עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, לאחר ששני לפטופים נגנבו מביתי ביחד עם המון ציוד היקפי, אני חייב לקנות לפטופ חדש, אבל מרוב היצע וחוסר פוקוס אני ממש לא יודע מהיכן להתחיל, התקציב שלי הוא עד 5500. חברת אם טובה, toshiba, asus, dell, samsung, lenovo חשוב לי שהמסך יהיה 15" מעבד חזק, i7 זכרון מינימום 8 gb ושיהיה כונן-צורב בעיקרון המחשב הוא לשימוש יומיומי, אבל מדי פעם אני בטח אחטא באיזה משחק טוב, אז כרטיס המסך צריך להיות מספק + ממה שנתקלתי עד עכשיו, המפרט הבא נראה הוגן, במחיר של 4220 ש"ח, אשמח מאוד לשמוע את תגובותיכם והצעותיכם. Toshiba Satellite Satellite L755 -1NH מעבד: Intel® Core™ i7-2670QM 2.2Ghz זיכרון: 8GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WX…

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

אז ככה, הרגע חזרתי מארה"ב עם 550$ שזה בערך 2,400 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב עדין אין אבל אני חושב משהו כמו עד 5,000 או 7,000 ש"ח!(לא כולל מסך) המטרה העיקרית שלי: עבודה ומשחקים. עבודה הכוונה, יפעל הרבה, הרבה הורדות, וכו'... משחקים הכוונה: שיפעיל משחקים חדשים על הגדרות טובות וירוץ חלק. סנתיים אני חושב על הדברים הבאים : מעבד :אני לא סגור על איזה חברה (AMD או אינטל) זיכרון : 512 זה פשוט לא סוחב בשבילי, אני מחפש משהו כמו 1GB - 2GB (אפשר גם 1.5GB) כ. מסך : כרגע אני לא עוקב אחרי הכרטיסים החדשים שיוצאים אז אני ישמח לקבל עצות הארד דיסק : אחרי שהיה לי 40GB ATA הארד דיסק אני מחפשמשהו גדול ומהיר ! כרגע אני חושב ש250 - 300 GB יספיקו עם 16MB CHECH צורב : אני מחפש צור…

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by morben,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל קריוקי חשוב לי שיהיה במחשב 4 גיגה זכרון וגודל 15.5+- עם מישהו מכיר מחשב נייד בסכום כסף של 3000 אחד ועוד אחד בסכום של 2500 פשוט לא סגור על כמה אני רוצה להשקיע ואולי גם לא קריטי בשביל מה שאני צריך להוסיף עוד 500 ש"ח בתודה מראש מור בן

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  4. היי, אני מחפש לפטופ עד 800$, אולי טיפה יותר אם צריך. הוא הולך להחליף את המחשב האישי שלי, השימושים שלו הם עבודות תכנות כולל VMWARE (בשביל IOS), אינטרנט וסרטים אני מחפש משהו שלא יהיה כבד/עבה יותר מידי לפחות 15.6" לפחות USB3 אחד זמן בטריה סביר מקלדת נוחה עדיף 6 גיגה זכרון לפחות, אבל אם יכול להיכנס משהו טוב בתמורה לרק 4 גיגה, אז זורם רמת רעש נמוכה שלא יהפוך לתנור, רמת חום - מקסימום ממוצע. וכמובן שלא תיהיה בעיה עם האחריות שלו בארץ. ממה שבדקתי קצת יש את ASUS U56E שעולה 630$ והוא נותן המון למחיר שלו, כאמור אין לי בעיה להשקיע עוד - אבל לא ראיתי משהו ששווה את זה. ואין לי בעיה לחכות עוד טיפה אם הולך לצאת משהו טוב. בקיצור אשמח להמלצות! תודה ואחלה יום.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  5. הי לכולם. אני קונה מחשב חזק למשחקים. אין לי הגבלת תקציב אבל אני גם לא רוצה לשרוף כסף על רכיבים שלא יתנו לי תמורה מספקת. זה המפרט שאני שוקל, למרות שאני לא ממש מבין גדול, בעיקר אני מתלבט לגבי המסך והזכרונות. לגבי כרטיס מסך לא בא לי לקחת SLI או CROSS-FIRE . זה נראה לי פתח לבעיות של תאימות ויציבות... אשמח אם תעזרו לי לבחור: מעבד - Intel Core i7 2600k קירור - Scythe Ninja 3 CPU Cooler זכרונות - ?? כמה זכרון צריך למחשב משחקים חזק (אבל בלי multi tasking יוצא דופן) ואיזה CL? SSD - דגם OCZ Vertex 2 2.5" 80GB SATA II MLC דיסק קשיח - WD Caviar Black 1TB 7200 RPM 64MB' SATA III כרטיס מסך - ASUS GTX580 1536M PCI-E מארז - CoolerMaster CM690 II ATX case ספק - ?? בחרתי SeaS…

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by nirzx,

Asus G73Jh-A2 האם גם בדגם הזה של חברת asus ביצועי כרטיס המסך הופכתו? כדי שלא יהיו בעיות התחממות? לינק למפרט -http://www.btotech.com/_e/17_Asus_Laptops/product/asus_g73jh-a2/Asus_G73Jh_A2.htm ועוד שאלה: ידידה שלי טסה לחו"ל בעוד חודש, מה עדיף לקנות את המחשב אוןלין ולשלוח אותו לכתובת של חבר ושהיא כבר תאסוף אותו? או שהיא תלך לחנות עצמה בניו יורק ותרכוש את המחשב?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  7. Started by MAROM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח [h=1][/h] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ( [h=1]Assassin's Creed Unity ו Call of Duty Advanced Warfare[/h] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המטרה העיקרית היא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed: Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע אבל מחפש משהו ברמה גבוהה אשמח להמלצות -לאילו הגדרות גרפי…

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100 ש"ח, אך אני פתוח להצעות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני ממחזר את הכונן האופטי, כונן קשיח, עכבר, מקלדת, מארז וכרטיס קול Asus Xonar Essence STX. רכיבי המחשב למעט כרטיס הקול נרכשו לפני כ-5 שנים ומהתייעצות עם חבר לא אמורה להיות סתירה של רכיבים, אם מישהו חושב אחרת אקח לתשומת ליבי ואנסה להביא יותר …

9. היי, אני רוכש מחר מחשב נייח: Intel I3 3220 Ivy Bridge DDR3 4GB ASUS P8H61-M LE ENERMAX 450W אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך עד 600 שח עבור משחקים לא כבדים במיוחד. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  10. * מטרות המחשב? הרצה בסביבות עבודה כמו MATLAB, MVS , משחקים כמו FIFA, COD, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מודע לך שלא יהיה זמן סוללה גבוהה לאור הביצועים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO (מקווה שלא הפרתי את החוקים כי יש לי פוסט פתוח בנושא דומה, אבל החלטתי בסוף לבקש המלצה למפרט מחדש שהמומחים פה ירכיבו..) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by danr,

מישהו משתמש באיזה ערכת ניקוי טובה לנייד שלו? משהו מיוחד? יש לי HP מיובא מארה"ב שעובד אחלה אבל כמו כולם צובר לו קצת אבק ולכלוך... אני לא רוצה לקנות איזה משהו זול שידפוק לי משהו ואז להסתבך עם HP...

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by giladt,

אז המחשב שיש לי בסלון קצת מתחיל להרגיש צולע וישן, והתחילו לעלות מחשבות על החלפה שלו. גם המחשב בחדר עבודה כבר צולע וישן - אבל הוא פחות שימושי כרגע אז זה פחות מעניין. המטרה העיקרית היא מחשב שקט, קטן ויעיל שישמש אותי לצפייה בסרטים וסדרות, לשמיעת מוזיקה ולגלישה ברשת. מטרה נוספת היא שיחות וידאו בסקייפ או תוכנות דומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - תקציב של 3000 שקלים נשמע לי סביר לגמרי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך אבל לא ממש על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - וידאו, אודיו, אינטרנט, שיחות וידאו. …

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by Shoshan01,

הלוח אם: Gigabyte GA-Z77-HD4 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4407#ov הדרישות ללוח האם: שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA לפחות 5 שיהיה בגודל ATX ויתאים לתושבת 1155 המעבד: Intel Core i3-3225 Ivy Bridge ספק כוח: Corsair VS550 דרישות: שיהיה לפחות 3 חיבורי חשמל 4Pin למאווררים. האם יספיק לשני כרטיסי המסך הרשומים מטה? קירור למעבד: Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System דרישות: קירור מים זול ולא יקר זיכרונות: Corsair XMS3 DD3 1600 16GB X2 Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 או שעדיף אחד כזה? Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5 שני כרטיסי מסך למערך CrossFire מבקש את דעתכם על המפרט הנ"ל, לגבי שאר החלקים יש לי כבר חדשים.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עריכת וידאו,פוטושופ משחקים למיניהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, הרבה FPS למיניהם, משחקים עם הרבה חישובים כמו בסגנון 7D2D אבל עוד כאלה שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך צריך לקנות עם המחשב, לכן מה שיהיה נוח וטוב -לאילו הגדרות גרפיות מי…

15. שלום חברים. אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני צריך מחשב נייד חדש. מעדיף לקנות אחד שיחזיק לי לטווח ארוך (4 שנים) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,500 ש"ח (למחשב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (בעיקר), עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): MATLAB (תדיר) + פוטושופ (מזדמן) + ייתכנו תוכנות נוספות בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימיניג 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by pitex,

תקציב - 5500 שקל יש צורך ב מסך LCD מקלדת ועכבר. המחשב חייב להיות שקט! הוא מיועד ליישומים שוטפים, הקרנה של סרטים ומשחקים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by soundf,

שלום בניתי מפרט . בעיקרון השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט וסרטים. המחשב יהיה מחובר ל LCD בחדר רוב הזמן ומתי שאני ירצה להתפנק הוא ירד איתי לסלון כדי לצפות בסרטי תלת מימד\HD רצינים (lg LW450Y ) כמובן הרצון הראשי שלי הוא שהמחשב יריץ לי סרטי HD\תלת באיכות גבוהה ככול האפשר (למרות שהכ.מסך אונבורד) ויתמוך בכל הפורמטי האודיו \ווידאו המתקדמים והנפוצים היום... כמו כן בעתיד אני מתכנן (שאני יפתר מהPS3) להוסיף כ. מסך כדי לשחק בעיקר משחקי פעולה. ואולי אולי לעשות את המחשב האקינטוש (החומרה תואמת) *חשוב לדעת שיש לי מהמחשב הישן כונן DVD, 1TB+500G הרד דיסק . 8) מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 970 1 970 לוחות אם למעבדי אינטל‏ G…

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  18. בעקרון המטרה של הHTPC היא אך ורק לראות סרטי 720P בעיקר (אולי 1080 בעתיד) על הטלוויזיה (LCD 42"), לכן אין לי צורך בכרטיס טלוויזיה (ובכל מקרה זה משהו שתמיד אפשר להוסיף) או בכ.מסך ומעבד מטורף כדי להריץ משחקים... חשוב לי שהמארז ייראה נורמלי בסלון ויהיה שקט במידה מספקת בשביל לראות סרט כמו בן אדם. חובה שלכ.מסך תיהיה יציאת HDMI. אני חושב שG31, E5200 וGEFORCE 8400 יעשו את העבודה לא? חבר שלי אמר לי שיש לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה של ATI שתומך גם בהעברת סאונד בHDMI... יש דברים כאלו? כי אם כן זה יתרון גדול. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by YAK33,

כמה בערך שווה המחשב שלי (ראו מפרט) אני מוכר אותו כנראה לחבר

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by המפרט,

הג'יגה בייט עולה כולל מערכת הפעלה ויסטה בייסיק ב4000 (בשניידר) הHP עולה כולל מ.ה. ויסטה פרימיום ב 3900 (ב speed4u) מבחינת מפרט הם כמעט זהים מבחינתי. מה מביניהם עדיף? יתרונות/חסרונות לכל צד וכדומה. תודה רבה רבה על העזרה של כולם! אריאל

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by Zilberberg,

שלום שלוש שאלות לגבי r61 1. מה ההבדל בין r61 ל r61i והאם ההבדל הוא משמעותי? (ומהו זמן הסוללה של שניהם?) 2. האם הr61i והr61 הם טובים לסטונדט (לא שוקל יותר מדי, עובד עם אופיס בלי בעיות, עמיד לנפילות וכו') והאם יש מחשב נייד אחר יותר טוב מהם (במחיר של הr61) 3. איפה אפשר לקנות את המחשב הנ"ל באזור ת"א (לא חנות באינטרנט ולא בbug) תודה רבה על עזרה

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  22. שלומות לכולם, קיבלתי מפרט מסוים שאמור להתאים לילד בגיל 5 מטרת המחשב: הפעלת התוכנות שלו גורדי וכאלה קצת אינטרנט מוזיקה וסרטים אולי... "צורפה ההצעה כמסמך Word" יש אפשרות להצעות מפרטים אחרים טובים יותר או שאתם חושבים שיתאימו יותר לדרישות מהמחשב באותו טווח מחיר תודה מראש לנותני הדעות... [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 973 צפיות
  23. שלום לכל האנשים הטובים שנכנסו לעזור הגיע הזמן אחרי 7 שנים לקנות מחשב חדש סוף סוף הבעיה היחידה היא שאין לי מושג בחומרה יש לי כיוון כללי לגבי המחשב שאני רוצה אבל יש עדיין שאלות ואני עדיין פתוח להצעות במקרה ואני טועה לגבי כמה דברים אז ככה מטרת המחשב היא משחקים, כמה שיותר כבדים (מוכן להסתפק בשלה אחד מתחת לפרטים הכי מטורפים, אבל תמיד עדיף שגם בהם זה יעבוד חלק ^^) ועבודה עם שפות תכנות, בעיקר C ו JAVA התקציב הוא עד 4,500 ¤ (במקרה הכי הכי גרוע שזה הבדל של כמה מאות שקלים שמפרידים בין 2 עולמות שונים של חוויות בגלל חלק אחד אז אני מוכן גם להוסיף עוד קצת) אני מאוד מתלבט בין מעבד עם ליבה כפולה לבין מעבד עם ליבה מרובעת ובאיזה מהירות כדאי שיהיו הליבות (יש העדפה ל Intel) מה …

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  24. פחות דגש על גרפיקה ומשחקים אבל שיהיה כרטיס מסך איכותי , עדייף WEBCAM משולב במחשב ! צבע כסוף[אפשר להתפשר אם זה משמעותי בדגם] , מעבד חזק כמה שיותר , מסך רחב . מעבר לכך רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה : Core 2 Duo T5500/5600 לבין T2250 Core Duo שראיתי מחשבים שמוכרים דגמים עם המעבדים הללו במכירים דומים מאוד , רציתי לדעת אם שניהם 64 ביט והאם שניהם כפולי ליבה? ומי מהם עדיף בכל תחום! בכל אופן רציתי לציין שאני אקנה את המחשב בדיוטיפרי מקווה שיהיה לכם דגם מוכר שיהיה שמה של חברות כמו HP/IBM/DELL בכל אופן אני רוצה מחשב שיתן לי גם אחריות טובה ושימוש לפחות ל 5-6 שנים. רציתי לדעת דגם ותשובה על השאלה של המעבדים ששאלתי למעלה. ועוד שאלה איזה דברים עיקריים יש בהבדלים בין מחשבים ניידים ש…

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  25. משהו נחמד ביותר לעבודה נוחה ומהירה.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.