ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
ערכתי את הבקשה, עם כל המידע הנחוץ: התקציב המקסימאלי 4000 ש"ח, אם אפשר לחסוך ולהגיע ל3000 ש"ח זה יעזור. עכ"פ לא ניתן לחרוג מ4000 ש"ח. המחשב מיועד לעריכת וידאו בתוכנות פרימייר ואפטר אפקט באופן תדיר, וקצת לעבודה עם פוטושופ. רזלוצית המסך לא ידועה לי אבל הכוונה למסך או בין 22 אינץ ל24 אינץ. אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב ברמה 5 שלא ירעיש מידי. לא מתוכנן oc. א"צ במערכת הפעלה. מתגורר באיזור המרכז ואבקש לקבל הצעה מחנות זולה באיזור. אין תכנון לשידרוג המחשב. צריך דיסק קשיח של 2TB תודה לכל העוזרים. זה מפרט שראיתי בזד מחשבים מה דעתכם עליו מארז-Coolermaster 350 USB 3.0+LED RED 120 ספק כוח-CoolerMaster 500W REAL+מאורר 12אינץ לוח אם-Intel B75M-D2V-Gigabyte…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי [המפרט מופיע בחלונית בצד] שיעסוק בעיקר במשחקים עכשיו אני לא הולך לקנות מחשב חדש במכה אחת , אני מעוניין לשדג לאט לאט כי כסף אין לי [אני חייל] עכשיו החלטתי להתחיל עם כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ואחרי זה לקנות לוח אם ומעבד ולבסוף את כל עניין הקירורים וכדומה אין לי הגבלה בתקציב , אבל אני לא מתכוון לקנות דברים במחירים מעל 1500 שקל...[אולי חוץ ממעבד שאמור להיות הכי יקר] בלי שום קשר ההורים שלי נוסעים לתילאנד , יש טעם לחכות ולקנות משם את הרכיבים? או שעדיף לקנות פה בארץ? תודה מראש על העזרה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, היום אצל חבר ראיתי את הXPS שיכול להפוך גם לטאבלט (מסך מסתובב ואז סוגרים את הקיס וזה כאילו טאבלט) זה מחשב שאשמח לקנות - הבעיה היא שאני לא אוהב את DELL - וכל הניסיון הטוב שלי עד היום במספר מחשבים באו מחברת HP (שDELL וTOSHIBA כשלו - הם סתם תופסים לי מקום במחסן כרגע) לכן ארצה משהו דומה כמו הXPS שראיתי רק בHP - עכשיו אם אין אז אשמח להמלצות (מוכן לשמוע גם על DELL אבל אמינות של המוצר זה הדבר הכי חשוב לי יותר מהביצועים) כמו כן במידה שHP מתכוונים להביא משהו בסגנון בקרוב , גם אשמח לשמוע על כך שאכין תקציב וכדומה . מאוד אהבתי את האופציה שהXPS יודע לתפקד כטאבלט וכמחשב נייד - דבר שנחוץ לי . חובה כמובן ווינדוז 8/8.1 . אז להלן העדפותיי בסיכום : אפשר טאבלט איכותי במקום מחשב נייד …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ... אני מעוניין במפרט למשחקים הייתי רוצה שיכנס במחשב אם אפשר מעבד Q66 וכרטיס מסך 8800GT אם אפשר גם אז מה דעתכם על המפרט הזה : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ₪1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ₪451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ₪257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Kingston 2X1024MB 667MHz DDR2 CL5 ₪252 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ₪1533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37341 מארז ללא ספק Antec SLK3000B ₪322 http://skypc.co.il/product.asp?pid=761345-00300-1 ספק כח Enermax Li…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לתרום מחשבים/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות.. יותר מאשמח שתעשו לייק ותרשמו לערוץ
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המפרט הזה... AthlonT64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 2 זיכרונות של 512 DDR 2 כרטיס מסך גיפורס 7300GT מגה 256 מגה DDR2 היה עדיף מפרט של אינטל ? עם כן תנמקו כי אולי אני ילך להחליף עם באמת היה שווה יותר אינטל ... ואיך אני יכול לדעת באיזה מהירות הזיכרון שלי עובד... ?<??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אנא חוו דעתכם על מפרט המחשב הבא: המחשב נועד לעבודה מדעית ולגלישה. הצורך שלי שיהיה בעל תגובה מהירה. CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512k 533MHz socket 478 CPU Box. Motherboard: Gigabyte GA-8GE667 pro Intel 845GE (533MHz, VGA, 5.1 Sound, Intel Lan, USB 2.0 Memory: DDR-RAM 512MB Winbond Memory. Hard Disc: WD 40GB 7200rpm 8mb buffer ATA100 HDD Floppy CD-ROM: LG X 52 CD-RW: LG 52 x 24 x 52 bulk CD-WR Monitor: 17'' proview DX-787 digital FLAT. keyboard: microsoft internet keyboard. speakers: Luxeon 480W LS-80 Case: Midi tower ATX for pentium 4 300W VGA card: GForce 64 MB בנוסף לחוות דעת כללית על כל המפרט, רציתי גם לדעת האם הרמקולים יעבדו בצורה סבירה עם כרטיס הקול המובנה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תכני HD ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תכני HD ועבודה משרדית תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא ידוע ....המחשב יחובר באופן קבוע ל LCD ולמקרן בצפיה בסרטים מידי פעם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? זה רלוונטי .? ....בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותוכנות שרטוט * גודל המסך? 13.3 - 14 * משקל רצוי? 1.5-2 עדיף. אם אין אפשרות אפשר עד 2.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש אפשרות ל8 תאים לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) hdmi usb3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell, asus לא פוסל אפשרויות בגדול המחשב מיועד לשימוש סטודנטיאלי בסיסי. אני לא משחק בכלל אבל צריך כרטיס מסך סביר (hd 4000 או דומים ) חשוב חשוב חשוב …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב?עבודה כללית שימוש בהרבה מאוד טאבים פתוחים , בדיקות תוכנה ואולי תכנות בעתיד. * גודל המסך? 14-15 אין עדיפות. האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני חושב שעדיף מסך מאט אבל לא חייב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). אין עדיפות לרזולוציה מסוימת אך חשוב שיהיה מתאים לקריאת טקסט במיוחד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? כמובן שעדיף כמה שיותר קל אבל לא שיקול הכי קריטי שיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לצבא - המטרה היחידה שיפעיל WoW כמה שיותר טוב.. רצוי מסך כמה שיותר גדול. 2000 שח מקסימום עם חריגה קטנה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני לומד קולנוע ומעוניין להשתמש בתוכנות דוגמת ה- premiere שבכותרת רק שאין לי מושג בחומרה והמידע באתר Adobe ממש לא ברור לי, ולכן אודה על כל עזרה. ראשית אמלא את השאלון ולאחריו מה אמרו לי חברים - ואשמח לתגובה והנחיה. המון תודה אריה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח (אבל אם ממש הכרחי - אוסיף, כי זו קנייה לטווח ארוך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה מחשב שהתוכנה תעבוד איתו טוב. זו המטרה לפני החיסכון. אבל לא סתם לקנות תותח אם לא צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח (מקווה...) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? [glow=red,2,300]2000-2500 ש''ח[/glow] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) [glow=red,2,300]הורדות ומשחקים כבדים כגון :[/glow] [glow=red,2,300]Wolfenstein, NFS Shift, Prototype,GTA IV[/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. [glow=red,2,300]מסך דק LCD[/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? [glow=red,2,300]כל מה שפה: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או ל…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעריכת וידאו והקלטת וידאו (PVR למבינים ) אינטרנט הורדות וכול הסיפור מסביב או בקיצור המחשב צריך להיות בעל עוצמה ש חצי תחנת עבודה הנדסית. צריך את החלקים האלו : לוח אם , מעבד, זיכרונות (אני בונה על דואל DDR אז צריך 2) כרטיס מסך (לא צריך קוואדרו ) עם INPUT או כרטיס לכידה על רמה אפשר חריגות של 200 שקל זה ממש לא רציני תודה למרכיבים הבמפרטים והעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289436.0 שבו ביקשתי הרכבת מפרט, החלטתי להעלות קצת את התקציב ולהתבסס על מה שהציעו לי בשביל להרכיב מחשב (הלכה המצלמת וידיאו שתכננתי לקנות [=) אז ככה, זה 5000 עכשיו +\- כולל המסך.. לזה הגעתי: (לא רוצה OC, לא יודע למה.. אולי בכלל כדאי יהיה לעשות אבל אני לא מבין בזה מספיק ולא יכול לתאר לעצמי את ההבדלים ואת התוצאות (מכל המובנים)) זה ב TMS.. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 566 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב חבר שלי קונה מחשב חדש שיהיו לו מספר שימושים. השימושים הם : עבודה שוטפת עם המחשב ( אינטרנט , הורדות , תוכנות לעריכת סרטים ) , מידה סנטר ( צפיה בסרטים ) ומשחקים ( קלים עד בינוניים ) , כמו כן , רצוי שהמחשב יהיה שקט ככל היותר מכיוון שהוא נמצא בחדר השינה . התקציב הוא כפי שרשמתי בכותרת עד 4500 ש"ח לא כולל מסך , עכבר ומקלדת וכרטיס קול . חברי קונה טלויזיה של 31 אינץ שתשמש לו גם כטלויזיה בחדר , גם לצפיה של סרטים דרך המחשב וגם כמסך למחשב לשימושים שפירטתי למעלה . המפרט שחבר שלי חושב עליו הוא כדלקמן : מחנות ksp : מעבד : intel core 2 due e4300 = מחיר 650 לוח אם : asus p5b s755 conroe , p965 , ddrII 800 , pci-e = מחיר 660 כרטיס מסך: evga 8500gt 256mb ddrII , hdtv , dvi , pci-e …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב בגדול הוא לסטודנט, כלומר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה ומעט משחקים. גודל המסך לא פחות מ 12.1 ולא יותר מ 15.4 . לגבי המשקל אין יותר מדי חשיבות לנושא זה מעדיף ביצועים טובים מאשר משקל נמוך יותר. בקשר לסוללה חשוב שכן יהיה זמן סוללה ארוך כלומר 4+ שעות HDMI ויציאות נוספות זו ברכה אם כי לא חובה. 500GB הארד דיסק. כונן אופטי - צורב DVD. זיכרון פנימי - 3-4 ג'יגה העדפה היא לחברת Dell או לחברה אמינה אחרת אין בעיה לקנות גם מחשב עם זיכרון חלש יותר והארדדיסק קטן יותר ולשדרג ברמת התקציב עד כמה שניתן. בתודה מראש אלעד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי בקשה למצוא איפה קונים שרת אם זה חלק מסויים ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נייד לסטודנט, דבר ראשון - הדרישות שלי הן מסך 13.3-14', מעבד מספיק חזק לתוכנות (MATLAB\Mathematica\SolidWorks\Eclipse etc), כרטיס מסך מובנה (משיקולי סוללה וחום), ניידות גבוהה יחסית, סוללה טובה, אחריות 3 שנים ומסך מט. סה"כ 3500-3800 ש"ח. כרגע מצאתי את HP ProBook 4340s C4Y25EA. מישהו יודע עליו משהו? אולי הצעות יותר טובות במסגרת הדרישות? אם לא אז איך האחריות של HP כיום? יש לי ניסיון טוב עם האחריות של Dell, אבל אני לא זוכר ששמעתי דברים טובים על HP. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי 1. אודה לכם לגבי איזה מאוורר עדיף עבור מעבד Intel Core i7 3770 3.4 Ghz א. scythe katana 3 cpu cooler for intel only ב. המאוורר שבא בקופסא יחד עם המעבד 2. איך ניראה לכם המפרט הבא(עבור אחותי, סטודנטית, מחשב למטרת אינטרנט, אופיס וכו'...) לא משחקת ולא משתמשת בתכנות גרפיות חזקות: דגם מחשב: Desktop Intel® i7 3770 3.4Ghz - iVB4 מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1מאוורר למעבד: Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) 1לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte Z77M-D3H-MVP s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, PCI-E, VGA 1 זכרונות: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz 1כרטיסי מסך: Gigabyte GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרוש מחשב מהיר, אמין, כונן SSD עם 256GB לפחות, עם 8GB זיכרון, עם ווינדוס 10 ו-3 שנים אחריות. חשבתי על HP 440 G3: https://www.pc365.co.il/product-7253-HP_ProBook_440_G3_P5R71EA_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 יש המלצה למשהו עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. הלכתי לכמה חנויות בשביל לבנות מפרט למחשב למשחקים במחיר של 7000 זה המפרט: מעבד: core 2 duo 1.86 ghz #e6300 מחיר : 1095 לוח אם: gigabyte ga-945pl-s3 מחיר: 458 דיסק קשיח: westren digital sata 2 250gb wd2500ks מחיר: 442 פלופי: citizen fdd 1,44 mb מחיר: 44 זיכרון:kingston ddr2 1024 mb 667 mhz kingston ddr2 1024 mb 667 mhz (2G זיכרון פנימי) מחיר: ליחידה = 707.5 מחיר לכל הזיכרון: 1415 צורב: asus cd-rw external crw-5232as-u מחיר: 252 מסך: asus vw192s מחיר: 1383 מארז: gigabyte poseidon מחיר: 426 ספק כח: hec 450td-t מחיר: 290 בשלב זה אני לא קונה כרטיס מסך אני מחכה שיצאו הכרטיסי מסך החדשים 8600ultra ובינתיים אני אשתמש בgeforce 440 עכשיו מה שאני צריך שתעזרו לי זה שתתנ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=651197 המפרט נראה לי קצת מסורבל... אין הסבר בדיוק לגבי המארז-ספק... והטבלת שדרוגים בכלל מוזרה יש למישהו מושג לגבי האמינות של החברה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה אני עוסק בסקר שוק לגביי מחשב נייד קל משקל במחיר סביר. לשמחתי מצאתי מחשב מסוג LG LM40 ששוקל 2.2 ק"ג ונותן תמורה די טובה למחיר (אם למישהו יש השגות, מוזמן להגיב..). אולם, יש מספר פערים בין המחשב שנמכר אצלנו, בישראל, לבין מפרט המחשב כפי שמתואר באתר האינטרנט של חברת LG. לדוגמה: במפרט בוואלה שופס כתוב שלמחשב - כרטיס מסך ATI 9200 ואילו באתר של LG כתוב ATI 9700 או שכתוב בוואלה שלמחשב יש תמיכה אלחוטית בפרוטוקול B בלבד ואילו באתר של LG כתוב שתומך ב-B ו-G. עכשיו, שאלתי היא: האם יכול להיות שה"ישראליות" עבדה פה שעות נוספות והמחשב עבר המנחת צפיות בכדי שיוכל להיות זול יותר? האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד שאלה שחשובה לי, מה ההבדלים והאם כדאי לשדרג לדגם LM50 (רק ב-+260 ש"ח)…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רכשתי נייד והתחדשתי לפני חודש אני משאיר אותו דלוק בלילה להורדה באימיול, ואני סוגר את המכסה, כשאני פותח את המכסה בבוקר, המחשב עדיין דולק ועובד רגיל, אבל המסך הוא ככה שחור כזה, המסך דולק ומגיב לפתיחה אבל יש תמונה שחורה, אני מצליח להחזיר את המחשב לקדמותו רק אחרי שאני מנתק את הסוללה ומחזיר אותו נב יש לי וויסטה למישהו יש רעיון??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-