עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ac1240,

אני צריך מחשב עד 4.5 שיהיה טוב למשחקים בין היתר מה עדיף? Acer Aspire 3D 5740DG-434G או gigabyte Model‎ ‎Q1585N-3350H4 או משהו אחר אם יש יותר טוב בטווח מחירים הזה תודה

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by David Elmaliach,

LENOVO G580 - 8 g ram 2.4 ghz Windos 10 מסך 15.6 500 g 2020 m אשמח לדעת חוות דעת על המחשב נייד !! והאם הוא שווה 1000 שח ביד שניה , תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  3. ידידי הצלם מעוניין לשדרג ממחשב מזדקן למחשב חדש. עיקר העבודה נעשית בפוטושופ ולייטרום והוא מתכוון לנייד כוננים, מסך ושאר ציוד היקפי מהמחשב הקיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, טיול ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) עיקר העבודה נעשית בפוטושופ ולייטרום, זללני זיכרון RAM ידועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  4. היי כפי שציינתי-רכשתי את ה-1005HA החדש של אסוס (חבר של אבא של מביא לי אותו מארה"ב איפה שהוא גר, הוא הזמין בשבילי). ניסיתי לברר קצת באינטרנט על ה-Eee Docking Utility, אבל רציתי לשמוע מידע קצת יותר ספציפי עליו מפי אנשים שהשתמשו בו באופן אישי מה הפונקציות הכי יעילות שם? אפשר באמת לראות טלוויזיה, לשמוע רדיו, לשחק כל מיני משחקים? ואם כן אז אילו ערוצים/משחקים בדיוק? ולגבי ה-SUPER HYBRID ENGINE-מה עליו אתם יכולים לספר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by RazorJunior,

אוקי אני מחפש בשביל חבר שלי עד 3500-4000 ש"ח התקציב והמטרה העיקרית היא משחקים, גם הרבה סרטים. זה מה שאני הצעתי לו: AMD Barton 2500+ Abit NF7-SL Samsung 512MB PC3200 WD 80GB SATA 8MB-CACHE 7200RPM Hercules 3D Prophet 9600XT LG DVD 16x48 +מארז, ע"פ טעמו... סה"כ יצא3700 מה אתם אומרים? יש הצעות לשיפור? או הצעה חדשה? תודה נ.ב.: לא צריך מקלדת, עכבר, ומסך, המחשב מתחבר קבוע ל TVOUT TOSHIBA 43"

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח לקבל עזרה בנושא. כמה נקודות חשובות: 1. התקציב הוא 5,000 ש"ח. מותרת חריגה של עד 500 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. לדוגמה Modern Warfare 3 3. לא מפריע לי יותר מדי כמה שקט יהיה המחשב אבל אני לא רוצה בולדוזר בחדר. 2/10 4. לא מעוניין באוברקלוקינג למחשב. 5. אני מעוניין לרכוש עם המחשב את מערכת ההפעלה ווינדווס 7 64BIT. 6. 1TB צריך להספיק 7. מעדיף לקנות את המחשב באזור באר שבע אבל אני לא פוסל חנות טובה באזור ראשון לציון. 8. לא מחפש לשדרג את המחשב 9. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  7. המפרט הממולצץ שנתתם באתר למחשב 10000 אלף בלי מסך במפרט הזה המלצתם על רמקולים של אלטק והם לא סראונד ,עכשיו השאלה שלי למה בעצם לא סראונד? זה לא עדיף במשחקים ?מה בעצם השיקול לא לשים סראונד במפרט הכי יוקרתי שיש? בתודה, אורי

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  8. אני רוצה משהו טוב ואיכותי עם חלקים חזקים מאוד שיהיו וישמשו במיוחד בשביל גיימינג אני לא רוצה ציוד היקפי,כי יש לי עכבר מקלדת ורמקולים. תציעו בבקשה מפרטים חזקים בשביל גיימינג.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4 ...כל החדשים שדורשים מחשב חזק ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך חדש ...בתוך התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא שידוע לי 5. עד כמה…

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  10. שלום לכולם, סוף סוף אחרי הרבה רצון יש באפשרותי לקנות מחשב נייד. התקציב בכותרת, המטרה היא מחשב שיוכל לעבוד עם מספר תוכנות כבדות במקביל בלי להתקע. התוכנות הן: solidworks, SOLID EDGE, AutoCAD, PHOTOSHOP בנוסף המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, משחקים בינוניים וצפיה בסרטים/תמונות דרך טלויזיה אליו יחובר. דרישות מפרט: חברה טובה ואמינה זמן עבודה כ-4 שעות לפחות מסך החל מ-14" דיסק קשיח עם לפחות 160 גיגה כרטיס מסך המתאים לדרישות שצויינו חיבור "איכותי" לטלויזיה משקל עד 2.5 ק"ג עדייפות למסך מט(לא חובה) אחריות בן לאומית המחשב ירכש בארה"ב, כמו כן אשמח לקבל המלצות על מחשבים העונים לדרישות וחנויות שניתן לקנות בארה"ב. תודה על העזרה, תומר

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  11. AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram Logitech MX518 Dell 2407WFP Logitech Z-640 המפרט^^ המחשב שהיה לפני 2\3 חיה רעה, נהייתה סבתא זקנה. אני רוצה להריץ 1080P בלי שום בעיה, המחשב נהיה חלש. אני אוהב לשחק משחקים, אבל יותר חשוב לי סרטי HDTV עכשיו, ברור שאם המחשב יוכל אני אתקין את המשחקים החדשים, לא חשוב לי פילטרים וכל השטויות האלה. חשוב לי איכות ומהירות. (תמונה הכוונה ומהירות המחשב.) אין תקציב כרגע כי אין לי כסף, אבל זה יהיה בהדרגתיות, אני מתגייס עוד שנה אז לקחת את זה בחשבון (הכוונה שאני לא צריך מחשב על שיספיק לי ל4-5 שנים,…

• 18 תגובות
    • 965 צפיות
  12. שלום. אני צריך מפרט שיהיה מתאים לגיימר בינוני-כבד, בתקציב של 4000-5000 ש''ח (ומותר קצת לחרוג). העדפה לדור האחרון של כ''מ nVidia, מעבדי 64ביט של AMD (דואל-קור יהיה נחמד, אבל רק אם זה לא בא על חשבון אחר) ולוח-אם מבוסס nF4. אוברקלוק קל ביותר יבוצע, ולמרות זאת אשמח לקבל המלצות על קירור למעבד ולכרטיס מסך (לא כלול במסגרת התקציב). אפשר להכניס הארדיסק יחסית קטן, אבל שיהיה SATAII, ו- 16Mb Cache (עדיף). הדברים שאני לא צריך הם: 1) כל ציוד היקפי כלשהו (מסך\רמקולים\עכבר\מקלדת וכו') 2) ספק כוח (יש לי כבר אחד, ThermalTake 400W) 3) מארז (TT Soprano) 4) וכרטיס קול (Creative SB Audigy2) תודה רבה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by Idan-h,

ללא מסך, עם HD 80GB - יש כבר 120GB, ורמקולים. כרטיס מסך : 6600GT אם אפשר. תודה.

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  14. מעבד:INTEL PENTIUM E4300 1.86 2M CORE 2 DUO זיכרון: DDRII KINGSTON 2 X 1024 667 MHZ לוח: INTEL LEMONT DG965LTCK USB DDRII firewire מארז:EZCOOL H550D MIDI TOWER ATX 400W pro כונן :16MB WD250KS 250 GB 7200 16MB SATAII כונן אופטי: DVDRW LG H-42 DUAL LAYER כרטיס מסך: LEADTEK Geforce PX8500 GT TDH כרטיס רשת: ONBOARD 10/100 כרטיס קול : ONBOARD 6CH הציעו לשדרג את המעבד ל-E6600 ב-700 ש"ח, ויכול להיות שזה מה שנעשה כי אנחנו רוצים מחשב שיחזיק להרבה זמן (~4 שנים בשימוש כללי - גלישה, הורדות, יישומי אופיס, ICQ, מסנג'ר וכו'). נראה לי שאני יכול לרדת בכרטיס המסך למשהו חלש יותר (נניח 7300GT), או אפילו לאיזה לוח אחר עם כרטיס מסך מובנה, ולחסוך עוד קצת כסף. אם המפרט לא משהו, אשמח לקבל…

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  15. שלום, טוב, אז זו פעם ראשונה שאני מבקשת עזרה לגביי מפרטים ככה שישי לי כמה שאלות ואם אני שוכחת לציין פרטים רלוונטים נא להגיד לי . (ונא להיות סבלניים איתי!! ) אז ככה, אני רוצה מחשב נייח,השימוש העיקרי יהיה גלישה, הורדה וצפייה בסרטים והורדת שירים. כלומר, אני צריכה מחשב פשוט יחסית, אבל אני רוצה משהו טוב שיחזיק מעמד. חוץ מזה אני צריכה גם מסך, והבנתי ש עדיף מסך דק. בגדול התקציב שלי הוא בין 2000-3000 ש"ח. קיבלתי מפרט אחד מחנות די מוכרת (מותר לפרסם את השם?) המפרט הראשון הוא: DUAL-CORE E2220 מעבד אינטר מקורי INTEL PENTIUM DUAL-CORE 2.4GHz 800MHz לוח אם: NEWBURY LAKE 1066MHZ זיכרון ראשי: 1024MB DDR677MHZ דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 7200RPM SATA2 כרטיס מסך: INTEL G…

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by johnnybs,

להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב, אלא אם כן יהיה קיים שיפור ביצועים משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר גיימינג ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכל מהכל - החל מLeague Of Legends וOverwatch ועד משחקי triple A -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P …

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by Froze,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן (אולטרה נייד אם אני לא טועה), אלה עם מסך 10". אני מתלבט בין כמה דגמים שהוצעו לי: סמסונג: N 150 DELL Inspiron 1012BK45 ACER Aspire One AO532h TOSHIBA NB-200-10Z כל הדגמים הנ"ל הוצעו לי במחיר של 1700-1800, כך שזהו התקציב. אבל אם יש הצעות לדגמים אחרים, במחירים זולים יותר, אשמח. השימושים העיקריים הם אינטרנט וכתיבת מסמכים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by rlord,

שלום בניתי מפרט למשחקים ויש לי מספר שאלות לפני שאני מזמין אותו: 1.האם המפרט טוב ויריץ לי את כל המשחקים החדשים? 2.האם הספק כוח שמגיע עם המארז יספיק למחשב הזה? אני יודע שזה לא משהו פשוט אסור לי לחרוג מהתקציב. 3.אם יש הצעות לשיפור או שאפשר להוריד עוד קצת את המחיר אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים החוות דעת שלכם מאוד חשובות לי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪346 מארז: Ippon D2 120mm x 2 + 450 PFC כמות: 1 - מחיר: ₪223 זיכרון: Kingston 4G…

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by habahaba,

שלום, לצערי הלפטופ שלי שבק חיים ואני נאלץ לקנות אחד חדש בדפיחות בארץ (פשוט כי אני חייב לפטופ לעבודה וללימודים אז אין לי זמן לחכות למשלוח). בגדול הלפטופ יהיה בשימוש 90% ליוטיוב, מולטיטסקינג אך לא עם תוכנות כבדות, ולעיתים רחוקות מאד משחקים לא כבדים ממש (פירוט בהמשך) הדרישות: עדיפות ל- 14/15 אינץ משקל - חשוב שיהיה קל. מעדיף פחות מ 1.5, אבל מוכן להתפשר גג עד 1.8 או מדובר ב-15 אינץ סוללה - חזקה כי רוב הזמן אני ללא חשמל. מעדיף לכוון לאזור ה- 10 שעות סוללה. מחיר - אזור ה- 4K אך אפשר לגלוש לאזור 5. זיכרון - חובה 16GB SSD כרטיס מסך - יכול להסתפק במובנה אבל אני כן משחק משחקים לפעמים (לא כבדים... CSGO וכד אז אשמח לכרטיס…

20. Started by Sifo Jen,

היי, אני קונה מחשב חדש למשחקים והייתי רוצה המלצה למפרט למשחקים מבוסס אמד (939 עם פיסי אקס..), עד 4500, עדיף אנפורס. תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  21. שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד בעיקרון המחשב יהיה רוב הזמן באוטו מחובר למערכת השימושים הם מוזיקה קליפים לפעמים ואינטרנט (יוטיוב וכאלה) מוכן להשקיע עד 1500 שח כמובן שעדיף כמה שפחות וחשוב שיהיה מטען לרכב (בתוספת תשלום..) תודה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  22. שלום, מבקש המלצה למחשב נייד עם הדגשים הבאים זכרון RAM של 8GB או 16GB לפחות 1TB של אחסון INTEL I7 מסך 15.6 אחריות רשמית ל - 3 שנים כרטיס מסך ומעבד מדגמים טובים ומתקדמים רוב רובו של השימוש הוא לצרכים ביתיים: אינטרנט בעיקר (לא לגיימרים), חיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים תודה

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by andrei21,

כמה לדעתכם אפשר לבקש על המחשב הזה: core i5 750 ram 8gb ssd 128 hdd 2+1 cpu fan zalman gigabyte gtx 670 case full tower therlmaltake shark 3 מסכי 22 אינטש לחוויה היקפית של Samsung יש צורך בפרטים מדוייקים? סהכ חלקים איכותיים

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  24. Started by emperor,

שלום! אני מעוניין לקנות בחודש+- הקרוב מחשב חדש למשחקים. כמובן שאבחר באמד אבל אני מעוניין לקבל מפרטים בסכום שצויין. תודה.

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  25. היי, אני צריך מחשב לאמא שלי, אז כל מה שנדרש הוא: 1. מהירות סבירה באינטרנט, עבודה משרדית וסרטים. 2. מחיר - עד 1600 ש"ח. 3. שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים. 4. קצת שקט (בסקלה של 1 עד 10, שיהיה 5). לא מתוכנן OC או שום דבר מסובך. הרכבתי את זה, אשמח לתגובות לפני שאני רוכש אותו: מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪438 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪225 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752…

• 4 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.