ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אשמח לרעיונות עבור מחשב נייד. זקוק למסך 15 אינץ', מעוצב זה יתרון. בעיקר עבור גלישה ומיילים אבל פה ושם עבודות בפוטושופ. מעדיפים דל או אסוס אבל פתוחים להצעות אחרות. + שלוש שנות אחריות. חשבתי על ה Dell Inspiron 15R תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
העדפה שלי למעבד זה פנטיום 4 מעל 2.4 ג'יגה הרץ, אבל אם יש AMD שהוא שווה בכוח שלו אז לא אכפת לי. כרטיס קול מעדיף שלא יהיה בילט אין בלוח אם. חשבתי לשלב את הצורב הזה במפרט NEC ND-3500A..
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך של 13-14 אינץ' ושיזוז טוב האם יש אפשרות למשהו עם כרטיס מסך נורמלי מחשב לכל השימושים אין שום דבר יותר מדיי מיוחד..כמו "חובה שיריץ תוכנה מסוימת" שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים עם גרפיקה טובה משהו כמו GTA IV ככה.. אז שהכרטיס מסך יהיה נורמלי מצלמה מובנית וקריאת כרטיסי זיכרון חשוב וכדאי שיהיה בלוטוט' ושיהיה עד 4000 שקל. תודה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
זה המפרט-מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NF-9 NF4, s939, PCI-E 512Mb 400MHz AData /VT *2 = 1 gb דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 Black כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM ASUS x52 עכשיו יש לי כמה שאלות : האם כדאי לי להחליף את החברה של הזיכרון ל-512Mb 400MHz Twinmos ולקחת שתי יחידות..זאת אומרת שיהיה לי 1gb אני יודע שקינגסטון הם הכי טובים אבל אין לי תקציב להם.. ויש לי בקשה ממכם לבחור לי את המארז +הספר (שיהיו משולבים ומקסימום 300) תודה
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חבר שלי יש לו מחשב להלן המפרט: AMD PALOMINO XP 2000+ 256 DDR MB צורב, DVD, כרטיס מסך ON BOARD לוח אם של אסוס. 30 GIGA הרדיסק. הוא מעוניין לשפר עד כמה שאפשר את המחשב בסכום הנ"ל (1500) חריגה של 100-200 שקל תתקבל... כמו כן יש לשקול החלפת המעבד במידת הצורך לאור הליבה הגרועה (לדעתי) הייתי רוצה להתייעץ מכיוון שיש כל כך הרבה כרטיסי מסך RADEON 9600 שאני כבר לא מבין איך חלקן זולים יותר וחלקן פחות... הייתי רוצה לקנות לו איזה TI4200 נורמלי אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר אני לא יודע איך ה FX של NVIDIA אני מעריץ של ATI אז אני לא דוגמא... מה שהכי טוב בשבילו במסגרת התקציב יהיה מצויין... אין צורך להחליף לוח, כרטיס מסך נורמלי חייב, אולי עוד זיכרון ועוד הרדיסק? ואולי תציעו דברים חשובים יותר? …
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. עבודה מול דפדפנים עם המון טאבים, אופיס ואפליקציות (לאו דווקא כבדות) פתוחות בו״ז א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כמצויין בסעיף למעלה, אין תוכנה יעודית כבדה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש …
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש. כרגע אלו הרכיבים שהגעתי אליהם: CPU: Intel i7-8700 SSD: Crucial MX500 500GB SATA M.2 כרטיס מסך אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי: Sapphire R9 280 כרגע אני רוצה להסגר על לוח אם לפני שאני נסגר על זכרונות (וכמובן, הארדדיסק, מארז וספק). מישהו יכול לתת איזושהי המלצה? (אני לא אתנגד אם על הדרך גם מישהו יתן המלצה לזכרונות (-: 8 ג'יגה יספיקו) אני לא מתכוון לעשות OC. ואני רוצה שיהיה חיבור M.2. מבחינת עדיפות כמובן שאעדיף לרכוש לא משהו יקר, אבל באותה נשימה אני גם לקנות משהו טוב, כך שאפשר להוסיף עוד כמה גרושים אם צריך. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נייד ויש לי 3 יציאות מכרטיס הקול (אוזניות, מיקרופון ועוד אחד) ..! אני מחובר מהמחשב ל LCD ב DVI~HDMI עכשיו זה רק תמונה איך אני יכול להעביר גם את הקול שיוצא מהמחשב אל הטלויזיה?? תודה רן..!
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי,אני צריך מחשב נייד סביב המחיר של ה800~ פחות או יותר. הוא ישמש לגיימינג בהגדרות בינוניות ככה שצריך כרטיס מסך שיוכל לסחוב משחקים על הגדרות בינוניות. ד.ק של 500GB לפחות לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה. גודל המסך לא ממש משנה לי,גם לא המשקל של הנייד. בינתיים מצאתי את המחשב הזה,דעות?,יש משהו יותר טוב בתקציב? http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-pavilion-m6-15-6-laptop-silver-intel-core-i7-3632qm-1tb-hdd-8gb-ram-windows-8-m6-1158ca/10225638.aspx?path=a4ad61c27c421c9435b65fd482a1db96en02&SearchPageIndex=1
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין צורך במסך וציוד היקפי חובה 2 ג'יגה זכרון הארד דיסק גדול מעבד QUAD אינטל אני רוצה להזמין מזיגזאג יש לי נסיון מעולה איתם, זה יהיה מחשב שלישי ואף פעם לא היו לי בעיות. תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת אני הולך לקנות מחשב חדש. השימוש העיקרי הוא אינטרנט מעת משחקים ואימיול. מכיוון ואני מתכוון להשאיר את האימיול פתוח כל היום האם מעבד E7500 יתן לי ביצועים טובים יותר לגלישה ממעבד E6500? או שאין קשר?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מעבד: Pentium D 820 2.8GHz 800mhz 64bit 2MB chache D.C (ליבה כפולה) אחריות לכל החיים לוח: MSI 945GZM3 אחריות 3 שנים זיכרון: Ceon 1GB DDR2 533MHz CL4 אחריות לכל החיים כ.מסך: innovision (inno3d) GeForce 7300GT 256MB DDR2 128bit אחריות שנתיים דיסק קשיח: 80GB Hitachi S.ATA2 7200RPM 8MB Buffer אחריות 3 שנים כ. קול: 7.1 o/b כ. רשת: 10/100/1000 o/b ספק: ez-cool super silnet 350w אחריות 3 שנים מארז: שחור כסוף, usb קדימה אחורה כולל ידית נשיאה, 1 מאוורר 12CM ו2 מאווררים 8CM מחיר: 2445 משלוח: 35 סה"כ: 2480 ציוד היקפי אני לא צריך יש לי בבית (רמקולים קריאטיב sbs370 ומקלדת zboard), בנוסף יש לי בבית צורב LG DVD-RW x16 וכונן Benq CD-ROM x52 מה אתם אומרים שווה? (רצוי לציין שזה הסכום המרב…
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
רן יניב הרטשטיין 19.11.2006 לוח אם: Asus M2NPV-VM?, 550 שח לוח האם הוא החלק החשוב ביותר במפרט. הוא צריך לכלול כמה שיותר פיצ'רים שיחסכו רכישה של כרטיסים נפרדים, כמו גרפיקה וסאונד, והוא צריך להיות מועשר בטכנולוגיות וחיבורים עדכניים מספיק, שישאירו דרך פתוחה לשדרוגים בעתיד. הודות לבחירה בחיבור ?AM2? החדש של AMD, תוכלו בעוד שנה להחליף את המעבד שנקנה עכשיו ולזכות בשיפור זול וקל בביצועים. תיאור: ה-M2NPV-VM של ASUS מבוסס על ערכת השבבים nForce4, עם שקע AM2 לכל המעבדים החדשים של AMD. הוא כולל מאיץ תלת ממדי GeForce 6150 וכן כרטיס קול וכרטיס רשת משולבים, ופיצרים מתקדמים יחסית למחירו הנמוך: ארבעה חיבורי SATA II עם RAID, שני חיבורי FireWire 1394a, ויציאת HD לטלוויזיה. סכום ביניים: 550 …
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II triple core - 590 לוח: Asus Crosshair III Formula - 1050 זכרון: 3x2GB Kingston DDR3 1333 mhz - 780 כ. מסך: HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E - 910 דיסק קשיח:Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB- 310 מארז: Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU) - 295 ספק כוח:Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan - 650 צורב: LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail - 150 מסך: Samsung P2250 21.5'' LCD 2ms DVI WideScreen Black - 989 סה"כ: 5724 ש"ח לא כולל ציוד כמו מקלדת עכבר וכו', קונה אותם בנפרד, כבר נעול עליהם מחירים נלקחו מאתר KSP. בנוגע לזכרונות, שקלתי לקנות Dual Channeling אבל אני לא בטוח אם זה שווה את ההשקעה או את הכסף, וגם בגלל שאני…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב לצרכים שוטפים ולעריכת תמונות בתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. המחשב המדובר הוא Dell Inspirion http://www.bhphotovideo.com/c/product/1025680-REG/dell_inspiron_15r_i5535_2684slv_15_6.html?cm_mmc=EML-_-Promotion-FathersDay-_-140609-_-Body_Retail_Dell-Inspiron-15R האם המפרט מתאים לדרישות ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 *** א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל *** ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים *** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). *** ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ******* -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WD/BF4 משחקים חדשים בסגנון ******* -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD ******* -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
החלטתי לקנות IBM Z60 . אבל עכשיו מגיעים המודלים כפולי הליבה שנראים ממש טוב במחיר כמעט מצחיק: מה אתם אומרים על זה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1192&scat=320&tcat=20 ?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני חושב ש1280x800, אבל יהיה גם פעמים שאני אחבר את המחשב למסך LCD1366x768 * באיזה סוג משחקים תשחקו? farcry 2 crysis left4dead gta IV בקיצור כל המשחקים הכבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא…
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
1)אני חולה ביצועים, אני יודע שאני יכול להתספק במחשב של 1000 ש"ח אבל אני רוצה מחשב מצוין שיחזיק זמן. 2)מחשב לשימוש משרדי + עריכת וידאו לפעמים + צפיה בסרטים דרך חיבור לLCD HD. 3)מחשב שקט מאווווווד, מקורר היטב ושיתפוס כמה שפחות אבק. 4)מעדיף חנות קרוב לבית (בצפון) 1. מה התקציב? עד 3.5K-4K לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים בלבד, צפיה בסרטים (חיבור לLCD HD)י, הורדות, עריכה סרטים לפעמים לא הרבה. 3. לא צריך ציוד היקפי בכלל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? (מעבד INTL, לוח אם GIGABYE, מארז של יצרן ידוע, דיסק קשיח WD. 6. מחשב שקט וקר במיוחד!! לא חשוב לי המראה!! 7. צריך ה…
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב שולחני שיוכל להריץ משחקים ומסך בשבילו (ומקלדת ועכבר), בתקציב של 5000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הוא צריך מחשב עד 2200 ש"ח כולל עדיף מערכת אינטל עם D805 וכרטיסי מסך בסדר גודל של 9550PRO או משו כזה המחשב כולל הכל מעבד +לוח אם +זיכרונות+ כרטיס מסך +מארז + ספק+עכבר ומקלדת לא כולל מסך
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני צריך מפרט למחשב לאולפן יצירת מוזיקה אני צריך בעקרון שתגידו לי בערך מחירים ואיזה חלקים אתם ממליצים הכיוון הוא 300 ג'יגה הארדיסק 4 גי'גה ראם.. אתם מבינים את הפואנטה.. אזאני צריך שתעזרו לי לבנות מפרט כל חוץ מכרטיס קול וכרטיס מסך תודה
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. רכיבים טובים אך לא מיותרים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ללא הגבלה למרות שאני לא ממש רואה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הרצת מכונות ווירטואליות (עד 4 מכונות במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, NFS, SNIPER ELITE, AEROFLY RC7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג עד 2200 ש"ח עכשיו רציתי לשאול אם המפרט הזה ניראה סבבה ל 2200 שקל : מעבד : AMD ATHLON II X2 245 AM3 (2.9GHz) - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-MA74GM-S2 זכרון : KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 כרטיס מסך : SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL צורב : SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : RAIDMAX APEX w/o PSU ספק כוח : COOLERMASTER ELITE POWER 400W דיסק קשיח : SAMSUNG F3 500GB SATA2 בעקרון רציתי לשאול אם הוא יספיק לי להפעיל משחקים כמו PES10/11 לא משחקים כבדים מידי כי אני לא משחק הרבה. אהה ועוד דבר איך הוא יפעיל סרטים ?? תודהה רבהה לכל העונים והעוזרים .! שבוע טובבב
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי חבר'ה , אני צריך עזרה מכל התותחים במחשבים. יש לי מחשב ישן. המפרט הטכני שלו הוא כזה: אני מתלבט אם לשדרג או לקנות אחד חדש (מצד אחד נאמר לי שזה עדיף לקנות כבר חדש, מצד שני גם ככה אין לי מה לעשות עם הישן..וחבל שסתם יתפוס לי מקום בבית). בעקרון מה שאני מחפש זה לא מחשב הכי חדש או מהיר, בטח לא משהו בשביל גיימרים, משחקים אני לא מתכוון לשחק בו, אבל כן אני מצפה להרגיש שינוי משמעותי מהמחשב הנוכחי שלי. סה"כ אני צריך מחשב שיהיה טוב להורדות , אינטרנט, פייסבוק, וורד וכאלה (במחשב הקודם האינטרנט נטען לי לא הכי מהר... כשאני מפעיל ביטורנט זה נהיה ממש איטי והכל בקושי זז). אשמח לעזרה לגבי איזה מפרט אני צריך ומה העליות. לגבי תקציב זה בין 1000 ל2500 שקל - אני גם לא רואה סיבה שמחשב ש…
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-