עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מעוניין בחוות דעת על הצעת מחיר שקיבלתי למחשב למטרת גיימיניג בהגדרות גבוהות. מעבד: Intel Core i5 4690 קירור למעבד: Arctic Alpine 11 לוח אם: Asus H97M-E זכרון: G.Skill Aegis 8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB OC כונן קשיח: Westren Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Samsung EVO 840 250 GB: SSD צורב DVD ג'נרי Antec 650W VP650P : PSU Case: Antec Three Hundred TWO סה"כ: 5389 מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מ…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by nir.barak,

AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1200 ¤ 1 MSI K8N Neo 900 ¤ 1 CORSAIR DDR VS 512MB 3200 400MHZ 740 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 450 ¤ 1 ALBATRON 6800 GT 256MB 2600 ¤ 1 DVD TOSHIBA X16X48 190 ¤ 1 LITEON 52X32X52 OEM+SW 215 ¤ 1 TEAC 60 ¤ 1 RAIDMAX Scorpio 868 Silver 535 ¤ 1 Thermaltake - Butterfly Silent Purepower 480WATT - Active PFC 530 ¤ 1 ALTEC LANSING ATP3 460 ¤ 1 Thermaltake Xcontroller - 5.25" Drive Kit 126 ¤ 1 מחיר:7606 המפרט הזה שווה?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by adidas1,

1. עדיף אחריות ארוכה 2. מעבד I5 ומעלה 3. חשוב כניסות USB3 4. עד מסך של 15 אינץ', המחשב מיועד להיות DESKTOP REPLACEMENT בינתיים ראיתי את שלושת הדגמים האלה: Dell Vostro 3450 Dell Vostro 3550 Dell Inspiron n5110 * תקציב? אזור ה 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר סרטי MKV ו FULL HD * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אלא אם כן ישנה הצעה …

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  4. שלומות ! אני צריך בבקשה מיפקט לגיימר רציני ... 7000 ש"ח ... בלי ציוד הקפי ובלי כרטיס מסך ... רק מסך LCD(בלי אכברים ומיקלדת ורמקולים ! בלי ..) קיצר מארז עם כול מה שביפנים+מסך LCD עדיף 19"(אינץ') תודה רבה כולם !

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  5. שלום, רציתי להתייעץ איתכם לגבי 2 דגמים של אסוס , שאני מתכוון לקנות אחד מהם רק שאני לא יודע מה יותר כדאי לי,. הדגמים הם: 1. Asus® Notebook Silver 13.3" I5-480/4GB/500GB/W7HP64 | U36J 2. ASUS NB U30S I5-2430/640G/4G/1ARX/8SL אני לא יודע מה יותר כדאי לרכוש. חשוב לציין שזה צריך לשמש אותי ללימודים (בעיקר תוכנות של תיכנות), סרטים HD, ואיזה משחק או שתיים.. אודה לכם אם תוכלו לתת חוות דעת והמלצה מה עדיף. שבוע טוב עריכה: * מטרות המחשב? לימודים בעיקר תוכנות של תיכנות למניהן. משחקים: פה ושם לא משהו רציני צפיה בסרטים HD * גודל המסך? לא יותר מ 13.3" * משקל רצוי? כמה שיותר קל . פחות מ 2קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן , מעבר ל 4 שעות * האם…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  6. זקוק לחוות דעת על המפרט הבא - למרות שאני די סגור עליו רעיונות לחלקים חלופיים זולים יותר יתקבלו בברכה מכיוון שזהו מחשב לצרכי פרנסה ואיני רוצה שיפתח כאן דיון נוסף על ג'יפורס נגד קוואדרו אז אגיד זאת מעכשיו- רק כרטיס ג'יפורס להציע.תודה לכל מי שיעזור באמת מעריך זאת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כעקרון,אפשר לחסוך במידה וחומרה חלופית אינה מורידה מביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer…

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by moris,

היי אבקש סיוע במציאת מפרט מעבד אינטל מעל 2.6 חשוב לוח-אם חזק לצרכי ביה"ס אופיס וכד' עד סכום 3150 ש"ח כולל מסך 17 אינץ תודה

• 17 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by elior4565,

אוקי אני קונה בעוד כמה זמן מחשב מהאתר TMS רציתי לדעת איך המפרט הבא: וגם אני לא לוכח דיסק קשיח למה יש לי פה כבר על המחשב אם יש מה לשפר אז תגידו לי כי כמה שאני הולך להשקיע על המחשב זה רק 2300 הינה: מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪789 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Biostar H61MLC for 1155 socket כמות: 1 - מחיר: ₪254 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪106 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪675 סה…

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by avi2014,

מחיר עד 7-7.5 כולל lcd 17 לפחות (מתאים למשחקים.) רצוי כרטיס של ati. לא רוצה מארז של hec (יש לי ניסיון איתם פשוט איומים!! עושים רעש של טרטור ונראים איום!)( המארז שהיה פה בביקורת יתקבל בברכה! מעבד amd וללא ציוד הקיפי חוץ מצורב dvd ולאובר קלוק קל/בינוני. תודה! **שתיהיה חנות מהצפון..נעה פנדה וכו'..

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  10. מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, לגבי הOC אני חושב שזה הכרחי אז כן אלא אם כן תגידו אחרת. רצוי מעבד c2q,ולוח אם תומך DDR 3 למען שיפורים עתידיים והמחשב מיועד לשנתיים 3 הקרובות מבלי לעבור שידרוגים. תודה מראש, שמעון

• 16 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by avivel,

היי, אני חדש בפורום רק רציתי להתייעץ לגביי מחשב נייד חדש ללימודים אני יודע שעדיף מחשב נייד לעריכת תלת מימד אבל אני מעדיף נייד קראתי גם את מה שרשמתם באתר לגביי קניית מחשביי תלת מימד פשוט כל המחשבים המוצעים הם די ישנים רציתי לשאול לגביי מחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce GTX 950M זה מה שהוא שיכול להתאים לתוכנות כמו מאיה 3dmax וכו' אני אשמח לקבל ממכם גם הצעות למחשבים אם כרטיס מסך קצת יותר טוב (אם צריך) עדיפות לאסוס תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? כ1500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב? שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כן ssd 860 evo ספק כח Thermaltake 700w כרטיב מסך gt 710 מארז Hdd יש גם קירור ALPINE 11 PRO 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. גר בצפון 9. מתי מ…

13. אני מקבל את המעבד ורוצה לבנות מחשב חדש. יש לי כבר 8800GT ללא אוברקלוק ואני רוצה לקנות עוד אחד למערך SLI אז אני צריך: - ספק+מארז - יש בנועה דיל ב850 שח של CM690 ו OCZ 600 שנראה לי טוב, תגידו לי אם יש לכם רעיונות יותר טובים -זיכרונות - עדיף 4 גיגה -כרטיס 8800GT נוסף -לוח אם לSLI. חשבתי על 750I אבל הוא בבאס של 1333 ואני לא יודע אם אני יכול להפעיל את המעבד עליו (אם הוא יעבוד בדאון קלוק אין לי בעיה כי אני ימהיר אותו ל1600 בלי בעיה) -צורב DVD -HD אני יעשה אוברקלוק למפרט. תודה

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  14. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח לקבל עזרה בנושא. כמה נקודות חשובות: 1. התקציב הוא 5,000 ש"ח. מותרת חריגה של עד 500 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. לדוגמה Modern Warfare 3 3. לא מפריע לי יותר מדי כמה שקט יהיה המחשב אבל אני לא רוצה בולדוזר בחדר. 2/10 4. לא מעוניין באוברקלוקינג למחשב. 5. אני מעוניין לרכוש עם המחשב את מערכת ההפעלה ווינדווס 7 64BIT. 6. 1TB צריך להספיק 7. מעדיף לקנות את המחשב באזור באר שבע אבל אני לא פוסל חנות טובה באזור ראשון לציון. 8. לא מחפש לשדרג את המחשב 9. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by ran24,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בתקציב של עד 8K (גמיש) דרישות וצרכים: - עבודה עם Autocad, Photoshop, Illustrator בצורה חלקה ומהירה!! (ללא עבודה בתלת מימד) - מסך גדול, לפחות 16 אינץ, עדיף יותר. - דיסק קשיח של מינימום 500GB. - צורב (אין צורך בצורב DVD). - יציאות DVI ו- HDMI - Bluetooth - אין צורך באחריות בינלאומית, אחריות מקומית בהחלט מספיקה המחשב הולך להתנייד בעיקר בתוך הבית ולכן משך חיי הסוללה ומשקל המחשב לא כל כך רלוונטים לבחירת המחשב. הדרישה הכי חשובה מהמחשב היא מהירות עבודה. אני זקוק למחשב שיריץ בצורה מהירה מאוד את התוכנות שציינתי למעלה (בעיקר Autocad) גם בעוד שלוש שנים. אני לא יודע אם תוכנות מהסוג הנ"ל דורשות כרטיס גרפי ייעודי, אם כן אז יש להוסיף למפרט. אנ…

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by bv500,

ממה שקראתי בפורומים ראיתי שאתם לא ממש בעד המוצרים שלהם בתחומים האלה, למה? המארז נראה לי ממש נוח, מאוורר מאוד, ויפה... הבעיה היא במחיר = 1450 את הספקים שלהם בכלל אין מה לדבר על איך שאתם קוטלים אותם... הספק 500W עולה = 680 600W עולה = 830 ז"א למעלה מ-2000 שקל עוד לפני שהתחלנו... אם זה משנה המחשב בעיקרון יכלול את ה- P5B Deluxe, E6400, 1950PRO אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה בעניין הזה, למה מה שהצעתי לא טוב, מה אתם מציעים במקום, ואם יש גם מבחני ביצועים תודה!

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by TheSlidead,

פתחתי כבר נושא בעבר ואני לא רוצה להקפיץ, קיבלתי כבר הרבה עצות מכולם ואני רוצה שתעזרו לי בהחלטה סופית. המחשב מיועד לעריכת וידאו, משחקים, פוטושופ ו-ויסטה בצורה אופטימלית במגבלות התקציב. אז ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 - סגור! כונן קשיח: WD 250GB - wd2500ks - סגור! ההתלבטות: לוח אם: Abit AB9 או Abit IL9 זכרון: TwinMos 2GB או G.skill 2GB כרטיס מסך: ---------- מארז + ספק: ----------- התקציב שנשאר למארז ולכרטיס מסך הוא 1,000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!!

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  18. אז ככה: http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1358&l1=5&l2=26&l3=0 המחשב עם הקונפיגורציה הבא: מעבד עבד DUE CORE 2 1.8 T5600 2 גיגה זכרון 677MHZ ATI X1600 HYPER MEMORY 512 HD 100GB המשך הקונפיגורציה בלינק... המחשב יהיה לשימוש עבודה של אודיו ווידאו וקצת משחקים... האם זה מספיק טוב? יש לכם הערות הוספות... המחיר פה בטיוואן הוא 7000 שקל.... הבעייה היחידה שיש לי היא העיצוב אבל זה גם יעבור לי מתישהוא....חוצמזה הW3J של אסוס הוא מחשב מדהים מבחינת יופי מסך קטן 14 רחב...אני יכול להביא אותו בכמעט אותו קונפיגורציה אבל מעבד T2300 בפחות מ-7000 שקל... פה אני מתלבט...כי ה-W3J נראה סקסי ויפה לאללה אמנם מסך קטן ומעבד שונה, וה-15 הוא (א)סוס …

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  19. שבוע הבא אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואשמח להמלצה למחשב שישמש אותי במהלך התואר. * מטרות המחשב? לימודים(תכנות, קריאת מסמכים, כתיבת עבודות), צפיה בתכני HD , גיימינג(במידה ויכנס בתקציב, בעיקר guild wars2) * גודל המסך? 13-14" * משקל רצוי? עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיספיק לשימוש יומיומי אני מניח שסביב ה5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. ניתן לחרוג לתקציב של עד 4000, מעדיף לקנות…

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  20. שלום לכולם, סוף סוף אחרי הרבה רצון יש באפשרותי לקנות מחשב נייד. התקציב בכותרת, המטרה היא מחשב שיוכל לעבוד עם מספר תוכנות כבדות במקביל בלי להתקע. התוכנות הן: solidworks, SOLID EDGE, AutoCAD, PHOTOSHOP בנוסף המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, משחקים בינוניים וצפיה בסרטים/תמונות דרך טלויזיה אליו יחובר. דרישות מפרט: חברה טובה ואמינה זמן עבודה כ-4 שעות לפחות מסך החל מ-14" דיסק קשיח עם לפחות 160 גיגה כרטיס מסך המתאים לדרישות שצויינו חיבור "איכותי" לטלויזיה משקל עד 2.5 ק"ג עדייפות למסך מט(לא חובה) אחריות בן לאומית המחשב ירכש בארה"ב, כמו כן אשמח לקבל המלצות על מחשבים העונים לדרישות וחנויות שניתן לקנות בארה"ב. תודה על העזרה, תומר

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by Ronfer123,

שלום, קיבלתי את ההצעה הבאה במחיר 5300.. זה שווה? Enermax Ostrog 3250 Free Tools Usb3 SSD : מארז Enermax Naxn 650W Bronze ENP550AWT : חשמלי ספק Asrock Z87 Haswell Professional 4 Gold Edition : אם לוח Intel® Core™ Haswell i5 4570 3.2Ghz 6MB Cache : מעבד GlacialTech Iglue 1100CU PWM 1155 Silent Fan : קירור Crucial BallistiX 16GB ddr3 1600Mhz Kit : זיכרון Seagate Baracuda 1TB Sata3 6Gb/s 64MB Cache 7200 : דיסק Gigabyte GTX760 2GB ddr5 Full Hd : מסך.כ רעשים מנטרל HP 1260I MultiFormat X24 Sata ± DVD/RW : צורב Gigabyte KM7580 2.4Ghz 10M Wireless : אלחוטי סט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחר…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Manufacturer Optorite DVD±RW ReWritable Drive, Model DD0203 DFI Lanparty NFII Ultra ELIXIR DDR 512MB PC2700, 333MHz ATI Radeon 9800 128MB WD HDD 120GB Serial ATA, 7200RPM Creative Audigy - 2 AMD Athlon XP 2500+ Panasonic 3.5 inch CompuCase HEC 300W Total ¤ 5,050.85 18% ¤ 909.15 Total + VAT ¤ 5,960 ואני מחפש גם מקלדת ועכבר אלחוטיים !!!! אבל משהו טוב באמת . אני אשמח להצעות ייעול ואם יש למישהו הצעות מחיר יותר טובות !!!!!

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  23. כבר זמן מה,שאני בחיפושים אחר מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי, (פוטושופ ועיצוב גרפי,adobe premiere, אפטר אפקטס, וגיימינג בעיקר) הגעתי בסופו של דבר לדגם הזה:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=14440 השאלה היא האם הדגם הספציפי הזה יספיק לי עם יכולות רינדור טובות לתוכנות עריכה ולהריץ משחקים בלי תקיעות על איכות נמוכה או שמה יש ללכת את האקסטרה מרחק ולשלם על דגם כזה:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14442 יש לציין ש 4269 שקלים זה הקצה של הקצה שאני מוכן להוציא. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  24. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. המחשב לשימוש ביתי, עם צפייה בסרטים FHD, כמובן הרבה אינטרנט. ומעבר לזה עבודה עם MATLAB, VISUAL STUDIO 2010, וקצת עבודה DB מעל ORACLE. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך גדול, משהו כמו 22", מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אני כן מעוניין במארז איכותי ושקט ,8 במדד השקט. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC 6. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? נא לכלולל במפרט 2T…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by sas2k3,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במיפרט למחשב למשחקים, כמו CRYSIS, CALL OF DUTY, FIFA מעדיף מעבד של אינטל, בלי מסך.... מיסגרת מקסימלית היא 3000 ש"ח תודה...

• 9 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.