ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד שאהיה איתו בחו"ל, ובחדר לא יהיה לי וויפי אלא חיבור בקיר עם כבל רשת. בדקתי בבית לפני שאני נוסע, הורדתי תכנה בשם mhotspot, הגדרתי מה שצריך, אבל כשהסלולרי מתחבר לוויפי של הנייד (כיביתי את הוויפי של הראוטר בבית וחיברתי את הנייד עם כבל רשת ישירות לראוטר), הוא אמנם מתחבר, אבל אמור להיות בנייד (נקסוס) חיבור בצבע לבן, וזה בצבע צהוב - מה שאומר שאין גלישה ואין באמת אינטרנט. האם יש לכם פיתרון? הבנתי שיש פיתרון במחשב עצמו, בלי תכנה צד שלישי, אבל גם מקש ימני על החיבור רשת הרלוונטי ושתף - לא נותן בכלל למצוא דרך הסלולר את הנייד [ATTACH=CONFIG]6487[/ATTACH] לעזרתכם אודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. מבקש מפרט לחבר כמצוין בנושא הת'רד. פתוח להצעות ואף מעדיף מפרט מבוסס AMD אם הוא יתן תמורה גבוהה יותר לכסף. המפרט צריך לכלול הרכבה. אין צורך בצורב ומארז. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש לבנות לו מפרט הנה הדרישות בעיקר: 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים, סרטים, אינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים חדשים עד כמה שאפשר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024X765 * באיזה סוג משחקים תשחקו? יריות מרומים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות שהמשחק ירוץ חלק 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב דיוידי 6…
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב אז אני קונה היום מחשב נייד סוף סוף.. הנייד יהיה רק לבית..ובעיקר לסרטים פיפא/פרו (אגב גם בזה יש לי התלבטות) אני לא הולך לשחק עוד משחקים רק מה שהזכרתי קודם. אז ככה לדעתי אסוס חברה טובה מאוד, אני ממש אוהב את הניידים שלהם. וגם את האחריות(3 שנים). אני קונה היום את אחד מהמחשביםם האלו. אתם תחליטו: ASUS K53SJ (קיבל ביקורות טובות באתר wisebuy) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7518&CatCode=795 הביקורת עליו - http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=790177&cid=1922 ASUS X54HY לא מצאתי ביקורות באינטרנט לכן זה דיי הימור קל. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= שתיהם דומים מאוד ולכן אתם תחליטו איזה דגם אני יקנה..…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר הלך עם אמא לטכנאי שירכיב לו מחשב ולדעתי הוא קצת עירבב אותו ואני דיי בטוח שהמפרט הוא הגיוני בכלל. מעבד : core i3 530 זלוח אם : GIGABYTE H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7 Intel H55, DDR3 1800 2xPCI-E VGA, HDM זיכרונות: 2X2GB corsair xms3 dual channel ספק: JSP-TECH EZCOOL PS-800 450W 120MM FAN SATA RETAIL כרטיס מסך: GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מארז: xclio coolbox advanced בקיצור אני כבר רואה שהספק הוא לא משהו, והכרטיס מסך גם לא נראה לי מתאים (באותו מחיר יש כרטיסים יותר טובים ). הבעיה היא שאני לא מבין בדיוק בכל דבר, לא התעסקתי בזה הרררבה זמן ואני כבר לא יודע בדיוק מה טוב ומה לא, אשמח אם תגידו לי מה טוב ומה לא, ואם תוכלו להציע באותו מחיר (עד 2800…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב R61 של לנובו בארה"ב. כל המפרט סגור, מלבד עניין המעבד. שימושים: תכנות. אשמח לקבל התייחסויות ענייניות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקנות מחשב ויש לי תקציב של כ3000 ש"ח. במחשב הזה אני משחק וגולש באינטרנט , אני לא גיימר או משהו , סתם חובב. אני לא רוצה מחשב עם כל הציוד העקפי (עכבר, מקלדת, מסך וכו'). במחשבה שנייה, אם יש הצעות טובות למסך טוב ולא יקר מידי אשמח לשמוע. בתודה, אלי.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. המליצו לי להמתין ליציאת מעבד ה"קונרו" .הבנתי שהוא יצא החודש ואני יודע שצפויה עוד הורדת מחירים בשבוע הקרוב...אתם יודעים מתי בדיוק? עכשיו,אני מעוניין במפרט של מחשב חזק,כזה שיריץ למשל את F.E.A.R ואת QUAKE 4 ,PREY בהגדרות ורזולוציות גבוהות בלי כל בעיה. התקציב הוא סביב 7500 ש"ח. מה שחשוב לי זה מסך 19 אינץ' דק וטוב,מארז עם מספיק מאווררים,רמקולים 5.1 איכותיים(עדיפות לקריאייטיב),מקלדת ועכבר אופטיים (לא אלחוטיים) ,צורב DVD,כונן קשיח 160 GB בשאר ,כרטיס מסך,סוג מסך ,לוח אם,מעבד ,זכרונות וכד' תרכיבו לפי איך שאתה מבינים ויודעים. אם תוכלו לציין מחירים ליד כל פריט זה יועיל מאוד. בתודה מראשלכל העוזרים ,אלעד
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64bit 3000+ 939 לוח אם: GigaByte GA-K8NF-9 Nforce 4 זכרון: 1024Mb Kingstone כ.מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 6600 PCI-Express הארדיסקים: 2 כוננים קשיחים של כל אחד 120Gb SATA אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מעוניין לקבל חוות דעת בקשר לשני המפרטים המצורפים, איזה מהשניים עדיף. כמוכן האם ניתן לקנות מארז וספק כח יותר זולים ולשמור על שקט יחסי זהה? אם כן, על איזה מארז כח וספק הייתם ממליצים. AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1249 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1754 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤140 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=752 Gigabyte GA-MA790GP-UD4H AM2, יחידות 1 ¤865 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1737 Thermaltake Element S 2*23cm Fan, יחידות 1 ¤670 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1645 Cooler Master 600W Silent Pro, יחידות 1 ¤599 http://www.tmsfox.co.il/product.asp…
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, משחקים קלים.. מיועד לילד בן 6 ולבית.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 שלא יהיה טרקטור... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
צריך מחשב ב-3500 ש"ח בערך... שיהיה בעיקר למשחקים לא צריך איזה מחשב על אבל שיפעלו משחקים בסבבה יש לי התלבטות גם בין AMD לבין INTEL בעיקר עכשיו כשיש את ה-64 ביט של אינטל במחירים לא גבוהים מה אתם ממליצים? INTEL או AMD? ותבנו לי מפרט בבקשה על הדרך...
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קראתי, חיפשתי, בחנתי - וזה רק עשה אותי יותר מבולבל מצד אחד, הרבה הצעות על מחשבי DELL למיניהם, מצד שני ביקורת מפחידה על שירות ואחריות. מטרות המחשב - המטרה המרכזית ביותר היא שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס) ולאחר מכן צפיה בסרטים. אין לי כוונה להפעיל משחקי מחשב כבדים על המחשב אם יהיה ניתן להפעיל לדוג' Counter strike 1.6 ומשחקים ברמתו - מה טוב. בכל מקרה, אין לקחת מטרה זו על חשבון שאר הדרישות. גודל המסך - לא ממש מכיר את הגדלים אבל שיהיה בינוני, 15 אינץ אולי משקל רצוי - שלא יהיה כבד מאוד, אני לא צריך שיהיה קליל כמו נייר, כנראה שהוא יהיה יותר בבית מאשר שאני אסתובב איתו זמן סוללה - שוב, אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שיחזיק מספר שעות ושההטענה תהיה יחסית מהירה ואיכותית גודל מיני…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, צריך מחשב לסטודנטית עד 2.5K (אופיס, וורד ואינטרנט). שיהיה קליל בתיק וסוללה סבירה. הכיוון הוא להזמין את המחשב הזה עד הבוקר מ- KSP במבצע: https://ksp.co.il/?uin=46259 מה דעתכם ? האם נכון לחכות עד BL הקרב ובא במקום ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב1500-2000 שקל לא צריך: צורב, מסך ,רמקולים, מקלדת, עכבר וכרטיס רשת. יש לי עכשיו 512 מגה (2X256) של זיכרון DDR מהמחשב הקודם אז נראה לי שלהוסיף ג'יגה 1 יספיק. (צריך לוח אם שיתמוך ביותר מ2 סלוטים של זיכרון) לא צריך להיתפרע עם המארז כי גם ככה הוא מתחת לשולחן ואף אחד לא רואה אותו. תודה למגיבים!
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש. כרטיס המסך שלי היום הוא: Nvidia GTX 560 Ti. האם הוא עדיין מספיק חזק ואפשר לשמור אותו או שמומלץ לרכוש כרטיס חדש ? אני מחפש כרטיס שיתאים למשחקים חדשים ובאיכות טובה אך אין צורך ב-"מפלצת", רק שירוץ נורמלי ובנוסף, אשמח להמלצה למארז טוב (הכי חשוב זה יכולות הקירור שלו) באזור ה-300 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי את המחשב הזה כבר כמה חודשים ובסה"כ אני די מרוצה ממנו. חוץ מבעיות מעצבנות שהיו לי עם הכרטיס מסך, הדרייברים שלו וההחלפה המטופשת הזאת שלא ממש עובדת בינו לבין הכרטיס של אינטל. קניתי לאחרונה את BF3, ולצערי הרב, כצפוי, הוא לא עובד לי. אני נתקל בבעיה שהמשחק מסרב לעבוד במסך מלא, אלא רק במצב חלון. הסרתי את הדרריברים של הכרטיס של אינטל וגם את הדרייברים של AMD. הורדתי את הCCC מהאתר של AMD לכרטיס שלי, אך הם אומרים שהוא לא נתמך ושעליי להוריד דרייברים מאתר היצרן. כמובן שבאתר היצרן, הדרייברים שקיימים הם דרייברים לא מעודכנים מיוני. האם יש משהו לעשות בנידון, או שאני תלוי בחסדי דל? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב המחשב אמור לשבת בסלון וישמש לסרטים ולמשחקים בעיקר ולכן חשוב מאוד שיהיה שקט ואסטטי. התקציב כולל אל-פסק וכולל מערכת הפעלה חוקית. לגביי המסך, התקציב גדול בגלל שמדובר במסך טלוויזיה LCD לכל דבר שמתחבר למחשב בשאיפה ל-32". ככל הנראה אני יקנה את המחשב בחנות שעושה OC אז קחו בחשבון. (אם זה לא הפורום הנכון לגביי מסך,סליחה, אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון). התפריט שבניתי הוא כדלקמן ואבקש את חוות דעתכם לגביי אי התאמה של הרכיבים או שיפורם. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-G33-DS3R Conroe Support GG33DS3R ¤ 657 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח…
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מסך "15.4, כאשר השימושים הם בעיקר אינטרנט, אופיס, מוזיקה וכו', כלומר, צרכים בסיסיים. אך לעיתים גם פוטושופ ועריכת סרטונים ביתיים. בנוסף, תמיכה ב VGA/DVI לחיבור הלפטופ לפלזמה. אשמח לקבל המלצה לחברה אמינה וטובה, עם דגם ספציפי. תודה !
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחשב נייד ב3000-4000 ש"ח. מה כדאי? מה הייתם בוחרים? איזה שדרוגים גם כדאי? האם אפשר להשוואת מחיר באתרים להשוואת מחירים או שכדאי להיזהר כי בחנויות שונות המחשבים עלולים להיות שונים? האם למחשב שאתם מציעים לקנות יש אחריות בחו"ל? http://p.zap.co.il/models.asp?sog=C-PCLaptop הייתי מעדיף לא HP מכמה סיבות כמו שלא אהבתי את המסך המבריק שיש בו השתקפויות. אני לא יודע אם כדאי lenovo בגלל שבמחשב IBM ראיתי שיש הרבה תוכנות של IBM על המחשב. מאוד רציתי ללא מערכת הפעלה של microsoft אבל אני אאלץ לקנות עם בגלל שאין ממש אפשרות אחרת. תודה,
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברים ! ברשותי מחשב MSI WIND בגלל גודלו הקטן (יחסית) יש לי אפשרות ללכת ולכתוב בו זמנית בתוכנות מסרים (כן , זה אפשרי חח) בקיצור רציתי לדעת האם זה יכול לגרום נזק למחשב ? תודה לעוזרים ערב טוב .
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתקלקל לי הלוח אם של הפנטיום, החלטתי לעבור לעידן המחשבים החדש ולקנות מחשב. בגלל שזאת הוצאה דיי פתאומית התקציב שלי מוגבל ואני ממש לא יכול לחרוג (זאת בעצם כבר חריגה). השימושים שלי במחשב הם בעיקר בניית אתרים, עריכת סרטים ושימוש בPS. שימוש רגיל באינטרנט ושמיעת שירים. מבחינת משחקים, אני לא גיימר רציני אבל מידי פעם אני משחק. חשוב לי שהמחשב יהיה סוס עבודה, ז"א שאם אני אפעיל PS וPREMIERE המחשב לא יקרוס. אני בד"כ מחבר את הטלויזיה למחשב וככה אני רואה סרטים ככה שאני צריך שהכרטיס מסך יתמוך באופציה הזו וגם שיריץ משחקים בצורה סבירה + (העדפה לNvidia). אשמח לעזרתכם בבנית מפרט מתאים.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, אחי קצת בקיצוצים ומעוניין לקנות לוח, מעבד וזכרון חדשים... יש לו מארז, כרטיס מסך והכל... הוא רוצה להשקיע גג גג עד 1500 ש"ח... הרכבתי לו כזה דבר: 359.00 Abit NF7-S2 nForce2 494.83 AMD Athlon XP 2500+ BARTON FSB333 512k L2 Cache Sock-A -Bulk- 350.00 GeIL Value "GE5123200" DDR400 / 512MB CL2.5 + Blue Aluminum Heat Spreader -Bulk ¤ 1,203.83 3 פריטים בעגלה הקטע, שהיום יש מעבדים עם סוקט חדש והכל 64 ואין לי מושג מה זה... אבל המחירים גבוהים, אז האם יש משהו יותר טוב ממה שהרכבתי לו שהוא יכול לקחת במחיר של עד 1500 ש"ח??
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מקלדת מוארת (קריטי לי שהיא תהיה מוארת): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901442 הבעיה היא שיש לו מקלדת באנגלית בלבד (כמו רוב המחשבים). אני יכול להדביק כמובן מדבקות בעברית אבל אז זה לא יהיה מואר. מה עושים בדרך כלל במקרים כאלה? הבנתי שיש אופציה של חריטה על המקלדת אבל זה מבטל את האחריות! בנוסף אני לא יודע אם זה אכן יעזור לכך שהאותיות יהיו מוארות? אודה לעוזר. עדכון: בסוף מתברר שיש לו עברית מובנית. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני צריך שתי מחשבים ניידים אחד לי ואחד לחברה שלי- התקציב- 10K הדרישות- מחשבים 12-13 אינץ אחד מסדרה עסקית והשני בייתית. שלוש שניים אחריות חובה. באחד חובה מסך מאט. אין כוונה להריץ משחקים או דרישות יותר מידי. מה שחשבתי זה על הN3010 ועל הX201. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-