ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב אנשים. ברשותי סוני ואיו שקניתי בארהב לפני כשנה בערך . אתמול נשפך לי מים מבקבוק על המסך ועל המקלדת. מה שעשיתי ישר הפכתי את הלפטופ כיביתי אותו והוצאתי את הבטריה , הלפטופ לא היה מחובר לחשמל באותו זמן אבל הוא היה דלוק. יש מצב שהוא עוד יחזור לעבוד? הבנתי שצריך לפתוח אותו ולנקות אותו מבפנים. מה הדעה שלכם? תודה וערב טוב
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן לקנות מחשב חדש שימוש עיקרי זה משחקים. אין צורך בחלקים נוספים מאשר מה שרשמתי במפרט יש ברשותי היום מארז Gigabyte 3D Aurora שאיתו אני ממשיך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5002. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 1680X1050 אבל אני מתכנן לקנות מסך HD חדש בקרוב * לאילו הג…
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הינו 2000 ש"ח, זה המקסימום של המקסימום לא לחרוג בבקשה 2. משמש בעיקר לגלישה באינטרנט אבל גם למשחקים קלים כמו Counter Strike, Counter Strike Source ואולי גם GTA וגם לצפייה בסרטים וסדרות אבל לא צריך משהו מיוחד בשביל זה שימוש במחשב יום יום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אין לי מושג מה הרזולוציה של המסך, אבל זה מסך מדגם 18.5 Chimei LCD 95NA/D * משחקים קלים כמו COUNTER STRIKE, COUNTER STRIKE SOURCH ו-GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפר…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים כבדים גם קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית לא חייב תלת מימד תלוי תקציב שלי * גודל המסך? 17-18 HD 1920*1080 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמממ 4-6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI HDMI USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? יהיה SSD 128GB או יותר * צורב DVD? כן הוסיף קורא BLU RLY רגיל ללא צרוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo G560. לאחרונה, יש עליו הצטברות גדולה של אבק. איך אפשר (אם אפשר) לעצור או להפחית את הצטברות האבק? עם מה עליי לנקות את האבק?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מה זה אומר מבחינתי ,במידה והמפרט מתאים לי, שמומלץ להזמין אצלם?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה שבה היה ברשותי מחשב נייד מהעבודה, אני חוזר למחשב שולחני וכבר לא ממש מתמצא.. אני זקוק למפרט מחשב בסיסי : השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט (כולל הורדת סרטים וסדרות), ותוכנות קלות (אופיס ואולי visual studio) התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח (כמובן ללא מסך, מקלדת ,עכבר וכו').
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אח שלי שגר בארצות הברית זכה בתחרות במחשב ALIENWARE M11X. הוא אמר לי שהוא לא צריך אותו, ושלח לי אותו בלי הקופסה, רק הדיסקים, חוברות והמחשב עצמו. הנה המפרט של המחשב Overclockable Intel® Core™2 Duo SU7300 1.3GHz (3MB Cache) 1GB NVIDIA® GeForce® GT 335M 11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) WLED 1.3MP Web Cam Alienware M11x a/b/g/n 2x2 MIMO Wireless Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English 4GB Dual Channel DDR3 at 800MHz 320GB SATAII 7,200RPM 1 Year Basic Service Plan בכמה אני יכול למכור??
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב המיועד למשחקים. *מבוסס אינטל *עם אפשרות לגישור שני כרטיסי מסך בעתיד *ללא מארז *תקציב 3700-3800 בלי חריגה תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? כאמור, 3500 ש"ח. ממש לא צריך למקסם פה את התקציב אם אפשר להשיג משהו שיעשה את העבודה ב(הרבה?) פחות כסף. מצד שני, אם יש איזו הצדקה אז לעלות לכיוון ה-4000 גם לא יהרוג אף אחד... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי וסרטים ב-FHD יהווו את רוב העבודה על המחשב. לגבי משחקים - הבחור לא משחק, אבל כן ישחק starcraft2, וכנראה כמעט שום דבר אחר ;D המסך יהיה 24 אינץ' כלשהו ברזולוציה סטנדרטית (1920x1080 אני מניח). אני לא מכניס את המסך לתקציב בת'רד הזה, כאן מדובר על מפרט ללא מסך - על המסך אני כבר אפתח דיון נפרד בפורום המתאים. בקיצור צריך אפשרות להריץ סרטים FHD ו-SC בסבבה על הרזולוציה הזאת - לא צריך הכל ב-ultra high settings, לא מדובר באיזה גיימר. אבל שיעבוד…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 4000 , בלי לחרוג מטרת המחשב תיהיה בעיקר משחקים המשחקים שירצו עליו זה CRYSIS 2 וCOD BO בהגדרות מקסימליות לא מתוכנן OC לשום חלק וגם לא מתוכנן שום שדרוג עתידי השקט לא כלכך קריטי כי המחשב לא ירוץ24/7 הוא מכובה בלילה ככה שזה לא מפריע הוספתי למפרט הזה גם מסך 22 " אשמח לחוות דעת עליו (* אם תצליחו לכלול מסך 24" בתקציב זה יהיה טוב מאוד ) , אני יסתפק במקלדת ועכבר בסיסיים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪667 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪237 מארז: Raidmax Tornado (Red Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window כמות: 1 - מחיר: ₪202 ספק כ…
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רוב הנטבוקים מגיעים עם 1 ג'יגה זיכרון האם יש משמעות להכפלת הזיכרון? או שזה מיותר? שאלה נוספת- האם ניתן לחבר נטבוק למסך גדול\למקרן ? תודה ערן
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המחשב נייד הזה למטרת פוטושופ ברמה חצי מקצועית (ואולי קצת אינטרנט) בלבד: HP ProBook 4520s XT988UT i3-380 4G איך המחשבים הניידים של HP כיום? היה לי pavilion ותוך שנה קרס בדיוק אחרי תום האחריות. מישהו יודע כמה זמן הסוללה תחזיק? והאם זה אכן יריץ פוטושופ CS3 ברמה טובה מאוד?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב, הוא ישמש אותי בעיקר למשחקי מחשב. התקציב הוא 4500, ללא ציוד היקפי. אני לא רוצה אוברקלוק. אין צורך לנצל את כל התקציב. המסך הוא מסך רחב, 22''. בבקשה תכללו במפרט צורב. כדאי שהמחשב יהיה שקט, אבל לא חובה. אין צורך במ"ה. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
[table][tr][td] מה עדיף מבין השניים הבאים (לשימוש משרדי)? 1. מחשב נייד Lenovo ThinkPad T410S 2924-9JG [/t][/t] [table][tr][td] [/td] [td] [/td][/tr] [tr][td] מעבד:Intel Core i5-560M (2.66GHz, 3MB L3, 1066MHz FSB,35W) זכרון: 4GB1066MHz, DDR3 דיסק קשיח: 160GB SATA SSD מסך: 14.1-in WXGA+ (1440 x 900) LED B/L Camera כולל מודם סלולרי מובנה כ.מסך:Intel 5 INT Integrated כונן אופטי: DVD Multi Burner - צורב DVD כ.קול+ רמקולים מובנים כ.רשת 10/100/1000 כ.רשת אלחוטי Intel WiFi Link 5300 AGN (3x3)+WWAN Enabled and Bluetooth יציאות: Docking/Port Replicator, AC adapter, PCI-Express Headphone/Line out,External Display ,External microphone 4USB 2…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש מבוסס מעבד אינטל.עד 3אש"ח הצרכים שלי : המחשב הקים ,דרך אגב , הוא מחשב מלפני יותר מ 5 שנים.להבנתי אין צורך בכ.מסך נפרד, ואפשר להשתמש בזה שעל המעבד.חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד. מצרף 2 מפרטים אפשריים , שההבדל העיקרי בינהם הוא לוח האם . שאלות: האם יש צורך בספק חזק יותר למערכת שכזאת? האם כ.מסף שע"ג מעבד יספיק?אנא דעתכם. .תקציב המקסימלי 3000, 2.השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט (רב לשוניות) הורדות סרטים וצפיה בהם אם ע"י המחשב ואם ע"י חיבורו לטלויזיה ב HD .ישומיי אופיס 2007,ותוכנות ייעודיות ללימודי הנדסה ( מאטלאב, ארנה ).אני עובד עם כמה ישומים ברקע. 3.במחשב ישולבו כוננים מהמחשב הישן - דיסק קשיח חיבור SATA2 שנרכש …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום! רכשתי לי לאחרונה מחו"ל כרטיס מסך -EVGA GeForce GTX 465 SuperClocked יש לציין שהכרטיס הזה הוא ענק ודורש שתי מחברי כח 6 פינים. ובנוסף עשיתי הזמנה למחשב חדש שלא כולל כרטיס מסך כמובן. ורציתי לדעת אם בחלקים הקריטיים הבאים במפרט תהיה בעיה לאכלס או לשמש את הכרטיס כראוי: לוח - לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 (יכנס ולא יפריע לשאר הרכיבים?) מארז - http://www.skypc.co.il/pl_product~CI-6K31B-NPS~6~0.htm# (גדול מספיק?) ספק כח - ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 550W (חזק מספיק?) כמו כן האם רצוי להוסיף רכיבים נוספים כמו מאוורר צד וכו'? בתודה, SR.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים תרשו לציין קודם שיש לכם אחלה של קהילה פורומית ורמות דיון גבוהות במיוחד. אז ככה. - התקציב ניתן לחריגה (500 ש"ח) - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך ולהוסיף קונן קשיח SSD בעוד כחצי שנה בנפרד לאחר השדרוג הנוכחי - שימוש המחשב הוא למשחקים ולתוכנות אלמנטים סופיים (דורשים מעבד חזק) - אני משחק בעיקר FPS ו RTS - עד לשידרוג כ.מסך אני לא מצפה לביצועים גרפים טובים במיוחד - אין צורך בציוד הקפי - אני לא מעויין בכלל בשדרוג ההרד דיסק,צורב ה ,DVD המארז והספק כוח (יש לי ספק 600 וואט של טרמל טק) - לא חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כלל (פיצוצים כל היום) - חשוב לי שתהייה יציאה של SPDIF מהלוח אם. - לא מתוכנן אוברקלוק - חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל. תודה רבה. הקנייה תתבצע בעוד כשבועיים וכנראה ש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש להרכיב מחשב לילדה בת 8. שמושים עיקריים - מוסיקה, סרטים, אינטרנט (משחקי רשת), אופיס, אחסון תמונות קליל (הארדיסק של 1T יספיק...) ועיבוד קליל (פיקאסה, MOVIE MAKER וכו'..), אני מאמין שגם משחקים קלילים יגיעו מתי שהוא... צריך מערכת הפעלה. אין צורך במסך, רמקולים, עכבר וכו', יש צורך בצורב DVD תקציב - עד 2000 ש"ח. אנחנו מאיזור השרון אם זה רלוונטי. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Office 2010 (Excel,Visio,Word) - תדיר BitTorrent/Usenet/Jdownloader - תדיר Civilization 5 - מזדמן אולי גם Visual Studio... פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים 1680/1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רק Civ5 * לאילו הגדרות גרפי…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז אינה המפרט.... מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1119 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1047 לוח אם: [..] ASROCK P67 PRO 3 B3 ₪675 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪205 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] NZXT PHANTOM (BLACK) w/o PSU ₪663 רמקולים ואוזניות: [..] MICROLAB FC550 ₪401 ספק כוח: [..] SEASONIC 600W : SS-600ET ₪390 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע בהתלבטויות באשר לאיזה לפטופ לקנות ויש כמה דברים שמעניינים אותי ב-x220: 1) כמה נוח להקליד עליו? ואני לא מתכוון מבחינת נוחות המקלדת אני מתכוון מבחינת איך שהידיים נחות בזמן ההקלדה. בגלל שהלפטופ הזה מאוד קטן ראיתי שכשאנשים מקלידים עליו הידיים שלהם לא נחות לגמרי על הפלסטיק של המחשב. אם למישהו מכם יצא להקליד על המחשב הזה אשמח לשמוע דעות. 2) עד כמה המסך הקטן מציק? אני בחיים לא עבדתי עם משהו יותר קטן מ14 אינץ' על ניידים אז אשמח לדעת עד כמה זה מציק שהמסך כזה קטן, במיוחד ממתכנתים או אנשים שעובדים הרבה עם טקסט.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-