ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, מעדיף שהמחשב יהיה קל עד 2 קילו בערך.. המחשב מיועד למטרות תכנות, צפייה בסרטי HD, אינטרנט וכו'.. מעוניין במסך של 14-15 אינץ'.. אם אפשר במחיר נמוך יותר שיתאים לדרישות, אז עדיף.. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם ניתן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמישות קלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: צריך מחשב בעל יכולות גרפיות לשם עבודה עם תוכנות גרפיות למיניהן והפעלת משחקים חדשים מדי פעם (לא גיימר רציני) + יכולת לנגן סרטים בHD, כמו כן המחשב אמור לשמש בשוטף גם לעבודה ולימודים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צורב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתי סגור על ה-Dell אבל ממה שקראתי פה הרמה שלהם נמוכה ביחס למחשבים אחרים. כרגע אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה, כאשר הצרכים שלי הם כללים (אין צורך במשחקים), בעיקר שימוש לסרטים ולנסיעות. המחשבים הם: Dell N3010 - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm יתרונות - Dell (אמין), אחריות 3 שנים חסרונות - זמן סוללה, התחממות Asus U35f - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F יתרונות - מקלדת, זמן סוללה, בניה טובה חסרונות - השירות של האחריות בעייתי, אין כונן דיסקים, יקר Samsung Q330 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330JS01IL אני חושב שאני קצת לכיוון ה asus אבל אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם, תודה מראש (: יתרונות - כונן …
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 מחשבים, אין להם איזה שהיא מטרה ספציפית, שימוש כללי. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ואמין הכי חשוב. סמסונג מסדרת Q: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330JS01IL סך הכל 2900 שח Dell Vostro V1015-65702FD http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=10912 סך הכל 2450 Inspiron n5010 http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=298 סך הכל 2750 תודה רבה מראש על ההמצלה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת עריכה וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים כלל המשחקים הכי חדשים כמו קירסיס 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב PC עבור פיתוח תוכנות. אשמח לעזרתכם!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 2. שימושים צפויים - פיתוח תוכנות. צפייה ב-HD תוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש באופן תדיר: Visual Studio 2010, eclipse המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן לצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, שני מסכים מאותו סוג של כ-22 אינץ' כל אחד 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. אין צורך במפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא – בהזמנה אבקש מהחנות. …
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל שלום לכולם, אני חדש בפורום והמליצו לי עליו כפורום טוב לבניית מפרטים. אז...לפני כמה ימים נהרס לי המחשב, הלוח אם התחמם יתר על המידה ובקיצור הלך לעולמו. התקציב שלי כאמור דיי נמוך, כ2000 ש"ח. (גמיש איזה מאה או מאתיים למעלה). הפעולות שאני עושה במחשב: המחשב שלי הוא מרכז הורדות בעקרון, של סרטים וסדרות...(אני לא צריך יותר מ500 גיג'ה של HD בגלל שיש לי כונן נייד של 1TB) כמובן עבודה משרדית של ההורים, אופיס אקרובט וכול'... אם אפשר לכוון למחשב שיוכל לעבוד עבודה מרובה, כלומר להפעיל סרט לדוגמא וביחד עם זאת גם דפדפן, ואופיס וכו'. עוד דבר, מפענח HD...יש לי טלוויזיה HD בחדר ואני אשמח לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה בHD. דבר אחרון אם זה לא מוגזם, להפעיל קצת משחקים עליו. לא ברמה…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! חבר ביקש ממני המלצה על מחשב נייד במחיר של 2000 ש"ח עם אפשרות חריגה. המחשב מיועד להכל:משחקים (לא משחקים ממש כבדים) אינטרנט,סרטים,אופיס וכו' סוללה הוא 4 הוא 6 תאים.מסך 15.6" מה בדבר המחשב הזה,כרטיס מסך שלו טוב? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742650
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.skypc.co.il/pl_product~TX86-GO-050IL~14~0.htm הוא יהיה טוב לי לשימוש של משחקים כמו CRYSIS / CALL OF DUTY: BLACK OPS / NFS: PRUSUIT וכו'... שירים אינטרנט צפיה בסרטים ועבודה עם חיבור ל-LCD ? הציעו לי עוד מחשב זה זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~LXPZH02047~14~0.htm מה אתם אומרים על 2 המחשבים? מה יותר כדאי? והאם שניהם עמדו בדרישות שלי ויחזיקו להרבה זמן יותר משנתיים שלוש? ואם יש לכם הצעה אחרת משתלמת עד 4000 ש"ח מהחנות הזאת(עדיף) או מחנות אחרת
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל,לא שזה הרבה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לנסות לא לחרוג,עד 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,קצת גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PSמזדמן והשאר שימושים רגילים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא מיועד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום... אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד בין 3אלף ל4אלף.... *אני קונה אותו בישראל.. מעדיף גם שתמליצו איפה בדיוק כדאי לקנות אותו.... *מטרות המחשב... אממ בעיקר משחקים... וכמה שיותר כבדים שיוצא מהתקציב שלי... *גודל המסך... לא כלכך חשוב לי.. אלה אם כן זה ממש משנה.. אבל אולי 14+ *משקל לא חשוב *לא כלכך חשוב... אבל שלא יהיה קצת מידי... שלא יהיה פחות משעתיים? שעה וחצי אולי כמובן עדיף יותר... אבל אם זה משהו שממש משפיע על המחיר אז לא *דיסק קשיח? אני יודע?? 120GB +? *שיהיה צורב DVD... אבל אם זה ממש משפיע על המחיר אז עדיף להעלות בביצועים ולוותר על זה *שתהיה אחריות... בישראל... אבל שתהיה לכמה שיותר זמן... *אין העדפה לשום חברה כלשהי.... שיהיה אמין ומוכר.... תודה רבה לכולם....
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה וערב טוב! אבא שלי צריך נטבוק קטן, 10 אינצ' אני חושב ב1600 ש"ח (ללא חריגה בבקשה, אלא אם כן היא הכרחית) הדרישות: גלישה באינטרנט בנוחות, ללא תקיעות הוא משתמש בווינדוס XP, הכי מהיר. אפשרות שימוש נוחה באופיס (מקלדת יחסית נוחה, כמה שאפשר) הוא לא צריך להיות נייד ובעל סוללה רבת עוצמה, הוא מחובר תמיד לחשמל. אפשרות להציג סרטונים בלי תקיעות ובמהירות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד INTEL I5 2.66 GHZ עם כרטיס מסך נחמד לא חייב להיות משהו "מפחיד" + מסך 22" מקלדת + עכבר בתקציב של 4,500 ש"ח +/- . אודה לעזרה בהרכבת המחשב . תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב 5300 ש"ח }חריגה מקסימלית 100ש"ח ציוד היקפי יש מסך 42 אינץ עכבר מיקלדת יש! רמקולים יש!! חוץ מיזה הכול חדש מטרות גיימגר כבד!!!! חשוב שהכול ירוץ חלק !!! חנות מועדפת ksp ...אבל אם יש המלצע למשהו אחר באזור עפלה אז סבבה אז ככה את המחשב אני רוצה מבוסס AMD כדי שאוכל להשקיע על כרטיס מסך טוב ומישתלם!!! לגבי oc לא בשנתיים הקרובות אני צריך שהיה אפשרות לCF הוא SLI משחקים שאני מתכון לשחק ...CRYSIS ....COD7 ,,,,IV ....METRO2033 תודה רבה רבה !!!
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן שלחסוך זה טוב אבל אפשר להשקיע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות,משחקים,סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Visual studio,eclipse,VLC,WoW,SC2 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך CRT קטן לתכנות וטלוויזית LCD שאני מעוניין לחבר דרך HDMI * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמו שאמרתי SC2 ,WoW * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 1800 ש"ח (לא כולל מעבד, פירוט למטה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? למקסם עלות-תועלת בסכום הנ"ל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ200 ש"ח אם ממש מצדיק את ההפרש, עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית, מטלב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מטלב (שימוש סטודנטיאלי) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המקסימלית היא 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פיתוח VS2010 - סולושינים כבדים ומורכבים + איקליפס משחקים וסרטי HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש שימוש תדיר אין צורך במסך חדש קיים מסך 22 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני + ניתן להתפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - אין צורך הכל קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב קיים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב נייד עבור משחק World Of Warcraft בעד- 4000 ש"ח. חשיבות: מסך גדול (לפחות ''15.6. מעבד, כרטיס מסך וזכרון מספקים להרצת המשחק. לא חשוב: עיצוב משקל תודה טל
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום ידידי, חדש בפורום וכן חדש בתחום (של רכישת מחשב הביתה, יש ברשותי iMac של אישתי הגרפיקאית...וכמובן עמדת עבודה במשרד) מכיוון שהתקציב בסיסי, מבקש לנצל את כולו ואם לחרוג אז בלא יותר מ- 250 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מבקש לרכוש מחשב בסיסי שישמש את הילדים (הגדול בן 3) בעיקר למשחקי רשת והכרת המחשב בכלל וכן ישמש לגלישה באינטרנט וכמרכז מדיה (סרטים כולל HD, תמונות, מוזיקה, רדיו אינטרנט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תוכנות מדיה (נגני מדיה), דפדפן אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטב…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? שיצא פחות מ4000 שקל כולל מסך וציוד הקפי כי אני רושם את מה שאתם נותנים לי פה ונותן לאיזה חנות שאני מכיר להרכיב לי את זה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? שיצא פחות מ 4000... בחנות יהיו מחירים אחרים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט משחקים וכל זה.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD,PES …
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש נטבוק קטן ונייד לצורך אינטרנט אופיס וסרטים. חשוב מאוד שיהיה בעל בטריה חזקה ( כמו סדרת הeee למשל), מסך טוב ומעבד נורמלי להרצת סרטים דרך הhd וגם בstreaming מהאינטרנט בלי שיתקע. כמובן שיהיה קל משקל בלי צורך בתוספת של בטריה מכבידה מאחורה. תקציב 1500-1800 במקס. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט רק היום אני בחופש..ואני דוחה הרבה זמן.. אני צורב הרבה מכשירים ושהמחשב יעמוד יפה גם בכמה משימות ביחד. כונן ללא מסך וללא צורב DVD מקלדת ועכבר ורמקולים רק כונן מחשב נטו. המחשב אמור להיות חזק עד כמה שניתן מהקצת שאני יודע אני רוצה הארד דיסק לפחות 320 ג'יגה 7200 RPM ביציאות שיהיה USB 3 גם ESATA ושאר היציאות המהירות שכדאי שיהיו מעבד חזק אולי I5 כרטיס מסך טוב 4 ג'יגה זכרון וזיכרון מטמון גבוה שיספיק לי שקט עד כמה שאפשר מארז לא מנופח ומפלצתי אלא כמה שיותר קטן בגלל המקום כמובן כרטיס רשת מצויין כרטיס מסך טוב ולוח אם עם אפשרות הרחבה ספק כוח תקן 80+ חשוב שהמוצרים יעבדו היטב אחד עם השני ושלא יצא שהשקעתי על משהו וחלק אחר גורע ושיהיו מחברות טובות! תודה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הסיפור שלי הוא כזה : אני רוצה להרכיב מחשב נוסף בכדי שישמש בעיקרון לתוכנת השרת של Microsoft 2003/2008 , ואולי גם גלישה והורדה באינטרנט וזהו. ז''א המחשב יהיה כמו שרת כזה ביתי והמחשב הראשי שלי יהיה כמו תחנת עבודה המקושרת למחשב בו יהיה מותקן השרת אני לא כתבתי מה התקציב שלי בכותרת כי פשוט אני לא יודע כמה יכול לצאת המחיר בשביל מפרט למטרה זו , אני מצפה שאתם תעזרו לי ותגידו כמה זה יצא במחיר ואיזה מפרט מתאים , אני רק מנחש שבשביל שרת בלבד המפרט לא צריך ליהיות יקר וחזק מידי , אם אני טועה אז תקנו אותי בבקשה. אני רק אוסיף קצת פרטים : 1. לא אכפת לי מאיזו חנות יהיה המפרט 2. לא מתוכנן אוברקלוק או שדרוג עתידי 3. השקט של המחשב לא חשוב לי 4. לא צריך שום ציוד היקפי ולא צ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לעבודה עם אינטרנט ואופיס בעיקר אבל שיוכל להריץ סרטי FHD עם יציאת HDMI על מנת להנות גם מהסאונד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-