עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 8000 ש"ח (חנויות באילת),KSP טוב לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  2. יש לי כיום מחשב מבוסס: 1. Intel® Pentium E5200 2. SAPPHIRE HD 4770 512MB GDDR5 3. DELL ULTRASHARP 2209WA 4. ANTEC NSK4480 II + EarthWatts 380W המחשב סוחב יפה ובסך הכל מספק אותנו. קיבלתי הצעה למכור אותו תמורת 1500 ש"ח ולקנות לעצמי אחד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים (HD) וגימינג בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  3. שלום. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש. המטרה שלו היא משחקים (RA3, COD5 וכאלה) וגם שרת קבצי וידאו ל HTPC, שרת HTTP/FTP ושרת מוזיקה. ובנוסף - הורדות ועבודה עם Visual Studio 2008. המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 485 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 838 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 113 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK 275 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe 656 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB 292 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W 298 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה 79 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) 1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD 119 מארז ללא ספק COOLER MASTER Cent…

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by אליאור רביניאן,

אהלן חברים מחפש מחשב נייד לעבודה לימודים וגלישה באינטרנט התקציב הוא עד 3. ראיתי את המחשב הנל בksp אשמח לחוות דעת, כמו כן אם יש מחשב נייד אחר מומלץ אשמח לשמוע ( אציין שאני לא מבין ממש במחשבים) https://ksp.co.il/?uin=39049 בתודה ושבת שלום, יונתן

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  5. 1 x 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original (SM512MB400) 1 x WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II (WD1200JS) 1 x AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL (3000+) ש"ח 1 קירור למעבד FREEZER 64 1 x DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX (Infinity) 1 x COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE (CI-6a19W) 1 HEC-400W (400TRT) - ATX 2 1 x BenQ DVD 1650S - RETAIL (1650S) ש"ח 1 x .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 (1.44) ש"ח Sapphire ATI Radeon X800GT PCIe 256MB1

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by .AloN,

אהלן, ולהלן הפירוט: (אם אפשר בפחות מ2000 אז בכלל מגניב..) * מטרות המחשב? שימוש כללי (אינטרנט, אופיס, מוזיקה) כן חשוב שהוא יהיה אופטימילי כמה שניתן למולטי טאסק. * גודל המסך? 13-15, עדיפות למט אך לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? רצוי אך לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, הסוג לא משנה. * כונן אופטי? יש צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא Acer. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  7. שלום לאור קריסתו של המחשב שלי (אין לי מושג א זו קריסה סופית או לא), החלטתי שהגיע הזמן לקנות חשב חדש. המחשב שלי כבר בן שלוש הוא עדיין שירת אותי נאמנה (למרות שהוא לא היה חזק גם כשקניתי אותו). לכן, אני חושב שאני לא צריך מחשב חזק במיוחד. אני משתמש במחשב לשימוש משרדי ובעיקר צפייה בסרטים (בטלוויזיה רגילה, לכן אני צריך יציאת S-video). בגלל שהמחשב יושב בחדר שלי, חשוב לי לבחור מארז ומאוורר שקט למעבד. מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות. מאחר שאני צריך יציאת וידאו S-video, חשבתי לקנות לוח אם עם יציאת HDMI (לשדרוג חוויית צפייה עתידית) ובינתיים להוסיף למחשב החדש את כרטיס המסך הנוכחי שיש לי (שהוא חלש מאוד, אבל מספיק בינתיים). אודה לכל מי שיוכל לעזור לי עם מפרט מתאים. המחיר הרשום בכותרת הוא…

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  8. Started by ItachiSan,

היי, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעבודה משרדית. התקציב שלו הוא עד 1700 ש"ח בלי חריגות. המחשב ישמש גם לגיימינג קל, אבל בגלל שהתקציב מוגבל הוא החליט להסתפק ב ONBOARD (אלא אם תגידו שיש כרטיס נורמאלי שנכנס בתקציב בלי חריגות). ניסיתי להעתיק את המפרט לעבודה משרדית עד 1725 ש"ח מהמפרטים המומלצים ואני אשמח לשמוע מה דעתכם על מה שיצא (בעיקר על הקירור למעבד כי בחרתי סתם משהו רנדומלי). המחשב יתחבר למסך הזה: Haier L24F6 http://tinyurl.com/b7jpmts תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משר…

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by below_z,

כרגע שוקל את ASUS K53E http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 מה דעתכם על המחשב ועל ASUS בתור יצרן? מכיוון שכל המחשבים בתקציב הם בעלי מאפיינים דומים ויתנו בערך אותם ביצועים במשחקים הקלים שישחקו עליהם עיקר הבחירה היא יצרן איכותי. חשוב מאוד שתהיה אחריות ל3 שנים לפחות או אופציה להרחיב ל3 שנים במסגרת התקציב. עדיפות לרכישה באייבורי. תקציב: עד 3000 ש"ח פרטים נוספים * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, משחקים קלים. * גודל המסך? 15.6" האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מעדיף שיכלול USB 3, HDMI * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB ועדיף יותר * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדר…

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות עבור קרובי משפחה מחשב שישמש לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. הם ירושלמים ולכן אני רוצה להרכיב אותו ב http://p-see.co.il התקציב הוא בערך 2000 ש"ח לפני מסך. גמיש יחסית. המפרט הזה הוצע להם בחנות: מעבד - AMD ATHLON II 445 X3 BOX בכמות 1 ₪384 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1870 לוח אם - GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 בכמות 1 ₪281 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2275 זכרונות - CORSAIR DDR3 1X4GB 1333MHZ בכמות 1 ₪256 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2501 כונן קשיח - SAMSUNG Spinpoint F3 500GB 16MB בכמות 1 ₪204 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=161 מארז סלוני - ENERMAX LAGUNA HTPC +300 בכמות 1 ₪395 h…

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by Lampa,

ברצוני לרכוש מחשב חדש. היות ואני עובד עם יישומים גרפיים (פוטושופ, אקרובט, אין דזיין וכו') חשבתי לרכוש מחשב עם מעבד 4 ליבות. מתוך עיון במפרטים, התברר לי שמעבד 4 ליבות פועל ביעילות רק עם מערכת הפעלה 64 ביט. היות ואני משער שמרבית התוכניות שברשותי הן 32 ביט נראה לי שתהיה לי בעיה עם תאימות לתוכנת חלונות של 64 ביט. האם ההשערה שלי נכונה? אם התשובה דלעיל שלילית, האם יש יתרון למעבד 4 ליבות על מעבד 2 ליבות עם מותקנת מערכת הפעלה של 32 ביט?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by avishay_89,

שלום, אני מחפש לפטופ בסיסי לסטודנטית- ישמש בעיקר לאופיס וגלישה באינטרנט. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ואולי קצת צפיה בסרטים * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ' ומסך מט * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל- אין צורך בכונן אופטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות עבודה אם אפשרי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא נדרש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן- עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מחשב אמין עם אחריות ל…

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by goldzvi,

מעוניין במחשב נייד עם 3 שנות אחריות בסכום 3500- 4000 ש"ח .הוצע לי דגם הזה. מבקש חוות דעת עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  14. נוקה ומאז לא נמצא בשימוש, נשארה לו אחריות לחודשיים ואין תקלות. המפרט: Intel Core 2 Duo E4700 2.6Ghz 2 mb Asus P5B-VM DO Kingston ValueRam 1GB DDR II 800 Sapphire ATI Readon HD 3870 512MB DDR4 WD3200-320GB 7200 RPM Asus DRW DVD RW x20 Thermaltake SopranoRS 101 Middle Tower Sereis Black Case With window no PSU VG 7000WBS ThermalTake TR2 550W Silent PSU Thremaltake Golden ORB II תקנו אותי בבקשה אם השמטתי משהו. תודה מראש,שרון.

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  15. היי חברים, אני רוצה לקונת לפטופ חדש בתקציב של 4.5K מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשו…

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  16. אני רוצה להזמין מחשב חדש למשרד. חשוב לי שיהיו חלקים אייכותיים, לא יקרים בהכרח. מעבד INTEL לוחות אם ASUS \ GIGABIT צ'יפ סט INTEL או משהו מומלץ אחר. כרטיס מסך איכותי אך לא יקר. כנראה שאתקין windows 7 אז שיתמוך בקלות. זכרון פנימי DDR2 נראה לי מספיק, אלא אם כן ממליצים על DDR3 ולא לעלות הרבה במחיר.

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח (מתוכם כ-900 ש"ח מוקצים למסך דל 2314). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי ע"י אדם מבוגר - גלישה באינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך של דל 2314 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by maorwtf,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בכותרת 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפייה בסרטים, הורדות. חשוב שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הכל חוץ ממעד, לוח אם, זכרונות וכ. מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6.…

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  19. אורח נוח

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ושימוש יומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? צפייה בסרטים בפול HD ו4K בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  20. שלום רב, אני מתכננת לקנות מחשב חדש בקרוב, ושקלתי לקנות את הדגם הנ"ל. שמעתי שיש בעיות עם המחשבים מסדרה זו (XPS) ורציתי לברר האם יש אמת בדבר. בנוסף, אשמח להצעות למחשבים נוספים השקולים למחשב זה, כלומר: מסך 15.6 אינץ' מעבד i7- ארבע ליבות כרטיס מסך חיצוני משך חיי סלולה ארוך ככל האפשר תקציב- עד 7000 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by Stranger,

?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  22. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 150 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,עבודה משרדית,תכני Blu-ray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Diablo 3, Mass effect 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 עם עדיפות למסך של 23 אינץ' IPS. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by T3,

AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪518 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1332 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪522 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1524 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪605 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1685 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418AS, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 ThermalTake V3 Plus Black Edition…

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by israel_gt,

אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לגיימינג הסכום 4.8K הקנייה מתבצעת בKSP רק קופסה בלי מסך מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by MODI,

קניתי מKSP... אז ככה... core 2 duo e6400 2.13GHZ 2mb cache s775 1066MHZ gigabyte GA 965P s3 WD 250GB sata2 nec dvd +\-rw\ram nd 7170a X18 beiga liberty 500W corsair xms2 pro 2X1GB twinx ddr2 800 cl4 thermaltake vc3000sws armor jr silver משחה טרמית arctic silver 5 asus en7300 (זה כרטיס זמני עד שאני יקנה את ה8800)

• 9 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.