עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mikets,

שלום, אני לא בטוח שהשאלה שלי רלבנטית לפורום זה. אם לא - אנא תגידו איפו לשאול. קניתי Dell E6400 עם כרטיס מסך NVIDIA NVS 160 256MB. כשאני מחבר אותו לטלויזית LCD בחיבור VGA, אני מקבל רזולוציה 1366X768, אבל התמונה מרצדת כאילו צריך לעלות תדר. שום ניסיון שלי לשנות פרמטרים לא שינה את המצב. הלפטופ הישן שלי - HP Pavilion מלפני 3 שנים עם כרטיס מובנה (Intel GMA 900) התחבר לאותה טלויזיה בלי שום בעיות. העם יש משהו שאפשר לעשות? ל-E6400 יש חיבור Display Port אבל הבנתי שכדי להתחבר ל HDMI צריך כבל מיוחד והוא לגמרי לא זול.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  2. שלום ברותי מחשב lenovo sl510 2847 qbg אני מנסה לסנכרן את טלפון בעזרת ה BLOETOOTH אך מקבל הודעה שאי אפשר להשתמש ב BLUETOOTH בבדיקה ב DEVICE MANAGER לא ניראה שיש התקן BLUETOOTH למרות שבדף הנתונים מוגדר שיש מישהו ניתל בבעיה הנ"ל - מה יש לעשות תודה מראש :-[

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  3. שמסך יהיה בגודל 15 אינץ . מה לפי דעתכם יותר טוב: 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode=315 תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by hilatza,

מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מוזיקה. * גודל המסך? 11" ומעלה.. * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף סוללה שתחזיק 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? אין לי מושג מה זה, אז כנראה שלא.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  5. Started by stam,

שלום לכולם רציתי את חוות דעתכם לגבי המפרט הבא : 270 מארז מארז ידית+Bond 500W+Usb בחר מארז ¤979 מעבד Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 1M Cache HT FSB 800 בחר מעבד ¤590 לוח אם Asus P4P800-SE (i865PE) +SB +LAN +S-ATA HT FSB800 בחר לוח ¤510 Micron DDR 512MB PC3200 400Mhz בחר זכרון ¤513 Western Digital 120GB 7200RPM 8MB S-ATA בחר דיסק קשיח ¤210 כרטיס קול Creative Live 5.1 בחר כרטיס קול ¤890 כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600XT בחר כרטיס מסך ¤50 כונן 1.44 Mitsumi 1.44 בחר כונן דיסקטים ¤120 סי די רום Asus CD x52 בחר סי די רום ¤0 - - - בחר DVD ¤354 צורב DVD NEC ND-3520A DVD ±R/RW x16 (Dual Layer) בחר צורב ¤0 - - - בחר מודם ¤0 - - - בחר כרטיס רשת ¤50 H…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  6. שלום, אני משתמש כיום בפנטיום 3 שעובד מצויין, אבל לאחרונה התחלתי להתעניין בכמה משחקים (לא מאוד חדשים, בני שנה-שנתיים) שפשוט לא עובדים על המחשב שלי, אז הגיע הזמן להחליף. אני מתכוון להישאר עם המסך שלי ושאר הציוד ההיקפי. אני משתמש בלינוקס רוב הזמן ובחלונות כשאני רוצה לשחק. אני יודע שהתקציב שלי די נמוך ולכן נראה לי שבשלב הזה אני אקנה כרטיס מסך די זול ויום אחד אשדרג את המסך ואת כרטיס המסך ביחד (אין טעם להשקיע בכרטיס מסך מעולה כשהמסך הוא 17 אינץ' CRT...). הדרייברים בלינוקס לכרטיסי ATI די בעייתיים ולכן אני מתכוון לקנות כרטיס nVidia 7300. קראתי בפורום אחר שלוחות אם עם JMicron עושים די הרבה בעיות עם הפצת הלינוקס שאני משתמש בה (אובונטו) ואני מעוניין בלוח אם שלא מצוייד בבקר כזה. מעבר…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  7. אני מתכנן לקנות בארה"ב DELL XPS 14z http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+14%26%2334%3B+XPS+Laptop+-+6GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Elemental+Silver/4882487.p?id=1218570953060&skuId=4882487&st=xps%2014z&cp=1&lp=2 האם יש לי ממה לחשוש בכל הקשור לחבר אותו לשקע ישראלי? אשמח לעצות מבעלי הנסיון, בכל מקרה מה דעתכם על המחשב? * מטרות המחשב? לימודים (אופיס ובשנה שתבוא - הנדסת תוכנה), סרטים ושיהיה נייד איתי יום יום * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? 1.5-2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות ומעלה זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * בלוטות? חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ומעלה, אם יש מחשב ברמה עם פחות מזה אני אשמח לשמוע הצעות …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Slim9,

http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/2:12812:1/4:14657:1/7:14545:1/3:14430:1/20:6625:1/20:14658:1/ אני מוסיף I5 4690 וכרטיס GTX970 של MSI רציתי שתגידו לי על כל חלק אם הוא שווה את זה או מבוזבז? למשל הלוח אם, אני לא צריך OC ולא צריך SLI המחיר יוצא לי 4950ש"ח, מה דעתכם סה"כ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

שלום. התקציב המקסימילי הוא 3000, יש אפשרות לחריגה עד 200 שקל בערך. הדרישות שלי מהמחשב הן בראש ובראשונה כללי, אינטרנט ושטויות, אולי מעט גיימינג קל (שהמחשב יהיה מספיק חזק לדרישות מערכת מינימליות לעוד כמה שנים טובות). ברמת העיקרון יש לי עכבר ומקלדת, לא הכרחי לשים אבל אם יש חור בתקציב אשמח לאלחוטי. מסך דרוש אשמח ל23" אם יכנס. חשוב המחשב יהיה שקט, המראה של המארז עצמו לא מעניין אותי בכלל. אין תכנון לOC כלל. מודה מראש לכל מי שמייעץ פה, תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מחשב נייד מסוג IBM X41 יש בו זכרון 1 גיגה לפי תוכנת סיסופט סנדרה יש 2 סטיקים של 512 אני מעוניין לשדרג את הזכרון. פתחתי מאחורה את מקום הזכרון וראיתי שיש רק סטיק אחד.. רציתי לדעת אם למישהו פה יש את המחשב הזה ומכיר ויודע שאפשר להחליף את 2 הזכרונות או שיש רק סלוט הרחבה אחד?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. הרכיבים שכבר יש לי: כ.מסך 7600GS, זכרון 1750 מ"ב DDR 400, צורב דיוידי, מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת. לפיכך מה שאני צריך (עד 2500 ש"ח) זה את כל השאר: מעבד, הארד דיסק (אוכל להסתפק ב-80 ג"ב), לוח אם, מארז+ספק. (לא צריך פלופי). אני מחפש בעיקר עמידות לאורך זמן ואפשרויות שדרוג עתידיות. חברים בבקשה אל תפתו אותי לחרוג מהתקציב - זה באמת המקסימום שלי (התחלתי מ-1700). אני מקווה שהזכרונות הישנים שלי לא יהוו בעיה, פשוט חבל לי לזרוק אותם...... תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  12. שלום, אני מתחיל להתבאס לבנות מחשב לבד... פעם אחרונה שעשיתי את זה ה AGP היה חזק בתמונה אשמח לקבל עזרה בנושא. מה שחשוב לי הוא שכרטיס המסך יהיה חזק - לפחות 8800 GT עם 512MB, או קרוסספייר עם יכולות דומות. ושהמעבד יהיה לפחות Q6600. לגבי לוח אם - לא ברור לי אם באופן כללי אני צריך בו קרוספייר (אלא אם תמליצו לי) ... וכן האם צריך מערכות קרור נוספות. זיכרון 2 GB לפחות HD - 320 GB מספיק לא צריך מקלדת, עכבר, כונני CD או DVD, מסך,כרטיסי רשת,רמקולים ואל פסק מישהו אמר לי שהיה מחכה עד שתצא סדרת ה-Q9xxx של אינטל - למה הוא התכוון ? לגבי הזכרונות , אשמח לקבל הבהרה לגבי מה זה CL ומה עדיף ? האם לחכות עוד קצת ל780G\V: ערכות השבבים של AMD ? תודה !

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by kovar,

אני רוצה להרכיב מחשב עם המפרט הבא: אין צורך ב SLI או באוברקלוק אני לא מתכוון לשדרג את המחשב בעתיד. מה שחשוב לי רק שתהיה יציאת USB 3 לגבי הספק אני לא בטוח אם הוא יותר מדי חזק ולגבי המארז גם אין לי שום ידע. הקניה תתבצע מ KSP סניף אילת אשמח לעזרה מהמבינים בפורום. תודה.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  14. אני צריך מפרט עבור הדברים הבאים לפי סדר עדיפויות : 1.ניגון HD גם 1080 אין בעיה ב"תפוסה" מלאה של המעבד בזמן ניגון סרטים כלומר אין צורך בריבוי משימות על המעבד. 2.הגודל לא ממש קריטי השקט חשוב מאוד. 3.אני מעוניין גם באפשרות להקליט מן הממיר yesh hd תודה רבה על העזרה מתן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by גורצי,

שלום, אשמח לשמוע חוות דעת לגבי שווי של מעבד i5-650. אין לי מה לעשות איתו כי הלוח התקלקל... תודה!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Keman,

שלום חברים ! אני כל יום מרגיש יותר ויותר, שהגיע זמני לשדרוגון קטן, והנה, כמובן מתיעץ איתכם. אז ככה: המפרט שלי רשום בצד. מה שאני מתכנן לעשות, זה הדבר הבא: להחליף את לוח הקיים שלי ב DFI LANPARTY ULTRA D SLI ולקנות איזה 8800GTS340 נחמד. הפחד שלי, זה החוסר מאזן ותופעות צבר-בקבוק למיניהם. האים לדעתכם שווה ? PS אין צורך לשאול על OC, תקציב וכו' . על הדברים האלה אין פה מקום לדיון. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

למישהו יש מושג מתי הוא מגיע לארץ? וגם חיפשתי אותו באתר של אסוס ולא מצאתי, זאת אומרת שהוא לא יצא בכלל לשוק?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. עריכה: שוב, תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Kickapoo,

כל החלקים הגיעו המחשב רץ מדהים , הנה כמה תמונות המעבד עומד על 4.7GHZ 1.30V - יציב , טמפרטורות מדהימות , הופתעתי בטירוף מהNOCTUA בנוסף אני אעשה בימים הקרובים OC לכרטיס מסך ואפרסם תוצאות של FIRESTRIKE TEST

20. שלום, עקב בעית חומרה בלוח-אם שלי אני רוצה לעשות למחשב "אוברול" - זה אומר לוח אם, מעבד וזיכרונות. . מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, משחקים, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) : פוטושופ, וורד, אקסל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצי מכוניות, יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכ…

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by bennyap,

http://www.pc-shop.co.il/pl_product~R580~3038~13716.htm האם המחשב מתאים לעבודה עם autocad 2009? לכרטיס מסך יש זיכרון של 512mb. זאת בעצם השאלה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  22. Started by psybrain,

שאלה לגבי מסכים במחשבים ניידים, מסכים ברזולוציה 3840x2160 , 4K מה היתרונות והחסרונות שלהם ? כי הבנתי שיש בעיות עם כל מני תוכנות וכו', אשמח לדעת על מה מדובר.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי מחשב די עגלה יחסית להיום, כשקניתי אותו הוא היה סבבה יחסית... אך כל חודש יוצא מחשב יותר טוב : אך למרות זאת, קראתי כתבה שבמחשבים שייצאו בשנה הבאה יהיה הבדל ניכר מהמחשבים היום. מערכת ליבה כפולה וכו' (שאגב זה לא אומר לי כלום) האם כדאי לי לקנות מחשב חדש במהלך השנה, או לחכות לשנה הבאה (ובדרך לחסוך קצת יותר כסף)? אגב- אם למישהו יש זמן לנוב כמוני, אשמח לשוחח עם מישהו על הנושא... אולי הוא יבהיר לי קצת דברים מסנג'ר- omernahum@walla.co.il. איי סי קיו- 280277217.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  24. ברצוני לקנות מחשב ללימודים, השימושים של המחשב יהיו אינטרנט ולימודים, ואני רוצה מחשב שיהיה 12 13 אינץ אני רוצה לקנות את הlenovo s12 הוא עולה 1900 שח? מה אתם אומרים? או שעדיף לקנות בכסף הזה משהו אחר? ואם צריך להוסיף עוד 100 200 שח בשביל מחשב שבהרבה יותר טוב נוסיף. תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.