עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CoolOne,

מה דעתכם על המפרט הבא: כמו שאתם שמים לב לא כללתי הארד-דיסקים - אותם אני מעביר מהמחשב הישן.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kfir77,

שלום לכם. שמי כפיר והייתי רוצה להתייעץ עיכם בוגע למפרט מסויים שהרכבתי דרך אתר SKYPC: 1,701 לוח אם Asus P6X58D Premium 954 כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe 1,177 זיכרון Corsair DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 XMS3 540 כונן קשיח Westren Digital WD1002FAEX 3.5" 1000GB SATA3 64MB 602 מארז ללא ספק Thermaltake Element G 767 ספק כח Thermaltake Toughpower 750W 204 קרור למעבד Thermaltake V1 AX 50 מבצע קיץ - הרכבת מחשב חדש מעל 3000 ש"ח + בדיקות מאמץ סה"כ 7390 ש"ח. התייחסתי ליתרונות לוח האם, 3 זוגי סלוטים המאפשרים להפעיל את הזכרון הנ"ל. מה תוכלו להגיד לי על המפרט? בתודה כפיר

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן.. חדש כאן חבר המליץ לי על הפורום.. אני זקוק שמישהו יבנה לי מפרט למחשב לפי הפרטים שאני יתן למטה, תקציב לא ממש חשוב רק לא להגזיר טווח מחירים לא לדפוק לי 6000.. נגיד 4000 אז ככה אני זקוק למחשב בשביל הכל בעצם.. לשחק קצת (לא רציני בכלל) אבל עדיין שהכרטיס יחזיק לי לא איזה אחד מעפן שמשחקים של היום לא עובדים בו (ואני רוצה גם לחבר אותו לטלוויזיה).. אם לעצב פטושופ פלאש אול יעוד תוכנות זה חשוב עניין המעבד והזכרון.. ולהורדות.. אז שהמעבד יהיה נגיד 3.2 כפול ליבה או 3.6-8 אני לא יודע לא ממש מבין משו סבבה שיחזיק זמן ויהיה מהיר טוב.. זיכרון 1000 אולי אפילו 1500 אני לא יודע שמעתי שDDR טוב.. כרטיס מסך אמרתי כבר מה אני צריך.. לוח אם לא מבין, ועוד כמה לא מבין. יציאות USB שיהיו 6-8. צורב …

4. Intl i5-3570K cpu 3.40GHz מעבד 6K DDR 3 Ram זיכרון 1Tera HDD דיסק קשיח 7850 2G HD כרטיס מסך MSI MS-7759 לוח-אם צורב DVD כלשהו של LG זה פחות או יותר מה שיש לי וזה די חדש, בן חצי שנה בערך והביצועים שלו ממש טובים כמובן אני חושב על למכור אותו (לא בטוח לגמרה איך אבל לפחות אדע בכמה ואז אחפש איפה). כמה לדעתכם הוא שווה היום? תודה!

5. מפרט רב תכליתי לעבודה משרדית קצת משחקים זה די ברור שהם לא יעבדו בהגדרות הכי גבוהות בתקציב הזה ועבודה עם תוכנות כמו SOLIDWORKS וכדומה אני שוהה מול המחשב זה רב בקריאת מסמכים אז חשוב שהמסך יהיה איכותי לגבי התקציב אני עדיין לא סגור אליו אז אם אני צריך להגדיל את התקציב לפי דעתכם אני פתוח להצעות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שיהיה אמין, קל ויפה... כן זה סטודנטית אז זה גם שיקול רציני אצלה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. למסך 19 אינץ' להרצת המשחקים העכשוויים הכי חזקים, השקט לא קריטי. לגבי מערכת הפעלה, האם מומלץ להתקין ויסטה או להישאר עם XP?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אחרי שטענתי מחשב נייד (סוללה מובנית - לא ניתנת לפרוק) בפעם הראשונה 8-24 שעות בלי להדליק אותו,מה מומלץ לעשות: להשתמש בו בלי חיבור לחשמל עד להתרוקנות הסוללה או להשתמש בו עם חיבור לחשמל ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה לברכיב מפרט לאוברגלוקינג ומשחקים ובבקשה בלי חריגות של מעל 200 שקל בלי ציוד היקפי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ard,

שלום המחשבים שראיתי כאן ובאינטרנט ומתוכם חשבתי לבחור הם : hp pavilion 15-e051ej e0z10ea dell vostro 3460 vm-rd33-6941 hp pavilion g6-1352ej hp probook 4340s c4y25ea dell inspiron 14z ultrabook in-rd33-7285 dell inspiron 5421 in-rd33-6750 dell inspiron 5421 in-rd33-6751 אשמח לדעת מה כדאי ומומלץ לי לקנות, תודה, והמשך יום טוב מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן S…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אני מחפש מחשב חזק שיתאים לי לשימושים כמו עריכת וידאו "אינטנסיבית" ועבודה עם תוכנות תלת מימד. קראתי כל מיני המלצות וכרגע אני מסתכל לכיוון של Dell Precision M6700.. יש דעות? אולי המלצות אחרות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני קונה נייד בעל הרכיבים האלו ואני רוצה לדעת מתי אוכל בערך לקבל תמיכה בארץ עבורם במידה ויתקלקלו .

13. Started by etrog,

שלום אפשר מפרט מחשב שיכלול אינטל דיולקור 2 (אינטל), לוח אם, כרטיס מסך, מארז שיהיה גם ספק, זכרון ג'יגה, הארדיסק 160 ג'יגה עכבר,מקלדת רמקולים של 170 שקל משו כזה ומסך שיכלול גם צורב דיוידי וכונן 1.44 אפשר להחליף גם את המסך למשו אחר אם נראה לכם לנכון לשפר קצת את המחשב מסך נראה לי החלטתי 19 אינץ של lg ב1750 שקל מסך lcd וחשוב שתהיה יציאה של dvi בכרטיס מסך התקציב של המחשב עם מסך 6000 שקל אז תתחשבו ב1750 שקל של המסך. מחשב שמשמש משחקים אופיס אינטרנט מסרים ועבודה עם תכנות... תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב הוא עד 3000. חריגה של 100 שקל לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר עבודה משרדית ומשחקים כמו Heros of the storm, PUBG חוץ מזה שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - שלא יהיה רועש מידי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא . 7. האם האם יש צורך לכ…

15. שלום. אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב, אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד לצרכיי הלימודיים הכוללים תכנות בעיקר. חברה- חברה מוכרת שמעניקה אחריות בינ"ל. שימוש- תכנות. מסך- גודל 14-15 אינץ', עדיפות למסך LED מט. משקל: 2.2-2.5 ק"ג סוללה- סטדנדרטי 6 תאים זיכרון- לא פחות מ 4G. דיסק קשיח במהירות של 7200 סל"ד כרטיס מסך- מובנה סטנדרטי, אלא אם כן מישהו ממליץ על כרטיס חיצוני, בעקבות שימוש זהה לשלי. אני מעוניינת למנוע התחממות עד כמה שאפשר. מקלדת מלאה, עם הלוח מספרים בצד ימין. כולל כרטיס רשת אלחוטי ומערכת הפעלה windows7/ חיבורי USB. האם מחשב עם מעבד I3 מספיק לצרכיי? התעניינתי בדגם Dell inspiron N4050. הנה המפרט המקוצר שלו: מעבד I3. דיסק קשיח 640GB.זיכרון 4GB. מאיץ גרפי intel HD Graphics. מסך 14…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם אני צריך לבנות מחשב שיחליף ישן. מחשב ראשי בבית לשימוש כללי + הצגת סרטים. השימושים יוצאי הדופן הם עריכת תמונות וקצת סרטונים. אין מגבלה של רעש וגודל תודה מה התקציב המקסימאלי? 2500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לייטרום, פרמייר בלי אפקטים האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD ודיסקים יש כבר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המחשב מיועד למשחקים כבדים(BF4 בעיקר),על מסך של 22 אינצ,אני לא מעוניין לעשות OC,איך המפרט? Intel Quad Core i5 4440 3.1Ghz S1150 Gigabyte G1.Sniper B5 S1150 8GB Crucial DDR3 1600Mhz Sapphire R9 290 TRI-X 4G DDR5 SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III Seagate 2T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty NZXT Phantom 410 White FSP Raider 750W Scythe Katana 3

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, יש לי דילמה בין שני מפרטים, אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני זקוק למחשב, אז אם תוכלו לעזור. אם יש לכם רעיונות למחשבים יותר טובים\שימושיים, בשמחה. מפרט ראשון - המבצע מוצג באתר "בהצדעה" ומחירו של המחשב 2840. acer Aspire AS5750-2414G50MN מעבד: Intel Core i5 2410M 2.4GHz 3MB Cache זיכרון: DDR3 1066Mhz GB4 ניתן להרחבה ל - 8GB כונן קשיח: 500GB SATA 5400RPM כרטיס גרפי: Intel HD Graphics כרטיס קול: High Definition Audio כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual Layer רשת: GIGA Lan רשת אלחוטית: 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED מסך: LED LCD 15.6" WXGA (HD) 1366X768 מצלמה מובנית ACER Crystal Eye Webcam 2 רמקולים מובנים + מיקרופון סוללה בעלת 6 תאים עד 4.5 שעות. מ ערכ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by liordavid,

מחפש מחשב ליישומי אופיס אינטרנט וסרטים (אפשר בתקציב הזה להכניס גם סרטי HD?) ראיתי את DELL INSPIRON 1525 ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. דרישות : כרטיס מסך תומך DirectX10, צורב עם תמיכה טובה ב-Dual Layer, להשאיר את אופציית ה-OC פתוחה לעתיד... יום טוב

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. - כולל מסך 19 רחב - כולל כל שאר ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) - המחשב אמור להיות למשחקים לא כבדים במיוחד (לדוגמא סימס), אבל שיצליח להריץ אותם טוב. מש גם לגליה, למסמכים וכו'. כתבתי 4000 שקל כי אני לא יודע כמה זה אמור להיות בערך, אבל אם אפשר לעשות את כל הדרישות בפחות, ולא בהבדל משמעותי אז זה יתקבל בברכה. אם אפשר תרכיבו בבקשה את המפרט מTMS תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by White Wolf,

שלום! בררתי בכל מיני מקומות ובאחד מהם נתו לי את ההצעה הבא. אני אשמח לקבל עצות לשיפור או אחלפת חלקים כדי להוזי את זה כמה שאפר אבל לשמור על רמה. אני צריך את המפרט בעיקר למשחקים. כרטיס קול יכול להיות מובנה ואני מעדיף יותר דגש על כ.מסך. CPU - intel p4 3Ghz 2mb kash 630 MB - asus dual P5 LD2VM (זה תומך דבל קור בשביל שידרוגים עתידיים) RAM - 2x 512MB DDR2 533 כרטיס מסך - GF 6200 PCI-EX 256MB H.D - 80G S-ATA של WD מארז - ספק 500W שני מאווררים פנימיים + תעלת איוורור זה כל הפרטים שנתנו לי לגבי יצרניות של הרכיבים יש כמה לכל רכיב אז לא בררתי כרגע כי אני עדיין בשלב של חיפוש ולא קנייה עכשיו אני יודע שזה יוצא יקר בגלל ה MB אז אם משהו יכול להמליץ על שיפורים או דברים בעלי תפו…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by KMA12,

בבקשה אם מישהו יכול לבנות לי מפרט ב 5000 שח רק שהיה בזה 9800PRO ולא מעבד של AMD אלה עם זה ATHLON64...תודה ובנתיים תסתכלו על המפרט הזה... Intel prescott 2.8 asus p4p800-se 512mb(256x2) 400MHZ ASUS x52 ASUS 52X32X52 GIGABYTE 9800PRO 128 MB 256BIT W.D 80GBS-ATA אני לא יודע את הסוג מארז.... PROVIEW 17" מקלדת של מיקרוסופט ועכבר אופטי שלהם..... וכלמ זה ב4900 שח..אז תגידו אם זה מפרט טוב...או אם אתם יכולים לעשות יותר טוב..אז בבקשה.:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by play2,

אני צריך מחשב שיריץ משחקים חדשים טוב שהייה כולל מסך 17' כונן 1.44 לא צריך עכבר ומקלדת (עדיף שהייה צורבdvd) המחשב למטרות משחקים לא לOC תודה.!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ariel700,

כן, אני יודע שהתקציב דל ביותר אבל זה מה יש... בסה"כ הדרישות לא מי יודע מה, בסה"כ בעיקר לימודים ואינטרנט, אולי סרט מדי פעם... מה שכן חשוב שלפחות את הדברים האלה הוא יעשה כמו שצריך, בלי להתקע ולהתקלקל ויחזיק לי לכמה שנים. בגדול ראיתי כמה מפרטים מוצעים בKSP המתאימים לתקציב אבל אני לא ממש סומך עליהם, אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי במה חשוב וכדאי להשקיע ובמה פחות. מעבד: אינטל i3 זה דגם מספיק טוב להיום? אולי אפשר להסתפק אפילו בפחות מזה(G620 וכו')? זיכרון: יש לי היום זיכרון של 2G ולא נתקלתי בבעיות. במחשב חדש יותר רצוי להשקיע ב4G או שזה לא משנה? לוח אם: כאן אני ממש לא מבין כי יש 10000 סוגים בערך. למה לשים לב בלוח אם? מארז: מה כבר יכול להיות חשוב במארז? האירו את עיני... ספק כוח: הבנתי ש…

דיונים חדשים בפורומים