עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב הנייד של אבא שלי התקלקל ולא משנה כמה פירמוטים יש בעיות והוא חייב מחשב כי זאת העבודה שלו.. אז אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד שהשימושים שלו הם רק קריאת אימיילים, גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה.. ושיוכל להעמיס עליו, אבא שלי בדר"כ פותח הרבה חלונות בו זמנית.. ושיחזיק הרבה.. התקציב הוא כמו בכותרת עד 7000 ש"ח כולל אחריות של 3 שנים, מחנות אמינה ושנותנת שירות טוב.. לא צריך הרבה ג'יגה בייטים, מספיק 40 ג'יגה.. זיכרון- או 512 MB או 1 GB

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  2. כמו שרשמתי בכותרת הוא מיועד ללימודים אינטרנט אופיס אימייל וקצת מישחקים ,וחשוב לי מאוד שיהיה קל שלא יעבור את ה2 קילו בהרבה מחברה טוה ומוכרת ואחריות 3 שנים,אפשר לחרוג מהתקציב אם המחשב יהיה פחות מ2 קילו, בעדיפות כמובן למעבד 2.0 או יותר וזיכרון 2 גיגה ולא פחות. תודה רבה למציעים ולעוזרים מראש.כל הצעה תיתקבל בברכה!!

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by shmil_y,

זה המפרט שהרכבתי, אשמח להערות והצעות במיוחד ל. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל (משחק רק בפליישסטיישן ). כל ההורדות וקבצי המדיה ישבו על המחשב הזה. המחשב יחובר לרסיבר ולמערכת קולנוע ביתית רצינית (5 רמקולים + סאב). צורב כבר יש לי במחשב אחר. אני לא מתכוון להקליט מהטלוויזיה. מעדיף כרטיסים של Nvida על ATI, ומעבדים של אינטל על AMD. בשלב ראשון יחובר לטלוויזיה CRT 29 100Hz, קניית LCD מתוכננת בהמשך... המחירים מ SkyPC CPU Core 2 Duo E4500 2.2GHz ¤ 674 לוח אם GIGABYTE P35-DS3 ¤ 644 Memory G.Skill DDR2 (1024MBx2) 800Mhz ¤ 350 HD WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATAII WD5000AAKS ¤ 591 כרטיסי מסך 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E ¤ 694 ספק Enermax Liberty 400W…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by tamirgolan,

מעבד אינטל E6300 CORE 2 לוח אם של ג'יגה בייט.(לא זוכר דגם מדויק) כרטיס מסך-geforce 7300gs-(ד"א כמה זיכרון יש לו?) זיכרון ראם 1 ג'יגה. דיסק קשיח של 160 ג'יגה. צורב דיוידי. מארז 500W+מארז שקוף+מאווררים.

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ותוכנות כגון MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LA NOIRE, BATTLEFIELD 3, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך סביבות 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by p_uriel,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לבית. שימושים: אופיס ואינטרנט. גודל מסך כ 15", עדיפות למסך מט (הבנתי שזה מומלץ. נכון?) רזולוציית מסך לא קריטית, אבל שהאייקונים לא ייראו קטנים מדי. אמצעי קלט: אין לי צורך במקלדת הכוללת numpad. עכבר ('סופר דופר' קריטי עבורי): עכבר מ-ע-ו-ל-ה!!! אין לי כוונה לחבר עכבר חיצוני. משקל רצוי: לא קריטי עבורי.. זמן סוללה: לא קריטי עבורי. הבנתי שעדיפה סוללה עם 6 תאים. יציאות מיוחדות: לא חובה (פרט ל USB,כמובן.) Bluetooth: לא חובה HDD: רצוי SSD 256GB, אבל גם אסתפק ב 128GB SSD (או כונן רגיל 500GB, אם מייקר באופן משמעותי) כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, אבל אעדיף אחריות ל 3 שנים של יבואן טוב (הבנתי שאסוס לא להיט לא…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  7. Started by עידו ים,

מחשב נייד מחשב נייד לגיימרים Asus ROG STRIX GL702VI-GC060T - צבע שחור.מחשב 1 או מחשב נייד לגיימרים - HP Omen 17-AN001NJ / 1ZL39EA - צבע שחור.מחשב 2 שימו לב בבקשה למפרט של כול מחשב ולאיכות 4K של המחשב השני אבל לעומת זאת למחשב הראשון יש 1080 GTX ולמחשב השני 1070 GTX אני לא יודע אם זה שאלה טיפשית או לא אני פשוט לא כול כך מבין במחשבים בבקשה תתיחסו ברצינות ולא על פי שמן של החברות אלה על פי מפרט המחשבים

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  8. שלום לכולם, אחרי לא מעט זמן של צפיה בפורום, קריאת מפרטים שונים, עצות של אנשים, על הדגמים השונים, וקבלת העצה שהיתה כאן להמתין כמה חודשים הרכבתי סוף כל סוף מפרט. אני אשתדל להגדיר כמה שיותר טוב מה אני מחפש: המפרט הוא גם למשחקים וגם לשימוש כללי במחשב - אינטרנט, מסמכים, תוכנות שיתוף לסוגיהן וכולי, המחשב פועל 24/7. בחרתי רכיבים עם הסתכלות גם לעכשיו וגם לאפשרות שדרוג בעתיד הלא מיידי (DDR3, QUAD או 45NM אפילו, GTX כשאתעשר, מה שיגיע) מיידית לא מתוכנן OC אבל מעונין באפשרות. יש לי מסך SAMSUNG 960BF, אני די מרוצה ממנו ולא ממש שוקל להחליף אותו בקרוב. יש לי ATP3 שהם אדירים, אבל בהינתן כסף בעתיד אני שוקל מערכת יותר רצינית (הלוח תומך). ציוד הקפי אחר אני אחפש בנפרד או שאעביר מהמח…

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  9. שלום חברים אשמח לקבל את דעתכם המקצועית על מה נדרש היום , אקדים ואומר שהמחשב האחרון שקניתי למטרה זו (וממנו אני כותב) עדיין לא פרייר ועובד יפה כבר כ-5 שנים ללא שום שדרוג במהלך התקופה הזו . אני מחפש היום לקנות מחשב חדש שאפשר לי שקט לתקופה דומה . תודה מראש . תקציב - עד 5000 תמיד עדיף לחסוך אבל אפשר לנצל את כולו . חריגה מהתקציב 250 שימושי עבודה - עיבודי תמונה בעיקר , עבודה על כמויות קבצים גדולות וכבדות . פוטושופ ,לייטרום , ברידג וכמובן תוכנות משנה של עבודה משרדית . עבודה על 2 מסכים במקביל 1- 24 אינץ 1920X1200 2- 19 אינץ 1280X1024 אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט לא קריטי בין 5-7 יש צורך באופיס וגם מערכת הפעלה, אולי ווינדוס 8 ?? איזור מגור…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  10. שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים על רזולוציה 1920X1200 ובאיכות גרפיקה גבוהה. אני מעוניין באפשרות לOC ככל שניתן (יש לי ספק מתאים - אל תדאגו). אין מסגרת תקציב כל כך, אלא לפי הצורך. כרטיס מסך כבר יש, 7850 1GB, שכבר נקנה לפני תקופת מה, ואני לא מעונין להחליפו. אין צורך בציוד הקפי, אני מעדיף לקנות בTMS, ומבחינת חיבורים בלוח, אין דרישות מיוחדות, חוץ מהרגיל (USB3, PCI, PCI-E 1). זה המפרט שהרכבתי. הערותיכם בבקשה... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בק…

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by brk2k,

אני צריך מפרט ב- 6000 ש"ח שלא כולל מסך,פלופי,סידירום,צורב,דיוידי ,עכבר ומקלדת. אם אפשר שיהיה מבוסס AMD 64. המפרט למטרת משחקים ולא אובר קלוקינג. שיהיה 1024 מגה בזיכרון. ורדיאון 9800 פרו לא משנה איזה חברה ורציתי לשאול - אפשר לשים 2 סטיקים של 512 עם מעבד AMD 64? תודה לכל העונים!!

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גימיימינג כבד, מסך DELL 24' 1920X1200 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?4 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? RAID 0 12. האם חשוב ל…

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by Adun,

הי, * לא הודעת מכירה * יש לי מחשב נייד חדש חדש, עדיין בקופסה המקורתי שלא ניפתחה אף פעם! אבל למרות זאת, אני מעוניין למכור אותו, כמה לדעתכם שווה מחשב נייד שכזה, חדש כמו שאמרתי אך ללא אחריות? Asus A52JC וזה המפרט: (בלי שום קשר לאתר, סתם כי זה מפורט כאן כמו שצריך) http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=753

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  14. Started by HumanFly,

המפרט לא צריך לכלול שום ציוד היקפי, לא הרדיסק ולא כ.מסך. באנדל, לוח יציב עם כל הקונפיגורציות ל OC מתקדם, מעבד זנותי עם פוטנציאל OC הכי גדול. זכרונות רצוי 800.. אפשר לרדת גם 667. ספק, ליברטי 400 במינימום. מארז, רצוי צ'אקרה. קירור אוויר איכותי שיתן יחס מחיר וביצועים מצויין. תודה מראש לעוזרים..

• 15 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by Green,

שלום אני קונה יום ראשון מחשב חדש כנראה בKSP (אולי בנועה) אז אני מבקש מפרט משם הדרישות שלי הם שיהיה טוב למשחקים ובמיוחד לסרטים בHD ומוסיקה לכן חשוב לי כרטיס קול טוב עם יציאה דיגיטלית (קואקס) ו5.1 (אם מספיק זה על הלוח אם אז לא צריך כרטיס בנפרד) כרטיס מסך הכי טוב שניתן לוידיו בHD זה הדבר הכי חשוב לי וגם שיהיה טוב למשחקים חדשים זה כנראה המארז: http://thermaltakeusa.com/product/Chassis/desktop/tenor/vb2000bns.asp חוץ מזה 2GB זכרון, לוח אם טוב וחדיש, מעבד אינטל, 500GB הרדיסק, צורב DVD, וספק כוח חזק ואיכותי קרור עדיף שיהיה איכותי ושקט לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, וכו... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  16. אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למפרט מחשב אשר ירכש בארה"ב בתקציב של $1500 (ניתן לחרוג קצת בעוד 100-200 דולר אם זה הכרחי) לוח אם: GIGABYTE GA-X58A-UD3R ATX Intel Motherboard מעבד: Intel Core i7-920 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor מערכת קירור למעבד: CORSAIR CWCH50-1 120mm High Performance CPU Cooler זכרונות: OCZ 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory הארד דיסק למערכת: Western Digital Caviar Blue 250GB 3.5" SATA 3.0Gb/s Internal Hard Drive -Bare Drive הארד דיסק אחסון : Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA 3.0Gb/s Internal Hard Drive -Bare Drive כונן מדיה: SAMSUNG CD/DVD Burner Black SATA Model SH-S223C מארז: RAIDMAX SMILODON E…

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  17. שלום לכולם, כרגע יש לי לפטופ מושאל מסוג lenovo yoga x1 2nd gen עם 1tb ssd. לצערי אני נאלץ להחזיר אותו השבוע. אני מרוצה מאוד מהלפטופ ומעוניין בלפטופ דומה, אבל אני מאוד רגיש לביצועים ולא רוצה לרכוש מכשיר עם מעבד דור 7 עכשיו שדור 8 כבר בחוץ. דבר נוסף הוא שאני מאוד אוהב את הtrackpoint, אני משתמש בו כמעט בלעדית וחושב שאין לו תחליף אמיתי (מסך מגע זה נחמד אבל לא מדויק באותה מידה ובכל אופן אני לא אוהב להרים את הידיים מהמקלדת). הבעיה היא שכרגע אני לא מוצא אף דגם שאפשר לקנות עם trackpoint (או המקבילות שלו, מה שלא יהיה שמם) עם מעבד דור 8 שיגיע תוך ימים. לנובו אמנם כבר הראו את הדור החדש בces אבל עוד אי אפשר לקנות אותו. האם פספסתי משהו? האם …

18. Started by חובב,

אשמח לקבל עצות ודגמים של מחשבים שמיועדים לעבודה עם ANSYS וSOLIDWORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD אך לא חובה * …

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by BlackBird71,

אוקי את המפרט הבא בניתי לבד הסכום הכולל שלו הוא 5600 שקל אז אני גם רוצה שתגידו לי אם זה שווה וגם אם יש אפשרות לשפר אותו בעיקון זה התקציב שלי 5600 והוא בעיקר למשחקים כבדים! וגם קצת תוכנות Intel Core i7 920 ASUS P7P55D LE Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL7 4GBRM Coolermaster CM690 Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 Western Digital Caviar Black 640GB WD6401AALS SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR וצורב DVD אתם תמליצו לי על משהו טוב ושקט תודה [=

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  20. אבקש המלצתכם לנט-בוק לרכב שימושים עיקריים: ניווט מולטימדיה גלישה באינטרנט מסך טוב לאור יום HDMI אין בעיה של תקציב תודה!

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר שימוש בעלות-תועלת, אבל מעדיף לחסוך ולא להגיע לסכום המקסימלי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, עריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, פוטושופ - שימוש כבד. ב) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מערכת הפעלה\אופיס? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6,7 8. האם ישנה העדפה לר…

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  22. אני זקוק להמלצה למחשב נייד למישהו בן 35 שצריך אותו לעבודה שוטפת. על המחשב להיות קל ככל האפשר, עדיף עד 2 ק"ג, כמובן סוללה שתספיך למספר שעות עבודה עדיפה. גודל מסך עד 13.3 אינצ', על המסך להיות מט ולא מבריק או אנטי-גלר. משום מה יש לו בעיה עקרונית עם זה :\ אחריות כמובן גם חשובה. מבחינת גודל כונן קשיח וביצועים - רק משהו שיוכל להריץ דפדפן ואולי סרט פה ושם ויוכל לשמור כמה תמונות וקבצי וורד ואקסל. האמת שאפילו כונן של 80GB יכול לעשות את העבודה. TNX

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by danield51,

קיבלתי הודעה של :יש לשקול להחליף סוללה..הסוללה לא מצליחה להחזיק יותר מחצי שעה..נגמרו חייה או שיש מה לעשות?נגמרה האחריות.. ואם צריך להחליף..איפה כדאי לקנות.? הדגם הוא hp pavilion dv6-1330ej

24. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש של אינטל (לא AMD), אבל עקרונית יש לי דיסק קשיח וכל הרכיבים הנלווים..... אני מעוניין לקנות: לוח אם טוב זיכרון 512 מגה (אני לא יודע איזו מהירות כדאי שזה יהיה....200 או 400 או משהו אחר) מעבד (לפחות 2.2) כרטיס מסך (משהו עם 128 מגה) מארז וספק הייתי רוצה לדעת את הרכיבים המדויקים כדי שאוכל לברר על מחירים בכמה חנויות.... העלות צריכה להסתכם במקסימום 3000 ש"ח.....(זה אמור להיות מחשב יחסית חזק......) תודה רבה רבה רבה מאוד, אלונה&אבי :-*

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  25. 1. התקציב: 4,000-5,000 2. שימושי המחשב: עריכת אודיו ווידאו. עבודה עם Cubase ועם Premiere CS6 3. צורך בציוד הקפי: אין צורך. 4. רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כרטיס קול. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5, לא משהו שאני רוצה להשקיע בו כרגע. 6. מערכת הפעלה: win7 64bit (אני אשיג, לא צריך לכלול במחיר) 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אזור המרכז\ השרון. 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בפיירווייר. היי אמיגוס, אני ממש לא מבין בענייני חומרה, ביררתי עם חברים בתחום ואלה כמה מרכיבים שאני רוצה לכלול: מעבד i7 16G RAM SSD 120G 1T Hard drive 64MB buffer האמת שאני אפילו לא בטוח אם אני יכול להכניס את כל זה בתקציב, ובמידה ולא- כמה עלי להוסיף כדי להכניס את כל החומרה…

• 3 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים