עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Saikodan,

INTEL FOXCONN H55X INTEL Core i3 530 2GB DDR3 1333MHz 500GB SATA2 16mb DVDRW 1000+FW 8.1chanel/HDMI/DVI INTEL X4500 Thermaltake LanBox המחשב הזה יספיק כדי לנגן תכני 1080P? אין לו כונן בלוריי, אבל קבצים בFHD יעבדו כמו שצריך? או שיש צורך בכרטיס מסך חיצוני?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by emperor,

שלום! אני מעוניין לקנות בחודש+- הקרוב מחשב חדש למשחקים. כמובן שאבחר באמד אבל אני מעוניין לקבל מפרטים בסכום שצויין. תודה.

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by CoolOne,

מה דעתכם על המפרט הבא: כמו שאתם שמים לב לא כללתי הארד-דיסקים - אותם אני מעביר מהמחשב הישן.

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by guyafik11,

היי, רציתי לשאול לגבי המחשב הזה איך המפרט? ובמיוחד אם הספק יחזיק את המערכת? http://www.up2me.co.il/v.php?file=77473781.jpeg אשמח לעזרה, תודה!

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by yuval danon,

אני מתלבט אם לקנות מחשב עם core i5 או עם core i7, לשימושים כמו של gta Minecraft וטנקי אונליין ואפילו משחקים מסיבים, במחשב יש כרטיס מסך nvidia gtx 820. תודה לכל העונים!!!!!

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  6. שלום אחר התייעצות עם מספר אנשים החלטתי לרדת מהרעיון של קניית מחשב gaming נייד ואני אשקיע בנייח, אז אני מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם multitasking רב וגיימינג שצריך * מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם תוכנות כמו android studio , photoshop , eclipse , unity , UDK , phpstorm , visual studio חלקן פתוחות במקביל בזמן שהגוגל כרום/פייר פוקס פתוח עם 20-30 טאבים ומוזיקה מתנגנת ברקע, ולהריץ משחקים חדשים כמו bf4, ac , the witcher 3 ב-50-60 fps. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם זה שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים …

7. Started by runharari,

שלום, ברצוני לקנות: מחשב המיועד לעבודה משרדית (אינטרנט\אופיס) וצפיה בסרטים. מחשב שירוץ חלק עם windows 7. עד 3000 שקלים, אין צורך להגזים ולהגיע למחיר הזה באמת... גודל מסך 15.6'. משקל עד כ-2.5 ק"ג. זמן סוללה בין 3-4 שעות (עם שאיפה לכיוון ה-4). HD של 160 GB מספק. 2-3 GB של RAM. מומלץ כונן DVD. Wireless internet. מעדיף DELL \ Lenovo. אשמח לקבל הסבר על למה המחשב מתאים לי מבחינת הרכיבים (למה הוא נבחר) והאם המחיר שווה. תודה!

8. הדרישות הבסיסיות (גירסא מקוצרת, השאלות שאינן רלוונטיות נמחקו): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעשרות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר, קצת משחקים ובפרט skyrim, world of warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי לשמור על א…

9. Started by שי.א,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של כ- 4,500 ש"ח. מה שחשוב לי שהמסך יהיה IPS (עדיף מט) והגעתי לשני דגמים שיכולים להתאים: הטושיבה Z30: http://ksp.co.il/?uin=24388 והדל 7440: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3417 מה שקצת מפריע לי בטושבה זה גודל המסך (מפחד שיהיה לי קטן מדיי) ומה שלא הבנתי בדל, שרשום שהמסך הוא מט אבל TOUCH: 14.0 FHD (1920x1080) TOUCH Wide View Anti-Glare WLED-backlit ממה שהבנתי , מסכי מגע הם מבריקים ולא מט, נכון?! האם המסך בדל אכן מט IPS? ומה כמובן עדיף מבין שניהם? תודה

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  10. אחרי שטענתי מחשב נייד (סוללה מובנית - לא ניתנת לפרוק) בפעם הראשונה 8-24 שעות בלי להדליק אותו,מה מומלץ לעשות: להשתמש בו בלי חיבור לחשמל עד להתרוקנות הסוללה או להשתמש בו עם חיבור לחשמל ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  11. מחשב נייד רגיל, בעל כרטיס מסך חלש שבעיקרון נועד לשימוש בייתי משרדי ככה שסוללה לא ממש חשובה במקרה הזה. מה שכן חשוב זה המחיר, התקציב מאוד מוגבל ואפילו יד 2 יעזור לי מאוד אם יש לכם המלצות כלשהן אני אשמח תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  12. המחשב נועד למשחקים כבדים מאוד ולכל מיני תוכנות שירוצו ברקע.. וגם לקחת מחשב לא לתקופה של שנה או שניים אלא הרבה יותר.. ככה שמעבד כזה אולי עכשיו לא אופטימלי אבל כשהכל יתמוך בארבע ליבות זה יהיה יותר רלוונטי... לא משנה, אפשר דעות? [= http://img300.imageshack.us/img300/121/1111111va2.jpg

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by סלבה מלנ,

לוח אם Gigabyte GA-Z97X-SLI 1 628 ₪ כונן קשיח Samsung SSD 250G 850 EVO MZ75E250B 1 419 ₪ Kingston HX316C10F/8 DDR3 8GB 2 198 ₪ שדרוגים:

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by Toothpaste,

תקציב - 5000 עם אפשרות לחריגה עד 500. שימושים - בעיקרון השימושים המיוחדים הם רק משחקים. חשיבות השקט - 7, אבל לא להגזים עם המחירים. חנות - KSP. חשוב - USB3. בלי OC. לא מתכוון לשדרג שום רכיב בעתיד. אז ככה, בחרתי רכיבים שנראים לי טוב וסימנתי את מה שחסר: מה שחסר: קירור למעבד, מארז וספק כוח. שלושתם צריכים להיות יעילים ושקטים אבל אם זה דורש השקעה כספית גדולה אז להתפשר. תודה.

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  15. טוב אני הולך היום לקנות תמחשב סוף סוף וקראתי פה בפורום שהסוקט 478 כבר לא מומלץ לקנות אותו עכשיו... אז אם תוכלו בבקשה תבנו לי מפרט בבקשה אינטל LGA775 תודה... אני צריך שתתנו לי את החומרה הזאתי: מעבד - לוח אם - תתנו לי גם כמה כי אני לא יודע של איזה חברות יש לחנות (אני יודע שיש לו גיגה ביט ואסוס והוא יכול להזמין לי גם מחברות אחרות אבל בכל זאת תתנו כמה אופציות) זיכרונות - 2X512 דואל של איזה חברה??? (תתנו לי כמה חברות טובות כי אני לא יודע איזה יש לחנות ) מה אתם אומרים על קינגסטון??? (ואם הם טובים אז איזה דגם אם יש?) דיסק קשיח - wd 120gb sata כרטיס מסך - msi r9800 pro כונן תקליטורים - LGX52 צורב דיוידי - LG GSA4160B והאם ה-LGA775 מתחמם כמו הפרסקוט או פחות והאם יתאים לו מארז וספ…

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום! אני חדש כאן ומעוניין בחוות דעת למפרט מחשב. מעבד: פנטיום 4 ליבה כפולה 3.2 (940 64 ביט 2 מ"ב מטמון 800 מהר"ץ) לוח: INTEL דגם RioVista+Ln1000,2ch,DDR2667,RAID + SATA 150*4 + USB*8 ע.שבבים: 945 זכרונות: 1GB 512*2 667MHE DDR2 כ.קשיח: WD 7200 JB 16MB SATA2 בקר כניסות/יציאות PCI,AGP כונן TEAC 1.44 כ.מסך: Geforec 6800gs 256mb SLI DDR 3 GV-NX68G256D מארז: HEC 6AR6-NPS מאלומיניום כולל ספק כח מיוחד לליבה כפולה. מולטימדיה:כ.קול על הלוח 8channel AC'97 צורב: DVD NECX16 סידי רום: ASUS *52 כ.רשת: על הלוח. תודה לכל המגיבים

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  17. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חזק ואני מתלבט האם לבלוע את האגו ולקנות את כל המפרט כולל כרטיס גרפי מסדרת ה4000 בבלאק פריידי או שאולי כדאי לקנות את כל המפרט בבלאק פריידי ללא הכרטיס הגרפי ולחכות לסדרת ה 5000 או שבכלל לחכות לרכוש את כל המפרט עוד כמה חודשים שה 5000 יהיה זמין. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בראש? בסוף היום יש לי תקציב של 15k ללא מסך וציוד היקפי

18. הי, אני מחפש מפרט למחשב משרדי. חשוב לי שירוץ גם בריבוי יישומי רשת שפתוחים. אין צורך בציוד היקפי, DVD ו-HD. עד 1500 ש"ח תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by Hadas89,

שבת שלום..אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מחשב נייד. אני מתלבטת בין שני הדגמים הבאים 1.LG - R405-A.C225E 2. Lenovo n200 TY2BWIV אציין שההתלבטות היא לגבי איזה מבינהם איכותי ואמין יותר בטווח הארוך (מה יחזיק/ישרוד יותר זמן) תודה מראש ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום ובוקר טוב אני צריך חוות דעת על מיפרט מחשב שהכנתי בעצמי. המפרט מיועד למישפחה קשת יום שגם את הכסף הזה הם לקחו בהלוואה וביקשו את עזרתי לכן אי אפשר לחרוג מהתקציב בכלל. המחשב מיועד לילד בן 12 (זה ליום הולדת שלו ,כרגע אין לו מחשב בבית),השימושים של המחשב יהיו למישחקים חדשיםכמו call of duty ,fifa,gta san andreas כל המשחקים חדשים כלומר אני מיתכוון לגירסאות הכי חדשות של משחקים אלו. כמו שכבר כתוב בכותרת המחשב צריך להכיל ציוד הקפי (מסך,מקלדת+עכבר,ורמקולים),אני גר בעזור כפר סבא ולכן אקנה את המחשב בחנות RSM ואכשיו המפרט שהכנתי : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte GA-MA78LMT-…

21. Started by tomiv,

החלטתי שאני קונה נטבוק ונסגרתי סופית על שלושת הדגמים הבאים, ואני מתלבט איזה מהם כדאי.. Acer one 532H-2DS Asus Eee Pc 101p Lenovo ThinkPad 100e (הוא קצת יותר יקר אם אני לא טועה, ולכן אני לא בטוח אם הוא שווה את המחיר.. אם תוכלו לדרג לי את שלושתם לפי סדר עדיפות זה יהיה מעולה. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח כולל ציוד נלווה בעיקר למשחקים כבדים כמו נייד פור ספייד וכד' וכמובן אינטרנט קצת הורדות וכו' תודה

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by strider19,

נתחיל בזה שאני סטודנט, גם עובד אבל לא מרוויח מספיק, כך שפתרון של לקנות לפ טופ חדש אינו אופציה. לפ מדגם LG LE50 EXPRESS נפל לי על הרצפה וכעת כשאני מנסה להדליק אותו, אני מקבל הודעה של: operating system not found אני חושד שהדיסק הקשיח נפגש, דבר שמכעיס אותי, כי יש לי על זה מידע שאני צריך. אם מישהו יכול להדריך אותי איך לבדוק את מקור הבעיה בעצמי, ואף לייעץ לי איך לקנות רכיבים ללפ טופ שלי בזול, אודה לו מאד. תודה מראש חברים.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים