עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, ברצוני לשדרג את המתאם הקיים אצלי בלפטופ לאחד שתומך בתקן N מEBAY. פזלתי בעיקר לכיוון ה-4965/5300 - מה עדיף/האם אני צריך צורה מלבנית או מרובעת/האם יש בעיה של התאמה מבחינת החומרה?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  2. Started by Reiben,

אני צריך מפרט גיימינג שיריץ קול אוף דיוטי 7 עם 125 ואין הגבלת מחיר אבל אני רוצה לראות כמה זה עולה... תודה!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. שלום קבלתי מחשב מארה"ב של חברת דל.המחשב הינו מדגם ליטוויד E6510.המחשב נקנה על ידי חברה שלי שהיא גרה בארה"ב,וכעת היא הביאה לי את המחשב לארץ. היא אמרה לי שהיא שילמה 99 דולר תוספת ועשתה לי אחריות ל- 3 שנים מסוג NBD.-למישהו יש מושג מה זה אומר?- השאלה שלי היא,איך אני אמורה לממש את האחריות כעת בארץ?קבלתי את המחשב רק הדיסקים,וזה הכל.אין שם תעודת אחריות או משהו כזה.איך אני אמורה לממש את האחריות שהיא עשתה לי.האם האחריות הזאת תופסת בארץ? תודה מראש לעונים ולעוזרים סיון

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב והחלטתי לקנות DELL נייד , השימוש שלי הוא דיי כללי אינטרנט סרטים הורדות יכול להיות שאעבוד קצת עם סאונד( cubase )אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי מעמד לכמה שנים טובות, ההתלבטות שלי מתחלקת לשתיים: האם המחיר של ה-xps 15 מצדיק אותו ועדיף על ה-inspiron 15R ? והאם כדאי לי לקנות מחו"ל בגלל הפרשי המחיר...? ****לשתי הדגמים שאני מתלבט יש מעבד Intel® Core™ i5-480M (2.66GHz, 4Threads, turbo boost up to 2.93Ghz, 3M cache) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Chevy,

שלום חבר'ה, מפרט לבן דוד שלי. זה מה שהצלחתי ללקט מהסקירה השבוע בפורום. יש צורך בלוח עם FIREWIRE. יש אלטרנטיבה? כ.מסך מובנה, USB 3.0 ? זו ההתלבטות היחידה שלי, איך שאני רואה את המפרט... דרישות משחק - מעט מאד ואם יהיה צורך בגרפיקה כרטיס מסך ייעודי יירכש בהמשך, כך שכרגע המובנה צריך להספיק. (הוא משחק MapleStory : ובלי תלת מימד כרגע). שימוש בסיסי בפוטושופ שגם המחשב הנוכחי מספיק אך יש צורך באחד נוסף בבית. המחשבה הייתה אופק מחשב מירבי לכן בחרתי במעבד יקר יותר, לא יהיה OC. ספק+מארז שקטים ועם אוורור מספק לאורך זמן (המחשב הנוכחי הוא עם מארז 6A19, ויועבר לאחותו). אין צורך בציוד היקפי, בהמשך ירכש מסך חדש 20" בסיסי. זה מה שהצלחתי לבנות: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad …

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  6. צריך רק את החלקים הבאים: מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך 1. עדיף לחסוך, לא ניתן לחרוג מ1500 ש"ח. 2. המחשב מיועד לעבודה משרדית וגלישה בעיקר, בנוסף לזה תיכנות ב VS2010 + עבודה עם Vegas (עריכת וידאו) מידי פעם. 3. אין צורך בציוד היקפי 6. אין דגש על מערכת שקטה 7. לא מתוכנן OC 8. ללא הרכבה וללא צעכרת הפעלה 9. עדיפות לksp 10. לא מתוכנן שדרוג של המחשב בעתיד 11. הדגש הוא על לחסוך, כלומר אם אפשר להשיג מפרט לצרכים בסיסיים ביותר זול אז עדיף.

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  7. שלום.. אני מעוניין לשמוע הצעות למחשב שמיועד בעיקר לתוכנות גרפיקה (פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין ועוד) ולפעמים תוכנות כמו פריימייר ודומיו ועוד יותר לפעמים משחקים כדוגמת COD ודומיו.. חשוב לי שיהיה לוח עם תמיכה בUSB3 (אם כבר אז כבר) וגם תמיכה בכרטיסי PCI-E (יותר מאחד..) עוד דבר שחשוב, הארד דיסק בנפח גבוה. שיתן ביצועים טובים לעבודה 24 שעות עם המחשב. הטופס מהנעוץ: . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב, אפילו חריגה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כל מה שמצוין בדוגמא א) יש לציין את התוכנות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הסתבכתי עם עצמי. לא מצליח להחליט מה טוב ומה לא. 6950 מלא באגים ודרייברים מביאים לתקלות ולמסך המוות הכחול 470GTX מפלצת חום והספק צ'יפסטים של אינטל נמצאו פגומים מצד שני, הדעות על AMD נמוכות מאוד זה מה שאני מחפש: מארז חסין לאבק, עם מקום לפחות ל-3 כוננים קשיחים. מעבד i5, לא נראה לי שיש משהו יותר טוב כרגע. כרטיס מסך של NVIDIA 4-8 גיגה זכרון פנימי כונן קשיח של 1TB הצילו. ._.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rank,

אני בנתי מפרט ואני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים או הייתם משנים . המחשב נועד להיות הכי מהיר שאני יכול לגרום לו להיות מבחינת הכל , משחקים תוכנות סרטים ופעולות יום יומיות Intel ci7 2600 Gigabyte ga-p67a-ud3 2x2 gb a-data ddr3 1600mhz Vertex 3 pro Corsair 650w Coolermaster haf 932 black Scythe yasaya 1156 Gtx570 1280mb

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by zedisdead,

קניתי את הנטבוק של ACER הכולל מעבד אינטל ואני מאוכזב - ביצועים חלשים מאוד אפילו בישומים הכי קלים למי יש המלצה לנטבוק שביצועיו טובים - המחיר לא חשוב מה שחשוב שלא יהיה גדול מסך עד 12"

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by ליהי,

1. תקציב: עד 6,000 ש"ח אין לי כוונה לבזבז סתם כסף, אם אפשר לחסוך זה יהיה מעולה. אם זה בלתי אפשרי, אז לא. חריגה של עד 500 ש"ח. 2. אני מעצבת גרפית והמחשב משמש אותי לעבודה ולימודים, על בסיס יומי קבוע, שימוש מאוד אינטנסיבי. אני משתמשת בתוכנות adobe cs5: photoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver 3. בכל הנוגע לציוד היקפי זקוקה רק לרמקולים. עדיפות ל-LOGITECH. לגבי מסך: זקוקה למסך עם פנל IPS. קצת בדקתי וחקרתי בנושא ומצאתי את ה-DELL U2311H שצריך להיות מסך מעולה במחיר שפוי לחלוטין. אשמח להמלצות נוספות. 6. השקט חשוב לי ברמה של 5. 7. לא מתוכנן OC 8. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות, לא במערכת הפעלה. 9. אין העדפה לחנות מאחר ואני לא מכירה חנות אמינה באזור השרון, אשמח…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Anna1987,

שלום, מהו מחיר סביר למחשב יד ראשונה בעל המרכיבים הנ"ל? ומה לגבי מחשב יד שניה? תודה מראש! 1. - חסר הרד דיסק CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB CD: DVDRW MOTHER BOARD: D635EC GRAPHIC : Nvidia GF9400GT HARD DRIVE: **No hard drive** 2. - חסר סידי CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB GRAPHIC: Nvidia AX4350 16BD2-H CD: **no cdrw** HARD DRIVE: *HD 160GB 3. - מערכת שלמה CPU: Core 2 Duo E7200 RAM: 2 GB GRAPHIC: ATI Mobility HD 3600 MOTHER BOARD: DG31PR HARD DRIVE: HDT722516DLAT80 CD: DVDRW 4. - אין סידי CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: 1 GB RAM MOTHER BOARD: DG35EC HARD DRIVE: HD 160GB CD: **no cdrw** 5. - חסר זיכרון CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: **No RAM** MOTHE…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  13. שלום...אני רוצה לקנות מתנה ליום הולדת 18 של אחי...הוא גיימר בינוני אנא תעזרו לי 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ללא מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ללנסות לחסוך...אבל אם חיוני לביצועים אז להשתמש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כלול במחיר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, nba 2k11, וכל הדומ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני עובד ב- Sketchup Pro 8 ן- Indigo והמחשב שלי ישן ולא סוחב ברנדרים. אשמח לקבל המלצה על שמות של דגמים ספציפים כדי שאני יוכל להזמין אותם ולקבל הצעות מחיר לגבי: *מעבד מסדרת ה- i5 של אינטל (או i7 אבל אני מפחד שזה יהיה קצת יקר) *לוח אם תומך *וזיכרון RAM יותר מ-4gb תקציב בסביבות 2500 ש"ח ויש גמישות, אבל עדיף כמובן כמה שיותר זול. (אני לא רושם את המפרט שיש לי כרגע כי אני חושב שזה לא רלוונטי - בכל מקרה אני אני מחליף חצי מחשב. אבל אם בכל זאת יש צורך במפרט אני יעדכן) מה שיש לי ונשאר זה כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 260, ספק 550 ומארז. אשמח לקבל תגובות תודה!

15. שלום לכולם! קודם כל, בתוך אחד שחדש לאתר ולפורום, רציתי לשבח את כל מי שתורם מנסיונו ומזמנו לאתר!! כל הדברים מוצגים ברמה ממש גבוהה ומקצועית. התרשמות ראשונית טובה מאוד אני לא מבין גדול במחשבים וכבר מזמן לא התעדכנתי בכל החומרה החדשה ולכן אשמח לכל עצה והמלצה. אני גר בצפון, איזור עפולה - טבריה ומחפש מחשב all around לבית למשחקים (לא בגרפיקה מטורפת, בעיקר mmorpg ואסטרטגיה ברשת), לסרטים (גם לHD), אינטרנט ושימוש בסיסי למשפחה. ישבתי עם חבר טוב שמבין יותר ממני וביחד בנינו את המפרט הבא באתר של חברת מחשבים באיזור שלנו (הצעת המחיר בסוף היא מהאתר של אותה חברה): מעבד - Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX לוח אם - Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET זכרון - Kingston Hyper X…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by sir f,

ניתן לקנות אותו בחו"ל אם יותר זול, אין צורך לקחת בחשבון שיקולי מכס ומיסים. לעצלנים שביננו- מדובר ב2000-2600 ש"ח. יכול להיות שהתקציב יעלה במקצת, אני אעדכן מחר בנוגע לזה. בקיצור, צריך המלצה למחשב לחבר, גודל ומשקל לא משנים, המחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים לא כבדים יותר מדי (הכי טוב שניתן בתקציב... עקרונית רצוי שיהיה מסוגל להריץ starcraft2). מעבר לכך אין ממש דרישות מיוחדות... שוב, אם יותר זול, אין שום בעיה בכלל להעביר מארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by alasry,

שלום לכולם קרובת משפחה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. גודל מסך בין 12 ל-14 אינץ', חשוב שיהיה כונן דיסקים, דיסק קשיח בינוני (מבחינת גודל). זמן סוללה- שעתיים. התקציב נע בין 2000 ל-2300 ש"ח. לצערי לא מצאתי שום מחשב שעונה לתנאים האלה עם המלצות יוצאות דופן. אשמח לעזרה!! תודה

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by b.tiger,

קניתי לפני חצי שנה בערך מחשב HP pavilion dv6-2155dx ולפני חודש בערך הבטרייה במחשב שלי התחילה לעשות בעיות ,יש לי הודעות המווינדוס על זה שיש בעיה בסוללה וצריך להחיליץ אותה ,וגם כשאני מדליק את המחשב יש לי הודעה מHP שצריך להחליף אותה ,השאלה שלי האם האחריות שיש לי על המחשב (נשאר לה עוד חצי שנה בערך) תופסת על הסוללה??ואם כן איך אני ממש אותה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by original,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יוריד מהביצועים אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis, Metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by Riddler,

שלום, אני מרכיב מחשב לעריכת וידיאו חובבנית. המחשב ישמש גם לשימושים כלליים (אופיס, אינטרנט וכו'). תקציב: 3000 ש"ח (אפשרות לחריגה של כמה עשרות שקלים). מה לא צריך: מסך, רמקולים, מקלדת/עכבר. אין חשיבות לשקט מעבר לנורמלי, אין דרישות מיוחדות מהמחשב, לא יבוצע OC. העדפה חזקה לחנויות באזור חיפה (סקייפיסי, נועה, פנדה). נא לא לשלוח אותי ל-RSM - זו לא חנות רלוונטית מבחינת המיקום. מאחר ומעבדי SB אמורים לכלול פענוח/קידוד וידיאו מובנה, חשבתי ללכת לכיוון שלהם. ברור לי שבאותו תקציב אפשר למצוא AMD חזקים יותר, אבל מאחר ווידיאו זה הכיוון, העדפתי להישאר עם Sandy Bridge. להלן מפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core i5-2500 Box ₪1058 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500 לוח אם Gig…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. חשוב לי שהמסך יהיה 24" ושאפשר יהיה לחבר שני מסכים לכרטיס המסך. חשוב שהמארז יהיה שקט וחסין לאבק (יחסית... שאני לא אצטרך לפתוח אותו כל שבועיים ולהוציא קילו אבק). שיהיה מקום לפחות ל 2 כוננים קשיחים, רצוי 3. אני צריך גם רמקולים, מקלדת ועכבר. אה ואם אפשר להכניס כונן SSD בתקציב או לפחות קרוב לתקציב, גם טוב. אם זה ממש לחוץ, אפשר להוריד כונן קשיח רגיל ולהשאיר רק SSD כי יש לי כונן קשיח מיותר באיזה מגירה...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by guchi1,

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבנית מפרט ואלה הבקשות שלי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר בלי להגזים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג כבד ויצור מסויקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחקים החדשים והכבדים של היום וגם בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. המחשב לשימוש ביתי, עם צפייה בסרטים FHD, כמובן הרבה אינטרנט. ומעבר לזה עבודה עם MATLAB, VISUAL STUDIO 2010, וקצת עבודה DB מעל ORACLE. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך גדול, משהו כמו 22", מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אני כן מעוניין במארז איכותי ושקט ,8 במדד השקט. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC 6. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? נא לכלולל במפרט 2T…

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by Lior4543,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, המחשב חייב להיות בעל מאפיינים אלו: סוללה חזקה, שתחזיק לפחות 5 שעות.. מקלדת נוחה להקלדה, רצוי שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת מחשב רגילה (רוב המחשבים מכילים FN במקום של הCTRL וזה נורא מעצבן לפעמים, אני מעדיף שזה יהיה להפך). המחשב לא צריך להריץ משחקים מיוחדים או משהו כזה, אבל רצוי שיריץ סרטי HD שנראה פה ושם.. דיסק יותר מ250 גיגה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by naoriko,

שלום יש לדודה שלי מחשב נייד של פוג'צו נהרס לה המטען והיא קנתה מטען אוניברסלי וההספק של המחשב זה 10.8 וולט והיא נתנה לו 24 ונשרף הספק הפנימי ואני רוצה לדעת כמה בערך עולה לתקן את זה..

• 2 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים