עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by guylederer0,

שלום ברצוני לבדוק האם שווה לי למכור את המחשב שיש לי ולהוסיף לחדש תודה לעוזרים גיא מעבד - Q6600 G0 קירור למעבד - 2 OCZ VENDETTA לוח אמ - GA-EP43-UD3L זיכרונות - OZC 2GB X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4870 1GB + Arctic cooling accelero S2 ספק - CROSSAIR VX 550W מארז מודינג - NZXT + 4 מאווררים ללא הרדיסק

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Moshe36,

אני צריך מחשב נייד הנה טופס מפורום אחר כדיי שתבינו את הראש שלי.. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? -לא מהארץ או מחו"ל: -אממ ארץ? חחח תקציב: 2000-2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אממ תגידו לי כמה צריך אני אברר.. יד ראשונה\שניה: חדש חנדש זמן אחריות רצוי: אממ לא יודע,כמה שיותר יותר טוב לא? חברת המחשב הניד המועדפת: don't ask me מערכת הפעלה רצויה: ווינדאוס 7 כונן קשיח מועדף: לא יודע רק שיהיה גדול משקל הנייד המועדף: לא חושב שיש גודל הצג: לא מבין זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב.. צבע המחשב הרצוי: לא יודע אפשרויות נוספות במחשב: לא יודע מה מטרת שימוש המחשב? אמממ בעיקרון אני רוצה מחשב מהיר עם דיי הרבה מקום שלא ייתקע לי, אני בעיקר שומע שירים וב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין במחשב HTPC - שמטרתו העיקרית תיהיה להקליט! והחלקים שכבר יש בידי הם: P-4 3.0Ghz Presscott socket 478 Gigabyte ATI Redeon 9700Pro מארז HDD WESTERN DIGITAL 80GB Windows Media Center 2005 --- עכשיו אני לא יודע איזה כרטיס טלויזיה לקנות? מה ההבדל בין PVR-150 לבין PVR-250 לבין PVR-350 ? ומה עוד צריך בישביל מחשב כזה? איזה לוח ואיזה זכרון תמליצו לי? חשבתי על הלוח הזה: http://www.kotech.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=64

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by 3rr0r,

אהלן חברים אני צריך עזרה בהחלטה סופית בין 2 הצעות שקיבלתי אחת מTMS ואחת מא&א מחשבים. התקציב שלי כעקרון הוא בסביבות ה2500 רק לחלקים שרשומים. חשוב לומר שמעבר למה שרשום במפרט כבר קיים אצלי כונן WD 1 TB GREEN והכונן הבא http://ksp.co.il/?uin=20316 כרגע יש לי כרטיס מסך אז לא צריך.(בעתיד יהיה אקנה משהו כמו GTX 970 ) המפרטים : [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1023[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪137[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]חדש במלאי - MSI H9…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by n_aviv1,

אבא שלי החליט לקנות לי מחשב חדש והביאו לו בחנות את המפרט הבא: אם יש עוד משהו שכדאי לשפר תגידו, אני כותב ציטוט מדוייק: לוח אם: (Gigabyte GA-EP43-DS3L (Intel P43 Chipset מעבד (ארבע ליבות): Intel® Core 2 Quad Q-8200 2.33GHz 4MB 1333 MHz זיכרון: 2x 2048 Mb DDR II 800 MHz Dual Channel דיסק קשיח: 1TB 7200rpm SATA II מארז: FoxconnTLA-436 ספק כח: Zalman 500W + Active PFC כרטיס מסך: GeForce GTS250 1GB HDTV +DVI כרטיס קול: On board (HDA) 7.1 Channel כרטיס רשת: (On board (10/10000 כונן אופטי: Nec AD-7200 DVD-RW x 20 Black מקלדת + עכבר אופטי: Logitech Keyboard + Mouse optical Basic סה"כ 3150 ¤ זה מפרט שאבא שלי קיבל כשהוא ביקש מחשב לגיימרים אתם יכולים להיעזר בו אבל אני לא יודע אם הוא…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ilanyr,

צריך מחשב חזק שיתמוך במספר תוכנות מסחר ו 4 מוניטורים. מעבד ‏Phenom 9500 (Socket AM2+) QuadCore AMD 1350 ¤ לוח: ‎‏GIGABYTE MA790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX ‎ ‎900 ש"ח זכרון ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ 350 ¤ ‏ כרטיסי מסך (צריך 2) HD 2600 Pro 256MBGIGABYTE SILENT 512MB DVIx2 490X2 דיסקים WD1600AAJS 240X 2 ספק: Liberty 400ENERMAX 420 אופטי ‏ ASUS DRW-2014L1T 200 ש:ח מארז: ‏HEC Compucase CI-6A21 250 סה"כ 4930 אשמח לתגובות והערות. במיוחד ממי שיש לו נסיון עם מערכות מסחר (ריבוי מסכים) אבל גם מכל אחד אחר...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by udoronazulay,

. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ביתי+ אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל - נייד 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by EyalOnn,

הי, לא הייתי כאן בפורומים הרבה זמן (די בגלל שקניתי מחשב שטוב לי לכל רצונותי ולא היו לי שום תקלות שלא הצלחתי להתגבר עליהם חח). בכל מקרה רציתי להרכיב מפרט לחבר שפחות, או שבכלל לא מבין בתחום, הוא פנה אלי בבקשה להכין לו מפרט מחשב עד 6000 שקל, שכולל ציוד היקפי (הוא רוצה מקלדת ועכבר של גיימרים, עדיף אלחוטיים) ומסך מחשב (לא משהו מעבר ל-NT, אבל אני לא בטוח אם הוא רוצה Wide או רגיל) ורמקולים טובים, שתהיה לו חווית משחק טובה. המחשב אמור לשמש למשחקים, סרטים, עבודות Office וכדומה, בקיצור מחשב לגיימרים שירוץ חלק. אשמח לראות מפרטים שיש לכם להציע, וכמובן תודה על העזרה, בזכותכם זכיתי לשנתיים עם מחשב שעדיין לא אכזב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב של Dell דגם Inspiron 6000, פירמטתי אותו לווינדוס XP ואני לא מוצא לו דרייברים ככה שהרשת אלחוטית וכו'.. לא עובד לי, מצאתי באתר של Dell את הדגם אבל לא מצאתי משהו ברור, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח, תודה, חנן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום לכם... החלטתי להשדרג את המחשב הישן לחדש... הנה המפרט : מעבד - intel pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box לוח האם - Abit IS7-E Intel 865E Motherboard זיכרון - TwinMos 256MB 400Mhz PC 3200 DDR ואני לא יודע איזה מארז כדאי לי ? אני לא רוצה משוכלל אלא טובה מאד מארז אלמוניום במחיר עד 400 ש"ח בערך. כמובן גם עיצוב מרשים. יש לך המלצות ? :-\ אני חשבתי על מארז COMPUCASE-HEC Super Midi Tower CI-6920 Front UBS 300W Case ??? מה אתם אומרים ? האם אני צריך לקנות עוד מאווררים ? בשביל למארז ? או מה ? תעזרו לי... תודה רבה , מצפה לתשובתכם...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. 1. מה התקציב? - עד 7000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים דיי כבדים מידי פעם (לא קריטי), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בתלת מימד (דורש כרטיס מסך חזק). 3. גודל המסך? 15.4 4. משקל רצוי? לא קריטי. עד 3 קילו. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי +. 6. יציאות מיוחדות? HD 7. בלוטות? עדיף. לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 ג'יגה. עדיף יותר. 9. צורב כןDVD? 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. חשוב אחריות לשנתיים לפחות. עדיף 3. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? זה עיניין קצת בעייתי. יש לי דרישות גבוהות מהמפרט. אולי אפילו גבוהות מידי. אני רוצה מעבד penryn של אינטל (t8xxx או t9xxx או p8xxx או p9xxx) וכרטיס מסך חזק. לפי הסקירה בסטיקי כרטיס של ati מסדרת radeo…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 ש"ח, אפשר לחרוג אבל לא בשביל שיפורים זניחים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לגיימינג ולפיתוח משחקים, רצוי שיהיה גם כרטיס קול לא גרוע בשביל להקליט מוזיקה. הכוונה היא שיהיה מסוגל גרפיקה ברמה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך ומקלדת חיוניים, עכבר רק אם זה משהו באמת פסיכי במחיר מטורף. רצוי גם ג'ויסטיק וקונטרולר נוסח XBOX. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ברמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by iz,

רציתי לדעת מה ההבדלים בין Vostro ,Inspiron ,Latitude וראיתי אנשים עם לפטטופים ומסך מט (לא מבריק), ושאני מסתכל על המפרט של המחשב אני לא רואה אזכור לאיזה סוג המסך...אז איך אפשר לדעת ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שאלה. יש לי מחשב נייד,כשאני בבית אני מחבר אותו לצג חיצוני ורואה דרכו. הבעיה היא כשאני סוגר את המכסה של המחשב נייד אז גם הצג הראשי נכבה.. איך מגיעים למצב שהמכסה של הנייד נשאר סגור והצג הראשי ממשיך לפעול ? *הצג הראשי מוגדר כשולחן עבודה. (אני לא עובד בשכפול/הרחבה).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?4000 ואני מעדיף לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מלא משחקים כבדים כמו COD וכאלה וכל הזמן. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod cryses ומלא משחקים כבדים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כתבתי למעלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by nivrob123,

יש לי עכשיו מחשב ישן E8400 HD4870 P45 GIGABATYE 550VX CORSAIR לאני רוצה לשדרג [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]23617[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFF…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by big_fishy,

אז ככה.... נמאס לי מהמחשב הישן שכבר בקושי זז כשאני עובד עם תוכנת תלת מימד,( maya למי שמכיר) עכשיו אני רוצה מחשב חדש והרכבתי במספר אתרים מחשבים לא רעים רק ש..... המחיר הגיע עד ל-15000 שקל וזה מעל לתקציב.... שהוא בערך 1000 אוקיי, אז מה כדאי? אני רוצה מעבד חזק-תזכרו שזה גם לתלת מימד! כרטיס מסך, צריך משהו מקצועי וחזק (לא fire gl או כרטיסים לתחנות עבודה) אולי radeon? אני חייב 1GB של זיכרון HD של 80 GB יספיק לוח אם-אין לי מושג..... ואלי תמליצו לי על מסך lcd טוב, עם מחיר טוב.... תודה מראש!!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני רוצה מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, עם אופציה למשחקים קלילים (אסטרטגיות, לא תלת מימד). כרגע יש לי מסך ישן (CRT 15") ובעתיד הקרוב (חצי שנה) אני רוצה לשדרג אותו למסך רחב 22". כרגע מתכנן לעבוד עם XP ובעתיד לעבור לויסטה. חשוב לי הלוח האם יהיה איכותי ותואם לשדרוג עתידי (אם יגיע). כמו כן אני רוצה להשקיע שהמחשב יהיה שקט (לא סופר שקט, אבל גם לא רועש). אני לא רושם סכום רצוי, אך אשמח לראות אופציות שונות במפרטים. (לאחר עיון בחוקי הפורום הוספתי תקציב לכותרת) תודה על עזרתכם!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by alonline,

אני מחפש מחשב לחברה שלי למטרת לימודים... מניח שיעשו בו שימושים נוספים... חישתי משהו באיזור ה3000 וזה המפרטהכי טוב שמצאתי מי שיכול לעזור אני אשמח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. מפרט מחשב לצורכי משחקים ותוכנות עיבוד תמונה ועריכה . אגב מדובר ב 2 יחידות זיכרון למי שרוצה להוריד את המפרט לשמירה בקובץ WORD . http://www.zshare.net/download/4136299ad1ea4d/ [br]פורסם בתאריך: 10.10.2007 בשעה 23:11:05 המשך !!!בנוגע למארז לא משנה לי כל כך מה הצבע או איך הוא נראה מחפש מארז בטווח מחיר של 300 - 350 ש"ח לא יותר . המחשב משמש לצורכי עבודה עם PhotoShop , Premier ומשחקים שדורשים ביצועים . [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. חבר מעוניין במחשב נייד הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=900868 הוא קיבל כמה חוות דעת לגבי חיי הסוללה, חלק אמרו לו 3 שעות וחלק לכיוון ה-5-6 שעות. למה אפשר לצפות? תודה על העזרה.

22. Started by Alechko88,

חבר שלי בקש ממני לבנות לו מפרט למחשב... הדרישות הן כאלו: צורב DVD, כרטיס Radeon, הוא אמר גם AMD אבל לדעתי בתקציב כזה אפשר לקחת אינטל. אני המצעתי מפרט כזה: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.93 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard [ ¤ 553.99 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 257 ] 2 CPU Cooling : CPU Cooler for Pentium IV 478 pin for FSB800 CPU [ ¤ 42.89 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 599.99 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by TZamir,

בבאג ניתן לרכוש את המחשב acer Aspire R 14 תמורת 3500 ש"ח. http://us.acer.com/ac/en/US/content/series/aspirer14 רציתי לשמוע חוות דעת עליו. בעיקרון אני מחפש מחשב 14 אינץ' עם מסך איכותי וטוב שמשמש לתכנות (לכן חשובה לי איכות תמונה). i5 או i7, סרטים ואולי משחק פה משחק שם ברמה . התקציב נע באזור ה-3500.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. קניתי החודש מחשב גיימינג חדש. אשמח לקבל חוות דעת על הרכיבים שבחרתי וגם על המחיר ביחס לתמורה CPU Intel Core i7 860 Motherboard Gigabyte GA-H55M-USB3 (LGA 1156) Hard Drive Seagate 1TB SATA-II 32MB Memory GeIL 4GB (2x2GB) DDR3 1333MHz Graphic Card PowerColor Radeon HD 5850 1GB GDDR5 DVD-RW LG GH22NS50 x22 Case Antec Three Hundred (120mm Fan, 140mm Fan) Power Supply SeaSonic S12II Bronze 620W (120mm Fan) Monitor LG W2486L - 24" LED (1920x1080) Speakers Creative Inspire T3130 2.1 מחיר סופי: 6,830 ש"ח אז מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. צריך עזרה בבחירת מפרטים ל2 מחשבים שאני רוכש. אחד לשימוש ביתי, עבודה משרדית בעיקר, מיועד להורדת סרטים, צפייה בסרטים... המחשב אמור לכלול מסך ולעלות גג 4000 שקל. המחשב השני מיועד לתוכנות לעיצוב גרפי, סרטים, עריכת וידאו קלה, הורדות... צריך להיות שקט, שלא יתחמם וחזק בעבודה. לא צריך מסך למחשב הזה, הוא אמור לעלות בערך 4500 שקל. או בסה"כ 8500 לשני המחשבים. מה דעתכם על המפרטים? איפה אפשר לשפר או לשנות? תודה לכולם מחשב ראשון (החלש מבין השניים): מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤670 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-945PL-S3 ¤366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39255 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2…

דיונים חדשים בפורומים