ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
טוב אז המחשב שהיה לי הוא ASUS N550JV שהרחבתי לו את הראם מ8 ל16 ואת הכונן הקשיח החלפתי בSSD ואת האופטי החלפתי בכונן של הטרה שהוצאתי. סך הכל הייתי מרוצה מהחשב למרות שכן הייתי מעדיף שהוא היה עובד מהר יותר ברינדור של תלת ובעבודה עם התוכנות עריכת וידאו. השאיפה שלי היא שהוא יעבוד כמה שיותר מהר וחלק עם התוכנות של אדובי ובעיקר עם האפטר הפריימר והסינמה. אין לי בעיה לקנות מחשב שצריך להרחיב או להחליף לו דברים רק שיכנס בתקציב שוקל מקבוק שאולי לא יהיה בדיוק מה שאני רוצה אבל כנראה יעבוד יותר מהר אני לקראת שנה ד אז הוא ימשיך איתי הלאה אחרי הלימודים * מטרות המחשב? Photoshop, Illustrator, After Effcts, Premiere, Cinema4d * גודל המסך? 15.6 אם יש הצעות של גדול יותר גם מוכן לשקול, מעדיף מסך …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הרעיון הוא לקנות מחשב שיוכל להריץ משחקים בצורה מניחה את הדעת. אני יודע שהתקציב נמוך יחסית אבל כבר ראיתי אנשים בונים מפרטים לא רעים במחירים כאלה (: הרעיון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה ככה שכרגע לא צריך מסך. אם זה ממש בלתי אפשרי לבנות משהו שכדאי לקנות תגידו לנו איפה כדאי לקצץ או כמה הוא צריך להוסיף כדי לבנות משהו שמניח את הדעת! תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבריה כותרת הכל זז לאט מאוד,התקנה ,הפעלת המחשב . ניקיתי את המאוורר,לא מתחמם החלפתי סלוט לזיכרון מה יכולה להיות הבעיה? מחשב נייד VOSTRO 1015 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אם ממש חייבים אז במעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב עריכת וידאו 4k באוויד ופרימייר, עריכה גרפית בפוטושופ ולייטרום, מידול תלת קל, משרדי בסיסי ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בצ…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, קניתי נייד חדש ועל כן אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את הישן. מדובר בHP Pavilion DV6700. 4 GB ram... ופשוט המפרט הרגיל של המחשב - http://www.engadget.com/products/hp/pavilion/dv6700/specs. המחשב ממש ממש שמור. הוא לא יצא מהבית כמעט והוא באמת במצב מעולה. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, קניתי את המחשב lenovo yoga 3 pro לפני כמה ימים מKSP. לאחר שימוש מועט הופיע סדק/שבר רציני במסך. המחשב לא נפל או קיבל מכה כלשהי בשום צורה. כרגע אני ממש בשוק..מישהו מכיר משהו כזה? דיברתי עכשיו עם התמיכה ואמרו שאין אחריות במצב זה. חיפשתי קצת אונליין והדבר היחידי שמצאתי זה הדיון הזה על הדגם הקודם שגם כמה אנשים התלוננו על סדקים: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Yoga-Series-Notebooks/Yoga-2-Pro-Cracked-Screen-and-more/td-p/1404499 [ATTACH=CONFIG]9956[/ATTACH]
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, GTA V, RUST -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצה למפרט מומלץ למחשב משרדי שילווה אותי בשלוש השנים הבאות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ועדיין לשמור על מחשב ברמה טובה שיהיה רלוונטי ל-3 השנים הבאות - מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם זו חריגה שולית זה בסדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, אופיס, אינטנרט, תוכנות משרדית - עבודה עם הרבה טאבים וחלונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יהיו -מהי הרזול…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב גיימינג בעלות 5-5.5K 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, אופיס,אינטרנט,מדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, fallout 4, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרגע שילוב של מעבד+קירור וזכרונות מעבד: i7-4770K קירור: Scythe Grand Kama Cross 2 זכרונות: g.skill 16gb ddr3 2400mhz ברצוני להתאים את שאר החומרה לפי צרכים הבאים: עבודת תכנות על מנוע גרפי UNREAL ENGINE 4תכנות בסביבת visual studio 2015עיצוב גרפי ב PHOTOSHOP ו MAYA1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועריכה גרפיתא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - רשום למעלהב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לא מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מקלדת מוארת (קריטי לי שהיא תהיה מוארת): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901442 הבעיה היא שיש לו מקלדת באנגלית בלבד (כמו רוב המחשבים). אני יכול להדביק כמובן מדבקות בעברית אבל אז זה לא יהיה מואר. מה עושים בדרך כלל במקרים כאלה? הבנתי שיש אופציה של חריטה על המקלדת אבל זה מבטל את האחריות! בנוסף אני לא יודע אם זה אכן יעזור לכך שהאותיות יהיו מוארות? אודה לעוזר. עדכון: בסוף מתברר שיש לו עברית מובנית. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם כמה אפשר לקבל על הרכיבים הנ"ל (אם אפשר), בנפרד או ביחד? לא עברו אוברקלוקינג לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R מעבד Intel i7-930 זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX) (אגב - רוצה לשדרג ל Gigabyte GA-Z170X-Gaming-3 i5-6600 HyperX HX421C14FBK2-16 (2X8GB DDR4 2133Mhz אשמח לחוות דעתכם על הדרך)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, מתלבט בין שני הדגמים הללו: asus- קישור לדגם. dell xps- קישור לדגם. אני סטודנט למדעי המחשב ומתכנת הרבה. חשובים לי מאוד ביצועים מעבד ומהירות לצד משקל נמוך. הנטייה שלי מההתחלה היית ללכת לכיוון ה dell אבל מאחר ומצאתי את הדגם של ה asus עם spec כמעט זהה (אולי פרט לרזולוציה) ביותר מ400 דולר הבדל (!) - 869$ לעומת 1299$ אני מתלבט. ידוע לי ש dell ממותגים פרימיום, אבל השאלה אם פה נגמר ההבדל הכל כך גדול הזה בין המחירים? או האם הרזולציה של המסך כל כך משמעותית, למרות שלא נראה לי... אגב, הקישורים הם לאתר בארה"ב כי אחי נמצא שם ומתכנן לקנות לי לפטופ משם. תודה מראש, אלדר.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב של סמסונג דגם n150 plus סמתי אליו ווינדואס 10 עבד טוב ופיתאום יום אחד הוא התחיל לעשות בעיות כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא תוען ולאחר מיכן מגיע להודעה שבה כתוב ummountable boot volum ואז הוא עושה ריסת ובפעם השניה הוא מפעיל את המחשב אבל מופיע מסך שחור ניסיתי לעשות F4 זה לא עובד
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המחשב עובד באופן חלק ומאוד מהר. מעבד: Intel Core i3 540 @ 3.07GHz Clarkdale 32nm טכנולוגיתראם: 4.00GB כפול-ערוץ DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20סלוט אחד של קינגסטון והשני של Elpidaלוח אם : asus P7H55-M LX (LGA1156כרטיס מסך : (ATI Radeon HD 5670 (Sapphire/PCPartner1GB עם dvi hdmi ו disply portהארד דיסק : 465GB Hitachi HDS721050CLA362 ATA Deviceצורב -חדש- של LG, הוחלף לפני פחות מחודש. כרטיס קול של הלוח אם, אבל בspecy מופיע ככה: AMD High Definition Audio Deviceספק כוח 400W מארז כזה רק בלי הסמל של ksp http://ksp.co.il/?uin=13098מותקן עליו (אין דיסק אבל מופיע שהווינדווס מקורי בלוח בקרה) windows 7 ultimate 32 bit עובד מעולה, חלק מאוד. מאוד. שמור מאוד. עבר פרמוט לפני שנה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
4th Gen Intel Core I3-4005U Windows 8.1 Professional אהלן, אני סטודנטית ומחפשת מחשב נייד חדש איכותי (לא דרוש מעבד חזק או מסך מגע, השימוש העיקרי הוא אופיס וגלישה) מה שחשוב לי זאת סוללה חזקה ומקלדת נוחה. המליצו לי על המחשב הזה, אבל בתור מישהי שאין לה מושג ירוק במחשבים אני אשמח לשמוע דעות על המחשב. תודה רבה דפנה.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בלוח האם הזה Gigabyte GA-B85M-HD3 S1150 יש USB 3.0 מקדימה?תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לגבי המעבדים אני רואה שיש הרבה מסוג U וכשאני מחפש בגוגל, אני רואה שיש תדר בסיס ותדר טורבו. למשל, המעבד i5-5200U (שנמצא בטווח המחירים של המחשבים שאני רואה), תדר הבסיס שלו הוא 2.2 GHZ והוא יכול להגיע גם ל- 2.7 GHZ. מצד שני, ראיתי את המחשב הזה עם מעבד i3-4000M שהתדר שלו הוא 2.4 GHZ(לפי מה שאני מבין, זה קבוע כך. לא רואה במאפיינים אצל אינטל שיש לו תדר של טורבו). אם כן, איזה מעבד טוב יותר ובטוב יותר אני מתכוון איזה מחשב יעבוד באופן חלק יותר בהנחה ששאר המרכיבים במחשב זהים ורק המעבדים שציינתי לפני כן, שונים? איזה מעבד בפועל יעבוד בתדר גבוה יותר באופן קבוע/רוב הזמן? לא ברור לי מתי כן אקבל מהירות של 2.7 GHZ במעבד i5-5200U. אני גם מבין שהמספר הראשון הוא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בעבר נעזרתי בפורום עבור מחשב שרכשתי ואשמח לקבל ייעוץ עבור מחשב נוסף. דרוש מפרט עבור מחשב נייח לשימושי גרפיקה ברמה מאומצת-רינדורים בתוכנות ADOBE CC/SONY VEGAS/MAYA/AFTER EFFECTS התקציב הוא עד 8K לא כולל ציוד הקפי. אני גר באזור ראשון אז אשמח לחנות מהאזור. במפרטים המומלצים באתר קיים מפרט מעניין, מה דעתכם עליו בכל אופן-https://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע הזמן להתחדש . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר וגם עבודה משרדית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשום תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3,cod bo3, xcom 2 gta v tomb raider ובכללי משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב חלש ואני מתכנן לשדרג אותו בתקציב של עד 1000 שח .אנירוצה לדעת האם המחשב שלי ניתן לשדרוג אם כן מה החלקים שצריך ומומלצים. נ.ב האם לאחר השדרוג המחשב שלי יוכל להריץ משחקים כמו :gta v ,call of duty black ops 3,crysis 3&far cry 4. הנה המפרט המקוצר שלי: Intel Core i3 3220 @ 3.30GHz Gigabyte Technology Co. Ltd. H61M-S2PV (Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz) 4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24 Samsung S23B350 (1920x1080@60Hz 512MB ATI AMD FirePro 2270 Windows 10 Pro 64-bit וספק כוח 350 ואט . מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - …
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יחיד - צפייה בוידאו 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה בשדרוג המפרט הקיים , שיאפשר הרצה של של משחקים על הגדרות גבוהות (אם ניתן), בעיקר FPS תקציב ? מה שצריך כדי להביא את המחשב לרמה שאוכל לשחק עד שאחליף אותו....אין בעיה עם חלקים משומשים Intel C2D E7300Asus P5Q ProG.Skill DDR2-900 4GBGigabyte Radeon 6850 Enermax MODU82+ 425wDell 22'' 2209WA כבר הוזמן Xeon E5450 שבתקווה עם המוד יעבוד כמו שצריך על 775. תודה !
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי חברים, האם ניתן לשדר כל מחשב שיש בו כונן אופטי ולהכניס במקומו SSD? אם לא, האם בדגם הבא זה אפשרי: http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..213..2179..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29227&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב: לימודים, כנראה אלמד ניהול מערכות מידע, אשמח שיריץ גם מעט משחקים אולי 940gt או r7 שיריצו cod וכו גודל המסך: 14 אינץ ללא מגע מט רזולוציית המסך: fhd לפחות דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: באזור ה2 קילו ומטה האם נדרש זמן סוללה ארוך: סביר ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: ssd 256 כונן אופטי: מוכן לוותר האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL שמת…
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-