ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לאחיות שלי. השימושים העיקריים שלהם זה מסנג'ר, אפליקציות אופיס, ICQ, FACEBOOK ודברים כאלו. את ההארדיסקים אנחנו הולכים להעביר מהמחשב הנוכחי שיש להן וגם את המסך. מישהו יכול לתת לי מפרט טוב?
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הבנתי שלמחשבי DELL יש פונקציה יחודית במערכת ההפעלה שמאפשרת ניטרול טעינה, מה המצב בשאר החברות ?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המחשב הראשון הוא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14995 והשני הוא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יכול לבנות לי מפרט ב 5000 שח רק שהיה בזה 9800PRO ולא מעבד של AMD אלה עם זה ATHLON64...תודה ובנתיים תסתכלו על המפרט הזה... Intel prescott 2.8 asus p4p800-se 512mb(256x2) 400MHZ ASUS x52 ASUS 52X32X52 GIGABYTE 9800PRO 128 MB 256BIT W.D 80GBS-ATA אני לא יודע את הסוג מארז.... PROVIEW 17" מקלדת של מיקרוסופט ועכבר אופטי שלהם..... וכלמ זה ב4900 שח..אז תגידו אם זה מפרט טוב...או אם אתם יכולים לעשות יותר טוב..אז בבקשה.:
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב n5010 של דל מארה"ב (שם הדגם נקרא 15R) ושלחתי אותו אלי דרך חברת ezbuyus (כמו mustop). נקנה ב 1.1, עם אחריות לשנה בארה"ב. יש לי כרגע בעיה עם חלק ספיציפי וקטן, כרטיס הבלוטוס שנמצא בתוך המחשב. אני משתמש באוזניות בלוטוס, ולפעמים הכרטיס נכבה מעצמו וכמובן מנתק את האוזניה (אני יודע שהוא נכבה כי אייקון הבלוטוס נעלם וגם הוא נעלם ממנהל ההתקנים). ואז יש צורך לשים את המחשב למצב שינה ולהפעיל כדי שהבלוטוס יחזור לפעול. נראה שמדובר בבעיית חומרה, כי בוצע פירמוט בתקופה האחרונה. אבל האם אוכל לקבל אחריות כלשהי מדל? האחריות כאמור לא זמינה בארץ, אבל בסך הכול מדובר בחלק קטן שאני יכול גם להרכיב בעצמי, פתחתי את המחשב כבר מספר פעמים כדי לנקות אותו. בפעם האחרונה גם ניסיתי לנקות את המ…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
עדכון, נניח שאני רוצה ללכת על המחשב הזה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 הוא נבנה לפני חודשיים, יש משהו שכדאי להחליף מאז? חוץ מזה צריך לפחות 16GB זכרון, 32 יהיה יותר טוב ואני לא חושב שהכרטיס מסך תומך בשלושה מסכים, יש לכם הצעות? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מידול, לא עושה רנדר כבד, לפעמים גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני רוצה להעביר את הספק כוח וההארד …
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם Asus P5N32-SLI Deluxe, כרטיס מסך XFX 7900GTX עם קירור Thermalright HR-03 ושתי דיסקים קשיחים Seagate Barracuda 250GB 16MB SATA. אני צריך את שאר חלקי המחשב בתקציב של מקסימום 7,000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וגם ל- OC כבד תחת קירור אוויר. בשביל הנוחות אני יעשה לכם רשימה של כל מה שאני צריך: 1) מעבד 2) קירור אוויר למעבד 2) זכרון (2GB) 3) צורב DVD 4) מארז 5) ספק טוב (שיספיק גם לאיזה כרטיס DX10 חזק בעתיד) 6) עכבר מקלדת יש לי כבר Logitech Internet Pro ואני לא חושב שאני צריך אחת אחרת. תודה עריכה: הלוח אם תומך קונרו!
-
- 16 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מה אפשר לשדרג , במפרט אין דיסק קשיח מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4650 512MB DDR3 PCIe ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4650H1 מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ¤312 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAGITTA2 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W ¤291 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=400CX סה"כ מחיר לכל המוצרים…
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צריך מפרט מחשב +מסך ב4500 - 4700 אני חשבתי על זה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Spire SuperRock CPU Cooler for AMD Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case CD-ROM Epo x 52 Black ! Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Genius KB-10X PS2 Eng/Heb Keyboard + Pad Computer Assembly Microsoft Optical Trekker Mouse OEM PS2 | USB Genius SP-G06S Speakers 17" LG T710BH EZ Fla…
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב HTPC - שמטרתו העיקרית תיהיה להקליט! והחלקים שכבר יש בידי הם: P-4 3.0Ghz Presscott socket 478 Gigabyte ATI Redeon 9700Pro מארז HDD WESTERN DIGITAL 80GB Windows Media Center 2005 --- עכשיו אני לא יודע איזה כרטיס טלויזיה לקנות? מה ההבדל בין PVR-150 לבין PVR-250 לבין PVR-350 ? ומה עוד צריך בישביל מחשב כזה? איזה לוח ואיזה זכרון תמליצו לי? חשבתי על הלוח הזה: http://www.kotech.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=64
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש.. אבל אני לא בטוח אם עכשיו זה הזמן הנכון.. מה אתם מציעים? אגב חשבתי על הלוח הבא: Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל פרוייקט קירור מים, ועקב ה"תיעוב" שלי לסכמה הכתושה של שחור-אדום אני רוצה לדעת מה הפוטנציאל של הלוח שלי במכירה (שמן הסתם בצבע אדום-שחור) הלוח הוא אסרוק P67 פאטליטי פרופשינל Asrock Fatal1ty P67 Professional בן פחות משנה, במצב מעולה עם הקופסה + כל האביזרים הנלווים לרבות מתאם ה-USB 3 הקדמי וכבלי הסאטה. זה אמנם לוח P67, אבל הוא יכול לתמוך במעבדי IB ו-SB, הוא חיית אוברקלוק ביחס למחיר שלו (700 בזמנו). וחשבתי להחליף אותו ב-UD5H של גיגהבייט (Z77) אז אם אפשר דעה עליו.. או ה-Mpower שיעלה לי קצת יותר. ביחד רציתי גם למכור את הזכרונות שלי, אדומים גם כן, קורסאיר ונג'נס 8 גיגה בקיט 2X4GB במהירות 1600MHZ ותזמוני CL9, מפזר חום אדום ו-PCB שחור. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן, בתקופה האחרונה יש לי חשק לשחק קצת, אין ברשותי כרטיס מסך, לכן אני צריך את המלצתכם ואם בכלל כדאי להשקיע במערכת הקיימת שלי. פרטי המערכת: מעבד: AMD Athlon II X2 250 לוח: gigabyte M68MT-S2 זכרון :667 4gb ddr3 הארד דיסק: חצי טרה של משהו. כרטיס מסך מובנה בלוח כמו שאמרתי קודם. עצת המומחים, יש משהו לעשות?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום. אני אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט במחיר עד 3000 ש"ח. במחשב בעיקר לעבודות, סרטים ואינטרנט. לא מתוכנן למשחקים ולא OC. שיהיה מהיר עם הרד דיסק בנפח גדול.. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש המלצה למחשב נייד.. בעיקר לגלישה ומשחקים .. משחקים קלים... מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך רק של NVIDIA שהיה לו מצלמה ויציאות נורמליות.. לא משנה חברה .. לא משנה מישקל... שהיה בגודל בינוני הוא גדול .. לא משנה תקציב עד 3000 ש"ח חריגה 200 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן, המון זמן לא הייתי כאן בפורום.. צריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים באופן קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - יש מסך כבר, הרזולוציה המקסימלית 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - COD, NFS, FIFA, בעיקר המשחקים החדשים שעתידים לצאת שדורשים מערכת ברמה גבוהה. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות. 3. האם יש צור…
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש דיסק SSD (חשוב שיהיה SSD) של טרה או שניים שישמש כדיסק עבודה שבו המחשב שומר קבצי cache. האם יש הבדל אם זה דיסק חיצוני או פנימי? יש עדיפות לאחד מהם על פני השני? אני מעדיפה חיצוני אבל בעיקר מעצלות... תודה!!
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. נתבקשתי לייעץ לחבר בעניין מחשב - ושוב כמובן שפניתי אליכם המחשב הזה יישמש אך ורק להשמעת מוזיקה בעסק שלו - אפילו לא יהיה לו מסך אלא מאגר שירים ותוכנה מיוחדת שמשמיעה שירים ברצף קבוע מ ר א ש . הדרישות הבסיסיות שלו הן שיהיה בו XP (לדעתי מיותר אבל זה מה שהוא רוצה). מעבד - פנטיום 4 - הסברתי לו שבלתי אפשרי בסכום כזה, חשבתי על סלרון או AMD . שיהיה ז ו ל (אלפיים ש"ח פלוס מינוס - אם ממש חייבים יקר יותר אז שיהיה) אבל חשוב שיהיה אמין ושיחזיק מעמד בעבודה רציפה. יש לקחת בחשבון תוכנת ווינדוס חוקית - ושתהיה אפשרות להתקין אותה בעתיד בעוד חנויות (זו רשת חנויות) אשמח מאוד אם תייעצו לי. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש'ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קרייסיס 3 .GTA V החדש ושו'ת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680 על 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
חבר'ה,הצלחתי להרכיב מפרט מעולה ב5,500 ש"ח למחשב עבור משחקים בלבד. מעבד- AMD ATHLON 64 3000+ BOX לוח אם- Epox 8KDA3J Nvidia Nforce3 250Gb 754-pin זיכרון- SAMSUNG 512MB DDR 400 Original כונן קשיח- WD 80GB 7200RPM 8M SATA כרטיס גראפי- MSI Radeon9800PRO 128MB 256Bit כונן DVD- Toshiba 16X48 SD-1802 OEM צורב CD- LITE ON 52X32X52 RETAIL כונן דיסקטים- APLS Floppy 1.44 מארז- RAIDMAX 822WBP COBRA SILVER [ללא ספק] ספק- HEC 300ART WATT PSU מחיר כולל- 5,424 ¤ הרכבה במעבדה עולה +100 ¤ מחיר סופי 5,524 ¤ את המחשב אני אקנה מPANDAS הבעיה שלי היא עם המארז. לקחתי רייד מקס,…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום רב, אני מבקש חוות דעת והערות על מפרט. אני חייב להזמין מספק מורשה והמחשב חייב להיות מותד של חברה כמו יבמ, דל וכ"ו. התוכנה העיקרית שהמחשב מריץ היא תוכנת ספריה ("ספיר") בקליינט סרוור, קצת CD שנמצא בשרת CD ברשת, וקצת אופיס של מיקרוסופט שנמצא על המחשב. 1. אני מתלבט בין סךרון D לבין פנטיום. 2. אני מתלבט אם לקחת זכרון 256 או להגדיל ל 512. 3. אני מתלבט אם לקחת כרטיס מסך נפרד כי יש לי חשש שכרטיס מסך על לוח האם יקח את הזכרון הנחוץ לעבודה של התוכנה. מה אתם יכולים לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד לעריכה גרפית לא מקצוענית או משהו כזה אני משתמש בפוטושופ באילוסטרייטור ובתוכנות כאלה. חשבתי לקנות מעבד ארבע ליבות כי הבנתי שהוא טוב לעריכה גרפית (ריבוי משימות). אני לא יודע אם בעתיד אני יעבור להשתמש בתוכנות יותר רציניות. אם אתם בבקשה יכולים להמליץ לי על הדברים שצריכים להיות חזקים ועל הדברים שכדאי להשקיע בהם יותר מאשר הרכיבים האחרים ואם אתם יכולים בבקשה להביא לי מפרטים. התקציב שלי הוא בערך 2500-3000 (לשים לב לא לחרוג מעל ה-3000 שקל אני מאוד קצר בתקציב יש לי מה לעשות עם הכסף שלי) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
טוב רבותי מלומדים להלן מספר שאלות 1. כרטיס מסך בתקציב של עד 600 ש"ח : איזה לקחת אני חושב על RADON 9200 128 אנא המליצו על דגם וחברה ומה ההבדל בין PRO ל PRO2 . 2. מפרט מחשב עד 4300 ש"ח כולל מסך ומדפסת שמיועד בעיקר לעבודה בסיסית אך לשמור אופציה למשחקים - ראיתיאת המפרט בהודעה הקודמת לשלי , מה הזה הלוח של ABIT והאם הוא טוב יותר מ - GIGABYTE כמו כן המלצה לגבי דיסק קשיח אמין וכל מה שתירצו להוסיף בתודה מראש דביר
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלומות לכולם, קיבלתי מפרט מסוים שאמור להתאים לילד בגיל 5 מטרת המחשב: הפעלת התוכנות שלו גורדי וכאלה קצת אינטרנט מוזיקה וסרטים אולי... "צורפה ההצעה כמסמך Word" יש אפשרות להצעות מפרטים אחרים טובים יותר או שאתם חושבים שיתאימו יותר לדרישות מהמחשב באותו טווח מחיר תודה מראש לנותני הדעות... [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לבאי הפורום. אני סטודנט לקולנוע, חי בתל אביב, ומכוון לקנות מחשב שיעזור לי לערוך מהבית. איש מחשבים מבית הספר בו אני לומד (מנשר) הציע לי לרכוש מפרט מסוים דרך חנות שבית הספר עצמו עובד איתה (WELLCOM בחולון) ולכאורה זה אמור להיות קצת יותר זול עבורי. המפרט ניתן לפני חודש ואולי המחירים ישתנו אך אשמח להיוועצות שכן מאז לפני עשור כבר איני מעודכן בעולם החומרה (גם תוכנה לא). מעבד: Intel Core i7-4770 processor Trey 1408שח מסך DELL U2312HM Ultra Sharp IPS 818שח לוח M GigaByte GA-H87M-HD3 LGA 1150 431שח (מקרר?) Arctic Freezer 11 LP 110שח דיסקשיח WD 3.5" 1TB SATA3 Cache 64MB WD10EZEX 588שח RAM Corsair CMX8G…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-