עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מטרות המחשב? מדיה סנטר ונסיעות * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? אופייני ל-13.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר זמן סוללה. סוללת 6-9 תאים. עדיף 9. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, חובה 3 יציאות USB לפחות, רצוי יותר. קורא כרטיסים. * בלוטות? רצוי - מאוד רצוי גם wimax - מעבד: i5 * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום. רצוי 500GB לפחות. - זיכרון: 4GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות שנתיים לפחות. לא יודע לגבי בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם טושיבה. - מערכת הפעלה: windows 7. אם אפשרי אז 64bit. - כרטיס מסך נפרד ולא מובנה שיריץ HD בצורה טובה דרך חיבור HDMI לטלוויזיה. שמעתי משהו על איזשהו …

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  2. אהלן לכולם, רציתי לבקש קצת עזרה ממי שבאמת יודע. אז ככה יש לי מחשב כבר 7 שנים(P-2 300)כן כן אני יודע ישן,מצחיק וכו'. :-\ שממנו הייתי רוצה להשאיר את ה: -דיסק קשיח:WD 80GB ATA 8MB CACHE -CDROM רגיל LG *52 -צורב ASUS 52*32*52 -כונן 1.44 -מקלדת+עכבר -מסך PROVIEW 17 FLAT -רמקולים עכשיו ב 3000-3500 ש"ח אני רוצה לקנות מעבד,לוח,זכרון,כרטיס מסך,מארז(חובה אני חושב). עכשיו העניין הוא שאני דיברתי עם אנשים שיש להם עניין בנושא וכולם אומרים לי תראה עוד כשנתיים הכל כבר יעבוד על ה-64 BIT כולל אפליקציות ומשחקים וכו' ו WINDOWS LONG HORN שיהיה עוד שנה וחצי. לכן אומרים לי קנה מעבד עם השקעה לעתיד:AMD 64 ATHLON או חקה למעבדים של INTEL של 64BIT אבל לא יודע למה,כולם עדיין לא לגמר…

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by orel80,

המפרט: מארז Thermaltake Core V31 ספק כוח Seasonic 750W +80gold קירור נוזלי Thermaltake perforner 3.0 זכרון 8GB Kingston דיסק SSD 240GB Corsair כרטיס מסך Gigabyte GTX 980 Windforce מעבד I5 4440 3.1ghz לוח ציפסט h81 תאורת לד לבן של 4 מאווררי Corsair המחשב יד 2 המעבד אצלו 3 שנים והלוח גם. זכרונות ושאר החלקים שנתיים +/- המחיר 2900 . השאלה שלי אם המחיר שווה בשבילי הדרישות שלי מהמחשב זה לשחק GTA V BF1 וכו' מסך FHD הגדרות גבוהות אם אפשר גם להעריך כמה מערכת כזאת חדשה עולה לדעת כמה חסכתי

4. Started by levelone,

אהלן, אני צריך לקנות מחשב נייח חדש לעסק (נגריה). מלבד אופיס ואינטרנט ושאר דברים בסיסיים השימוש העיקרי של המחשב יהיה לשתי תוכנות: autocad - שרטוטים ב2d dilix - עיקר השימוש. תוכנה להכנת מודלים של ריהוט ואדרכילות פנים שבסופו של דבר עושה רנדרינג למודלים ומוציאה תמונות באיכות גבוהה. התוכנה מנצלת ריבוי ליבות לוגיות ולכן בחרתי בryzen 1700 בנוסף לכרטיס מסך gtx 1060 3gb בגלל יחס עלות/תועלת. המפרט מtms, אני מעוניין בחוות דעת שניה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1639 לוח אם: Gigabyte AB350-Gaming 3 / AM4 כמות: 1 - מחיר: ₪617 …

5. Started by asaf660,

אהלן לכולם (: לאחר שנים מספר שלא השקעתי במחשב, הגיע הזמן להתחיל מאפס, וכמו שצריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (החדשים שיוצאים), תכנות, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed Unity, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרו…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  6. היי, אני מחפש מחשב נייד אמין בעל צג של 17 אינץ'. אני צדריך שיהיה גם עם נפח זכרון פנימי של 2 ג"ב. כרטיס מסך חזק מובנה מיותר לי לחלוטין. המחשב הוא לתכנות ושימוש שוטף נטו. ראיתי ניידים של טושיבה שעומדים בקריטריונים אבל אין לי מושג עד כמה הם אמינים יש למישהו המלצות, כמו שציינתי אין שאלת תקציב.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  7. המחשב מיועד למשחקים כבדים(BF4 בעיקר),על מסך של 22 אינצ,אני לא מעוניין לעשות OC,איך המפרט? Intel Quad Core i5 4440 3.1Ghz S1150 Gigabyte G1.Sniper B5 S1150 8GB Crucial DDR3 1600Mhz Sapphire R9 290 TRI-X 4G DDR5 SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III Seagate 2T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty NZXT Phantom 410 White FSP Raider 750W Scythe Katana 3

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  8. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, וצפייה בסרטים. (לא HD). אשמח לקבל חוות דעת על INTEL ATOM, האם הוא מתאים לשימוש שלי. מישהו יכול להסביר לה למה הוא כ"כ זול !? אני עוד אחשוב שסלרון יותר טוב ממנו.. עוד משהו - האם אני יכול למצוא מחשבים עם המעב"ד הנ"ל אבל מסך יותר גדול מ10 אינץ'...?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by The_Settler,

ערב טוב נסדק לי המסך של המשב הנייד דל 15 אינץ. הלכתי למעבדה והציאו לי החלפה ב700 שח. אשמח לדעת האם זה מחיר הגון, או במידה ויש מקום שיציע מחיר הגון יותר באזור ראשון. תודה

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by liordavid,

מחפש מחשב ליישומי אופיס אינטרנט וסרטים (אפשר בתקציב הזה להכניס גם סרטי HD?) ראיתי את DELL INSPIRON 1525 ?

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  11. שלום הרכיבו לי את המפרט הזה בפורום מתחרה ורציתי לשאול איך הוא והאם הו משתלם לי *המפרט הוא למטרות גיימינג כבד *תקציב מקסימלי 5000 שח המפרט: מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪619 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪236 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪590 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב …

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by nisim cohen,

שלום לכם, קניתי לא מזמן מחשב נייד יד שניה ואני מרוצה ממנו והכל. לאחרונה חשתי באיטיות מועטה כשאני עובד עם מספר תוכנות וחשבתי להרחיב לו את הזכרון. המחשב הינו hp zt3000 עם מעבד סנטרינו 1.4 ו256 מגה זכרון. בקצת שאני מבין בחומרת ניידים ניסיתי להתעסק איתו ולזהות איזה בדיוק זכרון אני צריך וכמה חריצים יש בלוח וקצת הסתבכתי... הרצתי את התוכנה everest והנה הפרטים שכתוב לי שם: module size: 256MB (2 rows, 4 banks) memory type: DDR SDRAM memory speed: PC2700 (166 MHz) תזמון cl2.5 בתדר 166. בעצם ממה שכתוב פה, מה הזכרון שאני אמור לחפש? זה לא ddr333? (זה מה שחשבתי בהתחלה, אבל כתוב פה תדר 166 מגה הרץ) ובנוסף, ניסיתי לפתוח את המחשב מאחורה, איפה שכתוב ram, בשביל להסתכל על הכרטיס זכרון. להפתע…

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by Psychedelic,

שלום, אני מחפש מפרט למשחקים וOC עד4500 ללא מסך, ללא צורב DVD ,מקלדת ועכבר. תודה.

15. Started by madix,

אני עומד לקנות מחשב חדש. שימושים לגרפיקה (עריכת וידאו ופוטושופ) ולמשחקים. התכנון לכרטיס מסך הוא Nvidia GTX 970. האם כדאי לבסס מפרט על מעבד skylake, או שללכת על דורות ישנים יותר? התקציב יהיה בסביבות 5-6k לא כולל ציוד הקפי.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  16. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב בשווי 4500 ש"ח רק בשביל משחקי מחשב, כולל מקלדת ועכבר (המסך לא חייב בהכרח להיות שטוח, המחשב צריך להיות בעל כרטיס מסך מצויין להרצת משחקים "כבדים" וכמובן בעל הרבה זיכרון). תודה מראש לכל מי שעוזר. Darkemor

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by most,

שלום, המפרט לצרכי אינטרנט בלבד לא משחקים ולא עיבוד גרפי כותרת בבניית מחשב מחשב מבוסס מעבד AMD מקט שם מוצר מחיר כמות AMD1186 מעבד AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 Box 233 1 38470 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 331 1 800AAJS כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB 231 1 TMOS1GBDDR2-667 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 143 1 GSA-H62N צורב LG GSA-H62N X18 DVD 174 1 6A19-2F מארז כולל ספק HEC 6A19-2F 300W 326 1 10 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 79 1 סה"כ 1517 ¤ איך הלוח? האם עדיף ASUS M2A-VM עם X1250 על ה X1200 שעל ה ג'יגהבייט?? יש רעיון למארז+ספק יותר זולים? תודה עוזרים

• 17 תגובות
    • 980 צפיות
  18. המחשב הראשון הוא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14995 והשני הוא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  19. Started by Pavius,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 514.99 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 בכוונתי לקנות מחשב שיגשר בין המחשב הקיים (800 עם GF2) למחשב החדש אותו אקנה אחרי ששני הדורות הבאים של מעבדים וכרטיסי מסך יוטמעו בשוק (משהו כמו חצי שנה עד שנה). את המחשב הזה אמסור לאחי הרש. אין בכוונתי לעשות לו overclocking, מודינג או שום דבר כזה…

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  20. http://ksp.co.il/?uin=17216יש אותו עכשיו ב ksp במחיר של 3k, האם החברה אמינה ואפשרי לקנות מחשב זה?. תודה !

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  21. שלום יש לי כרטיס מסך GIGABYTE RTX 4080 SUPER והבנתי שצריכים לשדרג את כל המחשב בשביל להתקין אותו. רציתי לבקש המלצות על מפרט. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  23. שלום, לאחרונה המחשב הנייח שלי שבק חיים ועל כן החלטתי להשתמש בהזדמנות זו ולהתחדש. השימוש העיקרי הוא גיימינג אך אני עוסק גם בעריכת סרטונים בצורה חובבנית ומעוניין לנסות את ידי באנימציה תלת-מימדית. האידיאל הוא מעין מחשב "jack of all trades" שיוכל להתמודד בצורה טובה עם כל מה שאזרוק לו וישמש כתחנת עבודה חזקה ואמינה לשנים הבאות. אינני זקוק לפתרונות אחסון ואינני זקוק לכרטיס מסך בזה הרגע. יש בידי GTX 1080 שהולך לשמש אותי עד ליציאת ה- RTX החדשים, אז התכנון הוא לקנות את ה- 3080. הכנסתי את ה- 2080S כפלייסהולדר. להלן המפרט, אשמח לקבל את חוות דעתם. הצעות לייעול יתקבלו בברכה, תודה. מעבדים AMD Ryzen 7 3800X AM4 Bo…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  24. לפורום שלום, אני מחפש מחשב HTPC מיני קטנטן ויפה, הכי חשוב שיהיה שקט מאוד. ויעבוד חלק. לוח אם כולל הכל - כרטיס מסך, רשת, אודיו. כל החיבורים ישמש בעיקר פנסיונר לצרכי גלישה באינטרנט, מוסיקה, מיילים ואופיס. לא צריך יכולות מולטימדיה והרצת משחקים חריגות. פה ושם סרט, משחקים בכלל לא. מחפש מפרט מלא כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים, אם אפשר להפנות לחנות ספציפית ודגם. תקציב ללא מסך 1500-2000 ש"ח. ירון

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  25. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות

• 8 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.