עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה- כבר חודש שאני חוקרת ומתייעצת ומבררת.. הגעתי לשלושה מחשבים, של HP מתוכם אני צריכה לבחור אחד. חשוב להדגיש- אני סטודנטית להנדסת אדכילות ועיצוב פנים וגם-גרפיקה ממוחשבת. אני לא עובדת עם זה הרבה אבל המחשב הוא לשם עבודה עם תוכנות כמו- פוטושופ, אילוסטרייטור, אוטוקד וסקצ'אפ. אלו שלושת המחשבים + המפרט: 1.HP Pavilion dv6-3299en http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5081518-5037376.html?lang=he&jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Pavilion%20dv6-3299en%20Rossignol%20Edition%20Entertainment%20Notebook%20PC&cc=il 2. HP Pavilion dv6-3150ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מבקש עזרה במיפרט למחשב מישרדי. רמת שקט 7, מערכת הפעלה חלונות 7 פרימיום, עם אפשרויות שידרוג בעתיד של הכרטיס מסך, הזיכרונות והמעבד. ניצול כל התקציב. גר בחולון. יש צורך בצורב. אין צורך בכונן דיסקטים. העדפה למעבד של אינטל. תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  3. [table][tr][td]אז ככה..החיפוש שלי שלי אחרי מחשב נייד לא הכי מניבים פירות כרגע ( לצערי ) מצאתי מישהו שמוכר מחשב נייד( כמובן יד שנייה) דגם G550 - מסך 15.6 LED , מעבד T4400 , זיכרון 3GB DDR3 1066Mhz , דיסק קשיח GB250 , משקל 2.7 , מ.הפעלה Windows 7 Premium[/r][/t][table][tr][td]מצלמה מובנת + עכבר אופטי 5 לחצנים . נקנה לפני פחות מחצי שנה היה בשימוש רק מספר חודשים ,יש עדיין אחריות , כחדשש! מה אתם אומרים? מה המחיר שהוא אמור למכור את זה? בכוונה אני לא מציין כרגע את המחיר על מנת לראות האם המחיר שהוא נותן הגיוני דרך אגב,מחשב נייד כזה יכול להחזיק פוטושופ ותוכנות גרפיות למיניהן? האם ניתן לשפר את המחשב נייד בביצועים? להוסיף לו דברים ( אני יודע שבעיקרון לא אבל עדין אשמח לתשובה ברורה ) …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by NuXeR,

היי, אני מעוניין לשדרג את החומרה שברשותי, אשמח לקבל הצעותיכם במסגרת הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 300 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד למשחקים, משחק על מסך 28 אינץ רזולוציה 1920 על 1200. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=הש…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אחותי צריכה מחשב חדש והחלטתי לעשות SCAVANGE לחלקים שיושבים לי בבית ולקנות מעט חלקים חדשים. כרגע יש בידי לוח אם ומעבד, כשהילדה תצטרך מארז, ספק, כונן, וזכרונות (שכחתי משהו?). החלטתי גם לתת לה את ספק הכוח שלי אבל אצטרך לקנות לעצמי אחד חדש. כנ"ל הכונן. הספק והכונן ישומשו למטרות גיימינג ו-OC (כלומר, הספק צריך לעמוד בלחצים, על מערכת E8400+4GB+8800GT; הכונן צריך להיות ברמה סבירה כי הבנתי שזה יכול להשפיע על ביצועי משחקים אם המשחק נקרא מהדיסק). אחותי צריכה את המחשב רק למסנג'ר, פייסבוק, פורומים, שטויות כאלה. עבודה משרדית מה שנקרא. התקציב הוא בין 500 ל-700 אבל אם זה -ממש- משתלם אפשר גם לחרוג ל-1K. הכנתי את הבאנדל הזה, עוד לא בחרתי זכרונות: [table] [tr] [td][/td][td][/td] [td][…

6. שימוש עיקרי עבודה משרדית (office 2010) ושימוש בתוכנות גרפיקה - photoshop, flash, illustrator, indesign וכו'. המחיר גמיש, אבל נראה לי שזה תקציב סביר לדרישות. לגבי מסך - אני סגור על דל u2311, אבל כל השאר גמיש... לגבי שקט - שיהיה שקט ממוצע, לא צריך את המחשב הכי שקט... אני מעדיף לקנות הכל מחנות אחת, נוח לי ksp, אבל גמיש כל עוד שזה בדרום (ב"ש). לאחר קריאה רבה ובדיקות, בניתי את המפרט הבא, אשמח לקבל דעות, הצעות וכו'. אגב, בחרתי ספק כוח גדול בשביל אופציה לשדרוג הארד-דיסקים נוספים וכרטיס מסך בעתיד, במידה ויהיה צורך. Price list updated 08-04-2011 מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box 480 1 480 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE Price Units Total…

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, הקרנת תכני לאלסידי עריכה מוגבלת בפוטו שופ. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? אינטרנט ומעט עם פוטו שופ, הורדת תכנים מהאינטרנט והקרנתם על אלסידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקיפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? אני רוצה מערכת הפעלה נראה לי win 7 אבל פתוח לשינויים 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר באזור ב"ש. תודה מראש לכל המתייחסים

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. השימושים שלי במחשב הם : גלישה , משחקים (בקטנה) ואולי וירטואליזציה ותכנון בויזואל סטודיו. אני מתלבט בין המחשבים הבאים : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2859&catId=3 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2727&catId=3 האם שווה לשלם 370 ש"ח יותר על המעבד של הסנדי ברידג? הוא בכלל יותר חזק? אני שם לב שהמהירות של הזיכרון בו תהיה מהירה יותר (1333 לעומת 1000 ) והוא תומך ב USB3 (כרגע לא רלוונטי לי) אך הכרטיס מסך חלש יותר והמחיר גבוה לא במעט. האם המעבד סנדי ברידג ייתן לי יתרון משמעותי בשימושים שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, הקרנת תכני לאלסידי עריכה מוגבלת בפוטו שופ. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? אינטרנט ומעט עם פוטו שופ, הורדת תכנים מהאינטרנט והקרנתם על אלסידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקיפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? אני רוצה מערכת הפעלה נראה לי win 7 אבל פתוח לשינויים 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר באזור ב"ש. תודה מראש לכל המתייחסים מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. Started by BeNnYBoO,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב הזה. לפי המאפיינים שלו יש לו 4GB זיכרון. על המחשב הזה מותקנת מערכת ההפעלה Windows 7 Professional 32bit. אני יודע שמערכת הפעלה זו לא יכולה לזהות את כל 4GB של הזיכרון אבל לפי מה שראיתי במחשבים ניידים אחרים היא אמורה לזהות בסביבות ה3.5 ג'יגה. ה"בעיה" היא שבמחשב הזה מזוהים רק2.92. המעבד הוא interl 560 M מחכה להבהרות ותשובות. תודה.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by MitzZpeTel,

1. 6.5K לנצל הכל 500 ש"ח 2. משחקים: CRYSIS2, GTA IV, BF3, METRO 2033, BFBC2. רק למשחקים. הכי גבוהות שיש. 3. מסך: אני דווקא חשבתי על DELL 23" 2113 משהו כזה חח.. 4. צורב והרכבה. 5. הכל חוץ ממקלדת עכבר אוזניות ורמקולים חוץ מאלה תרכיבו לי הכל. 6. 9 7. לא יודע אם צריך. 8. לא אבל אני עומד להשתמש במערכת הפעלה WIN 7 Ultimate 64BIT 9. לא אני יכול לאסוף מכל מקום אבל החנות הכי זולה שלכם. 10. אני מתכנן SLI או CFX או SLI או CFX עתידיים. 11. אמרתי שורה למעלה. 12. כן.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by T-Better,

היי לכולם! קוראים לי טל, לא הגבתי פה קרוב לשלוש שנים. מהנושא אפשר להבין שאני מעוניין לקנות מחשב. אין לי ממש תקציב. המפרט הבא הוא שתראו בערך מה אני צריך. אם אין הצעות לשיפור או טעויות במפרט, גם טוב. לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש בנייד איטי בן חמש שנים. אני רוצה מחשב מהיר בעיקר להרצת סרטי HD (אמזון) (בפלזמה שלי) וגלישה באינטרנט. משחקים לעיתים רחוקות, בעיקר אסטרטגיה ישנים ואולי דיאבלו 3 בעתיד. הרצת משחקים לא חשובה כרגע. הרכבתי מחשב אחרי שוטטות קלה ב-Toms Hardware ובאתרי חומרה אחרים. אשמח להערות ושינויים. אני צריך USB3, HDMI והרבה זיכרון RAM, איטיות לא באה בחשבון מבחינתי. באה עליו Windows 7 Pro 64bit. חשוב שיהיה כמה שיותר זול. המחירים הם בדולרים כי אני גר בקליפורניה. ה…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by DoBeR_MaN,

1. מה התקציב? 6000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המשחקים הכי טובים שיש. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני סגור על dell u2311h * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG,Call Of Dutiy * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  14. בהמשך לחפירת חיפוש המחשב נייד שלי, הצרכים שאני צריך למחשב רשומים כאן באופן מפורט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496643.0 זה המחשב שמצאתי (לא יודע אם מתאים לי לצרכים באופן מלא כי אני לא ממש מבין בזה..אז אשמח לעזרה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7697369 והאם זה המחיר המלא?האם ניתן למצוא בפחות? אני גר באילת, (זה משנה משהו לא?)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימוש משרדי ופוטושופ (מתעסק בצילום) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כולל מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - השקט חשוב מאד, הייתי אומר 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין סיכוי ל - OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, גם הרכבה, גם חלונות 7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב …

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  16. היי חברים, בקרוב אני חוזר מארה"ב ואני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. מחשב 15.5" כמו כן השימוש של המחשב יהיה בעיקר בשביל משחקים, מולטיטאסקינג ותוכנות עריכה כגון פוטושופ וכדומה... ההתלבטות שלי היא בין סוני ואיו סדרה C החדשה לסמסונג. סוני : VPCCB17FX/B Intel® Core™ i5-2410M : 2.3GHz1 with Turbo Boost Technology11 up to 2.90GHz1 15.5" Full HD display, 8GB RAM, 640GB HDD (5400rpm) Blu-ray player AMD Radeon™ HD 6630 1GB יש לו אור במקלדת, 4 יציאות USB שאחת מהן היא USB 3.0 ואפשרי בצבע לבן סמסונג: RC512-S02 Intel® Core™ i7 Processor 2630QM 2.0GHz (with Turbo Boost up to 2.9GHz) 6GB DDR3 System Memory 750GB hard drive (5400 rpm) NVIDIA GeForce GT525M Graphics Blu-ray player אין…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  17. Started by Izik1,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K - ניתן לחסוך או לחרוג מעט 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לפיתוח תוכנות ( VISUAL STUDIO …

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by tomer512,

שלום, רציתh לדעת מהיא דעתכם בנוגע למפרט. המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים וגם אני יראה איתו סרטים.. הרזולוציה של המסך זה FHD. Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪865 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪155 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2520 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.r…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by Shoko,

מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 שימושים : לימודים , אינטרנט , סדרות , תיכנות ועוד כל מיני שטויות... לא למשחקים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by dolevzoraa,

טוב חבר'ה תשמעו יש לי מחשב נייד עכשיו המקש של הווינדוס בחוץ כאילו אין מקש אז כדי ללחוץ על הווינדוס יש מין דבר כזה שאני לוחץ עליו עכשיו השאלה שלי היא אם יש מקומות שיכולים להחזיר לי את המקש הזה יש לי את החלקים שלו ונגיד חסר חלק הוא יוכל להחזיר ?? לי אותו ? אם חלקים משלו ? כמובן שבתשלום עוד שאלה יש מקום שיכול לנקות לי את כל החרא שבתוך המקלדת ? ?? לנקות את כל הלכלוכים והכל וכמובן בלי לפגוע במקלדת וגם בתשלום ... ושאלה כמה הכל יעלה ?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  21. * מטרות המחשב? לצרכי גלישה, מולטימדיה ופיתוח תוכנה (VISUAL STUDIO, ECLIPSE) * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, אפשר להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB, אבל גם אפשר להתפשר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רצוי גם 3GB RAM, מעבד i3. nודה מראש

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by Revertigo,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בגודל 13 אינצ', בתקציב של כ 3K עם אפשרות לחריגה אם הדרישות גבוהות מדי בעיקרון אני מתכנן על מחשב עם כרטיס OB (שממה שראיתי מחיפושים יכול להריץ דברים פשוטים כמו WOW, CODMW, ואף RA2 על הגדרות שחיקות) כדי שהסוללה זמן גבוה ככל האפשר (לוקח לצבא אז אני רוצה ניידות גבוהה) ושיתחמם כמה שפחות (כי לפעמים נרדמים על איזה סרט במיטה ). כבעלים מרוצים של DELL N5010 שמתי עין על N3010, אבל האם יש למישהו הצעות טובות יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by orlupo,

שלום, מחפש מחשב נייד עד 4K. המחשב הולך להיות לשימוש כללי במקום מחשב רגיל, מטעמי מקום. עדיפות לללא מערכת הפעלה וחובה 4GB זיכרון. הרדיסק לפחות 320GB. תודה.

24. Started by guyby,

חבר שלי בניו יורק חוזר עוד שבוע. אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד - אני יודע שההבדלים במחיר גדולים ולכן אני יכול לקחת משהו טוב. תקציב כ-2400 עם אפשרות לחריגה של 200 - 300 ש"ח חברות: לנובו / דל / HP גודל: 13.3 - 15.6 מעבד: i3 / i5 זיכרון: לפחות 3GB דיסק קשיח: לפחות 320GB חשוב: חיבור HDMI, תקן N בכרטיס רשת אלחוטי, מצלמה+מיקרופון מובנה השימושים שלי הם בעיקר, גלישה, חיבור ל TV לצפיה בסרטים. אני יודע שמחשב שתמליצו יהיה חזק בשביל זה אבל אני כנראה אלמד קצת תכנות C# ויהיה צורך בתוכנה יעודית לזה. תודה לממליצים.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  25. מה דעתכם על המפרט הבא לעריכת וידאו? ובנוסף אני צריך מסך 22 איכותי עד כ - 1000ש"ח מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 960 3.2Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1475 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪144 לוח אם: Gigabyte X58A-UD3R כמות: 1 - מחיר: ₪1124 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 3 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: WD 3TB Sata 2 Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪1257 כרטיס מסך: Nin…

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים