עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אודה מאוד למפרט איכותי עבור מחשב שישמש לעריכת ווידיאו מקצועית על CS6, עבודת אפטר ומעט גרפיקה ותלת בתוכנות אחרות (דוגמת ריינו ומאיה). המקומות בהם אני מבולבל במיוחד הם לוח האם (הבנתי שאין משמעות יתרה להשקעה כלכלית בו), והכרטיס הגרפי (לא הצלחתי למצוא את הכרטיס הטוב ביותר עבור המחיר) כמו כן, אני לא בטוח לגבי ההבדל בין TRAY ל-BOX במעבדים, ואיזה מעבד הוא העדיף עבורי. האם אפשר בעתיד לשדרג את המעבד? אני מכוון ל32g של RAM. באופן כללי, אני מעוניין שהמחשב יעבוד בצורה חלקה, ולא יגרום לי להמתין שנים בעבור רינדורים וביצועים גרפיים. נמאס לי מזה השאר בטבלה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להישאר סביב ה-7K ב) במיד…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום! אני צריך את עזרתכם בהחלטה, אני מתכוון להמשיך עם הסוקט 939 שלי ואני צריך מפרט בתקציב הנ"ל אני צריך שמחשקים ירוצו על הגדרות של 1024 על HIGH בלי פילטרים שירוצו דיי חלק לא לאוברקלוק רק משחקים נטו אני פשוט צריך את המחשב לעוד חצי שנה בערך עד שאני טס לחול אז אין לי צורך עכשיו להשקיע במשו חדש אלא רק לבינתיים לחצי שנה בערך צריך: מעבד כ.מסך( הכי חשוב) מארז ספק (מארז וספק שיוכלו לשמש אותי גם לעוד כמה שנים ושיוכלו לסחוב את החומרה החדשה מבחינת הספק...) תוספת של עוד ג'יגה 1 של זיכרונות DDR400 הארדיסק כונן צורב DVD (איכותי) תודה!!! אלכס.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by sapartil,

לאיזה יצרן ניידים יש את התמונה הכי טובה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מחפש נייד שיצליח להפעיל לא יותר מ XP, דפדפן, MSN ואופיס. לא יותר. את הדגמים שתתנו לי כאן אני מתכנן לחפש ולרכוש באיביי. למישהו יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by nirzx,

מה זה? האם כדאי להוסיף? 802.11A/B/G/N Wireless Card בלי להוסיף Intel 6200 Wireless Advanced Card זה30 דולר Intel 6300 Wireless Advanced Card זה 45 דולר תודה רבה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  6. שלום רב, בסוף שנת 2014 פתחתי כאן שרשור בו ביקשתי המלצה למחשב מבוסס i5. עד היןם לא יצא לי לרכוש אותו ועכשיו אני חייב לבצע הרכישה. אשמח לקבל מפרטים מעודכנים (או אם אין מה לעדכן - גם אשמח לשמוע שזה המצב). זה השרשור המקורי: http://hwzone.co.il/community/threads/557328-%D7%9E%D7%91%D7%A7%D7%A9-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%A9%D7%A7%D7%98-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9-%D7%97-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-i5 תודה רבה מאד מראש.

7. שלום, במחשב הנ"ל יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB. 1. עד כמה הכרטיס טוב, בהנחה שאני גם רוצה להריץ עליו משחקים לא כבדים מדי (תלוי מה אתם מגדירים כמשחקים כבדים) כדוגמת GTA: SA 2. כמה יעלה (בערך) לשדרג לכרטיס מסך 8600M GT?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן חברה..אשמח לעזרה בנושא.. מחפש נייד בתקציב של עד 2500+- (אפשר לחרוג קצת, לא יותר מדי). מסך קטן כמה שאפשר (14.1 בהחלט מתקבל)... לא משהו מיוחד מדי, מחשב שמיועד לגלישה באינטרנט ולראית קבצי אופיס. לא חייב להריץ ויסטה, XP בהחלט מספק.... אשמח לקבל מפרט וכן חנות אמינה... תודה מראש לעוזרים נ.ב סליחה על ההפרה של החוקים...

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by avivgenius,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקלים (חריגה ל3800-4000 מקסימום.) המחשב מיועד לעבודש עם תוכנות חישוב כמו matlab ו- solidworks. וגם לעבודה משרדית (אופיס). הנה פרטים מכוונים שחשוב לי שיהיו במחשב: * גודל המסך: 15.4-15.6" * משקל רצוי: שלא עולה על 3 ק"ג (אפשר לחרוז ב-100 גרם אבל לא יותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק ל 4-3 שעות עבודה במצב חיסכון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כל יציאה תתאים רק חשוב שתהיה יציאה. * בלוטות? לא בהכרח. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לי הומלץ על דל ואייסר אך אם אתם מנוסים עם חברה שידוע לכם עליה כטובה גם מבחינת איכות מוצר וגם מבחינת אח…

10. שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל לשחק ב-Battlefield 3 ברזולוציה 1680x1050 (זו רוזולוציית המסך שלי) המפרט הנוכחי שלי: Intel Pentium Dual-Core E5200 @ 3.3 Ghz (Stable OC) Gigabyte EP-43-DS3L 4GB DDR2 1066Mhz Radeon HD 4850 512MB 740Mhz(core)/940Mhz(memory) השאלה שלי האם אני יכול לשדרג רק כרטיס מסך ולהינות מכל המשחקים העכשויים? (בתקציב 1500 ש"ח נניח) האם הכרטיסים של היום מתאימים לחריץ PCI-E של הלוח שלי? או שאני חייב ללכת על מפרט חדש לגמרי כדי לשחק חלק... או אופציית ביניים, לשדרג רק מעבד וכרטיס מסך, איזה מעבדים מתאימים ללוח אם שלי? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  11. שלום אני מחפש מחשב ביתי עם כ.מסך טוב שיוכל להריץ משחקים ב1700 ש"ח. רק מארז ללא ציוד היקפי. אם המחשב יריץ WIN7 בקלות זה היהי מעולה תודה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  12. מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Tray ¤1104 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ¤279 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤394 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤297 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC2 MAXCORE 896MB DDR3 PCIe ¤1166 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BGTX26896MC2 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤133 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק HEC 6A19B Bla…

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by zahi101,

שלום! קיבלתי את המפרט הבא בתור מחשב שיעבוד עם lcd 32" מעבד- Intel Core i3-550 Tray Original Intel CPU Cooler 1156 Zalman ZM-RC56 Fan Resistor לוח אם- Intel BLKDH57JG Jet Geyser זיכרון- Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600MHz CL 8-8-8-24 XMS3 דיסק קשיח- Westren Digital Scorpio Black WD3200BEKT 2.5" 320GB SATA2 16MB כרטיס טלוויזיה- AVerMedia AVerTV Speedy צורב Samsung SN-S083B X8 DVD ספק- Antec ISK 300-150 150W מקלדת- Rii Mini Wireless Keyboard + Touchpad עכשיו יש לי כמה שאלות: איזה מערכת הפעלה הכי טוב(7 32 ביט או 64?) הכרטיס טלוויזיה יעבוד טוב עם המדיה סנטר? המחשב יכול להוציא גם סאונד וגם תמונה בhdmi? ובכללי המערכת טובה?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by adirbd,

אני מעוניין לקנות מחשב סלוני שיריץ סרטי FULL HD ושיעבוד טוב ויוכל להקליט. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד)? קולנוע בייתי, עבודות משרדיות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Smadar Palgi,

שלום מחפשת מחשב לתוכנות:פרימייר - עדיפות ראשונה, פוטושופ ולייטרום לא לפרנסה אבל לעבודה שוטפת. מחפשת גם מסך מתקדם אבל זה זניח יותר לעומת המחשב התקציב דל!! מעדיפה באיזור ה3500₪ למחשב שוקלת גם אפשרות של נייד אם זה מוזיל אשמח מאוד לקבל עזרה לייעוץ סמדר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זקוק למחשב עם כמה שיותר זכרון, מעבד שתומך בVT, כמה שיותר חזק. אין צורך בHDD ואין צורך בכ.מסך (יש 4850).שיהיה כמה שיותר אמין ועם ספק טוב ושקט, ועדיף מארז סולדי סטיילCM690, כנראה שלא יבוצע OC, אולי ממש בקטנה. אין צורך במסך, ציוד היקפי, יש את כל אלה. תודה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  17. אהלן, מחפש נייד למטרת לימודים כלליים, אולי קצת גיימינג אבל זה לא העדיפות. גודל: עד 14", אולי גם 15.6 כל עוד הוא עומד ברזולוציה מספיק חדה (תצוגה טובה חשובה מאוד). כובד: עד 2 קילו. מחיר: עד 3000, חריגה של 200 ללא מערכת הפעלה. מפרט נדרש: i5-8250, 8 gb ddr, 256 ssd לפחות, 150 mx במידת האפשר, ומחשב עמיד ומוכח בשוק עם ביקורות קיימות. כמו כן מחשב יחסית פריק שניתן לשדרג לו זכרון בעתיד ללא הרבה בעיה. מאמין שזה מספיק הסבר. מתכוון לקנות עד סוף החודש ולכן פתוח להצעות מיום הרווקים או bf. אין לי בעיה שזה ישאר כתרד פתוח להצעות לפטופים משתלמים בחודש זה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by impious,

אהלן, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד, האם התקציב מספיק לעלות של הנייד + משלוח (אנחנו קונים מאיביי) + מכס בארץ? חשוב שהנייד יתמוך בXP, הבנתי שזה מין קטע כזה שבתקופה האחרונה הם לא תומכים בXP, אלא רק בויסטה. השימוש שלו? עבודה משרדית נטו. כמה אמור לעלות משלוח וכמה לוקחים במכס בארץ? אשמח לדעת. תודה רבה מראש לעונים. שבת שלום וחג שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by dualtrax,

שלום לכולם, יש לי תקציב של 5,000 ש"ח לצורך קניית מחשב חדש. המטרה העיקרית של המחשב היא צפייה בסרטים והתעסקות עם לינוקס, המחשב החדש הולך להריץ gentoo מה שאומר שהוא הולך לקמפל, והמון. משחקים אני לא מתכוון להריץ על המחשב הזה ככה שאין צורך בכרטיס מסך לגיימרים, אך חשוב שיהיה חזק מספיק לאפקטים של beryl. אין צורך בציוד הקפי כלל, מארז ותכולתו נטו. בנוסף לדברים הנ"ל יש לי דרישה נוספת מהמפרט, על המפרט לכלול 2 HDים של WD בתצורת RAID 0, על כל הHD להיות מינימום 160 גי'גה, אם יכנס יותר בתקציב, מה טוב. יש לי ניסיון מאוד רע עם ספקים, הדבר הפך ממש לפראנואיה אז אבקש לשים את הספק במקום גבוה בסדר העדיפויות. דבר אחרון, יש אפשרות לחרוג מעט מן התקציב. בתודה מראש (:

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by naki,

I74770 לוח אם : asus z87a 16gb ram Gigabaite gtx770 4gb oc ספק cougar 760w Wd 500gb blue זה המפרט בערך. יש באנדלים להכל אחריות מלאה לכל החלקים, המחשב חדש נקנה לפני חודש. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by baruch28,

מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטו שופ * גודל המסך? 11-12 * רזולוציית המסך? לא ידוע * משקל רצוי? עד 1.3 - 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן (כמה שמתאפשר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - VGA (אמור להתחבר בבית למסך גדול) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא במידת הצורך אפשר לחרוג עד 3000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם ושבוע טוב, מחפש מחשב נייח לשימושים רגילים עד 3,500 שקלים, השאיפה שיהיה כמה שיותר יחס עלות מול תועלת ולא לבזבז את כל התקצית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש רגיל (Word, Chrome, Photoshop). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך כונן SSD, כונן HD של 1TB יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. 6. ה…

23. Started by shaylex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - אפשרי, לשיקולכם. אם אתם ממליצים אני אלך על זה. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא אופיס או ווינדוס, שירכיבו בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?לשיקולכם.…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by AsD[eyal],

טוב אני משחק cs 1.6 אז אני לא צריך dule core אני מעדיף ליבת san diago amd מעדיף הכנה לsli בלי מסך בלי ציוד הקפי אני צריך רק 80 gb

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by ros007,

שלום, להלן הצעה שקיבלתי מחנות מחשבים בשם דטה סטור אבקש את דעתכם. הצרכים שלי הינם משרדיים עם עריכת תמונות וצפייה בסרטים לפעמים לוח אם intel G946GZ Express chipset מעבד intel E6300 Conroe core 2 due 1.86 Ghz זיכרון 2X512MB 667 mhz ddr2 1GB קינגסטון דיסק קשיח 160 GB הייטאצ'י צורב LG X18DVD כרטיס מסך nvidia geforce px7300le td256 26 mb מסך lcd lg l1752hm 17 אינטש עכבר וגלילה מארז hec 6c28 ספק 300W מערכת הפעלה vista home premium אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.