ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
שלום! תהיתי אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב לצורכי גיימינג. ניסיתי בעצמי אבל אני לא ממש מעודכן בשיא הטכנולוגיה מאז המחשב האחרון שקניתי, לכן אשמח אם תוכלו לשפר את המפרט שלי, או להציע הצעות אחרות. בעקרון, השלד של המפרט שחשבתי עליו הוא: כרטיס מסך - Gigabyte GTX 570 מעבד - Intel core i7 2600 tray כרטיס מסך - nVIDIA 570GTX Gigabyte הארד דיסק - Western digital caviar black 64mb 1tb 7200RPM זכרון למחשב - Corsair ddr3 1333mhz 2gbX2 לוח אם - ASUS P8P67 ספק כוח, מארז ופתרונות קירור לא בחרתי מכיוון שאני לא ממש מבין ברכיבים האלה, והייתי שמח אם תעזרו לי בבחירת רכיבים אלו, כמו גם ביקורות על שאר הרכיבים שבחרתי. אני בהחלט לא בטוח לגבי הלוח האם שבחרתי. סה"כ מחיר גג שאני שואף לא לעבור …
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לגלישה וכתיבת מסמכים, ומדי פעם יחובר למסך הטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים. התקציב די נמוך באיזור ה1500 ש"ח. מצאתי את המחשב הבא https://www.pc365.co.il/product-4835-HP_255_G3_K3X22EA_3Y_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 שעל פניו נראה מתאים. האם יש אופציות עדיפות בתקציב הזה?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. crysis, far cry 2, mw2 ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1920 * 1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב …
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פה אני ארחיב, המחשב אמור לשמש אותי לשלוש עד ארבע שנים ולכן, יש אפשרות לחרוג במידה והדבר יהיה נחוץ על מנת לשמור שהמחשב יריץ משחקים יפה גם בעוד שלוש ארבע שנים ויש הבדל מהותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FPS: COD, Crysis, Fallout, assisan creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מס' מכונות וירטואליות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware כבד, Visual Studio כבד, Eclipse כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים GTA V וכל שאר החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה לאנטרנט ולתכנות(Visual Studio 2008) וגם קצת משחקים כמו Fifa 2009 ו- Pro חשבתי על שני הדגמים הנ"ל, יש הפרשים של מחיר בינהם ואני מבקש את עזרתכם, האם כדאי להוסיף את ה- 1000 ש"ח ולקנות את ה- Toshiba או שיספיק לי ה- DELL? בהנחה שיצא בעתיד זיכרון של 4GB בכרטיס אחד האם ניתן להרכיבו ל- DELL? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום,אני מנסה לשדרג את המחשב לשימוש בעיקר עבור סרטים HD,אינטרנט ושימוש משרדי. אני מתכנן לקנותת מסך 24 של DELL,כך שהמערכת שיש לי עכשיו לא תעמוד בנטל. זה המפרט שיש לי - Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b) Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (20 x 100) Motherboard Name MSI 845E Max (MS-6566E) (6 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DIMM) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (10/21/02) Display Video Adapter 3DForce4-MX440 Series, NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 440 Monitor AO…
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לעזור לי למצוא מחשב טבלט X60 של IBM משומש במחיר עד 7 אלפ או ASUS R1F אם אתם מכירים חברים ...שברושתם מחשב כזה ורוצים למכור אודה לכם אם תצרו קשר איתי בתודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות בחודש+- הקרוב מחשב חדש למשחקים. כמובן שאבחר באמד אבל אני מעוניין לקבל מפרטים בסכום שצויין. תודה.
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ברשת עם טאבים מרובים, שימוש בתוכנות אופיס, עריכה גרפית 2D עם תוכנות כמו מובי-מייקר ו-MAGIX Movie Edit Pro, תמיכה מלאה בצפייה בסרטים וסדרות וכן ביוטיוב ב-4K (10ביט) - המחשב יחובר לטלוויזיה 4K שימוש בתוכנת VISUAL STUDIO לצורך תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAGIX Movie Edit Pro - מזדמן. VISUAL STUDI…
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לוח אם ABIT ISA7-E 7 מעבד INTEL PENTIUM4 2.81MB HT 800MHZ זיכרון NCP 256MB-400MHZ DDR 184 PIN *2 סה"כ 512 צורב LG 52*32*52 RETAIL דיסק קשיח IDE 8 MB- WD 80 GB 7200 RPM כרטיס מסך GIGACUBE ATI 9600XT 256 DDR כונן 3.5 1.44 מארז MIDI 480W רמרולים 400W נופרם מקלדת gpt slim ps2 עכבר logitech אלחוטי אופטי סה"כ 4600 ש"ח להלן השאלות 1. מה אומר הכיתוב RETAIL על הצורב 2. האם יש צורך בכרטיס מסך כזה (עלותו1149 שח לפני מע"מ) באיזה רזולוציות אני ממש יבחין בזה, יש לי כוונה לשחק על המחשב הזה אבל אני לא ממש מבין בענין של הרזולוציות ואמרו לי שאני לא ארגיש הבדל אם רני אקח כרטים 5200 עם 128 MB זיכרון. 3. כמה סלוטים לזיכרון יש על הלוח אם הזה (2 או 4 ) 4. בכול החנויות שהיתי המליצו לי ללכת ע…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר תכנות (eclipse, linux וכו') ושימוש ב-VMים. (עד 2 מכונות במקביל). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ'. מסך מאט. * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה שהמחשב ישרוד יותר מ-3-4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין. * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 1TB HDD * כונן אופטי? אם אפשר, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
מהו משך הטעינה הראשונה שצריך לתת לבטריה. האם ניתן להפעיל את המחשב בזמן הטעינה הזו ? g0vner_t.s.y
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות: מחשב המיועד לעבודה משרדית (אינטרנט\אופיס) וצפיה בסרטים. מחשב שירוץ חלק עם windows 7. עד 3000 שקלים, אין צורך להגזים ולהגיע למחיר הזה באמת... גודל מסך 15.6'. משקל עד כ-2.5 ק"ג. זמן סוללה בין 3-4 שעות (עם שאיפה לכיוון ה-4). HD של 160 GB מספק. 2-3 GB של RAM. מומלץ כונן DVD. Wireless internet. מעדיף DELL \ Lenovo. אשמח לקבל הסבר על למה המחשב מתאים לי מבחינת הרכיבים (למה הוא נבחר) והאם המחיר שווה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר בבית. התקציב הוא 3000, אבל אפשר למתוח ל-3500. אשמח אם תוכלו לתת לי רעיונות למספר דגמים. מטרות המחשב? בעיקר מולטימדיה (סרטים), וגלישה. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6, אבל אפשר לשקול 14 אם יש הצעה טובה יותר (דגם טוב יותר, או מחיר אטרקטיבי יותר). עדיפות למסך מט (ראו התפלספות בהמשך). * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי שיהיה HDMI. * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא צריך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד: מעבד - אני חו…
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ותוכנות כגון MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LA NOIRE, BATTLEFIELD 3, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך סביבות 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1060 1 1060 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 260 2 520 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 1 2280 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 540 1 540 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 360 1 360 מארזים? Price Units Total Thermaltake Sviking VA4000BWS 460 1 460 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 370 1 3…
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קודם כל לסרטים אחר כך למשחקים לא כבדים במיוחד ואיך הוא נגיד מול ה 8600?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מחשב ששווה את ההשקעה אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבדים + לימודי סייבר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחי. התוכנית כרגע היא לקנות AMD X2 3800 והחליף עם ה-athlon64 3200 שלי. בנוסף לשים לעצמי זכרונות טובים יותר ולתת לו את שלי. בקיצור - לשדרג את שלי על הדרך... בניתי מפרט ב-5k. אני לא זקוק להמלצות לגבי החלקים עצמם, למעט זכרון 2x512 עם תזמונים נמוכים (בסביבות 800 ש"ח) השאלות העיקריות שלי הן: האם לרכוש את המחשב כבר עכשיו, או לחכות לתושבת AM2 ... (מבחינת ביצועים) אם אני מחכה ל-AM2, יהיה לי קצת יותר קשה לעשות את ההחלפות (כמובן שה-AM2 יבוא למחשב שלי - לוח+מעבד+זכרון. וחבל כי יש לי אחלה לוח SLI כרגע) * אז מתי בעצם נראה בישראל את הצ'יפסט החדש? * האם תוספת הביצועים שווה את הזמן שצריך לחכות? * האם המחיר אמור להיות גבוה משמעותית מהמחירים כיום (מעבדים\לוחו…
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן מפרט שמצאתי באייבורי (אני לא נעול על החנות, אז למי שיש המלצות - מוזמן). אני לא כל כך מבין בסוגי הלוחות והשילוב ביניהם אז בבקשה עזרו לי עם זה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולגרפיקה, אני לא מעוניין לעבור את ה-3500 ש"ח. אחד הדברים החשובים לי הוא שהמחשב יהיה כמה שיותר אמין (המחשב הולך להחליף מחשב ישן [intergraph] בן 7 שנים שלא התקלקל אפילו פעם אחת!!). אז בבקשה, המלצות, שינויים, הארות, הערות וכו' יתקבלו בברכה. להלן המפרט (3400 ש"ח): * לוח אם INTEL או MSI מקורי CHIPSET INTEL 915P Socket 775 Dual 400. * מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 ,1MB cache (לא 478) SOCKET LGA 775 ,תוספת למעבד פנטיום 4 3.2G רק 199ש"ח מאוורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי! * דיסק קשיח 80GB SATA …
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב חדש (חוץ מספק כח, כ.מסך, הארד דיסק לאיחסון וציוד היקפי שיש לי כבר) בתקציב של עד 6500 ש"ח עם אפשרות חריגה של עוד 500 ש"ח. המחשב משמש אותי למשחקים ברזולוציה של 1920x1080, יצירת מוזיקה בתוכנת קיובייס שצורכת הרבה כח עיבוד וזיכרון. בנוסף אני עתיד ללמוד בניית אתרים ב- adobe dreamweaver עם אופציה לעריכות גרפיות בסיסיות. חשוב לי מאוד שהמחשב יהייה חזק מהיר ושקט ככל האפשר! אין לי שימוש באוברקלוק. את המחשב אני מתכוון לקנות ב ksp עפולה, ואלו הרכיבים שאני מעוניין לקנות: מעבד, לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, כונן SSD ראשי למערכת ההפעלה ומארז. עשיתי קצת בדיקות באינטרנט וזה המצב שלי כרגע: 1. המעבד שבחרתי: intel core i7 3820 3.6ghz s2011 10mb L3 http://ark.intel.…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני צריך עם Bluetooth סוללה 6-5 שעות. זכרון 1 גיגה, דיסק קשיח 100 גיגה ומעלה. צרוב DVD-RW DL יציאות TV כמות USB.... WIFI ועוד תודה ראש
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-