עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני שוקל לרכוש את ה YOGA PRO של לנובו http://ksp.co.il/?store=eilat&select=.268..271..159..213..1913.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני רואה שההבדל בין הדגמים זה רק סוג המעבד. השאלה שלי פשוטה: האם בעבודה יומיומית רגילה (גלישה, אופיס וכדומה) ישנם הבדלים כה גדולים בין I3 ל I7 המצדיקים עוד 2000 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GreenGlob,

הבנתי כבר מHP ישראל שרק האחריות הבסיסית לשנה שמקבלים עם רכישת הנייד מכובדת בארץ ואין דרך להרחיב אותה. השאלה שלי היא כזאת - יש דרך לקבל אחריות ממעבדה פרטית? חשבתי על האופן שזה עובד עם סלולארי שקונים מחוץ חברת התיקשורת ואפשר לשלוח אליה בשביל לקבל עליו אחריות אחרי שהיא בוחנת אותו במעבדה או מה שהיא לא עושה.. יש חיה כזאת? האם קיימת אופציה אחרת?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  3. Started by Dima323,

ברצוני להרכיב מחשב לסלון מחלקי מחשב מאוד ישנים מהמחשב הישן שלי הדרישות שלי מהמחשב זה לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בלבד אני לא רוצה להקליט שידורים רק לראות סרטים באיכות כמה שיותר טובה בלי קפיצות והפרעות היתי רוצה לדעת מה הציוד המינימלי שיכול לספק לי את הצרכים ציוד הכוונה היא למעבד, זיכרון וכרטיס מסך הציוד שחשבתי עלו זה: מעבד P2 400Mhz זיכרון 128mb sdram כרטיס מסך GF2 32mb AGP + TVout הציוד הנ"ל יעמוד בדרישות שלי?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי?3000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חריגה של 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט זה רוב פעולות המחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)מקלדת ועכבר אלחוטי ומסך מחשב גודל 23 ומעלה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD להתקין בו ווינדוס 10 וכונן רגיל בנוסף 1TB ואפילו 2TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אפשרות שהמעטפת של המחשב(הכונן) יהיה…

5. אני צריך מפרט טוב, אמין ופשוט לסוקט AM2 וקונרו. אני לא מעוניין ב-OC. חובה לכלול כונן קשיח. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  6. יש הבדל משמעותי בין מעבד P7350 ל P8400 של אינטל בניידים? ההבדל ביניהם 150 $ שווה את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by thebat,

שלום, לא מזמן ביקשתי פה בפורום מפרט שיתאים לי, כמובן שעזרתם לי מיד וקיבלתי מכאן את המפרט הזה: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=1170 שנראה נהדר, אך הבעיה הייתה שהחנות נמצאת בתל אביב ואני לא גר קרוב לתל אביב, אז שאלתי מספר חנויות מקומיות למפרט דומה. המפרט היחיד שנראה סביר מהם היה זה: המחיר שהם רוצים בשבילו הוא 6000 ש"ח. אז עכשיו אני בהתלבטות בין שני המפרטים, ובתור אחד שלא מבין גדול בנושא, רציתי עזרה מכם כדי לדעת מה לבחור- מה ההבדלים בין שני המפרטים, ומה הופך את השני ליקר יותר? האם המפרט השני שווה את המחיר? במידה ולא, אילו שינויים אני יכול להציע להם לעשות שאולי יורידו את המחיר מבלי להוריד את האיכות? לאלו שהזמינו מפרט מעיר רחוקה יחסי…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by אריק פרלס,

הייי, מעוניין לקנות לאחי הקטן מחשב נייד . אשמח שיהיה בו אפשרויות גימיינג נחמדות ( סטייל 1660TI) ועדיפות 17 אינץ. מתכוון להזמין מאמזון או ניו-אג. האם יש דגם מומלץ בתווך מחיר של 4 אלף? ואולי עכשיו זה ממש לא רווחי לקנות? (אשמח להמלצה על דגם גם אם זה ''לא הזמן לקנות'') תודה(:

9. כמו שצפיתי וכולם ידעו, המחשב הזה הולך להיות יקר מאוד! זה אולי netbook אבל עם מחיר שכבר מגיע לרמת מחירים של נוטבוקים רגילים המחיר בבאג הוא באזור ה-3200 שח, כשחנויות זולות יותר באינטרנט הוא מגיע ל-3000 שח "בלבד" http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14492 עכשיו השאלה האמיתי היא למה לקנות את זה כשיש בשוק - Asus UL20A במחיר של עוד 300-400 שח בבאג, ההפרש בינו ל-1201 הוא בערך 200 שח! והוא עוד מגיע עם שנתיים אחריות.. http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=1139 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8170 אסוס לא קצת יורים לעצמם ברגל עם אינספור הדגמים האלה? במאמר מוסגר, אני חייב לציין שחזינו כבר שהמחיר במקומות הזולים יהיה 2800 שח ומעלה.. מסתבר שזה לא היה טעות (בניגוד לכל הי…

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לדעת את כל האופציות, אבל אם אפשרי להגיע ל-3,000 הכי אשמח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים והקלטות ליוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AC החדשים למיניהם, קרייסיס, באטלפילד, כל מני כאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by lior46,

אני רוצה לקנות סוללת 9 תאים שתחזיק לי יותר מהסוללה המקורית, איזה דגמים של סוללות יתאימו לי?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by BrolySaiyan,

מה עוד אפשר לשפר? המחיר שאני משקיע על המחשב זה עד 8000₪[h=1][/h] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen 4 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1600Mhz KVR16N11/8 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Red WD10EFRX 1TB Sata III 2 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 25…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  13. שלום, ברשותי כמה חלקים (מעבד, לוח אם, זיכרון, ספק וצורב) וברצוני לקבל הצעות לחלקים החסרים (מארז, דיסק קשיח, קירור למעבד). התקציב הוא 500 ש"ח ללא חריגה, והמחשב כאמור מיועד לשימוש משרדי. הרכיבים הקיימים הם: לוח אם ג'יגה-בייט GA-G31MX-S2, זיכרון RAM 2 ג'יגה OCZ 800MHZ, מעבד E5200 וספק ג'נרי. אני חשבתי על הרכיבים האלו: מארז Compucase 63RA http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8804 דיסק קשיח 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8278 קירור למעבד ‏Arctic Cooling Alpine 7 Pro http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5801 אשמח לקבל חוות דעת והצעות כדאיות יותר. רצוי שהיו שקטים עד כמה שאפשר בתקציב, ושהדיסק קשיח היה כמה שיותר אמין ומהיר (העברת קבצים גדולים ומר…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by qaqa,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודת פיתוח. המחשב ישמש גם לצפייה בסרטים מדי פעם, אך לא למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כנ"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה - פיתוח קוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארד דיסק לאחסון, רק SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וו…

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by ToR,

Motherboard: EPOX 8K5A2 KT333 Memory: Crosair CMX512-3200C2 GFX Card: GainWard 700 ( GF4 Ti 4400 DVD: BENQ 16X48 CPU: Athlon XP 2000 H.D: MAXTOR 80Gb ATA133 CASE: Chieftech Dragon DX-01BD Tower Power: Tsunami 350W FLOPPY: Alps 1.44 Mouse: LogiTech Mouseman Dual Optical Mouse Keyboard: Microsoft Office Keyboard כל זה יוצא פחות או יותר 6,500 שזה פחות או יותר התקציב, עצות, רעיונות, שינויים, או סתם תשובות?

• 36 תגובות
    • 7k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור אבא שלי. הוא לא בעד קניית מחשב ושידרוגים ככה שאני קונה לו עכשיו לשנים הקרובות, כמו כולם הוא עוסק בעריכת וידאו קלילה, הרבה מאוד מולטי טאסקינג, המון התעסקות עם הפיכת מוזיקה (שהקליט עם כרטיס AUDIGY 2 ZS), הפיכת סרטים ועריכת תמונות. מעבר לזה, מיילים ואופיס ברגיל, ועוד כמה שטויות שרצות ברקע. לצורך העניין עומד לרשותי תקציב של 2,600 שקלים, ללא חריגה. אין צורך בכונן קשיח (קיים כונן סאטה 2 500 ג'יגה, ואין צורך בצורב. תותקן מערכת הפעלה וינדוס 7 32 ביט. אני הרכבתי מפרט ואשמח אם "תכסחו" אותי ותציעו מפרטים חלופיים. Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 2x2GB Patriot Signatu…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by JoniBm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א)לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 23 INCH FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  18. שלום אני סטודנט להנדסה חשמל, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב הוא כמו שרשמתי, אם יש צורך ממשי ניתן לחרוג קצת. אני רוצה לקנות את המחשב בארה"ב כך שאם אפשר לקנות מחשב מחברה שנותנת אחריות גם בארץ. אם אתם לא מכירים מחשב ספציפי ואתם יודעים מי נותן גם אחריות בארץ זה גם מאוד שימושי. הצרכים הם הצרכים של סטודנט להנדסה, כלומר קצת תיכנות ותוכנות לא מורכבות מידי. המחשב לא אמור להחליף מחשב שולחני. גודל המסך הוא הגודל שאתם חושבים לנכון. אני מתכוון ללכת איתו ללימודים אז שלא יהיה כבד מידי לכן נראה לי בסביבות 13-14 אינץ זה נראה לי הכיוון תקנו אותי אם אני טועה. אם אפשר שלמחשב יהיה יציאה של הוידאו (כלומר vga/dvi/hdmi) לא כל כך משנה אבל שתיהיה לו אפשרות לחיבור למסך בבית. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by AmL1,

שבוע טוב, אני מחפש מחשב שיהיה לאמא שלי שזה אומר אינטרנט,תמונות ומסמכים פחות או יותר. חשוב שהמסך יהיה גדול. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by avi1231231900,

השאלה שלי היא האם טמפרטורה של 47 מעלות היא סבירה למעבד שכזה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. בבקשה ממכם, תציעו לי מה צריך לשפר כאן, ואם זה טוב אז תציינו זאת! פה בניתי מפרט למשחקים החדשים להפעלה בהגדרות גבוהות: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤843 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤313 ספק כוח: SeaSonic M12 500W A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤398 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤312 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤325 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDD…

22. Started by itamsh,

מה אתם אומרים על המפרט הזה, האם יש משהו שצריך לשנות?מה הסכום הטוב ביותר ביחס עלות תועלת?(הכוונה-אם אני אוסיף כסף אני אקבל משהו אחר לגמרי?האם אני יכול להוריד כסף ולא יהיה הבדל?מה התקציב ה"מומלץ")-מקוה שהייתי מובן. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪636 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪247 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪242 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪585 כ…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  23. היי, יש לי מחשב נייד לגיימינג כבר יחסית מיושן ASUS G73jh. המחשב הגיע עם 4 כרטיסי זיכרון זהים של 2GB. נתוני הכרטיסים: Memory type DDR3 Module format SO-DIMM Manufacturer (ID) Hyundai Electronics (AD00000000000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC3-10700 (667 MHz) Part number HMT325S6BFR8C-H9 Manufacturing date Week 47/Year 10 Number of banks 8 Nominal Voltage 1.50 Volts EPP no XMP no AMP no התחלתי ללמוד ולצערי 8gb של זיכרון לא מספיקים לי יותר (עקב שימוש במכונות וירטואליות) ואני מעוניין לשדרג ל16GB לפחות. עכשיו כאן אני קצת בבעיה ו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by yair26,

שלום לכולם אני כותב לכם מניו יורק הקפואה. אני לקראת קניית לפטופ ורציתי את חוות דעתכם. זה הלפטופ: http://www.bhphotovideo.com/c/product/653846-REG/Toshiba_PST3AU_01P008_Satellite_T135_S1305WH_Notebook_Computer.html אני סטודנט שלא צריך מפרט מטורף והמחיר מדבר 650 דולר מקסימום. חשוב שיהיה יפה(שיגעון שלי) וטוב. אם יש הצעות אחרות אני אשמח גם תודה!

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  25. נתקלתי בבעיה מוזרה כאשר אני מנסה להתקין תוכנה במחשב מיני נייד. חלון ההתקנה שנפתח ארוך ואני לא מסוגל לראות את הכפתורים למטה "NEXT". אני לא יכול להמשיך את ההתקנה. ניסיתי לשנות רזולוציה אך לדעתי המחשב לא תומך ברזולוציה גבוהה מ-1200X576. גם כאשר אני מזיז את החלון הכי מעלה שאפשר עדיין לא רואים את הכפתורים. כרטיס מסך : intel GMA 950 מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים