עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by VanStyle,

בגדול הוא לסרטים, עיצוב גרפי ומשחקים פה ושם שימוש יומיומי כמובן הינה כמה ששמתי עליהם עיןhttp://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210844 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=211068 ויש את זה שמה שמשך אותי זה גודל המסך שלוhttp://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210582 מאיך שאני מסתכל עליהם, כולם נראים לי באותה רמה, מה אתם הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by avielsvis,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינינג כבד bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה dell 2312 אבל לא לכלול בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by KusHniR,

בניתי לחבר של שתי מפרטים ב 4K ואני לא יודע מה יותר עדיף (אל תנסו להכניס לי שטויות כמו מארזספק איכותים - למרות שזה לא שטויות ...... אני מעדיף להשקיע בחומרה) הראשון: מעבדי אינטל P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache ) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P-4P800S(i848) sb,SATA,lan זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Toshiba X16 מארזים ATX MIDI 400W PFC, usb מחיר כולל 4,220 השני: מעבדי ?AMDAthlon XP 3000+(512k 333 לוחות אם למעבדי ?AMDABIT AN7 μGuru זכרונותDDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחיםHitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסךMSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Toshib…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב בסכום הנ"ל מטרת המחשב היא להריץ תוכנות עתירות חישובים וקבצים גדולים כדוגמת matlab. אין לי צורך בכרטיס גרפי מתוחכם. הסכום חשוב. אין צורך בציוד היקפי בכלל. חשוב שהמחשב יהיה שקט הרכבתי את המפרט הבא אולם הוא יצא לי יקר יחסית (עוד 400 ש"ח זה למעט בשבילי). אשמח להתייחסותכם המהירה אני מעוניין לקנות היום בערב. מעבד AMD Phenom X4 9550 Box ¤657 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1235 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38511 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-1…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם הרבה זמן תכננתי לקנות נייד והמטרה המרכזית היא היתה למשחקים עד לפני כמה ימים הייתי סגור על נייד שאני רוצה והייתי בטוח שהוא מעולה למשחקים ה HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA ואתמול יצא לי לראות את האתר של NOTEBOOKCHECK ובדקתי את הכרטיס מסך שיש לHP שהוא 320M GT וראיתי אכזבה גדולה! לפי האתר 90% מהמשחקים יפעלו באיכות הנמוכה ביותר... נכון לקחתי בחשבות שזה מעבד חזק שגם תורם וזכרון של 4G אבל אם אלה הנתונים של הכרטיס מסך אני כבר ממש לא סגור על המחשב הזה וחבל כי הוא עמד בתקציב שלי של 4500 ש"ח +- בקיצור התיסכול גובר והנייד מתרחק. פשוט אם יש לכם הצעות לנייד אחר או כל דבר אחר ממש יעזור לי בדילמה הקשה.תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by buwulifo,

שלום לכולם, אני מכיר את פורום המפרטים שנים רבות, אך זו הפעם הראשונה שיוצא לי לכתוב בפורום המחשבים הניידים הנסיבות מעט עצובות -המחשב הנייד שלי נגנב... אבקש את המלצכתם למחשב נייד בסיסי ואמין, לשימושים ביתיים קלים - אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. תקציב: עד 1,200 ש"ח. מע' הפעלה אינה חובה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם... אני רוצה לקנות נייד עם מסך 12-13 אינצ'. הקניה היא בארהב ומחיר של עד 1000$ (4000שח) פלוס מינוס. בדקתי קצת באתרים של חברות מובילות והמבחר הוא ענק. הדרישות שלי הם: עריכה של סרטים (אני מתחיל ללמוד קולנוע באוניברסיטה השנה). סוללה חזקה כמה שיותר (6 תאים לפחות). הרדיסק של לפחות 250GB וזיכרון של 4GB. וכמו שאמרתי מסך 12-13 אינצ'. מסך מגע מסתובב יתרון (אם לא פוגע באיכות המסך) אבל לא חובה או מקבוק (קצת יותר יקר אני יודע) 13 אינצ'. מה דעתכם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by .AloN,

אהלן, ולהלן הפירוט: (אם אפשר בפחות מ2000 אז בכלל מגניב..) * מטרות המחשב? שימוש כללי (אינטרנט, אופיס, מוזיקה) כן חשוב שהוא יהיה אופטימילי כמה שניתן למולטי טאסק. * גודל המסך? 13-15, עדיפות למט אך לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? רצוי אך לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, הסוג לא משנה. * כונן אופטי? יש צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא Acer. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. המלצתי ללקוח על X220 של לנובו. הם קנו שניים ואחד מהם נגנב. הוא קטן, קל, זמן סוללה טוב. אבל מה, הtrack pad לא מצא חן בעיניו. הלקוח רוצה בכספי הביטוח לרכוש נייד אחר שיענה על כל הדרישות הנ"ל רק שהעכבר יהיה נוח. התקציב הוא 7000. הוא חושב על מקבוק אייר שלדעתי לא שווה את ההתעסקות מפני שרוב העבודה מתבססת על אופיס 365 שאני מקווה שתואמת לmac os ואין לה שום תחנת עגינה רשמית (הX220 הגיע עם אחת בילט אין) וזה רק ייצור לי כאב ראש בלתחזק. אם לדעתכם זה הפתרון האידיאלי אני אשקול את זה. הלקוח נסחב עם המחשב הרבה אז המשקל משחק תפקיד חשוב, העבודה היא משרדית וצריכת מדיה שכל מחשב יכול להתמודד איתה, עכבר חיצוני בדרכים הוא לא אופציה מבחינתו. בקיצור הרבה דרישות ואני צריך את עזרתכם. אני יודע שהוא צ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Radioheadz,

יש לי את הלפטופ הזה שנקנה לפני שנה וחצי - שנתיים בברלין. הנה הביקורת שעשו עליו בnotebookcheck http://www.notebookcheck.net/Quick-Review-Schenker-XMG-A722-Notebook.80223.0.html (הדבר היחידי שאין לי כמו בביקורת זה SSD, אבל יש בלפטופ מקום ריק לSSD אם רוצים להוסיף) והנה תצלום מסך: אז זהו, בסך הכל הלפטופ שמור מאוד, במצב מצויין, הכל עובד חלק. מה אתם אומרים? כמה הוא שווה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by CRT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, BF, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד, שאמור להחליף את המחשב השולחני שלי. אינני משחק משחקי מחשב לרוב, ואינני רואה עצמי כגיימר. ואולם, חשוב לי שיהיה למחשב מעבד חזק ובעל ביצועים מהירים. בנוסף למחשב חזק ואיכותי, אני מצפה ואשמח שיהיה מובנה במחשב: צורב, מצלמת וידאו, אפשרות לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ואם אפשר גם BlueThooth. התקציב שלי גמיש מאוד. אני מגדיר כרגע תקציב של 5000 - 7000 שקל אבל אם יהיו הפתעות שיצטרכו את פריצת מסגרת התקציב אעמוד בהם. תודה מראש לכל העוזרים והממליצים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by danielM,

שלום, בניתי מפרט, אשמח לקבל את חוות דעתכם- שיפורים, הצעות, מחירים יותר טובים וכו'. אני עובד המון שעות ביום על המחשב, ואני לא לחוץ על התקציב, אז אין לי בעיה לשלם קצת יותר כדי לוודא שאני מקבל ביצועים טובים. ראוי לציין שאני אוהב לעבוד עם המון דברים פתוחים בו"ז, רק פיירפוקס לבד שוקל אצלי יותר מג'יגה זכרון עם כמה מאות טאבים פתוחים, ותוסיפו לזה 2-3 Visual Studio פתוחים, VM, ועוד לא מעט תוכנות כאלו ואחרות. זה מחשב לחדר שינה אז חשוב שיהיה שקט וחשוך. אני רוצה 8GB RAM וזה מה שיש במפרט, כמו כן מספיק לי כרגע 500GB בדיסק (משולב SSD), ועדיף לי לא לקנות דיסק נוסף עד שאני אצטרך עוד מקום. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קודם כל תודה למי שהולך לעזור מראש! אני רוצה שבמחשב יהיה מעבד חזק C2D או C2Q רתם תחליטומה יותר טוב... אני רוצה בלוח אם תמיכה ב-Crossfire לא מעניין אותי שזו לא טכנולוגיה משתלמת זה מה שאני צריך כרגע... ספק שיחזיק CF של X1950PRO מארז איכותי דווקא חשבתי על CHAKRA של EnermaX כולל המאוורר המיפלצתי אהה ואני חובב OC אז שיהיה לוח איכותי וקירור סביר לא צריך ציוד היקפי... הרבה דרישות קצת תקציב אבל לא נורא נסתדר סומך עליכם ! שוב תודה!

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז ככה אני צריך המלצה למעבד, לוח אם וספק כוח למחשב... כרגע יש לי מעבד 3.2Ghz ולוח של אסוס (סוקט 775) אבל אני מתעסק עם מוסיקה ואני צריך מעבד דואלי. לגבי תקציב אני צריך משהו טוב לא הכי יקר בעיקרון אם תוכלו תתנו לי כמה שאני יוכל לעשות השוואה. עדיף שהמפרט יהיה מקיי אס פי זה קרוב לי לבית תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום ברצוני לרכוש את הלפטופ: http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-hp-probook-430-g4-y8c09ea מישהו יודע מה ההארד דיסק (דגם)? כי אני רוצה לדעת את המחיר שלו והאם כדאי לי להשקיע עוד קצת כדי לרכוש SSD במקום מטעמי טמפ', צריכת חשמל ומהירות בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by גבי ק,

מעבד AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם ASUS לAMD ASUS M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 2 זכרונות DDR2 800 2X DDR2 512MB Kingston HyperX כרטיס מסך ASUS ASUS EN6600GT 256MB, DVI, PCI-E דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס רשת WIRELESS LAN Dynamode DW600G PCI האם יש משהו שאתם אומרים שכדאי לשנות בו? אולי להוסיף? מה לגבי כרטיס המסך שבחרתי? האם מתאים וכדאי? תודה רבה חבר'ה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Hadas89,

שבת שלום..אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מחשב נייד. אני מתלבטת בין שני הדגמים הבאים 1.LG - R405-A.C225E 2. Lenovo n200 TY2BWIV אציין שההתלבטות היא לגבי איזה מבינהם איכותי ואמין יותר בטווח הארוך (מה יחזיק/ישרוד יותר זמן) תודה מראש ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by trojan11,

בניתי מפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 כונני SSD: Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail 1 ספקי כוח: ספק כח Antec Basiq 500W Active PFC 12cm PSU VP500P 1 מארזים: מארז Antec One Mid Tower Gaming Black Case No PSU 1 מחיר החבי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. רציתי לדעת אחרי שאני מסיים להטעין את המחשב נייד את מה צריך לנתק קודם את השקע שנמצא בתקע בחשמל או את החיבור שמחובר למחשב? או שזה לא משנה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות מחשב נישא ללא חברה כי לדעתי זה בזבוז כסף ועם מעבדן שולחני אני יודע שהמעבדים האלה יורדים במהירות במצב סוללה אבל זה לא משנה כל כך כי גם ככה זה יספיק לראות איזה סרט או משהו ויותר לא צריך. מה אתם אומרים? ראיתי נישאים מוכנים בקיספי לא רעים תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני זקוק למפרט ב2000 שח כולל מסך והכל.... לימוש הכי פשוט שיש אינטרנט אימיילים ומשחקנים ממש ממש קלים. אני צריך שהמפרט יבנה בKsp כי אני קונה מהם תודה מראש אלכס

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by asaf660,

אהלן לכולם (: לאחר שנים מספר שלא השקעתי במחשב, הגיע הזמן להתחיל מאפס, וכמו שצריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (החדשים שיוצאים), תכנות, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed Unity, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by dany_my,

אני קונה בארה"ב מחשב נייד שישמש כמחשב הנייח שלי בבית. שימושים: אינטרנט, מוזיקה, צפייה בסרטי HD, משחקים- המשחק היחיד בו אני משחק הוא MANAGER ואני רוצה שהוא ירוץ בצורה טובה מאוד, עריכה קלה בפוטושופ וכו'... צפיתי בכמה דגמים עם המעבד החדש I7 למחשבים ניידים- הוא בא בתדר 1.6, השאלה שלי היא האם המעבד יהיה יותר חזק ממעבדים CORE 2 DUE ברוב המקרים? יש לי כרגע שני דגמים שנראים לי טובים: dv6t Quad Edition Color Moonlight White edit Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit edit Processor Intel® Core i7-720QM Processor (1.6GHz, 6MB L2 Cache, 1333MHz FSB) edit Memory FREE Upgrade to 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) from 2GB DDR3 System Memory (2 Dimm) edit Hard drive FR…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Nightbeat,

אוקיי אז מפרט OC רציני שבארץ יצא באזור ה7-8 אלף שקל לא כולל מסך (עם מסך 9.5+) בNEWEGG יעלה לי 6.8K כולל משלוח עד הבית דרך חברה שנותנת לי כתובת בארה"ב וקונה אותו בשבילי.. המפרט הוא: Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo) CORSAIR Hydro Series H80 High Performance Liquid CPU Cooler ASRock Z77 Extreme4 LGA 1155 Intel Z77 CORSAIR Vengeance LP 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600MHZ (PC3 12800) GIGABYTE Radeon HD 7970 3GB 384-bit GDDR5 Windforce X3 Intel 330 Series 120GB SATA III SSD (500MB/s Read 450MB/s Write) Seagate Barracuda 2TB 7200 RPM 64MB Internal Hard Drive Rosewill CHALLENGER Black Gaming ATX Mid Tower Computer Case CORSAIR Professional Series HX65…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים