עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tamir245,

שלום רב, אני זקוק להמלצות עבור מפרט HTPC הכולל מארז ייעודי, אשמח להמלצות שיתבססו הן על INTEL והן על AMD, נק' להשוואה והעדפות. המפרט יחובר למסך ראשי 42'' LG ומיועד בעיקר לריפים של בלוריי ברזולציה HD/FHD + עבודה שוטפת של גלישה באינטרנט ואופיס באחוז קטן יותר, לא מתוכננת הרצת משחקים. תודה, תמיר.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום.. אני מעוניין לשמוע הצעות למחשב שמיועד בעיקר לתוכנות גרפיקה (פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין ועוד) ולפעמים תוכנות כמו פריימייר ודומיו ועוד יותר לפעמים משחקים כדוגמת COD ודומיו.. חשוב לי שיהיה לוח עם תמיכה בUSB3 (אם כבר אז כבר) וגם תמיכה בכרטיסי PCI-E (יותר מאחד..) עוד דבר שחשוב, הארד דיסק בנפח גבוה. שיתן ביצועים טובים לעבודה 24 שעות עם המחשב. הטופס מהנעוץ: . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב, אפילו חריגה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כל מה שמצוין בדוגמא א) יש לציין את התוכנות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dan111,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיחליף את הפרסקוט שלי שכבר בן 7 יהיה ביוני הקרוב השימושים במחשב הם אופיס, ITUNES, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים\סדרות (גם צפיה ב1080P) משחקים אני לא משחק כמעט בכלל אני רוצה 4 ג'יגה זיכרון (עובד עם הרבה חלונות במקביל) מארז אני דיי אוהב את ה-CoolerMaster 690 II כרטיס מסך אני מעדיף שלא יהיה מובנה על לוח האם אפילו שאני לא משחק במשחקים. OC יתכן בעתיד אבל לא בטוח עדיין. התקציב הוא גמיש זאת אומרת שאם לא צריך להשתמש בכל ה3000 ש"ח זה מצויין וגם אין בעייה לחרוג עד 3500 בשביל משהו טוב (אני לא בקיא בכל המחירים כיום) תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sir f,

ניתן לקנות אותו בחו"ל אם יותר זול, אין צורך לקחת בחשבון שיקולי מכס ומיסים. לעצלנים שביננו- מדובר ב2000-2600 ש"ח. יכול להיות שהתקציב יעלה במקצת, אני אעדכן מחר בנוגע לזה. בקיצור, צריך המלצה למחשב לחבר, גודל ומשקל לא משנים, המחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים לא כבדים יותר מדי (הכי טוב שניתן בתקציב... עקרונית רצוי שיהיה מסוגל להריץ starcraft2). מעבר לכך אין ממש דרישות מיוחדות... שוב, אם יותר זול, אין שום בעיה בכלל להעביר מארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  5. שלום קבלתי מחשב מארה"ב של חברת דל.המחשב הינו מדגם ליטוויד E6510.המחשב נקנה על ידי חברה שלי שהיא גרה בארה"ב,וכעת היא הביאה לי את המחשב לארץ. היא אמרה לי שהיא שילמה 99 דולר תוספת ועשתה לי אחריות ל- 3 שנים מסוג NBD.-למישהו יש מושג מה זה אומר?- השאלה שלי היא,איך אני אמורה לממש את האחריות כעת בארץ?קבלתי את המחשב רק הדיסקים,וזה הכל.אין שם תעודת אחריות או משהו כזה.איך אני אמורה לממש את האחריות שהיא עשתה לי.האם האחריות הזאת תופסת בארץ? תודה מראש לעונים ולעוזרים סיון

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שלום, אני עובד ב- Sketchup Pro 8 ן- Indigo והמחשב שלי ישן ולא סוחב ברנדרים. אשמח לקבל המלצה על שמות של דגמים ספציפים כדי שאני יוכל להזמין אותם ולקבל הצעות מחיר לגבי: *מעבד מסדרת ה- i5 של אינטל (או i7 אבל אני מפחד שזה יהיה קצת יקר) *לוח אם תומך *וזיכרון RAM יותר מ-4gb תקציב בסביבות 2500 ש"ח ויש גמישות, אבל עדיף כמובן כמה שיותר זול. (אני לא רושם את המפרט שיש לי כרגע כי אני חושב שזה לא רלוונטי - בכל מקרה אני אני מחליף חצי מחשב. אבל אם בכל זאת יש צורך במפרט אני יעדכן) מה שיש לי ונשאר זה כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 260, ספק 550 ומארז. אשמח לקבל תגובות תודה!

7. שלום לכולם, במסגרת עבודת המחקר שאני עושה באוניברסיטה אני רוצה לרכוש לפטופ למען אנליזות עם מטלב ותוכנות אחרות, ולהריץ יישומי מדיה/ מעין משחקי 3D (המשתמשים בחומרת 3D) לא תובעניים. לכן מבחינת המעבד, עדיפות כמה שיותר ת'רדים (ליבות / HT), כמה שיותר GHZ. האם יש בארץ כבר לפטופים עם סנדי ברידג'? כמו כן, מבחינת זיכרון, לפחות 6 GB. גודל מסך בין 15" ל 17" משקל לא חשוב. זמן סוללה לא חשוב. יציאת HDMI תהיה תוספת נחמדה. אם יש לפטופ עם חיבור פרללי זה יהיה מעולה, אם לא אז שיהיה בלפטופ PCMCIA כדי לשים מתאם. HD לפחות 500 GB. אין העדפה לחברה. נ.ב. התקציב גמיש לשני הכיוונים בתודה מראש, עמרי

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Anna1987,

שלום, מהו מחיר סביר למחשב יד ראשונה בעל המרכיבים הנ"ל? ומה לגבי מחשב יד שניה? תודה מראש! 1. - חסר הרד דיסק CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB CD: DVDRW MOTHER BOARD: D635EC GRAPHIC : Nvidia GF9400GT HARD DRIVE: **No hard drive** 2. - חסר סידי CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB GRAPHIC: Nvidia AX4350 16BD2-H CD: **no cdrw** HARD DRIVE: *HD 160GB 3. - מערכת שלמה CPU: Core 2 Duo E7200 RAM: 2 GB GRAPHIC: ATI Mobility HD 3600 MOTHER BOARD: DG31PR HARD DRIVE: HDT722516DLAT80 CD: DVDRW 4. - אין סידי CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: 1 GB RAM MOTHER BOARD: DG35EC HARD DRIVE: HD 160GB CD: **no cdrw** 5. - חסר זיכרון CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: **No RAM** MOTHE…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  9. שלום, קיבלתי הצעה לרכישת מחשב לפי המפרט הבא: SAMA / Achiles + 500Watt מארז + ספק-כח Gigabyte H67MA-D2H + USB 3.0 לוח אם Intel® Core i5 2300 2.8GHz מעבד 4GB DDR-3 1333 MHz זיכרון WD 1TB SATA-3 דיסק קשיח Nvidia GeForce GT430 1GB + HDMI כרטיס מסך High Definition 7.1 כרטיס קול --- --- LG DVD-RW X22 צורב DVD Realtek 1 Gigabit כרטיס רשת Logitech Wireless מקלדת Logitech Wireless עכבר אופטי Creative 2.1 SBS A320 רמקולים Samsung 23" LCD Full-HD מסך רחב אני מחפש מחשב לשימוש משרדי + אינטרנט + וידאו (כולל HD), תוכנות סטטיסטיות ואקסלים כבדים. אני כן רוצה מחשב יחסית חזק שלא יתאמץ מידי אם פותחים 3-4 דפי אינטרנט + אימיול + אקסל וכו'. האם זה נראה לכם סביר מבחינת…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב והחלטתי לקנות DELL נייד , השימוש שלי הוא דיי כללי אינטרנט סרטים הורדות יכול להיות שאעבוד קצת עם סאונד( cubase )אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי מעמד לכמה שנים טובות, ההתלבטות שלי מתחלקת לשתיים: האם המחיר של ה-xps 15 מצדיק אותו ועדיף על ה-inspiron 15R ? והאם כדאי לי לקנות מחו"ל בגלל הפרשי המחיר...? ****לשתי הדגמים שאני מתלבט יש מעבד Intel® Core™ i5-480M (2.66GHz, 4Threads, turbo boost up to 2.93Ghz, 3M cache) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. אני צריך מחשב חזק לחישובים מדעיים בעבודה תקציב 10000 ש"ח מעבד i7-2600 (למרות התקלה הידועה בצ'יפסט) מסך לפחות 24 אינץ עם פאנל שאינו TN- גרפיקה - אין אפליקציות גרפיות. הדרישה היחידה היא תמיכה בשני מסכים. המחשב יקנה בזיגזג 2000 כולל הרכבה עדכון: מפרט אפשרי: G.Skill Ripjaws-X 2x2GB (4GB) DDR3 1333MHz CL7 - F3-10666CL7D-4GBXH 1 320 ש"ח Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 - TRAY - קירור מצויין למעבד: לא תודה 1 1,440 ש"ח Dell 24" UltraSharp U2410 Monitor IPS 1 2,360 ש"ח ANTEC SOLO Quiet Mini Tower Case - B.STOCK 1 349 ש"ח GIGABYTE GA-H67MA-UD2H (H67) - mATX - 951002 1 638 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 1 170 ש"ח HEC RAPTOR ספק כח 400W כ…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ashafir,

אני מעוניין לשדרג את המחשב הזה OS: Win7 Ultimate 32bit BIOS: Award modular BIOS v6.00PG Processor: AMD athlon 64 x2 DUal Core 6000+ (2CPUs), ~3.0GHz Memory: 2048 MB RAM Display: Nvidia Geforce GTX 260 Power: 550 לאחד יותר חזק שמריץ משחקים ותוכנות גרפיקה הרבה יותר מהר ואפקטיבי יש המלצות? (בלי שדרוג כרטיס מסך)

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. שלום, יש ברשותי מחשב מצויין של DELL LATITUDE E5410, מחשב מצויין מכל הבחינות. א-ב-ל, לפעמים יש לי בעיה בקליטה של האינטרנט האלחוטי שלנו בבית (אני מניחה שזה בגלל המיקום של הראוטר ואין אפשר להזיז אותו עד למחשב שלי), לעיתים הוא פשוט לא מצליח להתחבר או שהחיבור מאוד איטי. אבל לשכנים אין שום בעיה יש איזה חיבור חיצני שאפשר לחבר לנייד שיגביר את הקליטה? הראוטר הוא של D-LINK אגב, שאלה נוספת!!! אם יש לי אפשרות בחדר לאינטרנט קווי, אבל אורך הכבל לא מספיק עד המחשב, יש אפשרות למתאם ואז כבל נוסף שימשיך עד המחשב עצמו? ואז אין צורך באינטרנט אלחוטי. או אולי יש אפשרות לחבר ראוטר נוסף בחדר שלי? אין לי מושג.............

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות לאישתי לפטופ 15" שיוכל להריץ גם פוטושופ ו-MATLAB. היא גם אוהבת לפתוח אלף תוכנות ודפי אינטרנט ביחד, אז MULTITASKING זה חובה. סביב 4000. ראיתי את ה-HP PAVILION DV6 3125. המלצות נוספות? ביקורת על ה-HP? תודה.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by original,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יוריד מהביצועים אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis, Metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by or04,

שלום, בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אחרי קריאת מספר סקירות החלטתי כנראה לקנות מחשב של Dell - גם בגלל האחריות (3 שנים) וגם בגלל האמינות. כרגע אני מתלבט האם לקנות את ה-N3010 או ה-N5010. (שניהם I3) הצורך שלי הוא במחשב בעיקר לנסיעות וצפיה בסרטים. ממה שקראתי וראיתי, החסרונות של הN3010 הם חוסר בכונן DVD, ומסך קצת קטן כדי לצפות בו בסרטים. לעומת זאת, החסרונות של הN5010 הם זמן סוללה קצר יותר והוא מסורבל יותר. הלכתי לחנות לראות את שניהם וזה רק השאיר אותי יותר מבולבל.... אשמח לשמוע הצעות - מה אתם הייתם מעדיפים ולמה? מה אתם ממליצים לי? תודה

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by L1ron,

דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11715 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11915 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.ksp.co.il/hma…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by Gazple,

חברה היום אני כנראה הולך לקנות תחלקים האלה: GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box 1x4GB Kingston 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ V4 Black Edition Middle Tower Series Black Case MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio CX 500W Active PFC 12cm Fan עכשיו יש משו שצריך להוסיף? כמו כרטיס רשת... צורב... ועם אין לי צורב אז גם המחשב לא יוכל לקרוא דיקסקים צרובים או רק אי אפשר יהיה לצרוב? אגב הספק כוח יחזיק מפרט כזה? זה של CORSAIR משו כזה... ואני גם צריך להוסיף קירור למעבד? אני לא עושה OC אומשו... אז זה בא עם קירור ?[br]פורסם בתאריך: 2.02.2011 בשעה 14:10:17 חחברה די דחוף אני עוד שנייה הולך ואני רוצה לדעתמ…

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by yuvalbs2,

שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מדגם ASUS U35JC. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LZlGKC46txkdwkkg אבל לפני כן אני רוצה לברר האם יש לו יכולת להוציא אות VGA ו-S-VIDEO. למחשב יציאת HDMI בלבד, אבל הבנתי שיש ניידים שמסוגלים להוציא דרך הHDMI גם אותות אנלוגיים מהסוג שציינתי בעזרת כבל פשוט(ללא ממיר) דוגמת הכבל הזה: http://www.dealextreme.com/p/gold-plated-1080p-hdmi-to-vga-audio-adapter-cable-1-2m-33557 ייתכן שכבל מסוג כזה אפילו כלול בבנדל שמתקבל עם המחשב, אבל זה לא כתוב בשום מקום באתרי המכירה שחיפשתי בהם. מישהו יודע איך ניתן לברר האם זה עובד או לא? כי נראה שהמשווקים של ASUS לא יודעים הרבה חוץ מלהזיז קופסאות...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. צריך מפרט למישחקים וסרטי HD סכום עד 4500-5000 לא מעל אני משחק בהרבה משחקים אבל לא חובה לי לשחק אותם על כול ההגדרות בשמיים... רזולוציה כמו שיש בהמשך היא מספיקה אני צריך שיהיה על הלוח תמיכה ב S/PDIF ולפחות 6 כניסות USB עדיפות לכרטיס מסך של NVIDIA (בלי סיבה מיוחדת היו לי רק כרטיסים שלהם ואני מרוצה) וחשוב יציאת DVI כרגע אני עם רזולוציה של 1050*1680 מסך 20 אינץ רחב רמת שקט 7-8 אני לא מתכנן OC או שידרוג מסיבי למחשב הזה מערכת הפעלה 7 שאני יתקין לבד לא חובה הרכבה בחנות לא צריך ציוד הקפי כמו מסך מקלדת עכבר או מסך וגם צורב לא צריך

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  21. שלום חברים להלן המחשב שבניתי לפני שידעתי על הפגם המדובר של INTEL, בתחתית תראו את האלטרנטיבה של המעבד ולוח האם שבחרתי לאחר מכן: CPU: Intel i5 2gn 2400 TRAY. MB: Asus P8h67-m HD: WD Black 1 TB wd1002FAEX MEMORY: GSKILL CL7 f3-10666 cl7d DVD B: Sony Ad-7260S Case: TT Soprano vg-7000bws. Supplier: HEC win+ 700W GG: Sapphire ATI HD 6950 2GB CPU COOLER: Zalman CNPS 7000c- alcu. לאחר שהבנתי מה קורה עם INTEL בחרתי ב: Phenom II X4 965 tray ועכשיו לשאלות החשובות: 1. איזה לוח אם כדאי לקחת עם המעבד הנ"ל? 2. האם המפרט בסדר? מה הייתם משפרים ולמה? (תוך כדי שמירה על התקציב + - , הנחת היסוד הינה שהתקציב הנ"ל נע בין 4300-4600 עם מעבד AMD) 3. למעשה תכננתי להישאר עם מסך ה-LG 19 שלי, גילו כבר…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by ליהי,

1. תקציב: עד 6,000 ש"ח אין לי כוונה לבזבז סתם כסף, אם אפשר לחסוך זה יהיה מעולה. אם זה בלתי אפשרי, אז לא. חריגה של עד 500 ש"ח. 2. אני מעצבת גרפית והמחשב משמש אותי לעבודה ולימודים, על בסיס יומי קבוע, שימוש מאוד אינטנסיבי. אני משתמשת בתוכנות adobe cs5: photoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver 3. בכל הנוגע לציוד היקפי זקוקה רק לרמקולים. עדיפות ל-LOGITECH. לגבי מסך: זקוקה למסך עם פנל IPS. קצת בדקתי וחקרתי בנושא ומצאתי את ה-DELL U2311H שצריך להיות מסך מעולה במחיר שפוי לחלוטין. אשמח להמלצות נוספות. 6. השקט חשוב לי ברמה של 5. 7. לא מתוכנן OC 8. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות, לא במערכת הפעלה. 9. אין העדפה לחנות מאחר ואני לא מכירה חנות אמינה באזור השרון, אשמח…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בגדול המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ומשחקים לילדים קטנים (קומפי) אז למעשה אני צריך מחשב ,מסך ,מקלדת ,עכבר, קומפי,רמקולים והמחשב ירכש מKSP אז אם המפרט יהיה משם זה יעזור. ממש תודה מראש לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  24. שלום אני טס לחול ומעוניין לקנות שם לוח אם מעבד וכרטיס מסך, אני צריך מפרט חזק מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ומשחק במחשב ,בנוסף איזה ספק כח יתאים למפרט מאחר ואני מרכיב את המחשב בארץ התקציב הוא עד 1200$

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by david2k,

שלום לכולם אניודע שפתחתי הרבה נושאים עלזה אבל אני חייב עזרה אחרונה אני מתכוון להזמין מחר תמפרט הזה אז בשביל השקט הנפשי שלי אני מעוניין בחוות דעת אחרונה וחביבה לגבי המפרט מעבד : Intel Sandy Bridge Core i5 2500k Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור ומאוררים : Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler לוח אם : Gigabyte GA-PH67-UD3 H67 CHIPSET זכרון : G.Skill RipJaws 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBRL דיסק קשיח : Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ כרטיס מסך : Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI כוננים אופטיים : LG GH24 SATA x 24 Black מארז : Cooler Master 690 Black ספק כוח : Enermax Pro82+ 525Watt 80Plus Bronze מחי…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.