עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shdrthki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150~200 אהל עדיף לא לעבור את 2800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: GTA IV * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כולם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן ,…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Screw_Master,

לפי מה שאני קורא פה: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110221231934_AMD_s_Fusion_Chips_In_Tight_Supply_Report.html המחשבים שמבוססים על הפלטפורמה מוצלחים מאוד, כשמה שאני מחפש זה נייד בגודל של 12 אינצ' (כמו ה-IdeaPad S12 שממנו אני כותב את ההודעה הזאת ;D), שמבוסס על הפלטפורמה, וכמובן מחברה טובה ואמינה. סוללה חזקה חשובה מאוד, הנייד הזה מספיק לשלוש שעות של עבודה, ואני רוצה יותר. יש חיה כזאת, שכבר בארץ, בטווח מחיר של עד 2400 שקל למשל? http://www.techpowerup.com/140983/Lenovo-s-AMD-Fusion-Powered-ThinkPad-Starts-Shipping.html זה למשל כבר הגיע לארץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, לראות סרטים. עבודה באופיס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות -הכי הרבה סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני הולך לקנות את הנייד בארה"ב כשאהיה שם בעוד שבועיים מסך: אני מעוניין ב-13" מעבד: i3 מספיק ? או שעדיף i5 ? זיכרון: 4 ג'יגה DDR3 מה שחשוב לי זה שאיכות החומרים תהיה גבוהה והנייד יהיה קל וזמן בטרייה ארוך ככל הניתן (אם צריך אני אשדרג את הסוללה לסוללה חזקה יותר) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אין לי הרבה נסיון עם מחשבים כאלה למעט מקרים ספורים שהשאילו לי. אני צריך בשביל אינטרנט ואופיס בלבד (בעיקר אינטרנט). הגודל לא חשוב לי וגם המשקל, הבטריה והזיכרון כי אני הולך איתו מעט מאוד מהאוטו עד שאני יושב וזה בד"כ ליד חשמל. אודה להערות. מה דעתכם על זה? http://www.getit.co.il/Prod/63829/ אשמח אם תתנו הצעות ספציפיות

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by Flamez,

שלום לכולם , ניסיתי לחפש מספר ביקורות/חוות דעת של משתמשים מהארץ ומעולם,ונתקלתי במעט או שאין בכלל (חיפשתי גם באתר - מצאתי רק המלצה אחת לא מפורטת יותר מדי). בכוונתי לרכוש את המחשב הנ"ל למטרות לימודים בעיקר(שימושי אופיס וכיו"ב,מטרות תכנות,סימולציות שונות(AUTOCAD וכו'). אשמח לקבל חוות דעת ממשתמשים אשר יש ברשותם אם המחשב ה"ל או כל אחד שיכול לחוות דעה. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסךלא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA + USB3 , שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 5.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב HTPC שישמש בעיקר לצפיה בסרטים HD ורגילים.סאונד 7.1. גלישה באינטרנט. ושיהיה אופציה בעתיד לשדרוג לכרטיס מסך יותר טוב. התקציב לא חייב להיות בדיוק עד 2000... תודה רבה, איתמר

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  9. כמובן מחשב שיכול להחזיק לזמן ממושך... אם אפשר כמובן חנות במרכז הארץ מאוד יהיה לי נוח. *עדיפות לכרטיס של NVIDIA* *ללא OC וללא מסך,ללא ציוד היקפי* תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 23.02.2011 בשעה 10:14:07 בניתי לעצמי מחשב,איך,אשמח להצעות שיפורים ואפילו הוזלה במחיר במידה ויש צורך-Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪921 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 Gigabyte GA-PH67A-UD3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪608 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2267 G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL, יחידות 1 ₪571 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2462 WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS, יחידות 1 ₪304 http://www.rsm.co.il/pr…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by tsr,

אחרי קצת גישושים, המחשב בשביל שימוש בסיסי וקצת משחקי סינגל פלייר כמו קריסיס ובסגנון, לא משחקים מפוצצים שיצאו לאחרונה. בניתי את המפרט בעצמי ואני מניח שאפשר לשפר אותו. האם שווה להוסיף כרטיס נוסף של 2GB? האם כדאי לשנמך את הכרטיס מסך בכדי לחסוך בכסף? האם הספק שבחרתי מספיק? האם המארז הזה בסדר או שיש לשדרג אותו? התקציב הוא בסביבות ה 2000. תודה רבה לעוזרים!! AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪378 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪352 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 Sapphire ATI Radeon 5570 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪383 צורב Sony / Nec AD-7260S SATA…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אז ככה: רוצה לבנות NAS להמון סרטי HD שכבר תופסים לי 8TB במחשב הקיים וכבר נגמרו לי הסלוטים של SATA בלוח אם. בגלל שהמחשב הקיים הוא מאוד בעייתי לכל שינוי (מארז LIAN LI PC80 עם קירור מים יעודי לרוב החלקים) אני פשוט מעדיף לבנות מחשב חדש. מארז - מתאים שראיתי הוא P183, או כל אחד אחר עם 11+- סלוטים לדיסקים, כגון אנטק 1200 - אם יש הצעה יותר טובה, אני אשמח. רצוי מאוד מארז עם פילטרים נשלפים לניקוי אבק. אני לא ממש חסיד של מארזים עם גולגלות, נצנצים בכל הצבעים, לדים שמאירים את הבית באמצע הלילה כאילו זה יום העצמאות, אלא שחור סגור כמו ארון קבורה. לוח אם - היחיד שראיתי עם 10 SATA זה רק ג'יגהבייט. כל השאר הם עם 6 SATA. יש משהו יותר טוב? מערך - אני מאמין שזה יהיה RAID5. השאלה היא, האם הבקר…

• 29 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

מיועד לשימושיים כלליים ביותר (אינטרנט וכד') תודה.

13. Started by xpepx,

שלום. אני מחפש מפרט למחשב עד 1200 ש"ח. שיהיה מבוסס מעבד אינטל. לוח-אם איכותי עד כמה שניתן שיהיה מובנה בו כרטיס מסך, כרטיס קול וכרטיס רשת. מארז קטן וזול כמה שניתן שיכלול מאחור כמה יציאות USB של הלוח, ושתי יציאות USB מקדימה. צורב DVD הכי זול שיש. זכרון פנימי אם מתאפשר במסגרת התקציב 4GB אם לא אז 2-3GB. ספק אמין אך לא יקר מידי. 550W מספיק חזק? כמובן שיכלול מאוור-2 לקירור או מה שצריך. ללא מסך, ללא מקלדת, ללא עכבר, ללא רמקולים. חשוב לא לחרוג מ-1200 ש"ח. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים ודברים בסיסים. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mudonroad,

יש ברשותי את המחשב הזה: מעבד E6300- Gigabyte GA-EG41MF-S2H Intel® G41 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail Model GEG41MES2H Mushkin DDR2 4096MB (2x2048) 800MHz 5-5-5-18 SP 996558 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS RAIDMAX APEX Black Gaming Case Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM ספק כח סיסוניק 350W איכותי, האם הוא יספיק לי למחשב HTPC להצגת סרטי HD? אם לא, מה אני צריך להוסיף? איזה מארז HTPC יתאים לו? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  15. Started by guyk,

יש לנו מחשב נייד של דל- XPS M1330. המחשב נפל, לא נשבר בו שום דבר, אבל כשפותחים אותו, אחרי כמה שניות מופיע מסך שחר, כתוב בו שהוינדווס לא הצליח לעלות כראוי, ויש שתי אפשרויות לבחירה, להפעיל כרגיל או לעשות repair. לא משנה איזה אופציה בוחרים, המחשב עושה ריסטרט ומגיע לאותו חלון (או למסך כחול שהיה לי פעם אחת...). מה אפשר לעשות?? במעבדה הם רוצים 3000 שקל על תיקון שאני לא חושב שכולו נחוץ... תודה רבה, GuyK

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by petrovi4,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ( לנצל את כולו) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, סרטי FullHD, משחקים כמו FIFA אשתמש במסך Samsung T220P ) 22” FullHD) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה, הרכבה בחנות. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים - אני גר בחיפה …

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך ולא לפגום בביצועים, אז עדיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיועד לצפייה בטלווזיה דרך לווין (DVB-S), הקלטה וקידוד לHDD ובנוסף משחקים כבדים (Crysis, GTA IV). שימוש תדיר נעשה בשניהם. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ , 1920x1080 . יש אפשרות לשדרוג ל32 אינץ (מסך טלווזיה) - …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by BlueLabel,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וטוב בעיקר למשחקים. מפאת חוסר זמן ולימודים לתואר לא שיחקתי כמה שנים ואין לי מושג בדרישות מערכת למשחקים כיום אך בשביל לתת איזושהי עמת מידה נדבר על המשחקים הכי "כבדים" שקיימים כיום. אין לי כל כך מושג בחומרת מחשב וכל הידע שלי זה אך ורק מקריאה בפורומים וקצת המלצות מאנשים ואין לי מושג עד כמה הוא נכון ורלוונטי לפיכך הרכבתי את המערכת הבאה + כמה הסברים והתלבטויות שהיו על הדרך. מעבד: היה לי התלבטות בין i5 760 לבין i5 2400 לאחר חפירה הבנתי שהחיסרון של 2400 שאין לו OC (אין לי מושג איך משתמשים באוברקלוקינג) אז שבכל זאת יהיה (מי יודע אולי אצטרך זאת) בחרתי במעבד- i5 2500k ntel® Core™ i5-2500K Processor (6M Cache, 3.30 GHz) לוח אם: הבנתי שיש בעיה …

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by eshak,

שלום מתכוון לקנות מחשב שעיקרו למסמכים ,אינטרנט ומעט משחקים (לא חייב הכי כבדים שיש...) מצאתי באייבורי את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode=1 האם כדאי לבצע שידרוגים מתוך האפשרויות שהם נתנו לי או להשאיר ככה? ואם כן איזה שדרוגים? תודה מראש יובל

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by Xsy,

צהריים טובים, אני אקצר ופשוט ארשום מה אני מצפה מהמחשב : 1. אני מתכנת בסביבה תלת - מימדית וכרגע המנוע שאני בונה תומך רק בDX11 - אם זה יכנס לתקציב אשמח למחשב עם כ״מ התומך בDX11 , אם לא אז לא נורא. 2. בהמשך לסעיף הקודם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה , אני לא מחפש מפלצת , אבל לפחות שיריץ SC2 , dead space וכו׳ , הנייד הקודם שלי שנהרס היה בן 4 שנים ואריץ אותם די בקלות אז אני מאמין שזה לא יהיה בעיה. 3. זכרון קשיח ולא קשיח אין לי העדפה כלשהי , אני לא בקיא בחומרה של מחשבים ניידים , אבל אשמח ל4ג׳יגה אם זה קיים ונכנס בתקציב. 4. אני מניח שזה קיים בכל מחשב אבל חשוב לי שיהיה אפשרות של בלוטו ולפחות 2 יציאות usb. בעיקרון אני מתכוון לקחת אותו לבסיס ( אני משרת רחוק ) , אז שיהיה כמה שיותר ק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by niravr01,

היי, אני צריך את עזרתכם... אני מעוניין לקנות נטבוק לעבודה יומיומית, לא משחקים, לא מתחמם הרבה וסוללה שתחזיק הרבה זמן המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד: 1600 ש"ח. יש כמה נטבוקים שמצאתי, ארצה את תגובתכם: 1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK1015PEM&cfm=7E05AFD1 2. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK2102010ej 3. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK1018BK455 4. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN193F769per **אם יש דגמים אחרים שאתם ממליצים, אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. כרגע יש לי כיתת מחשבים שמותקן על המחשבים תוכנות חסימה, הבעיה עם זה שהתלמידים מסוגלים להפעיל את המחשב עם USB ולגלות או לאפס את סיסמת המנהל. חשבתי על פתרון של שרת טרמינל, האם יש שרת טרמינל שממנו אני יכול להוציא כבלים למסך ומקלדת עבור כל התלמידים?, האם יש עמדות גישה מנוטרלות שניתן לגשת איתם רק לטרמינל? ובכלל אם יש למישהו רעיון אחר אני ממש אשמח. אם אפשר בבקשה להיות ספציפים (לינקים) ולקחת בחשבון גם עלויות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by YK24,

היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by YK24,

היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  25. שלום רב, דרוש מפרט למחשב שעובד כשרת של תוכנת אקסס ( תוכנה לספריה). החברה אמרה במפורש i3 . איש המחשבים שלי רוצה לתת לי e5700. האם e5700 חזק יותר או חלש יותר מ i3? האם צריך להוסיף כרטיס גרפי או מה שיש על הלוח האם מספיק טוב? אלו רכיבים , למעט זיכרון יכולים לעזור למחשב בעבודתו כשרת ( הוא גם שרת וגם מחשב אישי) תודה comp13

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.