ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בידי מעבד Intel Core i5-2500K (חדש דנדש) וכן כרטיס מסך Radeon HD 5700 (בן כשנה). הייתי רוצה להרכיב מסביבם מחשב שיתאים לגיימינג ביחסית מעט כסף. 1) תקציב מקסימאלי של 2000 שקל, אולי עם קצת חריגות (לא מעבר ל-2200). 2) אני בהחלט לא גיימר כבד, אבל הייתי שמח אם משחקים היו עובדים עליו ב-medium ומעלה. 3) ציוד היקפי לא נחשב בתוך ה-2000 שקל. 4) המחשב יישב בסלון, אז השקט חשוב לי. כרגע כרטיס המסך נמצא במחשב בסלון, אז אני יודע שהוא לא מרעיש, והייתי רוצה ששאר המפרט יהיה באותה רמת שקט. יחד עם זאת, לא אכפת לי אם המחשב יהיה במארז רגיל (לא בתצורה של מדיה-סנטר). 5) לא מתוכנן OC בכלל. 6) אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת. 7) הייתי רוצה שהמפרט ייבנה בחנות באיזור חיפה (אולי נ…
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רב, היום בצהריים כיביתי את המחשב בצורה מסודרת (Shut down) כאשר ראיתי שבסוללה טעונה כמעט במלואה וכשהגעתי הביתה המחשב אינו נדלק. ניסיתי ללחוץ פעמים רבות על לחצן ההדלקה, לחיצה לכמה שניות, פירקתי את הסוללה ונשפתי בין החריצים, ניסיתי להדליק עם וללא הסוללה, כמו כן עם ובלי טעינה. אני גר בהרצליה אך נמצא הרבה בחיפה, אשמח להמלצות לנסות דברים בעצמי ולהערכה כמה יעלה התיקון במעבדה/טכנאי כמו כן, המלצות למי ללכת (המחשב נרכש בארה"ב באיזור 2008 כך שאין כבר אחריות מן הסתם) תודה רבה לפורום!!! יוני
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
המחשב לא מוצע למכירה ! מישהי שאני מכיר מוכרת אותו לבת דודה שלה, והיא רוצה לדעת כמה הוא שווה. המחשב: LG E300 Intel T2390 ATI Redeon Xpress 1250 2GB DDR2 דיסק קשיח - 500GB של WD חדש המחשב כבר לא באחריות. הבטריה שלו מתה. כמה הוא שווה?
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה ביתית (אינטרנט, קצת אופיס, P2P וכו'). כרגע המחשב שעונה על הצרכים האלה הוא P2 233, 64M SDRAM, HDD 4G. אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: -מעבד -לוח אם (אפשרי עם כ. מסך וקול onboard; לפחות 2 חיבורי USB 2.0) -זיכרון -הארדיסק -מקלדת -עכבר (אופטי, חוטי) -מארז+ספק תואם (ג'נרי) פרטים נוספים: אין צורך בהרכבה; אחריות (החלפה). על המחשב להריץ WIN XP, יישומי אינטרנט ואופיס וכו' (ר' למעלה) באופן חלק, ומשחקים "פשוטים" (לא DOOM 3 או FC...). מחיר: כמה שיותר נמוך יותר טוב... כמה שיותר קרוב ל-1000... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
Manufacturer Optorite DVD±RW ReWritable Drive, Model DD0203 DFI Lanparty NFII Ultra ELIXIR DDR 512MB PC2700, 333MHz ATI Radeon 9800 128MB WD HDD 120GB Serial ATA, 7200RPM Creative Audigy - 2 AMD Athlon XP 2500+ Panasonic 3.5 inch CompuCase HEC 300W Total ¤ 5,050.85 18% ¤ 909.15 Total + VAT ¤ 5,960 ואני מחפש גם מקלדת ועכבר אלחוטיים !!!! אבל משהו טוב באמת . אני אשמח להצעות ייעול ואם יש למישהו הצעות מחיר יותר טובות !!!!!
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1045 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - Assembly - New Computer more than 3000nis ¤100 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=866 Twintech nVidia GeForce 9800GTX 512MB ¤1470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1114 מסך מחשב Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms ¤1469 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=941 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Western Digital WD3200AAKS 320GB S…
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מטרות עיקריות: צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. מפרט שחשבתי עליו: מעבדי AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Box מאווררים וגופי קירור Thermaltake Golden Orb II CL-P0220 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS צורבים LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7728 nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card מארזים Thermaltake Mozart SX Media Lab HTPC Series Black Case VC7001SNS (No PSU) ספקי כוח Enermax MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan …
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הי חברה, הרבה זמן לא שאלתי פה שאלה אז הנה כמה, ואני מקווה שיענו על הכל ולא יתפסו על שאלה אחת ספציפית: 1.) מעבדי AM2 שהם Energy Efficiant קיימים לשוק מעבדים ביתיים? מה מחירם והאם כדאיים? 2.) איזה מעבד בתחום מחיר נמוך (500 ש"ח) מומלץ היום למערכת של HTPC ואיזה לוח מומלץ אבל תקציבי מתאים לו(אם בכלל קיימת חיה כזו)? כבר ביררתי ב-Logicpc בעבר על הדור הקודם של הניידים והמחיר יקר: 1000+ למעבד ואיזה 1200 ללוח של DFI (היחיד שיש להם שמתאים) לפני שמדברים על זיכרונות, מארז ועוד ... :\ 3.) בהנחה שאני מוכן להשקיע סכום סביר על HTPC (מחשב שיעבוד 24/7 ויהיה חסכוני בחשמל) מה לדעתכם הוא מפרט מומלץ עם האופציות שקיימות היום בשוק? 4.) אם במחשב כזה הייתי מעוניין לשחק מדי פעם ללא דרישה לגרפיקה גבו…
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אלהן. אני סטודנט להנדסה שלא משתמש בתוכנות מיוחדות. אלא בOFFICE וכ'ו. אני מחפש מחשב טוב עם ביצועים טובים שיהיה המחשב האישי וגם המחשב הביתי בבית. שיהיה בעל מסך 15.6 סטנדרט ומשקל סטנדרט למחשבים בפלח זה. בעיקרון יש כל כך הרבה בשוק שקשה כבר לדעת מה טוב ומה לא. אני מחפש מחשב שלא מתחמם כ"כ מהר ולא רועש כמובן ונוח. התקציב שלי הוא 3K יש אפשרות גלישה במחיר עד 4K. אני רוצה גם מעבד טוב ונורמלי לא מעבד ישן.. אשמח להצעות המשך יום טוב
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD]כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]מאורר למארז Arctic Cooling Case Fan AF12025 120mm[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]צורב LG GSA…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לשימושים הסטנדרטיים של רוב המשתמשים (אופיס, MP3, צפייה בסרטים, פוטושופ, אי-מיול, אינטרנט וכו') אין לי צורך במפרט להרצת משחקים. מתלבט בין 14 אינץ ל15 אינץ עם נטייה לכיוון ה-14 אינץ. מעוניין ב1 ג'יגה זיכרון פנימי, 80 ג'יגה זיכרון. אשמח לקבל המלצות על מחשבים התואמים את הדרישות הנ"ל. שאלות נוספות: האם כדאי לקנות כפול ליבה או שמספיק לי סדרת M? אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא ממי שמכיר (בנוגע לאיכות המסך, נוחות השימוש, עמידות - לוקח איתי את המחשב ללימודים) HP DV2014EA תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל כל כמה דקות פתאום ככה הודעת שגיאה שאומרת,low memory. משהו בסגנון,כל פעם שאני לוחץ על כל כפתור במקלדת.
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
Whitebox, נייד של חברת CLEVO. תאור מוצר: לוח אם מדגם 945G של חברת אינטל. מעבד כפול ליבה מדגם CORE DUO 1.86MHz NAPPA זכרונות מהירים ביותר 533MHz. מפרט מוצר: מסך: 15" TFT WXGA מעבד: INTEL CORE DUO NAPPA 1.86MHz לוח אם: INTEL 945G ICH7M כרטיס מסך: Intel GMA 950 זכרון: 1GB DDR2 533MHz צורב: DVD-RW X16 דיסק קשיח: 80GB SATA II רשת: 1GB PCI Express אלחוטי: Intel Trimode 54mbps Wireless G FR: קורא כל כרטיסי הזכרון SD MMC FLASH יציאות: S-Video, 56k, LAN 10/100 , Express Card minPCI, SPDIF, 3 x USB2, VGA mini firewire, Flash card-reader משקל: 2.2 ק"ג. המחשב מיועד בעיקר לעבודה בבית, לכן בנוסף נרכשו: דיסק קשיח חיצוני WD COMBO 250GB USB2.0/FIREWIRE WDXB2500JBRNE…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הסקירות של ה-P עם ויסטה המקוללת (והלא מתאימה בעליל) כולן תמימות דעים שהוא לא מסוגל לבצע אפילו פעולות פשוטות ובסיסיות באופן סביר. לעומתן, סקירה של הדגם עם SSD ו-WIN7 דווקא והופכות כמעט לחלוטין את התמונה על פיה.אני מחפש סקירות של ה-P עם XP או WIN7, עדיף עם גרסת ה-HDD כי היא זולה משמעותית (~600$ בחו"ל) אבל גם עם SSD כי אז ה-P דומם לחלוטין, זריז בהרבה וקריר. גם רשמים מניסיון אישי יתקבלו בברכה. תודה מראש, גונן.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא כובע ניו ארה באזור המרכז בזול
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? יוטיוב : עריכת סרטונים, עיצוב תמונות, לייטרום, שופיפיי וכתיבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי אוסיף עכבר חיצוני לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט למדעי המחשב... אינטרנט, אופיס, סרטים, תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" לא מבריק * משקל רצוי? עדיף עד 2 ק"ג אבל גם 2.5 זה סביל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, אפילו 128 יספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתיהיה אחריות ל3 שנים שמתי עין על המחשבים האלו: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12648 אם אני אוסיף SSD זה יחרוג מעט מהתקציב http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12320 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עריכה גרפית, תכנות, ML, עריכת וידאו, תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 1050ti שישודרג בהמשך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד ! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף ללא יותר מדי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מכיבן שמאק עולה הרבה כסף, חשבתי לקנות את המחשב הבא שלי במפרט של מאק טוב ולחסוך כסף + את הגישה לווינדואוס למקרה שאני אסתבך... המטרה שלי היא להתקין OS/X בפחות חיפושים אחר DRIVERS ואם אפשרי אז בכלל בלי. אודה לתשובות, מוש. 8)
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך מפרט למשחקים בינוניים שישוחקו על מסך19' בשביל בן דוד שלי בן ה7 אז לא צריך משהו מפציץ אבל שיהיה משהו סביר. תודה, אריאל
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
processor: AMD Athlon II X4 635 Processor 2.90 GHz Memory: 8 GB System Type: 64-bit operating system NVIDIA GeForce GTX 660 מסכים: DELL 19 inch + BENQ E900W רמקולים (לפנים): MicroLab FC330 עכבר של לוג'יטק: mx518 logitech מקלדת מייקרוסופט אלחוטית מה אומרים חכמי העיר ?
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב ג 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 אינץ', עדיפות למחשב לא כבד מדי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה window…
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4460 3.2Ghz - IR10 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 380 DUAL-X OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 …
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB 3 …
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
תקציב : 6000 (כולל מסך) חנות באיזור הדרום משחקים כבדים לפחות 1giga ram
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-