ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בתואר (רפואה) ובכללי לשירות יומיומי. לאחר דיון קודם בפורום הגעתי לכמה הבנות והכוונה יותר טובה אבל עדיין לא מצאתי משהו מתאים. אני מחפש מחשב עם מערכת הפעלה של intel i7, 8-16 ג'יגה ram ssd של 500 ג'יגה מסך 15.5 אינץ. חשוב שתהיה מערכת הפעלה ואחריות כלולה. פחות חשוב לי מחשב עם טאצ' או מתקפל. (ושלא יהיה יותר מידיי כבד). טווח תקציב 4000 פחות או יותר. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני בונה מחשב NUC מלבד מה שמגיע איתו בנוי אני צריך להוסיף זכרונות וSSD התקציב שלי עד 3700 שח אני חשבתי על להוסיף את ה Corsair Vengeance 2x8GB Low Voltage DDR3L 1600Mhz CL9 SODIMM Kit ולגבי הSSD אני לא יודע כי יש הרבה סוגים וכל אחד והחסרונות שלו או שאולי עדיף לי לקחת M.2 בכלל? אז אני שואל פה האם הזכרונות שבחרתי טובים ואיזה SSD יהיה הכי מתאים ושלא יעבור את התקציב אגב כל החלקים נקנים מחברת KSP.
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! (אני בחו"ל כעת) אני מגיע לאחר חיפושים רבים כעט אני עומד על שני חברות או asus G50VT-X6 ----- או xps dell asus - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220483 dell באתר שלהם המפרטים הם פחות או יותר אותו דבר: מעבד: 2.4/2.5 שניהם 45 נונומטר ו3 מגה (של אינטל) זיכרון פנימי 4 גיגה רם הארד דיסק 7200 רזולוצית מסך לdell 1400-900 ל asus 1650-1050 דעה אישית: מה שאני רוצה בעצם לקנות זה שילוב של מחשב גיימרים ושילוב של מחשב דק ומעוצב (בשונה מגיימרים שהם מאוד עבים) הבעיה זה שב asus המחשב זה של גיימרים מוחלט והוא מאוד עבר שבשונה מdell הוא מאוד דק וקוסמטי מאוד החיסרון שבזה שב dell אני מקבל כרטיס 8600m gt ששמעתי עליו שהוא בכלל לא מוביל בתחום של משחקים ויש לו …
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
זקוק למפרט של מחשב לגררפיקה עד 8000 אלף שקל כולל מסך ואם אפשר על מה אני צריך לשים דגש
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום נמאס לי מהמחשב הנוכחי והחלטתי לקנות מחשב חדש. ברשותי מסך 22 אינץ. מחפש מחשב שקט לאינטרנט אופיס ומשחקים קלים (משחקי אינטרנט). לא יבוצע OC. חשוב שכרטיס המסך יהיה OB חזק ככל שניתן בתקציב אך יחד עם זאת ייתכן שבעתיד ארצה להוסיף כרטיס מסך למשחקי אסטרטגיה. במידה וניתן להשתמש בכרטיס מסך OB שיודע לעבוד יחד עם כרטיס מסך זה יהיה מצויין. עדיפות לחנות באזור חיפה - שמעתי ש- TMS טובים ואמינים. תודה לכל העוזרים טל
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אוקי אני קונה בעוד כמה זמן מחשב מהאתר TMS רציתי לדעת איך המפרט הבא: וגם אני לא לוכח דיסק קשיח למה יש לי פה כבר על המחשב אם יש מה לשפר אז תגידו לי כי כמה שאני הולך להשקיע על המחשב זה רק 2300 הינה: מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪789 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Biostar H61MLC for 1155 socket כמות: 1 - מחיר: ₪254 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪106 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪675 סה…
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤366 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤737 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E ¤3119 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤182 מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤298 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 סך הכל 7293 מה אתם אומרים ? אני רוצה להוציא את המקסימום מהמשחקים החדשים
-
- 15 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה רק למשחקים ואולי שירים בקטנה, התקציב הוא עד 3500 פלוס מינוס. אז ככה.. .אין לי ממש העדפה ל amd או intel, שלא יתחמם, ושיעבוד חלק ומהר על half life 2 למשל fps 100 ו ping נמוך... הא.. ושכחתי.. זה לא כולל את המארז, מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת. תודה... זה דיי דחוף
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל ללמוד כלכלה ואני צריך מחשב נייד חדש, אני עובד באילת ולכן מעדיף לקנות משם ולחסוך את המע"מ(KSP\אייבורי מה שעדיף...) התקציב הוא כאמור סביב ה2000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 200 ש"ח במידת הצורך * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13-14 לא משנה מט\מבריק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה אומר לוותר על מ. הפעלה בשביל מחשב חזק יותר אז אני מעדיף לוותר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות ה- HP Pavilion dm4-2100en, הנה העמוד בזאפ עם מחירים ומפרט: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=813245 למישהו יש נסיון עם הלפטופ הזה? הלפטופ מיועד למטרת לימודים, כלומר גלישה, אופיס, וצפייה בסרטים. אני לא רוצה לחרוג ממשקל 2 קילו, כי אני אצטרך להיסחב איתו הרבה, אבל גם לא הייתי רוצה לרדת מגודל מסך של 14''. הלפטופ הזה הוא היחיד שמצאתי עם מסך 14'' ומשקל 2 קילו. התקציב שלי הוא כ- 3600 ש"ח, וזה צריך לכלול מערכת הפעלה Windows 7. מבחינת סוללה הייתי מאד רוצה שהלפטופ יחזיק שש שעות של עבודה רצופה, זה ריאלי? דבר נוסף שמשך אותי היא האחריות לשלוש שנים שיש על הלפטופ הזה, אבל הייתי רוצה לדעת אם האחריות של HP מספיק טובה, בייחוד מכיוון שאני גר בירושלים - ה…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי אז קודם כל, אני חייב לציין שכל הפוסט הזה לא היה נכתב אם אפל היו בני אדם. אין ספק שהמחשב המושלם בשבילי הוא macbook touch אבל, אפל כמו אפל, לא מוכנים לייצר אחד כזה בינתיים (למרות שמועות ששמעתי לגבי אפריל 2011.. למרות שלא נשמע הגיוני היות והאייפד 2 יצא רק עכשיו והם עוד רוצים למכור אותו קצת). אני צריך את עזרתכם. המצב שלי הוא כזה: אני חייל משוחרר שצריך לקנות לפ-טופ. אני רוצה לפ-טופ על מנת לגלוש באינטרנט, לבנות אתרי אינטרנט (אולי..), לתכנת קצת (רק אפליקציות שימושיות לעצמי וכאלה, תיכנתתי מספיק בצה"ל ואין לי כוח לזה כרגע). לראות סרטים, לקרוא המון ספרים אלקטרוניים, ולהשתמש בו כמחברת באוניברסיטה (חשוב שהטאץ' יתאים לכתיבה איכותית, שיהיו לי מחברות יפות. לא רוצה להיתקע עם טאבלט חצ…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 12K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לנצל הכל, תלוי בכרטיס מסך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי קצת ובתלות בבחירה בכרטיס מסך HIGH-END או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה בהרבה תוכנות בו זמנית, ומשחקים אך רק בעוד כשנה וחצי שנתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: דפדפן עם המון כרטיסיות, תכונות כדון VS,ECLIPSE,PYCHARM ו- VMWARE במקביל. פחות תדיר: משחקים, תוכנות כגון Unity, photoshop ותוכנות עריכה, אך בהחלט בשימוש. ולכן כן חשוב לי כרטיס מסך סביר לפחות. …
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב הנוכחי שלי נפטר (P4 2.6ghz) הוא היה בן כמעת 5 שנים ואני שמח שהגיע זמנו מקווה שתוכלו לעזור לי לרכוש מחשב חדש! בעיקרון אני קצת Intel fanboy, למרות ה price/performance היותר טוב של AMD. אם בכל זאת תרכיבו מפרט עם ביצועים דומים בהוזלה משמעותית במחיר אני אהיה שמח לשקול את האפשרות! השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3600 ש"ח עדיף לנצל את כולו ניתן לחרוג 200 שקלים בעיקר לטובת אמינות הרכיבים או Price/preformance 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימ…
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (מיינקראפט), צפיה בסרטים, עריכה גרפית, ממש ממש קצת פוטושופ... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אם מוצאים מאט אז עדיף מאט אבל אפשר גם מבריק וגודל 15.6 * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העיקר שתהיה טובה אני יודעת שזה אולי בלתי אפשרי למצוא…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שיש פה כמה דיעות שליליות על סדרת הסטודיו 155X שדווקא חשבתי לרכוש אחד מהם. אשמח אם תחוו לי את דעתכם על המפרט הבא: PROCESSOR New 2010 Intel® CoreTM i5-430M (2.26GHz base, up to 2.53GHz, 2C/4T, 3MB/L3) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 32-bit, English edit WARRANTY & SERVICE 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service edit ALSO INCLUDED WITH YOUR SYSTEM COLOR Aberdeen Silver CHOOSE YOUR COLOR Aberdeen Silver Display Back MEMORY 3GB DDR3 Shared Dual Channel at 1066MHZ, 2 DIMM HARD DRIVE 320GB 7200RPM SATA Hard Drive SECURITY HARDWARE Fingerprint Reader with DigitalPersona software LCD PANEL 15.6 inch High De…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
פתחתי כבר נושא בעבר ואני לא רוצה להקפיץ, קיבלתי כבר הרבה עצות מכולם ואני רוצה שתעזרו לי בהחלטה סופית. המחשב מיועד לעריכת וידאו, משחקים, פוטושופ ו-ויסטה בצורה אופטימלית במגבלות התקציב. אז ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 - סגור! כונן קשיח: WD 250GB - wd2500ks - סגור! ההתלבטות: לוח אם: Abit AB9 או Abit IL9 זכרון: TwinMos 2GB או G.skill 2GB כרטיס מסך: ---------- מארז + ספק: ----------- התקציב שנשאר למארז ולכרטיס מסך הוא 1,000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואשמח להמלצה למחשב שישמש אותי במהלך התואר. * מטרות המחשב? לימודים(תכנות, קריאת מסמכים, כתיבת עבודות), צפיה בתכני HD , גיימינג(במידה ויכנס בתקציב, בעיקר guild wars2) * גודל המסך? 13-14" * משקל רצוי? עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיספיק לשימוש יומיומי אני מניח שסביב ה5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. ניתן לחרוג לתקציב של עד 4000, מעדיף לקנות…
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לא כולל מסך וציוד הקפי ולא צורב וכל זה אני זקוק למחשב עם הרבה גיגה שיהיה מהיר וכרטיס חזק של גיימריים רציתי לשאול עם אני יכול להכניס במפרט שלי את 7800GTX או שיש יותר טוב סמוך עלייכם
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בניתי לחבר של שתי מפרטים ב 4K ואני לא יודע מה יותר עדיף (אל תנסו להכניס לי שטויות כמו מארזספק איכותים - למרות שזה לא שטויות ...... אני מעדיף להשקיע בחומרה) הראשון: מעבדי אינטל P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache ) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P-4P800S(i848) sb,SATA,lan זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Toshiba X16 מארזים ATX MIDI 400W PFC, usb מחיר כולל 4,220 השני: מעבדי ?AMDAthlon XP 3000+(512k 333 לוחות אם למעבדי ?AMDABIT AN7 μGuru זכרונותDDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחיםHitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסךMSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Toshib…
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב להורים, שימוש ביתי בסיסי. גלישה ברשת והמון סקייפ. נדרשת אמינות מירבית מפאת המרחק מההורים. חשוב שהמחשב יהיה שקט, קריר - המחשב ימצא באזור חם ולא ממוזג. חשוב שיתבסס על אינטל. ללא ציוד הקפי כלל וללא מסך. התקציב הוא כ- 2000 ש"ח עם סטייה של כ- 300 ש"ח למעלה. בנוסף מתלבט לגבי מערכת הפעלה, XP או ויסטה, האם קיימת האפשרות להשתמש בתוכנה אחת שארכוש ל -2 מחשבים (הורים משני הצדדים)?
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג- תקציב 7500, כולל הכל מה דעתכם על הכיוון הנל? אשנח להמלצות, הסברים וכו https://www.yahavpc.co.il/build?id=LH9AN23HA9RYJU יהבמחשבים. בע_מ - בניית מחשב.pdf
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
נ.ב. - זה לא בשבילי. לכן דרושה לי האפשרות להרכיב שם מפרט דרך אתר שלהם. המפגש בין הלקוח למפרט יתקים בחנות.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב גיימינג מומץ ונוח שיהיה לא ממש כבד וכמה שיותר דק במסגרת תקציב של 3500 ~ 4000 ש''ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: גיימינג - LOL,starcraft2,tera ועריכה - פוטושופ ואילוסטריטור. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15 ולא משנה סוג המסך. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חשוב שתהיה גבוה אך במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - * משקל רצוי? שיהיה משקל שפוי. * האם נדרש זמן סוללה …
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי, אני לקראת מחשב studio 14, וצריך לבחור בין המעבדים Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) [included in Price] Intel® Core™ i7-820QM Quad Core Processor 1.73GHz (3.06GHz Turbo Mode, 8MB Cache) [add $350.00] כפי שאתם רואים, שידרוג ל820 הוא תוספת של 350$, לא מעט בכלל. האם השיפור מצדיק את זה? מתי ארגיש בכלל את ההבדלים? אשמח לעצות, אני ממש על סף קנייה!
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6200 לא שקל יותר אפשר פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22 אינץ'-24 אינץ',עכבר(תיקנתי) ומקלדת לא מעל 150 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין לי צורך בכונן דיסקטים לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ivory היחיד שמקבל צ'קים 6. האם נושא הקירור והעיצ…
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-