ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ביקשתי עזרה מחבר גאון למצוא לי מחשב נייד בטווח מחירים של 3K-4K ונמצא המחשב הנייד הבא: HP Pavilion dv6-3120ej או בחנות: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=DV63120EJ&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he שאלתי היא, האם למישהו יש ניסיון איתו? (מוכר לי שלפעמים המפרט הטכני נראה מצוין ומאידך יש בעיות עם אחריות וכד') האם מישהו מכיר מחשב כדאי יותר בטווח מחירים הנ"ל (במידה והנסיון איתו פחות טוב)? אם מישהו מכיר את החנות? אשמח להכוונה, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש בשובי של 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי (אני רוצה כרטיס טלויזיה ויש לי שאלה האם זה כדי לעשות ?) המחשב יהיה בעיקר להורדות צפייה בסרטים וסדרות , משחקים וגלישה באינטרנט אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ואני רוצה מארז שטוח (האם זה כדי וכמה זה עולה ?) עכשיו בקשר ל-OC אני לא ממש יודע מזה - תסבירו לי מזה והאם צריך וכדי לעשות את זה אני רוצה שהיה שידרוג מפרט בעתיד זהו בעיקרון אני רוצה שהיה לי מחשב טוב מאוד מהיר וחזק אני שומר הרבה שירים ותמונות אז צריך שהיה זיכרון וטוב ואני רוצה שהאינטרט יעבוד מהר אם זה קשור אז אם תעשו לי מפרט לפי כל הצרכים זה היה טוב מאוד ותודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב , במידה ואפשר לקצץ במשהו לקצץ אבל שלא יוריד בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 ומשחקים כאלה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ , 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות , בחלק מן המשחקים יהיו בינוניות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
OK קיבלתי מתנה מעבד XP2500 והרכבתי מפרט זול למחשב התכנון היה 3000+\- אני אשמח לקבל חוות דעת לפני הקניה אם למישהו יש תחליפים משהו ... תודה מראש *טעות בתמונה ... ה HD שאני רציתי הוא לא SATA ... אין טעם כי הלוח לא תומך ב SATA....* [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מירבי 6,000 (אקנה באילת ואקבל הנחה 1000 ש"ח - כלומר 5,000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש לאולפן ביתי, צפייה בתכני 4k, hd, 3d משחקים (בינוני, לא גיימינג רציני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני צריך מסך שיתמוך בhd כמובן, שיהיה קעור מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד כי זה לאולפן וכל רעש יפריע לאקוסטיקה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד ללימודים, חשוב שהיה נוח ויוכל להריץ CUBASE אפשר גם יד שניה תקציב - 4000, אם אפשר פחות נהדר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 800-900$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, סרטים, עריכת וודיאו ברמה חובבנית +, לא צריך משהו לעריכה מקצועית אבל משהו קצת יותר טוב מבסיסי. גיימינק פחות קורץ לי אבל חשוב שיהיה כרטיס מסך ומעבד שיוכלו לעמוד בעומס של הרבה חולנות ותכנות פתוחות במקביל. חשוב לי שיהיה מחשב קל, מסך טוב ( full hd לפחות עדיפות ל4K), ערכית וידאו -ברמה טובה. אני מתכנן לקנות את המחשב בחול אז תקציב בדולרים …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך תשובה בהקדם כי מחר נגמר המבצע.. מפרט המחשב שיש לי (עם כרטיס מסך מובנה): מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מסך מחשב Dell 22" 2209WA - רזולוציה 1680x1050 מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? כרטיס מסך בסיסי כמוהו מספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות, נכון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין במחשב נייד עם 3 שנות אחריות בסכום 3500- 4000 ש"ח .הוצע לי דגם הזה. מבקש חוות דעת עליו. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מארז: COMPUCASE-HEC SUPER MIDI TOWER CI6919 מעבד: INTEL PENTIUM D 2.66GHZ 2X1M CACHE 805 (אני לא חושב שלמשחקים צריך יותר מזה לזמן מה ואם כן אז OC יכול לעזור) ספק: ENERMAX 400W LIBERTY כרטיס מסך: SAPPHIE X1800GTO2 512 MB VIVO לוח אם: ASUS P5LD2 (בחרתי אותו כדי שבעתיד אני יוכל לשדרג לקונרו ולבנתיים הוא טוב ל OC) זכרונות: Twinmos 512X2 DDR2 667 כונן קשיח: SAMSUNG 160GB SATA2 מה אתם אומרים על המחשב ?? 1עד 10 כמה מגיע לו?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם שנתיים אחריות בינלאומית INTEL CORE 2 DUO @ 2.33GHZ 2 ג'יגה זיכרון 667 DDR2 512MB Nvidia 7950 GTX Display Adapter 17.1" TFT with XBRITE TECHNOLOGY הארד דיסק של 100 ג'יגה 7200 כונן Blue Ray DVD RW+/- מה נראה לכם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד כונן לנייד שלי (HP Compaq 610) ראיתי שיש אפשרות כזאת ע"י קניית caddy (שעליו מתיישב הכונן) שיחליף את הDVD בלפטופ. הבעיה היא שיש המון סוגים כאלה באיביי ואני לא יודע איזה מהם אני צריך (באף אחד לא מצויין הדגם הספציפי שלי) צירפתי תצלום על הכונן דיסקים הנשלף שלי כולל מימדים. הנה רשימה של כמה כוננים כאלה מאיביי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280673879239&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400241373986&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230693026464&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה מהם מתאים, המוכרים עצ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תבנו לי בבקשה מפרט בעיקר למשחקים שהכל יעבוד חלק בתקציב גג 4.5K, כולל ציוד היקפי רמקולים, עכבר, מקלדת... חוץ ממסך ואמ לא מתוכנן OC הא וגם שיהיה שקט תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד. גודל מסך רצוי - 15" משקל - לא משנה סוללה - ממוצעת יציאות - HDMI בלוטות' - לא משנה כונן קשיח - לא משנה כונן DVD אחריות בין לאומית - לא משנה רישיון למערכת הפעלה - לא משנה העדפה לחברה - העדפה ל-DELL אבל גם לא חובה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪776 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪84 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪738 כרטיס מסך: Spar…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיהיה *קל משקל* (לכל היותר 2 ק"ג, עדיף פחות) מחברה אמינה (לא HP!!). המחשב דרוש ליישומי גרפיקה דו מימדית ולצרכי לימודים (הדפסות). המחשב צריך להכיל חיבור לרשת אלחוטית מהירה וכל החיבורים המתבקשים (אפשר גם ללא כוננים פנימיים). העניין הוא שסדרת ה-X של IBM פשוט י-ק-ר-ה בטירוף ואני לא כ"כ בטוח שהיא נותנת את התמורה המלאה למחיר (לפחות מבחינת הביצועים). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים מתאימים או לייעץ לי בכלליות בנושא. ** כמו כן, שמעתי שקיימת חנות המרכיבה בעצמה מחשבים ניידים ולכן גם מוכרת אותם בזול, מישהו מכיר את השם של החנות / כתובת ??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , מעוניין בלפטופ עבור ילדה בכיתה ד'. אני מעדיף לרכוש לפטופ ברמה טובה ושיהיה קל משקל. כמובן מבחינת הילדה מה שחשוב הוא המראה של הנייד ורוד/gold וכדומה.במידת הצורך אני מתכנן לעטוף את הנייד בכיסוי כלשהו מבירור שעשיתי ב AMAZON מצאתי 5 אופציות שנראות לי רלוונטיות : Samsung Galaxy Book Ion 13.3” Laptop| QLED Display and Intel Core i7 Processor | 8GB Memory | 512GB SSD | Long Battery Life and Windows 10 Operating System | (NP930XCJ-K01US) 2020 HP Envy 13.3" 4K Ultra HD Touch-Screen Laptop 10th Gen Intel i7-1065G7 8GB DDR4 Memory 512GB SSD WiFi 6 Bluetooth 5.0 ASUS VivoBook S13 Thin and Light Laptop, 13.3” FHD Display, Intel Core i5-1035G1…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מחשב שאני רוצה לקנות ממישו יד שניה נייד כמה הוא שווה ? הפרטים שהוא הביא לי דגם: style-note m54sr מחשב נייד קל משקל 1.8 (בערך) מסך 13.3 זיכרון 1gb דיסק 80gb אחרי פירמוט עם ווינדוס 7... בערך הערכה שלכם יד שניה כמה עולה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך מפרט למחשב חדש עד 1500 ש"ח, המחשב מיועד לאינטרנט ,אופיס וצפייה בסרטים. אין כוונה ל OC. לפי דעתי מספיק כרטיס מסך ONBOARD, רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שניתן אבל לא לזרוק על זה כסף סתם. יש צורך רק לפרמט של הקוספא בלי עכבר/מסך... אם אפשר שיתאים לדרישות הבסיסיות של WINDOWS 7 אם הן ידועות. אם אפשר לבנות את המפרט בחנויות בת"א שמומלץ לקנות בהן,(אני תל אביבי). תודה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המטרות של המחשב הם העיקר: ריפים של דיוידי דחיסת וידאו אולי גם קצת עריכה (לא נועד למשחקים כלל) ללא ציוד היקפי (מארז+זיכרונות+לוח+כרטיס מסך+דיסק קשיח בלבד). הכרטיס מסך לא חייב להיות משהו רציני, העיקר בעל TV IN\OUT. תקציב דיי פתוח בינתיים. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://up43.siz.co.il/up3/m2mby0jymyjd.bmp , מה אתם אומרים ? הוא לשימוש משחקים ואני צריך אותו לטטו ארוך בגלל זה לקחתי מעבד 4 ליבות , ולקחתי לוח-אם CF לעתיד וספק כוח שיחזיק אותו בבקשה אל תשגעו אותי שאני ירד ל E8400 , כי אני לא ארד שוב כי אני מסתכל קצת על העתיד. אני רק בגלל דבר אחד מתלבט, בגלל ה 512 MB של הכרטיס מסך , אני לוקח מסך 20 אינץ וחלק אומרים ש512 MB זה מספיק לכרטיס מסך ואם אני אקח יותר הוא לא יהיה מנוצל. אבל חלק אומרים שבעתיד ידרשו המשחקים ידרשו 1GB , ואפילו עכשיו GTA IV דורש. Resolution : 1680 x 1050 (WSXGA( זה הרזולוצייה של המסך שאני קונה , אז על כמה אני צריך לשחק המשחק כמו COD5 ? מה ההאפשרות[הרזולוצייה] הכי קרובה למסך הזה? ולפי זה כמה אני צריך לקחת? בקיצור אני …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני שאני אעזור לו להרכיב מפרט... למשחקים... כפי שאתם רואים... הדרישות בכותרת... בלי ציוד הקפי... רק מסך... תודה לכל העוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התענינתי פה על שידרוג כל חלקי המחשב והשארת המארז, כי היתה בעיה שבגללה לא יכולתי לקנות מחשב חדש. עכשיו היא נפתרה באופן מאד לא צפוי, וממילא אני צריך דרישות קצת שונות ממה שהיה מקודם. מצטער שהטרחתי אותכם לשוא בנושא הקודם אבל זאת היתה תפנית לא צפויה כלל. לכן פתחתי נושא חדש כי עכשיו משתנים כמה דברים, (אני מקווה שאני לא עובר על אחד מהנוהלים בפורום, ניסיתי עד כמה שאפשר למנוע בילבול וגם צינתי בנושא הקודם שהוא כבר לא רלוונטי, גם בנושא שלו, גם בהודעה הראשונה וגם בהודעה האחרונה, פשוט עכשיו אני צריך דבר אחר לגמרי מהמפרט הקודם, גם חיכיתי עד לרגע האחרון לפני שאני יוצא מהבית כדי שההודעה הקודמת תרד למטה כמה שיותר) ניגש לעינינים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) ה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-