עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by srulikg,

ידידה שלי צריכה לרכוש מחשב חדש לצרכי תוכנות גרפיקה. שאלון למפרט שמיועד בשביל גרפיקה: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000-6000 לנסות לחסוך כמובן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, הדמיות ותוכניות לעיצוב ואדריכלות. למשל, לתוכנה Visoft Premium שהדרישות שלה מאוד גבוהות: http://3dplan.visoft.de/recommendations/en_visoft_premium_systemanforderungen.pdf א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אוטוקד, סקצ׳אפ ויריי לסקצ׳אפ, תוכנות תלת מימד 3d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by HaVoC_850,

היי כולם קניתי לפני כמה חודשים בארה"ב נייד של Acre Aspire 5720 קיבלתי אותו כשמותקן עליו וויסטה אני מעוניין להסיר את ההתקנה שלו ולהתקין במקום XP אני לא יודע איך לעשות את זה ואני לא מצליח למצוא דרייבר של RAID בשבילו באתר יש לי דרייבר בדיסק דרייברים שקיבלתי אבל אין לי כונן דיסקטים בשביל להשתמש בדרייבר... הוא גם לא מצליח לעשות BOOT דרך הדיסק יש למישהו מושג מה לעשות? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  3. אחרי המון חיפושים וקריאה בפורומים, אני יותר מבולבל מאי פעם אבל הגעתי להחלטה למה שאני רוצה: - מחשב משחקים, עם מעבד חזק עד 1100 ש"ח (לא משנה AMD או INTEL) - לוח אם שיהייה בו CF וגם RAID 0 הכי זול שיש - זכרון 4 גי'גה - שני דיסקים קשיחים לרייד 0 - קרור למעבד חשבתי על Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 & AM2, ע"פ הבדיקות של TOMS HARDWARE שאר רכיבי המחשב כבר יש לי, כרגע יש לי מסך 17 אינץ' וכ.מסך 4850, אך מתכנן לשדרג בעתיד הרחוק לCF ומסך גדול יותר. מבקש שיהייה הכי משתלם מבחינת עלות - תועלת. תודה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חזק לפיתוח תוכנה - אני מריץ כלים כבדים כמו Visual Studio, Eclipse, IDA, VMWare. לפחות 4 (רצוי 8) ג'יגה זיכרון ומערכת הפעלה WIN 7. מסך לפחות "15. אני כמעט לא משחק (אבל כן רואה סרטים) אז כרטיס מסך יכול להיות פשוט וזול. יציאת HDMI נחמד, אבל לא חובה. אין צורך בכונן אופטי. התקציב הוא $1200, פלוס מינוס עשרה אחוזים... אשמח לשמוע דעתכם (בעיקר מניסיון אישי), תודה!

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by helical,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, תקציב עד 3000, המטרות זה משחקים (לא מתכוון לשחק על גרפיקה הכי גבוהה או רזולוציה הכי גבוהה), גרפיקה תלת מימדית, וכל מה שמסביב. כמה דברים: - לא צריך ספק - לא צריך צורב - כונן קשיח מספיק 160GB (יש לי חיצוני של 500). - מארז, חשבתי על NZXT Tempest או משהו בסגנון. - זיכרון אני חושב שאני יצטרך 4 בשביל גרפיקה 3D... - אני לא מתכנן לעשות OC - בנוגע לכרטיס מסך - יש לי מסך 22' זה הכל אני חושב... תודה רבה על זמנכם!

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם... מפרט עד 2000שח אפשר לחרוג בטיפה...ללא מסךתצורבתוכל הציוד ההקפי... רק מארז ספק לוח מעבד זיכרונות וכרטיס מסך... תודה רבה! יש לי פה משהו שעשיתי בקייספי צריך דעה שלכם אולי אפשר להוריד במחיר יותר? : [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by flsh2,

המחיר יכלול מערכת הפעלה XP HE (400 ש"ח). כלומר, נשאר "לשחק" עם 1600 ש"ח. לא מפריע שהמעבד יהיה AMD . נדרש זכרון 2 גיגה. מסתפק בקשיח מינימלי - אבל עם חיבור מהיר (אם בכלל קיים אחר היום...). כרטיס מסך - OB. אבל ראיתי בפורום שיש לוחות עם כרטיסים כאלו שהם דיי מכובדים. ספק ומאווררים לא גנריים, כי אין לי סבלנות להחליף אותם לאחר זמן קצר.

8. שלום לכם. יש לי משימה כמעט בלתי אפשרית למצוא מחשב נייד טוב למשחקים אך קל משקל סביבות ה 2-2.5 ק"ג וכן גודל מסך 13 או 14 אינצ'. עד כה נמצאו שלל ניידים מתאימים אך עם כרטיסי מסך של 105M 9300M וכו אשר חלשים מידי. כמו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743229 או להיפך ניידים עם כרטיסים חזקים יותר כמו ATI 4650 אך בעלי משקל כבד ומסך 16+ כמו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61340ej לכן אני כיוונתי לסגנון ה- 130M . העיקר שהיה מCLASS2 השוואה: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-130M.13789.0.html עד כה לא מצאתי אחרי דפדוף בעשרות אתרים במשך מספר ימים מחשב נייד מתאים. האם למישהו יש הצעה/פתרון? תקציב לא יותר מ5-5.5K תודה מראש לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1008 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 מחיר: ₪316 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 מחיר: ₪223 ספק כוח: FSP Aurum 650W Modular Gold 90 כמות: 1 מחיר: ₪661 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב חדש בלבד - Solidata 60GB SSD K8 280/270 כמות: 1 מחיר: ₪499 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1523 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ₪100 תוכנות: Mi…

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  10. ההורים שלי הקציבו לי 10.000 ש"ח לקנית מחשב חדש ואני צריך עזרה ממכם בבנית המפרט... הדברים שחשובים לי: הרבה זיכרון (גג 120 ג'יגה) כרטיס מסך מעולה! כרטיס קול טוב מהירות גבוהה של המחשב לוח אם שלא משולב עם כלום! לא צריך רמקולים לא צריך מקלדת ועכבר מסך רגיל לא דק אבל באיכות גבוהה לא צריך להשקיע במארז וכל השאר אתם כבר מבינים לבד...... תודה מראש לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by maazg,

שלום רב, לאחר שחיכיתי לביקורת של מעבדי AMD החדשים (באתר TOMSHARDWARE) והתאכזבתי אני יכול להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש של INTEL. אז כך... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 , CYRSIS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולציה טובה למשחקים …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב! אני מתחילה בראשון הקרוב את שנת הלימודים הראשונה בתחום העיצוב. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, שיתאים את העבודה על תוכנות כגון: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימייר 3D Max, אינדזיין, סוליד, אפטר אפקט. חשוב לי לציין, שהמטרה שלי היא לקנות מחשב חדש יחסית בשוק, שיתאים לצרכים שלי (שנוודה יחדיו). המאפיינים שחשובים לי במחשב שאקנה: -תקציב- אני עוד מתלבטת, אבל המטרה בינתיים היא לא לעבור את 4.5 K, בשאיפה לכמה שפחות, על סמך המאפיינים שבאמת חשובים ונחוצים לי. -משקל- שלא יהיה כבד מדי, השאיפה היא פחות מ2 קילו- שלא יבוא על חשבון האיכות. -מסך- אם יש פחות מ15.6 אינצ' יהיה מצויין כדי להבטיח שהמשקל יהיה נמוך יותר, בהתאם. -נפח 600GB + -חיי סוללה- כמה שיותר (: אני צריכה הכוונה- לגבי מה …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני רוצה לשדרג תמחשב שיש לי עכשיו למשהו יותר מתקדם ל XP 2100+ אני מזמין את הכל מחו"ל אבל השאלה שלי איזה חלקים כדאי לי להזמין... אני לא ממש מבין בזה כעת יש לי Mobo: IWILLKK266 CPU: AMD 1.4 Memory: 512 SDRAM x2 chips זה כל מה שאני צריך לעשות שדרוג אני חושב יש לי הכל בסדר כולל כרטיס קול וכרטיס מסך כנראה אני קונה ת ati radeon 9700 pro עכשיו השאלה שלי איזה לוח אם כדאי לקנות ל AMD XP 2100+ ואיזה זכרונות.. ואם כדאי להשאר אם ה SDRAM. תודה...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכם חברים, מבקש עזרה בהתאמת מפרט למחשב לטובת עבודות גרפיקה, תיכנות וצפייה בסרטים בפורמט Full HD(1080p). מבקש לעמוד בתקציב של עד 3K ש"ח ואם ניתן אפילו לקצץ מעט ולעמוד על 2.5K(יחס אופטימלי של תועלת תמורת מחיר). ניסיתי לראות במס' חנויות מה מחירי השוק והרכבתי לעצמי 2 מפרטים לדוגמה שאותם ניתן לשנות/לשדרג/להחליף בהתאם לניסיונכם הרב: הראשון נערך בחנות SKYPC: מעבד Intel Core i3-530 Box ₪625 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I3530 לוח אם Intel BLKDH55HC Hunter Cave ₪532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH55HC כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10E…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אשמח בבקשה להמלצה למפרט עבור שני מחשבים לשימושים בסיסיים ביותר. חלונות, גלישה מרובת לשוניות, חבילת אופיס, שימוש בקליינט דוא"ל, צפיה בסרטים וסרטונים ברשת (אין צורך בתמיכה ב-720dp ומעלה). לא ידוע לי על דרישה מיוחדת באשר לנפח כונן-קשיח. אין צורך בציוד הקפי. תקציב 1200-1400 ש"ח עם עדיפות לערך הנמוך. מתיחה ל-1.5K אם קיים הבדל משמעותי מאוד. התקציב אינו כולל מערכת-הפעלה וחבילת אופיס. האם יש בית-עסק שאתם יכולים להמליץ עליו הממוקם בירושלים? לצערי איני מכיר חנויות בי-ם. את הרב המוחלט של הרכישות אני עושה ב-KSP אבל רוכש חלקים בלבד. טיפול והרכבה אני עושה בעצמי. מדובר במחשבים עבור אדם שרוצה אחריות על מערכת מחשוב מלאה כאשר היא מגיעה אליו מורכבת. הביקורות השונות ברשת על רשתות KSP ואייבור…

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by omer810,

היי חברים, אני ממש צריך מחשב חדש אחרי שהקודם נשאר בארץ. בגדול הצרכים שלי פשוטים: אני צריך מחשב נייד חזק ועמיד שיעבוד מהר מאוד בעיקר על הדברים הפשוטים: office, גלישה בחלונות מרובים באינטרנט. סרטים באיכות גבוהה וקריאה מרובה. מדי פעם גם תוכנות קלות ובסיסיות אבל לא מעבר. חשוב! בעתיד קרי עוד שנה המחשב עתיד לשמש ללימודים כך שרצוי שהסוללה תחזיק ככל שניתן. מאוד חשוב לי הנושא של המהירות והעמידות שכל היישומים יעלו מהר ושהמחשב יחזיק לאורך זמן. עוד משהו חשוב כמו שכתוב בכותרת אני עתיד לרכוש את המחשב באמריקה כך שאשמח להמלצות לקנייה כאן בבוסטון אם זה משנה. התקציב הוא סביבות ה- 700-800 דולר כשאני ראיתי מחשבים שלדעתי התאימו באמזון בסביבות ה560 ככה שזה גם נראה לי דיי הרבה. במידת הצורך ניתן…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by eyal_hwzone,

ישמש בעיקר להקלטות (קיובייס), כרגע לא למשחקים: Intel p-D 3.0GHz D930 Gigabyte GA-8I945PG-RH p-4/p-d LGA775 DUAL DDR2 PCI-E DDR2 KINGSTON 512MB*2 533MHZ NON ECC CL4 WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD2500KS COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN NEC ND-3550 DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM כרגע קניתי רק כרטיס מסך מינימלי,זול, "שיחזיק". יותר מאוחר אקנה טוב יותר. בלוח האם הזה אין כרטיס מסך ONBOARD, אז קניתי כרגע את: WINTEK WINFAST PX6200TC TD GF FX6200 PCI-E 64MB (256MB WITH TC מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  18. שלום לכולם אני רואה שמחירי כמה ניידים צונחים וצונחים ואני מעוניינת במחשב נייד קל משקל עם ביצועים טובים וזמן בטריה טוב (לא גיימרית ולא מריצה תוכנות כבדות) ראיתי כמה דגמים שנשמעים נחמדים : HP Compaq Mini 700E Lenovo IdeaPad S10e LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ HP Mini Note FU344EA 1.6GHz אם יש לכם דעה הארות הערות תובנות או המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, שימוש יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, Beam, Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תחליטו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. איזה מחשב עדיף והאם הם שווים את הכסף (המחיר שכתוב ליד השם ולא שכתוב באתר] ASUS Eee PC 1005HA 1921 שקל http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12913 Acer Aspire One Atom N270 1.6GHZ 1GB 160GB 10.1" 1569 שקל http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=414211356&sog=C-PCLaptop

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by edi17,

היי חברים! אחרי שהמחשב שלי מת, החלטתי לקנות מחשב שיחזיק אותי כמה שנים. יש לציין שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אני משחק במשחקים וכמובן גולש באינטרנט. אשמח מאוד אם תגידו לי מה דעתכם על המפרט, מה הייתם משפרים ומה הייתם משנים... מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1350 1350 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 350 700 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 1 1050 1050 דיסקים קשיחים? Maxtor כמות מחיר סה"כ 250GB 16MB, SATA II 1 450 450 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה…

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  22. אני הולך לקנות את הנייד בארה"ב כשאהיה שם בעוד שבועיים מסך: אני מעוניין ב-13" מעבד: i3 מספיק ? או שעדיף i5 ? זיכרון: 4 ג'יגה DDR3 מה שחשוב לי זה שאיכות החומרים תהיה גבוהה והנייד יהיה קל וזמן בטרייה ארוך ככל הניתן (אם צריך אני אשדרג את הסוללה לסוללה חזקה יותר) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ItoDz,

שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט מבוסס Intel וגם AMD. מחשב מתוכנן להחזיק ל-4-5 שנים הבאות - אולי הרחבה בעתיד הרחוק מאוד. מטרת המחשב, אופיס,אינטרנט, עבודה בתוכנות גרפיקה, משחקים קלים/של פעם (כרטיס עד 500 ש"ח). כולל מסך במחיר הנ"ל 19 אינצ' עדיף. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by תמיר_זנקו,

' Categories Products Price Qty מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤388 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤304 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤1576 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤166 1 מקלדות סט מקלדת+עכבר אופטי Genius Easy Touch Optical II ¤80 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤48 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 Total Price : ¤3805 שימוש ? משחקים ! שירים ! מדיה !…

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  25. מחפש מחשב נייד: core i7 מרובע ליבות sandy bridge מסך מט בגודל 14 או 15 אינץ' (עדיפות ל-14) מקלדת בנויה היטב, שתהיה נוחה להקלדה מרובה ולא שברירית זיכרון 8GB יציאות שחשוב שיהיו : HDMI,USB 3, eSATA אין עדיפות מסוימת לכרטיס מסך , חשוב שידע להריץ סרטי FHD בקלות כמו כן משחקים ברמה סבירה wi-fi שתומך בכל התקנים העדכניים המחיר עד 6000 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.