ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb DDR II - 800 לא החלטתי כמה ואיזה.. עכשיו הבעיה זה רק הלוח מה עדיף? GA-965P-DQ6 GA-965P-DS4 ASUS P5W DH אני לא צריך חיבור לרשת ולא שניי מסכים ולא כרטיס קול מתקדם מה שכן צריך לוח טוב וחזק לאוברקלוק תודה.
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה אני כבר שבוע נילחם עם עצמי לא יודע איזה מפרט ליקנות מרוב שיש כול כך הרבה אפשרויות ליבנות מפרט ....הלכתי לאיבוד כבר זה המפרט שניראה לי הכי מוצלח אשמח לתגובה האם יש רכיב כולשהו שכאדיי להחליף באחר ?? שמישהוא יגאל אותי מיסוריי... השימושים העיקריים הם : מחשב צריך להיות חיית עבודה יכולת להריץ הרבה תוכנות בו זמנית ביצועים טובים לכול המישחקים החדשים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤988 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤674 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤247 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-…
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה נייד של HP פאבילון , מעבד פנטיום M במהירות של 1.5Ghz.. המחשב נועד לגלישה באינטרנט ועבודה קצת (טיפה) בפוטושופ.. המחשב עובד לאט - כמצופה מענתיקה כזאת... מותקן לי חלונות XP על כונן 120GB וחשבתי לשדרג ל SSD או לסיגייט מוטנט XT כדי לשפר את העבודה הרציפה של המחשב... דבר נוסף שמעצבן זה שאין חיבור SATA .. יש חיבור כלשהו שאני לא מכיר... בבדיקה ברשת - IDE Ultra ATA100 / ATA-6 ... לא נראה לי שיש כונן חדש בתומך בחיבור הישן הזה מה עושים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתור סטודנט עתידי , האם זו סיבה מספקת לפסול מחשב נייד רק בגלל שיש לו מסך מבריק?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי מחשב נייד של HP. אחרי ההתקנה הראשונית, שמתי לב שיש אוסף לא קטן של תוכנות שמותקנות מראש במחשב. המחשב צורך כ1.80 ג'יגה ראם כשהוא דלוק ואני לא משתמש בו. אני רוצה לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה נקיה, אבל אני מעדיף לדעת אם יש חשיבות לתוכנות האלה או לא לפני שאני עושה את זה. בנוסף, אני ישמח לדעת אם יש צורך בלשמור את המחיצות של הrecovery או שעדיף לי למחוק אותן ולנצל את השטח שהן תופסות. תודה לכולם, levelone.
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ל החברה Lenovo ואני צריכה עזרה דחוף ! המחשב שלי לא מגיב אני לא מצליחה להתחבר לאינטרנט וגם לא מצליחה להיכנס לגוגל והמצלמה של המחשב שלי לא נמחקה לגמרי מהמחשב ! איך אני יכולה להחזיר/להוריד את המצלמה שוב למחשב ? ואיך מפרמטים מחשב נייד של Levono ? צריכה עזרה דחוף ותודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - *של
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני סטודנט שצריך מחשב לצרכי לימודים בעיקר , קצת תכנות וגם להחלפת המחשב הביתי. תקציב 3500- 4500 הכי חשוב לי מסך מט , חיי סוללה , משקל ושלא ארגיש שהוא מיושן עוד שנה . מתלבט בין מספר אופציות אשמח לדעת על מה אתם צצליצים תודה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מעט תכנות , לא לגיימינג * גודל המסך? 14 נראה לי הכי עדיף אבל אולי אוכל להתפשר על 13.3 * משקל רצוי? חשוב - סטודנט לכן ניידות חשובה מקסימום 2.2 ק"ג עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נראה לי פרמטר חשוב 5-6 שעות נראה לי רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא נראה …
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט מחשב לצרכי גרפיקה ועיבוד תמונה (PS) כולל מסך LCD איכותי ביותר. מה דעתכם על המפרט הבא ומה כדאי לשנות אם בכלל... http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B5A3207F-39E0-4DD4-94A6-4F11854F43E4}&details_type=1&itemid={D3A8C17E-718C-4EBD-947D-0A29F56F96B5} מודה מראש לכל המומחים שכאן. אייל
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם: ברצוני לקנות מחשב חדש נייח. למטרות הבאות גלישה באינרנט שימוש בדוא"ל ובקבצים אודיו ובצ הורדת סרטים ומוסיקה מהאינטרט תקציבי הוא עד 4500ש"ח כולל מע"מ . אני זקוק לכל המפרט חוץ ממצלמה ומדפסת כולל מסך,זכרון פנימי,דיסק קשיח,צורב, מעבד ,מארז, כרטיס מסך, כרטיס קול ,די בי די, מערכת הפעלה,מארז. מסך למשל לא יותר מ17" ומעבד לא יותר מ2.8 גיגה ודיסק קשיח לא יותר מ80גיגה. אודה לכם אם תמליצו לי על חנות אמינה וטובה באזור גבעתיים ר"ג ששם אוכל לקבל מוצרים ושרות אמינים תודה.
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אז זהו אני קונה E6300 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 160GB SATA2 7600GS DDR II 667MHz?512MB TwinMOS? ??RockeTeer II 400W Silent (24pin)? הם מפרט זה יעבוד טוב לא מתכון לאוברקלוק אבל שידרוגים עתידים ל E6800 וגם כרטיס מסך ASROCK מספק את כול הסחורה ?
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות X61 בקונפיגורציה החלשה שלו עם תחנת עגינה וסוללה דפוקה ב1400. עם אחריות לעוד 3 חודשים אני עכשיו מסתכל קצת ביד2 ואני רואה מחשבים חזקים יחסית במחירים של 2000 [XPS או E310 של LG] השימושים שלי מאוד מגוונים...עריכות בפוטושופ, סוני ווגאס לעריכת סרטים, משחקים קצת ובקיצור קצת מהכל. אני יודע שאני לא יקבל את כל מה שאני רוצה ממחשב נייד יד שנייה ב2000...אני יכול להשלים חלק עם המחשב הנייח. השאלה שלי זה אם שווה להחליף מחשב נייד עסקי חלש במחשב נייד יותר חזק אבל לא עסקי? עקרונית גם מפריע לי שהמסך של הX61 ברזולוציה מאוד נמוכה, ואני יכול להשיג מחשבים 13" בטיפונת יותר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) היי, אני רוצה להתקין XP על המחשב, אבל ככה שיהיו לי את כל התוכנות של LENOVO עליו.. מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? תודה מראש, סשה. 2) הVISTA במצב IDLE + תוכנות של IBM תופסות אצלי 700 מגה ראם במצב מנוחה... אני מבין שזה לא בסדר.. יש לי כרטיס מסך אינטל 224MB , יכול להיות שהכרטיס מסך משתמש בזכרון המשותף? ומנצל ישר את כל ה-224 שלו?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המפרט שאותו שיניתי הוא המפאט של עד 5000 שקל ללא מסך ומיועד למשחקים, אז קודם כל חשבתי להוריד את הרמקולים כי אני לא צריך אותם, -670 -ש"ח (יש לי כבר רמקולים מחוברים לרסיבר) ומתוך ה-670 ש"ח האלו לתת עוד קצת למעבד AMD ATHLON XP 2000. להוריד את המודם והמקלדת והעכבר (יש לי את הכל לא צריך...) - 220- בערך, ואת הכסף הזה להוסיף להארד דיסק של 60 GB 7200RPM או 80... וכרטיס מסך במקום לקחת TI4400 אני ייקח 4200 וימהיר אותו למהירות של 4400 ע"י אובר קלוק קטן... ואת הכסף שחסכתי ע"י הקיצוץ בכרטיס מסך אני אקח את הכסף ואקנהכרטיס קול סביר (CREATIVE 5.1...) וכל השאר אותו דבר.... ואם נשאר מכל החישובים האלו קצת כסף אפשר להוסיף ללוח אם יותר טוב קצת אבל מה דעתכם באופן כללי <?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מצאתי כאן מספר פוסטים עם צרכים דומים לשלי, מחשב לא חזק במיוחד, בעיקר לקריאה/כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט (כאילו זה מצריך משהו מיוחד :-)) ועבודה משרדית. רציתי להוציא עד 1,200 ש"ח, אבל ראיתי ש 1,500~ זה המינימום, להלן מפרט שהרכבתם לגולשים עם צרכים דומים לשלי, האם כדאי לשנות בו משהו ? (אם אפשר להוזיל...) מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1215 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤312 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38500 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 מארז וספק-כוח CompuCase 6K31 + HEC 300AR-TF 300W ¤218 כמות:1 http://skypc.co.il…
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי: AMD ryzen r5 5600x Asus ROG strix x570-f MSI gaming trio z RTX 3080 Corsier 850W 80+ platinum Noktua NH-U9S אני מעוניין לקנות כבר את לוח אם שיתמוך לי לשאר הדורות של Ryzen הקטע שאמרו לי שעדיף לי לקנות מעבד 5800x3D מאשר לקנות את השילוש של: X670 Extreme Ryzen R5 7600x 32GB DDR5 Cooler CPU water מה אתם אומרים עם מחשבה על העתיד
-
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה בקרוב מיני נייד,וחיפשתי ברשת כל מיני ניידים,התקציב שלי זה בסביבות ה-2300 ש"ח מצאתי את הACER timeline 1410 שהמפרט שלו מצויין והוא מתאים לדרישות שלי(גלישה באינטרנט,פוטושופ,תיכנות וסרטים מדי פעם),והמחיר שלו הוא אפסי ביחס למפרט(450 דולר)ואני מחכה בנתיים שיגיע לארץ,אבל בנתיים אני רואה שבקרוב יוצאות כל מיני פלטפורמות חדשות למחשבים ניידים(ATON N450,ION2,AMD CONGO/TIGRIS ועוד...) השאלה שלי זה האם שווה לי לקנות את האייסר כשהוא יהיה בארץ,או לחכות לפלטפורמה חדישה יותר ולקנות בעוד כמה חודשים את המחשב(זה לא דחוף לי לקנות),או שאם יש לכם המלצה למחשב נייד טוב בתקציב שלי ושיש לו מסך נורמאלי(בסביבות 11 אינץ'),מעבד טוב(לא אטום,לאייסר למשל יש CULV) ויש עליו ביקורות טובות ברשת,אשמח…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפי דעתי צריך לעשות דביק שיתעדכן ויסביר למה כדאי לקנות בזמן הנ"ל מחשב או למה לא כדאי.... כי זה די מעצבן (במיוחד בזמן האחרון) שאומרים שלא כדאי לקנות מחשב (קונרו, vista, דור הבא של כ.מסך וכו), במקום זה שיהיה מדריך שיסביר... אשמח לשמוע עוד רעיונות
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
i5 3470 Ram 4 ddr3 Hard disc 500 giga Windows 10 pro Hd 2500 graphics האם זה מחשב ששווה לקנות ??
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אנשים, כבר התייעצתי עם הפורום הזה לגבי קניית מחשב בעלות של4.5K וקיבלתי את רוב המידע הנחוץ. נותרה לי שאלה שלדעתי תשובתה מהותית גם לגבי אנשים נוספים שהולכים לקנות מחשב עכשיו. האם לחכות לאחר השנה החדשה 2008 ו\או להמתין תקופה קצרה כי ידוע על טכנולוגיה כלשהיא שצפויה לצאת ולהשפיע על השוק? כבר חסכתי את הסכום המתאים על פי מה שקבעתי לעצמי אבל אני מתלבט אם להמתין מעט לירידת מחירים.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לפטופ חדש חיכית הרבה זמן עד שיצאו אולטראבוק 15 די אהבתי את המחשב של סמסונג. עכשיו אני בהתלבטות אני לא צריך את המחשב בדחיפות וחושב האם לחכות עוד עמה חודשים עד שתצא WIN8 שתתמוך במסך מגע ואז אני מניח שגם הלפטופים יגיעו עם מסך מגע או לקנות עכשיו ? מה אתם אומרים? תודה, חזי
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
זו השאלה, לקנות עכשיו? או לחכות לליין החדש של הניידים שיוצא בקרוב מאוד? בעקבות כל מעבדי ה-I למיניהם, השיפורים בביצועים ובחיי סוללה וכו', אני יודע שכל הזמן הדברים משתדרגים, אבל פה מדובר על קפיצה לרמה הבאה, חיי סוללה של 8+ שעות ומעבדים חזקים מאוד. בעיקרון אני מזמין מחו"ל, ככה שאני לא צריך לחכות שהליין החדש יגיע לארץ, אני מעדיף את DELL ומקווה שהשינוי יבוא בקרוב, כמו שאתם שמים לב ניתן לראות שבזמן האחרון DELL מנסים "לגמור את המלאי" ומציעים מחירים באמת חסרי תקדים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיוצאים mafia 3, battlefield 1..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p של דל 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז לשים היום מעבד i5 4460 3.4ghz ולוח אם טוב? כדאי לי? יש לי ג'יפורס gtx 750 ti עם אני ישים הוא יריץ לי על הגדרות גבוהות את crysis3? ובאפריל אני הולך לשים זיכרון פנימי 8GB DDR3
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה חבר"ה עשיתי כמה שינויים...מה דעתכם? המחשב מיועד למשחקים ולהרצת תוכנות כבדות, התקציב שלי הוא 4500 למרות שאני קצת חורג AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 749.77 ש"ח GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) - ATX 623.45 ש"ח Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,749.03 ש"ח OCZ 2x1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-12 673.08 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 375.56 ש"ח Thermaltake Soprano VX - Black+ 400W PSU 494.41 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,665.30 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,525.34 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-