ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
אחרי ששיגעתי אותכם הרבה מאוד זמן החלטתי להגדיל את התקציב שלי בגלל דרישה למסך חדש. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2/COD4/Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש לכלול במפרט מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, ברצוני לרכוש מחשב ניייד.. עשיתי קצת חיפוש ומצאתי מחשב ניייד של DELL הבנתי שהם חברה טובה ובאמת עומדת בדרישות.. מצאתי דגם DELL XPS 15Z באתר של DELL עצמו. יא אפשר לתת קישור כי זה רושם שגיאה אז אני ארשום כיצד להגיע אליו. נכנסים לאתר של DELL ישראל http://www.dell.co.il/ למעלה יש בית ואז בחורים באפשרות הראשונה מחשבי מחברת ומחשבים זעירים > בצד ימין יש צמצום של הבחירה ואז בוחרים במסך 15.6 > הפתחו 4 אפשרות > האפשרות השנייה זה הדגם שאני רוצה. אהבתי נורא את העיצוב הדק והמיוחד שלו. יש לו כמה אפשרות למפרט. אז מה שחשוב לי זה כרטיס מסך חזק כרטיס קול של 5.1 כמה שיותר זיכרון RAM ארדיסק גדול כרטיס רשת אלחוטי חזק מערכת הפעלה ווינדוס 7 כמובן (עברית) בולוטט מצלמה…
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני צריך מחשב עד 2500 שקל למשחקים ועם אפשרות לOC קל בעתיד. לא צריך להריץ משחקים על high רק שיריץ כמו שצריך משחקים כמו team fortress 2, cod 4 וכו'. המחשב בלי ציוד היקפי, אבל צריך צורב. את המחשב אני רוצה לקנות מחנות אחת, ואני צריך המלצה לחנות באיזור של המרכז(ראשון לציון, רחובות ואשדוד יתאימו) אם אפשר המלצה ממישהו שכבר קנה מחנות כזאת כי אצלי אמינות זה דבר מאוד חשוב. חוץ מזה אני יודע שהתקציב קצת נמוך אבל אני סומך עליכם שתוציאו מפרט טוב מזה, רק תנסו לא לחרוג. תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מארז Compucase CI-6A19 + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan 315 מעבד Intel Pentium IV - 2.8C - HyperThreading , 512Kb 800MHz FSB 1090 לוח אם Intel® 865PE - ABIT AI7, SATA Raid, 1394, µGuru 660 זיכרון פנימי 256mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz 280 זיכרון פנימי - מודול שני 256mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz 280 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 435 צורב Lite-On 52x32x52 CDRW 235 כונן דיסקטים TEAC 1.44 52 כרטיס מסך Geforce FX 5900XT (390/700) 128MB DDR 256bit 8-Pipes - Club-3D 1165 סה"כ : 4512 ש"ח . מעבד AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512Kb 333 Mhz FSB - BOX - with stock fan …
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח כולל ציוד נלווה בעיקר למשחקים כבדים כמו נייד פור ספייד וכד' וכמובן אינטרנט קצת הורדות וכו' תודה
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב מחודש והייתי רוצה לדעת אם אפשר להעריך את מצבו\ גילו \ עתידו...ואם כן אז איך? יש לי רק חצי שנה אחריות (למרות שבעצם גם לחדשים היום יש רק שנה...) אבל עדיין אני יכול לבטל את העיסקה. תודה רבה (בעיקרון מדובר ב-DELL - D420 אם זה משנה)
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם להצעות עבור מפרט לפי הצרכים האלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון תמיד מבורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 9 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי במסך שיומלץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הי התחלנו לחפש נייד לעבודה - אלו הנתונים שהגדרנו: השימושים: עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. צריך להיות מספיק חזק להקרין מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. אם יוכל "לסחוב" גם פוטושופ ותוכנות שרטוט - מה טוב אך לא הכרחי התקציב הוא עד 4000 ש"ח. צריך להיות מחשב קומפקטי יחסית כי מסתובבים איתו כל יום אבל לא מהנטבוקים - מחשב חזק יותר עם מסך גדול יותר לשימוש שוטף. אני חושבת שעד 15" זה סביר מבחינת יצרן - מישהו מהמוכרים והטובים (לנובו, דל וכד') כולל אחריות כמובן. חשבנו על LENOVO או DELL אבל לא מתוך ידע מעמיק. אלו הדברים שאנחנו יכולים להגדיר. אז מה אפשר לעשות עם המידע הזה כדי לרכוש בסופו של דבר את המוצר הכי מתאים לנו?! נשמח לסיוע ממביני עניין :s05:
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
באופן מפתיע, ללא רעש וצילצולים, חברת אפל מוציאה ניידים חדשים לשנת 2018. אז בוודאי תשמחו לדעת. את המחירים, לעומת זאת, בטח לא תשמחו לדעת.
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
אחרי שהתלבטתי בין נעה ל IQPC החלטתי לקנות בנעה (בגלל המרחק ובגלל שהם הורידו מחיר לE6600) זה המפרט הכמעט סופי: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1420 ¤ 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 750 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 400 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 410 ¤ 1 Point of View Geforce 7300 GT 256MB PCI-E 420 ¤ 1 LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 ¤ 1 ANTEC SONATA II +450W 850 ¤ 1 סכ"ה 4460 ש"ח שכחתי שהרכבה עולה 170 ש"ח ככה שזה 4630 ש"ח ואחרי הנחת מזומן 4491ש"ח רציתי ללכת על ABIT AB9PRO שעולה אותו מחיר אבל הבנתי שכדי לעדכן ביוס ולהתקין בקרי SATA אני צריך גם לקנות פלופי אם למישהו יש מידע בנושא זה יכול לעזור.. תודה
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש לעבודה משרדית ומשחקים (דוגמא קריסיס) אני קונה את המחשב ביום שאחרי החופש של סוכות (אם לא יוצא שבת חח) אז יש לי שתי אופציות ואני לא יודע מה עדיף. עכשיו המחשב בסך מאוד גדול 7300-7400 לומרות שהמחיר המקורי הוא 7000+ציוד הקפי כמובן. הגעתי למסקנה שצריך להשקיע בציוד הקפי (עכבר,מקלדת ורמקולים) מאחר וזה ישמש אותי בכל שדרוג וציוד הקפי איכותי שכזה לא מתיישן ונותן תפוקה זהה לביצועים של המחשב ומתי שהציוד ההקפי הנ"ל יהפוך לזול המחשב כבר יהיה ישן. בקשר למסך אני לא משקיע במסך מכמה סיבות. 1. יש לי מסך LCD 32 אינץ של טושיבה מעל המחשב ממש ממש מעל אבל אני בכל זאת צריך מסך לעבודה משרדית נוחה יותר. 2. המסך הזה בסדר רק בגלל שהפאנל שלו נחוט (לא רואים מהצד בעיקרון) אבל…
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield 1 ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד, הוא ישמש אותי לכמעט הכל ובעיקר לעבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו' וגם משחקים אבל לא כבדים מידי, אני לא הולך לטחון אותו עם DOOM3, אני מדבר על משחקים שאני מריץ באופן סביר עם GF4MX שולחני כיום. חשוב שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה כדי לראות סרטים וגם יהיה טוב אם אני אוכל להשתמש ברמקולים 5.1 שבחדר שלי. חיי סוללה של לפחות 4 שעות ואם תהיה אפשרות לסוללה יותר גדולה או לקנות עוד סוללה בזול יחסית זה יהיה אחלה. המשקל לא ממש משנה לי וכמובן ככל שהמסך יהיה יותר גדול יהיה יותר טוב. חשבתי על משהו כמו הdell inspiron 1150 שיש לו הכל כולל חיי סוללה טובים אבל יש לו חרא של כרטיס מסך, יש אפשרות אולי לשדרג אותו או משהו למשהו סביר כמו GF FX5200 או משהו …
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
מחשב נייד שישמש בעיקר לאינטרנט (wireless), ואופיס. בעתיד המטרה שישמש גם כעבודה על מוזיקה (cubase וכד'), לכן צריך להיות חזק. יש איזה משהו מומלץ במחיר סביר מינוס ? תודה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיריץ משחקים חדשים טוב שהייה כולל מסך 17' כונן 1.44 לא צריך עכבר ומקלדת (עדיף שהייה צורבdvd) המחשב למטרות משחקים לא לOC תודה.!
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
HTCP בלבד כלומר צפיה בHD ומוזיקה. בחרתי בכוונה לוח אם עם יציאה אופטית וקואקסיאלית. מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤966 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: NZXT Duet No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤398 ספק כוח: FSP Real 400W 60THA Noise Killer כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ כמות: 1 - מחיר: ¤579 כרטיס מסך: Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤274 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3222 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/wd…
-
- 16 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב והייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב מומלץ/ אם אפשר להרכיב בעצמי, אני באמת לא מבין גדול במחשבים ניידים. בעיקרון המחשב מיועד לשימוש כסטודנט לפחות ל-3.5 שנים הבאות, שבהן אני לא מתכנן לשדרג אותו או משהו. מטרות המחשב? אופיס, PDF, אינטרנט ופתיחת הרבה חלונות בו-זמנית (רלוונטי זיכרון 8 גיגה??), תכנות בסיסי (שפת C, מאטלאב), תוכנות לשרטוט ממוחשב וסימולציות המתאימות להנדסת מכונות/אווירונאוטיקה כמו שרטוט ממוחשב (SOLIDWORKS) * גודל המסך? נראה לי 15.6 זה גודל אחלה, ראיתי שיש כאלה שביקשו 14, אבל לדעתי ילכו לי העיניים עם פחות מ 15.6. שיהיה מט * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה (מעדיף יותר קרוב לריבוע מאשר למלבן... אם זה לא טיפשי מדי בימינו) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?…
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ככה המחשב למחשקים חדשים אינטרנט והורד...אה אההם..... Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,489.13 ש"ח GIGABYTE GA-G1975X-C (975X) - ATX 1,179.28 ש"ח Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 1,820.94 ש"ח HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 423.05 ש"ח 512MB PQI DDR II - 667 - PQI Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 577.97 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,490.37 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,325.66 ש"ח מארז אני ילך על הטרנספורמר השאלה שלי קודם כל מה דעתכם על המפרט האם הספק מתאים וחוות דעת על הכרטיס מסך לא תזיק נ.ב אני יודע שהקונרו לא באמת במלאי אבל הוא יהיה ולי יש זמן
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
זהו המפרט הסופי ומרבית החלקים כבר בדרך מה דעתכם מעבד - Intel P4 3.2C לוח אם - GigaByte GA-8KNXP זיכרון - Corsair TWINX1024 XMS3200 Dual-Channel Xtra-Low Latency (2-2-2-5 דיסק קשיח - Maxtor DiamondMax Plus 9 160GB Serial ATA כרטיס מסך - ATI Radeon 9600 XT AGP 8X 128MB כרטיס קול - Creative Live 5.1 מארז - ?ATX FullTower Supertalent alum ספק - Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT מבלי להתחשב במחיר (שהוא די גבוה) מה דעתכם על המפרט??
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אישית אני לא סובל מסך רחב, כי אני משתמש בנייד בעיקר בשביל טקסט, וברחב יוצא שיש שוליים ענקיים שהם ריקים לגמרי, ובאופן כללי זה דבר מעצבן ונותן תחושה של אי פרופורציה. כך שכל נייד שאני חושק בו, אני ישר רוצה לבדוק אם הוא רחב, הבעייה היא שזה לא כתוב בשום מקום בצורה ברורה ונורמלית, ויש כל כך הרבה מונחים מבלבלים שאני טובע. 1. WXGA זה מסך רחב? או מה בדיוק?? 2. מה זה 15.4 או 14.1 או כל הנקודות האלה, האם זה אומר שהמחשב הוא מסך רחב? 3. תכלע'ס, איך אני יכול לדעת מה זה מסך רחב ומה לא? ברשימה המצורפת פה למשל, איך אני יודע מה רגיל? http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/Products?openagent&brand=Thinkpad&series=ThinkPad+T+Series ובכלל נראה שהמסך הרגיל הוא זן הולך ונכחד, לא?
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום וברכה, אודה להמלצה ל2 ניידים שאני מתכוון לרכוש כעת (3 אופציות) חשיבות כללית: ללא מערכת הפעלה וללא אופיס+אחריות 3 שנים בבית הלקוח עדיפות ללנובו+SSD חובה אין חשיבות לאופק שדרוג 1. תקציב 2500, מיועד לגלישה וסרטים, לאדם מבוגר, מפרט 15" 2. כנ"ל כמו 1, אבל 17", האם יש צורך לעלות בתקציב יותר מ-500 ש"ח? 3. נייד לסטודנטית, מפרט חזק 14-15" תקציב עד 4500 אם יש הצדקה, אז אפשר לחרוג קצת מעדיף את התמורה הטובה ביותר לתקציב תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום מבקש את עזרתכם בקניית נייד מארה"ב (רצוי amazon ) הנייד ישמש בעיקר ללימודים -office ותכונות דומות כמו כן לגלישה באינטרנט. על כן יש לשים דגש על זמן סוללה ארוך ומשקל קל. על המחשב להכיל את הבאים: מסך 12 אינץ' הארדיסק - מינימום 250G RAM - לפחות 2 ג'יגה מערכת הפעלה - windows 7 כרטיס רשת אלחוטי - תקן N קורא כרטיסי זיכרון זמן סוללה ארוך משקל קל אודה לקבלת המלצות תודה
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכל מומחי החומרה, בשעה טובה אני מוכן להחליף את המחשב הישן שלי באחד חדש. תקציב של 2K אבל אפשר קצת לחרוג, והדרישות שלי הם די בסיסיות: אני לא מתכנן על אוברקלוק (וגם האמת שאפילו לא מבין בזה) , ואני לא ממש גיימר (למרות שהייתי שמח לקחת כ.מסך לא מובנה, רק בשביל לא לסגור את האופציה...). בכל מקרה, אני כן מעדיף מעבד quad. מצאתי מפרט מחשב ב ksp, ולמרות שקצת התחלחלתי לאחר ששוטטתי באינטרנט וראיתי ביקורות לא הכי טובות בנוגע לשירות שלהם, נראה לי שאני אלך עליהם בכל זאת, ואנסה לשדרג את המפרט עד כמה שניתן- בדגש על המארז ומאוורר שיהיה שקט - בגלל שאני חושב שזה החלקים שאני חושב שארצה שיהיו מספיק טובים ועמידים. המערכת עצמה היא מערכת שהם מרכיבים (כלומר- לא מפרט שאני הרכבתי) וזה פירוט הרכיב…
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ראיתי אותו פה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=111482&CatId=2508 במחיר מציאה של 300$..... כבר יש לי מחשב שולחני חזק לגיימינג וכל שאר צרכים תובעניים..... המחשב הזה הוא לאינטרנט וסרטים נטו ובעיקר שיהיה נייד, רוב הזמן שהוא יהיה בשימוש לא יהיה בבית. מה אתם אומרים, להזמין?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-