ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין בהמלצה במפרט לעריכת וידאו עדיפות גדולה לאינטל מסך 21 או גדול יותר התקציב לא כולל ציוד היקפי אין צורך באפשרות שדרוג עתידי שקט רמה 7 לא יעשה OC לא ישמש למשחקים דיסק 1T אשמח להסבר קצר מה בכלל אני אמור לחפש במחשב כזה (כרטיס מסך חזק/הרבה זיכרון/מעבד) תודה מראש לכל מי שיכול לעזור גיא
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית גרפיקה פוטושופ CS5 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן מקלדת …
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1646 לוח אם: ASUS P8P67 PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪991 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - XMP - KIT FOR SANDYBRIDGE אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪604 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1328 מארז: COOLERMASTER HAF 932 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪612 ספק כוח: HEC COUGAR 700W CM - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪450 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 אחריות: שנה. מחיר: ₪350 דיסק קשיח: מבצע לזמן מוגבל! MICRON REAL SSD C300 SATA3 2.5" 64GB אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪555 דיסק קשיח 2: SCYTHE BAY RAFTER 2.5 …
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל אני מוכן להשקיע את כל הסכום המצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג עריכה גרפית פה ושם בפוטושופ בעיקר למשחקים: Crysis / COD BO / COD 6 / BF:BC2 / Crysis 2 / Metro33 Crysis 2 - זה מתי שהוא יצא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21.6 אינטש syncMaster 2253lw של סמסונג * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות בערך אשמח לגבוהות ואני חושב שהתקציב מאפשר זאת 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, חוץ מכרטיס PCI תקן N 4. האם יש ר…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב של ההורים עושה קצת בעיות. אני מעוניין לקנות מ-K.S.P או אייבורי בגלל שיש חנות שלהם בעיר של ההורים. התקציב הרצוי הוא 1600 ש"ח לערך. כאשר השימוש העיקרי של המחשב יהיה לאינטרנט. ראיתי בשני האתרים מפרט די דומה. לדעתי המפרטים יתאימו לצרכים. מה דעתכם לגבי המפרטים, כמו כן האם כדאי לשדרג או לשנות משהו במפרט ? אני מעוניין לרכוש במיידי מחשב כך שאשמח לדעתכם K.S.P http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&comp=32 מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה/תכנות/גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע זה מסך 19" של 1280X1024, המסך ישודרג בעתיד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היק…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500 רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנטף מוסיקה וכל זה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני, גם כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר להסתפק בבינוניות. 3. האם…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחליב את רוב החלקים במחשב ותגידו מה דעתכם : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDM FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze ה FSP זה חברה טובה לספקי כוח ? ותגידו אני ישתדר לאט לאט מה כדאי לקנות קודם ולהרכיב קודם?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי ומעוניין לקנות מעבד, זכרונות, לוח אם וספק חדשים. כל השאר כבר יש ואני לא צריך. רציתי לשמוע את הצעותיכם בעניין, בינתיים חשבתי על זה: קטגוריה פריט מחיר כמות אחריות ID מעבד INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX 1106₪ 1 ללא הגבלת זמן 7643 לוח אם ASROCK P67 EXTREME 4 730₪ 1 שלוש שנים 7760 זיכרון G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS 400₪ 1 ללא הגבלת זמן 7213 ספק כוח CORSAIR 750W TX 475₪ 1 חמש שנים *חשוב לציין שהיעוד הוא אוברקלוק מקסימלי (מצדי תקראו לזה "רצחני") ועל כן אולי אני גם אצטרך קירור אוויר טוב, אם יש לכם להמליץ משהו מעבר לתקציב אני אשמח לשמוע
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה לגבי מחשב בעל מסך 13". המחשב הולך להיות מיועד לעבוד משרדית (אופיס ו WIFI). דבר שמאוד חשוב הוא זמן הסוללה וכונן CD מובנה. מחיר 3000-3500 חשבתי על המחשב dell vostro 13.3 370m עם שדרוג של הסוללה ל 8 תאים. מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב בכוונתי לרכוש מחשב בתקציב כולל של כ- 8000 ש"ח שמיועד בעיקר למישחקים. האם זה אפשרי שאת הדיסק הקשיח יחליף רכיב SSD ? במידה והדבר אפשרי, האם זה מומלץ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. לפני כמה זמן המליצו לי פה בפורום על שני מפרטים, אחד עם מעבד core i3 550 והשני עם מעבד athlon x4 640, כאשר המומלץ יותר הוא של AMD בגלל שהמעבד זול יותר וחזק יותר. אבל לאחרונה הופיע המעבד intel core i3 2100 שקיבל תוצאות benchmark גבוהות יותר באתר http://cpubenchmark.net/ השאלה שלי זה - במה הוא שונה שהוא כל כך יותר חזק מהמרובע ליבות הנ"ל? הוא חזק יותר אפילו מ- Phenom II x4 Quad Core 955 לפי האתר הזה. ושנית, האם יותר יתאים לי להרכיב מפרט המבוסס עליו, ולא על המעבדים הנ"ל? מחירו באתר KSP למשל יקר רק ב-20 שקלים מ-core i3 550. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לשדרג את המפרט הבא: ntel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling GIGABYTE GA-73PVM-S2H (nVIDIA chipset 630i) G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF מטרות השדרוג, לפי סדר החשיבות: 1. עבודה מהירה יותר בעריכת וידיאו ביתי עם PINNACLE 2. הרצה של MATLAB 3. עבודה חלקה ב- WIN7 בפונקציות זוללות עיבוד, כגון מיון 10,000 קבצים לפי קבוצות טיוג (תמונות או שירים) 4. משתמש לעיתים ב- PHOTOSHOP לא נועד למשחקים! מעוניין שהמחשב ימשיך לעבוד בשקט, ול…
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן לכולם מה שלומכם ? יש לי לפטופ של DELL מדגם XPS L501X OS = WIN 7 SP1 HOME כשאני נכנס לאתר ה support של DELL ולמדור ה drivers & downloads אני מגלה שיש לי 38 עדכוני דרייברים. המחשב יחסית חדש.בן 3 חודשים בסה"כ. השאלות שלי הן : 1-האם מומלץ / רצוי / חייב או לא משנה איך נקרא לזה להתקין את כולם ? 2-מהי הדרך המומלצת להתקנתם ? פשוט להוריד ולהתקין ? 3-האם זה לא יוצר התנגשויות עם הדרייברים הישנים שמותקנים נכון להיום על המחשב ? 4-האם עלי להסיר את הישנים לפני התקנת החדשים ? מה אתם ממליצים לי לעשות ובאיזו דרך ?! תודה רבה מראש לעונים. לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב נייח, שימושים אינטרנט,מוסיקה, סרטים, גיימנג ממש אבל ממש קל חח.. אז תקציב יכול להיות עד 1400, חריגה 100 שקל משו כזה.. הנה המפרט שבניתי, אשמח אם תעזרו לי.. מעבדי אינטל Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר 126…
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מטלבת בין שני כרטיסי מסך למחשב נייד של dell Inspiron N5010 הראשון עולה 3573 ש"ח עם כרטיס מסך של אינטל: INTEL GMA HD השני עולה 3790 עם הכרטיס מסך של אטי: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יותר מומלץ ויש לי אופציה גם להוסיף בתוספת תשלום של 260 ש"ח הארד דיסק משופר במקום 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM להשים 750GB 7200RPM תודה לעוזרים האם השינוים בין שני הגברים האלה שווה את התוספת כסף אני משתמש שמשחק מידי פעם במשחקים ו500GB מספיק לי בהחלט.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש לרכוש מחשב נייד של DELL מסדרת inspiron N5010 בירושלים. אודה לכם על המלצה על חנות ותיקה ואמינה ועל דגם בעל ביצועים חזקים לעבודה מאומצת עם אוטוקאד. תודה רבה על הסיוע
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מחפש נייד בשביל חבר שהוא סטודנט והתאיישתי מלחפש מרוב כל כך הרבה סוגים של ניידים . מה המטרות : סטודנט אופיס אינטרנט משחקים כמו PRO איוולושן לא דברים יותר מדיי תובעניים . צפיה בסרטים ( כנראה יחובר לטלויזיה 32 אינץ ) עדיף 500 HDD אבל גם 320 בסדר I5 נראה יהיה קשה במסגרת התקציב אז I3 כרטיס מסך נורמלי , לא יהיו משחקים תובעניים יתר אל המידה . עדיף אחריות 3 שנים אני מאוד מודה למי שיעזור עדיף בחנות מוכרת באזור באר שבע או חנות אינטרנטית מוכרת אחרת במקרה חריג אולי נלחץ שיחרוג בכמה גרושים בתקציב אם זה יהיה ממש שווה את זה !
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לשאול אם שווה לי לשדרג טיפה את המחשב שיש לי כרגע או לעבור למשהו חדש יותר. המעבד הוא AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 4200+ 2.20 GHZ לוח אם של gigabyte דגם : GA-M61PME-S2 כמות זיכרון 2 גיגה של ddr2 800mhz הכרטיס מסך הוא גיפורס 8400 אחרי שהאקסבוקס הלך לעולמו החלטתי נחזור קצת למשחקי מחשב בזמן הפנוי, מה אתם אומרים? לשדרג טיפה או לעבור למערכת מחשב חדשה לגמרי? שוב המטרה היא משחקים.
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן, ידידה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים ובחנות שהיא הלכה המליצו לה על VOSTRO 3500 VM-RD 35-8011 דעתכם? אם לא רלוונטי וזה שקר אז גם טוב לדעת (זה מה שאני אמרתי לה) להלן התשובות לשאלות: תקציב - עד 4000 (למרות שלי הציעו את המחשב ב4300 וזה גם תופס.. כלומר אפשר לחרוג כל עוד זה שווה את זה, אבל לא בהגזמה) מטרת המחשב- ללימודים בעיקר, שלא יהיה איטי, רצוי שיהיה מהיר, שימוש באינטרנט, סרטים, תמונות, משחקים בקטנה (כי אני לא ממש משחקת במחשב..) גודל מסך - 15.6 משקל - דגש על משקל לא כבד (3 נשמע כבד ) זמן סוללה ארוך. יציאות ובלוטות לא מבינה כל כך בזה. אבל שיהיה את מה שחשוב. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB כולל DVD וצורב אחריות לפחות 3 שנים באתר הלקוח והעדפה לחברת DELL אשמח להצעה או הארה…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקראת יום ההולדת הקרב, חשבתי לקנות לבתי נטבוק זול וטוב שישמש אותה במקום המחשב הנייח העתיק והרועש שלה (P4). השימוש הוא בעיקר לתוכנות אופיס לביה"ס, גלישה, סרטים (לא HD) ופלאש (youtube או משחקוני רשת). ראיתי את ה-EE PC 10005HA בקצת יותר מ-1200 ש"ח כולל משלוח + WIN7 כאן: http://www.21.tv/p-99347/d79ed797d7a9d791+d7a0d799d799d793+Asus/cf-6/?a=a ערוץ הקניות זה המקום האחרון שהייתי קונה בו, אבל במקרה הזה אולי כדאי לחרוג? יש חלופות עדיפות משמעותית (למשל ATOM כפול ליבה) במחיר קרוב? אולי זה? http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6541 או זה? http://www.21.tv/p-98852/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Asus_1015P ב-1300 מקבלים מעבד N450, מאיץ גרפי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם שעברה בנו לי מפרט, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=491620.0. הלכתי לחנות ליד ביתי (KSP), חשבתי שיש ברשותם את כל הדברים, אך לא כל הדברים שמופיעים במפרט יש ברשותם. אשמח לדעת, אם המפרט הזה אכן טוב כמו שהציעו לי באשכול הישן. כמו כן, ראיתי שיש בעיה בלוח אם שיציעו לי במפרט הנוכחי והקודם (באשכול הישן), המוכר בחנות אמר שלא יהיה לך בעיה, לא כל כך הבנתי את הסבר. בכל מקרה, אם יש בעיה בלוח הזה, איני מתכוון לשלם כסף, על מוצר שלא 100% טוב! צרפתי בקובץ את המפרט שבKSP יביאו לי. אני גר באזור הקריות, אם יש לכם חנות מומלצת יותר, אשמח לדעת תודה רבה על העזרה! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום ואני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל. אין לי בקשות מיוחדות או משהו רק שהוא יהיה טוב גם למשחקי מחשב (COD6 וכו') תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו הדרישות שלי מהמחשב: המחשב לא ינוייד הרבה וישמש כמחשב ראשי. בעיקר שימוש משרדי ואינטרנט. מסך: 15.6 מט לד חיבור אלחוטי בתקן N מצלמת אינטרנט מובנית איכותית + מיקרופון מעבד: עדיפות לI3 או I5 אם אפשרי בתקציב. ללא מערכת הפעלה תודה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה מהעבודה מחפשת מחשב בבערך 2000 ש"ח (אפשר למשוך לכאן ולכאן אם מקבלים תמורה) קריטריונים חשובים: FireWire על לוח האם אם עדיין קיים בלוחות אם "תקציביים" עדיף הרבה זיכרון- אני רואה שהרוב ממליצים על 2GB במפרטים, אך לא רואה ש4GB זו תוספת כל כך משמעותית במחיר ותמיד יש מה לעשות עם עוד RAM. ספק טוב חנות שקיימת יותר משלוש שנים ועדיף כזו שיש בה מסכים של Dell בניגוד לעם ישראל, מוכנים גם לפתרון AMD אין שימוש במשחקים כבדים אך כן יריץ משחקי פלאש ומשחקים "פשוטים" (שלושה ילדים קטנים בבית...) אם זה לא ברור מאליו, אין מצב לOC, והתוכנה הכי כבדה שתרוץ תהיה Windows Movie Maker. תודה לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-