עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש המלצה למחשב ללא ציוד הקפי עד 3000 שקל... המחשב מיועד לגיימינג... וכמובן שיתן את המקסימום ביצועים למחיר... תודה

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by purple-hey,

שלום, דקה מזמנכם בבקשה. התחלתי לחפש נייד. אך לצערי הנסיון שלי עם ניידים מועט מאוד. זקוק להמלצות לגבי דגמי הרכיבים המומלצים לניידים. נתקלתי בזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G2 מה אומרים? מה המהירות מטמון של המעבדים? מי מכיר את הT3200? טוב/לא? כרטיס רשת 10/100, סליחה על הבורות אבל יש גם 10/100/1000? במחיר סביר? מה קורה מבחינת DDR2/3 ? עד כמה נורא הכרטיס מסך? במובן של סרטים? טלויזיה בסטרימינג מהאינטרנט? לדעתכם אפשר להעמיס עליו קצת מעבר - ZBRUSH, MAYA,AFTER?(בכוונה לתצוגה, ולא לעבודות רינדור. יש לי מחשבים אחרים לזה) ואם יש לו יציאת טלויזיה, יציאה אחרת? סליחה עם חלק מהשאלות מפגרות. נייד ראשון חשוב לציין שהמחשב מיועד בעיקר לגלישה…

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by kokolada,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש לצורך אינטרנט,משחקים קלים(FIFA09,NFS UNDERCOVER) ושימושי אופיס. מצאתי את המחשב הזה Toshiba Satellite L300-1A6 במחיר 3490 ש"ח א. האם זה מחשב טוב(אם אפשר חוות דעת על המעבד,כ.מסך ואחריות של חברת TOSHIBA) ב. האם הוא שווה את המחיר. http://www.omc.co.il/Products.php?id=TO-SATL300-1A6&category=TO-SATL300-1A6&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121 תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני מפחש מחשב חדש ללא מסך השקעה עד 4k, למטרת משחקים,חשוב השקט תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  5. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%)? לא הוחלט (רוב הסיכויים אשראי) | תקציב: 4000 ש"ח ללא חריגות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? דברים סתמיים שיעלו את המחיר (כ. קול יעודי לדוגמא) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? במעבד: INTEL, ביצרן של לוח האם או הכרטיס מסך: GIGABYTE, בדיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים…

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  6. כרגע יש לי מחשב בן שנתיים וחצי cpu: intel pentium d 930 3.0ghz 4mb cache mainboard: asus p5ld2 memory: 2x 512mb ceon 667mhz + 2x1gb ceon 667mhz hd: 1xSeagate 500gb ST3500320AS 1xWDC 250gb WD2500KS 1xWDC 80gb WD800JD 1xseagate 500gb freeagent (USB) graphic card: gigabyte gf 8500 ddr3 256mb power supply: ezcool 450w dvdr: lg מקלדת ועכבר: logitech s510 רמקולים: מחובר בכבל אופטי לרסיבר המחשב מחובר למסך samsung syncmaster226bw ול LCD Toshiba 42" אני בקושי משחק במשחקים, לא דרוש אוברקלוקינג מה שאני צריך זה עבודה עם VMWARE ו VIRTUALPC עם שני SERVER 2008 ועוד שני קליינטים של ויסטה, עם המחשב הנוכחי יש בעיית איטיות שאני לא אוהב. מכיוון שיש לי את רוב הרכיבים אני מעוניין רק בלוח אם, מ…

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by TheGama,

שלום לכם אחות של חבר שלי רוצה מחשב שלא יהיה מיועד למשחקים כבדים אבל שמשחקים עוד איכשהוא יהיה אפשר להפעיל שם ( לא משחקים כמו GTA החדש ולא כמו CALL OF DUTY ולא כמו CEYSIS ... אלא משחקים כמו פיפ"א וכל אלה ... ) המחשב יהיה מיועד בעיקר לאינטרנט , מוזיקה וכל אלה . היא יכולה להשקיע עד 3000 ש"ח היא רוצה את המערכת קומפלט עם מסך , רמקולים , מקלדת והכל . * רצוי אם אפשר שכל החלקים יהיו מחנות אחת .. שלא יהיה מפוזר בין כמה חנויות . מי שיוכל לעזור לי בבניה אני יודה לו מאוד . תודה רבה ויום טוב .

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  8. שלום!! תגידו איך המיפרט הזה פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים L1752TQ מסך LG 17" L1752TQ 4ms LCD מחיר לפריט - 1,059.00 ¤ 1,059.00 ¤ IE6400 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box מחיר לפריט - 1,234.00 ¤ 39202 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר לפריט - 643.00 ¤ F2-5400PHU2-2GBNT זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 מחיר לפריט - 790.00 ¤ 790.00 ¤ 250KS דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 380.00 ¤ 380.00 ¤ LV300 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E מחיר לפריט - 1,758.00 ¤ 1,758.00 ¤ GSA-H22 צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ¤ 214.00 ¤ S144S כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מחיר לפריט - 31.00 ¤ 31.00 ¤ 40720 מארז GIGABYTE Poseidon מח…

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by arik100,

אוקיי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת כמה דברים 1. האם מעבדים כפולים C2D יותר משתלמים ממעבדים רגילים? 2. האם מומלץ לקחת AMD או INTEL? 3. מאיפה מומלץ לקנות? חנות מסוימת בארץ? או שעדיף שאני יקנה מחו"ל? 4. OC זה באמת משתלם? תודה לבינתיים

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  10. היי....אח שלי צריך מפרט למחשב.. שימושים אינטרנט, מוזיקה ומשחקים לא כבדים..ושהמחשב יחזיק להרבה זמן בנתיים נראה לנו מעבד E6300 הרד דיסק WD2500KS מסך 19' LCD לא רחב זכרון עדיפות ל 2X1GB כרטיס מסך לפי דעתי מהסדרה 7600 אם אין כרטיס קול טוב (סראונד) בלוח אם אז גם כרטיס קול... לא עושה OC וצריך כרטיס רשת חוטי אם אין על הלוח אם.. ושיהיה מתאים לויסטה.. תודה..

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by yanipc,

היי חברה,תעזרו לי ותנו לי הצעות למפרט למחשב שיריץ ויסטה טוב כולל מסך כולל ציוד היקפי..תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by taiber,

אני יודע שמי שמבין כאן כנראה ענה על מיליון הודעות כאלה אבל בכל זאת אני צריך קצת.. אממ.. הרבה עזרה אני רוצה לקנות מחשב חדש במחירים לא מטורפים ואני לא מבין עד הסוף.. זה המון שאלות אז תענו רק על חלק אם אין לכם כוח טוב בואו נתחיל: קודם כל יש לי כסף להשקיע במחשב הזה אבל לא המון- אני רוצה לשלם פחות מ6000 ואם אפשר אז פחות מ5000 אבל גם לקבל ביצועים טובים במשחקים.. גמיש 1. לוח אם - לפי מה שהבנתי לוח אם זה בעצם מה שהכל מתחבר אליו... מה כדאי לקנות אם אני מתכנן על מחשב לגיימינג? כמה כסף בערך זה יעלה? 2.מעבד - מעבד זה בעצם מה ש..מעבד הכל חח.. אומרים שלא צריך מעבד מאאוווד חזק לגיימניג אבל אני בכל זאת גם אוהב להפעיל הרבה תוכנות במקביל... איזה דגמים תמליצו לי (של אינטל אני מעדיף)? …

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by TearecioNN-,

בלי ציוד הקפי, בלי מסך, למשחקים כבדים ולא מתוכנן OC עם צורב DVD וכונן DVD ומהחנות www.iqpc.co.il

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by Chamuelm,

מישהו הציע לי את המפרט הזה: מעבד: Intel Pentium D 820 477 ש"ח לוח אם: ASUS P5GZ-MX 398 ש"ח זיכרון: Kingston 1GB 533MHz DDR2 CL4 כמות: 2 סה"כ מחיר: 661 ש"ח צורב DVD: SAMSUNG SH-S183 X18 מחיר: 177 ש"ח כונן קשיח: Westren Digital WD1200JS 120GB 271 ש"ח סה"כ: 1984 ש"ח רק חסר לי מארז וספק כח

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by antique,

1. תקציב - 3500 - 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים, צפייה בסרטים, הורדות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. הכל צריך 5. אין העדפה לחברה 6. נושא הקירור חשוב וצריך שהמחשב יהיה שקט, נושא היופי אינו חשוב. 7. הרכבת מחשב במעבדה. 8. כרטיס רשת. שאלה נוספת - אחריות.

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  16. מראש אני אומר רק INTEL בכרטיסי מסך אני לא מבין בכלל עדיף לקנות חברה אחרת? יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיס הזה לכרטיס של חברה אחרת? מארזים אין לי מושג מה לקנות לא משנה לי ממש איך הוא נראה רק שיבוא עם ספק טוב (שאני לא אצטרך לקנות בנפרד) תודה מראש לכולם מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 לוח אם: ABIT AB9 PRO מחיר: ¤773 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL מחיר: ¤719 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 זיכרון: GEIL 1024MB (512MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 מחיר: ¤683 מארז: COMPUCASE CI-6A19…

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by talisman,

מיועד לגלישה באינטרנט - אופיס- משחקי פלאש פשוטים... לא דברים כבדים ללא מסך כמובן תודה

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  18. כרגע אני צריך צריך רק מעבד +לוח אם +זכרונות כל השאר אני יעביר מהמחשב הישן ולגבי הכרטיס מסך - כרגע יש לי 6600 GT אני רוצה להשאיר אותו בנתיים עד שיגיעו כרטיסים תומכי DX10 זולים... האם הכרטיס הזה עדיין יפעיל לי משחקים ? האם יש לוח אם שיש לו כרטיס מסך יותר טוב מזה? ד.א - לא מתכוון לעשות O.C תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  19. מחשב נייד ב3000-4000 ש"ח. מה כדאי? מה הייתם בוחרים? איזה שדרוגים גם כדאי? האם אפשר להשוואת מחיר באתרים להשוואת מחירים או שכדאי להיזהר כי בחנויות שונות המחשבים עלולים להיות שונים? האם למחשב שאתם מציעים לקנות יש אחריות בחו"ל? http://p.zap.co.il/models.asp?sog=C-PCLaptop הייתי מעדיף לא HP מכמה סיבות כמו שלא אהבתי את המסך המבריק שיש בו השתקפויות. אני לא יודע אם כדאי lenovo בגלל שבמחשב IBM ראיתי שיש הרבה תוכנות של IBM על המחשב. מאוד רציתי ללא מערכת הפעלה של microsoft אבל אני אאלץ לקנות עם בגלל שאין ממש אפשרות אחרת. תודה,

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by shlim,

מחשב מלא שלא כולל את הדברים הבאים: מסך, הארד דיסק, סידי\דיוידי רייטר, כרטיס קול, מקלדת עכבר מה שנדרש הוא: מארז,ספק כוח, לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זכרון. תקציב: עד 4200. העדיפות היא שכרטיס המסך יהיה תואם DX10. זכרון: 2GB 667mhZ ההתלבטות שלי היא כזו: במחשב שלי הלך לוח האם. העיניין הוא שהמחשב שלי ישן מאד (amd K-6 1.67Gh) ולוח האם הוא ישן בהתאמה (כרטיס המסך לדוגמא יושב על AGP) האופציה הראשונה היא להשיג מאיפשהו לוח אם חדש, ואז לקנות מחשב עם השחרור בעוד חצי שנה. האופציה השניה היא לקנות מחשב עכשיו עפ"י המפרט שכתבתי לעיל. מה אתם אומרים? לחכות או לקנות עכשיו? חוץ מזה, אשמח למפרטים המתאימים לתקציב שלי. תודה לכל המגיבים !

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by b_r0cK,

שלום רב! אשמח אם תרכיבו לי מפרט מחשב. הדרישות הם לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. לגבי הארד דיסק - 60gb יספיקו מעל ומעבר יש לי מסך dell 2007 wfp, מבקש כרטיס מסך שיתמוך בו טוב (לא מעוניין ob) כמו כן מעבד כפול ליבה יתקבל בברכה צורב די וי די גם לא צריך תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by redti,

אני מתכוון עוד השבוע ללכת לKSP ולרכוש במחשב בסכום של כ5 אלף שקל לגיימר כבד שרוצה להנות מגרפיקה אופטימילית למחיר הנ"ל. אני רוצה בבקשה מפרט ללא מסך ,מקלדת , רמקולים ועכבר שיורכב מהרכיבים של KSP . אין לי שום כוונות לעשות OVERCLOCK אז אל תיקחו את הדבר בחשבון .. תודה רבה. המחשב הוא בשביל דודן שלי שאני מפתיע ואמרתי לו שהוא יקבל את הטוב ביותר.. ואני הרבה זמן לא בעניינים אז נא להשקיע את מיטב ידיעותכם במפרט תודה שוב.

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by Hello there,

הי, רוצה לרכוש נייד, בעדיפות לנתונים הבאים: תקציב 8000, מסך 12-14.1 שאינו מבריק! יצרן: עדיפות ל- LG, HP, Lenovo זיכרון: 1 גיגה. מערכת הפעלה: רצוי ויסטה. יכול להיות שלא מצאתי אחד כזה?

24. Started by Ronll,

(כבר הייתה לי הודעה אבל אף אחד לא ענה לי שם על השאלות וגם יש לי שאלות חדשות כי המפרט הישתנה) אז ככה ,אני קונה מחשב חדש, והרכבתי מפרט ממש יקר ,אבל כולם אמרו לי שזה סתם בזבוז אני יתן תמפרט הישן ומה אני רוצה לשנות , ומה השאלות שלי כמעט שכחתי , המפרט נועד למישחקים אני לא מתכנן OC בכלל , וזה בגלל שאת הכסף הזה אני התחלתי לשמור מהבר מיצווה עוד שנתיים ככה אני מיתגייס אז הפעם הבאה שאני יקנה מחשב בטח יהיה עוד 7 שנים ככה , את המחשב הזה יש לי 6 והוא גרוטאה עד כאן חפירות לוח אם - Asus Commando Intel P965 מחיר - 1131 בקשר אליו נאמר לי מספר פעמים שהוא נועד ל OC ולא יתן ביצועים יותר מדגמים שהם טיפה יותר פשוטים , אז קודם כל זה נכון ? דבר שני איזה דגם מומלץ , מבחינת כסף לז…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט מחשב לאחיותיי לאחר שאני ואבי הגענו להחלטה לקנות להן מחשב חדש..מההתחלה ועד הסוף. צריך שיהיה כמובן מקורר מצויין,עם ספק שהוא לא גנרי אם אפשרי,כרטיס מסך בינוני,ומעבד חזק..מסך,מקלדת ועכבר כמובן. המחשב יהיה ברובו לאינטרנט אך גם למשחקים ואני שם דגש שצריך מסך LCD19" כי זה מה שהם רוצות לצערי.חח. בכל מקרה מחשב קומפלט ושיהיה כמה שיותר טוב (פחות חלקים גנריים מן הסתם).תודה רבה לעונים ואם אפשרי עדיפות לאינטל.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.