכמו שהיה צפוי זמן הסוללה שלו בינוני מאוד: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3300-Notebook.35967.0.html שעתיים ועשרים דקות בגלישה, או שעה וחצי בהרצת DVD. רק לשם השוואה: מקבוק 13 אינצ': 4 שעות וארבעים דקות בגלישה, או 4 שעות וחצי בהרצת DVD. לנובו L412 3 שעות וארבעים דקות בגלישה, או שעתיים וחצי בהרצת DVD. אייסר 3810T 7 שעות ורבע בגלישה, או כמעט 6 שעות בהרצת DVD. מקורות: http://www.notebookcheck.net/Review-Apple-MacBook-Pro-13-2010-04-2-66-GHz-Notebook.33236.0.html http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-Thinkpad-L412-Notebook.31514.0.html http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-3810T-Notebook.18238.0.html

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  21. היי לכולם אני התחלתי ללמוד לפני חודש בטכניון ואני חייב חייב לקנות מחשב נייד הכי טוב שאני יכול למצוא עד 2500-3000 ש׳׳ח. אני צריך שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ mathlab וכדומה. ראיתי שיש שאלון שאנחנו אמורים למלא אז הינה שלי: * מטרות המחשב? ציינתי בתחילת ההודעה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך חייב להיות לפחות 13 אינץ׳. עדיף גם לא גדול מידי שכך גם המחשב עצמו לא יהיה כבד מידי. * רזולוציית המסך? פחות רלבנטי לי. שיהיה רגיל אני מניח. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אני אשתמש בעכבר אלחוטי כך שזה לא רלבנטי. * משקל רצוי? לא יו…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  22. היי ראיתי מודעה בטריידזון על Intel® WiFi Link 5300 השאלה היא האם הוא יתאים לנייד שלי? או שאי אפשר בכלל להחליף? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by Shlomi062,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי להוריד קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול המחשב אמור לשימוש יום יומי, אבל רוצה אופציה להריץ פיפא לדוגמא או תוכנת לעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיפא מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by omriverson,

אהלן יש לי לפטופ חדש יחסית של לנובו (y510p) ובזמן שאני משחק במחשב (CS:GO)אם זה משנה.. המשחק דיי מקרטע לי שהמחשב לא מחובר לחשמל. הבנתי שזה תופעה נפוצה בניידים רק רציתי לוודא את העניין..

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  25. שלום קניתי את המחשב של גיגהבייט W468N והוא ברשותי 10 דקות, וכבר מצאתי משהו שלא אהבתי. המקלדת באיזור החיצים משמיעה רעש מציק וכל הכפתורים שבאותו איזור זזים יחד, וככל שמתרחקים מהחצים הרעש חלש יותר עד שנעלם בערך 15 לחצנים (עד הלחצנים של האותיות). האם זה נורמלי למחשבים האלו או בכללי בניידים או שצריך לתקן את זה?

• 11 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.