עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by s_tom,

ACER I3 4 גיגה זיכרון דיסק 640 חדש בקופסא

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by YAK33,

כמה בערך שווה המחשב שלי (ראו מפרט) אני מוכר אותו כנראה לחבר

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. טוב אז ככה אנשים המחשב שלי הוא : pentium D 2.8ghz 1 GB Geforce 7600GS 256MB ספק ג'נרי די עלוב יחסית לסטנדרטים של היום, עד עכשיו שיחקתי במשחקים ישנים משנת 2003- אבל אני מעוניין לקנות משחקים חדישים יותר כמו COD4 ו HALF LIFE 2 שירוצו חלק חלק. איזה מהחלקים (או כמה?) אני צריך ויכול במסגרת התקציב לשדרג? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Zilberberg,

שלום שלוש שאלות לגבי r61 1. מה ההבדל בין r61 ל r61i והאם ההבדל הוא משמעותי? (ומהו זמן הסוללה של שניהם?) 2. האם הr61i והr61 הם טובים לסטונדט (לא שוקל יותר מדי, עובד עם אופיס בלי בעיות, עמיד לנפילות וכו') והאם יש מחשב נייד אחר יותר טוב מהם (במחיר של הr61) 3. איפה אפשר לקנות את המחשב הנ"ל באזור ת"א (לא חנות באינטרנט ולא בbug) תודה רבה על עזרה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רב מצאתי באינטרנט מחשב נייד Infinity שהוא זול יחסית למתחריו, http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=416 אני סטודנט וצריך משהו זול ובטוח. המותג לא מוכר לי. האם משהו יכול להמליץ אליו משהו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום 4500 שקל. אני אעבוד בעיקר באופיס,אינטרנט,וחשוב לי שהיו יוכל להריץ המון תוכניות ברקע ובו זמנית. עכשיו - אני מעוניין שיהיה בו כרטיס מסך עצמאי, ושהמסך לא יהיו גדול מ-15. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ido-nava,

יש לי מחשב נייד ASUS N55SF ואני מרבה להשתמש בו כאשר אני על המיטה... להבנתי, ממש לא בריא להשתמש בו כאשר הוא נמצא על הברכיים או מעל "האיזור הרגיש, אך אין לי ממש ברירה לפעמים.. הבנתי שיש כל מיני משטחי קירור ואחרים שמיועדים לכך וחוסמים את הקרינה שפולט המחשב... אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה או אחר.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי, אודה מאוד לעוזרים. מעוניין לקנות נייד סביר עד איכותי לשנים הקרובות לשימושי: פנאי (שיוכל להריץ הרבה טאבים ובכלל, כמה תוכנות בו זמנית)+משחקים(קלים יחסית)+עריכה (לא מקצועית בעזרת תוכנת עריכה) עסקי (מסוגל להריץ מצגות ותוכנות עזר לעבודה). מעוניין להשקיע all total באיזור ה3200 שח עם חריגות קלות במקרה הצורך. מה חשוב לי: מסך- 14-15.6 אינץ', אני חושב שעדיף לחסוך וללכת על ה14 כשאני משקיע את ההפרש באיכות המחשב. מסך מט. דורש יציאת HDMI. האם זה אומר שהמחשב יהיה FHD? ואם לא, לגבי איכות הרזולוציה אני פתוח לעצות. סרטים אראה אך ורק דרך הטלויזיה לאחר שחיברתי דרך הHDMI. מעבד- מעוניין במעבד איכותי שיהיה מהיר בכמה (4-5) שנים הקרובות, חשבתי על i5 4200M עם זכרון פנימי של 4GB (עם אופציה להר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by sapartil,

עבור גלישה ברמה בסיסית, כלומר דפדוף באתרים, הורדת סרטים ומוסיקה, שיחות וידאו בסקייפ ומסנגר.ולכן שתי שאלות : האם המחשב הנ"ל טוב לשימושים שלי ? האם אפשר לקנות מחשב טוב יותר בתקציב של עד 2300 ש"ח ? SAMSUNG RV511-A03IL מערכת הפעלה:Windows 7 Home premium 64Bit מעבד: Intel Core I3-380M 2.53GHz . זיכרון: 4GB DDR3 כונן קשיח: 320GB כונן אופטי : Super Multi Dual layer כרטיס מסך : Intel GMA HD Shared כרטיס קול: HD (High Definition) Audio כרטיס רשת: GigaBit Lan רשת אלחוטית: 802.11b/g/n BlueTooth 3.0 מסך: LED "15.6 מצלמה מובנית : קיים רמקול: רמקולים סטריאופוניים 2X1.5w מיקרופון מובנה סוללה בעלת 6 תאים – עד 10 שעות עבודה 3 חיבורי USB2. כניסת VGA , יציאת אוזניות , יציאת…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, לגבי הOC אני חושב שזה הכרחי אז כן אלא אם כן תגידו אחרת. רצוי מעבד c2q,ולוח אם תומך DDR 3 למען שיפורים עתידיים והמחשב מיועד לשנתיים 3 הקרובות מבלי לעבור שידרוגים. תודה מראש, שמעון

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Ruya,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לאחי למשחקים כבדים בתקציב 4000-4500 ש"ח תודה רבה חברה! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משח'ים כבדים * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? אם אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? עד 250 גיגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כמו שרשמתי בכותרת אני זקוק להמלצה ללפ-טופ זול וטוב, אם יש זול יותר מהתקציב שרשמתי, והוא יתפקד כמו שצריך אז זה יהיה מצויין. הגודל לא קובע, אפילו עדיף שיהיה כמה שיותר קטן (קומפקטי כזה). המחשב ישמש בעיקר לחומר משרדי ולא למשחקים וסרטים (אולי קצת סרטים) ואיך אפשר שבלי מוזיקה. 40-60GB יספיק בהחלט (זה אפילו יותר מדיי). נ.ב אם יש מכרזים/פומביות על מחשב טוב אז אשמח לקבל לינק. תודה מראש לכל עוזר.....!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Bar93,

שלום לכולם! 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K עם חריגה של עד 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד, כותרי AAA בעיקר. ועבודות עריכה ועיצוב קלים (פריימייר וכו'). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כלול בתקציב אבל אשמח להמלצה על מסך 2K טוב, כרגע חשבתי על Dell 27" LED S2719DGF 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בנייה חדשה מאפס. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by lompy,

זקוק להמלצה למחשב נייד לשימושי אופיס,אינטרנט והכי חשוב MATLAB קיימת אפשרות בזמן הקרוב לקנות מארה"ב לקחתי לדוגמה את LENOVO N100 שעולה בארץ 5600 שקל ובארה"ב אפשר למצוא אותו ב 2000 שקל פחות!! הבנתי שבארץ משלמים רק מע"מ ועוד אפשר לקבל החזר מס על המע"מ שלוקחים לי בארה"ב וזה יוצא ממש משתלם אם זה ככה אז קודם כל אני רוצה לדעת עם זה נכון חוץ מזה המלצה ללפטופ בארץ במחיר הזה או מארה"ב במחיר הזה וזה במידה ויש אחריות בינלאומית שאפשר לממש אותה גם בארץ אני ממש אודה למי שיכול לעזור ויש לו נסיון בזה כי אני לא מבין בזה כלום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by itay442,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם זה משהו חשוב מאוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin creed 4,battle field 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך טלויזיה חדש של 27-32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. לא כולל מסך וציוד הקפי ולא צורב וכל זה אני זקוק למחשב עם הרבה גיגה שיהיה מהיר וכרטיס חזק של גיימריים רציתי לשאול עם אני יכול להכניס במפרט שלי את 7800GTX או שיש יותר טוב סמוך עלייכם

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אחותי צריכה מחשב לאוניברסיטה, היא קצת חולמנית וחושבת שאפשר להשיג הכל במעט כסף, היא רוצה ככה: מסך 13 או 14 אינץ' (לא רחב) cd מובנה בטריה טובה משקל נמוך מחשב שקט (היה לה בצבא איזה נייד שעשה מלא רעש שעשה לה טראומה....) לא צריך ביצועים מי יודע מה, בכל זאת זה יעלה בעיקר וורד וכאלה, ומידי פעם סרטים או משהו אני יודע שזה קצת יומרני לבקש את כל זה בתקציב כזה, אבל החוקים דורשים תקציב בכותרת, תרגישו חופשיים להתעלם ממנו.... אשמח לקצת הצעות- אם אפשר מהארץ (קשה לי להאמין שיגיע משהו מחו"ל עד יום חמישי) ותודה מראש לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אז ככה...זה לא שידרוג או משהו זה מחשב חדש... יש לי תקציב של 7500 ככה...(אני צריך מחשב בלי ציוד הקפי...לא צורב ולא צורב DVD ולא כלום..).... אני קונה ממקסימום 3 חנויות...(במפרט שלי זה נעה פנדה ולוגיק) מטרות...דבר ראשון משחקים...אחרי זה OC...(ומודינג שאני יעשה בחופש הגדול..בגלל זה לא צריך מארז יפה..)... שם פריט מחיר חנות מעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box ¤ 925.00 פנדה קירור למעבד Thermalright XP-120 ¤ 299.00 פנדה מאורר למעבד Thermaltake Thunderblade 120MM ¤ 65.00 פנדה לוח אם DFI LanParty UT nF4 Ultra-D ¤ 990.00 נעה זיכרון G.Skill 1024MB (2x512MB) PC4400 DDR550 LE 2.5-3-3-7 DualChannel Edition ¤ 1,750.00 נעה כרטיס מסך PowerColor Radeon X800 XL PCIe 256Mb DDR3 …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by hagayben,

יש לי בעיה במקלדת במחשב הנייד lg r405 ואני רוצה לפתוח אותו. הבאתי פיליפס קטן והוצאתי את הברגים אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... למישהו יש איזה מדריך איך לפתוח את המחשב הזה ? תודה מראש. hagayben.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by thebarak,

שלום לכם, אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד את ה-WIND. אשמח אם תענו לי על השאלות מניסיון אישי וידע אני מתכוון לקנות את ה-WIND בגרסאת 6 תאי זיכרון, 2 גיגה זיכרון ו-160 גיגה הרדיסק. השימושים שלי: אינטרנט תוכנות קלות מאוד, כגון פלאשגט ו subtitle workshop מייקרוסופט אופיס (לא OPEN אופיס) אתקין וינדוס XP ולא ויסטה צפייה בסרטים צפייה בסירוטונים באיטרנט (כגון: יו-טיוב) השאלות שלי: האם קליטת ה-WIFI טובה? שמעתי היכן שהוא שיש בעיות איתה. האם תוכנות קלות כגון ה-SW תעבודנא כראוי? האם הנייד ינגן סרטים חלק? האם גם סרטי 720P) ?720P לא חובה!) האם הוא יריץ סרטוני אינטרנט באופן חלק? האם הוא יפעיל את המייקרוסופט אופיס באופן חלק? שאלות שלא קשורות לשימושים שלי עם המחשב: …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by wickreDz,

יש לי 1100 שקל בפייפאל [אז חשוב שהחנות תקבל זאת כצורת תשלום] המערכת הנוכחית : Athlon II X4 750k @ 4.2ghz 2x2 Kingston 1333mhz ram Gigabyte A88XM-DS2 Sparkle GTX 460 1gb [עדיפות עליונה להחליף אותו כי הבחור גוסס] בגלל שזה שדרוג כולל למחשב לא ידעתי לאן זה נכנס אז פרסמתי פה. הרעיון שלי הוא להביא את מוולקום AMD 7870XT ב790 שקל בגלל שממה שהבנתי זה פחות או יותר המקסימום שהמעבד יסחוב בלי צ"ב. ואני מתלבט בין להביא את הSSD הזה : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/kingston-ssd-60g-sata-iii-v300-7mm-p-14314?cPath=311 או לקנות סטיק של 4 ג'יגה ראם ובעתיד להביא עוד אחד [יש לי רק 2 סלוטים] אשמח לשמוע חוות דעת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by liron_e,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, לצפייה בסרטים ומשחקים. המחשב צריך להריץ משחקים, לא כבדים במיוחד. אני רוצה מחשב עם מעבד sandy bride. יכול להיות i3 או i5. כרטיס מסך לא מובנה. דיסק קשיח של לפחות 320 גיגה, רצוי שיהיה 7200 RPM גודל מסך 15.6 תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. המחשב הבא של טושיבה בעל רמקולים של סקאל קנדי וכל ייתר המפרט דיי דומה. http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..6.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22951&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או המחשב של לנובו : http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..6.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24362&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,051.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 560.00 ¤ זיכרון TWINMOS 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 1,160.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 414.00 ¤ צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ¤ כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH Ext 256MB מחיר לפריט - 890.00 ¤ מארז Sunbeam Transformer BLACK מחיר לפריט - 363.00 ¤ ספק כח HEC 450TDT 450W מחיר לפריט - 276.00 ¤ מסך דק View Sonic VA703M 17'' LCD מחיר לפריט - 1,050.00 ¤ עכבר ומקלדת Logitech Cordless Desktop LX500 מחיר לפריט - 298.00 ¤ מחיר סופי - 6300+ ש"ח. תודה ל FarjuN123 שבנה לי אותו. אם יש למשל מסך שאפשר להביא יותר טוב במחיר הזה הצ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום רב, אני צריך עזרה לקראת קנית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח , ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בדו-מימד (עיקרי), תלת-מימד (משני), עריכת וידאו (משני), גלישה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד: דו-מימד(שימוש רב), פוטושופ (שימוש רב), אוטוקאד: תלת-מימד, 3d max (תדיר), אדובי אלמנטס (שימוש מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים