ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן להחליף את הסוס הישן שכבר לא דוהר.... 1. התקציב המקסימלי- 3500ש"ח למחשב+ 1200 למסך "24 (חשבתי על 2486LG) 2. השימושים הצפויים של המחשב- photoshop,corelDraw, illustartor אינטרנט, office 3. חומרה מיוחדת הנדרשת? כרטיס רשת אלחוטי PCI (מדובר בקומה שניה-רצוי כרטיס איכותי עם חיבור לאנטנה חיצונית חזקה שקיימת ברשותי) 4. דיסק קשיח 1-1.5 טרה(או יותר) עם 64MB 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 6. מערכת הפעלה win 7 (קיימת ברשותי) 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור מרכז/ השרון 8. מארז- חשוב לי מארז (לא שקוף...) וספק 500W לפחות איכותיים ושקטים. 9. כרטיס המסך צריך לדעת גם להריץ Solidworks (מדי פעם...) 10. מעבד- מעדיף אינטל. 11. זיכרון…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תוכלו להגיד לי איזה מחשב יותר משתלם לקחת: 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=761905 2. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=734314 יש לי אפשרות להשיג את המחשב הזה ב-1000 ש"ח תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב חברים! ניגש לעניינים: 1. תקציב ממוצע 6500 שקל, להשתדל לנצל אותו ניתן לשחק עם המחיר לפה ולשם, אבל לא להגזים 2. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וזה צריך להיות השיקול הראשון בבחירת הרכיבים יש נגיעות עריכת קלות, בעיקר ווידאו, אבל פה ושם יש התעסקות קלה עם תוכנות גרפיקה (שוב, בעיקר קלות ו"דו מימדיות", אבל אני לא פוסל התעסקות עתידית בתלת) המחשב בטוח יחובר לפחות למסך אחד בעל רזולוציה טבעית של 1080*1920, יכול להיות (תלוי במצב הרוח שלי) שהוא יחובר ל-2 מסכים כאלה במקביל. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולכל מה שבתוכו 6. אין חשיבות כלל וכלל לשקט, מצידי שירעיש כמו מטוס סילון בהמראה. 7. לא מתוכנן אובקלוק כלל, לא היום ולא בעוד כמה שנים. 8. אין צורך במערכת…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב למטרות עבודה משרדית. (אינטרנט, מסנג'ר, אופיס לפרטיו, וכולי.) המפרט מגיע מאתר גטאיט במחיר של 1690 ש"ח, כולל המסך. כמו כן ישמש למשחקים כבדים כמו סוליטייר ושולה המוקשים. (לא מעבר..) כמו כן, האם ניתן לחבר ללוח אם המצורף כרטיס מסך ATI X800XL שנקנה לפני כחמש או שש שנים?[br]פורסם בתאריך: 18.02.2011 בשעה 19:03:32 BTB
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה המפרט הנ"ל טוב? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10621 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11865 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12022 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12022 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB,…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה5000-4500 תודה Smiley עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=5000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אנ ירוצה לקנות גם מסך כי אין לי * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FAL…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסך הכל נראת לי עסקה טובה ביחס למחיר והאחריות של HP גם לא רעה, אשמח לשמוע את דעתכם, והאם יש אפציות טובות יותר עם מפרט דומה במחיר? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02512990&cc=il&lc=he&dlc=he&product=4301035&tmp_track_link=ot_search המחיר הוא 5090 מ KSP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4100 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים (בינוניים+) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…
-
- 26 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש נטבוק - הדאגה העיקרית שלי היא לגבי שריטות ופגיעות. השאלה שלי היא האם קיימים מגני מסך ו\או סיליקונים לנטבוקים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3200 ש"ח התקציב. היעוד שלו הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. חשוב שיהיה לו יציאת HDMI, אם יש אפשרות ל4GB זכרון פנימי. והאם יש הבדל משמעותי בין מעבד i3 ל-i5? האם שניהם מבוססי 4 ליבות? כעקרון קראתי הרבה על DELL וכולם פשוט ממליצים עליהם. מה דעתכם בעניין? האם באמת כדאי לקנות מוצר DELL? מבחינת אחריות\שירות. ומאיפה? האם כדאי לייבא מחו"ל? EBAY\AMAZON או בארץ? עדיפות לחנויות מהדרום. אני חושב על המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32589 מה דעתכם? טוב\לא טוב? חלופה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מיני נייד חדש שרכשתי לפני כמה ימים עובד מצויין רק שבדקתי תמפרטורות של מעבד בעזרת תוכנת EVEREST גיליתי שתמפרטורה שלCPU נעה בין52 ל72 וCPU DIODE נעה בין 72 ל95 השאלה עם זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב לעבודה משרדית ועריכת תמונות ב- PHOTOSHOP עריכת ווידאו לא נדרש משחקים תקציב 2.5K אך ניתם לחרוג עד 3K במידת הצורך לא נדרש מסך לא נדרש ציוד היקפי. על פי חיפוש אני מניח שכדאי לבסס את המחשב על מעבד i5 2500K יש לו גם תוצואת benchmark מעולות עבור photoshop לא נדרש OC . אשמח למארז + ספק איכותיים ושקטיים אם ניתן להכניס בתקציב הזה אין צורך במערכת הפעלה. כמו כן קראתי שיש בעיה עם לוחות אם מבוססים H67,P67 האם כדאי לחכות עם הקניה? חפשתי קצת בפורום והרכבתי את המפרט הבא אשמח להצעות לשיפור: מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר 1080 לוח: H67M-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI - מחיר 550 זיכרון 1333 DDR 2GB K…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
תקלתי בפתרון שקיים להחלפה של הכונן האופטי בלפטופים של אפל (מקבוקים) ובמקומם לשים תושבת לכונן קשיח נוסף במחשב הנייד. זה נקרא OPTIBAY הרעיון נשמע לי רעיון אדיר! הצורב כל כך מיותר מה גם שאם אפשר לקנות לו איזה מארז חיצוני ולהשתמש דרך USB כשאני צריך אותו פעם בכמה חודשים אז בכלל טוב. השאלה היא כמובן אם אפשר למצוא פתרון כזה לדגם של הלפטופ שיש לי, HP 530. ואז אני מוסיף כונן SSD למערכת ומשאיר את הקיים לאחסון מה שישפר מאוד את ביצועי המחשב שממש זוחל בגלל ההארדיסק האיטי שלו היום. מה אתם אומרים מישהו מכיר פתרונות כאלה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב שם את הסיסמא מראה לי מסך כחול טוען ל 100 עושה ריסט נכנסתי מסייף מוד עשיתי לוג לשגיאה זה אראה לי התקן device/harddisk0/DR0 בלוק פגום. מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הכי גבוהה שאפשר לבגיע בתקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD BO * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צרוך בהכל 4.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב למטרת עבודה/משחקים ואני זקוק להמלצות התקציב אמור לכלול גם מסך 24-27 אינצ' התקציב הוא 1500-1800 דולר אני מעריך שרוב החלקים יקנו ב Amazon, FRY'S, newegg מקווה שתוכלו לעזור, תודה רבה! איתי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 + 900 למסך, אפשר לחרוג עד 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב נועד לשימוש של מפתח עם תוכנות כמו ויזואל סטודיו 2010, אקליפס. וגם למשחקים כמו סטארקראפט2 ודיאבלו3 כשיצא, בהם אני מעוניין לשחק במאפיינים גרפיים גבוהים. אני בהחלט לא טיפוס שמשחק בשוטרים כבדים. בנוסף אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך עד 900 שקל 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אני מניח שאין צורך בצורב, או כונן דיסקטים כיום.. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובכן .. לפטופ HP Pavilion dv5164ea אני שוקל לשדג לו את הזיכרון כרגע יש בו 2 סטיקים של 512mb ddr2 533mhz חיפוש העלה שהוא יתמוך עד 2 גיגה הקניה תתבצע מebay עכשיו השאלה אם לקנות 2 סטיקים של ג'גה 1 או סטיק אחד של 2 ג'יגה ולהשאיר סלוט אחד פנוי סטיק אחד זול יותר ב 5-6 דולר מאשר שניים האם הdual channel יביא לי משהוא בשני סטיקים ?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה שחשוב שיהיה 1TB ומעבד 4 ליבות (אני צריך גם צורב הכי זול שיש תשימו) 1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים וקצת עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כמו Call of Duty : Black Ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צור…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי נושא דומה אבל הצורך שלי קצת שונה אז אני אהמר על נושא חדש. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעמוד בביצוע וירטואליזציה של רשת מחשבים הכוללת שרתים שונים (אינרנט,דואר,איחסון וכו') כמו כן יכלול כמה וכמה תחנות עבודה במקביל. כל זה אמנם לצרכי לימוד וניסוי ביתיים אבל אני רואה בו גם כמחשב למשחקים - אך זהו צורך משני. אני צריך: 1. מארז וספק (אולי בנדל של שניהם-ראיתי בנדל של ANTEC NSK6580B שנראה טוב ואם מישהו מכיר ויכול לאשר את טיבו). 2. דיסק קשיח של 500GB. 3. כרטיס מסך נורמאלי. 4. 4 גיגה זיכרון 1333(פתוח להצעות בקשר לסוג, העיקר שיבצע את העבודה). 5. מעבד מרובע ליבות (פה אני חייב עזרה כי למרות שמאז ומעולם היה לי אינטל אני מוכן לנסות להשתכנע על AMD אבל לפחות ברמה של I5-2300/24…
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכננן לקנות לפטופ בארה"ב השימושים הם - תיכנות (visual stuio , eclipse) קצת צפייה בסרטים וכמובן אינטרנט אני מתלבט בין 3 הדגמים הבאים: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat13504&type=page&pageIdentity=searchDriven&useProductString=true&productString=1218197356458*1218293981487*1218290442043&unProductString=1218246222297*1218279316701*1218243229782*1218291940534*1218243762610*1218245810487&catId= מה לדעתכם עדיף? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לתיכנות בmatlab, סרטי HD, מעט משחקים וכמובן שימוש בייתי. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח. הנה המפרט שאני מחפש: מסך: 15.6 אינץ'. הארד דיסק: 500 GB (אין צורך ביותר) זכרון: 4 GB זמן סוללה: אעדיף כמה שיותר זמן. צורב DVD. העדפה למקלדת מלאה אבל אם זה מפריע למציאת מפרט מתאים אז אסתדר גם בלי. לפחות 3 חיבורי USB חיבור VGA (עדיף גם DVI וHDMI אבל לא חובה). כמובן, מצלמה והתקן blue tooth. המשקל פחות רלוונטי אבל כמובן אשמח למחשב הקל ביותר שניתן למצוא עבור המפרט הזה ובמחיר הזה. אין צורך בתוכנת הפעלה או כל תוכנה אחרת. בנוסף, אשמח מאד אם למישהו יש הצעה לחנות לקנות בה את המחשב באיזור: חיפה או ראשל"צ - תל אביב. אשמח מאד לעזרתכם. שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 12000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, בהתחשב בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב סאונד ועריכת וידאו. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) אני עובד בעיקר עם CUBASE וNUENDO וEDIUS. ב) המחשב יהיה רק לעבודה וחשוב שיהיה לכרטיס מסך 2 יציאות DVI ויציאת HDMI. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7, רצוי שיהיה שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/ב…
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
3500 ש"ח תקציב ניתן לחרוג ב 100 ש"ח ללא ציוד הקפי לא צריך OC לא צריך מסך (יש לי DELL2311) לא מתוכנן שדרוג מעדיף מחשב מבוסס אינטל אבל לא הגרסא החדשה הבעיתית של הסנדי ברידג'. מערכת הפעלה מיועדת תהיה חלונות XP ופה חשוב שלא תווצר בעיית תאימות !!!! השקט של המערכת ? 7
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-