ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום, אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי את הנייד. הבעיה היחידה שהדיסק שגיע מכיל דרייברים רק לויסטה, וגם באינטרנט לא מצאתי דרייברים לXP. מישהו יכול לעזור???
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן קראתי את הנושא הדביק שמדבר על הנושא הזה, אבל אני רוצה לוודא ב1000%. כשאני מביא לפטופ מארה"ב לישראל, בנוסף למתאם של התקע, צריך גם שנאי שיווסת את המתח מ110V ל220V, נכון?
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד כונן לנייד שלי (HP Compaq 610) ראיתי שיש אפשרות כזאת ע"י קניית caddy (שעליו מתיישב הכונן) שיחליף את הDVD בלפטופ. הבעיה היא שיש המון סוגים כאלה באיביי ואני לא יודע איזה מהם אני צריך (באף אחד לא מצויין הדגם הספציפי שלי) צירפתי תצלום על הכונן דיסקים הנשלף שלי כולל מימדים. הנה רשימה של כמה כוננים כאלה מאיביי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280673879239&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400241373986&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230693026464&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה מהם מתאים, המוכרים עצ…
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מה עדיף לבנות מפרט או לקנות מחשב שכבר מורכב?ולמה?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכם! שמי אייל, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח בערך (אפשר לחרוג, אבל לא להתפרע). אם אתם חושבים שמחשב ב-3000 ש"ח יספיק לציפיות שלי, אז יותר טוב מטרות המחשב הם לעבודה משרדית (לא כבדה), אבל שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים, ויוכל להציג את ממשק Aero של ווינדוס ויסטה. חשוב שיהיה בו כונן DVD, וזיכרון 2GB מובנה (או 2*1024MB), אני לא מעוניין להתעסק עם הרכבת זיכרון וכוננים. אין לי דרישות ספציפיות לגודל המסך, יציאות מיוחדות, או גודל כונן קשיח. אין העדפה לחברה כלשהי. הוא לא חייב להגיע עם מערכת הפעלה. מומלץ שלא יהיה כבד מאוד, ושהסוללה שלו לא תיהיה חלשה. ואם אפשר (אבל לא חייבים), שיהיה בו בלוטות' ואחריות למספר שנים. תודה! אייל.
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לחזקתי Intel® Xeon® Processor E5-2699 v4. זה מעבד של שרתים עם 22 ליבות, ואני מחפש לקנות את שאר הרכבים ולהרכיב. בעקרון המחשב למשחקים, cloud computing,שלל תוכנות (לא עריכת וידאו). התקציב הוא בין 3-5k, לפי צורך. אנא שימו לב שהלוח M יהיה תואם. יש סיכוי שהמחשב יתחבר למסך של 40 אינצ' - האם זה משנה משהו מבחינת המאיץ הגרפי? תודה רבה סתיו
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
אני מזמין לידידה שלי מחשב מזיגזג, היעוד פוטושופ. מאחר והיא קצרה בתקציב אני רוצה להזמין לה את המחשב הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=7761 כמובן אני מוסיף סטיק זכרון 1 ג'יגה סה"כ 2 ג'יגה. שאלה האם הכרטיס אונבורד יספיק או צריך לשדרג. אשמח לקבל הערות ותגובות בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
המטרות של המחשב הם העיקר: ריפים של דיוידי דחיסת וידאו אולי גם קצת עריכה (לא נועד למשחקים כלל) ללא ציוד היקפי (מארז+זיכרונות+לוח+כרטיס מסך+דיסק קשיח בלבד). הכרטיס מסך לא חייב להיות משהו רציני, העיקר בעל TV IN\OUT. תקציב דיי פתוח בינתיים. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי זה מפרט שבניתי לצורך עבודה הדרישות הן מעבד חזק, הרבה ram המחשב צריך להיות זריז וחזק, אין צורך ביכולת גרפית מטורפת אבל כן צריך לתמוך ב 3 מסכים בנוסף חשוב לי שהוא יהיה קומפקטי (אני יסחוב אותו למשרד פעם בשבוע) מה אתם חושבים? אשמח להצעות לשיפור אם יש וגם אם נראה לכם שזה מושלם אשמח לשמוע, ככה אני ידע להריץ את זה כמה שיותר מהר תודה! מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=105312] Intel Core i7 11700 / 1200 Box[…
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מעבד- Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיסי זיכרון 2 יח'- G.Skill DDR2 40968MB 1000MHZ Dual Channel kit CL5 (מה עדיף CL5 עם 1000 מגה הרץ או CL4 עם 800 מגה הרץ?) דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP (Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling מארז- p180 מה דעתכם? המחשב הוא לישמושים של:משחקים הכי חדשים שיוצאים היום,סרטים+צפייה בסרטים בLCD בקרוב דרך המחשב,אינטרט ושירים. המסך שלי יהיה בקרוב DELL 2007WFP. אני אציין שחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד וגם שיהיה קריר מאוד כי יהיה עליו עומס רב.
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני מנסה לעזור לידידה לרכוש את המחשב החדש שלה כולל ציוד נלווה. חשבתי לפתוח דיון פה בנוגע למחשב עצמו, ואז עם הסכום שיישאר לפתוח דיון בפורום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל. לי יצא 3.5 בערך, אבל הסכום מאד גמיש. היא בקשה שאני אמליץ לה על סכום, אז אני מחפש הסכום המשתלם ביותר (או הכי קרוב ל-) להוציא על מחשב כזה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה לכם הגיוני ומשתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביותר. אימיילים, Office. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ת…
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 100 שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 RAINBOW SIX אני יודע שקל להריץ אותם אבל עדיין צריך מחשב חזק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בסביבות 4K ללא מסך. אני צלם והדרישות הם לנפח איחסון גבוה ומהיר ככל שניתן (אך לא נדרש כונן SSD, היות וזה שמערכת ההפעלה תעבוד מהר לא ייתן לי כלום. אני צריך מהירות קריאה ורישום מהHD הגדולים ששם מירב התמונות נמצאות). מינימום 2TB אך שיהיה מקום בעתיד לעוד כונן כזה לפחות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. משחקים - אם ניתן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פוטושופ, לייטרום, במקב…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום רב מכיוון שאני לא מבינה כלום במחשבים אני פונה אליכם לסיוע אני מעוניינת לקנות לבת שלי (בת 12) מחשב נייד הצרכים שלה בו הם: לימודים (כל תוכנות האופיס), מצגות, תצפה בו בטח בסרטונים ותוכניות טלויזיה ותגלוש באינטרנט. חשוב לי שהתמונה תהיה חדה והמסך לא קטן מדי שיהיה לה נוח והקאץ' שהמחיר לא יהיה גבוה אודה מאוד מאוד לעזרתכם זיו
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד של ASUS N551 עם כרטיס מסך GTX850 שאני יכנס לחשב מוגדר כרטיס מסך של לוח אם אך אני מגדיר את כרטיס GTX850 ???
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום פורום יקר. לצערי אני כבר לא מעודכן ממש לגבי החומרה של היום ולכן מבקש את עזרתכם. מדובר במחשב עבור ילד חכם בכתה ב' על הרצף האוטיסטי. האבא מתעקש על מחשב "הכי טוב שיש" במסגרת התקציב, שיהיה רלוונטי לעוד כמה וכמה שנים ושישאיר אופציות שונות פתוחות (אולי גרפיקה וכו), חשוב לו שהמחשב ירוץ מהר ולא ייתקע. אני יודע שתקציב כזה אמור להיות מעל ומעבר, אבל כך הוא מתעקש, אין לו הבנה במחשבים. הוא מתעניין במפרט הבא שיעלה לו באילת כ-5000 ש"ח. אפשר להתחרות איתו? Intel Core i7 10700 2.9Ghz 16MB Cache s1200 - Tray Arctic Freezer 12 CPU Cooler MSI Z490-A PRO LGA1200, Intel Z490, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP HyperX FURY Black 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Kit Asus TURB…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב החלטתי לבחור מפרט מ-ksp אחרי שכבר פתחתי פה נושא ועזרתם לי החלטתי ללכת על זה מעבד-Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE AMD לוח אם- ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זיכרון- X2 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 כרטיס מסך- X800GTO 256MB DDR III, PCI-E SAPPHIRE דיסק קשיח-160GB SATA II 7200RPM 8MB WD כונן תקליטורים-Teac/SONY 1.44 (Black צורב-NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארז-HEC Compucase CI-6919 400W מסך-TFT 17'' 730B 8MS +DVI מקלדת ועכבר-MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים- CREATIVE SBS 370 sub + 2sp הרכבה- Assembly - Computer (New Compon.) Zalman 7000 Cu סה"כ 8252 ש"ח מה דעתכם על מפרט זה תגובות הצעות ו
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות כמו כל מחשב של משתמש ביתי בעיקר למשחקים. הציפיות שהוא יפעיל משחקים עתידיים כמו דום 3 ו hl2 ושיהיה ניתן לעשות לו אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך. ושהוא יהיה כמה שיותר שקט. הרכיבים: מעבד {amd\intel} זיכרון-512mb ddr דיסק קשיח-60 gb ומעלה כרטיס מסך dvd cdrw floopy מארז- יפה וטוב אם שכחתי משהו להוסיף בבקשה תודה לכל העוזרים!!! אם אפשר - עד לאן יגיעו המעבד והכרטיס מסך אחרי אוברקלוק. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אלו הדרישות: * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים בסגנון SIMS 3 * גודל המסך: 15" לפחות אני לא רוצה תמחשבי מיני * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש מבין בזמני סוללה שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: רצוי שתהיה יציאת HDMI * בלוטות: כן צריך *WIFI: צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח:160GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא אבל כן שתיהיה אחריות כל שהיא שאם ידפק משו אני יוכל לקבל תיקון. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא העדפה לחברה מסוימת שתהיה אחת מהחברות המובילות כיום כמו ASUS, HP, DELL וכו' תודה לעוזרים עריכה: שעחתי להוסיף תתקציב עכשיו הוספתי
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיהיה מהיר בעיקר ונוח למשחקים סבירים. מצאתי את המחשב הבא:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388 מה ההמלצות לגביו והאם יש לכם המלצות לגבי ניידים שונים באותו התקציב?! תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב אז ככה השולחני של אחי הקטן גוסס ויש לי הזדמנות לקנות לו ניד מארצות הברית ממכר שנימצא שם בגדול זה תחליף שולחני אז מסך 15+ בטריה לא חשובה כל כך מה שכן לפחות 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך סביר (לא למשחקים אבל שיתמוך לפחות בDX10 ) מעבד סביר (לא אטום או משהו כזה חלש -אבל תקציבי נורמלי יספיק ) וכל השטויות הרגילות -בקיצור תחליף שולחני מה שכן מאוד חשוב אחריות בין לאומית שתקפה בישראל בתודה לעוזרים קרירין
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
Lenovo S500: 15.6" / I5-3337U / 4GB / 24GB SSD + 500GB SATA GeForce N14M-GE DDR3 1GB / W8-Home / 1Year Warranty - 2,190 NIS OR HP 250: 15.6" / I5-3230M / 4GB / 500GB / W8-Home / 1Year Warranty - 1,690 NIS יש מבצע דרך העבודה אצלנו, מה כדאי מבינהם?? תודה.... אני לא לוקח בחשבון את הSSD כי גם אם אקנה לחודש ואשים בHP יצא יותר זול... השאלה אם המעבד והכרטיס מסך שווים את התוספת. שימושים עיקריים - תכנות בVISUAL STUDIO וגלישה באינטרנט. נ.ב חיפשתי עוד מידע באיטנרנט אבל לא מצאתי כי אלו דגמים למגזר העיסקי...
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של hp שעוד מעט יגמרו לשלם עליו.אני אתן אותו לאחי ואני רוצה לקנות מחשב נייד חדש....אבל אין לי מושג איזה.... אני טס לחול וחשבתי בדיוטי פרי לקנות,אבל יש המון דגמים והמון סוגים ואני טובע בנושא הזה. אני מחפש מחשב נייד,שלא יהיה כבד מידי,שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שאני אוכל להפעיל עליו משחקים,ושיעבוד מהר באופן כללי.... מבחינת תקציב,אני מוכן להשקיע בנושא הזה 3000-4000 שקל... אשמח לקבל מפרטים למחשבים לפי הקריטריונים האלו. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המחשב הינו מחשב לצרכים משרדיים כלומר אינטנרט אופיס סרטים ( צפייה ולא עריכה ) תקציב מוגבל ביותר ( עד 1300 לא כולל מסך וCD ועכבר ומקלדת ) שתי הצעות שאני מתלבט : http://www.extremepc.co.il/exlmarket2/product-info-ext2/100.1.html או http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66527&saleNo=425068&comp=1#additionalInfo אני מאוד מודה לכם. דרך אגב שאלה: מה המשמעות של מעבד סלרון ( אני מתכוון למשמעות מעשית )
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-