עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית (ביטוח, אבא) אך אולי, ממש אולי, ממש טיפה, לקצת משחקים (אם זה לא נכנס בתקציב אין בעיה). בהתחלה חשבנו על לקנות מאקבוק, כיוון אני רוצה מאק, ואפשר להתקין היום ווינדוס, אבל וויתרתי כיוון שאני כמעט ולא אשתמש במחשב. דרישות חובה: Wifi Bluetooth - לא חובה, אך בעדיפות ממש גבוהה! C2D - אם נכנס בתקציב. זמן בטריה ארוך יהיה יתרון, אך לא חובה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  2. לאחר שנים עם מחשב חלש P3 933 גיפורס 4 440mx החלטתי להשקיע במפרט הבא ... רגע לפני שאני מזמין אותו רציתי לשאול בחורים רציניים כמוכם על המפרט הנ"ל כמובן שתפקיד המחשב העיקרי הוא להרצת משחקים שבטופ! 1 Teac Floppy Drive 1.44 - מחירו 65 1 Mag 17 CRT 786 PFs -מחירו 712 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 -מחירו 312 1 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM- מחירו 519 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box - מחירו 1,110 1 Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 - מחירו 556 2 Twinmos 256MB DDR400 PC3200 - מחירם 500(2 סיטים) 1 Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP - מחירו 1,350(כרטיס חזק לא ? ) סה"כ 5000 שקל לאחר הנחה קטנה שעשו לנו אבקש את דעתכם כי אני עוד היום רו…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by galr52,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה. * גודל המסך? 15.4 או יותר * משקל רצוי? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 G * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, אבל שתהיה אחריות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *דברים נוספים: מצלמה ומקרופון מובנים, אם יש אז גם רמקולים... בתודה מראש, גל

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by Master-Chipsets,

מבוסס מעבד אינטל לוח אם של אסוס סוקט 755, וככה גם המעבד וזיכרון משתלם. וכרטיס מסך שמתקדם ומשתלם. תודה מראש... גיל.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by omera138,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים כמובן שיעלה GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך כלום ממה שרשום 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות הת…

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by _DavidB,

אני צריך מפרט למחשב מksp או כל חנות אחרת טובה בתקציב של 5 אלף , תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Motherboard Gigabyte h97 GAMING 3 LGA1150 CPU intel Intel Core i5 4690K tray CPU Cooler arctic colling Arctic Freezer i30 Graphics Card Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 RAM G-Skill Aegis 1x8GB DDR3 1600Mhz RED Power Supply SeaSonic SSR-650RM 650W ATX12V Hard Drive Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. למה בכל המפרטים המוצעים על ידי הפורום תמיד מופיעים מעבדים של AMD ואף פעם לא של אינטל? האם מעבדי אינטל פשוט יקרים ללא סיבה? האם אין להם ערך מוסף? האם פערי המחיר הינם כאלו שלא כדאי? אשמח לקבל תשובות עניניות ולא אמוציונליות. תודה.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות מחשב והבנתי שיוצאים עוד חודשיים סדרת מעבדים חדשה הX38 אז נראה לי מיותר לקנות עכשיו כי גם ככה אפשר לחכות חודשיים שהמחירים יירדו, מה דעתכם? אני גם רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי לחבר לממיר יס רגיל ואז לחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך ואז לראות טלוויזיה ושאני גם אוכל להקליט ויהיה לי כאילו יס מקס... מה אתם אומרים...? המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים, OC אפשרי אבל לא הכרחי. במסך אני מתעקש DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כי הבנתי שהוא הכי טוב במחיר שלו ויש לו את הפאנל הכי טוב. תודה רבה ולילה טוב לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  10. המחשב ישמש סטודנטית בעיקר בעבודה על מסמכים כגון " אופיס" וכדומה. לא מיועד לשימוש כבד, לא למשחקים. שהמחשב יעבוד סביר ולא איטי. התקציב דל, עד 1300 בלבד. אשמח להמלצות

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. הי האופציות הם HP Pavilion dv6t Quad Edition * Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit * Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz * FREE Upgrade to 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) * 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * 1GB Nvidia GeForce GT 320M - For i7 Processors * 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) * LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support * Webcam + Microphone * Intel Wireless-N Card * No TV Tuner w/remote control * HP Keyboard * 12 Cell Lithium Ion Battery (over-sized) * No Modem * Micro…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. שלחתי את ההודעה גם בפורום השני.. אבל נראה לי שפה זה יותר המקום תקציב - עד 5000 שימושי המחשב - אקספלורר, מסנג'ר, אופיס ושאר עבודות משרדיות משחקים קלים , צפייה בסרטים והורדות צריכה בלאפטופ כונן DVD צורב כולל הרכבה חשוב שיהיה נוח לשימוש, מהיר עד כמה שניתן ועמיד לטווח הארוך תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 00:54:03 אה ושכחתי את הדבר הכי חשוב- NETSTICKכמה זה יעלה לי ? והאם זה באמת נותן לי לגלוש מכל מקום ? זה עובד על לווין או WI FI או איך?.. האם יש דרך אחרת חוץ מNETSTICK בשביל לגלוש עם הנייד גם במקומות אחרים ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. Started by yonni,

אני מעוניין במחשב חדש :מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ומארז. יש לי 3500 ש"ח לעניין. אני עובד בעיקר עם עריכת וידאו, גרפיקה ואנימציה. מעוניין במעבד אינטל, זכרון 512 ולוח עם 1394 וסאונד און בורד. אה, גם כולל מארז תודה

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by netanel018,

אהלן. אני צריך עזרה בבניית מחשב למשחקים סרטים ואינטרנט התקציב שלי הוא 3500 ש"ח עם חריגה עד 4000- במזומן! אין לי צורך במסך וברמקולים. רק מקלדת ועכבר רגילים, העדפה לרכיבים של אינטל ודיסק קשיח גדול (500 לפחות) העיצוב לא חשוב לי במיוחד אבל אני מעדיף מחשב שקט. זה לא השיקלול העיקרי בקנייה אבל זה די חשוב בכל מקרה שמתי לב שכמעט כולם ממליצים כאן על מעבדים מסידרת E. האם לא עדיף להשקיע קצת על מעבדים מסדרת Q? האם ההבדל במחיר כזה גדול? כי ככל הידוע לי סדרת Q היא יותר מתקדמת מסדרת E הדבר החשוב לי ביותר במחשב זה היכולת שלו להריץ משחקים וגם הכבדים ביותר ברזולוציה גבוהה. ועוד יותר חשוב- מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים גם בעוד שנה-שנתיים לפחות תודה רבה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by abyss20,

אני זקוק למחשב שיעבוד טוב עם משחקים חדשים ומשחקים עתידיים אבל רוב זמני על המחשב אני לא משחק משקי מחשב אלא משתמש בתוכנות כבדות ומשתמש בשני מסכים, חשבתי על המפרט הזה, מה דעתכם? AMD Athlon 64 X2 4400+ 3000 NIS ASUS a8n sli premium 1000NIS Zalman CNPS7700-cu 300 NIS MAXTOR DiamondMax 10 SATA 120GB 440 NIS Thermaltake soprano with window black with power supply 430W 750 NIS Leadtek GeForce 7900GT 2100 NIS Corsair Twinx 1GB CL2 …

• 13 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by nazgull,

1. מה התקציב המקסימאלי? שני מפרטים אחד עד 2400 השני עד 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד המקסימום 2400 או 2000 בהתאמה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב וגיימינג קל-בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב, הנה מפרט שאני רוצה: Intel Pentium D 2.8 #915 GIGABITE - 965P-S3 Kingston 1024 mb DDR2 667Mhz Western Digital 250 GB SATA 2 16 mb חוץ מזה אני רוצה צורב DVD מארז וכרטיס מסך שעדיין לא חקרתי מספיק לגביהם... אשמח לביקורת לגבי חלקים שבחרתי וגם הצעות לגבי חלקים שעדיין לא, תודה וחג שמח

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל דגם Samsung Aura R60 Plus Review לא מצאתי אותו ברשימה שמשרד התקשורת מאפשר. כפי שהבנתי אין אחד כזה בארץ . יש פה משהו שהביא מחשב נייד מחו"ל ובמה זה כרוך? או שאולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגם הספציפי הזה בארץ? או שיש משהו דומה בארץ ?. אני מאוד אשמח אם מישהו יענה לי על זה . תודה מראש .

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הי, אני מעוניין במחשב למשחקים עד 5000 ש"ח, שיספיק לשנה וחצי שנתיים הקרובות ושיהיה ניתן לשדרג אותו לאחר מכן(מבחינת מעבד \ זכרון לDDR3 \ כרטיס מסך). הציעו לי את המפרט הבא ב4500: לוח אם Asus p5ql מעבד intel core2duo e8400 זכרון ocz DDR2 800 4096 דיסק קשיח segate 500GB sata2 32MB צורב DVD LG x22 כרטיס מסך asus en9800GTX+DK/hdmi/512m מארז enermax poenix ספק ocz 500w SLI אני לא כל כך מבין בדברים האלו ככה שאני אשמח לכל תגובה, כאמור אני רוצה מחשב שמסוגל להפעיל משחקים חדשים\ שיצאו בהמשך ברמה גבוהה . מה שאני בעיקר רוצה לדעת זה האם ניתן לחסוך קצת במקומות מסוימים עם דברים שאין בהם באמת צורך או לא תורמים יותר מדי ובנוסף מה ניתן וכדאי לשפר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  20. שלום, הגעתי בהמלצה חמה של חבר שעזרתם לו, ואשמח לקבל עזרה בקניית מחשב לאחותי. מחיר מטרה: 3000 או פחות מטרות המחשב: המחשב מיועד לסטודנטית. הדברים שהוא נועד להריץ הם: 1. יישומי אופיס 2. גלישה באינטרנט 3. מולטימדיה 4. עבודה עם autoCAD (מתוך עניין ורצון ללמוד את התוכנה, לא ברמה מקצועית, ולא במסגרת התואר) תכונות דרושות: המחשב לא נועד להיסחב ממקום למקום, אלא לתפקד על תקן מחשב שולחני (למחשב שולחני אין מקום, ופחות נוח להעביר אותו ממקום למקום). לכן אין הגבלת משקל וזמן סוללה לא קריטי. הדברים החשובים הם: 1. מסך גדול (17") 2. מקלדת נוחה 3. עדיפות חזקה למסך מט 4. אמינות \ עמידות - שלא יתחמם מהר ושיאריך ימים. גודל ומשקל לא חשובים, ולכן טריקים של מזעור שפוגעים בביצועים ובאור…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. שלום חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי.. התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח זה המפרט שלו: לוח אם___ p4v845 מעבד____intel celeron cpu 1.7 ghz זיכרון____sdram 128 mb 133 mhz דיסק קשיח_excel stor 80 gb 7200rpm וספק ג'נרי ביותר של 300

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by reloader,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב בארה"ב, חשוב לי מאוד אחריות בינלאומית. ובלי מסך טאצ' התקציב שלי בערך 3000 שקל (700 דולר), מומלץ כמה שפחות, מעדיף דגם מחשב חדש, אם יהיה משתלם אוכל לחרוג מעט מהתקציב. מטרת המחשב: לימודים, מסחר בשוק ההון, פוטושופ, כתיבה, מעט משחקים. גודל המסך: 15.6" או יותר. מבריק או מט: לא מבין בזה, מה שהרגיל אוהב את המסכים בניידים של DELL. רזולוציה: FHD מאמין. דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין, מעדיף NUMPAD. משקל רצוי: כמה שפחות, אפשר להתפשר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לארוך. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: אין העדפה. כונן אופטי: כן. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: חייב רישיון למערכת הפעלה: מעדיף, אפשר גם שלא. העד…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ההורים שלי עכשיו בארצות הברית והם רוצים לקנות לי מחשב נייד (כי להביא נייח זה סיפור) , המחשב ייועד לעבודות משרדיות, משחקי מחשב (אני יודע שנייד לא מריץ אותם כמו נייח אבל אין מה לעשות) ואפשרות לניגון סרטי HD במסך פלזמה 50" אני לא מבין בתחום הניידים כלום אז כל תגובה תהיה מאוד יעילה! תודה רבה רבה על העזרה! נ.ב נראה לי הם רוצים לקנות את זה ב Costco למי שמכיר אולי זה יכול לעזור. תודה!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שיהיה ממוצע כזה כי זה מה אפשר להוציא מ 5k אמממ מסך lcd כמובן שיהיה מחנות אחת .. בלי חריגה ...... עם עכבר, מקלדת.

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  25. המפרט: Athlon 64Bit 3500 Venice BW Stepping E6 OEM A6435TBW 1122 1 Infinity NF4 Ultra DINF4U 591 1 זכרונות: Geil 1GB DualKit DDR400Mhz Value Cooling CL2.5 G1GV2 672 1 קירור: Thermaltake TR2 SE M6 66 1 RADEON X1800GTO 256 DDR3 mb PCIX Retail VIVO SX18GTO25V 1374 1 160GB SATA II WD1600JS 483 1 WD מארז SUNBEAM "TRANSFORMER" Gaming Case Black 400 1 ספק ThermalTake 470W Dual 12V Rails 425 1 NEC-4550A x16 DUAL LAYER BLACK (+DVD-RAM) ND4550AB 268 1 ועוד מאוור 120 נחמד כזה לאוורור מקדימה אז בכמה מוכרים ?

• 9 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.