ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גימיימינג כבד, מסך DELL 24' 1920X1200 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?4 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? RAID 0 12. האם חשוב ל…
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4C GHz 800MHz 512K Box [1070 Nis] Abit IC-7 Intel 875P [830 Nis] Mushkin Black Level 1 Pc 3200 512MB DDR X2 [1650 Nis] W.D 80GB 7200RPM 8MB Buffer ATA 100 [550 Nis] Hercules 3D Prophet Radeon 9700Pro 128MB [2000 Nis] Toshiba 16X48 OEM [220 Nis] Mitsuni floppy 1.44 [50 Nis] Compucase Super Midi Tower CI 6919 [380 Nis] 2 fans of 80 m in the front of the case [???] Subtotal:6750 Nis מה אתם אומרים?! פתחתי ת'רד חדש כי משום מה הקודם נמחק. טוב... מה אתם חושבים???
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetoot…
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אני קונה יום ראשון מחשב חדש כנראה בKSP (אולי בנועה) אז אני מבקש מפרט משם הדרישות שלי הם שיהיה טוב למשחקים ובמיוחד לסרטים בHD ומוסיקה לכן חשוב לי כרטיס קול טוב עם יציאה דיגיטלית (קואקס) ו5.1 (אם מספיק זה על הלוח אם אז לא צריך כרטיס בנפרד) כרטיס מסך הכי טוב שניתן לוידיו בHD זה הדבר הכי חשוב לי וגם שיהיה טוב למשחקים חדשים זה כנראה המארז: http://thermaltakeusa.com/product/Chassis/desktop/tenor/vb2000bns.asp חוץ מזה 2GB זכרון, לוח אם טוב וחדיש, מעבד אינטל, 500GB הרדיסק, צורב DVD, וספק כוח חזק ואיכותי קרור עדיף שיהיה איכותי ושקט לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, וכו... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש מחשב נייד להמשך התואר במדעי המחשב בתקציב של כ3K, עם חריגה של עד 200 ש"ח. במהלך השנה הראשונה עבדתי עם המחשב הנייח בלי יותר מידי בעיות אבל מעוניין לעבור לנייד, כמו כן הנייח כבר מבוגר למדי (מעבד בן 10 שנים). אני יכול למשוך את החודש הראשון של הלימודים עד לבלאק פריידי עם הנייח, השאלה היא האם המבצעים יהיו שווים את ההמתנה. שבת שלום ותודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אהלן! היום קניתי את המחשב החדש הנייד של HP, מדגם 1330EJ, לא היה את ה 1340, וההבדל הוא 4GB אל מול 2 שיש לי כרגע (ו250HDD במקום 320). בכל מקרה המחשב עלה 4300, וכרגע אני עובד דרכו... לפני שאני מחליט להתקין דברים על המחשב, האם יש המלצות שונות מה לעשות עם המחשב? כמו סוללה איפה להניח או לא להניח את המחשב (כרגע על המיטה) וכדומה... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש נייד (נטבוק) עד 13", מקסימום 2 ק"ג. HDD מעל 120GB DVD לא בראש מעייני. זכרון לפחות 2G זמן סוללה של כ-4 עד 5 שעות. שימושים עיקריים הם אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ, קצת אוטוקד וסרטי HD. אני שמעתי על ה-1201N אבל הבנתי שהמעבד שלו דיי חלש, אם יש לכם הצעות אחרות והארות/הערות בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי , אני צריך המלצה למחשב All in one כולל מסך מגע (מינימום Core i3) כולל אפשרות התקנה על זרוע שתתן מענה לאדם מרותק למיטה ( דומה למערכות בבתי חולים) המחשב יריץ PhotoShop , ועריכת וידאו בסיסית . עדיפות ל SSD + מכני לאחסון מידע . גם מה הגודל מסך שניראה לכם מומלץ למערכת כזאת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט מחשב בכ6.5K למשחקים לא כולל צייוד היקיפי לא עושה OC רצוי כ.מסך DX10
-
- 15 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד עם מסך 13.3-14 שישמש ללימודים. בעיקר אינטרנט ותוכנות משרדיות. אני גם רוצה שהוא יוכל להריץ סרטי HD בלי גמגום ושתהיה לו יציאת HDMI. בנוסף, זמן סוללה גבוה יהיה נחמד. ושיהיה מתחת ל-2 ק"ג. לא איכפת לי אם כרטיס המסך יהיה מובנה או לא, המעבד יהיה נחמד אם יהיה i5. אבל הדבר הכי חשוב מבחינתי הוא שתהיה לו תאורה במקלדת, אני ממש סובל עם הלפטופ הקיים שאין לו כי בחושך זה בלתי אפשרי. ראיתי את האסוס U35JC כמועמד מעולה אבל אז גיליתי שאין לו תאורה במקלדת. בנוסף ראיתי את הטושיבה M645 אבל אז גיליתי שכמעט ואין להשיג אותו בארץ. בנוסף, יש לציין שחשובה לי אחריות יבואן רשמי ולא ייבוא מקבילי. תודה מראש לעוזרים!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב. המפרט שיש כרגע: IntelCeleron R 2.8 Ghz Gigabyte GA-8S651M-RZ -cHIPSEt - SIS 651 512 DRR MB GeForce 4 MX 4000 80 GB עכשיו אני משדרג: מעבד: Intel Pentium4 3.0Ghz לוח: (באתי להתייעץ פה על כך!) זיכרון: 512 MB (נשאר ככה) כרטיס מסך: GeForce FX5200 128 MB דיסק קשיח: 80 GB עכשיו, אני לא יודע איזה לוח לבחור. והאם המפרט הזה מתאים לי בקצרה - השימוש שלי במחשב הוא גלישה באינטרנט,צפיה בקבצי וידאו,פוטושופ,ושאר המסמכים. אני מצפה למהירות מהמחשב,ומצפה שמשחקים יעבדו טוב. אני לא יודע איזה לוח לבחור. חשבתי על אחד מהלוחות של Intel
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לוח אם : ASUS P6T WS PRO Intel X58 Chipset LGA 1366 Model ספק: Seasonic X-750 750W Active PFC Retail Modular מעבד : Intel Core i7 920 2.66Ghz (4.5Ghz OC) 8MB Cache Tray LGA 1366 זכרונות :OCZ Reaper DDR3 6Gb Triple Kit 1600MHZ CL7 OCZ3RPR1600LV6GK Model OCZ3605K 2 קיטים סך הכל 12 גיגה קירור למעבד : Arctic-Cooling Freezer XTREME (775) Extremely Quiet Twin Tower Solution כרטיס מסך : יחסית ישן 8800GT 512MB מארז : Silverstone Raven 2 black בקר בתצורת PCI-X : LSI SAS3041X-R SGL - PCI-X, 3Gb/s, SAS, 4-port דיסקים קשיחים : 3X300GB SAS 15K RPM 1X146GB SAS 15K RPM 10K Velocity raptor 150GB חייב למכור כדי לשדרג למחשב חדש או לקניית מק פרו או איימק.... ד"א כרגע מותק…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקת הרבה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed, cod, elite dangerous, divinity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גם בינוניות תופס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד, יש לי תקציב של 2000 שח בערך. קיבלתי הצעה כזאת: מחשב IBM THINKPAD דגם X-20. פנטיום 3, 600 מגהרץ. גודל תת מחברת (ככה הבנתי שקוראים לזה- זה מאוד קטן). 384 מ"ב זיכרון פנימי. 20 GB בדיסק הקשיח. מגיע עם צורב חיצוני ותיק נשיאה. הוא רצה 2,000 שקל בשביל המחשב הזה האם זה משתלם או שיש לכם איזה הצעה יותר טובה לטווח התקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכם, אז כך, היום אני מתכוון לרכוש מחשב נייד, נתנו לי 2 הצעות (יד שניה), אשמח במידה ותייעצו לי . מחשב #1 : ACER TravelMate 230 Intel P4 Celeron 2000MHz 512DDR 40GB HD DVD בלבד VIDEOCARD UP TO 64 כולל סוללה תקינה, מצב חדש . מחשב #2 : HP/Compaq Presario 2100 Intel P4 1.8GHz 512DDR 30GB HD DVD/CDRW קומבו כולל סוללה תקינה, מצב חדש . כמה לערכתכם שווה כל אחד מהמפרטים הבאים ? תודה רבה והמשך יום נעים .
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש למטרות גיימינג. הוא יעבור OC, אבל לא קיצוני. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית שקט (גם בעומס) למפרט: [table] [tr][td]מעבד:[/td][td]Core i5 760[/td][/tr] [tr][td]גוף קירור למעבד:[/td][td]Mugen II Rev.b[/td][/tr] [tr][td]לוח אם:[/td][td]ASUS P7P55D[/td][/tr] [tr][td]זכרון:[/td][td]2x2GB Corsair XMS3 CL7 1600 MHZ[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך:[/td][td]Sapphire HD 5850 Vapor-X[/td][/tr] [tr][td]מארז:[/td][td]Antec P183[/td][/tr] [tr][td]מאווררים:[/td][td]Slip Stream 12cm PWM[/td][/tr] [tr][td]דיסק קשיח:[/td][td]Samsung HD103SJ[/td][/tr] [tr][td]כונן אופטי:[/td][td]LG DVD±RW GH24NS x24[/td][/tr] [/table] התכנון בגדול הוא להתקין את שני הדיסקים (יש לי עוד דיסק זהה ק…
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם I7 920 בתוך לפטופ יהיה חם מדי? מדובר בלפטופ הזה: http://www.xoticpc.com/custom-gaming-laptops-notebooks-intel®-core-quad-nehalem-laptops-ct-95_51_271.html הכוונה שלי בחם מדי היא שהמעבד למשל לא ינצל את מלוא כוחו בגלל החום או גרוע מכך, יהיו מסכים כחולים וכו'. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד- Intel Q9450 לוח אם-Asus P5Q זכרון-OCZ 2X2GB כ.מסך-Palit 4870 512MB Palit OC הארד דיסק-WD 500GB Green מארז-CM690 ספק כח-Enermax 525w +80
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום נמאס לי מהמחשב הנוכחי והחלטתי לקנות מחשב חדש. ברשותי מסך 22 אינץ. מחפש מחשב שקט לאינטרנט אופיס ומשחקים קלים (משחקי אינטרנט). לא יבוצע OC. חשוב שכרטיס המסך יהיה OB חזק ככל שניתן בתקציב אך יחד עם זאת ייתכן שבעתיד ארצה להוסיף כרטיס מסך למשחקי אסטרטגיה. במידה וניתן להשתמש בכרטיס מסך OB שיודע לעבוד יחד עם כרטיס מסך זה יהיה מצויין. עדיפות לחנות באזור חיפה - שמעתי ש- TMS טובים ואמינים. תודה לכל העוזרים טל
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, שאלתי לפני כמה חודשים אבל עבר זמן מאז והקנייה נדחתה וגם התקציב שונה, אז אני נאלץ להיועץ בכם שוב. אז ככה (בנוסח המובא בחוקי הפורום): - תקציב: 4000 ש"ח, ללא מסך. - מטרות: עבודה שוטפת כמו עבודות ואינטרנט אך גם משחקים. כרגע אני לא משחק משחקים כבדים אבל אני לא רוצה לגלות עוד שנה שיוצא משחק שאצלי דורש שידרוג. - העדפה: לאינטל בבקשה. - קירור: עדיף שיהיה מארז שמקרר טוב. - OC לא מתוכנן. תודה מראש, אופק.
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מבקש ממכם להכין לי מפרט רק דרך האתר KSP כי משם אני רק קונה ומעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד שיהיה עם ספק כח טוב ומארז בעל סירקולציה לא רעה תודה
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה. הצרכים שלי הם בכללי - עבודה בסביבת office (כולל מצגות ב powerpoint) ,אפשרות לראות ולערוך (בסיסית) סרטונים למצגות. המחשב צריך להיות יחסית קל ונוח לנשיאה. מבחינת מחיר - עד 4000 ש"ח. תודה רבה, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אם אפשר חוות דעת על המפרט הבא: מעבד: intel e6550 2.33g 1333 mhz לוח: intel frostburg זכרון מהיר 2048 mb ddr2 667 mhz דיסק קדיח 160gb sata II כ. מסך: ati radeon מקלדת מולטי' עכבר אופטי מארז 500W + 2 USB צורב SATA LG X 18 DVD כרטיס רשת 10/100 מובנה מחיר 2599 המחשב נועד למשחקים תוכנות סרטים וכו' לצעירים.. מודה לכל מי שיתן חוות דעת והמלצות.. אם אפשר גם להסביר לי לגבי הלוח אם הוא טוב.. ומה זה כ. מסך integrated....
-
- 15 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי מחשב איי אם די פצצה ובן דוד שלי התלהב מהמחשב וגם לו בא כזה....... ואני רוצה לדעת פשוט מה תביאו לו יש לו כבר את זה hardisk 40 GB Maxtor 7200 GeForce 4 128 Inno3d בעיקרון הוא צריך לוח אם מעבד זיכרון... מארז....אמממ וזהו נראה לי
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-