ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1.תקציב מקסימלי 2700 למצל את כל התקציב 2.השימושים במחשב הם לרוב לעבודה משרדית וגם למשחקים מסך לא כולל בעסקה משחקים FIFA 11 ,פרו 11 GTA 3.אין צרוך בציוד היקפי 4.-5.מפרט מלא ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 6.שקט של המפרט חשוב 8 8.אין צרוך במערכת הפעלה 9.אם אפשר מKSP או IVORY 10.אין בקשות מיוחדות 11.לא מתכוון לשדרוג בהמשך מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן חברים! אני בונה מפרט לחבר (זה לא בשבילי , באמת) ואלה הדרישות: תקציב : עד 3500 ש"ח, לחסוך אם אפשר שימושים: גיימינג (כל סוגי המשחקים, הגדרות גבוהות) ופוטושופ (CS5 , למטרת פרנסה - הבחור מאייר) מסך: 19" , 1440X900 אין צורך בציוד היקפי נדרשת הרכבה בחנות, ומערכת הפעלה win7 64 bit לא יבוצע OC רצוי לשמור על אופציה לשדרוג זיכרון (4 סלוטים בלוח), תיתכן קנייה בעתיד של מסך גדול יותר + כרטיס מסך חזק יותר, ולכן מעדיף לתת ספק כח עם קצת overkill זה המפרט שבניתי בינתיים: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שאפשר לסכם איתו בשיעורים בבית הספר, תקציב באיזור ה 2500, אפשר חריגה עם זה ממש שווה את זה. גודל 12-13 אינץ' ישמש ב90% להקלדה בשיעורים, אז אין צורך בכונן גדול או כוח מיוחד, אבל כמה שיותר סוללה 4 5 שעות זה טוב עדיף כמה שיותר. כמובן גם משקל קל זה חשוב עד 2 קילו. עם כל הפרמטרים אני מניח שהכי טוב נטבוק, הסתכלתי על הEEE של אסוס, אבל אני לא מבדיל בין הדגמים. לסיכום, יותר סוללה, פחות משקל, עד 2500~ תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב HTPC עד 2400 ש"ח, כולל כרטיס ללכידת וידאו (חובה חיבור RCA), מנועה מחשבים: (ברור שהמחשב מחוייב לנגן 1080P) AMD Athlon™ II X2 250 3.0GHZ 65W AM3 2MB, יחידות 1 ₪300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8072 Arctic Cooling Freezer 64 LP CPU COOLER, יחידות 1 ₪100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1601 Foxconn A88GMV AMD 880G AM3 mATX, יחידות 1 ₪365 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8765 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪125 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7255 Samsung HD105SI 1TB 32MB 5400rpm EcoGreen F3 3.5" SATA2, יחידות 1 ₪270 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7120 Samsung SH-…
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להמלצה על מחשב נייד עד 3200 ש"ח. המחשב מיועדים לשימושים של אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, מוזיקה וקצת משחקים. עדיפות שיכלול 4GB זכרון פנימי. שיהיה יציאת HDMI. יש עוד משהו קריטי שאולי אני לא מודע אליו בכלל? האם במחיר הזה קיימים מחשבים ניידים מבוססים על ארבע ליבות? או רק ליבה כפולה? ואחרי קריאה ככה באינטרנט, הרבה ממליצים לקנות רק DELL בגלל איכות המוצר. אשמח אם יש לכם המלצה למקום שאפשר לרכוש את הדגם שתציעו בחנות פנדה או כל חנות אמינה בדרום? אפשרי גם להזמין מחו"ל EBAY וכו'. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התחדשתי בDELL PRECISION M6500 מארה"ב יש המלצה על מקום בו אני יכול לצרוב אותיות עבריות על המקלדת - רצוי באזור המרכז תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אחרי שסיפרתי לחבר שאני צריך לקנות לאשתי נייד לעבודה הוא ביקש עזרה במציאת נייד שיתאים לעיסוקו בתקליטנות (DJ) - די חובבני ולא אינטנסיבי מדי.. תקציב 2000-2500 .. ומיכוון שאני די בור בניידים ולא יודע בדיוק על מה להמליץ לו אשמח לקבל הצעות/המלצות. חשבתי על I3 כלשהו עם 4GB RAM ... מה אתם חושבים ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני משתמש ב X61 אבל לאט לאט הוא מתחיל לעלות לאט, לקרטע מעט בקיצור הגיע הזמן למחשב חדש. אני מאוד מאוד מרוצה מה X61. האיכות ניכרת בכל דבר. מה האפשרויות שלי במגבלות התקציב למחשב 13.3? שימושים: תכנות (visual studio, Eclispse) ודומיהם. משחקים (לא ה TOPEND). חשוב שיהיה שקט, חזק ובעל זמן סוללה סביר (3 שעות +). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.תקציב מקסימלי 2700 למצל את כל התקציב 2.השימושים במחשב הם לרוב לעבודה משרדית וגם למשחקים מסך לא כולל בעסקה משחקים FIFA 11 ,פרו 11 GTA 3.אין צרוך בציוד היקפי 4.-5.מפרט מלא ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 6.שקט של המפרט חשוב 8 8.אין צרוך במערכת הפעלה 9.אם אפשר מKSP או IVORY 10.אין בקשות מיוחדות 11.לא מתכוון לשדרוג בהמשך תקציב עד 2700 ללא ציוד היקפי השימושים של המחשב הם משחקים (FIF11)+אופיס אין צרוך במערכת הפעלה מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS ה-U35JC ושמתי לב שברגע שאני עובר לעבוד על סוללה בלבד התדר רענון של המסך יורד ל-40HZ וברגע שאני מחבר לחשמל זה עולה בחזרה ל-60. רציתי לדעת עד כמה זה משפיע על זמן הסוללה (עם בכלל)? פשוט זמן סוללה מאוד חשוב לי אבל מצד שני העבודה על 60HZ פשוט יותר נעימה לעין ויש הרגשה שהכל עובד יותר חלק. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אוקי אז ככה...אני דיי חדשה פה אז הייי אני מחפשת מחשב נייד לא יקר משהו בסביבות 2300-2700 אני צריכה אותו בעיקרון רק לצורך גלישה באיטרנט,והורדת שירים ותמונות לא מעבר אני ישמח אם תתנו לי המלצות ודגם ומשהו שהוא פחות חשוב יש עיקרון לצבע מסוים....או שחור או ורוד מחכה לתגובה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכונן לקנות מחשב לשימוש בייתי. אני צריך מחשב שיריץ לי משחקים ברמה טובה קיבלתי הצעת מחיר על מחשב. מה דעתכם? תאור כללי: Core i3 550, 3.2GHz DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X2 500GB 7200RPM GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI על כל שאר הדברים אני לא סגור... אני יודע שזה לא המילה האחרונה השאלה אם הוא יספיק לצרכים שלי המחיר הוא 2500 שקל בלי עכבר מקלדת ובלי מסך ועוד שאלה... ההבדל ממש גדול בין i3 ל i5 כמעבד? האם זה סרט להחליף מעבד בשלב מאוחר יותר? תודה תודה תודה! עדי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קרה אי אפשר לעזור לבקשה שביקשתי........................ בנוגע לעזרה לקנית מחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
גודל מסך: 15 בערך, שימוש: משחקים כבדים וסירטי hd, תקציב: 1500$ חריגה: 500$ אולי עוד קצת, מחול/מהארץ: מחול , משקל: לא הכי משנה אבל יש חשיבות. חברה מסוימת:לא משנה שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד חזק מאוד (בערך 460m מינימום) ההורים שלי בתילנד ושם זה הרבבבה יותר זול ובדקתי איזה מחשב יש לי לבחור ואני מצאתי כמה מחשבים (אם אפשר בבקשה לענות מהר כי ממש עוד מעט הם לא יוכלו ליקנות תודה רבה) MSI-GX600R-060US ואת Schenker XMG P501 ואת ASUS G53JW ואת Sager NP8690 אם יש עוד תגידו ( לא אמרתי alienware כי הבנתי שזה יקר בלי טעם) והשאלה שלי היא איזה מחשב מהסדרות האלה מומלץ (מתוך כל סידרה איזה הכי מומלץ לדוגמה: באסוס וכו) ואיזו סידרה מומלצת (בבקשה לפרט) אם יש אתר בעיברית לסקירת המחשבים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב אסוס 1005HA (חלונות XP) כבר שנה וחצי. לפני שבוע שמתי לב שהוא פשוט לא נטען עד הסוף, אלא עד 86% בלבד. שלשום הבעיה החמירה, והוא מוטען עד 78% בלבד כעת. כמה הערות: 1. ניסיתי להטעין אותו למשך זמן רב- כל הלילה למשך כמה שעות, פעם מכובה, פעם דלוק 2. ניסיתי גם (לפי המלצות באינטרנט) לרוקן את הסוללה עד 0% ורק אז להטעין, גם זה לא עזר (יש לציין שעדיין כשלחצתי על הכפתור של ההדלקה/כיבוי הוא נדלק, אך לאחר כמה שניות נכבה שוב, כך שלא הייתה פריקה מלאה). 3. שמתי לב לאחרונה שהסוללה מחזיקה לי פחות זמן מהרגיל, אם כי בכל זאת מדובר במחשב שהיה בשימוש רב במשך שנה וחצי (אני סטודנט שנה שנייה ואין לי מחשב אחר בדירה, כך שזה המחשב העיקרי שלי). 4. יש לציין שהרבה פעמים הוא עו…
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחשב לגיימינג בינוני, משחקים כמו counter strike, GTA;COD,NFS השקט לא חשוב. מסך של 23". ממש להשתדל לא לחרוג ועדיף לחסוך כמה שאפשר. דרישות מיוחדות: מארז עם חלון. מערכת של AMD שיהיה סלוט אחד פנוי של RAM. מחשב לכ4 שנים. שאלות: ראיתי פה בפורום בזמן האחרון שני כרטיסי מסך פופולאריים. HD 6850-685 ש"ח HD 5870-1150 ש"ח[ הראשון זול משמעותית מהשני. האם כדאי בכל זאת לקחת את השני, זאת אומרת האם הוא טוב הרבה יותר שהוא שווה את ההפרש?
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהייתי הרבה זמן בנושא הנייחים היום אני עובר לניידים כי אני צריך משו טוב יתר לזמן הצבא ואחריו. קיום אני ללא מחשב עקב פיצוץ במעבד (ממש פיצוץ [נו למה ציפיתי עם OC 4.8 בפנטיום 4] ) דרישות מינימליות למחשב הנייד: I5 430 כרטיס מסך חייב להיות טוב לגיימינג (1024 זיכרון ומומלץ תמיכה בHD ודיירקט 11) 500BG (אופצונלי אני יכול גם להסתדר עם 250 אבל כמה שיותר יותר טוב) 2G ראם (מומלץ 4) 15.6 אינץ (בכל זאת למשחקים) אם יש במחירים זולים אז אני אשמח כי אני חייל ואני משלם את זה >< תודה מראש, שחר
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שיותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?המחשב נועד לגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).שום תוכנה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ראיתי שמוצא היום דיל על מחשב נייד Fujitsu LifeBook T1010 מפרט : http://shop.alltrade.co.il/products/2581-alltrade-notebooks-fujitsu-lifebook-t1010-tablet.aspx האם שווה לרכוש אותו ב3K ? המחשב ישמש ללימודים ולאינטרנט. (נותרו 10 שעות לדיל, אודה לכם על כל תגובה!)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני נוסע לסין עם משפחתי ל- 4 חודשים ללימודים. בשל עניני מקלדת עברית חשבתי שעדיף שאקנה את הנייד כאן. וכן בגלל שפערי המחירים, כפי שהבנתי, אינם מצדיקים קניה שם. מאחר והמחשב ישמש את כל המשפחה (משחקים ואף עיבודי גרפיקה וסרטים לילדים) חשבתי על מחשב חזק ופחות ניידות- מעין מחשב שולחני שניתן להזיזו בקלות בעת הצורך. באייבורי (עד היום לאחר מחשב שולחני ונייד - אני מרוצה מהם) יש שלל המלצות על מחשבים טובים וחזקים, ונראה לי שבתקציב של 4,500 ש"ח אוכל להעמיד מחשב שיענה על צרכי: 15.6", סוללה חזקה, מעבד אינטל I5 , כרטיס גרפי חזק וכונן קשיח גדול. משהו שיחליף ללא נחיתות מחשב שולחני. אשמח לשמוע דעתכם על הכתוב לעיל, וכן המלצות לקונפיגורציה, מחירים וכו'. תודה מראש שלמה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אהלן, מבקש מפרט מחשב מ-newegg. תקציב 1250$ ללא מסך, ציוד היקפי או מ.הפעלה. לא מתוכנן OC. שימושים עיקריים: הקלטות סאונד (קיים כבר כרטיס קול מקצועי) וגיימינג ב-FullHD. דרישות מלוח אם: USB3. דרישות שקט: 8 מתוך 10. לא חייב להיות חרישי, אבל שלא ירעיש יותר מדי. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יום טוב, אני מעוניין לשדרג את המחשב ואני צריך הכל חוץ ממארז(יש לי ANTEC 300 ונדמה לי שהוא מספיק גדול), כונן/צורב ומערכת הפעלה. רשמתי בכותרת עד 3000 אבל אין לי בעיה עם חריגה קטנה מהתקציב. תודה.
-
- 31 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב ואיכותי אשר יספק אותי לצרכים כמו אינטרנט תוכנות ושהכי חשוב שיהיה חזק. הבחנתי בשניי מחשבים אשר אחד מהם הוא של חברת dell הסוג inspiron n5010 עם 500 גיגה זיכרון, מעבד I5 וזיכרון רם 4. מהצד השני יש את הhp 3125EJ שהוא כמעט עם אותם נתונים רק שהמסך שלו הוא led hd כמו הdell שהוא רק hd מבחינת אחריות הdell מקבל 3 שנים והhp שנה אחת אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבחינה מיקצועית מבין שניי המחשבים האלה מה יותר עדיף אני מאוד יודה לכם. תודה רבה לכל העוזרים והעונים.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של gigabyte כשאני מחבר אותו לטלוויזיה הוא לו סוחב לא מצליח להעביר תכנים ב hd האם זה קשור למעבד ליציאה או מה? אני רוכש נייד חדש על מנת לצפות בסרטים בטלוויזיה חיצונית על מה אני צריך לשים דגש בנייד תודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בארה"ב אחד משני לפטופים: DELL Inspiron N5030 (iN5030-2112B3D) Notebook Intel Pentium T4500(2.30GHz) 15.6" 4GB Memory DDR3 1333 320GB HDD 5400rpm http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157545 HP 625 (XT960UT#ABA) Notebook AMD Athlon II Dual-Core P340(2.20GHz) 15.6" 3GB Memory DDR3 1066 320GB HDD 5400rpm http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157545 פרט למעבד ולזכרון המפרט שלהם די דומה וכך גם המחיר. מיועד לשימוש בסיסי- אינטרנט, סרטים, אופיס. האם יש יתרון משמעותי לאחד מהם על פני השני? תודה רבה, רז.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-