עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yoni_h,

דרוש מחשב מהיר, אמין, כונן SSD עם 256GB לפחות, עם 8GB זיכרון, עם ווינדוס 10 ו-3 שנים אחריות. חשבתי על HP 440 G3: https://www.pc365.co.il/product-7253-HP_ProBook_440_G3_P5R71EA_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 יש המלצה למשהו עדיף?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shimronfio,

intel p4 lga 775 socket 3.0ghz 1gb ram 160GB HDD Ati x550 Sapphire Gigabyte Motherboard 775 DVD Drive Forniter Case Nec Screen LCD 19' 1280*1024

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by goldzvi,

מעוניין במחשב נייד עם 3 שנות אחריות בסכום 3500- 4000 ש"ח .הוצע לי דגם הזה. מבקש חוות דעת עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by VeNoX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ya_pl,

שלום, אשמח לקבל הערכת שווי של המחשב הבא: Dell Latitude E6320 Intel Core i5-2520M 2.50GHz, 3MB Cache 8GB DDR3 1333Mhz 128GB SSD Samsung 830 series 13.3" High Definition מקורי Windows 7 Professional 64-Bit 8X DVD +/- RW Drive Intel WiFi Link 6205 סוללה 6 תאים. משקל ללא כונן דיסקים- 1.7 ק"ג. המחשב מגיע עם מגירת מתאם לכונן קשיח/ פלאש נוסף (e-bay) במקום הצורב הDVD. המחשב באחריות לעוד 35 חודשים באתר הלקוח. אין אף שריטה או משהו כזה, ולא הותקנו עליו תוכנות מעבר לאנטי וירוס. הוא פשוט כמו חדש. קיבלתי את המחשב הנ"ל, אך כבר יש לי אחר (דל לטיטיוד E6530). תודה.

6. Started by ruff stuff,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את סידרת dimention של דל? בעבר היה לחברת גלקסי אותם. אם מישהו יודע על אתרים שמוכרים אותם אני אשמח לדעת בתודה רפי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם! האם טמפרטורת עבודה של 45~ מעלות (כאשר המחשב גולש באינטרנט בלבד!) זה סביר עבור לנובו g550 עם מעבד T6500 C2D? מישהו יודע אולי מה היחס הנורמאלי בין הטמפרטורה של הסביבה לבין המחשב הנייד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מעבד: INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! מחיר: ₪966 לוח אם: ASROCK H61M/U3S3 מחיר: ₪396 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600MHz CL9[מחיר: ₪278 צורב DVD:LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי מחיר: ₪112 קרור למעבד: THERMALTAKE SILENT 775 : CL-P0092 מחיר: ₪116 דיסק קשיח: SEAGATE 1TB SATA3 מחיר: ₪652 מחיר סופי: ₪2520 למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית כפי שאתם רואים זהו מפרט לא גמור ואין עדיין ספק כח ומארז מלבד חוות דעת והערות, רציתי לשאול כמה שאלות: א. האם box חוסך את הצורך בקירור למעבד שב-tray צריך לקנות בנפרד כי נראה שהקירור יעלה לי יותר מההפרש ב.האם יש סיבה להוסיף עוד קצת בשביל 2500k בי…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by civic,

שלום. יש לי יציאת וידאו HDMI במחשב נייד שלי לLCD השאלה האם אני יכול לחבר את הממיר אל המחשב? אני רוצה לדעת כדי שאוכל ל להקליט במחשב.... תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. מיועד לעבודה משרדית, פחות למשחקים, כלומר שיריץ משחקים ישנים כמו HL2 ברמה סבירה, מסך שיהיה 14 אינג' כמו שנאמר עם מצלמה מובנית טובה תודהההה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, אני מחפש מפרט ע"פ הנתונים הבאים - 1. תקציב מקסימלי - 3000 ש"ח 2. שימושים צפויים - גלישה באינטרנט, אופיס, עבודה משרדית בעיקר, חשוב שיהיה הרבה זכרון (כונן של 1TB יספיק!). אין צורך בכרטיס מסך מטורף. 3. ציוד היקפי - מסך, מדפסת משולבת עם סורק. אין צורך במקלדת ועכבר. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - אין חשיבות, 1. 5. מערכת הפעלה - אין צורך. 6. אני מעדיף לקנות מKSP מכיוון והם קרובים אלי. אשמח אם תוכלו לבנות מפרט דרך האתר שלהם. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shabis,

קניתי מחשב נייד קטן יד שנייה LG X140 עם מערכת הפעלה WIN 7 STARTER המחשב איטי להחריד בגלישה וגם בתוכנות אחרות (כנראה וירוס) החלטתי לשים לו WIN XP תוכנת ההתקנה מודיעה לי שאין דיסק קשיח במערכת לפי נתוני היצרן יש לי 250G דיסק קשיח אשמח לעצה ולעזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני קונה נייד בעל הרכיבים האלו ואני רוצה לדעת מתי אוכל בערך לקבל תמיכה בארץ עבורם במידה ויתקלקלו .

14. Started by rafip77,

שלום, אני לא מבין גדול בניידים, אבל אשמח לראות משהו בדומה למה שעשיתם עם מדור "מפרטים מומלצים" בעבור ניידים. (ממש מדור נפלא :) ) זאת תהיה עבודה ברוכה מצידכם ואני מאמין שהיא תעזור ממש המון. ואפילו זה יחסוך לכם כאן הרבה שאלות מיותרות וחוזרות על עצמן... יש לכם יכולת להכין רשימה כזאת? אפילו רשימה מצומצמת של מומלצים, תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by e1r2e3z,

. אני מאוד מעדיף מעבד אינטל,מי שמעדיף מעבד AMD שיסביר לי למה. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים HD אינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?נראה לי 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?PES 2010 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני גבוה 3. האם יש צורך ב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום חבר'ה ברשותי מחשב AMD ATHLON XP 1800 שעבר זמנו כבר אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשר לא יכלול את החלקים הבאים CD Rom, צורב DVD, כרטיס מסך Ge Force 6600 GT 128mb AGP לא PCI EXPRESS, מסך, רמקולים. עכשיו אני מעוניין שתרכיבו לי מחשב אשר יכלול: הארד דיסק - 200 גיגה, sata או sata 2 מעבד - AMD 64 3000 venice socket 939 לוח אם - שיתמוך ב- AGP מכיוון שכרטיס המסך שלי הוא בחיבור AGP ואני לא מתכוון להחליף אותו. ו- socket 939 זכרונות - מינימום 1 גיגה מארז - אני מעוניין במארז קרימנלי שיקרר ולא יהיה מחסן אבק וכמובן שיהיה אחד היפים ספק - Enermax 420W עם התקן ATx 2 עכבר ומקלדת - לוגיטק רצוי ואלחוטי לא כל כך. עכשיו המחיר שאני מוכן להשקיע זה 4 אלף אז תפציצו תודה מראש רועי..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by גל עודני,

היי אני רוצה לקנות מחשב ואני קונה את הRTX 3060 ASUS GEFORCE OVERCLOCK ואני יודע שכשעושים OVERCLOCKING בצורה ידנית זה יכול להרוס את הRAM ואת הלוח אם ושוחק את הכרטיס מסך ועוד כל מיני רכיבים במחשב. כשלכרטיס מסך יש OVERCLOCK מהמפעל זאת אומרת שלא הפעילו את זה באופן ידני אלה ככה הוא בנוי ובא מהמפעל, הOVERCLOCKING לא הורס את המחשב נכון? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, היני עומד בפני רכישת לפטופ חדש ובחיפושיי מצאתי את הלפטופ הבא: http://www.orange.co.il/res/YKM/programs/laptop/dv3-2090ej_ds_israel.pdf התכונות לפיהן חיפשתי היו: קל משקל (עד 2.4KG), מעבד כפול ליבה, מינימום 24 תשלומים. המחיר הינו 169 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים, כאשר חבילת האינטרנט ניתנת למשך 18 חודשים יחד עם תשלום חודשי קבוע של 2 ש"ח (אותו אני מקווה לבטל מכיוון שאני לקוח אורנג'). השאלה שלי בעצם, אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה או התוכנית Orange Mobile Broadband והאם היא משתלמת... המטרה העיקרית למענה הלפטופ נקנה היא עבודה משרדית אינטנסיבית בתחום תקשורת נתונים לכן חשוב לי שיהיה אמין מאוד וחזק מספיק בשביל הרצת יישומים רבים במקביל. אשמח לעצות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הקרובה. התקציב שלי הוא כאמור 4-5K כולל מסך וציוד הקפי. המחשב מיועד לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. עיצוב לא חשוב, ושיהיה יחסית שקט (לא קריטי). אשמח גם לקבל הצעות עם התאמה לחנות שבה אוכל להזמין מחשב זה. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כבר קיימים מארז ENERMAX CHAKRA ספקי כוח HEC ZEPHYR 650 כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 6850 1G GDDR5 מסךASUS VW246H במפרט זכרון מעבד לוח עם ארדיסק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by skyline,

רוצה הצעות למחשב למחשב ב- 4,000 ש"ח. יש אפשרות לחרוג ב-200 ש"ח...לא כדאי. המחשב מיועד למשחקים כבדים. המחשב לא כולל ציוד היקפי. על המחשב לכלול גם מארז וספק. [כ.קול לא צריך רק אם הוא מובנה על הלוח אם] יש העדפה ל- 6600GT הגרסה המומהרת של Leadtekk . על המחשב לכלול פד לעכבר , את הפד הבא: SteelPad QCK Plus המחשב חייב לכלול הרכבה במעבדה. אמצעי תשלום: מזומן. זהו נראה לי תודה מראש , אביאל.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SHIPIDYdoo,

חיפשתי ממחשב בתקציב עד 2000 ש"ח מקסימום מסך 15.6" שיתאים לצרכים בסיסיים (אינטרנט, מוזיקה, סרטים DVDRIP, ומשחקים בסיסיים מאוד כמו קונטר לדוגמה) מחר זה סופי אני קונה מחשב נייד חדש זה הנייד הכי טוב שהצלחתי למצוא בטווח של עד 2000 ש"ח http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7020 הוא יתאים לצרכים שלי נכון? אם למישהו יש המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח מקסימום בלי חריגה שלדעתו זה מחשב יותר טוב ממה שהבאתי אני אשמח אם לא יהיו תגובות כניראה זה מה שאני אקנה מחר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב נייד HP 1410EJ עכשיו חיברתי את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI, יש תמונה אבל אין קול.. למה אין קול ומה אני צריך לעשות כדי שיהיה קול..? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי לכולם, אני מכין הפתעה לאשתי היקרה ורוצה לקנות לה מחשב נייח ליום ההולדת, מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח רק אם זה ישפר את איכות הסחורה. כלומר, להגדיל את כמות הזיכרון זה לא נחשב. לקחת חברה יותר איכותית עבור קניית זיכרון, זה כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט, מוסיקה, צפייה בסרטים/סדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין מלבד מה שרשום בסעיף הקודם. מערכת הפעלה תירכש …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים