ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 6000 רק אם השיפור מאוד משמעתי עד 7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפייה ב4K סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 5 Witcher 3 doom -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 רזולוצייה 2k קצב רענון 144 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
במחשב נייד חדש שאני רוצה לפרמט הוא אומר שהוא לא מזהה HD איך אני מבטל שם את הSATA יש לי שם ויסטה ארורה ואני רוצה להשים xp הוא לא מזהה לי את הHD בגלל שזה SATA איך אני מבטל בביוס את הSATA לא מצאתי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, אפשר לחרוג אם אין ברירה כדי לעמוד בדרישות 2. מה שימושי המחשב? עיבוד וידאו (תוכנת DaVinci resolve 16). התוכנה תעבוד לבד, לא במקביל לתכנות כבדות אחרות. חשוב שהיא תרוץ חלק, והרינדור יהיה מהיר בלי קטיעות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת רגילה בלבד. לא צריך עכבר או מסך. לא צריך צורב (אם עדיין מוכרים דברים כאלה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא יודע למה הכוונה ב"רכיב בסיסי". צריך מחשב שאני מחבר לחשמל ולמסך שיש לי ויכול להתחיל לעבוד מיידית. …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רב לכם, אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה וסרטים ונתקלתי במחשב הזה: Asus X541UA-XX159D שמחירו נע סביב ה-2000 שקל בחנויות מסוימות. בגדול המפרט מציע מעבד I5, זיכרון 8GB ו-1000 גיגה דיסק קשיח. לא הצלחתי למצוא ביקורות על המחשב הזה, לכן אשאל כאן, האם בסביבת התקציב עד 2500 נגיד, יש חלופה עדיפה? או שהוא אמור לעשות את העבודה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני מעוניין בחוות דעת למפרט שהרכבתי בKSP היעד של המחשב הוא גיימינג !!! רציתי להגיע למקסימום 5000 בסוף הגעתי ל-8000..איפה טעיתי ?! איפה אפשר להתפשר ? ואודה לכל מי שימליץ לי על כרטיסי מסך או מעבדים חדשים שעושים את העבודה יותר טוב.. תודה. דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15557 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS5X CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14226 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS Maximus IV Extreme B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 4xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12319 זכרונות: DDR3 2000Mhz 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-10-9-27 htt…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שהציעו לי כאן בפורומים הגיע ל2990 ש"ח, בTMS כתוב מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ואני אקבל את ההנחות של חלק מהרכיבים(קירור למעבד,מארז,כרטיס מסך) ובנוסף רשום "הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח". א)האם אני אצטרך לעבור את ה3000 ש"ח בכדי לקבל את ההנחות בTMS? ב)איך הם יודעים אם אני רשום כמשתמש בפורום(איזה פורום מדובר?hwzone או להתחבר לאתר TMS??) והאם זה באמת מקנה לי הרכבה חינם? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מה P4 1.4 הנוכחי למחשב קצת יותר נורמלי המחשב משמש בעיקר לצפיה בסרטים והורדות, וכמובן למשחקים אבל אני לא מתכנן להתפרע על כרטיס מסך. מבחינת המחיר: אני מתכנן להשקיע על הלוח אם בערך 600-750 ש"ח ועל מעבד תואם באיזור ה 700-800 ש"ח ועוד לעדכן את הזכרונות שלי מה SDRAM הישן בערך ב 200-300 ש"ח אני מתכנן לקנות כרטיס מסך 6600 ואני אשמח לדעת איזה מפרט כדאי לקנות כדי לעמוד בתקציב וגם כדי להתאים לצרכים שלי וליכולות של הכרטיס מסך. אני אשמח גם לדעת אם כדאי יותר להשקיע בסכומים האלה ב AMD או ב INTEL
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ויתאים למשחקים. כרגע יש שני דגמים Asus F6Ve-B1 http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=F6VEB1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=HE Dell XPS 13 Intel® Core 2 Duo Processor 2.40GHz (P8600) ~, 1,066MHz FSB, 3MB L2 64bit (Montevina) מעבד 13.3 WXGA (1280x800) UltraSharp WXGA display with TrueLife White-LED Display מסך 4,096MB / 1,066Mhz (up to 4GB) (2 DIMM) זיכרון 320GB SATA (7,200 RPM) דיסק קשיח DVD/RW Multi burner מדיה NVIDIA® GeForce Go 9500M GE with 256MB dedicated כרטיס מסך LAN + WiFi (802.11 a/b/g) + Bluetooth תקשורת 1.79 kg משקל ומידות Microsoft® Windows® Vista Home Premium תוכנה HDMI ,VGA , Fire-wire, 2xUSB2.0 ,RG-11, RG-45 …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן של בירורים החלטתי שאני מעוניין לרכוש את המחשב Lenovo Thinkpad Edge השאלה שלי האם המחשב הזה אמין. הדרישות שלי הם בעיקר ניידות משקל והכי חשוב לי נוחות שימוש ידוע לי שהמקלדות של Lenovo מאוד נוחות לעבודה ואני מעוניין לדעת האם הקו הזה נמשך גם בסדרת המחשבים הזו. חשוב לי גם מאוד שהמחשב יוכל לעבוד זמן ממושך ויוכל להריץ דברים בצורה יפה מאוד אני ישמח לחוות דעת בנושא הזה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודש, ביקשתי בפורום מפרט מחשב לגיימינג ללא רצון באוברקלוק בסה"כ של 3500 ומסך בעוד כ 1000(FHD), ולבסוף זה המפרט שיצאתי איתו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪880 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪65 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪383 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪190 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולח…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לאחר שהמחשב שאני עובד בו היום מעצבן אותי מהאיטיות בעבודה איתו אני צריך את המחשב לסטודיו לעיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, ודריוובר) תקציב לא ידוע אבל לא מעוניין לחסוך, צריך את המפרט הכי טוב שקיים היום לצורך עבודה זורמת וללא בעיות. כמובן המעבד הכי טוב שצריך לגרפיקה וכן כרטיס מסך וכן דיסק קשיח SSD למערכת ההפעלה + דיסק קשיח של לפחות 3 טרה אשמח לעזרתכם המהירה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי את זה מה אתם אומרים ? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤893 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤854 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDO צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200S X20 SATA Silver DVD ¤115 כמות:1 http://www.skypc.c…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לסדר בצורה היררכית את המעבדים של INTEL ו-AMD מבחינת חוזק המעבד? נראה לי הגיוני שב-INTEL הסדר הוא: 7XXX > 5XXX > 2XXX אבל איפה AMD משתלבים? (אם נתעלם מהסלרון והסמפרון המוחלשים) חיפשתי בנעוצים ובפורום בחודש האחרון ולא מצאתי התיחסות לכך. בכלל, לא מצאתי התיחסות למעבדים של AMD בניידים. הם שווים משהו? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט שנה ב' מתוך 4 –לתקשורת חזותית, עיצוב גראפי. למעלה מ-5 שנים אני עובד עם התוכנות: פוטושופ, אילוסרייטור(בעבר פריהנד), אינדיזיין, פלאש ובעתיד הקרוב אלמד גם תוכנות תלת מימד... אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מעדיף PC) בזמן הקרוב, מחשב שיתפקד במהירות ושקט יחסית עם התוכנות שציינתי במקביל+ קבצים כבדים לדפוס. (ללא ציוד היקפי....) ושהמחשב יחזיק מעמד לפחות 4 שנים. אני יודע שמחשב עם כל הדרישות שלי היא השקעה, התקציב האידיאלי הוא מ-3000שח עד 4500 שח עם אפשרות חריגה (עד כ- 500 שח) חשוב לציין, שהמחשב נועד 90% לעיצוב בתדירות יום יומית ו-10% אופיס ואינטרנט אך לא משחקים וכו... חשוב לי לקנות דבר אמין שיתמוך בי לפחות כ-4 שנים, אך אני מעוניין משהו פונקציונאלי ולא מותרות. …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Saints Row IV, Far Cry 4 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' נראה לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אחותי מעוניינת לקנות מחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר אז פחות) צורכי המחשב הם בעיקר סרטים ומחשב משרדי ( Office ). אני צריך שהמפרט יכלול הכל, מחשב, מסך, עכבר מקלדת. עדיפות למסך 20 + 4 GB זכרון כרטיס מסך שיריץ HD 250GB לפחות צורב DVD עדיפות למפרט מחנות בי-ם. תודה מראש בן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים העונים על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קצת תכנות, צפיה בסרטים באיכות HD. * גודל המסך? לא משנה. * משקל רצוי? קל ככל שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם USB3 ו-HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש בלי? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, במידה וחוקי הפורום מאפשרים זאת, אשמח לקבל הצעות לחנויות (רשתות או פרטיות) בהן ניתן לרכוש את המחשב באזור המרכז. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הרוב אני צריך מפרט ב4200 ש"ח (המחיר כולל הרכבה) למשחקים כבדים כולל עכבר, מקלדת ומסך. תודה מראש ניר נ.ב לא חייב ג'יגה זכרון, אני יכול להוסיף עוד 512 אחר כך, במידה וזה משפיע מאוד על המפרט.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, שלחתי הודעה דומה בתחילת החודש אבל הדרישות שלי השתנו ולכן אני צריך מפרט חדש. 1. התקציב הוא בין 3500 ל4500 ש"ח במזומן (אני משיג חלק מהרכיבים, במיוחד אלו של Intel, במחיר טוב יותר מהמחיר בשוק אז לא צריך להיות דיוק במחיר) 2. המחשב הוא מחשב משפחתי ולכן משתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, שיתופי קבצים, משחקים (לא כבדים), שמיעת שירים וצפיה בסרטים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו ICQ ומסנג'ר פתוחות יותר מפעם אחת]. 3. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. 4. המחשב צריך להיות מבוסס intel Conroe. יש לי העדפה לרכיבים מהדור החדש: הארדיסק SATAII של WD, צורב DVD, הרבה יציאות USB (לפחות 6 אחוריות וגם קדמיות), כמות מספיקה של זיכרון RAM (2GB או יותר) אני רוצה שבבוא…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, THE WITCHER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט, התקציב הוא 7700 ש"ח.. אין סיכוי שאעשה OC, המחשב הוא בעיקר למשחקים, רוב המשחקים שאני משחק הם פיפ"א וכאלה מה שלא מצריך מחשב חזק במיוחד.. אבל אני רוצה גם לשחק במשחקים כמו Flight Simulator X מה שדי משנה את התמונה.. בתקציב כלול המחשב עצמו, מסך LCD שלא יהיו בו מריחות כלל!, מקלדת ועכבר אלחוטיים, ורמקולים פשוטים.. שבוע מבורך. ד"א אני מאשדוד אז IQPC זה מעולה, אבל אם צריך אין בעיה גם לפצל חנויות..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט לגיימינג עד 4500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד הגדרות כמה שיותר גבוהות מסך 22 אינץ'+(אולי נשתדרג בעתיד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המסכים הבאים: 1. 16:10 עם רזולוציה 1440X900 2. 16:9 עם רזולוציה 1600X900 איזה מסך יהיה עם איכות תצוגה טובה יותר? תודה, גלעד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המארז הבא: https://www.newegg.com/global/il-en/p/2AM-000Z-00050?Description=Lian-Li%20TU150WX&cm_re=Lian-Li_TU150WX-_-2AM-000Z-00050-_-Product&quicklink=true הייתי שמח לקבל עזרה במפרט גיימינג ועריכת וידאו בתקציב של כ7K. דברים שחשובים לי: - שקט. - אסתטיקה - עדיפות גבוהה לקירור מים למעבד ולצוות לו מאורר שקט (120mm במקרה שלנו). - כונן SSD NVME בנפח 1TB (כרגע אין לי צורך בHDD). - אין צורך בציוד הקפי. - wifi מובנה בלוח אם. - נראה שיש כניסת USB C בקידמת המארז אז עדיף שיהיה תמיכה בלוח אם. נ.ב האם אפשר לספק את המארז בעצמי לחנות המחשבים והם ישתמשו בו להרכבת המפרט או שהמלאכה "נפלה" עליי? …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי ההמולה שיצרו ה-Apple Pay וה-Touch ID, נראה כי חיישני טביעות האצבע בדרכם להשתלט גם על המחשבים הניידים שלנו, תודות להטמעה בתוך משטחי המגע שמציעה חברת Synaptics לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a9%d7%98%d7%97%d7%99-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%98%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%9e%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-