עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 (לא כולל מעבד, כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר יומי בבורסה (ריבוי משימות, אפשרות חיבור של 3 מסכים), עריכת תמונות ווידאו , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר,פוטושופ,פינקל וכו' -תדיר (תחביב) תוכנות עזר למסחר - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות ג…

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  2. אוקי ראשית יש לי 3gb של זיכרון RAM DDR2 333MHZ (זיכרון של דברים אקראים שפעולים במחשב) כרטיס מסך יש לי כרטיס מצוין אבל טיפשה ישן nvidia geforce 9500GT לפני שנה בערך היה הכרטיס הכי מתקדם עם 2 יציאות של DVI זיכרון פנימי 244GB Western Digital WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (SATA מעבד intel core 2 due e6550 2.3 ghz צורב פשוט של מהירות X22 כרטיס קול ממוצע כרטיס רשת ממוצע 10/100 ספק כוח 750W חזק מאוד לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. 965P-S3 (Socket 775)

3. שלום, אני פונה בשם אחיין שלי שאוהב לשחק בעיקר ב- Call of Duty - Warzone. המחשב שיש לו כרגע: מעבד: i5-7500 לוח אם: Asus H110M-K זיכרון: 16GB כרטיס מסך: Asus TUF 1660 Super SSD 110GB ועוד הרדיסק רגיל מערכת הפעלה Win10 מסך 24 1MS 60HZ ספק כוח של Corsair 650W ברגע שהוא משחק ב- Call of Duty ופותח עוד תוכנה כמו Discord.. המעבד כל הזמן על 100%. הוא פירמט את המחשב ועדיין המעבד מגיע ל- 100% בזמן מישחק. מה הייתם ממליצים לשדרג על מנת שהמחשב ירוץ יותר טוב בזמן מישחק? הוא חשב להחליף את המארז, לא משהו יקר -200 שח Corsair 110R Tempered Glass Mid-Tower ולהחליף לוח אם + לקנות…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by madix,

מה דעתכם על המפרט הבא ל-HTPC: שימושים: סרטים/סדרות על FHD, מוסיקה וגלישה. שקט חשוב, אבל לא במידה קיצונית. האם הלוח אם יכנס במארז? הזכרונות מתאימים ללוח אם? הקירור טוב? יש רכיבים משתלמים יותר שפיספסתי? תודה. מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪381 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪140 לוח אם: Gigabyte GA-880GMA-UD2H כמות: 1 - מחיר: ₪505 מארז: ANTEC NSK2480 Black 380W כמות: 1 - מחיר: ₪506 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪268 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dua…

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by turtkhurdi,

שלום חברים ! ברשותי מחשב MSI WIND בגלל גודלו הקטן (יחסית) יש לי אפשרות ללכת ולכתוב בו זמנית בתוכנות מסרים (כן , זה אפשרי חח) בקיצור רציתי לדעת האם זה יכול לגרום נזק למחשב ? תודה לעוזרים ערב טוב .

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by harel_d,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה *קל משקל* (לכל היותר 2 ק"ג, עדיף פחות) מחברה אמינה (לא HP!!). המחשב דרוש ליישומי גרפיקה דו מימדית ולצרכי לימודים (הדפסות). המחשב צריך להכיל חיבור לרשת אלחוטית מהירה וכל החיבורים המתבקשים (אפשר גם ללא כוננים פנימיים). העניין הוא שסדרת ה-X של IBM פשוט י-ק-ר-ה בטירוף ואני לא כ"כ בטוח שהיא נותנת את התמורה המלאה למחיר (לפחות מבחינת הביצועים). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים מתאימים או לייעץ לי בכלליות בנושא. ** כמו כן, שמעתי שקיימת חנות המרכיבה בעצמה מחשבים ניידים ולכן גם מוכרת אותם בזול, מישהו מכיר את השם של החנות / כתובת ??? תודה!

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by Chubby,

זה מחשב שאני רוצה לקנות ממישו יד שניה נייד כמה הוא שווה ? הפרטים שהוא הביא לי דגם: style-note m54sr מחשב נייד קל משקל 1.8 (בערך) מסך 13.3 זיכרון 1gb דיסק 80gb אחרי פירמוט עם ווינדוס 7... בערך הערכה שלכם יד שניה כמה עולה ?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  8. שלום לכולם ! חשבתי על המפרט הזה: Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Box 685 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18258 Gigabyte GA-945PLM-S2 INTEL 945PL LGA 775 322 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16011 SuperTalent 1GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX1GC4 310 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18902 Sapphire ATI RADEON X1650 256 mb DDR2 PCI-E Retail 440 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16905 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS 285 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16258 Pioneer DVD+-RW x18 DVR-112DSV Silver 177 ש"ח http:/…

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. הורים שלי רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב נייח, ואני צריך את עזרתכם כדי להרכיב מפרט עד 1500 שקל. המחשב מיועד לילד בן תשע בשביל לימודים, סרטים, אינטרנט, ואם אפשרי אז גם למשחקים (לא משחקים הכי חדישים, אבל שמשחקים שיצאו ב4-5 שנים האחרונות יעבדו בצורה סבירה). אין צורך בציוד הקפי אלא רק במה שבפנים והמארז עצמו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שיהיה עד 1500 שקל, אבל אם זה בלתי אפשרי לדרישות שציינתי, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים (עד 2000 שקל). 2. מה שימושי המחשב: תוכנות office, אינטרנט ואם אפשרי שיריץ משחקים (אין צורך בחדשים אבל מהשנים האחרונות). א) במידה והמחש…

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 שקל חריגה ב100-200 . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (כולל אלה שעתידיים לצאת) מסך "22 אינץ' 1050*1680 הגדרות גראפיות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מעבד ,זכרונות ,כרטיס מסך ,מארז ,ספק, לוח-אם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - השקט לא קריטי כ"כ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע ל…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  11. אני מעוניין לארח אתר בביתי, שעליו יישב server תומך Java (לדוגמא weblogic, למי שמכיר). התקציב שלי קטן מאד, ולכן אני רוצה לקנות רק מה שממש נחוץ. מה אני לא צריך שיהיה במפרט? אני לא צריך מסך לא צריך כרטיס מסך וקול עצבניים לא צריך DVD וצורב לא צריך ציוד היקפי משום צורה (גם לא מקלדת ועכבר) מה אני כן צריך שיהיה במפרט? שילוב מוצלח של לוח אם יחד עם זיכרון 512 ומעבד, ששילובם יהיה אופטימלי בלי שום צוואר בקבוק. הארד דיסק 40GB מארז מתאים כרטיסי קול ומסך בסיסיים. כונן CD בסיסי וכונן Floppy כתחנה של Java אני מאמין שעיקר המאמץ של המחשב יהיה בכוח החישוב שלו. אני מאד זקוק לעזרה בנושא, תודה רבה מראש, יואב

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  12. שלום לכולכם, אני אודה לכם מאוד אם תקדישו כמה דקות בשביל לענות על שאלון קצר וממוחשב (מצ"ב לינק כניסה ישירות לשאלון), אני חייבת את זה לפרוייקט בהתנהגות צרכנים (בלי זה לא אעבור את הקורס). http://bgumanagement.qualtrics.com/SE?SID=SV_1XrJc29aUNLcSqw&SVID=Prod מותדה לכם על זמנכם יעל

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בין 6000-7000,יש אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כמו visual studio וsolidworks ועוד (תוכנות של מהנדסים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כל מערכת הפעלה של ווינדוס 8. האם ישנה …

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by dany_my,

אני קונה בארה"ב מחשב נייד שישמש כמחשב הנייח שלי בבית. שימושים: אינטרנט, מוזיקה, צפייה בסרטי HD, משחקים- המשחק היחיד בו אני משחק הוא MANAGER ואני רוצה שהוא ירוץ בצורה טובה מאוד, עריכה קלה בפוטושופ וכו'... צפיתי בכמה דגמים עם המעבד החדש I7 למחשבים ניידים- הוא בא בתדר 1.6, השאלה שלי היא האם המעבד יהיה יותר חזק ממעבדים CORE 2 DUE ברוב המקרים? יש לי כרגע שני דגמים שנראים לי טובים: dv6t Quad Edition Color Moonlight White edit Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit edit Processor Intel® Core i7-720QM Processor (1.6GHz, 6MB L2 Cache, 1333MHz FSB) edit Memory FREE Upgrade to 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) from 2GB DDR3 System Memory (2 Dimm) edit Hard drive FR…

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by sivany229,

שלום אני צריכה את עזרתכם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים בעיקר, חשוב לי שהוא יהיה נייד (קל, דק, ולא גדול מאוד) בין 13.3-14 אינטש (פחות או יותר) אני רוצה להפעיל עליו פוטושופ ותוכנות דומות, ושהוא יצליח להחזיק אותן בלי להתקע לי ושאני אצטרך לדפוק את הראש בקיא על כל פילטר ורינדור. ושיהיה לו מסך חד וטוב (שוב. בעיקר בגלל סוג הלימודים שאני לומדת. איכות הצפיה היא בין הדברים שהכי חשובים במקצוע שלי) לא חשוב לי כונן אופטי (ולמען האמת אם זה ישפיע על המשקל והגודל אז מבחינתי שלא יהיה בכלל) התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 שקלים. הבנתי שלנובו ודל הן שתי חברות מעולות ומאוד נמכרות כאן בארץ. האם המחשבים שלהם באמת איכותיים ברמה ניכרת מהמתחרות? אשמח מאוד לעזרתכם. הידע שלי במחשבים מ…

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by AndreyH,

המפרט הנוכחי של המחשב שלי זה: אני מתלבט אם כדאי לשדרג כרגע בסכום של לא יותר בסכום של לא יותר מ1500 ש''ח (אם אפשר אז לחסוך) או לקנות מחשב חדש בעתיד. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, על הגדרות בינוניות. הרזולוצייה של המסך היא 1600X900. מה דעתכם? מה עדיף לשדרג אם בכלל? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by nisim cohen,

שלום לכם, קניתי לא מזמן מחשב נייד יד שניה ואני מרוצה ממנו והכל. לאחרונה חשתי באיטיות מועטה כשאני עובד עם מספר תוכנות וחשבתי להרחיב לו את הזכרון. המחשב הינו hp zt3000 עם מעבד סנטרינו 1.4 ו256 מגה זכרון. בקצת שאני מבין בחומרת ניידים ניסיתי להתעסק איתו ולזהות איזה בדיוק זכרון אני צריך וכמה חריצים יש בלוח וקצת הסתבכתי... הרצתי את התוכנה everest והנה הפרטים שכתוב לי שם: module size: 256MB (2 rows, 4 banks) memory type: DDR SDRAM memory speed: PC2700 (166 MHz) תזמון cl2.5 בתדר 166. בעצם ממה שכתוב פה, מה הזכרון שאני אמור לחפש? זה לא ddr333? (זה מה שחשבתי בהתחלה, אבל כתוב פה תדר 166 מגה הרץ) ובנוסף, ניסיתי לפתוח את המחשב מאחורה, איפה שכתוב ram, בשביל להסתכל על הכרטיס זכרון. להפתע…

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by Joha132,

שלום לכולם, ברצוני לקנות את המחשב הנ"ל Dell Studio 1537. לאחר סקירה של המחשב הוא בעל נתונים מצויינים, אך נתקלתי בבעיה אחת: המחשב לא תומך Win XP. בכל החנויות מוכרים אותו עם Win Vista שאני לא מוכן לעבודאיתה. אני מחפש רק את Win Xp. הבנתי, שהמחשב כן תומך XP אבל אין דרייברים ל XP למשל בבעיית הכרטיס רשת [ אינטרנט. רציתי לדעת ממישהו שמבין האם זה באמת נכון, והאם בכלל יש דרייברים שכן אפשר יהיה לתקן זאת. באתר הרישמי של DELL יש רק WIN VISTA דרייברים. בכל מקרה, אני מחפש חוות דעת טובה על כך. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by skyline,

רוצה הצעות למחשב למחשב ב- 4,000 ש"ח. יש אפשרות לחרוג ב-200 ש"ח...לא כדאי. המחשב מיועד למשחקים כבדים. המחשב לא כולל ציוד היקפי. על המחשב לכלול גם מארז וספק. [כ.קול לא צריך רק אם הוא מובנה על הלוח אם] יש העדפה ל- 6600GT הגרסה המומהרת של Leadtekk . על המחשב לכלול פד לעכבר , את הפד הבא: SteelPad QCK Plus המחשב חייב לכלול הרכבה במעבדה. אמצעי תשלום: מזומן. זהו נראה לי תודה מראש , אביאל.

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  20. בוקר טוב חברה, החלטתי לעשות הפתעה לאשתי ולקנות לה מחשב נייד, המחשב ישמש אותה לגלישה, סרטי 1080P ועבודה בOFFICE. להלן הדרישות הבסיסיות: * גודל המסך: בין 14"-16" * משקל רצוי:כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 * כונן CD/DVD? צורב: כן * כונן Bluray:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא אבל עדיף לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אחד הדברים הכי חשובים לי זה העיצוב, אני רוצה ממש להביא לה יצירת אומנות לכן מקלדת מוארת עם הפרדה בין המקשים ואיזו דוגמה מיוחדת ממש מבורכים. לצערי היא חייבת כונן CD ולכן הרבה ניידים קטנים …

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by Classify,

לפעמים כשאני מדליק את המחשב המסך שלי נראה כך: אחרי כיבוי והדלקה מחדש זה מסתדר, אבל עדיין זה קצת מציק. מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by imperious,

שלום לכולם בשבוע הבא אתחדש לי במחשב שמיועד בעיקר לגיימינג ואני רוצה גם לעשות לו OC קל, התקציב שלי הוא 6500, מבקש את דעתם לגבי המפרט ואם יש הצעות לשיפור יתקבלו בשמחה וברכה תודה מראש לכל העוזרים: Intel HasWell Core i7 4790K Socket 1150 8MB 4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4907 קירור למעבד Scythe Mugen 4 CPU Cooler SCMG-4000, יחידות 1 ₪220 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4671 Gigabyte GA-Z97-D3H Socket 1150 Z97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪660 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4830 זיכרון למחשב G.Skill Aegis 8GB (8GBx1) DDR3 1600Mhz F3-1600C11S-8GIS CL11 , יחידות 1 ₪415 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=…

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by royi_sh,

שימו לב אני מודע שהכרטיס מסך יחסית חלש. אני בכוונה לא משקיע בו יותר מידי כסף. המטרה היא שבעתיד אני אוכל על ידי שידרוג הכרטיס מסך ואולי הוספת זיכרון בלבד לקבל מחשב מצויין. כרגע אין לי יותר מידי זמן לשחק משחקים ואם אני אשחק אז אני לא בטוח שהם יהיו מהחדשים. אני לא רוצה להוריד מאיכות המעבד או הלוח אם. אלה דברים שלא יוחלפו עוד הרבה שנים. יש לי כמה שאלות: איך המארז? האם הספק כוח מספיק טוב? האם אני צריך בכלל קירור למעבד? האם הצורב שחור (יתאים ללוח אם)? אשמח לתגובות, תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS …

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by gilboag,

מרכיב מפרט לחבר שקונה לבן שלו (גיל בר מצווה) , לא מעוניין להמתין עד מבצעי BF רוצה להזמין עוד השבוע אם יתאפשר. אני מעט חלוד וכבר לא ממש מעודכן ולכן כל עזרה / מפרט / עצה יתקבלו בברכה 🙂 ברשותי זכרונות (DDR4 3200 32GB - כן אני יודע שזה הרבה אבל הם בסטיקים של 16 כ"א וכדאי בטח להשאר בדואל) , ספק חדש באריזה של אנטק 620 מודולרי HCG , קשיח מכאני 2TB. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ,אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ולימודים לנער 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  25. בוקר אור אחי ויתר על מפרט מחנות כולשהי וצריך מפרט מSKYPC עד לסכום של 2200ש"ח המפרט יכלול: מעבד כפול ליבה 3600X2 2GB זיכרון HD 160G + מארז JSP-TECH H550D צורב DVD ללא ציוד הקפי 10Q

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.