ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מבקש מפרט טוב עד 1500 שקל(עדיף 100 200 פחות) לשימוש משרדי-אבל מחשב שיחזיק מעמד לאורך זמן כמה שאפשר. עיני נחה על מפרט הI3 שיש בKSP- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&comp=34 השאלה היא כמובן איך האחריות שלהם וגם סיכוי טוב שאנשים פה מכירים מפרטים יותר טובים.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום! אשמח להמלצתכם למפרט עבור מחשב גיימינג נייח עבור בן 13.5 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף בסביבות 4000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 5000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ברזולוציית 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך מערכת שלמה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי די חלש ורציתי לדעת מה כדאי לשדרג בו (במחיר הגיוני -נניח 500 ש"ח. ) כדי שיוכל להריץ תוכנת solidworks (שירטוט 3D) כמו שצריך? אני מצרף פירוט של החומרה. דרך אגב, הוספתי לו כרטיס מסך שהיה לי אבל אני לא באמת יודע אם הוא יותר טוב מהמובנה. תודה לעונים[ATTACH=CONFIG]4918[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שימוש עיקרי עבודה משרדית (office 2010) ושימוש בתוכנות גרפיקה - photoshop, flash, illustrator, indesign וכו'. המחיר גמיש, אבל נראה לי שזה תקציב סביר לדרישות. לגבי מסך - אני סגור על דל u2311, אבל כל השאר גמיש... לגבי שקט - שיהיה שקט ממוצע, לא צריך את המחשב הכי שקט... אני מעדיף לקנות הכל מחנות אחת, נוח לי ksp, אבל גמיש כל עוד שזה בדרום (ב"ש). לאחר קריאה רבה ובדיקות, בניתי את המפרט הבא, אשמח לקבל דעות, הצעות וכו'. אגב, בחרתי ספק כוח גדול בשביל אופציה לשדרוג הארד-דיסקים נוספים וכרטיס מסך בעתיד, במידה ויהיה צורך. Price list updated 08-04-2011 מעבדי AMD Price Units Total Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box 480 1 480 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE Price Units Total…
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, doom 4 -מהי הרזולוציה ה…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
היי, בגדול הפרטים בכותרת. בקטן: המחשב הוא עבור עריכה גרפית, סוליד-וורקס עם הרכבות גדולות ומורכבות וכד'. ניתן לנצל את מלוא התקציב במידת הצורך. לא נדרש שום ציוד היקפי. לא יהיה OC. מה שכן נדרש 16GB RAM, תמיכה ב-RAID וכ.מסך מסדרת QUADRO. אני מתלבט האם רצוי מעבד INTEL XEON.. אני מקווה שהתקציב מתאים תודה..
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
Asus G73Jh-A2 האם גם בדגם הזה של חברת asus ביצועי כרטיס המסך הופכתו? כדי שלא יהיו בעיות התחממות? לינק למפרט -http://www.btotech.com/_e/17_Asus_Laptops/product/asus_g73jh-a2/Asus_G73Jh_A2.htm ועוד שאלה: ידידה שלי טסה לחו"ל בעוד חודש, מה עדיף לקנות את המחשב אוןלין ולשלוח אותו לכתובת של חבר ושהיא כבר תאסוף אותו? או שהיא תלך לחנות עצמה בניו יורק ותרכוש את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך אותו שישמש אותי בעיקר לסרטים ומשחקים וגם לאינטרנט. האם אני יכול להשיג ב-3K מפרט יותר טוב ? אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. אלא רק ברכיבים שציינתי למטה. אוברקלוק יכול להיות שיהיה מתוכנן בעתיד. לוח אם Intel DP55WB מעבד Intel Core i5 750, 2.66Ghz, 8 Mb Cache, Quad core, Turbo Boost, LGA1156, Box מארז מחשב Compucase 6C28 קירור HEC 300AR-TF 300W 80MM FAN דיסק קשיח HITACHI Inspire 500GB 7200RPM SATA 16MB כרטיס מסך Gainward GeForce 9800GT 1024MB DDR3 כונן דיסקים LG SATA X20 SUPER MULTI DVD REWRITER זיכרון פנימי Kingston KVR1333D3N9/2G תודה וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, לא משנה הגרסא. …
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב החלטתי לבחור מפרט מ-ksp אחרי שכבר פתחתי פה נושא ועזרתם לי החלטתי ללכת על זה מעבד-Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE AMD לוח אם- ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זיכרון- X2 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 כרטיס מסך- X800GTO 256MB DDR III, PCI-E SAPPHIRE דיסק קשיח-160GB SATA II 7200RPM 8MB WD כונן תקליטורים-Teac/SONY 1.44 (Black צורב-NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארז-HEC Compucase CI-6919 400W מסך-TFT 17'' 730B 8MS +DVI מקלדת ועכבר-MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים- CREATIVE SBS 370 sub + 2sp הרכבה- Assembly - Computer (New Compon.) Zalman 7000 Cu סה"כ 8252 ש"ח מה דעתכם על מפרט זה תגובות הצעות ו
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל המלצה למחשב נייד לתלמיד במגמת תכנות תקציב עד 1000 ש"ח~ המחשב מיועד בעיקר למיילים אופיס ותכנות בשפת (C (visual studio תודה
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
כן, אני יודע שהתקציב דל ביותר אבל זה מה יש... בסה"כ הדרישות לא מי יודע מה, בסה"כ בעיקר לימודים ואינטרנט, אולי סרט מדי פעם... מה שכן חשוב שלפחות את הדברים האלה הוא יעשה כמו שצריך, בלי להתקע ולהתקלקל ויחזיק לי לכמה שנים. בגדול ראיתי כמה מפרטים מוצעים בKSP המתאימים לתקציב אבל אני לא ממש סומך עליהם, אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי במה חשוב וכדאי להשקיע ובמה פחות. מעבד: אינטל i3 זה דגם מספיק טוב להיום? אולי אפשר להסתפק אפילו בפחות מזה(G620 וכו')? זיכרון: יש לי היום זיכרון של 2G ולא נתקלתי בבעיות. במחשב חדש יותר רצוי להשקיע ב4G או שזה לא משנה? לוח אם: כאן אני ממש לא מבין כי יש 10000 סוגים בערך. למה לשים לב בלוח אם? מארז: מה כבר יכול להיות חשוב במארז? האירו את עיני... ספק כוח: הבנתי ש…
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
Lenovo S500: 15.6" / I5-3337U / 4GB / 24GB SSD + 500GB SATA GeForce N14M-GE DDR3 1GB / W8-Home / 1Year Warranty - 2,190 NIS OR HP 250: 15.6" / I5-3230M / 4GB / 500GB / W8-Home / 1Year Warranty - 1,690 NIS יש מבצע דרך העבודה אצלנו, מה כדאי מבינהם?? תודה.... אני לא לוקח בחשבון את הSSD כי גם אם אקנה לחודש ואשים בHP יצא יותר זול... השאלה אם המעבד והכרטיס מסך שווים את התוספת. שימושים עיקריים - תכנות בVISUAL STUDIO וגלישה באינטרנט. נ.ב חיפשתי עוד מידע באיטנרנט אבל לא מצאתי כי אלו דגמים למגזר העיסקי...
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן אחרי 5 שנים לקנות מחשב חדש לבית. השימושים של המחשב יהיו גלישה אינטרנט, עבודה שוטפת על המחשב, ובעיקר עבודה בAUTOCAD העבודה בתוכנה היא ברמה בינונית עד גבוהה לא ברמה מקצועית כחלק מהלימודים סטודנט להנדסה).......... תודה לכל העוזרים!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!. תשובה: 6500 ש"ח! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תשובה: מה שנראה לכם לנכון.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: אין לחרוג מ התקציב! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תשובה: עבודה משרדית, ובעיקר עבודה על תוכנת AUTOCAD. (ללא משחקים כלל!) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יע…
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אז... אחרי הרבה הרבה הרבה עזרה שקיבלתי פה בפורום והרבה בירורים שעשיתי הגעתי למפרט סופי שתואם את התקציב שלי. וראשית כל אני רוצה להגיד תודה ענקית ל: Syszone - עזר לי מאוד בבניית המפרט. תודה ענקית! Animor - עזרת לי מאוד תודה רבה! idanmal - עזרת לי כל כך הרבה, אני ממש מעריך את כל העזרה, תודה רבה ועכשיו, לנושא... אני רוצה שתגידו לי איך המפרט. אני מזכיר הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר א…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה בבחירת נייד שישמש אותי בעבודה ביום(office,photoshop,solidworks,עריכת וידאו בסיסית) ולפנאי בערב(סרטים, מוסיקה, v.o.i.p). העבודה במקום נידח ודורשת התניידות ברכבי שטח על בסיס יומי יחד עם המחשב, לכן נראה לי שיש לי צורך במחשב עם איזו שהיא קשיחות. solidworks למי שלא מכיר היא תוכנה לתכנון חלקים בתלת מימד, שמאפשרת חישוב וסיבוב על אוסף חלקים בזמן אמת. המחשב צריך להרכש ולקבל אחריות בארץ. 15.4" נראה לי גודל הגיוני מבחינת משקל/גודל מסך. אמור להחזיק מעמד שנתיים. לגבי שאר המאפיינים אני פתוח להצעות. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 9.11.2008 בשעה 00:16:56 מאפיינים נוספים שגיליתי שיש לי צורך ב... :כרגע המחשב חייב לעבוד בXP, יש לי גרסה מקורית של XP כך שאם לפרמט גרס…
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עריכת וידאו,פוטושופ משחקים למיניהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, הרבה FPS למיניהם, משחקים עם הרבה חישובים כמו בסגנון 7D2D אבל עוד כאלה שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך צריך לקנות עם המחשב, לכן מה שיהיה נוח וטוב -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
ביקשתי עזרה בשבוע שעבר לגבי מחשב נייד לסטודנט (תודה ל- chevy על העזרה) אבל עכשיו אני מעלה את הבקשה שוב כי שיניתי קצת את הדרישות. פרמטר חשוב מאוד עבורי היה מקלדת נומרית אבל אני מבין שזה מצמצם את האפשרויות למחשב "15.6, כבד יותר ומסורבל. מצאתי פתרון למקלדת הנומרית (ראיתי שיש כזו שמתחברת ב- usb) כך שכרגע זה לא מהווה מגבלה. אשמח להמלצות לפי המפרט המעודכן הבא: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה). יחד עם זאת, שיישאר רלוונטי לאורך זמן. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? "14. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכשיו כבר אין. משקל רצוי? עד 2kg.האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח? ממוצע עשוי להספיק.…
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי ביקשתי כאן מפרט לפיתוח עד 4000 ש"ח. קיבלתי מפרט שהתכוונתי לקנות, אבל בגלל בעיות במעבר דירה העיניין נדחה. אני מצרף פה את הבקשה המקורית שלי והמפרט שקיבלתי, ואשמח לשמוע אם יש במקרה איזה דיל שיכול להיות יותר משתלם עכשיו. תודה! גיא --- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שחושב להחליף את המחשב הישן והירידה לאילת זו הזדמנות טובה לכך. 2 מחשבים שאני מתקשה להכריע ביניהם: אסוס http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=16088 לנובו http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27195&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מטרות המחשב: לימודים ושימוש משרדי + גלישה באינטרנט(סרטים, מוסיקה, צפייה ישירה בשידורים וכו..), לא משחקים ולא משהו יוצא דופן, גודל מסך: 14-15.6, לא חשוב מבריק או מט. זמן סוללה לא ממש קריטי, זמן ארוך יותר זה רק בונוס. כונן אופטי קיים בשניהם והיציאות דומות. וזהו בגדול, לא מחפש משהו מעבר לזה, אמינות, איכות וחוזק..זה מה שחשוב לי. אשמח לעצה שתסיים את ההתלבטות שלי בין הדגמים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי איזושהיא תמיהה\חוסר הבנה לגבי כרטיס המסך שנמצא במחשב הזה לפי המפרט באתר HP וגם המפרט שהיה בחנות, כרטיס המסך אמור להיות HD5470M, אפילו מותקנים דרייברים של ATI. אבל כשאני בודק בAIDA רשום שם שמותקן INTEL GMA HD(INTEL HD Graphics) יתכן שיש 2 כרטיסי מסך ואני פשוט צריך לשנות זאת בביוס? מישהו יודע מה ההסבר לזה?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP 1179 כבר 4 שנים יש רגעים שהספק לא מעביר חשמל למחשב ורק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל ומהחשב וגם מפרק את הספק מהכבל שלו למשך כמה שעות טובות אז הוא עובד למה זה קורה??
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
טוב אז ככה אנשים המחשב שלי הוא : pentium D 2.8ghz 1 GB Geforce 7600GS 256MB ספק ג'נרי די עלוב יחסית לסטנדרטים של היום, עד עכשיו שיחקתי במשחקים ישנים משנת 2003- אבל אני מעוניין לקנות משחקים חדישים יותר כמו COD4 ו HALF LIFE 2 שירוצו חלק חלק. איזה מהחלקים (או כמה?) אני צריך ויכול במסגרת התקציב לשדרג? תודה
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-