ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
לוח GA-k8ns pro giga מעבד AMD 3000 64bit box זיכרון samsung 256MB DDR 400MHZ * 2 (סה"כ 512MB...אם לא היה ברור) דיסק קשיח WD 80GB 8MB SATA כ. מסך ATI XT9600 128MB DVD LGX16 מסך 17' FLAT LG F700P שימושים : 1. צפיה בסרטים 2. משחקים 3. אינטרנט 4. עבודה איזה מארז וספק כח אתם ממליצים ?
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ברשותי מחשב לא הכי חדש. זה המפרט הנוכחי שאותו אני מעוניין לשדרג: לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2755#ov מעבד: AMD Athlon 64 x2 Dual Core 5200+ 2.7 Ghz http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400GT 512MB http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2897#ov זכרונות: 2x1GB (לא זוכר של מי) יש גם מסך 23 אינץ של LG. אני מתכוון עוד חצי-שנה עד שנה, לרכוש מחשב חדש לטובת משחקים (משחקי גוף ראשון ומשחקי אסטרטגיה) וסרטים. המטרה היא לכוון להגדרות גרפיות גבוהות. אבל עד אז, חשבתי לבצע שדרוג זמני, ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות שיתאימו ללוח אם הנוכחי ולמעבד. בגדול התכנון הוא להחל…
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי אני מחפש לרכוש לפטופ לקראת התקופה הסטודנטיאלית. כנראה שמה שאעשה איתו זה לראות סרטים, לכתוב עבודות לאוניברסיטה, לגלוש באינטרנט ובעיקר לשחק משחקים כבדים. הייתי רוצה שיוכל להריץ חלק משחקים כמו סדרת Crysis, סקיירים עם מודים ודומיהם בהגדרות Ultra. כמו כן, הלוואי שיהיו לו חיי סוללה סבירים. אשמח לעזרתכם, תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב לילדה בתיכון ללימוד מהבית שימוש באופיס, זום, אינטרנט וסרטים. רוצה מוצר אמין שיחזיק כמה שנים. כרע מתלבט בין שני מחשבים HP 15 dw2028nj 171Z6EA לDELL VOSTRO 3591 VM- RD09 -11949. פתוח גם להצעות אחרות (I5 דור 10 8G 256 SSD) תקציב עד 3000ש"ח כולל וידוס 10 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב מומלץ/ אם אפשר להרכיב בעצמי, אני באמת לא מבין גדול במחשבים ניידים. בעיקרון המחשב מיועד לשימוש כסטודנט לפחות ל-3.5 שנים הבאות, שבהן אני לא מתכנן לשדרג אותו או משהו. מטרות המחשב? אופיס, PDF, אינטרנט ופתיחת הרבה חלונות בו-זמנית (רלוונטי זיכרון 8 גיגה??), תכנות בסיסי (שפת C, מאטלאב), תוכנות לשרטוט ממוחשב וסימולציות המתאימות להנדסת מכונות/אווירונאוטיקה כמו שרטוט ממוחשב (SOLIDWORKS) * גודל המסך? נראה לי 15.6 זה גודל אחלה, ראיתי שיש כאלה שביקשו 14, אבל לדעתי ילכו לי העיניים עם פחות מ 15.6. שיהיה מט * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה (מעדיף יותר קרוב לריבוע מאשר למלבן... אם זה לא טיפשי מדי בימינו) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקת הרבה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed, cod, elite dangerous, divinity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גם בינוניות תופס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
המפרט ללא מסך, בלי כלום. רק המחשב עצמו! מהחנות נעה מחשבים בלבד בבקשה, יש לי נסיון מעולה איתם, ובשביל הבדלי המחירים בינם ובין KSP, זה ממש לא שווה את זה. במיוחד עם השירות של נעה מחשבים. כמובן מפרט מבוסס AMD למשחקים
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1200 ¤ 1 MSI K8N Neo 900 ¤ 1 CORSAIR DDR VS 512MB 3200 400MHZ 740 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 450 ¤ 1 ALBATRON 6800 GT 256MB 2600 ¤ 1 DVD TOSHIBA X16X48 190 ¤ 1 LITEON 52X32X52 OEM+SW 215 ¤ 1 TEAC 60 ¤ 1 RAIDMAX Scorpio 868 Silver 535 ¤ 1 Thermaltake - Butterfly Silent Purepower 480WATT - Active PFC 530 ¤ 1 ALTEC LANSING ATP3 460 ¤ 1 Thermaltake Xcontroller - 5.25" Drive Kit 126 ¤ 1 מחיר:7606 המפרט הזה שווה?
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכל פורום חומרה,הודעה ראשונה(: אבקש את עזרתכם בבניית מחשב גיימינג בתקציב של עד 5K,ללא צורך בציוד הקפי(למרות שעכבר או מקלדת טובים תמיד יתקבלו בברכה). המחשב אמור להספיק להרצת משחקים בצורה הגיונית לבערך 5 שנים הקרובות,כאשר השאיפה היא בשנה וחצי-שנתיים הקרובות הוא יוכל להריץ אותם על הגדרות כרפיות מאקסימאליות. מספר שאלות נוספות: האם מעבד sandy bridge של אינטל עדיף על פני מעבד רגיל של אותה החברה,ואם כן-למה? בכמה "חזק" יותר כרטיס מסך אשר עבר OC בחברה מאשר אחד רגיל?(אני מכוון ספיציפית לnvidia 570gtx) <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך,במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2…
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האם I7 920 בתוך לפטופ יהיה חם מדי? מדובר בלפטופ הזה: http://www.xoticpc.com/custom-gaming-laptops-notebooks-intel®-core-quad-nehalem-laptops-ct-95_51_271.html הכוונה שלי בחם מדי היא שהמעבד למשל לא ינצל את מלוא כוחו בגלל החום או גרוע מכך, יהיו מסכים כחולים וכו'. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכל מומחי החומרה, בשעה טובה אני מוכן להחליף את המחשב הישן שלי באחד חדש. תקציב של 2K אבל אפשר קצת לחרוג, והדרישות שלי הם די בסיסיות: אני לא מתכנן על אוברקלוק (וגם האמת שאפילו לא מבין בזה) , ואני לא ממש גיימר (למרות שהייתי שמח לקחת כ.מסך לא מובנה, רק בשביל לא לסגור את האופציה...). בכל מקרה, אני כן מעדיף מעבד quad. מצאתי מפרט מחשב ב ksp, ולמרות שקצת התחלחלתי לאחר ששוטטתי באינטרנט וראיתי ביקורות לא הכי טובות בנוגע לשירות שלהם, נראה לי שאני אלך עליהם בכל זאת, ואנסה לשדרג את המפרט עד כמה שניתן- בדגש על המארז ומאוורר שיהיה שקט - בגלל שאני חושב שזה החלקים שאני חושב שארצה שיהיו מספיק טובים ועמידים. המערכת עצמה היא מערכת שהם מרכיבים (כלומר- לא מפרט שאני הרכבתי) וזה פירוט הרכיב…
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי חברה אשמח לקבל המלצה למפרט לשימוש משרדי וגלישה ללא ציוד היקפי. ראיתי מפרט במדור המומלצים שעודכן לאחרונה רק בספטמבר 2009 אז אני מניח שדיי הרבה השתנה. בתודה מראש ! נתי
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מפרט מחשב למשחקים מ KSP: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB מחיר: 1070 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E מחיר: 790 ש"ח זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS מחיר: 630 ש"ח דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר: 410 ש"ח כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר: 1250 ש"ח כוננים- DVD? DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 195 ש"ח מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 ש"ח סה"כ: 4585 ש"ח לפי מה שראית אין ספקים טובים באתר של KSP ואני גם לא מבין בזה אז אני ישמח אם מישהו יתן לי ספק טוב שלא יעבור את ה 450-500 ש"ח. תגידו מה אתם חושבים על המפר…
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מבקש ממכם להכין לי מפרט רק דרך האתר KSP כי משם אני רק קונה ומעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד שיהיה עם ספק כח טוב ומארז בעל סירקולציה לא רעה תודה
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת לקנות מחשב... אני מתחילה תואר שני במדעי המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר תכנות. אני לא מתכוונת לקחת את המחשב איתי ללימודים כך שאני לא הולכת לסחוב אותו הרבה. ראיתי מחשב של HP שלדעתי מתאים לי (מצ"ב המפרט). ב- 2517 ש"ח כולל תיק למחשב מתנה. אשמח לתגובות וחוות דעת. עוד אשמח לקבל הצעות נוספות של מחשבים המתאימים לצרכים שלי. תודה רבה, ענבר. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בטווח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?תכנות + גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?22 אינץ 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?modern warfare, starcraft2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מחיר עד 7-7.5 כולל lcd 17 לפחות (מתאים למשחקים.) רצוי כרטיס של ati. לא רוצה מארז של hec (יש לי ניסיון איתם פשוט איומים!! עושים רעש של טרטור ונראים איום!)( המארז שהיה פה בביקורת יתקבל בברכה! מעבד amd וללא ציוד הקיפי חוץ מצורב dvd ולאובר קלוק קל/בינוני. תודה! **שתיהיה חנות מהצפון..נעה פנדה וכו'..
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש עזרה בבנית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2-3 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כבדה מקצועית - photoshop, flash professional וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשמתי למעלה, מחשב לעבודה מקצועית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש לרכוש נייד שישמש למטרות רבות צפייה בסרטי 1080p,עריכת וידאו ,אז חשבתי ללכת על המעבדים החזקים של אינטל מסדרת core i5-core i7 שיהיו טובים לעתיד גם במחשבה על ריבוי משימות. דבר שהוא מעט חשוב לדידי הוא עניין הניידות :רוב הניידים בטווח האינצ'ים (15-16)שציינתי בכותרת נעים סביב 2.8 ק"ג האם יש נייד מדגם מסויים שהוא קל מהשאר ? כמו שהבנתי דגמי dell corei7 בעייתיים אז די ירדתי מהכיוון של dell . תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A8V-E SE (s939) VIA K8T890, SATA, PCI-E זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) CL 2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים EM-08A ATX MIDI 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 3457 ¤ איך המחשב לתקציב הזה?? והאם אפשר למצוא יותר טוב אם כן תרשמו איזה מפרט וכמה עולה עריכה: זה לפי דעתי המחשב הכי טוב במחיר הזה אם יש הצעה אחרת אז תציעו
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי לכולם! לאחר הסתקלות רבה בפורום hwzone ובמפרטי מחשב בפרט, למדתי מעט (או לא מעט) על הרכיבים השונים במערכת. חוץ מזה, יש לי וותק של שנה וחצי בפורום מפרטי מחשב ב FXP, אבל אני לא יכול לתקשר עם הפרימיטיבים האלה, אז עברתי לכאן. ניגש לעניין. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 20,000 ש"ח בכרטיס אשראי . מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים אולטרה כבדים, צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוט…
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1646 לוח אם: ASUS P8P67 PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪991 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - XMP - KIT FOR SANDYBRIDGE אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪604 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1328 מארז: COOLERMASTER HAF 932 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪612 ספק כוח: HEC COUGAR 700W CM - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪450 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 אחריות: שנה. מחיר: ₪350 דיסק קשיח: מבצע לזמן מוגבל! MICRON REAL SSD C300 SATA3 2.5" 64GB אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪555 דיסק קשיח 2: SCYTHE BAY RAFTER 2.5 …
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי לא כבד ושימושים בסיסיים (אופיס, אינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד …
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בתקציב של עד 8K (גמיש) דרישות וצרכים: - עבודה עם Autocad, Photoshop, Illustrator בצורה חלקה ומהירה!! (ללא עבודה בתלת מימד) - מסך גדול, לפחות 16 אינץ, עדיף יותר. - דיסק קשיח של מינימום 500GB. - צורב (אין צורך בצורב DVD). - יציאות DVI ו- HDMI - Bluetooth - אין צורך באחריות בינלאומית, אחריות מקומית בהחלט מספיקה המחשב הולך להתנייד בעיקר בתוך הבית ולכן משך חיי הסוללה ומשקל המחשב לא כל כך רלוונטים לבחירת המחשב. הדרישה הכי חשובה מהמחשב היא מהירות עבודה. אני זקוק למחשב שיריץ בצורה מהירה מאוד את התוכנות שציינתי למעלה (בעיקר Autocad) גם בעוד שלוש שנים. אני לא יודע אם תוכנות מהסוג הנ"ל דורשות כרטיס גרפי ייעודי, אם כן אז יש להוסיף למפרט. אנ…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6K (מוכן לחרוג) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? (תמיד נחמד לחסוך, תלוי על חשבון מה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (עד 1K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (משחקים משחקים משחקים.. ואולי ממש מעט תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (כל מה שיוצא: elderscrolls online, crysis3 וכל דבר חדש ונחמד...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (גודל מסך 23 אינצ, כיום עובד על 1920 על 1…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-