ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מע"מ, בערך 3500 בלי מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (OW בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OverWatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, עם יכולת לראות סרטונים וסרטים. לא משחקים (אולי סוליטר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הFPS החדש (Battlefront, battlefield 1, Witcher 3, Fallout 4..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 בנתיים, אולי בעתיד 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: 2299 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: 1020 ₪ - 32G (2x16G) G.Skill RIPJAWS 4 DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1579 ₪ - * חדש במבצע * - Gigabyte GeForce GTX1060 6G D5 1594Mhz-1847Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 429 ₪ - * חדש במבצע * - SSD Kingston 240G HyperX SAVAGE Sata3 דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 639 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Glossy Black + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור מים למעבד: 385 ₪ - Corsair Hydro H60 High Performance מחיר סופי: למזומן 6577 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 6708 ₪ תודה רבה! המחשב ישמש כמובן לגיימי…
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מחשב גיימינג שיהיה במחיר זול אבל שיוכל להריץ דברים חזקים באופן עקרוני המטרה של המחשב שאני מתכנן לבנות הוא להריץ אוברווטץ על אולטרה (באוברווטץ אולטרה זאת הגרפיקה הכי טובה לפני האחרונה שהגרפיקה הכי טובה נקראת אפיק) ויריץ לי את league of legends על 100-150 fps.אני כרגע בונה על מעבד איי 3 מאוד חזק או מעבד איי 5 שיתאים לדרישות שלי(לפחות 3.3 גיגה הרץ) תודה לעוזרים מהו התקציב המקסימאלי?3500 כולל מסך מקלדת ורמקולים האם לנצל את התקציב או לחסוך?לנצל עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג למה המחשב ישמש?גיימינג עדכני על הגדרות בין בינוניות עד גבוהות אילו משחקים לדוגמה ירוצו על המחשב? אוברווטץ league of legends batman arkham knight rainbow…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני עוסק בעבודת כתיבה אך אני מתנייד הרבה ולא יכול להיות מול המחשב בבית כל הזמן לכן אני מחפש מחשב נייד ככל הניראה אולטרהבוק,קטן וזול שמספק לכל צרכיי: ש-WORD יעבוד מעולה גלישה אינטרנטית קלה-מיילים,סרטונים ביוטיוב ב-1080 זה הכי רחוק שאגיע סוללה טובה ושלא יהיה מהמתפרקים,2-1 הופכים לטבאלטים כול זה, פשוט מחשב נייד זול כמה שאפשר אין לי בעיה שזה יהיה מחשב עם מעבדי סלרון/אטו/קור-מ כל הוא כל הצרכים יענו. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להישאר בטווח הזה. עבור שדרוג משמעותי אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בינוני, תכנות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - League of legends , Final fantasy X remastered, God eater. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680X1050. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא. …
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-ac659tx-15-6-laptop.html
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל אבל לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים, עבודה משרדית (הדפסות, אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן בראש ובראשונה משחקים, שיעלו לו משחקים חדשים עד 4-5 שנים קדימה בצורה טובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה נצטרך לק…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, בניתי לי מפרט בהשראה של מפרט שחבר הכין לי והייתי רוצה לקבל עליו חוות דעת ובמידת הצורך תיקון או שינוי של חלק מהחומרה שבחרתי. המפרט הוא: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57c2db34aa759 מעבד: 1099 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6600K Skylake 3.5Ghz S1151 לוח אם: 599 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 349 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Kingston DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1329 ₪ - * חדש במבצע * - Gainward GeForce GTX1060 6G D5 1506MHz-1708MHz Dual-Fan דיסק קשיח: 289 ₪ - * חדש במבצע * - SSD Kingston 240G Sata3 UV400 דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty מארז: 329 ₪ - Corsai…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. ישמש לעיצוב גרפי קל (פוטושופ וכו) וגם קצת למשחקים. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אפשר קצת אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי קל (דו מימד- פוטושופ וכו), משחקים קלים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בינוני. שיהיה סביר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים. אני מתכוון לרכוש את הלפטופ GL502VS. (בתקציב ועונה על הצרכים) ראיתי שיש לו 3 גירסאות בארץ GL502VS-FY066T GL502VS-FY067T GL502VS-FY070T מה ההבדלים בין הגירסאות? אשמח לתשובה מפורטת כגון: בגירסה X יש כונן קשיח בגודל Y בעוד בגירסה Z זה בגודל W. תשובה שתקיף את כל ההבדלים בין הגירסאות השונות (אני מניח שאין הרבה בסה"כ) ואשמח גם לדעת על איזה מקור מידע השתמשתם - אז גם לינק שעושה זאת יתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב רק אם באמת הכרחי ולא על הבדלים לא מורגשים (לשיקולכם המקצועי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 100 שקל מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase (מזדמן) וגיימינג (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OVERWATCH בעיקר ורוב המשחקים החדשים שיצאו בשנה הקרובה, בנוסף משחקי MMOrpg -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Office, Visual Studio/Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמעט ולא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, לא יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. עשרים וארבע או עשרים ושבע אינץ', טרם הוחלט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מבין בזה, מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא הגבלה, פשוט מניח שזה תקציב הגיוני. אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, אינטרנט וטלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התנסות שלי עם הפורום פה במפרט שעזרתם לי למצוא, אתם באמת תותחים, עזרתם לי במציאת מפרט מעולה לחבר קרוב. עכשיו חבר אחר דיבר איתי וצריך דברים קצת שונים אבקש את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Overwatch, Rust, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה ורסטילי בבקשה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עד 7,000 זה מעולה! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 מהתקציב המקסימאלי (7,500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיצוב גרפי בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, אילוסטריטור ועוד תוכנות עריכה ווידאו (פרנסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן צריך מקלדת (לא חייב שיהיה יקר). בנוגע לרמקולים גם, לא צריך יוקרתיים אבל די טוב עם באס בנוסף גם מסך, מארז, ס…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר לטלוויזיה ומשחקים לילדים קטנים, לא צריך להריץ משחקים כבדים כמו witcher 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, מירוצי מכוניות לדוג' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך טלוויזיה יהיה בין 50-65 אינטש, עוד לא קניתי את הט…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני באוקטובר עומד להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואני צריך לפטופ טוב וזריז בעיקר לתכנות, טיפה פוטושופ ועריכה חובבניים וגיימינג קל במידת האפשר לזמן הפנוי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל עוד 500 שח לא יהייה נורא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בדגש על תכנות אולי טיפה פוטושופ וגיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ba…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום וזו הודעה ראשונה, אני מקווה שאני עושה זאת נכון. יש לי מקבוק פרו בשביל צרכים של תכנות, התעסקות בתוכנות מקצועיות, אופיס וכד'. אולם כידוע (לשמצה) המק לא בולט בתחום הגיימינג, לכן אני מעוניין לרכוש מחשב PC שיהיה נטו בשביל משחקים (לא חובב קונסולות) להלן מה שהרכבתי עד כה: לינק למפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H5 SF Low-Profile 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus TUF Z270 MARK 2 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Cors…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום ותודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000 אבל רק אם ההסבר ממש משכנע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - coral draw, הכנת סמלי "לוגו" בצבע אחד לפני הדפסה על מוצרי פרסום. הכנת תמונות והדפסתם לסובלימציה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט אבל גם קצת לפיתוח (כולל הרמת VM-ים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פיתוח, קצת הרמת VM-ים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך גם ב-HDD וגם ב-SSD, יש לי HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני טס לארהב ורציתי לקנות מחשב נייד לגיימניג. חשבתי אולי על זה: https://www.amazon.com/Acer-Aspire-Gaming-GeForce-VX5-591G-75RM/dp/B01N12YZ7B/ref=as_li_ss_tl?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490319842&sr=1-1&keywords=ASUS+VX+15&linkCode=sl1&tag=pcve-20&linkId=6958b0cd64f501ab0f7a35dd74f02e89 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ אבל רק אם זה הבדל של שמיים וארץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לראות סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקר…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? נגיד 2000 ש"ח לרכיבים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (עלות חלקי תועלת= מינימלית) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג לפי הצורך ללא הגבלה, אבל אני לא מאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי- אופיס, גלישה, צפיה קלה. לעיתים: עריכה גרפית בפוטושופ. (אולי בעתיד הקלטת אודיו, לאחר רכישת כרטיס קול חיצוני) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגיל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Core i7 7700K - מעבד - אינטל Arctic Freezer i11 CO - 165 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16760 - מאוורר למעבד GA-Z270X-Gaming 7 - לוח אם - אינטל Antec VSP-5000 - 222 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/15811 - מארז מבודד רעשים +Antec PSU 550W Neo Eco Modular 80 - 255 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16894 - ספק כוח DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked - 234 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16979 זכרון - כמות: 2 Palit GeForce GTX 1070 JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready - 1699 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/17597 - כרטיס מסך SSD 256GB - כונן - אינטל Seagate HDD 2.0TB 64MB SAT…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-