ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
מחפשת מחשב עד 3000 ש"ח עם יציאת HDMI לעבודה משרדית וצרכים ביתיים (סרטים, מוזיקה, תמונות...) אשמח לתשובתכם בהקדם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל מידע וחוות דעת על מחשב לצורך עיקרי במשחקים ( WOW בעיקר ). אני גר באיזור הוד השרון ואשמח לקבל מידע על חנויות שנמצאות באיזור . 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן שאשמח לחסוך אך לא ממש משנה אם החריגה קטנה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?בעיקר משחקים שלא דורשים ""מחשבפלצת" ותכני HD (אני משחק בעיקר WOW)אך אשמח אם המחשב יריץ את DIABLO2 לכשיצא ;D 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך - כרגע יש ברשותי עכבר ומקלדת של חברת RAZER ומסך שרכשתי לפני חודשים 22אינץ LED של AOC 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?יש ברשותי את הכונן תקליט…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי את המפרט הבא באופן עצמאי, שימושי המחשב: לצורך עבודה ,בדיקות בסביבה וירטואלית,ירוצו עליו מספר מערכות הפעלה ב VM המעבד חייב להיות חזק דיו-שכן הוא יתמחה בפעולות של Decrypt.(רצוי שיהיה I7) מערך הכוננים יעבוד ב RAID 0 למטרת ביצועים. התקציב הוא:5500 ומטה,לא כולל מסך, כולל וינדוס 7 גרסת פרו. אשמח להצעות שיפורים והמלצות-תודה מראש לעוזרים. מעבד Intel Core i7-950 Tray ₪1365 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-950ay לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1085 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כונן קשיח Westren Digital Caviar Green WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪213 כמות: 3 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Corsair DDR3…
-
- 20 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מתי בערך אמורים להגיע מעבדי Sandy Bridge של אינטל? ואם למישהו יש הערכה על השפעת המחירים של המפרטים הקיימים? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שקל. שימוש: תוכנות די כבדות וסרטים. מה אתם אומרים על זה: https://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKBFAA912 אם לא טוב, תציעו לי בבקשה משהו אחר. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי ! דורש מפרט טכני ללפטופ עבודה, חזק ככל האפשר שניתן למצוא בטווח ה 3500 ש"ח, תנודות קלות למעלה או למטה במסגרת התקציב אפשרות, אבל רצוי לא לעבור את טרשהולד. תוכנות בשימוש, אדובי פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, אפטר אפקטס. תוכנות תלת מימד בשימוש מאיה וזיבראש. דרישות בסיסיות. מעבד חזק, אם ניתן להביא מעבד מרובע ליבות, או מעבד חזק למולטי טסקינג מה טוב. לפחות 4 ג'יגה זיכרון חובה. כרטיס מסך חובה (לתלת מימד) אודה להמלצות לחברה אמינה עם איכות הרבה ובילד קוואליטי גבוה לצורך החזקה רבת שנים. תודה מראש !!!
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, לאחר עזרה מהפורום הזמנתי מחשב לצרכי עריכת וידיאו של חובב בתחום. לוח האם הגיע תקול, הוחלף (לטענת החנות. לא רשמתי Serial Number אז אני לא באמת יודע האם בוצעה החלפה), ונשאר תקול. החנות המליצה לקחת לוח אם שאינו Intel, ולמען האמת אחרי 2 לוחות תקולים אני נוטה להסכים עם ההמלצה. האם יש המלצה על לוח אם של GB (או חברה טובה אחרת) באותו טווח מחיר (כ-480 ש"ח) שמכיל 4 סלוטים של זכרון, מבוסס H67 ותומך כמובן ב-i5 SandyBridge? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, המועמדים הם: DELL INSPIRION N5010 ו-:TOSHIBA A500-1GH מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נטבוק ורציתי לדעת קצת על ההבדלים בין סוגי המעבדים. MV-40 N450 Z520 הבנתי שה Z520 יותר חלש מה N450 אבל אני לא מצליח להבין איך ה MV-40 נכנס לתמונה. הוא יותר חזק מה Z520 ?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, לראות סרטים. עבודה באופיס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות -הכי הרבה סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני הולך להחליף תמחשב הישן שלי ואני רוצה להביא אחד חדש...: 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית, תכני HD, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שיעלה כל משחק ברזולוציות גבוהות... * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 19 סאמסונג ולפעמים אני אחבר אותו לLCD 32 של LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי ספורט, יריות וכ"ו... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אחי הקטן מעוניין לקנות מחשב חדש ואני קצת עוזר לו. ברשותי מסך (LG W1952TQ (1440 X 900 ואשמח לקבל הצעות למפרט עם ובלי מסך באותו התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שיעלה כל משחק ברזולוציות גבוהות... * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך LG 19" 1440X900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי ספורט, יריות וכ"ו... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
גודל 15" צרכים: גלישה סרטים שירים אופיס חברות: עדיפות ל- DELL HP LENOVO אלא אם תמליצו לי על משהו אמין אפשרי שיהיה ללא מע' הפעלה ואני אתקין לו. תקציב בערך 2000 אבל אני יודע שקשה למצוא חדש אז 2300 זה המקסימום, תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מחנות באזור המרכז עדיפות ל- skypc (קניתי מהם בעבר) - המחשב ישמש למשחקים כבדים והרצת תוכנות עבודה כגון visual studio וכו. אני מעוניין בדרישות הבאות אם אפשר כרטיס מסך חזק כמה שאפשר, מעבד אינטל i5 אם אפשר אז i7, זכרון 4 גיגה DDR3, הארד דיסק 1 טרה של WD, מסך 22 רחב לפחות אם אפשר יותר גדול אז יותר טוב. אין לי צורך כרגע במקלדת ועכבר כי יש לי. רצוי מצלמת רשת טובה עם מיקרופון מובנה (לשיחות בסקייפ). וכמובן רמקולים שיהיו גם טובים. מחשב שיהיה שקט, יראה טוב, יעבוד חזק! חריגה בתקציב היא עד 500 ש"ח שזה אומר תקציב המחשב הוא 4500
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, אינטרנט ועיצוב (photoshop, flash וכ'ו). ראיתי את המחשב הזה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9061 ורציתי לשמוע את דעתכם עליו... האם במחיר הזה ניתן למצוא מחשב טוב יותר העונה לצרכים? אני רואה שהרבה אנשים כאן מעדיפים את הDell 5010, רציתי לדעת- למה? הרי המעבד וכרטיס המסך במחשב הזה טובים יותר, ובכללי הוא נראה יותר חזק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסךלא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA + USB3 , שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 5.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. מסך-13"+\- אפשר גם בסביבות ה 15" כרטיס מסך-סטנדרטי, לא בשביל משחקים משקל המחשב: לא כל כך חשוב לוח אם ויציאות USB- סטנדרטי דיסק קשיח 250GB +\- כולל כונן דיסקים מובנה כרטיס קול טוב זיכרון, וRAM עדיף כמה שיותר טוב ביחס לתקציב. מעבד: עדיף מהסדרה של ה i CORE גם הכי טוב שאפשר ביחס לתקציב. שימושים עיקריים עם המחשב:: בעיקר אינטרנט עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה. התעסקות עם מדיה- אודיו, וידאו וכו. תקציב: לא יותר מ-3000 ש"ח יש למישהו הצעות למחשבים??? תודה מראש!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב הבא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6385&CatCode=1 עכשיו אני אשמח אם תמליצו לי אילו חלקים כדאי להחליף/לשדרג. אני רוצה מחשב טוב, שיריץ משחקים כמו שצריך ושלא יתפרק לי אחרי שנה. תקציב: 3000 ₪ - אפשר לחרוג אם זה שווה את זה. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום עריכה: . מה התקציב המקסימלי? 3000 ₪, ניתן לחרוג אם זה שווה את זה (500 ₪ מקסימום). 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1440 על 900, 21 אינצ'. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים לא הכי כבדים. * לאילו הגדרות גר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב ואודה על העזרה. אה, ואני לא שולל AMD תורה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' מסך קיים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? צריך שיפעיל את סטארקרפט 2 ברמה טובה ואם ניתן להתאים אותו לדיאבלו 3 שטרם יצא (ככל שניתן) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח בינוניות, יותר תלוי במשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE עם WINDOWS VISTA HOME PREMIUM שסיסמת הכניסה היתה בעיברית. כעת אני לא יכול ליכנס ל WINDOWS כי הוא לא מאפשר לי לשנות מאנגלית לעיברית. חלון ה LOGIN שונה מ XP אין בו אפשרות לשינוי שפה ע"י העכבר אלא רק ב ALT+SHIFT ופונקציה זו לא עובדת.( CAPS LOCK אינו לחוץ)
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני מחפש המלצות לרכישת מכונת פיתוח ניידת שתוכל לשמש גם לצפיה בסרטי FHD ומשחקים... הפיתוח הוא בסביבת VISUAL STUDIO של מיקרוסופט. במקביל יופעלו על השרת IIS + SQL SERVER ,PHOTOSHOP ועוד שני דפדפנים .. לגבי המשחקים - CALL OF DUTY -MW2 וכדומה.. לא הייתי מעוניין להזמין מחשב מחו"ל - אני חושש מתגובה איטית במקרה שאצטרך לממש את האחריות בארץ.. מגבלת התקציב היא 8000 ש"ח אבל הייתי ממש שמח למצוא משהו זול יותר שיענה על הדרישות הבאות: 1. רזלוציה 1920X1080 2. מסך 15 - 17 אינצ' (עדיף מט) 3. משקל < 3 ק"ג 4. מעבד : i7 עתיר CACHE או i5 חזק 5. עדיפות ל DELL\ HP\ TOSHIBA פיצ'ר נוסף שחביב עלי במיוחד הוא מקלדת מוארת... מודה מראש לכל המגיבים....
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה 2600-2800 חשוב לי שהמחשב יריץ סרטים ומשחקים חלק משחקים כמו פוטבול מנגר 2011 ושיעבוד ללא תקיעות! שהמחשב ייקנה בארץ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד acer aspire 6930. הרבה פעמים קורה שהכונן (WD 500 GB) מתחמם מעל 55 מעלות, מגיע אפילו ל- 59. מדי פעם שומעים רעשים, ונראה לי שהם מגיעים מהכונן. כמו כן המחשב נתקע לפעמים לזמן ממושך (אבל זה לא קורה בתכיפות גבוהה). לפי התוכנה HD TUNE PRO יש בכונן "6 סקטורים לא יציבים". יש לציין שפעם אחת נתתי לטמפ' לעלות (ז"א בלי לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב), ולאחר שהגיעה ל-59 היא התחילה לרדת בהדרגה עד ל-50, שזה יציב. האם יש סכנה שהכונן יהרס? יש דרך לטפל בבעיה?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי , אני דיי חדש וממש בור בכל הקשור לנושא החומרה , אבל מה שכן עד שאני חוזר מחופשה מהצבא אני רוצה לשחק במשחקים שלי - מה שאוטוטו אני לא אוכל עקב התיישנות של המחשב . אז הנה המפרט של המחשב (במידה והחסרתי משהו תגידו לי כי יש מצב שאני פשוט לא יודע ) Windows XP V 2002 SP 3 Hp Compaq Dc 7700 Convertible Intell® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz 2.39 GHz, 1.98 Of RAM Nvidia Geforce 8800 GTS 320 כרטיס קול יש לי כרטיס קול חיצוני (מוזיקאי) אז לא רלוונטי . אני אשמח להצעות שידרוג עד 2000-3000 ש''ח . המטרה שלי מהמחשב זה נטו למשחקים . תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-