עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב ענתיקה אני שוקל להחליף למשהו יותר רציני למרות שאני מסתדר איתו די טוב המשחקים עובדים לי חלק... CPU: Intel Pentium 4A 2.66Ghz 512Kb Cache Motherboard: ECS P4VXAD HD: Seagate 80GB ATA100 7200RPM Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR + TV + DVI Memory: 256MB DDR PC2100 Kingston, 256MB DDR PC2100 (Noname) Monitor: Proview 986 19" Speakers: A4Tech 2+1 מה הייתם ממליצים ? להשאיר אותו ולקנות חדש עוד כמה חודשים או להחליף מעכשיו ? אגב - המארז עושה לי רעש של טרקטור כשאני מדליק אותו בא לי לדפוק בו פטיש כל הבית קם מהרעש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eldad25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב יותר למחשקים כמו (Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רב הזמן זה גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 טלויזיה 31 טושיבה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות גבוהות אבל אפשר לחרוג לבנוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי‬‎ לא ‎‫4. האם …

3. Started by netanel018,

אהלן. אני צריך עזרה בבניית מחשב למשחקים סרטים ואינטרנט התקציב שלי הוא 3500 ש"ח עם חריגה עד 4000- במזומן! אין לי צורך במסך וברמקולים. רק מקלדת ועכבר רגילים, העדפה לרכיבים של אינטל ודיסק קשיח גדול (500 לפחות) העיצוב לא חשוב לי במיוחד אבל אני מעדיף מחשב שקט. זה לא השיקלול העיקרי בקנייה אבל זה די חשוב בכל מקרה שמתי לב שכמעט כולם ממליצים כאן על מעבדים מסידרת E. האם לא עדיף להשקיע קצת על מעבדים מסדרת Q? האם ההבדל במחיר כזה גדול? כי ככל הידוע לי סדרת Q היא יותר מתקדמת מסדרת E הדבר החשוב לי ביותר במחשב זה היכולת שלו להריץ משחקים וגם הכבדים ביותר ברזולוציה גבוהה. ועוד יותר חשוב- מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים גם בעוד שנה-שנתיים לפחות תודה רבה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי במפרט למחשב שהדגש יהיה על שקט. בנוסף ישנה בעיה של קירור מכיוון שהמחשב ימצא במקום שלא מאפשר מעבר חום וזרימת אוויר טובה (רק מלפנים ומאחורה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 (מקסימום 5000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים כולל HD, וידאו צ'ט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק "קזואל" גיימינג (אנגרי בירדס וכד') -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by hedva,

את הרושם על החנות אני יודע המחשב ללא OC וללא משחקים מעבד אינטל E6750 1333FSB C2D לוח ג'יגהבייט GAG33MDS2R דיסק קשיח SATA2 16MB 320G WD זכרון PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ צורב H55N LG DVDX20 DL שחור מארז COMPUCASE לשרת 6919 שחור ספק כח LED 12CMF500W REAL EZCOOL מסך 3000:1 19'2MS DVI L1970HR LG סה"כ לתשלום : 4580 ש"ח אפשר להוסיף עוד 1000 ש"ח למסך איכותי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לאחותי יש עוד מעט בת מצווה והיא רוצה מחשב חדש שיריץ לה משחקים ברמה של sims 2 +- + הרבה תוכנות כמו איסיקיו מסנגר skype ומלא כאלה בלי האטה במהירות המחשב המחשב צריך לכלול 80 גיגה מנימום +1 גיגה ראם מנימום+מסך lcd ואם יש מקום מעבד כפול ליבה נ.ב אין צורך במארז יפה או משהו כזה עריכה: צרין צורב דיוידי..שחכתי... וצריך שהמחשב יחזיק משהו כמו שלוש שנים+תמיכה בויסטה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gshhar,

ברשותי מעבד P-4 2.4GHz 478 Tray + Fan 512K 533 דיסק קשיח Maxtor 60 GB 7200 זיכרון DDR 256MB 333 Samsung Original FLOPPY 1.44,LG X 52 את כל אלה קניתי ב-2500 ש"ח. אני מעוניין בלוח אם ובכרטיס מסך,מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שיתאים לפריטים הנ"ל?משהו טוב אבל לא ממש יקר ובכרטיס מסך טוב ושוב פעם לא במחיר מפוצץ(אגב למה נחוץ כרטיס מסך בכלל כי אני די חדש בתחום?),ואגב איך המחשב הזה הולך להיות? בתודה מראש גל.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by dlogan,

אין צורך במסך/ציוד הקפי התקציב הוא 3.5K עם אופציה לחריגה של 500 המחשב צריך להיות חזק, אני מתכנת הרבה ואני אוהב לעבוד מהיר אין צורך בכרטיס מסך מרשים אבל אחד שיצליח להריץ דברים יש לי מסך 24 אינץ אז כמובן משהו שיתאים אין צורך ב OC אהה ויש לי אהבה לאינטל אז רצוי אינטל תכלס זה מחשב של All Around

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by avilanthe1,

שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * משקל רצוי? 2.5 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעדיף עם VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB HDD * כונן אופטי? עדיף בלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אך לא חייב אם המחיר נמוך יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בימים האחרונים אני קורא הרבה פה בפורום ובפורומים אחרים על מחשבים ניידים שונים. הגעתי לכמה מחשבים שביניהם אני מתלבט. 1. Dell Vostro 3560 VM-RD33-6445 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12371 2. Samsung NP370R5E-S01IL http://www.naya…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

אני מעוניין בנייד UltraPortable עד סכום של 3K הוא חייב לכלול את הפרמטרים הבאים : 1. מסך מט בגודל 11.6" 2. חיבור HDMI 3. איכות הרכבה. שמתי עין על Lenovo ThinkPad X120e/121e יצא לי לראות אותם בחנות ומאוד התרשמתי מהם אך לא יכלתי לאמוד את הביצועים. ה-HDD יוחלף ב-SSD או ב-Momentos xt (כונן הייברדי)

11. הוא לאחים שלי... משהו במחיר 5000 +\-, איני יודע ממש את המחירים של השוק עכשיו.. כולל מסך. בלי OC... תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by aviv32121,

אני צריך לדעת כמה שווה מחשב בעל המפרט הבא : מעבד : intel core 2 duo e7400 כרטיס מסך : nvidia geforce 9500 gt לוח אם :gigabyte g31m-s2c ספק כוח : mustiff 550w דיסק קשיח : 320 gb

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני צריך מפרט לגיימינג עד 4500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד הגדרות כמה שיותר גבוהות מסך 22 אינץ'+(אולי נשתדרג בעתיד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. תקציב עד 3500, לנסות לחסוך ולא לחרוג השימושים הינם גרפיקה, השימוש הינו תדיר (סטודנטית שנה ג לתקשורת חזותית בבצלאל) אין צורך במשחקים. התוכנות: photoshop after effects 3d max and maya (3d) premiere illustrator indesign אין צורך במסך, המסך הקיים הינו ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במפרט שקט ואין צורך ב-OC מערכת הפעלה, WIN7 64BIT אלא אם יש המלצות אחרות. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ברכישה ויש צורך בהרכבה בחנות, רכישה באיזור ירושלים תמיכה בהתקנים? לשיקולכם , האם כדאי לשקול מערך REID? לא חושב שיש צורך בשדרוגים עתידיים למעט אולי הוספת זיכרון בעתיד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Aviv943,

איך הנייד הזה של אסוס? Asus UL31F או בכלל הנייד HP G62-460SJ אני טס היום ואלו שתי הניידים היחידים בתקציב שלי. מה עדיף מהם ואם הם בכלל משתלמים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום לכל המשתמשים היקרים, בבקשה לפני שאני מתחיל אבקש שלא תגיבו בצורה כמו "בזבוז כסף רציני" וכל החרטה הזה. רק לדרג לפי את הסדר איזה מפרט הכי שווה. איזה מבין 3 המפרטים הכי עדיף? *צבע כחול מראה על השינויים בין המפרט הראשון לאחרים. מפרט מספר 1: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 גוף קירור למעבד: Zalman CNPS9700 משחה טרמית: Arctic Silver 5 3.5g לוח אם: Asus P5N32-E SLi דיסקים קשיחים: 2 פעמים Western Digital Raptor 36GB 10,000RPM במערך RAID 0 שיפעל כדיסק קשיח למערכת ההפעלה דיסקים קשיחים: Seagate 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms שישמש בתור דיסק קשיח למידע. כרטיס גרפי: EVGA 8800GTS מארז: Stacker 831 ספק כוח: Corsiar HZ 620W זיכרונות: 2048MB Corsair 800MHz CL4 Kit XMS מפרט מספר 2: מעבד: Inte…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by alergic,

2 שאלות בנוגע למפרט: 1- האם כל החלקים יעבדו היטב? 2- האם זה המחשב הכי חזק למשתמש הביתי? Intel Core 2 Extreme Processor QX9775 3.2GHZ 1600MHZ BOX, יחידות 1 ¤7850 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3178 ZALMAN CNPS9700 NT, יחידות 1 ¤370 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=882 GIGABYTE GA-EX58-EXTREME INTEL X58, יחידות 1 ¤1880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4329 CORSAIR DDR3 DHX 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1600MHZ CL7 , יחידות 1 ¤3580 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1485 WD 300GB 10000RPM VelociRaptor SATA2 16MB, יחידות 2 ¤3300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3361 PLEXTOR DVDRW PX-820A/SW BLACK 20X DUA…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by GILGILGIL,

שלום חברים, אני מחפש מעבד שיהיה מהיר ומבוסס על INTEL ו-NVIDIA. התקציב הוא עד 1,800 ש"ח אבל אם אפשר בפחות אז מה טוב. הצרכים שלי הם יחסית בסיסיים - בעיקר אינטרנט (המון יוטיוב), אופיס, סרטים ומשחקים ברמה של בליזארד ויוביסופט (אני ממש לא גיימר אבל לא רוצה שימנע ממני להריץ משחקים). מארז - לא אכפת לי אם יהיה גנרי, כרטיס מסך - משהו איכותי של NVIDIA, לוח אם - סטנדרטי פלוס כי לא מתכנן שדרוגים (רוצה שיחזיק לכמה שנים), ספק כח - משהו אמין, נפח - לא יותר מחצי טרה ווסטרן דיגיטל, צורב סטנדרטי, זיכרון פנימי - יש לתת דגש על 2 כרטיסים מסוג טוב (קינגסטון למשל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by aviv8889,

אני מחפש לפטופ שישמש אותי בעיקר ללימודים, שימוש באופיס וכדומה, צפיה בסרטים ופשוט שימוש יום יומי. אני לא מבין יותר מידי ולכן אני מבקש את עזרתכם. תקציב: עד 2000 ש"ח, עדיף כמה שפחות(כי גם ככה מתוכנן בעתיד לקנות נייח רציני לעריכת סרטים). חשוב: HDMI, סוללה חזקה, צורב. לא חשוב : לא צריך הרבה זיכרון למחשב, כי קניתי כונן נייד של 2 טרה. יש לכם המלצות לניידים ואיפה כדאי לרכוש? - - - תגובה אוחדה: - - - ראיתי בדיונים אחרים שמתבקש לענות על שאלון בחוקי הפורום, כשאני לוחץ על חוקי הפורום, מופיע לי התקנון(שקראתי), אבל אני לא מוצא את השאלון. אם יש צורך, תגידו לי כיצדאני אמור לפרסם את ההודעה שלי ואשנה אותה בהתאם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by or150,

הי, קניתי בבלאק פריידי כ. מסך חדש וגיליתי שלספק הנוכחי שלי אין חיבור PCIE של 8 פינים, אלא רק 2 של 6. הספק הוא HX620, שנקנה לפני כ-7-8 שנים. בפועל יש לו מסילת 12V אחת של 48A, אז חשבתי לקנות מתאם של 6 פינים ל8 פינים, אבל נראה שמפחדים מהמתאמים האלה נורא ולא הצלחתי למצוא מתאם כזה בשום חנות אינטרנטית בארץ. העובדה שלא מצאתי מחבר כזה באתרים והתגובות של "תראה, זה עובד, אבל לפעמים הכבלים האלה מתחממים יותר מידי ונמסים", גרמו לי לחשוב שאולי כדאי להביא ספק חדש וזהו (עוד הוצאה ). הרכיבים העיקריים במפרט הם: i7-8700k GTX 1080 SSD + 2HDDs מאוורר 230mm + 3x120mm ממה שראיתי במפרטים שפורסמו פה יש את ה TX650m, הRM5…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ועקב המבחר הרב בשוק הנני מבולבל. השימושים שלי הם לצרכי הידור ותכנות קוד (אני סטודנט למדעי המחשב) בגלל זה אינני מחפש מסך קטן אלה 15.6 אינץ'. בנוסף אני רוצה שזמן העבודה יהיה יחסית ערוך ומעבד די חזק כדי שיקמפל לי דברים במהירות. חשבתי אולי על הdell studio 1558 core i7 שיש לו נתונים די טובים וגם כטיס מסך נחמד (שגם את זה אני רוצה). אשמח לקבל המלצות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מצאתי כמה דברים שמתאימים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=10536%2C10844%2C11607% אבל אני כנראה לא מספיק מבין... * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית -דו מימדית, סרטים.. המחשב לא צריך להיות משהו מטורף. אלא שאפשר לערוך בו פוטושופ ועריכת וידאו בפרימייר פרו. * גודל המסך? 15.6 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, לא קריטי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שיהיה מתאים לעבודה עם תוכנות עריכה. משהו לא מטורף לגמריי. מאיץ גרפי AMD Radeon HD 8730M 2GB או מאיץ גרפי Nvidia GeForce GT 635M ? וזכרון זה קריטי 8GB או אפשר גם 4?

23. שלום חבר'ה מה תגידו על המפרט הבא? צריך חוות דעת ועצות בקשר למפרט... וכמה שאלות: 1} האם כל החלקים מתאימים אחד לשני? 2} האם ניתן להשיג חומרה טובה יותר במחיר הזה? ואם כן אז מהי? 3} האם כרטיס המסך הזה ששוה את ערכו? ואם לא אז מה עדיף במקומו? 4} האם צריך קירור נוסף? למעבד או אולי לכרטיס מסך? זה המפרט: מחיר כמות דגם חומרה חנות 855 1 Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , מעבד מפנדה 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 599 1 LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty לוח אם מפנדה 250 2 PQI 533MHZ 512MB DDR2 זיכרון …

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לאחרונה אני עוסק בסקר שוק לגביי מחשב נייד קל משקל במחיר סביר. לשמחתי מצאתי מחשב מסוג LG LM40 ששוקל 2.2 ק"ג ונותן תמורה די טובה למחיר (אם למישהו יש השגות, מוזמן להגיב..). אולם, יש מספר פערים בין המחשב שנמכר אצלנו, בישראל, לבין מפרט המחשב כפי שמתואר באתר האינטרנט של חברת LG. לדוגמה: במפרט בוואלה שופס כתוב שלמחשב - כרטיס מסך ATI 9200 ואילו באתר של LG כתוב ATI 9700 או שכתוב בוואלה שלמחשב יש תמיכה אלחוטית בפרוטוקול B בלבד ואילו באתר של LG כתוב שתומך ב-B ו-G. עכשיו, שאלתי היא: האם יכול להיות שה"ישראליות" עבדה פה שעות נוספות והמחשב עבר המנחת צפיות בכדי שיוכל להיות זול יותר? האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד שאלה שחשובה לי, מה ההבדלים והאם כדאי לשדרג לדגם LM50 (רק ב-+260 ש"ח)…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. צריך מפרט לגלישה ולתוכנה הבאה: http://www.rivhit.co.il/program.html (מחשב די פשוט, שום דבר מעבר). העדפה למעבדי INTEL (מרוב כל המעבדים אין לי מושג מה עדיף) חייב שהיה ווינדוס 7 חוקי + כרטיס רשת חזק (צריך לקלוט ממרחק של 30 מטר דרך קיר). כול השאר נתון לשיקולכם, המחשב צריך להחזיק 3 שנים+ , הוא ישב במחסן (די חם בפנים 30+ מעלות ביום כמו היום). אם יש המלצות למקום שממנו כדאי לרכוש זה היה מצויין (אני צריך הספקה מיידית). תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים