ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שלי עכשיו : מעבד : intel core2 quad Q6600 2.4GHz לוח אם : gigabyte ga-p35c-ds3r זיכרון : 2gb RAM כ.מסך : geforce 8800 gt חשבתי לשדרג את הכ.מסך זכרונות והארד דיסק ל : Radeon HD7790 1GB 2X4GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח ssd כלשהו. האם זה אפשרי? האם זה כדאי בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי ביקשתי כאן מפרט לפיתוח עד 4000 ש"ח. קיבלתי מפרט שהתכוונתי לקנות, אבל בגלל בעיות במעבר דירה העיניין נדחה. אני מצרף פה את הבקשה המקורית שלי והמפרט שקיבלתי, ואשמח לשמוע אם יש במקרה איזה דיל שיכול להיות יותר משתלם עכשיו. תודה! גיא --- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה מחשב NUC מלבד מה שמגיע איתו בנוי אני צריך להוסיף זכרונות וSSD התקציב שלי עד 3700 שח אני חשבתי על להוסיף את ה Corsair Vengeance 2x8GB Low Voltage DDR3L 1600Mhz CL9 SODIMM Kit ולגבי הSSD אני לא יודע כי יש הרבה סוגים וכל אחד והחסרונות שלו או שאולי עדיף לי לקחת M.2 בכלל? אז אני שואל פה האם הזכרונות שבחרתי טובים ואיזה SSD יהיה הכי מתאים ושלא יעבור את התקציב אגב כל החלקים נקנים מחברת KSP.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט למשחקים ב-3K ללא OC וללא ציוד היקפי. הרכבתי אחד, אם יש מה לחדד תחדדו: חנות - Skypc AMD 64 3600 AM2 (ע 704שח). Albatron K8NF4-AM2 (ע 357שח). Kingston DDR2 512MB 667MHZ (ע 268שח X2 סה'ך 536שח). Westren Digital WD2500KS 250GB (ע 405שח). LEADTEK WinFast PX7600GT (ע 776שח). NEC AD5170A X18 (ע 168שח). FOXCONN TLM-454 + 350W (ע 225שח). סה"ך: 3171שח. מעבד AMD כפול ליבה בגלל הביצועים העדיפים על הPD, ובעיקר בגלל העלות הנמוכה של הלוחות. זיכרונות עם מחיר מאוד מפתה. ספק + מארז אמורים להספיק. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! השתחררתי לפני 4 חודשים ואני ממש בבלאק אאוט מטורף בתחום החומרה והמשחקים. אשמח לעזרה שלכם! 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה Asseto Corsa, BF4 ודומיהם על הרמה הגרפית הגבוה ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 120GHZ - טלויזיית LG. -לאילו הגד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בא לעזרת חבר שלי בבנית מפרט חדש לכבוד הבית החדש שלו. מה שהוא צריך: מערכת(CPU GPU MB ספק כח והכל, הקופסא) כרטיס קול איכותי להקלטה והשמעה במערכת 5.1 מערכת 5.1 סראונד מסך הרכיב היחיד שהוחלט הוא המסך, שיהיה DELL 2408WFP נא לשים לב שכל הדברים שהוא צריך שרשמתי כולל המסך, צריכים להגיע לעשר אלף, מותר לחרוג אבל לא להגזים. 8GB RAM, המחשב ישמש הרבה לעריכה גרפית כרטיס מסך חזק, לא הרבה משחקים, אבל שוב הוא יעשה עריכה גרפית ואם הוא ירצה לשחק, שתהיה לו האופציה מארז איכותי, לא מצועצע, השקט מאוד חשוב (9 מ10), אז מארז שקט ומאוורירים שקטים, שיהיה לא עם מיליון לדים וזה, מארז איכותי (חשבתי על הANTEC P190 או משהו בסגנון) לאיכסון, SSD וHD, אין הרבה מה לדבר פה הסאונד, מערכת סראונד, (5.1…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט למחשב ביתי עד סדר גודל של 4000 ש"ח ללא מסך. (לא לחרוג בבקשה, אלא אם זה מסיבה ממש טובה ובלא הרבה כסף.) המחשב צריך לשמש לעבודה ומשחקים. אני לא hardcore gamer אבל אני כן רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה איכותית וחלקה. היום יש לי GeForce 2 32MB של ASUS והוא כבר מאבד יכולת אל מול המשחקים. בקיצור, הנה דגשים למפרט: * מעבד 2.4GHz * זיכרון - 256 מגה. * HD - 40GB Maxtor * DVD-ROM * כרטיס המסך חייבת להיות עם יציאת DVI * בלי overclocking בשום רכיב ועוד שאלה: אם אני קונה מעבד 2.4 ג'יגה-הרץ, במהירות 533 מה"ז, איזה לוחות יתמכו לי בזיכרון במהירות 400 מה"ז? (בלי OC!) יש טעם בכלל או שעדיף להסתפק בזיכרון של 333 מה"ז? ההבדל משמעותי? תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים, אני צריך לקנות מחשב השבוע כבר בזבזתי שעות על לקרוא את ההודעות פה ועדיין אני לא מבין שיט מה עדיף CONROE 6300 או איזהשהו כפול ליבה של AMD? כמו כן איזה לוח אם צריך לקנות להם מה הקטע הזה שיש אלף לוחות אם וכולם עושים את אותם הדברים. איך בנאדם אמור לבחור..? במקרה שלי אני לא צריך אוברקלוק ולא שופ פיצ'רים של לחבר 4 הארדיסקים בו זמנית או 2 כרטיסי מסך וכו' שיהיה בו את הסוקטים החשובים (לא יודע איזה..) ושאפשר יהיה לחבר עליו מסך דק... כרטיס מסך מובנה איכותי יכול לעזור שכן אני לא בטוח ביכולות התקציב המדהימות שלי ובכל מקרה זה לא יהיה מחשב משחקים... דבר נוסף זה UPS האם שווה לקנות? בבקשה לפרט כאילו אתם מסבירים לאוטיסט.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה רק למשחקים ואולי שירים בקטנה, התקציב הוא עד 3500 פלוס מינוס. אז ככה.. .אין לי ממש העדפה ל amd או intel, שלא יתחמם, ושיעבוד חלק ומהר על half life 2 למשל fps 100 ו ping נמוך... הא.. ושכחתי.. זה לא כולל את המארז, מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת. תודה... זה דיי דחוף
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט סופי מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1804 לוח אם: ASUS P5B DELUXE ¤1132 כרטיס מסך: 7600GS או 7600GT שעוד כחצי שנה אני אעביר למחשב שני בבית לחיבור SLI (כרגע יש לו 7600 GT ) ואני אשדרג לכרטיס dx10 750¤ זיכרון: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 1510¤ מארז: Lian-Li Aluminum Midl-Tower PC-A10 Black¤1415 המחשב ישמש בעיקר למשחקים, וshering כאשר מתוכנן ביצוע OC. הדברים בהם אני מתלבט וצריך יעוץ ספק כוח (שיתאים לOC ולכרטיס מסך ה"חזק" העתידי) דיסק קשיח: או אחד של 250 או שניים של 150 (7200 SATA II) בתצורת RAID0 אני לא כל כך בטוח עד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב. כרטיס…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם אני רוכש מחשב שמיועד לעריכת וידאו בצורה מסיבית, שימוש בעיקר בתוכנות של אדובי. אשמח להמלצות לשידרוג: האם לשדרג מעבד ל 9900K הם לשדרג לכ.מסך 2080 ? יש לי עוד כ4000 פנוי אחרי המחיר של מפרט זה. ואם יש המלצות לשינוי קונפיגורציה אשמח לשמוע, חשוב לי מחשב חזק ושקט זה המפרט שהציעו לי : מעבד Intel i7-8700K 6 Cores / 12 Threads 3.7 GHZ up to 4.7 GHz …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר ישן ועושה בעיות, אז אני מחפש מפרט למחשב חדש תקציב - סביבות ה-3200 (אפשר לחרוג או ההפך אם אפשר לחסוך) שימושים - גיימינג ושמיעת מוזיקה (רק שמיעה) אני מעוניין לשחק ברוב המשחקים בצורה חלקה כאשר אני על הגדרות בינוניות עם טיפה נטיה לגבוהות. בקשר למסך, אני יקנה בהמשך אם ארגיש צורך. ציוד היקפי - אין צורך בציוד היקפי שקט - מ-1 עד 10 השקט חשוב 8, כלומר בהחלט חשוב אבל לא קריטי. אוברקלוק - מה זה? אין צורך בחנות מסוימת.. רק שתהיה אמינה שדרוג - מעדיף שתהיה אפשרות לשדרג בהמשך (אבל לא באופן מאוד משמעותי) וואלה מי שעוזר מלך
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, שואל בשביל חבר, תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה, עריכה גראפית - פוטושופ בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב לצרכים דיי בסיסיים, אינטרנט תמונות וקצת מולטימדיה לא צריך ציוד היקפי\מסך\הרד דיסק תודה רבה לעוזרים אם 3000 זה יותר מדי אז אפשר גם זול יותר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חוות דעת על המחשב : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9205 איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא שווה את הכסף שדורשים אליו, או שבסכום זה, אני יכול לקחת משהו יותר טוב(יחס עלות - תועלת)?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי .. המחשב הנוכחי שלי דיי תקוע ( בלשון המעטה ) .. ופירמוט וניקוי נוסף כבר לא אעשה לו .. ואני דיי תקוע עם הרבה עבודה ובלי מחשב מתלבט בין 2 מפרטים שהמליצו לי עליהם ( אם אתם יודעים על משהו יותר כדאי אשמח לדעת עליו ).. הצרכים הם בעיקר לעריכת וידאו / תמונות / גרפיקה,ובעדיפות קצת פחותה : 3D ( CINEMA4D ) התקציב הוא עד 5500ש"ח מפרט 1 : מפרט 2 :
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב dell 14z 5432 יד שניה המחשב מגיע עם כרטיס מוסך על הלוח 4000HD וכרטיס מסך נוסף Radeon HD 7570M הבנתי שצריך להגדיר לכרטיס אם איזה תוכנות הוא יפעל (בגלל חיסכון אנרגיה) השמח לעזרה איך בדיוק אני מגדיר אם איזה תוכנות הכרטיס יעבוד תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמצא בבלבול, אשמח לעזרה מקצועית. מטרות המחשב? בעיקר לצרכים רגילים ועריכת תמונות ( קבצי raw, לייטרום ופוטושופ). * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1080x1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2ק"ג. פחות מכך יהיה מעולה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא דיל ברייקר. אשמח למשהו סביר (אזור ה- 4 שעות). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל סוחב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כרטיס מסך חיצוני אם התקציב מאפשר. (האם קריטי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט בשביל חבר.. אז ככה הוא צריך מפרט חזק לקידוד סרטים עריכת וידוא.. הוא לא משחק במשחקים בכלל! הוא צריך שני מסכים+קרטיס עריכה... התקציב גמיש קצת פחות קצת יותר לא כל כך משנה... פירוט: מסכים עדיף 19 אני חשבתי על לג' 900 פ מעבד: אינטל כמובן זכרון גיגה ? הארדיסק 160 + ? מקלדת רמקולים צורב כונן דיסקים דיסקטים.. לא נירא לי שצריך... בעצות התרכזו במעבד לוח אם זכרון משכים כרטיס עריכה תודה מראש על המפרט
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פורסמה היום ביקורת על הווסטרו 3300 של דל, וכמו שהיה צפוי זמן הסוללה שלו בינוני מאוד: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3300-Notebook.35967.0.html שעתיים ועשרים דקות בגלישה, או שעה וחצי בהרצת DVD. רק לשם השוואה: מקבוק 13 אינצ': 4 שעות וארבעים דקות בגלישה, או 4 שעות וחצי בהרצת DVD. לנובו L412 3 שעות וארבעים דקות בגלישה, או שעתיים וחצי בהרצת DVD. אייסר 3810T 7 שעות ורבע בגלישה, או כמעט 6 שעות בהרצת DVD. מקורות: http://www.notebookcheck.net/Review-Apple-MacBook-Pro-13-2010-04-2-66-GHz-Notebook.33236.0.html http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-Thinkpad-L412-Notebook.31514.0.html http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-3810T-Notebook.18238.0.html
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כמחשב ביתי אך גם ללימודים (פיזיקה, ממה שאני מכיר צריך להריץ matlab. אולי עוד דברים שאני בינתיים לא מכיר.). מעוניין במחשב באיזור ה14 אינטש עם סוללה שתחזיק כמה שעות טובות ללא הטענה. התקציב הוא באיזור ה3000 עד 3500. מצאתי את המחשב הבא שנראה מתאים למישהו יש ניסיון איתו? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליבנות מחשב עד 6 אלף שקל, אבל שיכלול את מעבד הI7 וכרטיס מסך ה580GTX או 5970 או 480GTX בלי ציוד היקפי מישהו מוכן לעזור לי בזה תודה אני ישמח. איפשר לחרוג אבל טיפונת זהירה :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב למשחקים, ואני רוצה לקנות אחד בתקציב של 4K. בקשות מיוחדות: *ללא מסך ורמקולים, אבל עם מקלדת ועכבר. *אני צריך להכניס בתוך התקציב גם ראוטר אלחוטי שתומך בVPN (יש עדיין כאלה שלא תומכים בכלל? אני זוכר רק שבימים הראשונים של הADSL היו כאלה...) וכולל גם 4 פורטים של רשת חוטית כי יש לי פריסה חלקית של רשת חוטית בבית. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין למכור את החלקים הבאים, אשמח לקבל הערכת מחירים: מעבד: E8400 לוח: GA-EX38-DS4 זכרונות: 2G OCZ DDR2 1066mhz כמובן שהכול תקין ועובד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-