עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shdrthki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 אינצ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט…

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  2. אני רוצה, כמובן כתלות במחיר ובזמינות , להחליף את המסך בלפטופ HP שבמפרט במסך FHD. האם אפשרות זאת קיימת? האם אני יכול לרכוש מסך FHD בגודל המתאים ופשוט להרכיבו במקום המסך הקיים? האם תהיה בעיית תאימות? בקיצור: האם זה אפשרי? אל תשאלו אותי למה לא קניתי FHD מלכתחילה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by alon4256,

אני עומד לקנות מחשב חדש שטוב למשחקים כמו bf bc2, cod וגם למשחקים שיצאו בעתיד. שלחו לי מפרט ורציתי לדעת אם אתם ממליצים לי עליו או שצריך לשפר כמה דברים. זה המפרט: מעבד- INTEL i-5 2400 לוח אם- GIGABYTE GA-P67AUD3 זיכרונות- X2 KINGSTONE 2GB 1333MHZ DDR3 כוננן קשיח- SAMSUNG 1TB 7200 32M SPINPOINT F3 DVD- LG® DVDRW GH24NS50 X24 SATA כ. מסך- GIGABYTE GTS450 1GB DDR5 ספק- 500W FAN120MM 80 מארז- COOLERMASTER ELITE-335 אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by Dave85,

שלום. אני מחפש מחשב נייד שיהיה גם מחשב עיקרי, שיאפשר לי הרצה של מספר יישומים במקביל והרצה של סרטים ב FULL HD, רצוי בגודל של 13 אינץ'. אחרי סקירה של השוק צמצמתי לכמה אופציות: Dell Studio XPS M1340 / SX13-163 - http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/06/30/Dell-Studio-XPS-M1340-from-PC-World/p4 Sumsung q320 - http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/05/19/Samsung-Q320---13-4in-Laptop/p1 Hp dv3510nr (dont know if they still sell it) - http://reviews.cnet.com/laptops/hp-pavilion-dv3510nr/4505-3121_7-33309970.html משום מה לא הצלחתי למצוא דגם מדף עדכני של HP שמקביל לדל או לסמסונג. יש להם רק את ה DV3-2155MX שהוא חלש יותר מרוב הבחינות. (וגם זול יותר בהתאם). ויש…

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  5. מה דעתכם? (תודה למי שעזר) (כל הרכיבים אבל כולם, חייבים להיות מסקייפיסי)

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתכננן לקנות מחשב בקרוב בתקציב של עד 6000 ש"ח שישמש למשחקים ועבודה גרפית, החלקים שנסגרתי עליהם עד עכשיו: 1. מעבדQ6600 2.כרטיס גרפי Geforce 8800 GT 512MB (לא סגור על חברה), המחשב צריך להכיל גם: 1. 4 גיגה זכרון, אולי DDR3 2. לוח אם עם תמיכה בSLI (אולי בעתיד אני אוסיף 8800GT נוסף) 3. שני כוננים קשיחים, אחד למערכת הפעלה והשני לDATA. פה אני מאוד מתלבט אם לקנות שניים 320 למערך RAID 0 (למרות שאני מפחד מאיבוד המידע), או אחד 160 למערכת הפעלה ואחד 400 לDATA. שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: סדרת AAKS של WD או סדרת Barracuda של Seagate . מה עדיף? 4. מארז וספק כח טובים אבל בלי להגזים. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד לאוברקלוקינג (לא מבין בזה הרבה ולא רוצה לעש…

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by hedva,

במוממלצים עד 2000 ש"ח מופיע http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ חשבתי להחליף את המעבד המומלץ Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box במעבד הזה AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX עם הלוח ASUS M3A78EMH HDM מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  8. בלפטופ הישן שלי, ( עובד טוב חוץ מסוללה מתה) החיבור לחשמל (בצד של הלפטופ) רופף.. כל תזוזה קטנה הוא מתנתק צריך ממש להשעין את הכבל בזווית מסויימת האם יש אפשרות להשיג רק את הקצה של הכבל עצמו ולהלחים למטען במקום לקנות מטען שלם? חיבור כזה: http://www.ebay.com/itm/65W-AC-Adapter-Charger-For-HP-Compaq-Presario-CQ45-CQ50-CQ60-CQ61-CQ70-Laptop-/360670784108?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item53f9a76a6c המחשב הוא hp compaq presario cq61

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  9. טוב אז את הצרכים כתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415397.msg3567275#msg3567275 כמו שאתם רואים הוספתי כסף... וגם שיניתי ת'מפרט להיות בכלל של INTEL... מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561 פתרונות קירור למעבד Xigmatek Thor's Hammer 7*Heat-pipe H.D.C CPU Cooler ¤285 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD4P Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1404 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤389 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX ¤510 זיכרונות Corsair DDR3 6144MB 1600MHZ XMS Triple Channel CL8 ¤772 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive …

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  10. שלום רב, לצורך ניתוח מסדי נתונים מורכבים מאוד אני צריך מחשב חזק העונה לדרישות הבאות: מעבד מעל 6 ליבוד, רצוי 8. (אני חושב ש-i7 extereme או רגיל יספיקו , אני פשוט לא מכיר מה הכי חזק היום או בין החזקים) זיכרון 32GB RAM לפחות - כיום יש מחשב של 16GB שלא מספק את הסחורה עקב האנליזה המורכבת של הנתונים. מה המקסימום זיכרון שלוחות אם סטנדרטיים מאפשרים? איחסון - 1-2 TERA של כונני SSD מהירים. אלו הדרישות העקרוניות, אין צורך בציוד היקפי כמובן או במסך. כמובן מארז מאוורר טוב וספק כוח שיחזיק את זה (לא צריכה להיות בעיה מיוחדת כי אין כרטיס מסך). תודה נ.ב אין בעיה לנצל את כל התקציב ואף לחרוג במעט אם נדרש.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  11. מה התקציב המקסימלי? 3500-4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל - עדיף להתכוונן על 3500, אבל אפשר לחרוג עד ל4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעל 3500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לשימוש בסופי שבוע ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? שני מסכים - אחד 22" Led FullHD, ועוד מסך טלוויזיה LCD 37", גם היא FullHD. שני המסכים הולכים להיות מחוברים בו-זמנית. * לאיזה סוג משחקים…

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון מחפש 5-6K, חריגות קלות זה סביל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח משחקים (Unity) 3 מסכי HD מסטרים תוך כדי פיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win10, לא משנה home/pro הרכבה…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by avivel,

היי, אני חדש בפורום רק רציתי להתייעץ לגביי מחשב נייד חדש ללימודים אני יודע שעדיף מחשב נייד לעריכת תלת מימד אבל אני מעדיף נייד קראתי גם את מה שרשמתם באתר לגביי קניית מחשביי תלת מימד פשוט כל המחשבים המוצעים הם די ישנים רציתי לשאול לגביי מחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce GTX 950M זה מה שהוא שיכול להתאים לתוכנות כמו מאיה 3dmax וכו' אני אשמח לקבל ממכם גם הצעות למחשבים אם כרטיס מסך קצת יותר טוב (אם צריך) עדיפות לאסוס תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  14. Started by s.os,

אממ אני חדש כאן בפורום ואני מחפש מפרט טוב בתקציב של 4500 שקל חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה AMD , חשוב מאוד שיהיה כרטיס מסך לא מובנה ובכללי זה הכל אני מדבר פה על מחשב ללא מסך ללא רמקולי מקלדת וכלום בקיצור רק מחשב תודה

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by sharon515,

שלום קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב מחר הבלאק בפריידי והיא רוצה שאני אמליץ לה על מחשב נייד שנמכר ברשת BESTBUY הדגמים הם https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/ http://www.amazon.com/ASUS-X550LA-DH71-15-6-Inch-Laptop-Silver/dp/B00F0JBJDS http://www.digitaltrends.com/laptop-reviews/asus-vivobook-v551lb-review/ אין לי מושג לגבי מחשבים ניידים מה מומלץ ואם למישהו יש דגם אחר טוב שנמכר ברשת BESTBUY אשמח להמלצה תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  16. Started by guyk,

הי, יש לי מחשב נייד של DELL, XPS "13.3, ומשום מה בשבועות האחרונים שמתי לב שהמחשב אינו קורא את ה-DOK שלי (שניים של סאן דיסק- 2GB ו-8GB Contour). בשני חיבורי ה-USB המנורות של הDOK עובדות, אך התיקיה או משהו לא נפתחים או מופיעים ב"מחשב שלי" מה אפשר לעשות? *שני הDOKים עובדים במחשבים אחרים... עריכה: שמתי לב שגם קורא הכרטיסים (הפנימי) לא עובד. אך היציאות USB עובדות למכשירים אחרים...

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by BulbuloNi,

מעבד: I7 4790 3.6 לוח אם: Asus B85M - G כרטיס מסך: Sapphire HD 7950 3GB BOOST ספק: Corsair VS650 זכרון: 16 ג'יגה ראם 1600, CL9 מארז: Corsair Obsidian 300R

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  18. היי רציתי לדעת את דעתכם על מפרט שחבר בנה לי(אני כבר כמה שנים לא בעניינים) כמה דברים: מחשב לגיימינג באיכות הכי גבוהה על מסך של FHD ולא 4K לא אכפת לי מהיופי, אכפת לי מהביצועים מעבד: 1179 ₪ - * בהרכבת מחשב * - Intel Six-Core i5-9600K 3.7Ghz-4.6Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 קירור מים למעבד: 299 ₪ - * חזר למלאי * - Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB לוח אם: 547 ₪ - * חדש * - ASRock Z390 PRO4 כרטיס מסך: 2399 ₪ - * בהרכבת מחשב * - GAINWARD Nvidia GeForce RTX2070 8G Up To 1620Mhz DualFan ספק כוח: 310 ₪ - Antec 650W 80+ Bronze NE650M Modular מארז: 255 ₪ - * מבצע * - Antec DF500 Tempered Glass RGB 3x120mm מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית:…

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  19. Started by elada22,

*תקציב:1K. חריגה:1.5K. * מטרות המחשב? בעיקר גלישה וצפייה בתכני HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 עד 11 עדיפות למט. * רזולוציית המסך? 720p. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף usb 3, לא קריטי. * משקל רצוי? 1-2 קילו. * סוללה: לפחות שעתיים בפועל (סרטים לילדים בנסיעה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi. * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום נפח 64gb. * כונן אופטי? אין צורך בכלל. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף דוס, לינוקס... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אסוס, לנובו. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם איוורור מהצד ולא מלמטה חשוב מאוד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by nivrob123,

יש לי עכשיו מחשב ישן E8400 HD4870 P45 GIGABATYE 550VX CORSAIR לאני רוצה לשדרג [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]23617[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFF…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by topgun,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה ביתית (אינטרנט, קצת אופיס, P2P וכו'). כרגע המחשב שעונה על הצרכים האלה הוא P2 233, 64M SDRAM, HDD 4G. אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: -מעבד -לוח אם (אפשרי עם כ. מסך וקול onboard; לפחות 2 חיבורי USB 2.0) -זיכרון -הארדיסק -מקלדת -עכבר (אופטי, חוטי) -מארז+ספק תואם (ג'נרי) פרטים נוספים: אין צורך בהרכבה; אחריות (החלפה). על המחשב להריץ WIN XP, יישומי אינטרנט ואופיס וכו' (ר' למעלה) באופן חלק, ומשחקים "פשוטים" (לא DOOM 3 או FC...). מחיר: כמה שיותר נמוך יותר טוב... כמה שיותר קרוב ל-1000... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Battlefield, Overwatch ומשחקים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  23. תקציב: 4000 ש"ח. שימושים: צפייה בסרטי HD ועריכת סרטי HD. אין צורך בדיסק קשיח או במערכת הפעלה וגם לא מתוכנן OC. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Manufacturer Optorite DVD±RW ReWritable Drive, Model DD0203 DFI Lanparty NFII Ultra ELIXIR DDR 512MB PC2700, 333MHz ATI Radeon 9800 128MB WD HDD 120GB Serial ATA, 7200RPM Creative Audigy - 2 AMD Athlon XP 2500+ Panasonic 3.5 inch CompuCase HEC 300W Total ¤ 5,050.85 18% ¤ 909.15 Total + VAT ¤ 5,960 ואני מחפש גם מקלדת ועכבר אלחוטיים !!!! אבל משהו טוב באמת . אני אשמח להצעות ייעול ואם יש למישהו הצעות מחיר יותר טובות !!!!!

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by gotex,

שלום חבר שלי צריך מפרט ב3000 הוא לא אוהב משחקים אז אני מעדיף שתשקיעו יותר במעבד וזיכרון מאשר בכרטיס מסך אני צריך מעבד לוח זיכרון כרטיס מסך ואני צריך שהמחשב שלו ייתמוך ב 5.1 וויהיה לו היתחברות לרסיבר או שזה יבוא אם הלוח או כרטיס קול נפרד ו cd פשוט מעדיך חנויות מהצפון

• 12 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.