ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני צריך עזרה בבחירת נייד שישמש אותי בעבודה ביום(office,photoshop,solidworks,עריכת וידאו בסיסית) ולפנאי בערב(סרטים, מוסיקה, v.o.i.p). העבודה במקום נידח ודורשת התניידות ברכבי שטח על בסיס יומי יחד עם המחשב, לכן נראה לי שיש לי צורך במחשב עם איזו שהיא קשיחות. solidworks למי שלא מכיר היא תוכנה לתכנון חלקים בתלת מימד, שמאפשרת חישוב וסיבוב על אוסף חלקים בזמן אמת. המחשב צריך להרכש ולקבל אחריות בארץ. 15.4" נראה לי גודל הגיוני מבחינת משקל/גודל מסך. אמור להחזיק מעמד שנתיים. לגבי שאר המאפיינים אני פתוח להצעות. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 9.11.2008 בשעה 00:16:56 מאפיינים נוספים שגיליתי שיש לי צורך ב... :כרגע המחשב חייב לעבוד בXP, יש לי גרסה מקורית של XP כך שאם לפרמט גרס…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.התקציב המקסימאלי שלי הוא 3k אפשר לחרוג במידת הצורך עד 500₪ אשמח אם יש אפשרות לחסוך 2. שימוש המחשב: עבור עריכה גרפית, עבודה משרדית. שימוש בתוכנות אדובי - פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין, עם אפשרות בעתיד של תוכנות לבניית אתרים העבודה במחשב יהיה לצורך פרנסה. ההגדרות הגרפיות של המחשב מיועדות להיות גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - המחשב בחדר שינה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות, ויש לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 7 או xp 8. האם י…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקת הרבה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed, cod, elite dangerous, divinity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גם בינוניות תופס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להרכיב מערכת הייבריד שתשמש אותי גם למשחקים וגם לכריית לייטקויין. לצורך זה אני רוצה לשים 3 או 4 כרטיסי מסך, לא סגור על זה עדיין. הכרטיסים יהיו מסדרת R9 280x. בכל מקרה, אין שום צורך ב-crossfire או שכל חיבורי ה-pcie יהיו מדור 3 או אפילו יעבדו על X16 - העיקר שיהיה אפשר לחבר כרטיס והוא יעבוד. צריך רק חיבור אחד "טוב" על מנת שכשאני ארצה לשחק אוכל לכבות את הכרייה על אותו כרטיס ולהשתמש בו למשחק. אז ככה, אני צריך המלצה ללוח אם, ספק ומארז לדבר הזה. המעבד שיהיה בשימוש הוא i5 3570k (שיעבור המהרה) והזיכרון 16GB DDR3 מסדרת ripjaws, אם זה משנה. דבר אחרון חביב, באשר למארז, הוא יהיה ממוקם בשכיבה ולא בעמידה. לכן, עובי המארז המירבי יכול להיות עד 24 ס"מ ואורך מירבי 58 ס"מ.…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל עזרה בייעוץ לרכישת מחשב לטובת התקנת HACKINTOSH. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לממש את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (Dual Boot עם וינדואוס) תכנות וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB , VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שיריץ את המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האמת שאני לא יודע לאיזה מחיר לכוון.יש כסף השאלה אם צריך להשקיע לצרכים שלי. (לא כולל ציוד היקפי) אני מחפש מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ (גודל מקסימלי של עבודה כ50X70 ס"מ). חשבתי על מעבד I5 RAM 8GB 500GB הארד דיסק מתלבט לגבי כרטיס מסך האם זה כזה קריטי ואם כן איזה סוג (640G NVIDIA) תודה למי שיכול לשפוך לי קצת אור על העניין
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, צריך לשדרג מחשב קיים. מדובר על מעבד, לוח, זיכרון, הרד דיסק וספק. כרטיס מסך רק אם צריך. אפשר גם על הלוח במידה וזה מספיק לשימושים האלה - שימושים עיקריים - החל מאינטרנט דרך וורד ועד עריכת וידאו לפעמים (פרמייר, פוטושופ - מן הסתם יהיו התוכנות הכבדות במחשב). תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בשדרוג המחשב. טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד וסרטים/סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs, Witcher 3, Dragon Age Inquisition וכל הכותרים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לחברה שלי כמתנת יום הולדת. התקציב הוא עד 4K. אין לה שימושים של משחקים וכו'... בעיקר עבודות משרדיות. אינטרנט הורדות של שירים וכו'... אשמח לקבל תגובות בברכה, אלדד כהן אם אתןם גם מכירים מקום טוב בארה"ב תמליצו תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה אני ממש לא מבין במחשבים ניידים. היבנתי שיש את מחשבי ה Lenovo שהם מומלצים ביגלל האיכות בנייה שלהם, ושדגמי ה n500 הוכיחו עצמם כאמינים וטובים המחשב יהיה לשימוש ביתי רגיל, אינטרנט, מסנג'ר, סרטים ושירים. אני לא צריך מחשב כ"כ חזק אבל רוצה שיעבוד יחסית מהר ושלא יהיה אדיש. המחשב יהיה בבית לא הולך להתנייד איתו! איזה מחשב לדעתכם אני צריך? ומאיפה לקנות? תודה לעוזרים נ.ב חשוב שמערכת ההפעלה תהיה xp
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כפי שכתוב בכותרת, השימוש הכבד ביותר של המחשב יהיה לעריכת סרטים (לא מקצועית), עם הדרישות הבאות: 1) אין צורך בציוד הקפי. 2) מעבד כפול ליבה - אין העדפה ל-AMD או אינטל. 3) כונן קשיח גדול. 4) צורב DVD 5) כרטיס מסך עם video in וגם כניסה אנלוגית (אולי עדיף לשים עוד כרטיס של עריכת וידיאו). 6) עדיף שהמחשב יתמוך בויסטה. 7) כמובן שעדיף שתהיה יכולת שדרוג למחשב. עוד מספר דברים שכנראה יהיו על הלוח אם והמארז: כרטיס קול בסיסי (5.1), כרטיס רשת, FIREWIRE וכניסות גם מקדימה. אם התקציב לא מספיק לכל הדרישות, אז אם אפשר לקבל הצעה מינימאלית (מבחינת כסף). בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נפל לידי סכום כסף ואני רוצה לפנק את אחותי ב-HTPC חדש כי שלה התקלקל ליפני חצי שנה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לכסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Media Player. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אפשר לומר שלא אולי בסיסי ביותר(משחקים של ה-Windows). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים של ה-Windows. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם אני רוכש מחשב שמיועד לעריכת וידאו בצורה מסיבית, שימוש בעיקר בתוכנות של אדובי. אשמח להמלצות לשידרוג: האם לשדרג מעבד ל 9900K הם לשדרג לכ.מסך 2080 ? יש לי עוד כ4000 פנוי אחרי המחיר של מפרט זה. ואם יש המלצות לשינוי קונפיגורציה אשמח לשמוע, חשוב לי מחשב חזק ושקט זה המפרט שהציעו לי : מעבד Intel i7-8700K 6 Cores / 12 Threads 3.7 GHZ up to 4.7 GHz …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב לסטודנטית https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33068# ראיתי את הדגם הזה . תקציב עד 2800 ש"ח . 14 אינץ' גודל מסך. כדאי להתעקש על 8GB ? אשמח לשמוע המלצות יותר טובות . מבחינתי לקנות מחשב ב2300 אם הוא מספיק טוב לעבודות סטודנט אופיס וכו' . תודה ויום טוב .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר אני חייל זה גם כך מעבר לתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחקים עריכה גרפית ותיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe master collcton תדיר, Visual Studio 2012 מידי פעםן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis,bf3,call of duty... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הינ המפרט שחשבתי עליו במחיר של 4500+- לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: FSP 400W Nexus NX4000 FSP400-60PFN Retail מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (no psu)1 מה אתם אומרים..? חשבתי לקנות מהחנות אטלנטיק מחשבים בחולון מישהו מכיר..? יש פידבקים מהחנות..? יקר לא יקר..?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פתוח להצעות, הדבר היחיד שאני צריך זה כרטיס מסך חזק במיוחד עם יציאות ל-3 מסכים, 1 עם רזלוציה סטנדרטית, 1 עם רזלוציה גבוהה במיוחד, ו-1 יציא למסך טלוויזיה HD תודה [br]פורסם בתאריך: 13.11.2010 בשעה 15:57:19 (כרטיס מסך בכ-2000ש"ח כאילו תקציב 4000ש"ח + המלצה לכרטיס מסך)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה, הקלטה וניטור של 4 מצלמות אבטחה באמצעות כרטיס DVR שמתחבר ב PCI - הכרטיס קיים: Geovision GV-600 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: תוכנה בממשק דוס לניהול חשבונות - שימוש כבד. גלישה - כבד, אופיס -כבד, תוכנה לניטור והקלטת מצלמות אבטחה - כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כונן גיבוי ללא ספק מתח חיצוני 2.5 אינץ', נפח מינימלי: 320GB 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עדיפות נמוכה מאוד לכרטיס מסך -…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לחברה שלי למטרת לימודים... מניח שיעשו בו שימושים נוספים... חישתי משהו באיזור ה3000 וזה המפרטהכי טוב שמצאתי מי שיכול לעזור אני אשמח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חמי מתעקש להסתכל על הצעות באינטרנט במקום לקבל הצעתי להרכבת מפרט באופן עצמאי. בין השאר העביר אליי המפרט בקישור המצ"ב. אולי תוכלו לסבר את האוזן כמה באמת עולה המפרט הזה? http://hazira.globes.co.il/sale.php?sale=3168056&refid=217
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב עם גודל מסך 11.6. אני רוצה שיהיה אפשר להשתמש בו בתוכנת עריכת מוזיקה ובפוטו שופ, שימוש בשתיהן ברמה בסיסית. ראיתי מחשבים של אסוס x200ca ןvivobook. שהם עם מעבדי intel-corei3 וi5 מוחלשים.. כלומר מעבד U ולא m. האם זה אומר שלא יהיה ניתן לעשות שימוש בתוכנוות האלה? יש הצעות אחרות? לא משהו יקר מ3 וחצי...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט החזק ביותר מבין המפרטים המופיעים בקטגוריה לעבודה משרדית. השאלה היא - האם הוא מספיק מעל ומעבר לצורך של מתכנת , בשפה כבדה כמו JAVA עם כל הפונקציונאליות שלה?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט מחשב משפחתי, דגש על מעבד וזיכרון, כרטיס מסך אפשר אפילו ללכת על המובנה ב-780G של AMD, אבל מצד שני המעבד צריך להיות של אינטל כי פוטושופ מנצל אינטל יותר טוב (אם אני מבין נכון). צריך להכניס בתקציב הזה (לוחץ, אני יודע) 2GB של זיכרון, מעבד חזק, וכרטיס מסך סביר, אין צורך להתפרע כאן. כמובן שמומלץ שיהיה מחנות פה באיזור המרכז, בשביל שיהיה נוח להגיע לקחת את המחשב + במקרה של תקלה, שיהיה נוח להחזיר אותו ולתקן אותו. אפשרי? מפרט לחברים טובים. בברכה, אורן.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 שקלים. אני חייב שהמסך יהיה 15.4 או 15.6 אינץ' חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות. אפשר שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/Laptop-Cooling-Cooler-Ball-Leg-Pad-Blue-Notebook-New-/350412054862?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51962fa14e תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-