עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, חבר שלי רוצה לקנות לאבא שלו מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס. התקציב - עד 2000 ש"ח אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  2. Started by brk2k,

אני צריך מפרט ב- 6000 ש"ח שלא כולל מסך,פלופי,סידירום,צורב,דיוידי ,עכבר ומקלדת. אם אפשר שיהיה מבוסס AMD 64. המפרט למטרת משחקים ולא אובר קלוקינג. שיהיה 1024 מגה בזיכרון. ורדיאון 9800 פרו לא משנה איזה חברה ורציתי לשאול - אפשר לשים 2 סטיקים של 512 עם מעבד AMD 64? תודה לכל העונים!!

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by סלבה מלנ,

לוח אם Gigabyte GA-Z97X-SLI 1 628 ₪ כונן קשיח Samsung SSD 250G 850 EVO MZ75E250B 1 419 ₪ Kingston HX316C10F/8 DDR3 8GB 2 198 ₪ שדרוגים:

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח לקבל התרשמות על המפרט! האם שווה את המחיר, מה יכול להריץ ומה דעתכם בגדול (: המפרט כולל: דגם לפטופ:HP DV6T-7200 זכרון: (12GB 12800 Clock memory (4GB + 8GB מסך: ''1920x1080p Full HD LED 15.6 דיסק קשיח: 256GB mSATA SSD + 1TB SATA 2/3 מעבד: Core i7 3630QM CPU כרטיס מסך: Dedicated and separate switchable nVidia 630M which supports up to 3.8GB Graphic memories בטריה : 9cell battery

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  5. אני שוקל האם לרכוש את המחשב הבא: Lenovo IdeaPad Z570 i7 M55BUIV Nvidia 15.6 מעבד Intel i7 2670QM 2.2G UP TO 3.1Ghz חבילת זיכרון 8GB DDR3 דיסק קשיח 750GB SATA מסך 15.6 בטכנולוגיית LED HD כרטיס מסך ייעודי Nvidia N12P-GS / 2GB המחיר עושה רושם דיי אטרקטיבי - 3,800 שח (הכי זול שראיתי למחשב עם ביצועים דומים) השאלה היא האם אני מפספס כאן משהו? ראיתי בפורום ביקורות דיי קטלניות על מחשבי לנובו לדורותיהם, האם ניתן לציין מדוע? בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע על כרטיס המסך - האם הוא איכותי באופן יחסי? כל ביקורת נוספת תתקבל בברכה (או המלצות על דגמים עם יכולות דומות ומחיר סביר) תודה

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  6. עריכה: סוף סוף הייה לי קצת זמן וביקרתי בכמה חנויות מחשבים , ואחרי שראיתי מחשבי 15,14 ו 13 אינץ הבנתי שהגודל הקטן (14,13) לא מפריע ודווקא דיי נוח לכן אני החלטתי ללכת על מחשב 14 אינץ , וזה סופי! השימושים של המחשב הם שימושים כללים וקצת עבודה עם תוכנות שקשורות להנדסת חשמל, לא נידרש כרטיס מסך מיקצועי. שהסוללה הסטנדרטית ( 6 תאים) תחזיק 2.5-3 שעות לפחות. מעדיף מחשב מחברה שאין לה בעיות עם אחריות בארץ. כרגע יש לי 3 מחשבים בראש. ה LG R410 -P18 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6639&perur=2&t=1&c=322 ה HP Pavilion DV4-1030‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta והמחשב שחשבתי ליקנות קודם , ה Dell E6400 בגירסתו הבסיסית http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-la…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  7. שלום אני מחפש מחשב נייד (DUH...), התקציב הוא בערך 5K, אבל אם צריך אני מוכן לעלות קצת, נגיד לאיזור ה-6K, 6 וקצת. תקציב - כמו בכותרת.בכל מקרה, הדרישות הן כאלה: משקל - ממש לא קריטי, למרות שאני דווקא כן הולך להסתובב איתו בקמפוס - מקסימום, נעשה קצת כושר. מסך - רוב הזמן הוא הולך להיות desktop replacement, אז אני חושב שכדאי ללכת על 15, אולי 15.4 רחב - תלוי בדגמים המוצעים. אם יש המלצות, הן יתקבלו בברכה. מעבד / זכרון - בעקרון השימוש העיקרי של המחשב יהיה משרדי, אבל אני כן הולך להריץ עליו תוכנות כמו MatLab וחברותיה, אז אני צריך משהו שיחזיק. אני חושב על core duo2, ביחד עם 1 ג'יגה זכרון, אולי יותר. כ. מסך - אני לא ממש גיימר, וזה לפטופ - אז אין לי בקשות מיוחדות. כל מה שיריץ לי את…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  8. לפני כמה ימים פרסמתי כאן את הבקשה למפרט עד 8000 ש"ח ישבתי וניסיתי להרכיב המחשב שיכלול מסך מקלדת ועכבר מה דעתכם יש מקום לשיפור ? כמו כן המחיר הסופי יצא 8240 ש"ח בנועה מחשבים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by J0HNiE,

אז ככה, הרגע חזרתי מארה"ב עם 550$ שזה בערך 2,400 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב עדין אין אבל אני חושב משהו כמו עד 5,000 או 7,000 ש"ח!(לא כולל מסך) המטרה העיקרית שלי: עבודה ומשחקים. עבודה הכוונה, יפעל הרבה, הרבה הורדות, וכו'... משחקים הכוונה: שיפעיל משחקים חדשים על הגדרות טובות וירוץ חלק. סנתיים אני חושב על הדברים הבאים : מעבד :אני לא סגור על איזה חברה (AMD או אינטל) זיכרון : 512 זה פשוט לא סוחב בשבילי, אני מחפש משהו כמו 1GB - 2GB (אפשר גם 1.5GB) כ. מסך : כרגע אני לא עוקב אחרי הכרטיסים החדשים שיוצאים אז אני ישמח לקבל עצות הארד דיסק : אחרי שהיה לי 40GB ATA הארד דיסק אני מחפשמשהו גדול ומהיר ! כרגע אני חושב ש250 - 300 GB יספיקו עם 16MB CHECH צורב : אני מחפש צור…

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  10. שלום לכולם וחג שמח, ברצוני לרכוש מחשב ניייד.. עשיתי קצת חיפוש ומצאתי מחשב ניייד של DELL הבנתי שהם חברה טובה ובאמת עומדת בדרישות.. מצאתי דגם DELL XPS 15Z באתר של DELL עצמו. יא אפשר לתת קישור כי זה רושם שגיאה אז אני ארשום כיצד להגיע אליו. נכנסים לאתר של DELL ישראל http://www.dell.co.il/ למעלה יש בית ואז בחורים באפשרות הראשונה מחשבי מחברת ומחשבים זעירים > בצד ימין יש צמצום של הבחירה ואז בוחרים במסך 15.6 > הפתחו 4 אפשרות > האפשרות השנייה זה הדגם שאני רוצה. אהבתי נורא את העיצוב הדק והמיוחד שלו. יש לו כמה אפשרות למפרט. אז מה שחשוב לי זה כרטיס מסך חזק כרטיס קול של 5.1 כמה שיותר זיכרון RAM ארדיסק גדול כרטיס רשת אלחוטי חזק מערכת הפעלה ווינדוס 7 כמובן (עברית) בולוטט מצלמה…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

קניתי לפני שנתיים לפטופ של HP, עם windows xp home מובנה, אך לאחר שהמערכת הפכה להיות בלתי יציבה, לפני כשנה+ פרמטתי אותו, והתקנתי windows xp pro לא חוקי עליה. כעת משום מה הלפטוט נכבה לחלוטין מעצמו, לאחר שהוא עובד זמן רב(בלי קשר למה שמריצים עליו, למשל אחרי 10 שעות שבהן הוא פועל, הוא פתאום נכבה) אלא אם כן למישהו יש כאן רעיון לגבי למה זה קורה, רציתי לדעת אם ניתן לממש את האחריות על הלפטופ(עדיין יש לי אחריות בתוקף עליו) אפילו שהתקנתי עליו מערכת הפעלה לא מקורית, או שאני חייב לפרמט אותו קודם ולשים את מערכת ההפעלה המקורית?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by amicam,

שלום, הייתי רוצה להרכיב מחשב לגיימינג כבד. התקציב הו 6500 שקלים (ניתן לקצץ קצת יש לי כבר מארז (cooler master Haf X) וספק כוח 6500W של seasonic. אם זה עומד בתקציב הייתי רוצה זיכרונות DDR4. אני לא עושה OC המסך שלי הוא טלוויזיה 32 FHD. תודה רבה,

13. Started by LLLLiran,

אני צריך בבקשה מפרט ב4550 שקל ללא ציוד היקפי ללא מסך למשחקים אני משחק במשחק counter strike ועד עכשיו שיחקתי עם 40 fps אני רוצה שהמחשב יגיע לכמה שיותר fps את המפרט אני קונה מ www.ksp.co.il

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  14. אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למפרט מחשב אשר ירכש בארה"ב בתקציב של $1500 (ניתן לחרוג קצת בעוד 100-200 דולר אם זה הכרחי) לוח אם: GIGABYTE GA-X58A-UD3R ATX Intel Motherboard מעבד: Intel Core i7-920 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor מערכת קירור למעבד: CORSAIR CWCH50-1 120mm High Performance CPU Cooler זכרונות: OCZ 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory הארד דיסק למערכת: Western Digital Caviar Blue 250GB 3.5" SATA 3.0Gb/s Internal Hard Drive -Bare Drive הארד דיסק אחסון : Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA 3.0Gb/s Internal Hard Drive -Bare Drive כונן מדיה: SAMSUNG CD/DVD Burner Black SATA Model SH-S223C מארז: RAIDMAX SMILODON E…

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by tomiv,

החלטתי שאני קונה נטבוק ונסגרתי סופית על שלושת הדגמים הבאים, ואני מתלבט איזה מהם כדאי.. Acer one 532H-2DS Asus Eee Pc 101p Lenovo ThinkPad 100e (הוא קצת יותר יקר אם אני לא טועה, ולכן אני לא בטוח אם הוא שווה את המחיר.. אם תוכלו לדרג לי את שלושתם לפי סדר עדיפות זה יהיה מעולה. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח כולל ציוד נלווה בעיקר למשחקים כבדים כמו נייד פור ספייד וכד' וכמובן אינטרנט קצת הורדות וכו' תודה

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by strider19,

נתחיל בזה שאני סטודנט, גם עובד אבל לא מרוויח מספיק, כך שפתרון של לקנות לפ טופ חדש אינו אופציה. לפ מדגם LG LE50 EXPRESS נפל לי על הרצפה וכעת כשאני מנסה להדליק אותו, אני מקבל הודעה של: operating system not found אני חושד שהדיסק הקשיח נפגש, דבר שמכעיס אותי, כי יש לי על זה מידע שאני צריך. אם מישהו יכול להדריך אותי איך לבדוק את מקור הבעיה בעצמי, ואף לייעץ לי איך לקנות רכיבים ללפ טופ שלי בזול, אודה לו מאד. תודה מראש חברים.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by ranker,

צהריים טובים, אני מחפש מחשב נייד להמשך התואר במדעי המחשב בתקציב של כ3K, עם חריגה של עד 200 ש"ח. במהלך השנה הראשונה עבדתי עם המחשב הנייח בלי יותר מידי בעיות אבל מעוניין לעבור לנייד, כמו כן הנייח כבר מבוגר למדי (מעבד בן 10 שנים). אני יכול למשוך את החודש הראשון של הלימודים עד לבלאק פריידי עם הנייח, השאלה היא האם המבצעים יהיו שווים את ההמתנה. שבת שלום ותודה רבה לעוזרים.

19. Started by token_toker,

שלום, אני מחפש נייד (נטבוק) עד 13", מקסימום 2 ק"ג. HDD מעל 120GB DVD לא בראש מעייני. זכרון לפחות 2G זמן סוללה של כ-4 עד 5 שעות. שימושים עיקריים הם אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ, קצת אוטוקד וסרטי HD. אני שמעתי על ה-1201N אבל הבנתי שהמעבד שלו דיי חלש, אם יש לכם הצעות אחרות והארות/הערות בבקשה...

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by NetSpider,

היי , אני צריך המלצה למחשב All in one כולל מסך מגע (מינימום Core i3) כולל אפשרות התקנה על זרוע שתתן מענה לאדם מרותק למיטה ( דומה למערכות בבתי חולים) המחשב יריץ PhotoShop , ועריכת וידאו בסיסית . עדיפות ל SSD + מכני לאחסון מידע . גם מה הגודל מסך שניראה לכם מומלץ למערכת כזאת ? תודה

21. Started by RadeonXt,

לוח GA-k8ns pro giga מעבד AMD 3000 64bit box זיכרון samsung 256MB DDR 400MHZ * 2 (סה"כ 512MB...אם לא היה ברור) דיסק קשיח WD 80GB 8MB SATA כ. מסך ATI XT9600 128MB DVD LGX16 מסך 17' FLAT LG F700P שימושים : 1. צפיה בסרטים 2. משחקים 3. אינטרנט 4. עבודה איזה מארז וספק כח אתם ממליצים ?

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  22. שלום לכולם, רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הבאAsus 15.6" A52J i5 http://tms.co.il/product/8071 השימושים יהיו ללימודים ומשחקים לא כבדים. מה דעתכם עליו ואיך הכרטיס מסך שלו ומה דעתכם על המעבד?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by White Wolf,

שלום! בררתי בכל מיני מקומות ובאחד מהם נתו לי את ההצעה הבא. אני אשמח לקבל עצות לשיפור או אחלפת חלקים כדי להוזי את זה כמה שאפר אבל לשמור על רמה. אני צריך את המפרט בעיקר למשחקים. כרטיס קול יכול להיות מובנה ואני מעדיף יותר דגש על כ.מסך. CPU - intel p4 3Ghz 2mb kash 630 MB - asus dual P5 LD2VM (זה תומך דבל קור בשביל שידרוגים עתידיים) RAM - 2x 512MB DDR2 533 כרטיס מסך - GF 6200 PCI-EX 256MB H.D - 80G S-ATA של WD מארז - ספק 500W שני מאווררים פנימיים + תעלת איוורור זה כל הפרטים שנתנו לי לגבי יצרניות של הרכיבים יש כמה לכל רכיב אז לא בררתי כרגע כי אני עדיין בשלב של חיפוש ולא קנייה עכשיו אני יודע שזה יוצא יקר בגלל ה MB אז אם משהו יכול להמליץ על שיפורים או דברים בעלי תפו…

• 16 תגובות
    • 994 צפיות
  24. אבקש המלצתכם לנט-בוק לרכב שימושים עיקריים: ניווט מולטימדיה גלישה באינטרנט מסך טוב לאור יום HDMI אין בעיה של תקציב תודה!

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by חןשחר1,

היי, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת נייד 13 אינטש או 12 אינטש- לא סגורה. אני סטודנטית, כך שאין לי ציפיות גדולות מהנייד, אך יחד עם זאת אני רוצה לרכוש נייד טוב. אני מתלבטת בין dell n3010 i3 לבין asus1215n '12' בבקשה עזרו לי אני לא כ"כ מבינה במפרט הטכני. תודה.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים