ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום. הלפטופ מיועד בעיקר לגלישה מהירה וחלקה ולשימוש בתוכנות OFFICE ומצגות. הוא לא אמור להריץ משחקים או דברים כבדים, אולי רק סרטים פה ושם, אבל זה לא המיין ג'וב. * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב, שיהיה אפילו 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא צריך. * בלוטות? לא צריך, מספיק רק ווירלס. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב, 160 יכול להספיק. * צורב DVD? לא צריך, מספיק כונן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הארדיסקים (SATA 2 וIDE אחד) יש לי כרטיס מסך (ATI Radeon HD 4890) יש לי ספק כוח (enermax pro 82+ 625W) עכשיו מה שאני צריך זה לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא 3K פלוס מינוס. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, זיכרון של 8 ג'יגה פלוס, שללוח אם יהיה אפשרות לESATA וכרטיס קול מובנה טוב, מארז שיכיל לי 4 הארדיסקים יקרר כמו שצריך ויהיה שקט (מה אתם אומרים על הCoolerMaster Storm Sniper שיעשה את העבודה?) הצרכים שלי במחשב מגוונים. משחקים, גרפיקה דו מימדית ותלת מימדית, לראות סרטים, אינטרנט ושימוש משרדי לכל דבר תדה מראש לכל העוזרים למניהם. איתמר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להוסיף כמה מאות אם זה קריטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - מטלב, סולידוורקס, פוטושופ, משחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים מספיק רק צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - משהו כמו 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אני לא יודע מה זה אפילו אז כנראה שלא כל כך חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב! מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא שהוצע לי לגיימינג כבד אני יודע שחלק מכם יגיד שאפשר להסתדר עם כרטיס מסך אחד אולי אבל אני רוצה 2.. המפרט הורכב בחנות TMS באותה הזדמנות אבקש לדעת מה אתם חושבים על החנות הזו מבחינת שירות ואמינות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe JAPAN YASYA - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1240 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪991 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 ספק כוח: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 - מחיר: ₪443 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמ…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי מחשב למשחקים בסביבות ה4000, וזה המפרט שבחרתי: Intel Core i5-2400 Box Gigabyte GA-880GMA-UD2H Samsung EcoGreen F3 HD153WI 3.5" 1500GB SATA2 32MB Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value Leadtek nVIDIA GeForce GTX 460 OC 1024MB DDR5 PCIe LG GSA-GH22N X22 SATA DVD CoolerMaster CM 690 II Seasonic S12II 520W Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 מה דעתכם? עצות, שיפורים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך מוסיפים אותיות למקלדת של המחשב שהגיע מחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש לאח שלי מחשב HTPC - תקציב : עד 2500 גג - שימוש : מדיה סנטר -סלוני- (מסך 37" 720P כרגע, בעתיד מסך ל1080) 1) לראות סרטים באיכות טובה 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים ברמה גרפית נמוכה-בינונית (PES 11, Magicka וכדומה) - אין צורך בציוד היקפי - לא יודע על רכיב שאני זקוק לו - מפרט מלא - רמת שקט 6-8 (כמות רעש שלא תפריע לראות סרט שקט נראה לי סביר) - בלי OC - אין צורך במערכת הפעלה (יופעל על WIN7 רצוי 64BIT) - אין העדפה ברשת מסויימת, גר ברמת השרון - צריך HDMI OUT וOptic Out SPDIF וUSB קידמי - לא מתוכנן שדרוג מפרט בהמשך חשוב לציין שמהחשב יושב בתוך שלב במעמד בסגנון : http://www.bikudo.com/photo_stock/955833.jpg יש אפשרות לעשות חור מאחורה כדי לשפר את זרימת האוויר אז מומלץ שיהיה מאו…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הייתי שמח לקבל המלצה ל2 מחשבים ניידים, שניהם לאותו השימוש אבל גודל המסך שונה. השימוש הוא לעבודה משרדית בלבד, בדגש על אורך חיים של הלפטופ, אחריות (כמה שיותר יותר טוב) משקל ואורך חיי הסלולה. הייתי שמח לקבל המלצה על לפטופ אחד עם מסך 13 אינץ' ואחד עם 15 אינץ'. עבדתי בעבר עם Lenovo Thinkpad והייתי מאוד מרוצה. עריכה: הכוונה במחיר היא שמחיר מחשב אחד הוא 5000 ש"ח, לא שניהם ביחד. תודה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הוקדם שלי פה מלפני כמה ימים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496070.0 קבלתי הצעה על המפרט הבא בסכום של 5500 ש"ח, רציתי לדעת מה אתם אומרים, כמו כן יש לי אפשרות לשדרג את כרטיס המסך ל-Radeon 6950 מה שיעלה את מחיר המפרט בכ-300-400 ש"ח אני מאמין. מה דעתכם? מעבד: Intel Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box לוח אם: Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET כרטיס מסך: Nividia GTX460 2GB GDDR5 זיכרון: Kingston 8GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח: Hitachi SATA3 2TB 7200rpm מארז: ANTEC One Hundred Case ספק: Winpower 600W צורב: LG DVD-RW x22 מסך: Dell U2311H 23" FHD
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב כולל מסך 22'' עד סכום של 4000 שח בעיקר לשימוש של לראות סרטים באיכות טובה, משחקים (pes , nfs), גלישה באינטרנט ולשמוע מוסיקה. אם אפשר מפרט מלא תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: שימוש תדיר, בעיקר למשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG, RTS, FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אני מעדיף שיהיו כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צ…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,סרטים,תכנות...עבודה ממושכת מול המסך. * גודל המסך?13-14.5", מסך מט בלבד * משקל רצוי?עד 2.5 ק"ג, רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות מספיקות, אפשר יותר כמובן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB או 128 ומעלה עם SSD * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב שיהיה בנוי טוב ואיכותי. שיהיה מסך מט. כמה דוגמאות: למשל סדרת ה EliteBook של HP או ה Vaio Z של סוני. אני צריך את המחשב לעבודה ממושכת ולכן חשוב שיהיה מסך איכותי ומט, לא צריך רזולוציה גבוהה מדי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי 2200, עדיף לא לחרוג 2.השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית לא משחקים , יש מסך 24" רזולציה טבעית 1080X1920 .3צורב -אין צורך (אם נכנס בתקציב) 4. יש דיסק קשיח SSD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 או 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. או ירושלים או מרכז (כפר סבא, ראשון) 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?עדיפות לSATA3 1…
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום רב לכלום , אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לי ללימודים,בניית סרטים , משחקים אולי בקטנה , וישחזיק להרבה זמן. מאוד אהבתי את העיצוב המיוחד של ALIENWARE . יש לי אפשרות לקנות את ה alienware m17x במחיר של 7000 שקל עם המפרט הזה: מעבד i7-720QM, כרטיס מסך ATI Radeon HD 5870 עם זיכרון ייעודי של 1GB, זיכרון פנימי 8GB מסוג DDR3 ודיסק קשיח בנפח עצום של 1TB רציתי לדעת אם כדאי לקנות את זה. ועוד שאלה , אם יש לי אפשרות לקנות את אותו מחשב רק עם crossfire של 5870 האם כדאי? זה לא זולל סוללה או משהו? זה לא יותר מכביד את המחשב בשביל נייד עם שני כרטיסי מסך? תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=11504 אני מחפש מחשב בתקציב של 4000+-. אני סטודנט והמחשב מיועד לשימוש כללי אבל ארצה להריץ משחקים מדי פעם (גם אם על LOW). האם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? (מכוון שיש לי מסך גדול בחדר אסתפק בנייד בגודל עד 14)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב נועד בעיקר לתכנות כבד, והאוברקלוקינג נעשה במעבדה ואמור להגיע מ3.3 לפחות ל4.5 GHZ: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪166 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 MSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪695 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2580 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪209 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צור…
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
דרישות : אינטרנט + סרטים על הנייד מה דעתכם על המפרט והמחיר מסך "15.6 ]Intel® P6200 מעבד דיסק קשיח 250M זכרון 2048 MB DDR3 מאיץ גרפי Intel® HD Graphic שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי כולל מערכת הפעלה Windows 7 1,992 ₪
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
האם המעבד הזה טוב או שכדאי להוסיף 300 שקל ולקבל את ה-2500K , בעיקרון המחשב ישמש למשחקים כמו BATTLEFIELD ו CALL OF DUTY וגם לעריכה ב PHOTOSHOP . אין לי מושג איך עושים OC אז בחרתי כרטיס מומהר , אבל האם LEADTEK סבבה ? בקיצור אשמח לקבל עצות (בעיקר על המעבד והלוח והכרטיס מסך) , תודה מראש . Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪762 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪556 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2518 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://ww…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים קלים(פיפא), גלישה, הורדות, צפיה בסרטים, קצת ויז'ואל סטודיו * גודל המסך?15.4 * משקל רצוי?שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?4 יהיה אחלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שתהיה ל-3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שיהיה לפחות 4GB, ו-I5, עם כרטיס מסך סביר. תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההמלצה, מחפש מחשב שיהיה 13 או 12 אינץ', מה שהכי חשוב לי זה שהוא לא ישקול יותר מדי, שיהיה אפשר להתנייד איתו, מבחינת התקציב אפשר לחרוג עד ל-4 השאלה אם צריך... השימושים יהיו בעיקר אופיס ואינטרנט אך תמיד יהיה נחמד אם הוא יצליח להריץ סרט באיכות HD ... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב גיימינג חדש והינה הדרישות שלי 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים ושימוש בתוכנה FL STUDIO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול בתקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?הכי חדשים והכבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/ב…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 2 מחשבים (אחד לי ואחד לאחי) - פתחתי שירשור נוסף עבור המחשב השני האם יש סיכוי לקבל איזושהי הנחה עבור 2 מחשבים או שהמחיר של שניהם ביחד נחשב נמוך מידי להנחה? 1. מה התקציב? 4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אם ניתן לבנות מפרט שייענה על הצרכים בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך מסך ח…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של חברת MSI הסוללה המקורית שלי כנראה עשתה את שלה והיא נגמרת אחרי כמה דקות עבודה בוינדוס 7 שמותקן על המחשב הוא אומר שבאמת יש בעיה בסוללה. הזמנתי חדשה מEBAY וכאשר אני מכניס אותה הוא מהבהב באור אדום מקדימה במקום אור כחול כמו שצריך להיות ובנוסף אי אפשר להדליק את המחשב אם החשמל לא מחובר כלומר הסוללה החדשה לא עושה כלום. האם יש דרך לפתור את הבעיה? אמרו לי משהו בתוך המחשב שיש סוללה (לא של הלוח אם) שצריך לעשות איתה משהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אז מה אתם אומרים ? שימוש עיקרי - תוכנות CAD ותלת מימד , גרפיקה ( פוטושופ ואילוסטרייטור ) , מחשב מחשב אמין , איכותי וחזק איזה מבין החברות / דגמים הוא היותר משתלם ? ואם ללכת על אחד מאילו , מה אתם אומרים על האופציה של להביא מחול ? אשמח לעזרה ולעצות ! תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קצת מבולבל מכל העצות וההמלצות, וגם ככה אני לא מבין גדול בתחום. אני מחפש מחשב נייד 13-14 אינצ' עם סוללה חזקה (5 שעות +) בעיקר לצפייה בסרטים- כרטיס מסך טוב מוזיקה- רמקולים טובים ואינטנרט מהיר- מעבד חזק. תקציב של 3000 ש"ח פלוס מינוס. * מה דעתכם על קניית מחשב ביד2 ? תודה לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-