עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ושבוע טוב. לאחר דיונים, צפיות וקבלת החלטות בנוגע לכמה דברים, הגעתי למסקנה שאני מעוניין להשקיע במחשב עד כ- 6000 ש"ח. אני משחק במשחקים כבדים מאד ומעוניין לשחק בהם בהנאה מרבית, כמו-כן אני מעוניין שמשחקים עם דרישות חזקות שיצאו לאור בשנה הקרובה ירוצו על הגדרות גבוהות (Extra - 5/5) עם קצב העברת תמונות לא רע. כמו-כן, אני משתמש בתוכנות כמו: Adobe Photoshop ו- Macromedia Dreamweaver על בסיס קבוע ואוהב לעבוד עם כמה תוכנות בו-זמנית. אני מעוניין במערכת מבוססת Q9450 או לחלופין E8400 (אשמח למפרט עם שני המעבדים הללו), - מערך SLI של GF8800 או (במידה והתקציב לא מאפשר) GF9600, - זכרון של 4GB בתדרים של 800MHz. לגבי המארז והספק אני לא כל-כך סגור על זה, קיבלתי הצעות אך ללא ייסוד.…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, כרגע אני חייל המשרת בתוך יחידת הנדסה בחיל האוויר. היציאות שלי זה חמשושים ואני משתמש הרבה במחשב. כרגע יש לי מחשב נייח(פנטיום 4 עם חומרה ישנה ביותר) אשר לפי דעתי הגיעה הזמן להחליפו. כמו שראיתי ישנם מחשבים ניידים אשר הביצועים שלהם לא רעים כלל ואפילו מתקרבים למחשבים הנייחים. יש לי דוד שנוסע לארה"ב ממש עוד יומיים והוא יכול להביא לי את המחשב. ויש לי כמה התלבטויות אשר אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט לגביהם. ההתלבטויות הן: 1) האם בכלל לקנות מחשב נייד כל עוד אני בצבא 2) הזדמנות טובה להביא מחשב מארה"ב במחיר זול בהרבה מאשר בארץ 3) פירמוט והתקנה, התאמת המחשב לארץ, אחריות וכו' 4) כסף כסף ועוד פעם כסף, אולי לחכות עד שהמחשב הנייד שלי יחדל לפעול ואז רק לקנות מחשב, אך מצד שני ל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by turtkhurdi,

שלום חברים ! ברשותי מחשב MSI WIND בגלל גודלו הקטן (יחסית) יש לי אפשרות ללכת ולכתוב בו זמנית בתוכנות מסרים (כן , זה אפשרי חח) בקיצור רציתי לדעת האם זה יכול לגרום נזק למחשב ? תודה לעוזרים ערב טוב .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום רב, נכנסתי לפה על מנת להיעזר בכם בקניית מחשב נייד. אני סטודנט, ומטרת המחשב תיהיה בעיקר בתחום הלימודים. וורד אקסל תוכנות גרפיקה וסטטיסטיקה וכו'. אני צריך מחשב חזק מהיר ואיכותי שיש לו מרכיבים טובים. חשוב לציין שאני מעדיף ביצועים טובים על פני ניידות ומשקל מכיוון שהמחשב יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן וינוע אחת לשבוע. מחיר המחשב צריך לנוע בין 6000-7000 ש"ח. מה אתם אומרים? איזה מחשב/ מרכיבי מחשב כדאי שיהיו לי? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, להלן מפרט שמצאתי באייבורי (אני לא נעול על החנות, אז למי שיש המלצות - מוזמן). אני לא כל כך מבין בסוגי הלוחות והשילוב ביניהם אז בבקשה עזרו לי עם זה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולגרפיקה, אני לא מעוניין לעבור את ה-3500 ש"ח. אחד הדברים החשובים לי הוא שהמחשב יהיה כמה שיותר אמין (המחשב הולך להחליף מחשב ישן [intergraph] בן 7 שנים שלא התקלקל אפילו פעם אחת!!). אז בבקשה, המלצות, שינויים, הארות, הערות וכו' יתקבלו בברכה. להלן המפרט (3400 ש"ח): * לוח אם INTEL או MSI מקורי CHIPSET INTEL 915P Socket 775 Dual 400. * מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 ,1MB cache (לא 478) SOCKET LGA 775 ,תוספת למעבד פנטיום 4 3.2G רק 199ש"ח מאוורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי! * דיסק קשיח 80GB SATA …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Adun,

הי, * לא הודעת מכירה * יש לי מחשב נייד חדש חדש, עדיין בקופסה המקורתי שלא ניפתחה אף פעם! אבל למרות זאת, אני מעוניין למכור אותו, כמה לדעתכם שווה מחשב נייד שכזה, חדש כמו שאמרתי אך ללא אחריות? Asus A52JC וזה המפרט: (בלי שום קשר לאתר, סתם כי זה מפורט כאן כמו שצריך) http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=753

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. זה המפרט שבניתי מהאתר PCH: 002568 Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] 0.00 523.35 523.35 001679 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 0.00 565.41 565.41 000004 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 3 years of warranty ! 0.00 489.61 489.61 000927 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 52X (Zone-CLV) Record, 32X (CLV) Re-Write, 52X (CAV) Read technology Ultra-DMA mode 2 SMART-BURN® and SMART-X technology 0.00 259.60 259.60 000338 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case Front USB and Sound , HEC-300ART PS 0.00 298.80 298.80 קודם כל רציתי לדעת אם החלקים האלה טוב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by -ox-,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=52476&item=5116263806&rd=1#ebayphotohosting שווה לקרוא הכל על המפרט, דיי מעניין. אמנם יצאו כמה חידושים מאז הצעת הביד הזה למכירה אך עדיין זו מערכת לא נורמאלית.. שווה??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום כולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצרכי עבודה. אני מוכן להשקיע עד 6,000 ש"ח ויש לי חבר'ה שמגיעים מארה"ב כל הזמן אז אני יכול לשלוח איתם או לקנות בארץ. על המחשב אני מתכנת קצת, עושה גרפיקה קצת (שום דבר מורכב במיוחד, רק עבודות פוטושופ פשוטות), ענייני אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה בין 13 ל-15 אינצ', מהיר, שהסוללה תחזיק הרבה זמן, ושהוא יהיה כמה שיותר קל לנשיאה. ראיתי את ה-Series 9 של סמסונג והתלהבתי, אבל נראה שהם לא מציעים אותו למכירה יותר. אשמח לקבל המלצות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תכנות ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר משחקים ותכנות בvisual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Borderlands, cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by harel_d,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מדגם MSI WIND. 1. מה אומרים עליו? האם ביחד ל-Netbookים הקיימים בישראל, כדאי ללכת עליו? אני יודע שהמעבד (ATOM) הוא לא ממש לא רע וגם המסך (LED) גם די אטרקטיבי... 2. באילו חנויות אפשר למצוא אותו? האם בחנות שהיא היבואנית של MSI (לא יודע אם מותר להגיד את השם בפורום) המחיר הוא הזול ביותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, סרטים HD, עריכת גרפיקה חובבנית, אולי בעתיד משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Android Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin creed, Prototype, Bioshock -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" ויש מסך טלויזיה לסרטים 39" -לאילו הגדרות גר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. רקע: בניתי מחשב גיימינג סביר לפני כמה שנים והגעתי למסקנה שאני צריך (ומאוד רוצה) לשדרג אותו. בגלל שמתקרב ה Black Friday וביחד איתו גם ה Cyber Monday וכל ההנחנות בארץ (ובאמזון!!) החלטתי שכדאי לברר כבר עכשיו מה כדאי להוסיף, לשדרג או סתם להחליף (כי בלאי). הערה: אני מתכנת (שמשחק בכל רגע פנוי) ואשתי מתחילה להתעסק באופן מקצועי בעיצוב גרפי (בעיקר 2D אבל כנראה יהיה גם שימוש 3D) ואני רוצה שהכל יעבוד חלק... חלק מהדברים אולי יראו כ Overkill אבל אשמח בכל מקרה להמלצות. תקציב: סביר (באיזור ה 1-2K לא כולל המסך). אם ה SSD ישאר יקר גם בתקופת המבצעים, לא אקח אותו. מסך רצוי משהו איכותי אבל לא הכי יקר שיש בשוק. כרטיס מסך רצוי שלא להחליף אבל אם אין ברירה אחליף (במידה וזה המצב, לא עדי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by AndreyH,

המפרט הנוכחי של המחשב שלי זה: אני מתלבט אם כדאי לשדרג כרגע בסכום של לא יותר בסכום של לא יותר מ1500 ש''ח (אם אפשר אז לחסוך) או לקנות מחשב חדש בעתיד. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, על הגדרות בינוניות. הרזולוצייה של המסך היא 1600X900. מה דעתכם? מה עדיף לשדרג אם בכלל? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בסביבות 4K ללא מסך. אני צלם והדרישות הם לנפח איחסון גבוה ומהיר ככל שניתן (אך לא נדרש כונן SSD, היות וזה שמערכת ההפעלה תעבוד מהר לא ייתן לי כלום. אני צריך מהירות קריאה ורישום מהHD הגדולים ששם מירב התמונות נמצאות). מינימום 2TB אך שיהיה מקום בעתיד לעוד כונן כזה לפחות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. משחקים - אם ניתן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פוטושופ, לייטרום, במקב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ooosss,

Athlon XP 2500+(512k 333) 480 1 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 500 1 500 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 520 1 520 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total GF 4 MX4000 DDR 128MB,TV 310 1 310 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA 500 1 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price Units Total MSI x52 90 1 90 צורבים? CD Recorders Price Units Total SONY 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 1 280 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 17'' 753 DFX FLAT 800 1 800 מקלדות? Price Units Total MS Internet + MS Mouse Optical 120 1 1…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tombraider,

שלום חברים, תנו לי חוות דעת על כל הרכיבים האלה בלי קשר למחיר שלהם מעבד אינטל Q9550 ספק כח Thermaltake Toughpower 600W זיכרונות G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 לוח אם Gigabyte GA-X48DS5 X48 Chipset DDR2 כ.מסך CLUB3D RADEON HD4870 512MB +שידרוג של עוד אחד כזה בעתיד ל CF Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 1.5TB דגם: WD150GB 1.5TB SATA 10000 rpm קירור למעבד Arctic - Cooling Freezer XTREME צורב DVD pioneer dvr-215 silver בתודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, אך אני לא מעודכן בכל הנוגע לחומרה- אשמח אם תוכלו לעזור לי. חשוב לי שהמחשב שאקנה יוכל להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות, ולכן אני מוכן לחרוג מהתקציב במעט במידה והדבר כדאי. מספר נקודות חשובות: * אני מעוניין במעבד של Intel, ולא של AMD. * אני לא מעוניין במוצרים של חברת ASUS. * מבחינת ציוד היקפי- קניתי מסך מצויין לא מזמן (Samsung SyncMasterT200), אז אין לי צורך במסך, וגם לא במקלדת או בעכבר, אם כי אני כן צריך רמקולים חדשים. * אני לא מתכנן להתעסק עם OC. תודה רבה לכם מראש .

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by omricw1,

הי לפני כמה ימים פרסמתי הודעה בקשר להתייעצות בקשר למפרט, אבל מאז קצת השתנתה לי התקציב והעדיפויות שלי מבקש מפרט למארז הזה Fractal Design Node 304 Mini ITX Case 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם שווה להשקיע אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותלת מימד למתחילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה לסטודנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטלפילד 4, טייטנפול, סטארקראפט 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. תשמעו אולי על הדור הנוכחי אין צורך בI5 אבל לפי מפרט של משחק מהדור הבא (דור הPS4 והXBONE) יש דרישות לI7 הדוגמא שיש לי כרגע זה WATCH DOGS WATCH DOGS Minimum Supported OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz RAM: 6 GB Video Card: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 (see supported list) Sound Card: DirectX 9 compatible Sound Card This product supports 64-bit operating systems ONLY Recommended Processor: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz RAM: 8 GB Video Card: 2048 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list) Sound Card: Surrou…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eliyaex,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4285 בשביל גיימינג קל-בינוני(וכנראה אני אעשה שידרוג בראם ואולי גם בהמשך אוברקלוק קל-בינוני)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by EliranB,

מה עדיף ? ומה ההבדלים בינהם ? מלבד המעבד, הזיכרון והשלט שהם יתרון ל .HP HP Pavilion dv5-1190 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6126 MSI GX620 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3160&CatCode=315

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כולל הכל שמיועד לצרכים ביתיים רגילים ומשחקים. הוצע לי המפרט הבא (ללא מסך) עליו קיבלתי דעות טובות אם כי חלוקות לגבי כרטיס מסך. אשמח לשמוע את דעתכם, שיפורים ו/או הצעות חלופיות. אודה אם תוכלו גם להמליץ על מסך טוב למשחקים במסגרת התקציב (רצוי 19''). שאלה אחרונה היא המלצה על חנות מחשבים טובה בת"א . תודה על העזרה. -------------------------------------------------------------------------- מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 429 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 447 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 160GB SATA II …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yotam.m,

רציתי לדעת איך המפרט הבא P4 775 3GHZ 64BIT ASUS P5DL2 KINGSTON 512*2 DDR2 160GB SATA 6600 GT DVD RECORDER X16 NEC 4200 שח רציתי לדעת מה אפשר להוסיף ולהוריד אם אפשר להחליף לוח אם הוא לא מספיק טוב. ואם צריך להחליף זכרונות אולי. והאם הכרטיס מסך הזה שווה 1100 שקל. המחשב משמש למשחקים אבל בעיקר להמרות וידאו.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by m.l,

אני יודע שזה תקציב ממש מוגבל אך המפרט המדובר הוא לאבא שלי...(הפנטיום 3 הלך לעולמו) יש עדיפות לאינטל למרות שידוע לי שממערכת AMD אפשר להוציא הרבה יותר ביצועים..אך שוב...אום תוכלו לבנות לי שניים..אחד של AMD ואחד אינטל.. המחשב לעבודה משרדית בלבד לאין צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה.. המחשב יעבוד פעמיים-שלוש בשבוע..לא יותר ככה שאין צוריך בשיא הביצועים...משרדי ביותר... אין צורך מסך לא ציוד הקפי לא כלום... ----יהיה אפשר לדעת כמה מפרט שמורכב כיום יעלה אחרי ה22.4?---

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים