ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
המחשב intel® core duo CPU E8400 @ 3.00GHz 2GB RAM 3.00GHz לוח אם BLKDG31PR G31 350GB זיכרון כדאי להתקין ווינדואוס 7 ? למה אומרים שזה מעט את המחשב ומה זה מעט בדיוק(אינטרנט?) ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הייתי לפני שעתיים ב KSP הזנתי תמחשב יגיע עוד 1-7 ימים בכ"מ לא יכל לחכות חחח הינא המפרט
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הנה:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1240 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD5 - B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪1370 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 ספק כוח: Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪638 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪607 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪263 קשיח למחשב שולחני: WD 2.0TB Sata II 64MB Caviar Green כמות: 1 - מחיר: ₪443 כרטיס מסך: Sapphire ATI 695…
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, אבל לא כזה רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה טוב. * בלוטות? לא רלוונטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל לא רלוונטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. יש לי התלבטות בין שני מחשבים ב2000 שקל מוכרים לי... מחשב נייד HP 625 מעבד עוצמתי Dual Core 2.1GHz, דיסק 320G, זכרון 2GB, WiFi BT, מסך "15.6 LED HD, כונן DVD Write, כרטיס גרפי חזק ATI RADEEON, יציאת HDMI, רמקולים מובנים, מצלמת …
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה דו מימדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ ולייטרום באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מפרט לגיימיניג בינוני, ללא מסך או ציוד הקפי. לא מתוכנן OC. הורכב המפרט הבא הצעות לשיפור עם חריגה קטנה מהתקציב יתקבלו בברכה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח עם אפשרות לחריגה של עד 500 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר שימוש משרדי וסרטים ב-FHD אבל גם משחקים (בעיקר המון Starcraft 2 וקצת FPS). יש לי כבר מסך 24 אינץ' (1920x1200) שלא ניכנס לתקציב אז אם אפשר בבקשה להתחשב בבחירת כרטיס המסך ברזולוציה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן! יש לי מעבד core i5 2500k sandy bridge שלא ניכנס לתקציב לכן על הלוח אם לתמוך במעבד מסוג זה. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 , אני רוצה לשמוע את הצרצרים בחוץ. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? OC קל עד בינוני - ללא קירור חיצוני. 8. האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום לכם תותחים! אני צריך להרכיב מחשב לבן דוד שלי התקציב שלו לא עובר את ה2000 ש"ח, הוא משחק משחקים והוא מודע לכך שבתקציב הזה המשחקים החדשים לא בטוח יפעלו הכי טוב... אבל בבקשה תסחטו את ה2000 ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב ויעיל המחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית + משחקים אינטרנט סרטים מוסיקה וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: CRYSIS METRO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך : SYNCMASTER 2233BW 22 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא משהו יקר, בסביבות ה1400 שקל. שיהיה טוב למשחקים ולאינטרנט. עדיפןת לאייבורי וKSP אני רוצה לקחת אותו לצבא... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. ברשותי סוני ואיו שקניתי בארהב לפני כשנה בערך . אתמול נשפך לי מים מבקבוק על המסך ועל המקלדת. מה שעשיתי ישר הפכתי את הלפטופ כיביתי אותו והוצאתי את הבטריה , הלפטופ לא היה מחובר לחשמל באותו זמן אבל הוא היה דלוק. יש מצב שהוא עוד יחזור לעבוד? הבנתי שצריך לפתוח אותו ולנקות אותו מבפנים. מה הדעה שלכם? תודה וערב טוב
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן לקנות מחשב חדש שימוש עיקרי זה משחקים. אין צורך בחלקים נוספים מאשר מה שרשמתי במפרט יש ברשותי היום מארז Gigabyte 3D Aurora שאיתו אני ממשיך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5002. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 1680X1050 אבל אני מתכנן לקנות מסך HD חדש בקרוב * לאילו הג…
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הינו 2000 ש"ח, זה המקסימום של המקסימום לא לחרוג בבקשה 2. משמש בעיקר לגלישה באינטרנט אבל גם למשחקים קלים כמו Counter Strike, Counter Strike Source ואולי גם GTA וגם לצפייה בסרטים וסדרות אבל לא צריך משהו מיוחד בשביל זה שימוש במחשב יום יום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אין לי מושג מה הרזולוציה של המסך, אבל זה מסך מדגם 18.5 Chimei LCD 95NA/D * משחקים קלים כמו COUNTER STRIKE, COUNTER STRIKE SOURCH ו-GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפר…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים כבדים גם קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית לא חייב תלת מימד תלוי תקציב שלי * גודל המסך? 17-18 HD 1920*1080 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמממ 4-6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI HDMI USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? יהיה SSD 128GB או יותר * צורב DVD? כן הוסיף קורא BLU RLY רגיל ללא צרוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo G560. לאחרונה, יש עליו הצטברות גדולה של אבק. איך אפשר (אם אפשר) לעצור או להפחית את הצטברות האבק? עם מה עליי לנקות את האבק?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מה זה אומר מבחינתי ,במידה והמפרט מתאים לי, שמומלץ להזמין אצלם?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה שבה היה ברשותי מחשב נייד מהעבודה, אני חוזר למחשב שולחני וכבר לא ממש מתמצא.. אני זקוק למפרט מחשב בסיסי : השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט (כולל הורדת סרטים וסדרות), ותוכנות קלות (אופיס ואולי visual studio) התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח (כמובן ללא מסך, מקלדת ,עכבר וכו').
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אח שלי שגר בארצות הברית זכה בתחרות במחשב ALIENWARE M11X. הוא אמר לי שהוא לא צריך אותו, ושלח לי אותו בלי הקופסה, רק הדיסקים, חוברות והמחשב עצמו. הנה המפרט של המחשב Overclockable Intel® Core™2 Duo SU7300 1.3GHz (3MB Cache) 1GB NVIDIA® GeForce® GT 335M 11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) WLED 1.3MP Web Cam Alienware M11x a/b/g/n 2x2 MIMO Wireless Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English 4GB Dual Channel DDR3 at 800MHz 320GB SATAII 7,200RPM 1 Year Basic Service Plan בכמה אני יכול למכור??
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב המיועד למשחקים. *מבוסס אינטל *עם אפשרות לגישור שני כרטיסי מסך בעתיד *ללא מארז *תקציב 3700-3800 בלי חריגה תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? כאמור, 3500 ש"ח. ממש לא צריך למקסם פה את התקציב אם אפשר להשיג משהו שיעשה את העבודה ב(הרבה?) פחות כסף. מצד שני, אם יש איזו הצדקה אז לעלות לכיוון ה-4000 גם לא יהרוג אף אחד... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי וסרטים ב-FHD יהווו את רוב העבודה על המחשב. לגבי משחקים - הבחור לא משחק, אבל כן ישחק starcraft2, וכנראה כמעט שום דבר אחר ;D המסך יהיה 24 אינץ' כלשהו ברזולוציה סטנדרטית (1920x1080 אני מניח). אני לא מכניס את המסך לתקציב בת'רד הזה, כאן מדובר על מפרט ללא מסך - על המסך אני כבר אפתח דיון נפרד בפורום המתאים. בקיצור צריך אפשרות להריץ סרטים FHD ו-SC בסבבה על הרזולוציה הזאת - לא צריך הכל ב-ultra high settings, לא מדובר באיזה גיימר. אבל שיעבוד…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 4000 , בלי לחרוג מטרת המחשב תיהיה בעיקר משחקים המשחקים שירצו עליו זה CRYSIS 2 וCOD BO בהגדרות מקסימליות לא מתוכנן OC לשום חלק וגם לא מתוכנן שום שדרוג עתידי השקט לא כלכך קריטי כי המחשב לא ירוץ24/7 הוא מכובה בלילה ככה שזה לא מפריע הוספתי למפרט הזה גם מסך 22 " אשמח לחוות דעת עליו (* אם תצליחו לכלול מסך 24" בתקציב זה יהיה טוב מאוד ) , אני יסתפק במקלדת ועכבר בסיסיים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪667 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪237 מארז: Raidmax Tornado (Red Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window כמות: 1 - מחיר: ₪202 ספק כ…
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רוב הנטבוקים מגיעים עם 1 ג'יגה זיכרון האם יש משמעות להכפלת הזיכרון? או שזה מיותר? שאלה נוספת- האם ניתן לחבר נטבוק למסך גדול\למקרן ? תודה ערן
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המחשב נייד הזה למטרת פוטושופ ברמה חצי מקצועית (ואולי קצת אינטרנט) בלבד: HP ProBook 4520s XT988UT i3-380 4G איך המחשבים הניידים של HP כיום? היה לי pavilion ותוך שנה קרס בדיוק אחרי תום האחריות. מישהו יודע כמה זמן הסוללה תחזיק? והאם זה אכן יריץ פוטושופ CS3 ברמה טובה מאוד?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-