עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by HardTom,

שתי מפרטים (ללא מסך,מקלדת,רמקולים.) עד 6000 שקל. זה הamd מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 2803 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless 299.99 ¤ 1 299.99 ¤ 1 4180 LG 52/32/52 Bulk Black CD-RW 167.00 ¤ 1 167 ¤ 2 3148 AMD Athlon 64 3000+ BOX CPU 1024.19 ¤ 1 1024.19 ¤ 3 5382 ZALMAN ZM-CS1 ZM LGA775 Socket for 7000 Series 49.00 ¤ 1 49 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 2131 Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 519.00 ¤ 1 519 ¤ 6 4950 Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Motherboard 530.00 ¤ 1 530 ¤ 7 978 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤ 2 1070 ¤ 8 1468 Microsoft OEM Optical Mouse 62.00 ¤ 1 62 ¤ 9 538…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ordatz,

שלום לכולם , אשמח אם תתנו לי קצת ביקורות על המחשב : מחשב נייד Dell Vostro 3500 i3-350M GMA HD דל דעות שלכם , ומה שאתם חושבים .. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756125 תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לבדוק עם האנטי וירוס את הMSI WIND שלי כי כל פעם שאני מתכתב עם מישהו במסנג'ר הוא מתלונן שהוא מקבל הודעות של לינקים ממני..איך אני מגיע למצב בטוח עם המחשב נייד הזה.? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by idanshmu,

אני מחפש מחשב נייד להורים שלי. הניידות של המחשב היא פרט שולי. בפועל, הוא ישמש כמחשב נייח לכל דבר. מסך, מקלדת, זמן סוללה, משקל וכו' הם לא פרטים חשובים בשקלול. להוריי צרכים מועטים. גלישה, מסמכים, תמונות וסרטונים. תחנת עגינה במחיר סביר תתקבל בברכה. אני יודע שבשביל הצרכים האלה אני לא צריך להגיע לסכומים כאלה אבל מכיוון שאני קונה מחשב אחת ל 5-6 שנים החסכון לא רלוונטי. המפרט הבסיסי חייב לכלול: 1. מעבד i5 2. כרטיס מסך NVIDIA/AMD 3. אחריות 3 שנים. צמצתי את הבחירה למחשבים הבאים: https://ksp.co.il/?list_compare=.20624..21784..20635. אני חושש מהביצועים של הניידים בעיקר בגלל מהירות הדיסק (5400). שאלה: איזה מבין המחשבים הייתם בוחרים? כולם די דומים במפרט ובאחריות. האם יש יצרן עדיף? האם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אדובי אפטר אפקטס, פרמייר, פוטושופ ואילוסטרייטור: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1466 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪40 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪767 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 קירור למארז: Fractal Design 120MM כמות: 1 - מחיר: ₪53 זיכרון: Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMP כמות: 1 - מחיר: ₪547 קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 כרטיס מסך: Gigabyte GTX650 2GB GDDR5 P…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם. אני צריך כמה הצעות לניקוי יעיל של פתחי הקירור של המחשב הנייד. בינתיים עברתי עם שואב אבק קצת חומר לניקוי מעגלים.(FREON) עוד שאלה, כרגע יש לי סוללה מקורית של 6 תאים, בזמן האחרון היא מתנהגת ממש לא טוב ב 50% המחשב חושב שאין כבר עוצמה, מתפרקת מהר מאוד, ונטענת בצורה לא לניארית, כלומר מ 20 אחוז יכולה לקפוץ ל 100. הסוללה בת כ1.5 שנים, בדקתי בארץ המחירים נורא גבוהים משהו כמו 750 שקל לסוללה. בחול אפשר להשיג מאתר HP במחיר של 120 דולר. יחד עם זאת בדקתי ב EBAY ואפשר להשיג סוללות כאלה ב 30 דולר +-. השאלה שלי היא כמובן האם הסוללות שם מקריות? באם לא, האם הן מספיק טובות למחשב נייד ולא יעשו בעיות? אני אצרף לינק לסוללהhttp://cgi.ebay.com/NEW-Battery-For-HP-Compaq-DV2000-DV6000-V…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by danielu2,

שלום חברים, הסיוע שלכם תרם לי רבות בפעם הקודמת אז מנסה את מזלי שוב מחפש המלצה למחשב נייח (רק המחשב עצמו, ללא מסך וללא מקלדת). שימוש ביתי/עבודה משחקים סטנדרטים חשוב מאוד שיהיה זריז חשוב שהדיסק הקשיח יהיה גדול גיבוי סרטונים של הילדים) יהיה נחמד אם יהיה ניתן להריץ עליו קודי התקציב נע סביב 1000-1500 ש"ח

8. חבר שלי ביקש ממני לעזור לו עם מפרט אז אני מעלה כאן את השאלה הוא מתבסס על מפרט שמופיע באתר אייבורי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9575 אני אעתיק לכאן: מארז מארז איכותי CASECOM + מאוורר 90MM (לא 80MM) ספק כח ספק כח מותג IN-WIN 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ או ספק כח מותג FSP 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח מותג הכולל Active PFC מעבד Intel® CoreTM i3 3220 3.3GHz Ivy Bridge …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zoriza,

* מטרות המחשב ? : צפייה בסרטים באיכות HD , לימודים(תכנות ואופיס בעיקר) , משחקים קלים כמו counter strike, fifa וכו' . * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ? רצוי מעל 3 שע' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עריכה - אני מתבלט בין השניים האלו : http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=473 http://www.electro-store-plus.com/index.php/acer-aspire-5740dg-334g32mn.html

10. Started by Itzik68,

חשבתי על שדרוג קל לשאלון שלדעתי יקל על פותח הבקשה להיות יותר ממוקד בדרישות שלו עם דגשים על מה יכול להוזיל / לייקר עלויות. בנוסף מיזגתי כמה סעיפים שלדעתי צריכים להשאל כשאלה אחת ופיצלתי כאלו שלדעתי לא תלויים / קשורים אחד לשני ואין טעם לחבר ביניהם. זהו בגדול... הערות, הארות, תלונות, בקשות וטענות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by eranisra,

שלום, מחפש מפרט שיריץ בטלפילד 3 אנ בי איי 2012 וכו' על הגדרות גבוהות בצורה טובה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד 3 , אן בי איי 2K12, DIRT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לתכנות, בניית אתרים וגרפיקה (Photoshop, Flash, Visual Studio 2010) אני מחפש מסך גדול 15"+, מעבד חזק ומספיק זכרון להריץ את שלושת התוכניות הנ"ל במקביל. חשבתי משהו מבוסס I3 ו4GB זכרון. כמיטב ידעתי -לתוכנות הגרפיקה החדשות יש תמיכה בהאצת חומרה לכן יש גם צורך בכרטיס מסך שהתוכנות ינצלו (האם הIntel GMA יספיק ?). אין חשיבות לניידות של המחשב שרוב הזמן ישב בבית ליד שקע חשמל זמין. אין צורך במערכת הפעלה ואין העדפה לחברה כלשהי אך העדיף מחשב ללא יותר מידי תוכנות "זבל" מותקנות מראש. כמובן אשמח לשלם כמה שפחות אך בגדול התקציב בסביבות ה3-3.5K. בתודה מראש, מייק.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by rotman,

שלום , מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? כמו כן , אם השימוש העיקרי שלי במחשב הוא סרטים , האם עדיף לי מסך Ultralight או שעדיף לי את המסך XGA הרגיל? כמו כן , קצת לא קשור לת'רד הזה , אבל במידה ואני קונה את המחשב הזה אני אצטרך גם כונן DVD חיצוני USB , מישהו יכול להמליץ לי על כונן כזה שיצרוך כמה שפחות חשמל ויוכל לפעול באמצעות ה USB של המחשב הנייד? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות והתחברות לשולחן עבודה מרוחק(אשר גם בו נעשות עבודות משרדיות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 11.6 ככה, לא משנה אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? בסביבות ה- 1.2, חשוב שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5-6 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA, BT, WIFI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? החל מ- 250GB, אני לא משלה את עצמי שאפשר לקחת SSD בתקציב הזה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אחריות 3…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. HTCP בלבד כלומר צפיה בHD ומוזיקה. בחרתי בכוונה לוח אם עם יציאה אופטית וקואקסיאלית. מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤966 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: NZXT Duet No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤398 ספק כוח: FSP Real 400W 60THA Noise Killer כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ כמות: 1 - מחיר: ¤579 כרטיס מסך: Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤274 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3222 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/wd…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שעיקר מטרתו תהינה למשחקים אך גם לעבודה משרדית. ללא OC וללא ציוד היקפי, בתקציב 7000 ש"ח ~. מעדיף שהמפרט יכלול: - מעבד אינטל - Q6600. - הארדיסק 320 גיגה מקסימום. - זכרון 2 - 4 גיגה אם אפשרי. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.01.2008 בשעה 14:15:00 אגב אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חנות באיזור רעננה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by asaf19,

איך אפשר לאפס לוח אם שיש עלו סיסמא אין לי בעיה עם פירוק

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן אני מחפש מחשב נייד, השימושים בעיקר זה קבצי Word , Excel אולי סרטים מדי פעם.. לא משהו רציני. אני מתלבט בין 2 מחשבים או מעבד Intel® Core i5-5200U דיסק קשיח 1TB 5400RPM זכרון 8GB DDR3 מאיץ גרפי Nvidia GeForce 920M או מעבד Intel® Core i5-5200U דיסק קשיח 1TB 5400RPM זכרון 4GB DDR3 מאיץ גרפי Intel HD Graphics איך סדרת מעבד הזאת ? לא מצאתי כל כך הרבה פרטים עליה ברשת , יש דעות? אולי משהו יותר טוב? בכל מקרה, אם זה יעזור לבנות מחדש . אשמח גם להצעות טובות יותר * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס בעיקר * גודל המסך? 14-15.6'' לא יותר . * רזולוציית המסך? לא קריטי , ממוצע . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כדאי שיהיה מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן …

19. Started by Roy-L,

שלום, המחשב לגביו אני שואל הינו HTPC די ישן שאני מתלבט אם שווה למכור, וזה המפרט שלו: מעבד Intel E5300 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר של Thermaltake לוח אם של Gigabyte 4 GB זיכרון כונן 320GB של Seagate כונן אופטי של LG כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD5450 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר כרטיס רשת פנימי (PCI) של TP-Link מארז HTPC של Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה כ- 350 ש"ח) ספק כוח שקט של Thermaltake (כנ"ל, עלה בסביבות 300 ש"ח). Windows 7 המחשב שקט לחלוטין, המאוורר היחיד (והשקט) הוא של ספק הכוח. [h=1][/h]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן, אשמח לעזרתכם בהמלצות למחשב נייד לסטודנט למדעי המחשב. התקציב המועדף הוא 2-2.5k, אם יחרוג מעט בגלל משהו שלא כדאי להתפשר אז גם בסדר. אין צורך בציוד היקפי, לא מיועד בנוסף למשחקים. עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה ואופיס (אופציונלי, בעיקר האופיס. אין העדפה לגירסה) מבחינת הרכישה - יכול לרכוש גם באינטרנט אז לא קריטי. אם זה משנה, איזור חיפה. לא מתכנן OC ושדרוגים. תודה לכל העוזרים

21. זהו, בעוד עשרה ימים אני קונה מחשב. ונעזרתי בהמלצותיכם כדי להתאים מוצר לרצונותיי. רציתי לבדוק איתכם אם יש לכם הצעות לתקציב הנוכחי. במיוחד לכרטיס הגרפי - אשמח להסבר למה בחרתם דווקא כרטיס אחד ולא אחר. הקנייה תעשה דרך הרשת אז אשמח להמלצות על חברות אמינות אם הפורום מאפשר זאת. ודבר אחרון - הייתי רוצה גם להוסיף, במחיר הנוכחי (אולי), כרטיס רשת אלחוטי (לא ראוטר). שוב, עצות בנושא יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by DimRah,

היי, קודם כל המפרט שאני רוצה להמיר ל-HTPC: Intel® Core2 Duo E2160 1.8GHz @ 2.4GHz לGigabyte® GA-946GZ-DS3 Rev. 2.0 / BIOS Ver: F3 Kingston® DDR2 2048MB (1GBx2) 667MHz CL5-5-5-15 Western Digital® 160GB 7200RPM 8MB WD1600AAJS Samsung® DVD-RW S203B HP SK-2280 Logitech® Optical Mouse SBF90 CompuCase-HEC® 6A19B CompuCase-HEC® 300ART 300W - הכ.מסך מובנה על לוח האם, קירור המעבד הינו סטוק מקורי. - המפרט יחובר לטלוויזיה LG 37LH20 "37, דרך HDMI*. - רצוי כ.רשת אלחוטי עם מקלט חזק (הנתב נמצא בחדר ממ"ד). - רצוי סט עכבר+מקלדת אלחוטיים. - רצוי שתהיה יכולת להפעיל תכני HD באיכות מקסימלית - 1080p. - יכולת להקליט תכנים, יש במפרט הראשי שלי כ.טלוויזיה (PVR-150 MCE), אין לי בעיה להעבירו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הי, ה hptc הישן שלי מת. יש לי הארד דיסק 3.5 של 4 טרה. אני רוצה לקנות מחשב htpc חדש. דרישות: 1. חיבור לרסיבר. 2. ניגון סרטי 4k. 3. חיבור של לפחות הארד דיסקים אחד 3.5. האם nuc עם דוקינג לשני הארדיסקים הוא הפתרון הטוב ביותר עבורי? האם מחשב אחר שיש בו מקום להארדיסק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by LalA09,

קודם כל תודה על העזרה. רוצה בקרוב לקנות מחשב,הטופס: 1. מה התקציב? 2700-2800 גג. 2. מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,משחקים (כבדים),צפיה בסרטים,הורדות וכו' (יענו הכל מהכל). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך חשבתי על 9600GT,לא מחפש להריץ על HIGH מדיום גם מספיק. העדפה למעבד E8400 או Q6600. מארז הבנתי שחשוב שהוא יהיה קריר ואיכותי ולא סתם גנרי אחד אז חשבתי על CM334 ולהשקיע בספק שהבנתי שהוא החשוב יותר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רשמתי על איזה מארז חשבתי,עדיף שהוא יהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. ה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה באופן תמידי, חיבור hdmi, לטלוויזית full hd. נפח לפחות של Wi-fi ,250gb. ללא מערכת הפעלה מותקנת אין צורך בהפעלת משחקים, המחשב לצורך צפייה בסרטים וניגון שירים - דרך הטלויזיה, תוכנת windows media center. אין לי תקציב, כי אני לא מכיר את טווח המחירים, איזה מחשב/מפרט אתם מציעים? תודה לעונים (;

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים