עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Oman,

שלום, חבר שלי מבקש עצה לגבי מחשב נייד עד 4000 ש"ח (גג!!).. הוא השתחרר בימים אלה ומחפש מחשב חזק שישמש אותו לסרטים, אינטרנט, עבודה מרובה...אופיס... איזה המצלמה הייתם נותנים לו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  2. שלום חברים ולילה טוב, קודם כל, מצטער על השם משתמש, אם זה מעניין מישהו - נרשמתי לפה בשנת 2005 בענייני OC ככה שהניק מאוד ישן לאחרונה התחלתי להתעניין בשדרוג המחשב - עקב חלודה החלטתי להיוועץ אתכם בקשר למפרט של המחשב. אז ככה: התקציב הינו בסביבות ה 2000 ש"ח (ישנה הפשרות חריגה של כ 200-300 ש"ח), כמו שציינתי בכותרת - ציוד היקפי לא נחוץ. המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בסיסי יומיומי(אינטרנט, אופיס וכו') אך אני גם מעוניין שיוכל להריץ משחקים (לא משחקים מפוצצים שיצאו לאחרונה). ה"שאלון": ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Acer X193W Wide 1440X900 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום וברכה, הייתי רוצה להציג שתי מצגות פאוורפוינט שונות ( מכאן שכנראה חובה לינוקס/וינדוס ) לשני מסכי אל-סי-די בעסק , כמו כן הייתי שמח אם היה חיבור WIFI והמחשב היה קורא את המצגת מהרשת ( כדי שאוכל לשנות מרחוק .. ). האופציות היו לי עד עכשיו : 1. להעלות וידיאו ( דרושה המרה כל פעם לוידאו ) ל USB ולחבר אותו ל די-וי-די ( לא רלוונטי ). 2. לקנות מחשב משומש ( 200-300 ש"ח ) + לקנות כרטיס מסך נוסף + לקנות יו-אס-בי-ויפיי - ולהציג. 3. לקנות sheeva-plug ( יש לו ויפיי מובנה ) ב 99 דולר + 40-60 דולר ממיר יואסבי ל ויגיאיי - ולהציג את המצגת באופן-אופיס ( לא יודע איך לחבר 2 מסכים - צריך 2 מחשבים כאלה ? ). מה אתה אומרים ? אני יושב על זה כבר כמה לילות ללא פתרון ... ממש תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by Lichborne,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, לכידת ווידאו (צילום של המשחק עם תוכנת Fraps) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1050 - 1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? World of Warcraft * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Kayfun4ik,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 7000 ש"ח מאפיינים: מחשב שמאפשר לשחק במשחקים ברזולוציה טובה (למרות שאני לא גיימר) מחשב אמין ושקט ככל האפשר. דירה עם הרבה מאוד אבק. אני לא מתכוון לבצע אורקלואק בשנה, שנתיים הקרובות. פירוט הרכיבים שכבר בחרתי I5 2500K, 3.3GHz, S1155, 6MB, Tray ASUS P8P67, DDR3 1600, 2xPCI-E (אני רוצה להמתין אם הקניה עד לאפריל, עד שהתקלה של בקר ה Sata תיפתר) - האם זה לוח אם טוב או שעדיף של gigabyte Caviar Green 1TB, 64MB, Sata II, WD100EARS Logitech keyboard and mouse set - MX5500 Logitech speakers - Z523 2.1 speaker system (retail רכיבים שאיני סגור עליהם מארז - אני צריך מארז שקט שיספק את זרימת האוויר הדרושה למערכת (ללא הורקלאוקינג). חובה פילט נגד אבק …

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  6. התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  7. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה אני מעדיף יחס עלות/תועלת גבוה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג וכרגיל סרטים גלישה וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לכלול מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? mafia 2, civ 5, dragon age, just cause, COD black ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות…

• 21 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בניו יורק בקרוב. אני מעוניין להוציא כ-1000$, אם כי אני לא לחוץ על המחיר. הייתי רוצה להשתמש בו לתוכנות חישוביות כמו Matlab,Mathematica וכו'. לכן נחוצות לי יכולות חישוב גבוהות וזיכרון RAM יחסית גבוה (לפחות 4GB). חוץ מזה אני לא רוצה שיהיה כבד מדיי, לכל היותר 2 ק"ג בערך. אשמח להמלצות, אסף

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by froben,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניראלי לנצל הכל.... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה לשחק בהגדרות הטובות ביותר בלי תקיעות. 3. האם יש צורך…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. ובכן אני מעוניין לקנות "מחשב" חדש, ורשמתי "מחשב" כיוון שאת הספק וכרטיס המסך כבר יש לי ואין צורך להחליפם לעת עתה. יש לציין כי אני לא מתכוון לבצע OC לבינתיים. כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5970 2GB ספק: CoolerMaster Silent Pro M700 700W צורב DVD: שקר כלשהו, לא באמת קריטי. שאר המפרט עליו חשבתי(וכאן קצת נכנסתי לבלבול בגלל כל עניין הזיכרון): מעבד: i5 2500k(לפי מה שאני מבין, אין טעם לקחת את ה i7 2600k שהרי ההבדל הוא מינורי אך המחיר לא). לוח אם: Asus P8P67 Pro(בעת שהם יטפלו במלאי הבעייתי כמובן). זיכרון: DDR3 1600Mhz Corsair Dominator GT Dual Channel CL7 2x2GB בעיקר בגלל ה Latency שלו 7-7-7-20 HDD: חשבתי על Caviar Black 1TB 7200RPM 64MB SATA III של WD. קירור למעבד: …

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מינימלית לרכיב שישפר ביצועים באופן משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גיימינג כבד (לצורכי עבודה - ביצועים גבוהים) ועריכה וצילום של סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Fraps, Adobe Suite, Overwolf, Maya, Vegas Pro אופן השימוש - משחקים ופרנסה (השניים קשורים) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by jungle-man,

למישהו יש ניסיון עם יעל פתרונות - מי שנותן את השירות בארץ ללפטופים של DELL, שמעתי עליהם דברים לא כל כך טובים והייתי מעוניין לקבל עוד דעות במידה ויצא לכם לעבוד מולם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום חברים, אשמח לעזרה בבניית מפרט עד 5500 ש"ח למשחקים כבדים לטווח ארוך. ללא OC מתוכנן, דגשים וסדר עדיפויות: 01 עדיפות לקומבו של אינטל + נווידיה 02 קור 03 שקט 04 הארדיסק עם נפח כמה שיותר גדול. המסך שלי הוא 22 אינץ' התומך עד 1680x1050 אך לעיתים אני מחבר את המחשב לטלויזיה ולכן יש צורך בתמיכה מעולה עד לרזולוציית 1080. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by skippy22,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. מסך-13"+\- אפשר גם בסביבות ה 15" כרטיס מסך-סטנדרטי, לא בשביל משחקים משקל המחשב: לא כל כך חשוב לוח אם ויציאות USB- סטנדרטי דיסק קשיח 250GB +\- כולל כונן דיסקים מובנה כרטיס קול טוב זיכרון, וRAM עדיף כמה שיותר טוב ביחס לתקציב. מעבד: עדיף מהסדרה של ה i CORE גם הכי טוב שאפשר ביחס לתקציב. שימושים עיקריים עם המחשב:: בעיקר אינטרנט עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה. התעסקות עם מדיה- אודיו, וידאו וכו. תקציב: לא יותר מ-3000 ש"ח יש למישהו הצעות למחשבים??? תודה מראש!!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by esaly,

היי! שמתי לב שהרמת בהירות בX200 נמוכה משמעותית משאר הניידים שיצא לי לעבוד עליהם... אולי זה רק אצלי? מישהו עוד שם לב לזה? פתרונות? מענות? תודה מראש לכולם!

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by ag43,

מתאם הBT המובנה במחשב הD420 שלי עובד בצורה איטית מאוד. כאשר אני מחבר את הפלאפון שלי (נוקיה N86) דרך BT, כל סנכרון (אפילו הודעות) לוקח יותר מחצי שעה. גם שימוש בפלאפון כמודם דרך הBT בקושי זז (כמה Kb בודדים לשניה). לשם השוואה - כאשר אני משתמש בפלאפון כמודם למחשב כף היד שלי (FSC N560) שמשתמש בBT 1.1 אפשר לגלוש באינרטרנט בצורה סבירה. עדכנתי דריברים והבעיה נשארה. שם המתאם הפנימי הוא DELL WIRELESS 350 INTERNAL BLUETOOTH MODULE ומערכת ההפעלה היא WIN7. יש למישהו רעיון ממה נגרמת הבעיה?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 שקל בערך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך שיהיה סביבות 2000 שקל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מילים, גלשיה באינטרנט, תוכנות גרפיקה אדובי אילוסטרטור ופוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. צריך מפרט שלם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם י…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. Started by TalG,

שלום, אשמח לייעוץ, נתקלתי בשתי הצעות: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739897&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=champion האם ההצעות טובות? אשמח לקבל הצעות נוספות. תודה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  19. התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. שלום רב, חבר שלי טס לארה"ב בשבוע הבא ואשמח לקבל ממכם מפרט למחשב נייד חזק ויציב לעבודות משרדיות ותוכנות מסויומות אין צורך בהשקעה של כרטיס מסך על בעיקר על דגש על לוח אם וזיכרון טוב. מהמ שהבנתי מחשב שעולה בארץ 4 K אפשר למצוא בארה"ב 3K אשמח לקבל מפרטים מחברות גדולות אשר אוכל להפנות את חבר שלי וכן הלאה מ APPLE ועד DELL.תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DDgeva,

אני סטודנט ואני קונה מחשב שישמש אותי להרבה כתיבה ותיכנות. אני לא צריך כרטיס מסך חזק, רק שיעבוד מהר והכי חשוב שהמקלדת תהיה נוחה. חשבתי לקנות את הLenovo Edge 15 : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16705 יש דגמים אחרים שכדאי לשקול? או שזה באמת הכי מתאים? אני צריך להחליט מהר, וכל חוות דעת שלכם תעזור לי לקבל את ההחלטה.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by xytkhi,

ברשותי מחשב נייד Intel Core i3-380M 4GB 500GB ”15.6 תוצרת Dell דגם Inspiron IN5010BKi38 אתמול נסתי לחלק את הארדיסק. דרך הויינדוס ב-Manage ולעשות SHRINK הוא עשה את הפעולה אך לאחר שעשיתי RESTART המחשב לא רוצה לעלות הוא מנסה כל הזמן לעשות תיקון אך מראה כאילו שהמערכת הפעלה על ארדיסק בנפח 0 ניסיון נוסף לעלות את המחשב מ-LINUX גם הוא לא נחל הצלחה וניתקע באמצע. ב-PARTITION MAGIC הוא מזהה ארדיסק אבל רושם שהוא דפוק.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by lior505,

איך הוא בשביל משחקים? מעבדי ‏AMD: Phenom II x6 Six Core 1075T Socket AM3 3.0Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11162 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE 890GPA-UD3H AM3, 890GX, DDR3 1333, ATI HD4290, HDMI, HD Audio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10016 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11135 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.ksp.co.il/hma…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  24. שלום לכולם יש באפשרותי לרכוש מחשב נייד נארה"ב. התקציב הוא עד 1000$. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות,צפיה בסרטים, HD, מחשב עסקי, שיחזיק מעמד כמה שנים, מקלדת נוחה ושימושית, בנוי טוב * גודל המסך? 15.4/6 * משקל רצוי? לא משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- כן * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? ממוצע פלוס * צורב DVD? רצוי לא ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, זה חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על DELL או LENOVO אשמח אם תוכלו לעזור לי. כנראה אעשה את ההזמנה דרך האתרים של החברות אבל זה הרבה יותר קל מבחינתי לגשת לאחת מהחנויות הגדולות (בסט ביי וכו') ופשוט לרכוש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. היי ! דורש מפרט טכני ללפטופ עבודה, חזק ככל האפשר שניתן למצוא בטווח ה 3500 ש"ח, תנודות קלות למעלה או למטה במסגרת התקציב אפשרות, אבל רצוי לא לעבור את טרשהולד. תוכנות בשימוש, אדובי פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, אפטר אפקטס. תוכנות תלת מימד בשימוש מאיה וזיבראש. דרישות בסיסיות. מעבד חזק, אם ניתן להביא מעבד מרובע ליבות, או מעבד חזק למולטי טסקינג מה טוב. לפחות 4 ג'יגה זיכרון חובה. כרטיס מסך חובה (לתלת מימד) אודה להמלצות לחברה אמינה עם איכות הרבה ובילד קוואליטי גבוה לצורך החזקה רבת שנים. תודה מראש !!!

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.