ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט, הערות והצעות לשיפור אם יש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~ (עדיף לחרוג כמה שפחות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך לד 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק מדי פעם במשחקים המחשב הישן שלי כבר לא סוחב כל כך טוב 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימושי נוספים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד HP Pavilion ze2002EA מעבד: Intel Celeron M 350 1.3GHz 1MB cache מסך: 15.0 inch XGA ברזולוציה 1024x768 זיכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: 40GB כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, Wireless 802.11b/g גרפיקה: Video Intel® Extreme Graphics 2 Up to 64MB shared video memory 4x AGP Enhanced Video with 3D performance רמקולים: Sound 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Altec Lansing Stereo speakers יציאות:1 VGA port, 2 USB 2.0 ports מתח : Power 65W AC Power Adapter 6cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery משקל : 2.95 ק"ג בכמה אני יכול למכור אותו? בהתחשב שהמצב שלו חדש, אין סריטה אחת קטנה אפילו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי מעוניין לקנות מחשב אבל לא להשקיע הרבה והוא מצא תמפרט הזה - http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=645451 אני יודע שזה מפרט גנרי ביותר אבל הוא כולל הכל ואחי צריך רק גלישה\אופיס\וסרטונים ברשת מה אתם אומרים מפרט בסדר לצרכים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בשטח אני רוצה להשקיע עד 6000 שח אני עובד עם המון תוכנות פתוחות למסחר בבורסה אני צריך כרטיס ל4 מסכים אני גם רוצה לשחק לראות סרטים באיכות גבוהה אני צריך מיפרט ללא כל המיסביב תודה וזה דחוף כי המחשב שלי מת ואני צריך לעבוד (מסחר יומי) אך אני מחבר את ה ATI ל4 מסכים עם לכרטיס יש 2 יציאות?????
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא מסך שישמש בעיקר למשחקים. יש לי כבר מחשב(אני יודע שהוא דפוק לאללה): Intel P4 256k 1.5Ghz 64x2 Garibaldi 400FSB P4 AGPx4 ATX P4 12V\300w 256MB RDRAM 800MHZ Creative 128 SB PCI GeForce 2 MX 32MB CDR 52x Max 1.44MB Floppy DiskDrive HardDrive ATA100 IDE 7200 30GB Microsoft Internet Web 8 Smart Keys-Keyboard Wireless Optical Mouse אולי אני יכול להישאר עם כמה מהרכיבים שיש לי (כדי לחסוך כסף) מה אני צריך להוסיף, להוריד וכו'... אני מוכן להשקיע 4000 ש''ח (אם אפשר גם פחות, התקציב שלי הוא ממש נמוך) לא כולל המסך והכרטיס מסך(כי אני קונה כבר ATI Radeon 9500pro). אני בכלל לא מבין ברכיבים ובכל הדברים באלה אז תתחשבו בזה בבקשה. תודה מראש !! ;D…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מועלות כאן הצעות למפרט במחירים זהים, האם תמליצו על אותו מפרט? או שלפי מצב הרוח באותו רגע? אני שואל מכיוון שאם אני מנסה להקיש ממפרטים של אחרים בסכום הדומה לסכום שאני חושב להשקיע, ואני חושב שניתקלתי במספר וריאציות וזה מבלבל.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב שיתאים בעיקר למשחקים אבל גם לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, תכני HD וכמה שאפשר גם עריכת גרפית (לא חובה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battle filed, far cry וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell ultrasharp u2312hm (זה המסך שאני רוצה) -לאילו הגד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעזרה לעניין מפרט למחשב חדש. 1. תקציב מקסימלי - 7,000 ש"ח. סטיה מהתקציב פלוס/מינוס 10%. דגש על איכות רכיבים. לא מעונין ברכיבים שעשויים ליצור בעיית competability בעתיד. העדפה משמעותית למעבד Intel. 2. שימושים עיקריים: 70% עבודה ב- Office ואינטרנט, 30% צפיה בתכני HD ועיבוד תמונות, מעט משחקים - כרגע דברים ישנים כי המחשב הנוכחי ישן. דגש: חשובה מאוד יכולת התגובה המבירה השל מחשב בייחוד במצב שבו פתוחים מספר יישומים. הזמן יקר, לא מעונין ל"חכות" למחשב. 3. ציוד היקפי: נדרש מסך. התלבטות בין LG W2486L LED ובין Dell 2209WA LCD (איכות מול גודל מסך מול צריכת הספק מול רזולוציה טבעית מקסימלית) קורא/צורב DVD כונן קשיח - גודל של 500Gb או 1Tb, נטיה לכיוון ה- WD הירו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר שלי צריך נייד ללימודים, שלא יהיה כבד וגדול מדי, ושהסוללה שלו תספיק להרבה זמן. מעבר לזה אין ממש דרישות. שלא יהיה HP ושהאיכות בניה תהיה טובה. טנקס :-*
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערכתי את הבקשה, עם כל המידע הנחוץ: התקציב המקסימאלי 4000 ש"ח, אם אפשר לחסוך ולהגיע ל3000 ש"ח זה יעזור. עכ"פ לא ניתן לחרוג מ4000 ש"ח. המחשב מיועד לעריכת וידאו בתוכנות פרימייר ואפטר אפקט באופן תדיר, וקצת לעבודה עם פוטושופ. רזלוצית המסך לא ידועה לי אבל הכוונה למסך או בין 22 אינץ ל24 אינץ. אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב ברמה 5 שלא ירעיש מידי. לא מתוכנן oc. א"צ במערכת הפעלה. מתגורר באיזור המרכז ואבקש לקבל הצעה מחנות זולה באיזור. אין תכנון לשידרוג המחשב. צריך דיסק קשיח של 2TB תודה לכל העוזרים. זה מפרט שראיתי בזד מחשבים מה דעתכם עליו מארז-Coolermaster 350 USB 3.0+LED RED 120 ספק כוח-CoolerMaster 500W REAL+מאורר 12אינץ לוח אם-Intel B75M-D2V-Gigabyte…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני עובד בתחום העיצוב הגרפי כבר כמה שנים. כיום יש לי מחשב חזק בבית, אך הגיע הזמן להשתדרג אני עובד באופן קבוע עם תוכנת 3d Max , ועוד תוכנות עריכה ורנדור תמונות. אני מתכנן לבנות מחשב ב KSP , ( פרטים בקובץ המצורף - וגם בתמונה למטה ) - מה אומרים? האם לשדרג משהו? לשנות? חשוב לי שהרנדור של הסצנות, והעבודה עם התוכנות הכבדות יהיו מהירים אשמח לקבל כל עצה ולו הכי קטנה תודה רבה! ₪6,004 1 ₪6,004 42409 מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 39399 מאוורר ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Asus G75VX I7 3630q 8GB DDr3 1600 GeForce GTX670mx 3gb GDDR5 1Tb 5400 rpm+ 128 Samsung SSD 480 Pr אצלי כ8 חודשים אחריות עד אפריל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי כבר NVIDIA GTX260, קניתי גם Core I7...שניהם בבית מחכים לבית. התקציב הנוסף, ללא מסך כמובן, הוא כ4000 ש"ח. אשמח להצעות כאשר אני כן מייעד את המחשב גם לOC של עד 25% ולשימוש במולטימדיה ומשחקים כגון קרייסיס וכו'. אני מעדיף ככל האפשר גם מחשב שיהיה שקט יחסית... לוח ? (לקחת בחשבון אפשרות של SLI או לא ?) זכרון ? ספק ? (750 וואט אמור להספיק) דיסק קשיח ? מארז ? קירור למעבד ? (מה מתאים) מה עוד ? בכל אופן אין לי צורך ברמקולים מקלדת או עכבר...וכמו שרשמתי קודם, גם במסך. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקרון אני צריך מחשב גם לגיימינג וגם לילימודים ללימודים אני משתמש בתוכנה VirtulBox ומשחקים אני משחק cs go call of duty gta v battlefield אמרו לי שהמפרט הזה יספיק לי אבל אני מעדיף לשמוע עוד חוות דעת לפני שאני קונה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את המעבד שלי (TK55 = טיורון מסורס) למעבד מסדרת הTL מה ההבדל בין הTL לבין הMK\ML\TL? המחשב שלי מורכב תחת ערכת שבבים nForce 560 והמעבד בסוקט 638 והתמיכה במעבדים ממש לא ידועה לי :\ מה המקסימום שהוא יכול לקבל. אשמח לתשובה. TL-60 http://cgi.ebay.com/AMD-Turion-64-X2-Mobile-technology-TL-60-TMDTL60HAX5DC_W0QQitemZ280279541419QQcmdZViewItem?hash=item280279541419&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 TL-56 http://cgi.ebay.com/FB-AMD-Turion-64-X2-TL-56-1-8GHz-CPU-TMDTL56HAX5CT_W0QQitemZ350116546629QQcmdZViewItem?hash=item350116546629&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתלבטת האם לקנות את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15254 חשוב לי מאד אם המחשב מתחמם. מניסיון שיש לי עם סמסונגים, הם לא מתחממים יותר מדי. אבל מדובר במחשב דק ובמעבד שונה למיטב הבנתי. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר מעוניין במחשב נייד הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=900868 הוא קיבל כמה חוות דעת לגבי חיי הסוללה, חלק אמרו לו 3 שעות וחלק לכיוון ה-5-6 שעות. למה אפשר לצפות? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של ASUS הEE מהקטנים וכרגע מותקן עליו WIN XP HOME ואני לא אוהב אותו עכשיו יש לי על דיסק מקורי WIN XP SP3 וWIN 7 החדש השאלה שלי אם צריך גרסה מיוחדת לWIN כדאי שיעבוד על מחשב נייד או שהווינדואס עובד גם על ניידים וגם על רגילים? תודה רבה לעוזרים וזה ממש דחוף
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לדעתכם ישתלם לי לקנות את הToshiba Satellite U500-17E במבצע שיש עכשיו בבאג? לינק למפרטhttp://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8121&perur=2&t=1&c=339. אני מחפש מחשב שיתאים למשחקים אבל גם יהיה קל כדאי שאוכל להסתובב איתו (סטודנט), ובקשר לזמן סוללה בבאג רשום שעתים וחצי ,אולי זה זמן טוב כשהמחשב קצת במאמץ אבל לא במנוחה, אשמח לקבל תשובה מבעלי המחשב אם יש כאלה בפורום. (המבצע הוא לזמן מוגבל ואז בבקשה, זה שכול לחסוך לי המון (=
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בנית מחשב שנועד למשחקים כבדים ולצפייה בסרטים וכדומה רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט הבא : מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1560 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5KC ¤637 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤675 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C4DHX כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1585 כמות:1 http://skypc.co…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד את ה-WIND. אשמח אם תענו לי על השאלות מניסיון אישי וידע אני מתכוון לקנות את ה-WIND בגרסאת 6 תאי זיכרון, 2 גיגה זיכרון ו-160 גיגה הרדיסק. השימושים שלי: אינטרנט תוכנות קלות מאוד, כגון פלאשגט ו subtitle workshop מייקרוסופט אופיס (לא OPEN אופיס) אתקין וינדוס XP ולא ויסטה צפייה בסרטים צפייה בסירוטונים באיטרנט (כגון: יו-טיוב) השאלות שלי: האם קליטת ה-WIFI טובה? שמעתי היכן שהוא שיש בעיות איתה. האם תוכנות קלות כגון ה-SW תעבודנא כראוי? האם הנייד ינגן סרטים חלק? האם גם סרטי 720P) ?720P לא חובה!) האם הוא יריץ סרטוני אינטרנט באופן חלק? האם הוא יפעיל את המייקרוסופט אופיס באופן חלק? שאלות שלא קשורות לשימושים שלי עם המחשב: …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד חדש, כרטיס מסך nvidia מה שאני לא מבין זה אני רואה שמותקנים שלי 2 הכרטיסים אחד של המחשב עצמו של אינטל HD והשני של nvidia השאלה שלי היא איך אני יודע שדברים אצלי רצים מהכרטיס מסך של ניבידיה? ולא שהם רצים לי דרך הכרטיס מסך הבסיסי של המחשב כי שניהם מותקנים כמו שצריך ושניהם רשום שהכרטיס רץ כמו שצריך האם יש מקום שאני בוחר באיזה כרטיס מסך להשתמש? או שהמחשב יודע להשתמש בו לבד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים העונים על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קצת תכנות, צפיה בסרטים באיכות HD. * גודל המסך? לא משנה. * משקל רצוי? קל ככל שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם USB3 ו-HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש בלי? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, במידה וחוקי הפורום מאפשרים זאת, אשמח לקבל הצעות לחנויות (רשתות או פרטיות) בהן ניתן לרכוש את המחשב באזור המרכז. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש בשובי של 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי (אני רוצה כרטיס טלויזיה ויש לי שאלה האם זה כדי לעשות ?) המחשב יהיה בעיקר להורדות צפייה בסרטים וסדרות , משחקים וגלישה באינטרנט אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ואני רוצה מארז שטוח (האם זה כדי וכמה זה עולה ?) עכשיו בקשר ל-OC אני לא ממש יודע מזה - תסבירו לי מזה והאם צריך וכדי לעשות את זה אני רוצה שהיה שידרוג מפרט בעתיד זהו בעיקרון אני רוצה שהיה לי מחשב טוב מאוד מהיר וחזק אני שומר הרבה שירים ותמונות אז צריך שהיה זיכרון וטוב ואני רוצה שהאינטרט יעבוד מהר אם זה קשור אז אם תעשו לי מפרט לפי כל הצרכים זה היה טוב מאוד ותודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-