ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייד HP Pavilion dv3-4310ej Entertainment (LE434EA) זה הדגם האם משטח קירור טוב יכול לעזור? יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום רב! להלן מפרט שהרכבתי למחשב שישמש למשחקים/עבודה משרדית. ההדגשים שלי הם (בסדר עדיפות יורד): -- חשוב מאוד -- - איכות תצוגת 2D טובה _מאוד_ - עבור עבודה משרדית שבה איכות התצוגה היא גורם מכריע. עקב כך בחרתי את ה-Gainward ככרטיס מסך. - מארז אסתטי שניתן להניחו על השולחן - SFF לא מתאימים לי עקב המבחר המועט והמחירים הגבוהים. כמו כן הבנתי שיש עמם בעיות רעש. -- חשוב -- - רמות רעש נמוכות. - רכיבים איכותיים שיעבדו לאורך זמן. - כ. קול איכותי (יחסית ל-onboard). -- מומלץ -- - אפשרות לשדרוג בעתיד. - עקומת התיישנות מתונה. יש לציין כי אינני מתכוון להמהיר את רכיבי המערכת בזמן הנראה לעין. המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זכר…
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם חכתי הרבה זמן להכנס לפה ולבקש מפרט הינה זה בא טוב אז ככה אין לי תקציב? (הלוואי) כאילו יש אבל לא מדוייק אני יגיד מה הצרכים שלי ואז אני יקנה לי את המחשב כאילו אנחנו נבנה ואז אני ידפיס אותו לחבר והוא יעשה לי בצ'קים אז סבבה ככה יהיה לי נוח לשלם לו ביגלל זה אני אומר שאין תקציב ספציפי אבל פחות או יותר אני יפרט אני לא רוצה את הקונרו לא להציע לי עליו לא יהיה לי שימוש בו..(רק אם יש למשהו משהו להגיד והוא חייב לשחרר את זה על הקונרו אני מסכים חח ...) .אני רוצה AM2 ולסחוב איתו ואז לקנות את הדור החדש שיהיה לAMD (כי בינתיים אין לי שום שימוש בכפול ליבה אני לא מקודד וכאלה. ועד שיצאו תמיכות בכפול אני יקנה את הדור החדש של AMD (אגב במחשב החדש אני רוצה שתחשבו גם שהוא בעצם אמ…
-
- 18 תגובות
- 969 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, עד 5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב השימוש הוא ביתי, אבל צריך שיוכל להריץ אפטר אפקטס, פוטושופ ואדובי פרימייר בצורה טובה/סבירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת מחשב בחנות ווינדוס 10 …
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אני מעוניין רק במערכת I7 החדשה של אינטל שיורכב בה המפרט הבא : שמיועד ל- OC ומשחקים כבדים מעבד 920 INTEL לוח אם ASUS P6T DELUXE מאוורר למעבד ULTRA 120 EXTREME 1366 RT 1. איזה מאוורר איכותי כדי להוסיף עם מקסימום איוורור 2. יש מאמר שיש את הגירסה בנחושת האם הוכיחה שמקררת יותר מהרגיל , באם כן איפה ניתן לראות מארז Lian-Li PC-A71 Black כרטיס מסך 4870 ספק כח טרימלטק 600 W 3. מחפש כונן שיצרוב מהיר קבצים בדיסק DVD 8.5 4. הביוס מגיע לעידכון 2 MB איך מעדכנים את הביוס ? צריך חומרה מיוחדת ? 5. מחפש זיכרון איכותי לOC 6 GB עם עדיפות ל- CL 8 חשוב באם משהו חושב על חומרה אחרת נא בבקשה להסביר מדוע ???
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לULTRABOOK בתקציב של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד אך ורק לעבודה עם אופיס, אינטרנט ושיחות וידאו. אני מחפש מחשב עם משקל נמוך ( נסיעות מרובות לחו"ל) צריך שתהיה יציאת HDMI או VGA בשביל לחבר את המחשב למקרנים. אין צורך בכונן גדול. מעדיף שיהיה SSD 128 או לפחות למערכת ההפעלה. אני מעוניין לחבר את המחשב גם לתחנת עגינה. אם יש אופציה שלמחשב תהיה גם תחנת עגינה נתמכת שתקנה בנפרד( לא בתקציב של המחשב) אני אשמח. שמעתי ביקורות לא טובות על המחשבים של ASUS מבחינת מימוש האחריות. רצוי שתהיה חברה אמינה וטובה שאפשר לממש את האחריות בארץ כמו שצריך במידת הצורך. תודה רבה !! מטרות המחשב - עבודה משרדית. * גודל המסך? - 13.3-15.6 * רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי - כמה שי…
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, קניתי HP PROBOOK 4530S והתקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE 32 BIT בעברית. לא קיבלתי עם המחשב שום דיסק של דרייברים, אז נכנסתי לאתר HP להורדת הדרייברים והגעתי לדף הזה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5060882&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swEnvOID=4053&taskId=135&swLang=20#top ויש שם פשוט מיליון דרייברים ואין לי מושג מה להוריד ומה לא.. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לחוות דעה על המפרט הבא למחשב סלוני HTPC לצפיה בתכני HD, שישמש גם לגלישה באינטרנט ולמשחקים לא כבדים במיוחד. המפרט מבוסס בגדול על מפרט ה-high end HTPC שמופיע כאן באתר, והתקציב הוא סביב 4K-4.5K ודי גמיש. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי, אבל אם זה overkill או מצד שני לא מספיק, אשמח לשמוע הערות. מספר שאלות מכווינות: 1. האם הרכיבים האלה תואמים זה לזה (לוח האם מתאים למעבד, זכרונות וכו', והאם הכל נכנס במארז)? 2. שקט: האם נושא השקט (כרטיס מסך עם קירור פאסיבי, כונן קשיח Green ופתרונות הקירור) שהופיעו במפרט באתר הם קריטיים? בכל זאת, מדובר בדירה ולא בבית קולנוע -- יש מדי פעם רעש כלשהו מהמקרר או מהרחוב. אני אשמח אם המחשב יהיה שקט, אבל האם זה מצדיק את המחיר או…
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
סבא שלי הולך לשדרג את המחשב הישן שלו ורוצה לקנות חדש , אני צריך מפרט כזה לא יקר עם הארד 20 ג'יג מארז ATX רגיל ואת כל השאר , סבא שלי לא הולך לעשות OC והמחשב מיועד לגלישה באינטרנט וקצת למשחקים ,מוזיקה אולי .
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אוקי אז הנה מה שאני צריך: מסך לוח אם זיכרון מעבד מארז ספק כרטיס מסך דיסק קשיח לא צריך: כוננים למיניהם רמקולים מקלדות וכו עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.האם יהיה אפשר לשים בNF4 SLI גם כרטיס אחד? או שחייבים שני כרטיסים? 2.האם יש את הכרטיס 6800GT בPCI-E? אני יכול לחכות שבוע עד שבועיים (אבל לא יותר מזה) למחשב אם יש איזה אחרית הימים או משהו כזה תודה רבה לכול האלה שעוזרים! באמת תודה!
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, מטרת המחשב העיקרית היא להתחבר לאינטרנט ולפתוח מעט קבצי תמונות ו-וורד, על XP. והדרישה היא שיהיה אמין. זה סה"כ דורש ,512MB זיכרון אפילו 40GB וP4. הבעיה היא כמובן בתקציב כי הוריי לא מוכנים לשמוע על לקנות מחודש או משומש. ומכאן באה הבעייה שיש בZAP בטווח הזה רק KONKA ו-INFINITY... וגם משיטוט שעשיתי במכרזים המעטים שהיו מעט רלוונטיים נראה שהם היו עם "התערבות אלוהית" ככה שמציאות לא היו. והאפשרות האחרונה היא לקנות ASUS Eee. אבל ההתלבטות פה היא לגבי גודל המסך כי בין כה אבי לא רואה טוב במיוחד. ובהקשר הזה איך גם ייראו על המסך דפי אינטרנט... ובעיה אחרונה... אם וכאשר אקנה את האסוס, איך אני מתקין XP... יש למישהו רעיונות, תשובות, לינקים או כל דבר שיכול להועיל ??? …
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני משדרג את המחשב ואשמח לחוות דעת: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כותרי AAA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 25 אינץ' (בתהליכי קנייה) רזולוציה של 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים כולל ציוד הקפי ומסך. מסך טוב שינצל את הכרטיס הגרפי כמו שצריך ברזולציות גבוהות. לא מתכננן OC. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הדגם עם i7 6500u / 8gb ram / 1tb 7200 / gt 940m 2gb בעקרון פרסמתי ביקורת באמזון בעצמי (עדיין לא אישרו אותה) אבל אני מעוניין לקרוא ביקורת וסיקור מקצועי עליו מאתרים גדולים. מישהו יכול למצוא לי לינקים לביקורות? זה הדגם המדויק http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=910478 פשוט בחול לא מצאתי ספיצפית את תת הדגם של הסדרה X555UB (המפרט זהה) הביקורת שאני מחפש היא על העיצוב, על הרמקול והמקלדת ופחות על ביצועים ומסך (המסך נהדר, אין ספק)
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]עד לפני כיומיים הייתי עם הלפטופ שלי יחד עם ווינדוס אקס פי ועבד יופי. הכל עבד חלק, נקי, ללא תקלות. החלטתי להשתדרג ולהתקין ווינדוס 7.מאז, אחרי התקנת הוונדוס וכל הדרייברים יש לי מספר בעיות מעצבנות שאני לא מוצא להן פתרון ואשמח לעזרה בעניין. - המחשב פתאום מתחמם במצב שינה - רותח ! - אחרי שהוא במצב שינה ללילה שלם כשאני מנסה להפעיל אותו, המסך לא נדלק ואני חייב לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המסך. - מסכי החיווי של הווליום, בהירות מסך, ושאר האפשרויות .. חשוב לי להדגיש שאל…
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי אני צריכה עזרה בהרכבת מפרט העונה על הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, סרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). dot net, java וכדו' מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב 6. האם ישנה העדפה ל…
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב נייד למטרת לימודים, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי. מטרת המחשב היא לימודים, סרטים, קצת גיימיניג וגרפיקה. אני יודע שמק הוא פיתרון אידאלי בשבילי אבל אני מתכוון לקנות מק בעתיד. שני מחשבים שתפסו לי את העיין בסביבת התקציב שעומד לרשותי (עד 4500 עדיף פחות) הם Samsung NP350V5C-S06IL http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=835853hp envy 6 1201 http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=5351065 ההבדל ביניהם הוא שהסמסונג יותר חזק מבחינת מעבד אך אין בו את כונן הssd שלפי הבנתי משפר את הביצועיים. דבר נוסף הוא שהhp יותר קל שזה דבר מאוד חשוב כסטודנט במסתובב עם המחשב. אשמח לדעתכם ואשמח להמלצה על מחשבים אחרי…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מחשב עם core i5 או עם core i7, לשימושים כמו של gta Minecraft וטנקי אונליין ואפילו משחקים מסיבים, במחשב יש כרטיס מסך nvidia gtx 820. תודה לכל העונים!!!!!
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום! אני בעלת לנובו SL500 מבסוטה עד הגג. המחשב חזק ועובד אצלי כבר איזה 8 שנים ממש בטוב. לאחרונה פיתח סדקים במיקום של חיבור המסך... כמו כן, התחלתי להתנייד איתו יותר ברחבי הארץ - וגיליתי שהוא כבד לי מדי (עד היום הניוד היה רק לחצר הבית). מחפשת מחשב שיחליף אותו ויקל עלי. השימושים לא כבדים, לפעמים עורכת טיפה תמונות, דפדפנים מרובים (בממוצע 30 לשוניות פתוחות במקביל בדפדפן), עובדת קצת במדיה חברתית - אבל שוב, שום דבר כבד. בעיקר רוצה שיכיל את מלאנטלפים התמונות שמצלמת ויצליח להריץ סרטים בטוב (בחיבור לטלויזיה). אה! ושתהיה מקלדת נוחה.. ושיהיה חזק (לא ישבר בקלות..). הסכום לא קריטי.. לא בעניינים מספיק בשביל לדעת כמה שווה להשקיע במחשב נייד כיום שיחזיק לאור…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
מחפש נייד לאחותי, לצרכים די בסיסים: -סרטים, אופיס ואינטרנט.-מסך 15.6. -מצלמה ומיקרופון. -usb 3 רצוי אך לא חובה אם זה לא נכנס בתקציב. -HDMI נראה לי די בסיסי וברור אבל בכל זאת רשמתי. יש מי שיביא לי את זה מארה"ב אז לגבי משלוח אין מה לדאוג, רק שתיהיה חנות אמינה. תודה לעזורים!
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום יש איזה אתר בחו"ל שמוכר מחשב נייד זה הדגם- Alienware-m17 אני מיתכוון לקנות רציתי עצה בנוגע המפרט המחשב עצמו מחירו 1400$ רציתי חוות דעת מיקצועית של אנשים כאן מה אתם אומרים על המחיר ועל המיפרט ... זה נישמע הגיוני מפרט כזה במחיר כזה באץ לא מגיעים למפרט מטורף כזה אלה אם תשלם כפול מחיר מימה שנותנים כאן! אשמח לחוות דעת יש קישור לאתר : http://www.technolog.co.il/2008/11/04/1353 עיברית אתר הבית- http://www.alienware.com/products/m17-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-M17&SubCode=SKU-DEFAULT
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי ויש לי 150+- $ אז מה עדיף?? לינקים: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820211014 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145579 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231047 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130283 נ.ב המטרה של השידרוג היא למטרת שיפור ביצועי מערכת וגם שיפור במשחקים עריכה: עכשיו שחשבתי על זה אם אני קונה כרטיס חדש אני אמכור את שלי ואקבל משהו כמו 650 שח - 700 שח יהיה עוד כסף להשקיע ואותו הדבר כלפי הזיכרון מה שאומר: 250 דולר לכרטיס מסך ואלי טיפה פחות 200~180 דולר לזירונות
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח ליצור את הסמלים שנוצרים בצירוף SHIFT + מספר למשל הסימן @ אציין כי צירוף של SHIFT + אחת האותיות כן עובד - הבעיה היא רק עם הספרות. גם לחיצה על ספרה ללא SHIFT עובדת. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. גרסת החלונות היא חלונות 7 תודה
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
עבור חבר טוב, הדרישות הם: מסך 15.6 כרטיס מסך חזק ככל האפשר מעבד I5 כמובן שאין חשיבות גדולה לזמן הסוללה, המחשב יהיה מחובר לקיר רוב הזמן
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גימיימינג כבד, מסך DELL 24' 1920X1200 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?4 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? RAID 0 12. האם חשוב ל…
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-