ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני חדש כאן, הגעתי בהמלצה של חבר, לא פעם ראשונה שנכנסתי לפה אבל סוף סוף נרשמתי והנה אני מבקש את עזרתכם :] אני מעוניין ברכישת מחשב לעבודת עיצוב, פוטושופ ופלאש כמו שכבר ציינתי, כנראה ללא תלת מימד, וכמובן להריץ את כל התוכנות המשרדיות הרגילות, חשוב לציין שהתכנון העיקרי הוא לעבוד עם דוקינג סטיישן שתהיה מחוברת למסך איכותי (גם בזה אני צריך עזרה :] ) התקציב לא מוגבל מכיוון שלא אני משלם אותו אלא המעביד העתידי, אבל הייתי מעוניין לקבל המלצות שהן לאו דוקא המילה האחרונה והיקרה ביותר... חבר שעובד בביתו על DELL מסידרת CSX אם אני לא טועה המליץ לי עליהם אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת לפי שאמסור את הפרטים הלאה, בקשר למסך - האמת שאני צריך לקנות אחד טוב גם לבית... מה דעתכם על סידרת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אולי חריגה קטנה 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ואדריכלות Autocad+Scatchup 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, מה שנכון עבור הייעוד של המחשב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אשמח לחוות דעתכם על מפרט למחשב שייעודו העיקרי הוא עריכת וידאו, עריכת סאונד ומיקסים 1. תקציב מקסימלי של 6.5K א) אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך-ניתן לחרוג ב 1000 שקל 2. המחשב משמש לעריכת וידאו וסאונד כאשר יש לקחת בחשבון שיתבצעו עליו המרות וידאו ברזולוציה של HD, 2K ו-4K כשהמהירות היא גורם חשוב בעבודת ההמרה. א) תוכנה עיקרית לעריכת וידאו - Avid Media Composer, ואדובי אפטר אפקטס(Adobe AE) לגימור ב) המחשב לא מיועד לגיימינג -הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של שני המסכים שיחוברו למחשב היא 1920X1080 -הגדרות גרפיות גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים ו- CDROM 5. השקט מאוד חשוב: בסולם של 1 עד 10- 8 6. מתוכנן אוברקלוק…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת חשוב שיהיה רק p4 וג'יגה ראם ולפחות 160gb [glow=red,2,300]תודה מראש![/glow]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדיפות גבוהה לרכישה מרשתות גדולות. מסך 15.4. חשבתי על זה לדוגמא http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200334+502423+4294966445+15+4294967041&Ne=303826&product_code=344634&Pn=Aspire_5100_5778_Notebook
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות מחשב נייד והתברר לי שקרוב משפחה מגיע מהולד בשבוע הבא האם כדאי לקנות את המחשב שם למישהו יש המלצה בנושא תודה מראש חזי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מטרת המחשב: עבודה משרדית וקצת עריכת וידאו ביתית ו HTPC ללא רכיבים פריפרליים. כמו כן יחובר לstreamer מרוחק כחלק ממערכת קולנוע ביתית. תכני הוידאו HD ישמרו בדיסק המחשב. יכולת גיבוי של תכנים (לא סרטים) כ200-100 גיגה. האם עדיף דיסק חיצוני או NAS רפי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון בחודש הקרוב בערך. ואני מתלבט בין להרכיב מפרט בעצמי ולקנות פשוט את החלקים או ללכת על מחשב ייעודי. המחשב היעודי שהכי קסם לי ביינתים זה: ASUS Eee Box EB1501P הוא עולה ב newegg 520$ ויהיה לי איך להביא אותו משם. הנה לינק לאתר שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16883220050 יש לי היום את ה Eee 1005ha וטפו טפו טפו אין על האמינות שלו. אני מאמין שבמחיר שלו אני אצליח לקנות מחשב יותר חזק השאלה אם כדאי לי ? ומה אני מפסיד מכך שאני לוקח את המחשב הזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב מסקייפיסי שיכלול רמקולים 5.1+ מסך 24"+ המחשב עצמו (כמובן). המחשב מיועד למשחקים לרזלוציה של המסך שתתנו וואני מאמין שאם זה איזה דל יהיה לו לפחות 1680X1050, חשוב שיהיה 8GB ראם ומעבד I7 (חבר שלי מתלהב, הסברתי שאין טעם ליותר מ4 וחבל להיות כבול לויסטה/XP64), שלרמקולים יהיו חוטים ארוכים כדי שיוכל להעביר אותם לפינות (חדר של 4X3 בערך) ועוד משהו שלמארז יהיה חלון+ אור כחול. לא מתוכנן OC. התקציב הוא כמו בכותרת 8000 שקלים במזומן. עריכה: שחכתי לרשום- המחשב מיועד למשחקים מהתקופה האחרונה יחסית כמו קרייסיס וורהד ביושוק קוד5 וכולי, המחשב לא צריך להיות שקט לגמרי אבל עדיף כמה שיותר שקט, רק לא על חשבון ביצועים (הרמה של 4850 עם קירור סטוק על מקסימום היא מוגזמת ל…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חשבתי על דרך לגרום לסוללה להתרוקן ולהטען שוב ושוב. חשבתי על פתרון: גם כשהמטען מחובר לנייד, הוא ישתמש בסוללה עד שהיא תגיע ל20% ורק אז הוא יטעין אותה וכך שוב ושוב. האם ניתן לעשות זאת דרך ה WINDOWS XP? תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה אולפנית של אודיו ובעתיד התעסקות בסיסית עם עריכת וידאו ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ׳ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. למרות שיש סיכוי שאוכל להביא את מחשב מארצות הברית. סבא שלי טס לשם שבוע הבא. ככה שאפשר להביא מחשבים מומלצים שקיימים שם. * מטרות - קצת משחקים, סרטים, עריכה מקצועית של תמונות - לכן המסך הוא הדבר הכי חשוב לי במחשב. * עד 15.6 אינצ' * רזולוציה כמה שיותר גבוה. אני רוצה שהמסך יהיה איכותי לצורך עריכת תמונות. יש משהו שמשתווה לretina של mac? * עדיפות למשקל כמה שיותר קל ולא כבד. * זמן סוללה ממוצע כזה * יציאות סטנדרטיות. כולל HDMI * שיהיה כונן SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות שכן. לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או SAMSUNG * מבקש שהמחשב יכלול את מעבדי הhaswell החדשים. ולא …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב יותר למחשקים כמו (Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רב הזמן זה גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 טלויזיה 31 טושיבה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות גבוהות אבל אפשר לחרוג לבנוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב נייד זה והוא בעל 2GB זכרון (לא רשום לי בEVEREST איזה דגם בדיוק) אני רוצה להרחיב ל4GB (בפועל יהיה 3.25) אבל אני לא יודע איזה דגם לקנות.. מה שאני יודע שצריך 2 של 2GB ואם אפשר קישור למוכר בEBAY זה יהיה נהדר! תודה רבה והמשך יום טוב (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה לדעתכם עדיף בהנחה שהתקציב מאפשר לעריכת תמונות (פוטושופת לייטרום) - IMac : [h=3]21.5-inch: 2.9GHz[/h] [h=4]Specifications[/h] 2.9GHz quad-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.6GHz 8GB (two 4GB) memory 1TB hard drive1 NVIDIA GeForce GT 750M with 1GB video memory או מחשב בחלקים כולל מסך. אם מחשב בחלקים, תוכלו להציע מפרט? קשה לי לדבר על תקציב במונחי שקלים, מכיוון שהרכישה תתבצע בארצות הברית (האיי-מק עולה 1500 דולר)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת מחשב נייד לאוניברסיטה. היא צריכה בעיקר לעבוד עם Word ו- Powerpoint. היא רוצה גם לצפות בסטרימינג בסרטים וסדרות... היא מעוניינת במסך גדול, ומשקל נמוך. הכי טוב שאני מצאתי במחיר כזה הוא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799214 מה דעתכם? יש הצעות טובות יותר? תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש ניידים מרובעי ליבה בארץ? תודה לכל העוזרים! עריכה: אני מחפש משהו במחיר הגיוני, מצאתי כל מיני ניידים ב-15 עד 30 אלף שקל... לא ממש בא בחשבון.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? ''14, רצוי מסך מגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB, HDD או היברידי * כונן אופטי? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות 3 שנים (מה המשמעות של אחריות בינלאומית?) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רצוי לא לנובו, עדיפות לאחת מבין דל, אסוס, טושיבה או סוני מה המפרט המשתלם ביותר בתקציב עד 3500 (אפשר חריגה קלה)? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=210&CatCode=113 לבין: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=113 כאשר אני משדרג את המעבד ל Core2 Dou T5500, ככה ששנייהם יוצאים באותו המחיר. אני לא כל כך מצליחל מצוא BenchMarks בין שני המעבדים, ואני לא יודע מה עדיף לי. עוד לעניין, אני בכל מקרה משדרג את הזיכרון ל1 ג'גה ראם ואת הדיסק הקשיח ל120 ג'יגה. אני גם יודע שאחד מגיע בלי ווינדוס, וזה ממש לא מפריע לי. אתם יכולים להמליץ לי מי מהשניים עדיף, בהתחשב בזה ששנייהם בדיוק באותו המחיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 8000 ש"ח (חנויות באילת),KSP טוב לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בנית מחשב שנועד למשחקים כבדים ולצפייה בסרטים וכדומה רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט הבא : מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1560 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5KC ¤637 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤675 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C4DHX כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1585 כמות:1 http://skypc.co…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עוד סטיק DDR3 4GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, בינוני 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן, אבל לא משהו מאסיבי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה השימושים שלי ? אינטרנט .משחקים כבדים .מולטימדיה זיכרון 2 GB ומעלה זכרון כמה שיותר חזק יותר טוב ובעל מולטמדיה מושלמת ... וגם עם המסך ....20 או 22 ...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב נייד שלי זה המפרט הנוכחי שלי Dell Precision 7520 מעבד: אינטל 7700HQ זכרון: 16GB כרטיס מסך: Quadro M1200 4GB SSD 512GB אני כרגע עובד בSolidWorks 2020 ברזולוציה של 1080P Large assemblies. המחשב הנייד שלי מתחיל לקרטע מתי שאני מתחיל לטעון פרוייקטים מורכבים ולהזיז חלקים ממנו. המחשב שציינתי הוא מהעבודה ויש לי אפשרות לשדרג אותו בחינם. אני לא כל כך בטוח בדרישות של התוכנה לצרכים שציינתי. אני מעוניין במחשב נייד, אבל אם ההבדל בביצועים יהיה גדול למדי אין לי בעיה שהם יקנו לי מחשב. חשבתי אולי לקנות את האסוס G14 יש לו אחלה מעבד אבל הכרטיס המסך שלו לא נתמך 100% בSolidWorks. המחש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייח בתצורת מיקרו עבור אמא אשר מטרתו המקסימלית היא לערוך סרטונים קצרים בפרמייר או להקליט שיחות זום מרובות (=מה שגמר על המחשב מיני הנוכחי שיש לה). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח עם חריגה עד ל-2500 ש"ח במקרה שממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטונים קצרים ובסיסיים, הקלטת שיחות זום, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המח…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-