עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by VeNoX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Asa'd Balum,

אני צריך עזרה בלבנות מחשב גיימינג מחלקים שכבר ברשותי : CPU: i7 4790K (Cache 8M, 4.4Ghz) GPU: GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming MotherBoard: GIGABYTE Z97X-Gaming G1 SSD: Intel 730 Series , 240 GB 20nm המטרה היא משחקי Multi ו Single איכותיים מכל הסוגים ( Fifa 15 , BattleField 4 ,GuildWars 2 ועוד ) התקציב אינו צוואר בקבוק , אך לא אכפת לי לחסוך קצת בכל זאת ... כמבון עצות לגבי מסכי מחשב , מקלדות ועכברים יתקבלו בברכה ..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, ברשותי מחשב HP 530. קרו לי כמה מקרים בהם הסוללה איבדה זמן לפתע - זה קורה כאשר הסוללה מגיעה לסביבות ה-55% ושניה לאחר מכן היא יכולה לקפוץ ל-7%. זה לא קורה תמיד, אבל קורה לעיתים. ניסיתי לפרוק עד הסוף ולטעון ברצף. הורדתי את התוכנה HP Battery Check ששם רשום תחת Storage Capacity כמעט לגמרי High וב-Health רשום good - מצורף צילום מסך. האם יש דרך לבדוק יותר טוב אם יש בעיה עם הבטריה? בנוסף, לפני כחודש התקנתי XP על המחשב (קודם היה ויסטה) - ייתכן שמשהו לא בסדר? יש איזשהו דרייבר שקשור לסוללה (באתר של HP לא היה - הורדתי את כל הדרייברים שהיו שם והתקנתי אותם)? בתודה מראש, רון. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם! האם טמפרטורת עבודה של 45~ מעלות (כאשר המחשב גולש באינטרנט בלבד!) זה סביר עבור לנובו g550 עם מעבד T6500 C2D? מישהו יודע אולי מה היחס הנורמאלי בין הטמפרטורה של הסביבה לבין המחשב הנייד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, אני כבר לא מעט זמן מתעניין במחשב נייד לגיימינג וכעת כשיצאו דגמים עם כרטיסי מסך חדשים זאת נראית לי הזדמנות טובה, אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה שיהיה במחשב אבל נשארו כמה פינות לסגור...התקציב הוא בסביבות 10K ואני מתכוון לרכוש מניואג, הדברים הראשונים שהכי חשובים לי הם גודל 17.3 אינץ' ו2070, אלה השאלות: 1.איזה יצרן עדיף? asus או msi ולמה.. 2.איך אני יודע שבדגם מסויים יש 2070 רגיל או MAX Q? 3.מה זה SSDHD? איזה מבין סוגי הSSD הכי טוב? והאם כדאי לקנות מחשב רק עם SSD? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכם! שמי אייל, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח בערך (אפשר לחרוג, אבל לא להתפרע). אם אתם חושבים שמחשב ב-3000 ש"ח יספיק לציפיות שלי, אז יותר טוב מטרות המחשב הם לעבודה משרדית (לא כבדה), אבל שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים, ויוכל להציג את ממשק Aero של ווינדוס ויסטה. חשוב שיהיה בו כונן DVD, וזיכרון 2GB מובנה (או 2*1024MB), אני לא מעוניין להתעסק עם הרכבת זיכרון וכוננים. אין לי דרישות ספציפיות לגודל המסך, יציאות מיוחדות, או גודל כונן קשיח. אין העדפה לחברה כלשהי. הוא לא חייב להגיע עם מערכת הפעלה. מומלץ שלא יהיה כבד מאוד, ושהסוללה שלו לא תיהיה חלשה. ואם אפשר (אבל לא חייבים), שיהיה בו בלוטות' ואחריות למספר שנים. תודה! אייל.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אני מחפש מפרט ע"פ הנתונים הבאים - 1. תקציב מקסימלי - 3000 ש"ח 2. שימושים צפויים - גלישה באינטרנט, אופיס, עבודה משרדית בעיקר, חשוב שיהיה הרבה זכרון (כונן של 1TB יספיק!). אין צורך בכרטיס מסך מטורף. 3. ציוד היקפי - מסך, מדפסת משולבת עם סורק. אין צורך במקלדת ועכבר. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - אין חשיבות, 1. 5. מערכת הפעלה - אין צורך. 6. אני מעדיף לקנות מKSP מכיוון והם קרובים אלי. אשמח אם תוכלו לבנות מפרט דרך האתר שלהם. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני קונה נייד בעל הרכיבים האלו ואני רוצה לדעת מתי אוכל בערך לקבל תמיכה בארץ עבורם במידה ויתקלקלו .

9. שלום. יש לי לפטופ של Dell, דגם N5010, מעבד i5 של אינטל, 6 GB זכרון, וכרטיס מסך Raedon 5470 (אם יש עוד פרטים שיכולים להיות רלוונטים אשמח לספק). בימים האחרונים המחשב התחיל להכבות בפתאומיות (לא כתהליך של כיבוי, פשוט כיבוי מיידי ופתאומי בבת אחת) אחת לזמן מה (פעם זה כמה שעות, לפעמים גם תוך 20 דקות מהפעלה). שמתי לב שהוא ממש רותח למגע, הנחתי אותו בשיפוע על ספר ככה שצד שמאל שלו, איפה שהאוויר החם נפלט החוצה, לא נחסם ע"י השולחן ונמצא "בערך באוויר". זה לא עזר, והגעתי היום למצב שלא רק הצד השמאלי חם, אלא ממש כל המחשב. תוך כתיבת שורות אלה אני מניח את הידיים על השטח שמתחת למקלדת (לצידי הפד של העכבר) וזה ממש רותח. בנוסף, המחשב עובד ברגעים מסוימים ובתוכנות למיניהן בזחילה עד איטיות מעצבנת.…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הנה המפרט, בעיקר למשחקים וסרטים . עדיפות: מערכת מבוססת אינטל וכרטיס NVIDIA . לוח - GIGABYTE GA-EP43-DS3L - 406 (IQPC) מעבד - E7500 TRY - 522 (סקאי פיסי) קירור למעבד - קיים כבר קירור אויר איכותי . זיכרון - OCZ OCZ2F8004GK 2X2GB 800MHz CL5 Fatal1ty Edition - 310 (קוברה פי-סי) דיסק קשיח - 395 - Seagate דגם Barracuda 7200.12 נפחST31000528AS 1,000GB חייב 1,000GB (TRG) כרטיס מסך - GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - 790 (KSP) צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA -115 (KSP) מארז - Antec Three Hundred Mid Tower Gamer Black Case (No PSU) - 310 (KSP) ספק כח - SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 - 345 (סקאי פי.סי) סה"כ מחשב: 3,193 . מסך - dell 22…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המחשב הוא בעיקר למשחקים החדשים ולצפיה בסרטים באיכות גבוהה אני מתכנן להשאר עם המחשב הזה לפחות 3 שנים אז כדאי שיהיה חזק... ---------------------------------------------------------------------------------------- התלבטתי בין i7 ל quad ונראה לי שלהשקיע בi7 עכשיו זה בזבוז אז אני מעדיף quad 9650 או 9550 תלוי מה יותר כדאי לדעתכם... ---------------------------------------------------------------------------------------- המסך שיחובר למחשב הוא LG W2353V http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726346 ---------------------------------------------------------------------------------------- בקשר לכרטיס מסך אני דיי סגור על GTX285 ואני מתכנן לחבר אותו לפעמים לטלויזיה LCD 32' FULL H…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום אני רוצה מטען זול לקומאפק 610 באזור גוש דן.אשמח לשמוע המלצות על חנויות שמתעסקות בכך. שי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי אנשים , אני לא בטוח שזה קשור לכאן , פשוט לא מצאתי מקום אחר טוב יותר. בכל מקרה , יש לי אפשרות לרכוש את המחשב נייד הזה : HP TC4200 בסביבות 4500 שקל. רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? מה היתרונות שלו בתור מחשב tablet ? האם זה מסך נגיעה ? לפי האתרים המחשב הזה עולה יותר מ 12 אלף שקל , ויש לו נתונים של מחשב במחיר של 5000-6000 , אז מה מייקר אותו כל כך? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by askme,

באופן מפתיע, ללא רעש וצילצולים, חברת אפל מוציאה ניידים חדשים לשנת 2018. אז בוודאי תשמחו לדעת. את המחירים, לעומת זאת, בטח לא תשמחו לדעת.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום לכם, אני לומדת אדריכלות, התוכנות שאשתמש בהן כל הידוע לי כרגע הן אוטוקאד ורוויט, מניחה שבעתיד יהיו עוד תוכנות. אוטוקאד הבנתי שתומכת בריבוי ליבות, חשוב לי בעיקר שהתוכנות הללו ירוצו ולא אתקל בקשיים ו"מריחות" בעבודה איתן. קיבלתי הצעה למחשב נייח והיות ואני לא הכי מבינה בפרטים אשמח לשמוע את דעתכם עליו. מעבד- INTEL E7500 2.93GHZ 1066MHZ 3MB לוח אם- INTEL LOS INDIOS G43 L1G + 1333MHZ דיסק קשיח- 500GB SAMSUNG 7200 RPM זכרון- DDR2 2GB 800 KINGSTONE/PATRIOT כרטיס מסך- GT220 1GB אז הבנתי מהתגובות שלכם שהמפרט הנ"ל לא שווה. אשמח אם תוכלו לכוון אותי, באמת שאני לא מבינה בזה. אם אתם יודעים על חנות אמינה, אני מתגוררת באיזור חולון-בת ים. תודה רבה, הילה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by TapUdi,

אז הרכבתי לו מפרט ורציתי שתביעו דעה CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU[ ¤ 353.93 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0)[ ¤ 521.08 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory[ ¤ 348.55 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD[ ¤ 123.43 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[ ¤ 435.15 ] 1 Video Cards : Powercolor Radeon 9500 128MB DDR Retail Video Card[ ¤ 1079.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive[ ¤ 52.22 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52[ ¤ 139.25 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retai…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by alexbak,

שלום! רציתי לדעת אם מישהו התנסה פעם בהזמנת מחשב נייד מחו"ל קרי Ebay או משווק מורשה כמו Bnh. 1. מכס - מה אחוז ה"קנס"? 2. אם משלמים את מסים בחו"ל האם אפשר להזדכות עליהם איכשהו? 3. אם אני קונה נייד משומש מאותו איביי. אותה שאלה לגבי מכס... האם יש הבדלים לגבי אחוזי המיסוי? תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tehnodrom,

מעבד 64bit 3000 לפחות... המחשב מיועד למשחקים אני רוצה שיחזיק לי טוב לפחות איזה שנה וחצי... אין לי בעייה לקחת סוקט 754 כי לא מתוכנן שידרוג עתידי... לא כולל מסך...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tal75,

צריך מפרט למחשב עריכה טוב, עבודה על אוויד ודי הרבה קידודים אני חושב שאני רוצה ללכת על המעבד איבי ברידג' החדש, אבל אני לא יודע עם איזה לוח אם כדאי, חשוב לי הרבה יציאות USB 3 מארז טוב ושקט לגבי הכרטיס מסך, יש כרטיס QUADRO FX 2000 בן כמה שנים, האם כדאי להחליף או להעביר אותו מחשב? מעבד: [..] INTEL I7-3770K IVY BRIDGE + SCYTHE MUGEN III ₪1847 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪143 כמות:4 דיסק קשיח: [..] HITACHI 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪450 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2869 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by royms,

שלום, אני מעונין לקנות מחשב חזק שישמש אותי גם בכך שיוכל להריץ משחקים כבדים בקלילות ובנוסף אני מתכנת לא מעט עם מנועים גרפים לדוג' ואשמח להמלצות על מפרט למחשב. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod warcarft diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני אשמח לקבל המלצות למס…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by BAR_PC,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כתיבת סיכומים, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיהיה כלול 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בלי מסך המחשב למשחקים ויש לו 3000 שח לא יותר תנו לי מפרטים בבקשה ;D תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by bbron,

אני לא בטוח שזה המקום המתאים, אבל אני חושב למכור את המחשב שלי, ורציתי לדעת כמה בערך הוא שווה. קניתי אותו לפני שנתיים (באוגוסט) באייבורי מחשבים והאחריות נגמרה בדיוק השנה. זה המפרט של המחשב: מארז: EZCOOL MIDI TOWER שחור פאנל קדמי כחול ספק כח: EZCOOL כחול JSP-TECH 500W LED 12CMF לוח אם:P43 NEO-F 7.1 GLAN MSI מעבד אינטל: 2.33GH 4MB CORE 2 QUAD Q8200 זיכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ צלעות קירור כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT 512MB-3 MSI דיסק קשיח פנימי:CG 32MB 500GB WESTERN DIGITAL צורב: GH22NS SATA LG DVDX22 DL שחור מאוורר למעבד: 775 DUAL CORE קורא כרטיסים פנימי: 3.5 MRW620 SONY מאוורר למעבד: COOL BIT 775 HEAT-PIPE כרטיס רשת: 1G LAN OB כרטיס קול:8 ערוצים 7.1 OB ואני אשמח …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. https://www.plonter.co.il/Products_ShoppingCart_priceoffer.tmpl?products=3600-PRIME-A320M-K!1|F4-3000C16D-16GISB!1|ZT-T20610E-10M!1|SA2000M8-250G!1|ST2000DM008!1|MX330-G!1|NE650M!1|SERVICEFORUM!1|&lang=heb#po

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים