עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים. אבקש מכם הצעת מחיר סופית במחירי מזומן למחשב לפי המפרט הבא. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים . ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו. רשמתי מפרט עקרוני עם שאלות ליד כל רכיב אך אם יש המלצה לחלופה במחיר דומה אשמח לשמוע. חשוב שהמחשב יהיה שקט אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. מאידך איני רוצה להשקיע יותר מדי במארז ובספק מעבר למשהו אמין וטוב. אשמח לשמוע הצעה למארז טוב ברמת מחיר סבירה כרטיס מסך – אמור לשמש למשחקים ברמה בינונית אך ארצה להשאר ברמה של עד 500 ₪ לא ארצה להשקיע מעבר לזה בכרטיס. רשמת…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by zahav5288,

אני קצת מבולבל מכל העצות וההמלצות, וגם ככה אני לא מבין גדול בתחום. אני מחפש מחשב נייד 13-14 אינצ' עם סוללה חזקה (5 שעות +) בעיקר לצפייה בסרטים- כרטיס מסך טוב מוזיקה- רמקולים טובים ואינטנרט מהיר- מעבד חזק. תקציב של 3000 ש"ח פלוס מינוס. * מה דעתכם על קניית מחשב ביד2 ? תודה לעוזרים שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by AkermAn,

1. מה התקציב? 6000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? לגימינג כבד . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי למשחקים כבדים . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים . * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך המלצה למסך טוב לגימיניג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Black ops / crysis 2 / prototype * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Stastyle,

אהלן! ברשותי נטבוק מהסוג הנל שרכשתי לפני זמן מה מסלקום. הנטבוק מגיע עם 1GB זכרון פנימי, מה שלכאורה נראה קצת כבד על המערכת (לרוב 80% ומעלה בשימוש). האם שדרוג ל2GB יתן למחשב "מרחב נשימה" ויגרום לו לרוץ חלק יותר, או שעדיף כבר "להשקיע" ולשדרג ל4GB (כן, מודע למגבלה של ה32 ביט). נ.ב על המחשב מותקן win 7 starter. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shacta_man,

היי חברים, אני מתחיל ללמוד 3D (בעיקר מאיה) ואני מתכוון להתעסק גם עם אפטר אפקטס וניוק. כיוון שאני עובד לילות ויש לי זמן פנוי בעבודה אני רוצה לקנות מחשב נייד. קראתי מספר הודעות בנושא וגיבשתי מספר דגמים, אשמח לקרוא את חוות דעתכם. התקציב שלי הוא 4000 וקצת. Dell Inspiron N5110 http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3910 Dell inspiron N7110 http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3911 הדגם הזה הוא 17 אינץ'. HP Pavilion dv6 - 3130 http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3900 HP Pavilion dv6 - 6020 http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3903 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by etay34,

שלום יש לי מחשב נייד של חברת MSI הסוללה המקורית שלי כנראה עשתה את שלה והיא נגמרת אחרי כמה דקות עבודה בוינדוס 7 שמותקן על המחשב הוא אומר שבאמת יש בעיה בסוללה. הזמנתי חדשה מEBAY וכאשר אני מכניס אותה הוא מהבהב באור אדום מקדימה במקום אור כחול כמו שצריך להיות ובנוסף אי אפשר להדליק את המחשב אם החשמל לא מחובר כלומר הסוללה החדשה לא עושה כלום. האם יש דרך לפתור את הבעיה? אמרו לי משהו בתוך המחשב שיש סוללה (לא של הלוח אם) שצריך לעשות איתה משהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  7. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש מבוסס מעבד אינטל.עד 3אש"ח הצרכים שלי : המחשב הקים ,דרך אגב , הוא מחשב מלפני יותר מ 5 שנים.להבנתי אין צורך בכ.מסך נפרד, ואפשר להשתמש בזה שעל המעבד.חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד. מצרף 2 מפרטים אפשריים , שההבדל העיקרי בינהם הוא לוח האם . שאלות: האם יש צורך בספק חזק יותר למערכת שכזאת? האם כ.מסף שע"ג מעבד יספיק?אנא דעתכם. .תקציב המקסימלי 3000, 2.השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט (רב לשוניות) הורדות סרטים וצפיה בהם אם ע"י המחשב ואם ע"י חיבורו לטלויזיה ב HD .ישומיי אופיס 2007,ותוכנות ייעודיות ללימודי הנדסה ( מאטלאב, ארנה ).אני עובד עם כמה ישומים ברקע. 3.במחשב ישולבו כוננים מהמחשב הישן - דיסק קשיח חיבור SATA2 שנרכש …

8. מבקש עזרה במיפרט למחשב מישרדי. רמת שקט 7, מערכת הפעלה חלונות 7 פרימיום, עם אפשרויות שידרוג בעתיד של הכרטיס מסך, הזיכרונות והמעבד. ניצול כל התקציב. גר בחולון. יש צורך בצורב. אין צורך בכונן דיסקטים. העדפה למעבד של אינטל. תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנסות לחסוך, אך לא קריטי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר דברים פשוטים כמו אינטרנט, אופיס וסרטים. אבל גם קצת משחקים לפעמים, בסופי שבוע, חופשים וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה, אך רצוי. 8. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן, KSP. 9. האם יש בקשות מיוחדות …

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by T-Better,

היי לכולם! קוראים לי טל, לא הגבתי פה קרוב לשלוש שנים. מהנושא אפשר להבין שאני מעוניין לקנות מחשב. אין לי ממש תקציב. המפרט הבא הוא שתראו בערך מה אני צריך. אם אין הצעות לשיפור או טעויות במפרט, גם טוב. לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש בנייד איטי בן חמש שנים. אני רוצה מחשב מהיר בעיקר להרצת סרטי HD (אמזון) (בפלזמה שלי) וגלישה באינטרנט. משחקים לעיתים רחוקות, בעיקר אסטרטגיה ישנים ואולי דיאבלו 3 בעתיד. הרצת משחקים לא חשובה כרגע. הרכבתי מחשב אחרי שוטטות קלה ב-Toms Hardware ובאתרי חומרה אחרים. אשמח להערות ושינויים. אני צריך USB3, HDMI והרבה זיכרון RAM, איטיות לא באה בחשבון מבחינתי. באה עליו Windows 7 Pro 64bit. חשוב שיהיה כמה שיותר זול. המחירים הם בדולרים כי אני גר בקליפורניה. ה…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  11. 1. התקציב המקסימלי הינו 2000 ש"ח, זה המקסימום של המקסימום לא לחרוג בבקשה 2. משמש בעיקר לגלישה באינטרנט אבל גם למשחקים קלים כמו Counter Strike, Counter Strike Source ואולי גם GTA וגם לצפייה בסרטים וסדרות אבל לא צריך משהו מיוחד בשביל זה שימוש במחשב יום יום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אין לי מושג מה הרזולוציה של המסך, אבל זה מסך מדגם 18.5 Chimei LCD 95NA/D * משחקים קלים כמו COUNTER STRIKE, COUNTER STRIKE SOURCH ו-GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפר…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. בהמשך לחפירת חיפוש המחשב נייד שלי, הצרכים שאני צריך למחשב רשומים כאן באופן מפורט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496643.0 זה המחשב שמצאתי (לא יודע אם מתאים לי לצרכים באופן מלא כי אני לא ממש מבין בזה..אז אשמח לעזרה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7697369 והאם זה המחיר המלא?האם ניתן למצוא בפחות? אני גר באילת, (זה משנה משהו לא?)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DoBeR_MaN,

1. מה התקציב? 6000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המשחקים הכי טובים שיש. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני סגור על dell u2311h * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG,Call Of Dutiy * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  14. 1. התקציב המקסימלי 2200, עדיף לא לחרוג 2.השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית לא משחקים , יש מסך 24" רזולציה טבעית 1080X1920 .3צורב -אין צורך (אם נכנס בתקציב) 4. יש דיסק קשיח SSD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 או 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. או ירושלים או מרכז (כפר סבא, ראשון) 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?עדיפות לSATA3 1…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, הקרנת תכני לאלסידי עריכה מוגבלת בפוטו שופ. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? אינטרנט ומעט עם פוטו שופ, הורדת תכנים מהאינטרנט והקרנתם על אלסידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקיפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? אני רוצה מערכת הפעלה נראה לי win 7 אבל פתוח לשינויים 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר באזור ב"ש. תודה מראש לכל המתייחסים

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, הקרנת תכני לאלסידי עריכה מוגבלת בפוטו שופ. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? אינטרנט ומעט עם פוטו שופ, הורדת תכנים מהאינטרנט והקרנתם על אלסידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקיפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? אני רוצה מערכת הפעלה נראה לי win 7 אבל פתוח לשינויים 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר באזור ב"ש. תודה מראש לכל המתייחסים מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  17. שלום לכולם, אמא החליטה שהיא צריכה נייד לצורכי עבודה (פשוטים ביותר: וורד ואינטרנט) ההטלבטות היא האם לקחת נטבוק שיספיק לצורכיה או נייד 'אמיתי' בעל מסך ומקלדת גדולים יותר, לכן עד שנארה לה את גודלו של של הנטבוק כדי לראות אם יהיה לה נוח עם מסך/מקלדת קטנה יותר רציתי לקבל המלצות על נטבוק מומלץ במחיר מינימלי, וכן על נייד מומלץ במחיר מינימלי. שוב, מבחינת ביצועים אין דרישות גבוהות, אך יש העדפה לזמן סוללה של לפחות שעתיים-3. משיטוט ברשת ובעיתוני השבת ראיתי נטבוקים החל מ-1000 ש"ח וניידים החל מ-1700 ש"ח לכן רציתי לדעת מה מומלץ מבחינת: אמינות, אחריות, זמן סוללה , משקל, וביצועים (כאשר החשיבות בסדר הנ"ל) תודה. נ.ב. אעדיף לקנות את המחשב מ-KSP , אייבורי או כל רשת אחרת בעלת סניפים בדרום כך…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אחותי צריכה מחשב חדש והחלטתי לעשות SCAVANGE לחלקים שיושבים לי בבית ולקנות מעט חלקים חדשים. כרגע יש בידי לוח אם ומעבד, כשהילדה תצטרך מארז, ספק, כונן, וזכרונות (שכחתי משהו?). החלטתי גם לתת לה את ספק הכוח שלי אבל אצטרך לקנות לעצמי אחד חדש. כנ"ל הכונן. הספק והכונן ישומשו למטרות גיימינג ו-OC (כלומר, הספק צריך לעמוד בלחצים, על מערכת E8400+4GB+8800GT; הכונן צריך להיות ברמה סבירה כי הבנתי שזה יכול להשפיע על ביצועי משחקים אם המשחק נקרא מהדיסק). אחותי צריכה את המחשב רק למסנג'ר, פייסבוק, פורומים, שטויות כאלה. עבודה משרדית מה שנקרא. התקציב הוא בין 500 ל-700 אבל אם זה -ממש- משתלם אפשר גם לחרוג ל-1K. הכנתי את הבאנדל הזה, עוד לא בחרתי זכרונות: [table] [tr] [td][/td][td][/td] [td][…

19. Started by sharonp,

1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להוסיף כמה מאות אם זה קריטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - מטלב, סולידוורקס, פוטושופ, משחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים מספיק רק צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - משהו כמו 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אני לא יודע מה זה אפילו אז כנראה שלא כל כך חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימוש משרדי ופוטושופ (מתעסק בצילום) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כולל מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - השקט חשוב מאד, הייתי אומר 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין סיכוי ל - OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, גם הרכבה, גם חלונות 7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב …

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by Izik1,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K - ניתן לחסוך או לחרוג מעט 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לפיתוח תוכנות ( VISUAL STUDIO …

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by Shoko,

מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 שימושים : לימודים , אינטרנט , סדרות , תיכנות ועוד כל מיני שטויות... לא למשחקים

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by dolevzoraa,

טוב חבר'ה תשמעו יש לי מחשב נייד עכשיו המקש של הווינדוס בחוץ כאילו אין מקש אז כדי ללחוץ על הווינדוס יש מין דבר כזה שאני לוחץ עליו עכשיו השאלה שלי היא אם יש מקומות שיכולים להחזיר לי את המקש הזה יש לי את החלקים שלו ונגיד חסר חלק הוא יוכל להחזיר ?? לי אותו ? אם חלקים משלו ? כמובן שבתשלום עוד שאלה יש מקום שיכול לנקות לי את כל החרא שבתוך המקלדת ? ?? לנקות את כל הלכלוכים והכל וכמובן בלי לפגוע במקלדת וגם בתשלום ... ושאלה כמה הכל יעלה ?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by tomer512,

שלום, רציתh לדעת מהיא דעתכם בנוגע למפרט. המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים וגם אני יראה איתו סרטים.. הרזולוציה של המסך זה FHD. Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪865 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪155 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2520 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.r…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by arpa,

אהלן, הייתי שמח לקבל המלצה ל2 מחשבים ניידים, שניהם לאותו השימוש אבל גודל המסך שונה. השימוש הוא לעבודה משרדית בלבד, בדגש על אורך חיים של הלפטופ, אחריות (כמה שיותר יותר טוב) משקל ואורך חיי הסלולה. הייתי שמח לקבל המלצה על לפטופ אחד עם מסך 13 אינץ' ואחד עם 15 אינץ'. עבדתי בעבר עם Lenovo Thinkpad והייתי מאוד מרוצה. עריכה: הכוונה במחיר היא שמחיר מחשב אחד הוא 5000 ש"ח, לא שניהם ביחד. תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.