עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, מחפשת מחשב שישמש אותי למטרות עבודה משרדית,מוזיקה,צפייה בסרטים,תמונות,בנוסף צריכה שתהיה לו יציאת HDMI גודל מסך ומשקל לא משנה. אין לי העדפה לחברה כלשהי. תודה רבה לכולם על העזרה!

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  2. Started by Mr.positive,

שלום אז לפני יש לי מספר שאלות -האם בחצי שנה הקרובה צפויה ירידת מחירים או השקה של טכנולוגיה (כמו סידרה של כ.מסך חדשים) שכדי לחכות לה ? -האם אפשר לבנות מפרט חזק בתקציב הזה ? המחשב הוא למשחקים ותוכנות כמו VISUAL STUDIO + סרטים. המסך שלי הוא DELL U2311H + אין צורך בצורב וקירור למעבד יש לי את הMUGEN2 REV.B דגשים: -רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שיותר כי הוא בחדר שינה. -אם אפשר שהמערכת תהיה מבוססת INTEL. -מארז יפה ונוח שיהיה הרבה מקום סירקולציה טובה (יש אפשרות לתוספת תקציב). -ספק כוח שיהיה די חזק אם בעתיד הרצה לשדרק כ.מסך או משהו בסגנון. -אפשרות לOC עתידי לא כבד. המפשט שלי עכשיו ישן אבל אולי יש משהו שאתה ממליצים להשתמש בו : מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

שלום, אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לישומי אופיס אינטרנט ומשחקים קלים. התקציב הוא 2000 ש"ח אם אפשר פחות עוד יותר טוב (אין צורך בציוד הקפי). אשמח לקבל המלצה למפרט ולחנות בצפון. אני לא רוצה להתעסק עם הרכבה מעדיף להשאיר את זה לחנות כך שיש צורך גם להכליל עלות ההרכבה. תודה וסופ"ש מעולה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורכי עבודה משרדית (אינטרנט, תוכנות משרדיות וסרטים). התקציב שלי הוא 1000 ש"ח למחשב בלבד (ללא ציוד היקפי). ניתן לחרוג עד 1500 אם יש סיבה טובה. הארד-דיסק באיזור ה160GB צריך להספיק. אני מעוניין להרכיב את המחשב בעצמי ולעשות OC אם צריך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לחנויות באיזור ירושלים. אפשר גם תל אביב. מידת השקט של המחשב לא חשובה. אופק העדכון לא רלוונטי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by tomerp24,

שלום... רציתי את עזרתכם בבחירת לפטופ לעבודה גרפיתועריכת וידאו. asus U35Jc, נראה לי הכי מתאים, כי הוא לא יקר ומאוד נייד... משהו יודע איך יעבוד לי פרמייר של אדובי ופוטושופ על המשב הזה? או אולי המלצות אחרות? מפרט Intel® Core™ i5 Processor 520M/450M : 2.4 GHz - 2.26 GHz, with Turbo Boost up to 2.93/2.66 GHz ;13.3" 16:9 HD (1366x768) LED backlit NVIDIA® GeForce® 310M, with 1GB DDR3 VRA

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חבר שלי רוצה לקנות סוללה לנייד שלו, הוא מצא את האתר הבא http://store.l-f-l.com/cgi-bin/cp-app.cgi?rrc=N&pg=prod&ref=pa3672u-1brs&CMP=BAC-shopping&zmam=13262201&zmas=5&zmac=148&zmap=PA3672U-1BRS#back הוא אומר שהמחיר באתר יותר זול משמעותית מכל מה שראה בEbay.. למישהו יש אולי מידע לגבי האתר הזה? מבחינת אמינות? או מדוע יש הבדלים במחירים..? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  7. Started by lior24,

שלום.. יש לי asus 1215n והשאלה שלי היא שאני מפעיל משחק אז הוא אומר לי שהכרטיס מסך לא תומך ואז שאני מחבר את היציאת hdmi והמשחק עובד, אני יודע שזה בגלל שהכרטיס מסך לא נכנס לפעולה השאלה היא האם יש אפשרות להפעיל את הכרטיס מסך ידנית ולא לחכות שהוא יפעל אוטומטי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני איש תוכנה ולצערי לא יצא לי כל כך לעקוב אחר השינויים בעולם החומרה בשנים האחרונות, העיסוקים העיקריים שלי זה תכנות ושימוש משרדי שותף, אך הייתי מעוניין במחשב שגם יוכל להריץ משחקים בצורה נורמלית (לצערי אין לי הרבה זמן אז אני לא איזה גיימר רציני שצריך מחשב מפלצתי). אשמח להצעות של מפרטים... התקציב הוא סביב ה-3,000... הייתי כן רוצה מעבד נורמלי+ (i5) וכרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה, הארדדיסק בסביבות ה-500GB - 1TB, ו-4GB זכרון... בעיקר אני אשמח למפרט מפורט אשר חלקיו תואמים. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by katzar,

המטרות שלי במחשב הם בעיקר משחקים כבדים וסרטים של hd המסך שלי הוא 22 אינץ' ורזולוציה 1920x1080 ואם אתם רוצים לתת לי עצות למפרט שונה אז שיהיה רק מ- ksp או tms. מחשב מורכב מ ksp: מעבד: 695 ש"ח Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 קירור למעבד: 110 ש"ח Arctic Freezer 64 Pro http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3884 לוח אם: 365 ש"ח 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 כרטיס מסך: 1150 ש"ח HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8691 זיכרון: 235 ש"ח 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 דיסק קשיח: 189 …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום. טוב אז כמו שכתוב אני צריך מחשב חדש חברים מכיוון שאני עובר לגור עם החברה ואני משאיר לאחי את המחשב שלי גם כן מחשב גיימינג אז אצטרך מחשב גיימינג חדש. 1. מה התקציב המקסימלי? 12 אלף ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה יוריד מהביצועים משמעותית אז לא לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שום חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- מחשב גיימינג למשחקים כבדים, סרטים בעיקר HD, כמובן גלישה, ושירים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב בעיקר למשחקים כמו שציינתי למעלה. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (…

• 116 תגובות
    • 12.7k צפיות
  11. מלאתי את הטופס: 1. תקציב: עד 1500ש"ח, נא לא לחרוג אבל גם לא לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב הן בעיקר גלישה באינטרנט(איביי וכו') ועבודות משרדיות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיבים שכדאי להעביר למחשב החדש. 5. יש צורך במפרט מלא. נא לא להשקיע בהארד דיסק גדול אין צורך. 6. אין חשיבות מיוחדת לשקט. 7. במחשב הנ"ל לא יובצע אוברקלוק בכלל ומי שמשתמש בו גם לא יודע לבצע. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה (אני עוד מתלבט אם להתקין בו וינדוס 7 או אקס.פי - כי זה מחשב לאבא עד שהוא יתרגל ל7 ייקח זמן). רצוי שהרכבת המחשב תבוצע בחנות (אין לי כח וזמן להתעסק עם הרכבות מחשב). 9. יש צורך שהחנות תהיה באזור ראשון לציון(Skypc,KSP,Zigzag2000) וכו'. 10. אין דרישות מיוחדות. 11. לא מתוכנן שדרוג עתיד…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  12. אשמח לקבל את חוות דעתכם על שני המחשבים הנ"ל, בתקווה להבין את ההבדלים העיקריים ביניהם... ומבחינת רכישה לצורך עבודות ולימודים לסטודנט מה יהיה השיקול הנכון, בתחום השקעה של2450 ש"ח מקסימום... אם יש לכם הצעות אחרות זה יהיה גם מעולה... בעיקרון הצורך העיקרי הוא לימודים, אבל יהיה שימוש גם במשחקים קלים אולי, ובצפייה בסרטים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, מתלבט לגבי קניית מחשב נייד, תקציב עד 3500, לשימושים ביתיים. האם כדאי לחכות לתמיכה בUSB3 ? אשמח להצעות נוספות לגבי מחשבים אחרים, חשוב שתהיה אחריות של 3 שנים ומסך 13.3". תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TimoTy,

Hi I´m currently in Hamburg Germany and I got 650euro budget to buy a laptop. I need the laptop for multimedia uses like HD movies and maybe some old schol gaming like Medival. I just saw a good deal with http://cgi.ebay.com/ASUS-N61JQ-XV1-16-Inch-Versatile-Entertainment-Laptop-/160543139181?pt=Laptops_Nov05&hash=item25611de56d#ht_1027wt_820 but I´m concern about the used part and I´m not sure about the model that I want. I´d love to get some advice or guidlines. Thank you Tom

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  15. איזה מפרט עדיף לגיימינג שיריץ משחקים על הכי גבוהה ויהיה חלק..? אני גם עושה CF הכרטיס מסך שלי הוא Radeon HD 6850 (אני רוצה גם שיהיה מחשב די שקט) מפרט ראשון עם ביצוע CF : מעבד: AMD PHENOM II X 4 965 940 940 ₪ לוח אם : GIGABYTE GA-MA790X-UD3P 500 500 ₪ דיסק קשיח WD 1TB WD10EARS 340 340 ₪ זיכרון 1333 Mhz KINGSTON 4 GB DDR3 ( 2 X 2GB ) 260 260 ₪ צורב SAMSUNG X22 sata2 DVD-RW 120 120 ₪ מארז ATX USB ON FRONT 1120 150 150 ₪ ספק כח 750CORSAIR CMPSU-750TX Retail 660 660 ₪ כרטיס מסך SAPHIRE HD68501G DDR5 1074 1074 ₪ מאוורר מארז Supersilent glacialtech 12” 104 ₪ + הכרטיס מסך שלי שלא צריך לשלם עליו Radeon HD 6850. זאת אומרת שיהיה 2 כרטיסי מסך. = מחיר של הכל : 4144 ₪ האם המפרט הראשון…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by OKASHI,

אני צריך מיפרט מחשב [בלי מסך] גודל מסך שלי 19 אינצ שיהיה הכי סוס שאפשר עד 2000 - 2100 ש,ח זה בישביל CS CS = Counter strike רק למישחק CS הכי סוס שאפשר אל תישכחו ;D שבת שלום אני קונה מ אייבורי מחשבים ב ירושלים בבקשה עזרה אני קונה מחשב ביום ריאשון בבוקר אני רוצה שתיבנו לי אני חדש כאן ואני לא מבין את כל החוקים שצריך ליכתוב רק תיבנו לי ואני ילך בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mess,

משום מה אני בעד האייץ' פי: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8944 אבל יש לו בעיית אחריות מצד שני יש גם דל יותר זול עם אחריות ל3 שנים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8259 ומצד שלישי אפשר למצוא גם באותו מחיר דל עם i5: Dell Inspiron N5010 i5-460M GMA HD וזה בלי שהתייחסתי לטושיבה סאטלייט (בצדק?).. מה כדאי?! יש פה מישהו שיש לו אולי את הדגמים האלו ויכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by zack.yovel,

שלום, אני לומד ניהול רשתות ולשם תרגול אנחנו משתמשים בתוכנות Virtual Server ו- VMRCplus (תוכנות וירטואליזציה) ולכן אני צריך חומרה שתומכת בכך. המחשב שלי מורכב מלוח אם ip-95 http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP-95&fMTYPE=LGA775 עם מעבד סלרון ו3 גי'גה DDR2 533MHz (על לוח האם יש שני חריצים ל- DDR2 533 MHz). השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר וכדאי לשדרג את המחשב לתמיכה בוירטואליזציה (בפרט בתוכנות הנ"ל או בכל תוכנה שמאפשרת התקנת מכונה וירטואלית ובניית רשתות וירטואליות), מה עשויות להיות ההשלכות ומה עשויים להיות המחירים? רשימת המעבדים הנתמכים על ידי לוח האם: http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/mb/via_p4m890_ip-95.htm המורה שמעביר את ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני קונה מחשב ביום ריאשון ואני חיישב מיפרט אז בבקשה עזרה דברים שימושים מישחקים כגון COUNTER STRIKE בבקשה עזרה הכי טוב שאפשר בישביל גיימרים בלי מסך מחיר מקסימום עד 2200 ש"ח אני קונה ב אייבורי את המחשב

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by X-BLADE,

שלום אני סטודנט ומחפש נטבוק בכמה שפחות כסף. התקציב הוא לכל היותר 1300 עם אפשרות לחריגה (כואבת) של עד 1500 רק אם זה ממש שווה את זה. הדרישות שיהיה כמה שיותר קל. והשימושים בעיקר קריאה וכתיבה של מסמכים צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. אשמחא פילו לכמה הצעות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by avz,

היי אשמח לקבל מכם הנחיות וייעוץ. יש לי מחשב נייד ישן למדי -COMPAQ EVO N1020V . אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש WINXP. ברצוני לציין שעשיתי זאת המון פעמים, אבל על מחשב נייח, מעולם לא על נייד. הורדתי את כל הדרייברים של הדגם הזה מהאתר של HP אבל לפני שאני עושה זאת, אבקש לקבל מכם בעלי הנסיון, הנחיות/עצות/הדרכה כיצד לעשות זאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה עם פוטו שופ ואני צריך גם תחנת עגינה. לפי מה שאני יודע, המחשב שאני צריך הוא בעיקרון מולטימדיה והם לא באים עם תחנת עגינה, ואלו שבאים עם תחנה אלו מחשבי מנהלים שלא מתאימים לי. מישהו אולי מכיר מחשב מולטימידה שיש לו גם תחנת עגינה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי חברים, תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור באחד המפרטים האלה לאבא שלי יש מחשב די ישן עוד עם לוח AGP :-\ , סוף סוף הוא החליט שהגיע זמן לקנות מחשב חדש השימוש במחשב הזה יהיה בעיקר לאינטרנט , פה ושם לסרטים (עדיף לHD אבל בטח זה יותר מדי לבקש במחירים כאלה) , וגם קצת לפוטושופ (ברמה הכי חובבנית שיש) וגם מאוד חשוב שפשוט יחזיק לו לטווח של כמה שנים. אני מבקש להסתכל רק על מעבד ,לוח וכרטיס מסך. מארז , מאווררים,ספקי כוח לא חשובים לי מפרט ראשון (מפרטים מKSP) מפרט טיפה יותר זול (אבל הוא דווקה עם הI3 הזה , כדאי יותר עם I3 או עם E8400?) או שאולי בכלל כדאי ללכת על הכי זול והוא גם יעשה את העבודה? תודה מראש על העזרה!

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? אני לא ממש יודע אבל אני חושב עד 2K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר אבל אם יש מצב לחריגה אז אני אשמח לראות את האפשרויות הקיימות. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 RC2 Hyper-V וגלישה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Windows Server 2008 RC2 Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המ…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? -4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD, משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים - צריך מסך 23 fhd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקי תלת מימד למינהם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך23 ,כרטיס רשת אלחוטי ,צורב dvd 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 ע…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים