עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idooo,

שלום חברים אני מחפש מפרט למקום העבודה. השימוש בו יהיה בעיקר משרדי (OFFICE,אינטרנט וכו') כך שהפוקוס הוא על מעבד וזיכרון נורמליים צריך שגם מסך יהיה כלול בתקציב . מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן מקלדת עכבר ורמקולים זולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by HardTom,

מפרט למשחקים כבדים במיוחד ולתוכנות כבדות...בסכום של 6000 בלי מסך,רמקולים,מקלדת,עכבר,וכרטיס קול רצוי שלא יהיה צורב dvd או כונן די וי די תודה מכול הלב וחייב לכם טובה ענקית תומר.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by Chen Benziman,

אהלן. בקרוב אני מתחיל את שנת הלימודים הראשנה שלי ואהפוך לסטודנט מן המניין, וכרגע אני מתלבט בין 2 אופציות. חשוב לציין שהדרישות שלי מהמחשב זה בעיקר שיהיה מהיר עד כמה שניתן שויוכל להריץ היטב יישומים שחשובים לסטודנט כמו תוכנות אופיס, אינטרנט וכו'. אני לא מתכוון להריץ על המחשב משחק אחד, כך שיכולות גרפיות פחות קריטיות. ההתלבטות שלי היא בין 2 מחשבים בעיקר, אבל אם יש לכם הצעה מעניינת במסגרת התקציב עד 3500-4000, אז מוזמנים להציע. אופציה 1: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14440 אופציה 2: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14642 איזה מהם יתן לי מהירות גבוהה יותר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by NadavP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא אם זה יעלה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Watchdogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כבר מסך Dell U2414, רזולוציה 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הגיע זמנו של הסנדלר לקנות חליפה... אני מחפש נייד זול וגדול כתחליף למחשב שולחני לשימושים בסיסיים מאוד ומועטים - מיועד להוריה של אשתי שעושים את צעדיהם הראשונים בגלישה, עריכת מסמכים וקצת צפיה בתמונות וסרטים. 1. מה התקציב? עד 3500 ש"ח אך עדיף פחות. 2. מטרות המחשב? מיועד לפנסיונרית ללא רקע במחשבים - שימושי אופיס קלים וגלישה מזדמנת. גג שעה ביום. 3. גודל המסך? רצוי גדול ככל האפשר עם טקסט קריא וברור. 4. משקל רצוי? לא חשוב כלל 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב כלל 6. יציאות מיוחדות? לא חשוב כלל, אם כי S_VIDEO יהיה נחמד. 7. בלוטות? נחמד - לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב כלל 9. צורב DVD? רצוי - לא הכרחי. 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 11…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by barakSinay,

שלום חברים, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב גיימינג בעלות 5-5.5K 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, אופיס,אינטרנט,מדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, fallout 4, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  7. intel Core 2 Duo E6300 1120 ש"ח -סקיי פי סי לוח אם-Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P 670 ש"ח זכרון- PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1270 ש"ח מנועה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800XT 512mb GDDR III 1990 ש"ח -נועה דיסק קשיח- HITACHI T7K250 160GB 7200RPM 360-ש"-חפנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW -180 ש"ח-ספיד מארז- Sunbeam Transformer blue 320 ש"ח- מנועה ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 500 ש"ח נועה ייתכן ושהמחירים של ה1900xt יירדו אני יחליף אליו חוץ מזה מה אומרים???

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  8. המחשב מיועד לעריכה גרפית ומשחקים.. לא צריך מסך וכל הציוד ההיקפי הנלווה. תודה מראש :]

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  9. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=651197 המפרט נראה לי קצת מסורבל... אין הסבר בדיוק לגבי המארז-ספק... והטבלת שדרוגים בכלל מוזרה יש למישהו מושג לגבי האמינות של החברה הזאת?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  10. שלום, לפני שנה וחצי קניתי את המחשב נייד Lenovo g550 2958. יום אחד הוא פשוט קרס ולא עלה יותר ושלחתי אותו לתיקון אצל חברה פרטית. אחרי שלל ניסיונות על מנת לגלות מה התקלה (המחשב היה קורס כל כמה זמן בעיקר כשיש עליו עומס, ובתדירות גבוהה יותר כאשר מתקינים עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של NVIDIA, התברר שהתקלה היא בלוח אם של המחשב ושצריך להחליף אותו. התקשרתי ללנובו ישראל בניסיון להשיג את הלוח אם אבל הם אמרו שחייב לשלוח אותו לתיקון אצלם כדי להחליף אותו- דבר שלא רציתי לעשות כי כבר שילמתי לחנות שעשה את הבדיקה והיא איפשרה לי לקנות לוח אם ולהביא לה לתקן ללא עלות נוספת. לא מצאתי דרך להשיג את הלוח אם הזה וסה"כ חבל לי על המחשב כי הוא אחלה ממש אהבתי אותו. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום רב, כרגע המפרט שלי: מעבד- AMD Athlon 64 3000+ לוח אם- GA-K8N Ultra-9 זכרון- 1 ג'יגה (אם אינני טועה של סמסונג, לא זוכר אם סטיק אחד או שני סטיקים של 512) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 6600 GT (דגם שיצא מהחברה עם מעט אוברקלוק, אולי של אלבטרון?) צורב דיוידי - LG GSA-H44N הארדיסק - Seagate 120GB ST3120827AS מארז - Thermaltake Soprano ספק- Enermax Noisetaker 425W רמקולים- Altec Lansing ATP3 מסך - LG 1750HQ Flatron 17" האם כדאי לשדרג? המחשב בסדר גמור אין לי בעיה איתו מלבד העניין שמתכבה לפעמים מעצמו ושבא לי טכנולוגיה חדישה יותר אולי כדאי להשאיר חלקים מסוימים ולהחליף אחרים? אם חדש לגמרי אז הדרישות: 1. תקציב= 3000 גמיש 2. מטרות= גלישה מרובה באינטרנט (הרבה הורדות), שמיעת מוזיקה …

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by mDs,

צריך מפרט למחשב ב7500 למשחקים. ללא מסך ,רמקולים ועכבר.. חבר שלי בנה לי מפרט תגידו מה אתם חושבים ואם יש מקום לשינוי.. ואני לא יודע מה כדי AMD או Intel... (רק אמרו לי שיותר טוב AMD למשחקים)

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  13. שלום, אני מחפש לפטופ לשימושים קלים - בעיקר אופיס ואינטרנט. חשבתי על I5 דור 8 עם 8G זיכרון ודיסק 256 SSD. התקציב שלי בסביבות 2500. לפני כחודש כשהתחלתי לחפש לא מצאתי משהו מתאים בפחות מ-2800 ש"ח כולל מערכת הפעלה. בסוף השבוע בדקתי שוב ומצאתי 3 אופציות - אחת ל-"מוחדש" - מחשב נייד 15.6" Dell דגם 5570 Inspiron מעבד Core i5-8250U דור 8 זיכרון 8GB דיסק קשיח 256GB SSD ב- 2,300 ש"ח: https://www.wallashops.co.il/%D7%9E%...5/pi7ti23de90d והשנייה למחשב חדש של ASUS - X507UA - ב-2,388 ש"ח https://www.winprice.co.il/product/%...ff=Zap&aff_a=1 בנוסף ראיתי הצעה מעניינת עם I3 - אני לא בטוח אם זה מספקי טוב לי - Dell Inspiron 15 3583 IN-RD33-11380 ב- 2,122 …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם אני יכול להוסיף עוד כונן קשיח לאחד הקיים (מדובר בכונני 2.5''), או שאני חייב להחליף אותו? ראיתי סרטון שמדגים הוספת קשיח ל 4510s, ושני הדגמים נראים אותו דבר מבחוץ, אבל רציתי לשאול ליתר בטחון.

15. שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים בדבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אך ניתן גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית אינטרנט וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד שדורש התייחסות (אופיס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים דוגמת COD MW3 והבאים אחריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by omergrin,

ערב טוב, החלטתי לקנות בקרוב מחשב נייד חדש מדגם ASUS G750JM למטרות גיימינג. ברצוני להוסיף כונן SSD בנפח בינוני, 128/256 לכל היותר. האם ישנם דגמי כוננים מיוחדים למחשבים ניידים או שאלו אותם כוננים גם לנייחים? נכון לעכשיו הבנתי שהכי מומלץ ללכת על כונני SAMSUNG 840 EVO. האם זה עדיין תקף? תודה רבה על העזרה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מה עדיף: טושיבה עם מעבד כפול 1.83 ודיסק במהירות 7200 או טושיבה עם מעבד כפול 2.00 ודיסק במהירות 5400 קישורים: הראשון: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetupdate.to?seg=HHO&poid=323289&cartAction=Add&coid=-30606&selcmpcodpipcrt=&qtycrt=0&lincrt=0&selxslpoidtab2pip=&fromTab=tabcfg&COMP_CPU=CPU-0189&COMP_Operating+System=OS-0073&COMP_Office+Software=APP-0023&COMP_Memory=MEM-0057&COMP_LCD=LCD-0048&COMP_Graphics+Controller=GFX-0038&COMP_HDD=HDD-0040&COMP_Optical+Media=SBAY-0027&COMP_Mini-PCI%2FWiFi=COM1-0026&COMP_Bluetooth=COM2-0015&COMP_Battery=BAT-0001&COMP_Standard+Warranty=WARR-0001 השני: ht…

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  18. שלום לכם, ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מחשב נייח בתקציב של 4000-4500 שקלים כאשר המטרה שלי לשימוש במחשב היא בעיקר משחקים. שיריץ את כל המשחקים החדשים במקסימום גרפיקה אם זה אפשרי בתקציב הזה, ואם לא אז במשהו אופטימלי. חשוב לי שיהיה בו צורב DVD, אין צורך במסך. ושהמחשב יהיה שקט ולא יעשה רעש כמעט [מאוד חשוב]. תודה רבה לכם, ירין.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  19. שלום לכם, אני מחליף מחשב אני רוצה שבמחשב יפעלו משחקים טובים (שיהיה בכרטיס מסך חיבור dvi ) כי יש לי מסך lcd שלא רואים בו ממשך באיכות כמובן שהמחשב לא יהיה amd שיהיה מהיר,מטוס (זה ממש חשוב לי) כולל צורב דיוידי כולל עכבר פשוט מקלדת פשוטה בלי רמקולים בלי כונן דיסקטים לא מתוכנן ov ושיויסטה ירוץ עליו חלק ורצוי שני ג'יגה זיכרון _________________________________ לסיכום סומך עליכם -------------------------------------------------- אני מתכוון לקחת את המפרט לחנות בשכונה כי לא מתאים לי לסוע לת"א

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  20. [glow=red,2,300]איך ?[/glow]

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  21. עוד פעם, צריך דעה, ואם משו לשנות תרשמו (לא מפרט שלם). אממ,לא יהיה להכל מחיר מכיוון שעירבבתי מאתרים שונים.. הנה המפרט - 1 Coolermaster Centurion 532 + NO PSU 1 LIBRETY 500W 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 1,297.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 529.32 ש"ח 2 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 314.05 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 413.60 ש"ח 1 Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail 1,279.46 ש"ח 1 PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 169.19 ש"ח 1 תודה ויום טוב.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  22. מחשב שמיועד לגרפיקה בלבד (תוכנות ADOBE למיניהן) 4 ג'יגה זיכרון מעבד שיהיה מספיק חזק אבל לא במחיר מוגזם מידי. לוח אם- לא צריך משהו עם פיצ'רים מיוחדים, רק שיתמוך ב4 ג'יגה זיכרון, כרטיס קול - לא צריך כרטיס מסך - העיקר שיהיה עם 512 מגה ------------------------------------------------------------ ומסך - רחב 21 אינץ' וחשוב לי רק שיהיה עם הציפוי זכוכת קריסטל

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  23. היי,המחשב מיועד בעיקר למישחקים ואינטרנט,אני מיתלבט קשות בנוגע למעבד,הנטייה שלי היא לכייון amd לא מתוכנן OC ,השאלה גם אם עדיף לחסוך קצת במעבד לטובת כרטיס מסך,אני רוצה לקחת את ה2900XT התקציב הוא 4500-5000 ,תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by Armageddon1,

שימוש- משחקים , סרטים, אינטרנט שיהיה עד 4000 שקל מחשב שלם כולל צג דק 17'' ושיהיה כרטיס טלויזיה ,ארדיסק 80 גיגה,צורב עדיף שיהיה דיוידי אבל אם לא אז רגיל עכבר+ מקלדת... זיכרון פנימי 512 כרטיס מסך זה בשביל מישהו.... הציעו לו את זה מעבד --- p-4 3 g 800 Ghz לוח ----- ASUS P4s800D-X זיכרון --- 512mb 400 DDR כונן דיסקטים -- 1.44 teac צורב --- LG 52x32x52 דיסק קשיח -- SATA WD 7200 8mb 80GB מארז -- ATX 500W מפואר +6 USB כרטיס קול --- 5.1 SOUND MAX כרטיס מסך -- GFORCE 5 FX5200 128M DDR + TV OUT מקלדת -- מולטימדיה עכבר - אופטי כרטיס רשת 10/100 OB מסך - LCD LITON 8MS 17' כ. טלוויזיה - fly view מחיר: 4550 ש"ח

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, עם יכולת לראות סרטונים וסרטים. לא משחקים (אולי סוליטר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.