ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אין צורך בציוד היקפי 461.26 461.26 1 HEC Compucase "CI-6A21" Midi Tower ATX 400W Blue&Black 795.06 795.06 1 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 WINCHESTER Tray 49.42 49.42 1 Thermaltake "A4004-04" TR2 M3 SE for K7 CPUs -Retail 939.82 939.82 1 Gigabyte "GA-K8N-Ultra-SLI-939" nForce4 SLI w/ sock-939 590.00 295.00 2 GeIL Value "GE5123200" DDR400 / 512MB CL2.5 + Blue Aluminum Heat Spreader -Bulk 1,147.39 1,147.39 1 GIGABYTE "GV-NX66T128VP" Geforce FX6600GT 128Mb 128Bit Bulk SLI DDR III PCI-Express 508.73 508.73 1 Western Digital "WD1600JD" 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk 46.13 46.13 1 Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", Black -BULK 183.47 183.47 1 L…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שכתוב בכל מקום על כרטיסי geforce 8400m gs שהכטיס הוא עם X MB יעודיים (dedicated) והוא up to X MB. איך ואיפה אני משנה את ההגדרות כך שלכרטיס יוקצו לצורך העניין 256MB? האם זה פוגם בכרטיס? מסיר אחריות? האם צריך לשים משהו מיוחד? קירור או חבריו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה...אני צריך מחשב נייד לצרכים מנימלים כמו: אינטרנט,word,execl,אימייל,משחקים ישנים. הנה המפרט של המחשב הנייד באתר הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZ3EG1.6 תודה רבה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, ולהלן הפירוט: (אם אפשר בפחות מ2000 אז בכלל מגניב..) * מטרות המחשב? שימוש כללי (אינטרנט, אופיס, מוזיקה) כן חשוב שהוא יהיה אופטימילי כמה שניתן למולטי טאסק. * גודל המסך? 13-15, עדיפות למט אך לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? רצוי אך לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, הסוג לא משנה. * כונן אופטי? יש צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא Acer. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני לא מבין בהרכבת מפרטי מחשב והייתי מבקש את עצתכם. 1. תקציב : 3000 ש"ח לערך. 2. מטרות : שימוש משרדי , צפייה בסרטים , אינטרנט , שימוש בתוכנות אופיס. 3. ציוד היקפי : זקוק למסך , רמקולים , מקלדת ועכבר - האם יש משהו נוסף ששכחתי ? 4.זקוק גם לצורב dvd . האם הכרחי לקנות כרטיס מסך וכרטיס קול או שלמטרותיי לוח האם יספיק ? 5. מעדיף מעבד אינטל 6. לא מבין לגבי הקירור - אשמח לשמוע לגבי הנושא 7.זקוק למערכת הפעלה חוקית - מה אתם ממליצים xp או ויסטה ? וכן להרכבת המחשב כולל התקנת מערכת במעבדה. 8. לא יודע לגבי oc . 9. האם צריך לקנות מערכת אל פסק ? 10. איזה ספק כוח מומלץ לקנות ? האם תוכו לחוות את דעתכם לגבי המפרטים האלו : 1. מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב עד 2000שח ללא ציוד היקיפי, הוא צריך לשבת במספרה ואליו צריכים להיות מחוברים שתי מסכים עם כרטיס טלויזיה ושכל אחד מהם יוכל לראות ערוץ אחר. רצוי שהגודל של המחשב יהיה קומפקטי כמה שניתן, אלה הדרישות היחידות מהמחשב. תודה מראש. אליאור
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרוש מחשב נייד בסביבות ה- 4K, יש לי הצעה על מחשב של Dell , עם מעבד i3, כונן SSD 500GB וזיכרון 4G. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים קלים.(אם בכלל). * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך: סטנדרטי. * משקל רצוי: לא כבד מידיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500G SSD * כונן אופטי: צורב DVD * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: המליצו על DELL אבל לא נעול. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לפני כשבוע רכשתי מחשב מדגם asus v451lb ca100h . נתקלתי בתופעה מוזרה שלפעמים המאווררים מתחילים להאיץ את פעולתם ועושים רעש גם כשמחשב במנוחה.. האם זה תקין..?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את המלצתכם בקניית מחשב גיימינג שנע בין המחירים 9000-8000. הקנייה כמובן תתבצע בארץ ולא בחו"ל. חקרתי את הנושא כבר רבות מכל הכיוונים (כרטיס מסך, מעבד וכו' וכו') אני מאוד מעוניין לשמוע את דעתכם. תודה מראש לעוזרים! (:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט החזק ביותר מבין המפרטים המופיעים בקטגוריה לעבודה משרדית. השאלה היא - האם הוא מספיק מעל ומעבר לצורך של מתכנת , בשפה כבדה כמו JAVA עם כל הפונקציונאליות שלה?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, תכנות, עיצוב (פטושופ, בלי דברים כבדים של תלת מימד) * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות ל-FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה ואם אפשר אז מסך מגע * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות שיחזיק את השלוש שעות של עבודה רגועה (OFFICE) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מחיצה קטנה יחסית + לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, סומך עליכם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך בגודל 15…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (ללא ציוד היקפי) בימים הקרובים. המחשב מיועד לשימושים כלליים, תוכן HD ולגיימינג קל-בינוני. אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA כיוון שהדרייברים של AMD ללינוקס (בעבר לפחות), היו מלאי תקלות. אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הבא מ-KSP (יש רק מחיר סופי ולא מחיר על כל חלק כיוון שלקחתי את החבילה שהם מוכרים ב-1880 ושדרגתי זכרונות וכרטיס מסך): מעבד: Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: Asus H81M-C LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT כרטיס מסך: Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח: Wes…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחשב חדש למשרד. חשוב לי שיהיו חלקים אייכותיים, לא יקרים בהכרח. מעבד INTEL לוחות אם ASUS \ GIGABIT צ'יפ סט INTEL או משהו מומלץ אחר. כרטיס מסך איכותי אך לא יקר. כנראה שאתקין windows 7 אז שיתמוך בקלות. זכרון פנימי DDR2 נראה לי מספיק, אלא אם כן ממליצים על DDR3 ולא לעלות הרבה במחיר.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון, יש לי מחשב במפרט הבא: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ Scythe JAPAN KATANA 3 Gigabyte GA-Z68AP-D3 FSP 700W 80GHN 120mm Kingston 4GB DDR3 1333 x2 Samsung 1TB Sata II 32MB SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI SONY NEC DVDRW DVR x 24 התפנו לי כ400 ש"ח לשידרוג. על מה ממליצים? ssd או אולי משהו אחר? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה אפשרי לחבר MSI WIND לטלויזיה לטלויזיה יש רק את החיבורים אדום צהוב לבן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ומטרות סטרימינג ועריכת הסרטונים להעלה לאינטרנט. טווח המכירים שלי הוא כ 8000 (אעדיף לא לחרוג מהמחיר ביותר מידי)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤823 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤267 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value ¤256 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤415 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV365 צורב Pioneer DVR-215 Silver X20 DVD ¤141 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215SV מארז כולל ספק Antec SONATA Designer 500W ¤766 כמות:1 http:/…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וגם אין לי מושג איך הוא הגיע לשם :? משהו יודע מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, נכנסתי לפה על מנת להיעזר בכם בקניית מחשב נייד. אני סטודנט, ומטרת המחשב תיהיה בעיקר בתחום הלימודים. וורד אקסל תוכנות גרפיקה וסטטיסטיקה וכו'. אני צריך מחשב חזק מהיר ואיכותי שיש לו מרכיבים טובים. חשוב לציין שאני מעדיף ביצועים טובים על פני ניידות ומשקל מכיוון שהמחשב יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן וינוע אחת לשבוע. מחיר המחשב צריך לנוע בין 6000-7000 ש"ח. מה אתם אומרים? איזה מחשב/ מרכיבי מחשב כדאי שיהיו לי? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני עובר כבר איזה חצי שעה ומשווה בין הדגמים ולא מבין מה עושה את ההבדל בכלל, ואת ההפרש הגדול במחיר בפרט.. יש מחשבי T בעלי מפרט איטי יותר מ-R וכן להפך, אז חוץ מהמשקל מה בדיוק שונה ביניהם? מה הופך את ה-T ליוקרתי ואת ה-R לזול?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=52476&item=5116263806&rd=1#ebayphotohosting שווה לקרוא הכל על המפרט, דיי מעניין. אמנם יצאו כמה חידושים מאז הצעת הביד הזה למכירה אך עדיין זו מערכת לא נורמאלית.. שווה??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר ששני לפטופים נגנבו מביתי ביחד עם המון ציוד היקפי, אני חייב לקנות לפטופ חדש, אבל מרוב היצע וחוסר פוקוס אני ממש לא יודע מהיכן להתחיל, התקציב שלי הוא עד 5500. חברת אם טובה, toshiba, asus, dell, samsung, lenovo חשוב לי שהמסך יהיה 15" מעבד חזק, i7 זכרון מינימום 8 gb ושיהיה כונן-צורב בעיקרון המחשב הוא לשימוש יומיומי, אבל מדי פעם אני בטח אחטא באיזה משחק טוב, אז כרטיס המסך צריך להיות מספק + ממה שנתקלתי עד עכשיו, המפרט הבא נראה הוגן, במחיר של 4220 ש"ח, אשמח מאוד לשמוע את תגובותיכם והצעותיכם. Toshiba Satellite Satellite L755 -1NH מעבד: Intel® Core™ i7-2670QM 2.2Ghz זיכרון: 8GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WX…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה מתחת ל 6, זה סבבה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים + maya/blender/max, UDK ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך כן מקלדת עכבר כן, מש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3.COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-