ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו במחשב מעבד intel core i7 cpu 950 3.07 ghz והוא מביא לי ביצועים ממש גרועים, האם יש מעבד יותר טוב ולא במחיר בשמיים שאפשר לחבר במקום המעבד הזה?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בתואר (רפואה) ובכללי לשירות יומיומי. לאחר דיון קודם בפורום הגעתי לכמה הבנות והכוונה יותר טובה אבל עדיין לא מצאתי משהו מתאים. אני מחפש מחשב עם מערכת הפעלה של intel i7, 8-16 ג'יגה ram ssd של 500 ג'יגה מסך 15.5 אינץ. חשוב שתהיה מערכת הפעלה ואחריות כלולה. פחות חשוב לי מחשב עם טאצ' או מתקפל. (ושלא יהיה יותר מידיי כבד). טווח תקציב 4000 פחות או יותר. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
תקציב:3000 - 4500האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:לנצלמהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גימינג קלבמידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: fifa 17 nba 17מתי מתוכננת הרכישה:חודש הקרוב האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לא האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:ssd מינימום 250 שעליו יהיה מותקן הווינדוס ועוד טרה של כונן קשיחהאם לתת דגש למשקל המחשב:לא בהכרח , אשמח למחשב קל אבל לא מפריע לי עד כדי כךהאם לתת דגש לזמן סוללה:כן חשוב לי מאוד אני צריך אותו למכללה ולכן זמן סוללה מאוד חשוב לי גודל צג רצוי:15.6 או 14 אפשרויות נוספות \ דגשים נוספים לגבי המחשב: מבין שייתכן ולא ניתן יהיה לענות על כל הדרישות במסגרת התקציב, אבקש את המלצתכם למחשב הקרוב ביותר
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני יודע שזה תקציב ממש מוגבל אך המפרט המדובר הוא לאבא שלי...(הפנטיום 3 הלך לעולמו) יש עדיפות לאינטל למרות שידוע לי שממערכת AMD אפשר להוציא הרבה יותר ביצועים..אך שוב...אום תוכלו לבנות לי שניים..אחד של AMD ואחד אינטל.. המחשב לעבודה משרדית בלבד לאין צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה.. המחשב יעבוד פעמיים-שלוש בשבוע..לא יותר ככה שאין צוריך בשיא הביצועים...משרדי ביותר... אין צורך מסך לא ציוד הקפי לא כלום... ----יהיה אפשר לדעת כמה מפרט שמורכב כיום יעלה אחרי ה22.4?---
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים של הנדסת תוכנה התקציב הוא עד 4000 אלף אשמח לקבל מכם המלצות
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
Q6600 DQ6-X38 ocz reaper 2gb 800mhz EB מארז Aurora 570s BLACK BFG 8800GT OC1 X2 WD250GB AAKS ASUS 20X14 BLACK CORSAIR 520HX HR-03 (יורכב במקום הסטוק של הGT) 120 Ultra Extreme יורכב גם במקום הסטוק של אינטל. מתוכנן OC,לכן קניתי את הקירורים HR3 וEXTREME,לא יעלה על דעתי לעשות OC עם הסטוק של אינטל :\ אני לא מתכנן RAID,ותמיכה בDDR3 לא ממש רלוונטית לי כרגע.
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
MSI Codex BareBone Gaming PC (Video card not included) - i5-6500 +Fan Skylake - 8GB DDR4 - H110 - 1TB HDD - VGA, HDMI, USB 3.1 TYPE C - DVD-RW - 5.1 Channel HD Audio - 500W 80Plus PLUS Supporting up to GTX1070 - 195x455x500 mm רציתי לדעת האם המפרט הזה חזק מספיק כדי להריץ משחקים כמו GTAV ו OVERWATCH מעל 60 FPS? תודה!
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
מפרט מחשב למשחקים מ KSP: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB מחיר: 1070 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E מחיר: 790 ש"ח זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS מחיר: 630 ש"ח דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר: 410 ש"ח כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר: 1250 ש"ח כוננים- DVD? DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 195 ש"ח מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 ש"ח סה"כ: 4585 ש"ח לפי מה שראית אין ספקים טובים באתר של KSP ואני גם לא מבין בזה אז אני ישמח אם מישהו יתן לי ספק טוב שלא יעבור את ה 450-500 ש"ח. תגידו מה אתם חושבים על המפר…
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (וורד ואינטרנט) וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 4500 ל5000 אפשר קצת יותר אם השיפור משמעותי ממש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? PHOTOSHOP, BLENDER, OBS, MINECRAFT (הבלנדר רק לעריכת וידאו) סטרימינג שיהיה אופציה למשחקים קצת יותר כבדים ממיינקראפט במידת הצורך הרבה עבודה אם גרפיקה (עריכת צילום וציור) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
LENOVO G580 - 8 g ram 2.4 ghz Windos 10 מסך 15.6 500 g 2020 m אשמח לדעת חוות דעת על המחשב נייד !! והאם הוא שווה 1000 שח ביד שניה , תודה
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט למדעי המחשב וזקוק למחשב חדש, בתקציב לא גדול, עבור צרכי לימוד ועבודה בלבד. הדרישות העיקריות שלי הם הרצת התוכנות הבאות: פוטושופ, visual studio, vmware. למרות הדרישות המעטות, עבודה שקטה של המחשב ואמינותו הם פרמטרים חשובים עבורי. יש לי היום מחשב ותיק של DELL, שלצערי לא מסוגל לתמוך ב vmware וזאת הסיבה העיקרית בגללה אני משדרג. אני לא זקוק למוצרים נלווים כמו מסך, מקלדת וכו', והתקציב, כפי שציינתי בנושא, הוא עד 2000 שח, כאשר המטרה היא שיסתכם בכמה שפחות. מודה מראש למשיבים
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המפרט הממולצץ שנתתם באתר למחשב 10000 אלף בלי מסך במפרט הזה המלצתם על רמקולים של אלטק והם לא סראונד ,עכשיו השאלה שלי למה בעצם לא סראונד? זה לא עדיף במשחקים ?מה בעצם השיקול לא לשים סראונד במפרט הכי יוקרתי שיש? בתודה, אורי
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט לא כולל ציוד הקפי. תקציב 3,000 כאשר אפשר לנצל את כל התקציב ואפילו לחרוג ממנו ב200 ש"ח. המחשב הוא לשימוש רב תכליתי. משחקים לא כבדים (למשל delta force x2, או need for speed), תוכנות כמו photoshop, והזרמה של סרטים לטלויזיה. לא מיועד gaming רציני. מבחינת שקט משהו באיזור 7-8 מתוך 10. לא מתוכנן OC. אין צורך במערכת הפעלה. יש סיכוי שאני ארצה לשדרג אותו בעתיד, אבל לא בצורה כבדה במיוחד. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור למעבד: Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset זכרונות: Kingston Hyper X Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 דיסק קשיח: Samsung EcoGreen 1TB=1000GB…
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לא כולל מסך וציוד הקפי ולא צורב וכל זה אני זקוק למחשב עם הרבה גיגה שיהיה מהיר וכרטיס חזק של גיימריים רציתי לשאול עם אני יכול להכניס במפרט שלי את 7800GTX או שיש יותר טוב סמוך עלייכם
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כעת יש לי מסך מחשב 34 אינץ' והגודל לא מספיק לי. ראשית הרוחב, אמנם הרבה פחות משמעותי לי, אבל מציק לי שאני לא יכול לפתוח שתי תוכנות במקביל על אותו מסך כי אז הטיימליין הופך לקטנצ'יק. שנית והמשמעותי הרבה יותר זה הגובה. כעת התצוגה היא 21:9 אולטרה רחבה אבל הגובה למעשה זהה למסך 24 אינץ', כאן אני מחפש שדרוג ואני לא מוצא כי רוב המסכים גם ה'ענקיים' שביניהם, הם ביחס הזה. יש אולטרה אולטרה רחבים אבל הגובה נמוך. בשכבות בפרמייר ובאפטר אפטר צריך לגלול מלא - מלמעלה למטה ולהיפך. אני רוצה את כולם מולי ללא צורך לגלול בכלל, גם אם יהיו לי 10 שכבות ויותר. מאמין שמי שמספיק מבין בזה יסכים איתי. אשמח לכל המלצה.
-
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
- 2 followers
-
-
בניתי לחבר של שתי מפרטים ב 4K ואני לא יודע מה יותר עדיף (אל תנסו להכניס לי שטויות כמו מארזספק איכותים - למרות שזה לא שטויות ...... אני מעדיף להשקיע בחומרה) הראשון: מעבדי אינטל P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache ) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P-4P800S(i848) sb,SATA,lan זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Toshiba X16 מארזים ATX MIDI 400W PFC, usb מחיר כולל 4,220 השני: מעבדי ?AMDAthlon XP 3000+(512k 333 לוחות אם למעבדי ?AMDABIT AN7 μGuru זכרונותDDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחיםHitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסךMSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Toshib…
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
בעיקרון, המחשב אמור להיות מיועד נטו לגיימינג כבד, כמובן שאשמח לראות גם סרטים וסדרות באיכות טובה מאוד.ארצה שיהיה אפשרי לשפר אותו בעתיד.שמתי לב גם כן שהוא לא שם לי פה מקרר מארז. מה לגבי זה?עוד שאלה חשובה לי- TMS או KSP?תודה רבה מראש. https://i.imgur.com/pGWhgkk.png
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
בביקורות הבנתי שהחומרה בסדר עבור גיימינג של 1080P אבל בניית חומרים של המחשב לא משהו. אשתמש במחשב בבית וגם במשרד בעבודה. מחיר: 4099 שקל. האם שווה?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שבכותרת התקציב הוא 5000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בתוכנות עיצוב כגון סוליד (תוכנה וקטוריאלית תלת מימדית), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, XBMC * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר – שיתאים לתוכנות גרפיות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? - פחות עקרוני חצי קילו לפה ולשם, אך כמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני עומד בהתלבטות לגבי קניית לפטופ חדש והייתי רוצה להתייעץ לפני . אני צריך מכשיר קל מאוד יחסית , לא שברירי במיוחד וחזק מאוד . ההתלבטויות שעלו לי הן בין : asus zenbook ux31e לבין lenovo x220 בדר"כ אנחנו מזמנים מהאתר הנ"ל בגלל זה העלתי קישור משם . חשוב לי שיהיה למחשב תחנת עגינה (docking station) . אני לא מעודכן כבר המון זמן ולכן חשבתי להתייעץ עימכם לגבי פיצרים ודברים מעניין שיקלו עלי את השימוש במחשב . נ.ב כרגע אני משתמש ב lenovo x201 עם מעבד I5 . תודה רבה לכל התומכים/עוזרים . יעקב
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פה אני ארחיב, המחשב אמור לשמש אותי לשלוש עד ארבע שנים ולכן, יש אפשרות לחרוג במידה והדבר יהיה נחוץ על מנת לשמור שהמחשב יריץ משחקים יפה גם בעוד שלוש ארבע שנים ויש הבדל מהותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FPS: COD, Crysis, Fallout, assisan creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום שלום, אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי מת (ת.נ.צ.ב.ה.). אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים וחדשים יחסית בצורה סבירה+. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל, קראתי כאן בימים האחרונים ביקורת חיובית מאוד על כונני SSD חדשים של סאנדיסק שהם זולים משמעותית אך לא נופלים בביצועים ויכולות מהיקרים מהם... אז תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בלי להתנצל ב) במידת הצור…
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
INTEL FOXCONN H55X INTEL Core i3 530 2GB DDR3 1333MHz 500GB SATA2 16mb DVDRW 1000+FW 8.1chanel/HDMI/DVI INTEL X4500 Thermaltake LanBox המחשב הזה יספיק כדי לנגן תכני 1080P? אין לו כונן בלוריי, אבל קבצים בFHD יעבדו כמו שצריך? או שיש צורך בכרטיס מסך חיצוני?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-