עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/L650/L655-S5158/ אני הולך להזמין אותו ב700 דולר (2400 ש"ח פחות או יותר)כולל משלוח. מישהו פה התנסה בו? המפרט שלו טוב? אני צריך דעות כדי להחליט סופית. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by EEERRR,

אני מעוניין לקנות את המחשב הנל TOSHIBA A500-132 זה המפרט מעבד Intel Core2Duo P8700 2.53GHZ 3MB 1024MHZ זכרון 4GB DDR2 דיסק קשיח 400GB 5400RPM מסך 16" 768*1368 כרטיס מסך ATI HD4650 1024mb צורב DVDRW WIFI B\G מצלמה + מיקרופון BT פה יש עוד פרטים (אני לא קונה משם) http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=A500132&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מטרות המחשב הם סרטים משחקים ואינטרנט אין יותר מידי חשיבות לזה שהמחשב גדול וכבד יחסית לנייד (16'' 2.7 קילו) מה דעתכם על המחשב תודה מראש ושבוע מעולה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by gggilad13,

כמה שווה המחשב הזה? (יד שנייה) מעבד P4 1.5 GHZ לוח אם MSI 850 PRO2 128 MB RDRAM GEFORCE 2 MX 64MB דיסק קשיח 40 GB כונן DVD X40 כונן דיסקטים מארז+ספק ג'נריים בכמה כדאי למכור את זה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הסקירות של ה-P עם ויסטה המקוללת (והלא מתאימה בעליל) כולן תמימות דעים שהוא לא מסוגל לבצע אפילו פעולות פשוטות ובסיסיות באופן סביר. לעומתן, סקירה של הדגם עם SSD ו-WIN7 דווקא והופכות כמעט לחלוטין את התמונה על פיה.אני מחפש סקירות של ה-P עם XP או WIN7, עדיף עם גרסת ה-HDD כי היא זולה משמעותית (~600$ בחו"ל) אבל גם עם SSD כי אז ה-P דומם לחלוטין, זריז בהרבה וקריר. גם רשמים מניסיון אישי יתקבלו בברכה. תודה מראש, גונן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני מחפש המלצות למחשב חזק למשחקים, המחיר בין 6000 ל 7000 שקל (כמובן שאפשר להתגמש על 200 שקל לכאן או לשם) אני צריך מחשב שיריץ בעיקר משחקים כבדים אבל ישמש מדי פעם גם לפיתוח והרצת DB. לא מתכוון לבצע אובקלוקינג ולא צריך ציוד הקפי. כרגע אני צריך מפרט שכולל : מעבד לוח אם זכרונות - 8GB כרטיס מסך חזק הארד דיסק של 1TB לפחות מארז ספק איכותי והכי חשוב קירור טוב, 2 המחשבים האחרונים שלי מתו כתוצאה מעודף חום אה וכמובן מסך, נראה לי 21-23" איכותי למשחקים, לסרטים ןלשעות עבודה רבות מול המחשב (נראה לי באיזור ה 1500 ש"ח למסך ו 5500 ש"ח לשאר החלקים) בונוס טוב יהיה כמובן אם המחשב יהיה שקט מאחר והוא כנראה יעבוד הרבה לילות את המחשב אני מתכנן לקנות בעוד שבוע בערך וקראתי כאן שיוצאים בקרוב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by etbk,

שלום לכולם אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש למשחקים בעיקר. החלקים שכבר יש לי: מסך 22" Samaong t220p DDR2 corsair xms2 2x2G 800mhz HD 1t WD caviar black PSU hec 425w אני מתכוון לקנות כ.מסך 4890 מארז עדין אין - מחפש משהו מהסוג הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4693 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5317 אני מתלבט איזו מערכת לבנות AMD או INTEL (לוחM ןמעבד) + קירור חשוב: טמפ' נמוכה,שקטה וכמובן שתתן את התמורה המלאה לכספי. תקציב ללוח+מעבד -1000.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by NEO...,

שלום לכולם התחלתי להתעניין במחשבים ניידים אז אני חוקר קצת ובודק מה כדאי אז רציתי שתעזרו לי ותמליצו לי על מחשבים בתקציב של עד 6000 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by GOVNER_T.S.Y,

מהו משך הטעינה הראשונה שצריך לתת לבטריה. האם ניתן להפעיל את המחשב בזמן הטעינה הזו ? g0vner_t.s.y

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. היי, אני צריך תשובה בהקדם כי מחר נגמר המבצע.. מפרט המחשב שיש לי (עם כרטיס מסך מובנה): מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מסך מחשב Dell 22" 2209WA - רזולוציה 1680x1050 מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? כרטיס מסך בסיסי כמוהו מספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות, נכון? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, המחשב שלי בן 6 לפחות ונראה לי שהגיע הזמן לחדשו. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית ולעיתים הילדים משחקים בתוכנות באתר של steam המפרט הקיים הוא לוח Asus p8h77 מעבד i5 3570 3.4ghz זכרון 8 ram אחסון samsung ssd 850evo 500 gb Wd 3003 f2ex 3tb כונן pioneer bdr206 ספק antec neo 520w מארז antec חשבתי להחליף את המעבד, לוח האם והזכרון לרכיבים הבאים: Intel Core I5 10400 2.9Ghz 12MB Cache S1200 MSI B365M PRO-VH LGA1151v2, Intel B365, DDR4 Transcend 16GB 2666Mhz DDR4 כאמור, המטרה הינה מחשב שעיקרו בשימוש משרדי/ביתי ומעט משחקים ואני רוצה לשדרגו לחומרה טובה שתשרוד עוד כמה שנים לפחות.…

11. אורח נוח

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ושימוש יומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? צפייה בסרטים בפול HD ו4K בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. המחשב שלי נכון לשנתיים וחצי-שלוש האחרונות: Intel E5200 2.5@3.75GHZ DFI Lan Party P31 T2R G.skill DDRII 1333mhz 2GB*2 Gainward GTX260 896mb 216SP OC ספק SeaSonic 500W, לא זכור לי הדגם המדוייק, אבל מדובר בספק שעושה את העבודה. מסך 22 אינץ' ברזולוציה של 1680*1050 עד עכשיו יוצאים משחקים חדשים שרצים אצלי יפה גם אם אני הולך רחוק עם ההגדרות, אבל כמובן שלא כולם, ובלי AA\HBAO וכ'ו. BF3 עובד מעולה בסינגל, בהגדרות גבוהות יחסית, אבל משום מה במולטיפלייר מקרטע מעט בשרתים עמוסים כשכל ההגדרות על המינימום. אני מניח שכרטיס מסך חדש יפתור את זה. השאלה היא האם שווה לשדרג ב1000+- ש"ח, עם הלוח והמעבד הקיימים? יש לציין שאני עומד על 3.75GHZ למעבד יציב לחלוטין. אשמח לשמוע דעות והמלצות. תודה רבה! [=

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הי, מחפש לקנות מחשב נייח שישמש לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח עדיף שלא לחרוג, במידת הצורך אפשר עוד 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ,רמקולים מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. יש צורך בהרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רב, אני רוצה לקנות לבני החייל מחשב נייד, הוא חייל קרבי אך רוב הזמן נמצא בבסיס קבוע. רכישה של המחשב תעשה באילת, יש לקחת את זה בחשבון. *השימוש העיקרי צפייה בסרטים, משחקים קל עד בינוני. * גודל המסך- עד 15.6", לא יודע מה ההבדל בין מט למבריק * רזולוציית המסך- כמה שיותר גבוהה ביחס לתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי- כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא יודע, * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר גדול * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בע…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yuval26,

אני מתכנן השבוע לקנות מחשב. את ההצעה קיבלתי מחבר שקנה את אותו מחשב. המחשב בעתיד יחובר למערכת קולנוע (אשתמש ב DVD במחשב) אודה לכם לשיפורים והצעות במסגרת אותו תקציב. המפרט: Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [1112.4] MSI 875P Neo-LSR Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA/ATA RAID, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [882.17] GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [883.74] Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [630.12] Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard [559.76] Creative LIVE! 5.1 Bulk Sound Card [196.39] Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [51.98] Sony CRX300A…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Chubby,

זה מחשב שאני רוצה לקנות ממישו יד שניה נייד כמה הוא שווה ? הפרטים שהוא הביא לי דגם: style-note m54sr מחשב נייד קל משקל 1.8 (בערך) מסך 13.3 זיכרון 1gb דיסק 80gb אחרי פירמוט עם ווינדוס 7... בערך הערכה שלכם יד שניה כמה עולה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני שוקל האם לרכוש את המחשב הבא: Lenovo IdeaPad Z570 i7 M55BUIV Nvidia 15.6 מעבד Intel i7 2670QM 2.2G UP TO 3.1Ghz חבילת זיכרון 8GB DDR3 דיסק קשיח 750GB SATA מסך 15.6 בטכנולוגיית LED HD כרטיס מסך ייעודי Nvidia N12P-GS / 2GB המחיר עושה רושם דיי אטרקטיבי - 3,800 שח (הכי זול שראיתי למחשב עם ביצועים דומים) השאלה היא האם אני מפספס כאן משהו? ראיתי בפורום ביקורות דיי קטלניות על מחשבי לנובו לדורותיהם, האם ניתן לציין מדוע? בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע על כרטיס המסך - האם הוא איכותי באופן יחסי? כל ביקורת נוספת תתקבל בברכה (או המלצות על דגמים עם יכולות דומות ומחיר סביר) תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Radiusss,

איך זה : עכשיו יש לי מעבד INTEL 2.8 כרטיס מסך 6600GT AGP תקציב 800 שקל מעבד -http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2557 לוח אם - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3320 ביחד 860 לתשלום רגיל, לא מזומן... מה אתם אומרים, יפעל לי על הtextures על HIGH? ונגיד מקסימום גם איזה AA *4 חמוד כזה..? DXLEVEL 90 לסורס!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. המטרות של המחשב הם העיקר: ריפים של דיוידי דחיסת וידאו אולי גם קצת עריכה (לא נועד למשחקים כלל) ללא ציוד היקפי (מארז+זיכרונות+לוח+כרטיס מסך+דיסק קשיח בלבד). הכרטיס מסך לא חייב להיות משהו רציני, העיקר בעל TV IN\OUT. תקציב דיי פתוח בינתיים. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי אנשים, הרבה זמן שלא עשיתי שדרוג למחשב, יש לי מחשב בן 10 שנים לדעתי, משהו בסגנון. הכרטיס מסך הוא 970GTX ככה שהגיע הזמן. אני מתכנן להזמין מחו”ל אבל אין לי ניסיון כל כך בנושא, ההבדלים במחיר כרטיסי מסך הם לרוב 1000 שקל, כולל מיסים. מה גם שאני לא סגור על איזה מעבד ללכת, AMD או INTEL, אם Intel זולים יותר ואפשר לעדכן את הביוס בשביל להימנע מכל הבעיות ששמעתי שיש אז מצוין. אני מתכנן לשחק על מסך 4K, אבל אני לא בטוח אם משתלם לקנות כרטיס מסך כמו 4090 במחיר פרוע כזה. חשבתי על ה-4070 TI SUPER, גם אם זה QHD נראה לי לא רע. חשבתי גם לחכות לסדרת ה-5000 לראות אם ירדו מחירים אבל לדעתי זה לא יקרה ואם כן אז לא בצורה דרסטית. ראיתי גם מבצעים ב-MICROCENTER, למישהו יש ניסיון עם חברת משלוחים ח…

21. אהלן, לא יודע עד כמה זה אפשרי, אבל אני מחפש ליצור מחשב ללא מאווררים... כמו כן, אני לא מתכוון להיכנס לעניין מערכות קירור המים שכן אני לא מכיר את הנושא (פחות בעייתי) ואני רוצה להשאירו חסכוני בחשמל... הייעוד של המחשב הוא בעיקר לימודי/משרדי (מידי פעם עבודה עם תוכנות סמי-כבדות כמו GIS או אוטוקאד) וכמו כן, גם צפייה ב- HD. מחיר - עד 3.5K ללא ציוד היקפי.. בתודה מראש, אסף.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by The_Settler,

ערב טוב נסדק לי המסך של המשב הנייד דל 15 אינץ. הלכתי למעבדה והציאו לי החלפה ב700 שח. אשמח לדעת האם זה מחיר הגון, או במידה ויש מקום שיציע מחיר הגון יותר באזור ראשון. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מחפש מחשב שאוכל להתקין עליו LINUX חייב CPU BIG ENDIAN ( לצורך בדיקת תוכנה שצריכה לרוץ על BIG ENDIAN ) כמו POWERPC האם מישהו יכול להמליץ איזה מחשב לקנות והיכן להשיג אין לי דרישות גרפיות או אחרות (רק מחשב בסיסי )

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by LLLLiran,

אני צריך בבקשה מפרט ב4550 שקל ללא ציוד היקפי ללא מסך למשחקים אני משחק במשחק counter strike ועד עכשיו שיחקתי עם 40 fps אני רוצה שהמחשב יגיע לכמה שיותר fps את המפרט אני קונה מ www.ksp.co.il

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tomiv,

החלטתי שאני קונה נטבוק ונסגרתי סופית על שלושת הדגמים הבאים, ואני מתלבט איזה מהם כדאי.. Acer one 532H-2DS Asus Eee Pc 101p Lenovo ThinkPad 100e (הוא קצת יותר יקר אם אני לא טועה, ולכן אני לא בטוח אם הוא שווה את המחיר.. אם תוכלו לדרג לי את שלושתם לפי סדר עדיפות זה יהיה מעולה. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים