ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום אני סטודנט להנדסה חשמל, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב הוא כמו שרשמתי, אם יש צורך ממשי ניתן לחרוג קצת. אני רוצה לקנות את המחשב בארה"ב כך שאם אפשר לקנות מחשב מחברה שנותנת אחריות גם בארץ. אם אתם לא מכירים מחשב ספציפי ואתם יודעים מי נותן גם אחריות בארץ זה גם מאוד שימושי. הצרכים הם הצרכים של סטודנט להנדסה, כלומר קצת תיכנות ותוכנות לא מורכבות מידי. המחשב לא אמור להחליף מחשב שולחני. גודל המסך הוא הגודל שאתם חושבים לנכון. אני מתכוון ללכת איתו ללימודים אז שלא יהיה כבד מידי לכן נראה לי בסביבות 13-14 אינץ זה נראה לי הכיוון תקנו אותי אם אני טועה. אם אפשר שלמחשב יהיה יציאה של הוידאו (כלומר vga/dvi/hdmi) לא כל כך משנה אבל שתיהיה לו אפשרות לחיבור למסך בבית. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מחפש מחשב שיהיה לאמא שלי שזה אומר אינטרנט,תמונות ומסמכים פחות או יותר. חשוב שהמסך יהיה גדול. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם טמפרטורה של 47 מעלות היא סבירה למעבד שכזה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה ממכם, תציעו לי מה צריך לשפר כאן, ואם זה טוב אז תציינו זאת! פה בניתי מפרט למשחקים החדשים להפעלה בהגדרות גבוהות: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤843 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤313 ספק כוח: SeaSonic M12 500W A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤398 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤312 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤325 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDD…
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה, האם יש משהו שצריך לשנות?מה הסכום הטוב ביותר ביחס עלות תועלת?(הכוונה-אם אני אוסיף כסף אני אקבל משהו אחר לגמרי?האם אני יכול להוריד כסף ולא יהיה הבדל?מה התקציב ה"מומלץ")-מקוה שהייתי מובן. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪636 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪247 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪242 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪585 כ…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד לגיימינג כבר יחסית מיושן ASUS G73jh. המחשב הגיע עם 4 כרטיסי זיכרון זהים של 2GB. נתוני הכרטיסים: Memory type DDR3 Module format SO-DIMM Manufacturer (ID) Hyundai Electronics (AD00000000000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC3-10700 (667 MHz) Part number HMT325S6BFR8C-H9 Manufacturing date Week 47/Year 10 Number of banks 8 Nominal Voltage 1.50 Volts EPP no XMP no AMP no התחלתי ללמוד ולצערי 8gb של זיכרון לא מספיקים לי יותר (עקב שימוש במכונות וירטואליות) ואני מעוניין לשדרג ל16GB לפחות. עכשיו כאן אני קצת בבעיה ו…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב לכם מניו יורק הקפואה. אני לקראת קניית לפטופ ורציתי את חוות דעתכם. זה הלפטופ: http://www.bhphotovideo.com/c/product/653846-REG/Toshiba_PST3AU_01P008_Satellite_T135_S1305WH_Notebook_Computer.html אני סטודנט שלא צריך מפרט מטורף והמחיר מדבר 650 דולר מקסימום. חשוב שיהיה יפה(שיגעון שלי) וטוב. אם יש הצעות אחרות אני אשמח גם תודה!
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה כאשר אני מנסה להתקין תוכנה במחשב מיני נייד. חלון ההתקנה שנפתח ארוך ואני לא מסוגל לראות את הכפתורים למטה "NEXT". אני לא יכול להמשיך את ההתקנה. ניסיתי לשנות רזולוציה אך לדעתי המחשב לא תומך ברזולוציה גבוהה מ-1200X576. גם כאשר אני מזיז את החלון הכי מעלה שאפשר עדיין לא רואים את הכפתורים. כרטיס מסך : intel GMA 950 מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הספקים הבאים, יש לציין שהמחשב שלי לא צורך הרבה אנרגיה - כ. גרפי מוכלל בלוח אם, ולשימוש בסיסי של אינטרנט ואופיס: HEC RAPTOR 400W - RETAIL OCZ MODXTERME PRO 400W : OCZ400MXSP SEASONIC S12II 330W BRONZE - RETAIL כמו כן אני מתלבט בין שני זכרונות DDR3 Patriot Viper II Sector 5 4GB (2 x 2GB) DDR3 1333 PC3 10666 http://www.newegg.com/Product/Produ...N82E16820220431 לעומת Patriot Viper 4GB (2 x 2GB) DDR3 1600 PC3 12800 http://www.newegg.com/Product/Produ...N82E16820220285 שניהם בתזמונים 7-7-7-20 ההבדלים ביניהם שהראשון זה דגם יותר מתקדם (כמו שאפשר לראות בשמות שלהם) רק אני לא יודע מה זה אומר. ושהראשון זה PC1333 בצריכה של 1.65V והשני זה PC1600 בצריכה של 1.9V המחיר של…
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אנשים, אם אתם רוצים שנרכיב לכם מפרט\נעזור לכם, תגידו לנו כמה אתם מוכנים להשקיע. אם בן אדם בא ואומר "אני רוצה מפרט ב5000-4500 ש"ח", זה הרי ברור שהוא מעוניין במחשב הכי חזק שהוא יכול להשיג על כל הכסף. אבל אם מישהו בא ואומר "אני רוצה מפרט ב7500 ש"ח", אפשר להרכיב לו מפרט ב6700. תגידו אם אתם מעוניינים להשקיע הכל והמגבלה זה 7500, או שאתם רוצים מחשב איכותי ואם אפשר בפחות כסף. אח"כ, אם אנחנו מרכיבים לכם AMD או אינטל 1.8\2.0 ב6700 ש"ח, אל תגידו שאתם לא רוצים AMD. תציינו בהתחלה מה אתם רוצים, או אם אתם רוצים שתי הצעות, אחת על כל מעבד. גם עם אינטל, אותו סיפור. מרכיבים למישהו 1.8, ואז הוא אומר "אני רוצה 2.4". תגידו איזה מעבד אתם רוצים! כמה מג"צ!!! מקווה שזה ישפר את רמת המפרטים. SpiritK…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בתכותרת התקציב הוא 7K-7.3K בבקשה לא לחרוג אין צורך בשום ציוד היקפי יש לי מסך 24" עוד בקשה גדולה המטרה היא אך ורק למשחקים (כמובן שקצת מוזיקה וסרטים) אבל המחשב למשחקים לא לנסות לחסוך לי כסף כי אני כבר חוסך כמה חודשים במיוחד בשביל זה..... מכיוון שיש לי 24" אני כבר נעול על ה 4870HDx2 ואני לא חושב שתהיה בעיה להכניס אותו למפרט תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רוצה להתייעץ האם מעבד i3 יהיה מספיק להחזיק בצורה סבירה סביבת פיתוח צד לקוח/frontend או שמומלץ i5?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,מוזיקה,גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-BF,CIV,NBA,ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
:hi: שלום, אבי מעוניין במחשב נייד חדש. המחשב ישמש לעבודה שוטפת ואינטנסיבית, אמנם לא כבדה כגון עריכת וידאו וגראפיקה, אך דרוש מחשב שיוכל להתמודד היטב עם הרבה חלונות פתוחים ועומסים למיניהם (אקסל, אאוטלוק, מלא חלונות אינטרנט פתוחים וכו') - כך שאני מניח שהדברים החשובים ביותר הם זיכרון (2 ג'יגה זה די והותר, לא?) ומעבד 2GHz או יותר. * כונן קשיח - 160ג'יגה, 5400 סל"ד, וזיכרון מטמון יותר מ-8 עדיף.. * אורך חיי הסוללה חשוב.. אני מאמין ש-6 תאים יספיקו.. * אין צורך בכרטיס גראפי רציני, אך כן צריך כזה שיספיק לכל צורך בסיסי אפשרי (כלומר, לא להתפשר על כרטיס נחות לגמרי).(בזה אני לא מבין) * מצלמה מובנת, BlueTooth, ועדיף מיקרופון מובנה.. *כרטיס רשת אלחוטי 802.11b/g *מסך 15 ומעלה (לא…
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש,ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אך תלוי בתמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית ,עריכת וידאו , תכני HD זה העיקר וקצת משחקים אבל ממש לא חשוב לי שהגרפיקה תהיה ברמה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). העיקרית זה פוטושופ, אילוסטרייטור בתדירות גבוה יותר אפטר, סינמה 4D, פריימיר, פלאש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח לקבל המלצה לרמקולים זולים אך איכותיים אך לא חובה 4. האם י…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן זהו המפרט שהוצע לי במחיר 4600 ש"ח ללא ציוד הקפי וללא OC,אשמח לקבל המלצות על שינויים ושדרוגים לפני שאני רוכש שבת שלום. מעבד - INTEL E6750 1333FSB C2D מארז - VX SOPRANO THERMALTAKE ספק כח - LED 12CMF500W זיכרון - PLT 2GB KIT DDR2 800 CZ כ.מסך -ASUS EN8800GT 512 PCIE לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L דיסק קשיח - 250GB 16MB SATA2 SEAGATE צורב DVD - SATA LG DVDX18 DL.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומלום - להלן המפרט אותו אני חושב על לקנות, בבקשה, הערותכם בנושא שימו לב... עם המפרט הזה אני קרוב מאד לחרוג מהסכום אותו אני רוצה/יכול להוציא... מעבד : Pentium D-830 3.0Ghz (לא נתון לשינויים). מאוורר למעבד : Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 לוח אם : Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Chipset LGA 775 זכרון : GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel כונן קשיח : Seagate Barracuda 250GB 7200 SATA II 8MB ST3250824AS [ישנו את ה- WD עם חוצץ של 16MB, עד כמה הם כוננים אמינים ? כי הוא יותר זול... ] כרטיס מסך : eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-E [ האם יש שינוי רציני לטובה/רעה מהדגם המקביל אצל GIGABYTE ] מארז : Thermaltake Swing VB6000 Silver Window No Psu…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר ועבודה משרדית, וירטואליזציה, קצת משחקים אבל לא גיימר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 קנייה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי מיועד לסטודנטית להוראה לעכשיו וגם לאחר התואר היא כבר בסוף 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?אשמח להצעה בין 14-16 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבדי אינטלCore 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטלGIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונותDDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחיםWestern Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסךeVGA 9800GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול7.1 Channel Audio צורביםPioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתותOn Board 10/100/1000 ארזיםHJA-291 MIDI, 18cm Fan Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W, 12cm Fan (24pin) מקלדותLogitech Value Keyboard Black עכבריםLogitech SBF90 Optical Wheel Black רמקוליםCREATIVE SBS A30, 2.0 מחיר : 3000 חבילה זו כוללת אחריות לכל …
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מנסה לקבל טווח מחירים, ורעיון על איזה רכיבים כדאי להשיג, בשביל מחשב שהייעוד המרכזי שלו זה הקלטות סאונד, כמו דיבוב ומוזיקה. מעבר לזה, ההנחה היא שזה מחשב לשימוש רגיל, עם קצת משחקים בקטנה. מדובר על מערכת שלמה, למטרת הדיון. מה שחשוב: המחשב שקט! בלי רעש של מאווררים. גג, צליל איוורור שלא שומעים במיקרופון קונדנסר. כונן קשיח SSD שקט וקר. למחשב יש כרטיס סאונד טוב, או אפשרות להתחבר לכרטיס חיצוני טוב, בלי בעיות. המחיר של המערכת כולל את הכרטיס סאונד. המחשב ייעודי, ככה שהמחיר לא עולה בשביל רכיבים שלא משמעותיים לסאונד ושימוש רגיל, כמו קצת משחקים. שלא יהיה מחשב איטי לאופיס בלבד. לא משנה אם הוא נייח או נייד, בהכרח, אבל מעניין להשוות. אני לא כולל ציוד סאונד היקפי פה, כמו מיקרופון, א…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך מפרט למחשב חדש אבל לא מחשב רגיל אני רוצה קודם כל שיהיה לו כרטיס מסך טוב לפחות 64 מגה בייט כרטיס קול בלי ביצועים מיוחדים יותר מדי דרך אגב שהכרטיס מסך יהיה טוב גם למשחקים וגם לסרטים אני לא צריך את הדברים הבאים: כרטיס רשת מודם מסך מקלדת עכבר סידירום צורב דיוידי כונן תקליטונים אני צריך כונן קשיח 40 ג'יגא מהירות 7200 RPM ולא משנה לי איזה הוא יהיה זאת אומרת או אינטל או AMD אבל שבשניהם המהירות תהיה או 1.8 ג'יגא הרץ ומעלה או XP2000 ושכל זה יהיה עד 3000 שקל... (ראיתי מפרט שעולה 3500 שקל אבל הוא כולל מסך וכל מה שאני לא צריך אז אני חושב שאפשר להגיע לפחות מ 3000 שקל. מי שיכול בבקשה להציע לי אני יודה לו מאוד תודה לכל העוזרים והמנסים לעזור בני
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מקום לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD, עבודה מאומצת על תוכנות עריכת מוזיקה, תכנות. אולי משחקים בעתיד לאחר צירוף כרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase , eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 3500. לנצל את כולו ואפשרות חריגה של 300 שקל (מבקש לחרוג רק אם זה יתן שיפור משמעותי). 2. שימושים: אינטרנט, מוזיקה, משחקים וטלוויזיה. יש במחשב הקודם כרטיס טלוויזיה (ללא חיבור RGB אבל סביר) 3. יש צורך במסך אבל הוא לא במסגרת התקציב. הייתי רוצה המלצה למסך טוב (22 או 23 אינץ') עד 1200 ש"ח 4. לא 6. לא רועש... משהו כמו 7 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. אין צורך במערכת הפעלה 9. פנדה בקיסריה. או חנות אחרת בחיפה או חדרה (עדיף כמה שיותר זול ואמין) 10. לא 11. לא מתוכנן שידרוג משמעותי 12. לא הכי חשוב לשמור על אופק שידרוג
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם יש צורך גדול אז 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח תוכנה (הרצת סביבות פיתוח, אולי גם מכונה וירטואלית), צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio , VirtualBox, Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עדיף 23/24 אינץ -…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-