עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מטרת המחשב העיקרית היא להתחבר לאינטרנט ולפתוח מעט קבצי תמונות ו-וורד, על XP. והדרישה היא שיהיה אמין. זה סה"כ דורש ,512MB זיכרון אפילו 40GB וP4. הבעיה היא כמובן בתקציב כי הוריי לא מוכנים לשמוע על לקנות מחודש או משומש. ומכאן באה הבעייה שיש בZAP בטווח הזה רק KONKA ו-INFINITY... וגם משיטוט שעשיתי במכרזים המעטים שהיו מעט רלוונטיים נראה שהם היו עם "התערבות אלוהית" ככה שמציאות לא היו. והאפשרות האחרונה היא לקנות ASUS Eee. אבל ההתלבטות פה היא לגבי גודל המסך כי בין כה אבי לא רואה טוב במיוחד. ובהקשר הזה איך גם ייראו על המסך דפי אינטרנט... ובעיה אחרונה... אם וכאשר אקנה את האסוס, איך אני מתקין XP... יש למישהו רעיונות, תשובות, לינקים או כל דבר שיכול להועיל ??? …

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עריכה גרפית, תכנות, ML, עריכת וידאו, תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 1050ti שישודרג בהמשך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד ! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף ללא יותר מדי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  3. Started by ortapiero,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB 3 …

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  4. Started by GOVNER_T.S.Y,

מהו משך הטעינה הראשונה שצריך לתת לבטריה. האם ניתן להפעיל את המחשב בזמן הטעינה הזו ? g0vner_t.s.y

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  5. Started by dan111,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD וקצת משחקים לא משהו מטורף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by xxxtsxxx,

http://www.tms.co.il/preview/spec/hpxqgz3r אני אשמח לקצץ טיפה ולהגיע ל2600 אם אפשרי מבלי להוריד בביצועים כמו כן האם ההספק של הספק נמוך מדי? והאם כדאי לי להתפשר וללכת על AMD... ובמה שונה המעבד החדש הIvy brige והאם כדאי לשדרג אליו? בתודה מראש..

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  7. שלום! אני בעלת לנובו SL500 מבסוטה עד הגג. המחשב חזק ועובד אצלי כבר איזה 8 שנים ממש בטוב. לאחרונה פיתח סדקים במיקום של חיבור המסך... כמו כן, התחלתי להתנייד איתו יותר ברחבי הארץ - וגיליתי שהוא כבד לי מדי (עד היום הניוד היה רק לחצר הבית). מחפשת מחשב שיחליף אותו ויקל עלי. השימושים לא כבדים, לפעמים עורכת טיפה תמונות, דפדפנים מרובים (בממוצע 30 לשוניות פתוחות במקביל בדפדפן), עובדת קצת במדיה חברתית - אבל שוב, שום דבר כבד. בעיקר רוצה שיכיל את מלאנטלפים התמונות שמצלמת ויצליח להריץ סרטים בטוב (בחיבור לטלויזיה). אה! ושתהיה מקלדת נוחה.. ושיהיה חזק (לא ישבר בקלות..). הסכום לא קריטי.. לא בעניינים מספיק בשביל לדעת כמה שווה להשקיע במחשב נייד כיום שיחזיק לאור…

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  8. מחפש נייד לאחותי, לצרכים די בסיסים: -סרטים, אופיס ואינטרנט.-מסך 15.6. -מצלמה ומיקרופון. -usb 3 רצוי אך לא חובה אם זה לא נכנס בתקציב. -HDMI נראה לי די בסיסי וברור אבל בכל זאת רשמתי. יש מי שיביא לי את זה מארה"ב אז לגבי משלוח אין מה לדאוג, רק שתיהיה חנות אמינה. תודה לעזורים!

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by drowkid,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) cubase וכ'ו בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב יהיה מחובר באופן קבוע לשני מסכים ברזו' 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

10. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הינו 4000 ללא חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך, ם אם אלו שיפורם שישפיעו על הביצועים אז כמובן שבכל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא לחרוג אך אני מקציב לזה 100 שקלים גג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - משחקים כבדים, סרטי היידפנישן, הורדות ומשחקי רשת. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - לא הבנתי בדיוק את השאלה, אך המחשב הולך לעבוד הרבה תחת שימוש של משחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מ…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  11. שלום לכולם וחג סוכות שמח! בקרוב אתחיל ללמוד מדעי המחשב בטכניון. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שיהיה טוב לתכנות גם מבחינת החומרה (מתאים לקומפילציה והרצה) ובעיקר- שיהיה נוח לתכנת איתו (מסך, מקלדת, מקשים, עכבר). בנוסף, אם אתם יודעים משהו על קבלת אחריות או ביטוח מגניבות, זה עניין חשוב, מכיוון שאני חושש מגניבות במעונות של הטכניון... באופן כללי, המפרט נובע בעיקר מצרכי התכנות: אני חושב שאני צריך מסך של 14-15", וחשוב שלא יהיו השתקפויות משקל הוא לא עניין קריטי, אבל סוללה ארוכה כן, בשביל הנסיעות הבייתה. אני מניח שצריך מעבד חזק שיוכל להתמודד עם קומפילציה וכן זכרון RAM גדול. רשת אלחוטית היא דבר חשוב כמובן שכרטיס מסך פחות צריך חיבורי USB רבים (לפחות 3) ויהיה נחמד מאוד גם יציאת HDMI ב…

12. קודם כל לסרטים אחר כך למשחקים לא כבדים במיוחד ואיך הוא נגיד מול ה 8600?

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  13. שלום אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי ויש לי 150+- $ אז מה עדיף?? לינקים: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820211014 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145579 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231047 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130283 נ.ב המטרה של השידרוג היא למטרת שיפור ביצועי מערכת וגם שיפור במשחקים עריכה: עכשיו שחשבתי על זה אם אני קונה כרטיס חדש אני אמכור את שלי ואקבל משהו כמו 650 שח - 700 שח יהיה עוד כסף להשקיע ואותו הדבר כלפי הזיכרון מה שאומר: 250 דולר לכרטיס מסך ואלי טיפה פחות 200~180 דולר לזירונות

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  14. אני רוצה לברכיב מפרט לאוברגלוקינג ומשחקים ובבקשה בלי חריגות של מעל 200 שקל בלי ציוד היקפי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  15. שלום, חבר שלי רוצה לקנות לאבא שלו מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס. התקציב - עד 2000 ש"ח אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  16. Started by 7omaHawk,

הרכבתי מפרט כולל מסך. דעתכם על המפרט + הצעות לשיפורים\שינויים יתקבלו בברכה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 560 1 560 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 350 1 350 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E 1090 1 1090 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM 8MB SATA II 380 1 380 מארזים? Price Units Total 4JA-L-DT807 ATX MIDI 500W Max Black 220 1 220 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 740N 17'' LCD 8ms 1220 1 1220 Total price 4370 ¤ …

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  17. אז ככה אני צריך המלצה למעבד, לוח אם וספק כוח למחשב... כרגע יש לי מעבד 3.2Ghz ולוח של אסוס (סוקט 775) אבל אני מתעסק עם מוסיקה ואני צריך מעבד דואלי. לגבי תקציב אני צריך משהו טוב לא הכי יקר בעיקרון אם תוכלו תתנו לי כמה שאני יוכל לעשות השוואה. עדיף שהמפרט יהיה מקיי אס פי זה קרוב לי לבית תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by shirmutzafi,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה יומיומית: אופיס אינטרנט, משחקים (לא מהסוג שדורשים כרטיס מסך N-Vidia) וכו'. אני מעוניינת במחשב חזק, זמן סוללה כמה שיותר ארוך, גודל מסך 13.3-14 אינץ', שלא יהיה כבד מדי (שיאפשר ניידות במידת הצורך), טווח מחירים גמיש (אני מוכנה להשקיע את הסכום שיידרש). יש למישהו המלצות על מחשב? תודה רבה לכל העוזרים, שיר

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  19. אני צריך עם Bluetooth סוללה 6-5 שעות. זכרון 1 גיגה, דיסק קשיח 100 גיגה ומעלה. צרוב DVD-RW DL יציאות TV כמות USB.... WIFI ועוד תודה ראש

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  20. 1. תקציב מרבי - 6k ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג, autocad Matlab, solid works 3 . ללא ציוד היקפי 4 . לכלול את כול הציוד הבסיסי בפמרט 5 . עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6 . האם מתוכנן OC - בעקרון לא אבל אני רוצה את האפשרות. 7 . ללא מערכת הפעלה 8.אין העדפה לחנות 9. מתי מתוכננת הקניה - חודש חודשיים הקרובים 10 . האם יש בקשות מיוחדות ליציאות וחיבורים-לא 11. אם חשוב לשמור אופק לשדרוג-כן 12. מפרט שהרכבת: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray Corsair Hydro H100x High Performance Liquid CPU Cooler …

21. ערב טוב חברים, מבקש את דעתכם על המחשב הבא, נרכש למטרת עריכת וידאו ועבודה עם תוכנות דוגמת AFTER EFFECTS ו- EDIUS, במקביל לאפשרות להריץ עליו משחקים? עלות המחשב 6,600 ש"ח. מארז: ZALMAN Z11 ספק כוח: A.PFC 80+ 600W FAN12 POWERMAN INWIN לוח אם: GA-B75M-D3H GIGABYTE מעבד אינטל: 3.4GHZ 8MB CORE I7 1155 QUAD 3770 קירור: AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333MHZ ---- 2X כרטיס מסך: GEFORCE 570GTX OC 1280MB-5 MSI דיסק קשיח: 2TB SATA3 7200 64MB C.B WD

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by yaniv_appX,

1. מה התקציב המקסימאלי?5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).gta v far cry 4 shadows of mordor battlefield 4 the witcher 3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  23. התקציה הוא גג 6000 שקל בידה ואפשר אשמח לחסוף כמה שקלים. דגשים למחשב זה אורך חיים מקסימלי למחשב,כמו שרשמתי מחשב לשימוש יוםיומי+משחקים כגון פרו,ניד פור ספיד,אולי גם cod וקצת קרייסיס. השאיפה היא להריץ אותם במקסימום איכות הכל בגדר התקציב. כונן 1tb חובה מקלדת ועכבר חייבים להיות בעלי טווח קליטה מקסימלי. המחשב לא יריץ אובר קלוק. דגשים למסך הם לפחות 24,ישמש גם לחיבור לממיר של יס(לכן צריך חיבור של scart או rca) העדפה לחנויות באיזור ראשון רחובות(ksp,ivory)

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by RadeonXt,

בוקר טוב חבר'ס, אני זקוק לעזרתכם שוב (הפעם עבור חבר) - מפרט עד 3K (אפשרי לחרוג ב-200, 300 ש"ח - זה לא יעשה את ההבדל לקיצוני), בלי ציוד נלווה - אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת, עכבר וכו'... אך ורק מעבד, לוח אם, זיכרון, כ. מסך ו-HD. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  25. BOSE אמר לי ללכת על מסך LG F700p אני צריך מסך טוב שטוח CRT בסביבות המחיר 1000.... ואמרו לי שחייבים עם 0.24 והשאלה לגבי הכרטיס מסך זה מה ההבדל בין 6600 ל 6600GT? תודה רבה לעוזרים רדו למטה למפרט......

• 13 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים