ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך*לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)* משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים* מעוניין במסך עד 1100 שח * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד* קלים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)* בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)* חולה מוזי…
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד של DELL מחשב לעבודה, שימושים עיקריים: תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט. שום דבר כבד מדי אבל אני רוצה שיעבוד מהר. מסך בגודל 15 זה סבבה. עדיף שהמחיר יהיה באיזור ה4000 שקל. אם לא צריך כל כך הרבה אז אחלה, אם צריך יותר אז אני אעמוד בזה. הסתכלתי קצת באינטרנט אבל אני לא מצליח להבדיל בין כל סוגי המעבדים אז אני אשמח מאוד אם תייעצו לי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג למחשב חדש בקרוב בתקציב של 3K פלוס מינוס. זה המפרט שקיבלתי מאייבורי: מארז VM30001W2Z V4 THERMALTAKE שחור לוח GA-H67A-UD3H GIGABYTE מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 זכרון NQ G.SKILL 2X2GB (4GB) DDR3 1333MHZ דיסק קשיח פנימי 500GB SATA3 7200 16MB WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה מחשב ללא ספק כח 3120 שח כולל מע"מ כ.מסך, ספק כח וציוד היקפי כבר יש ממחשב קודם. המטרה היא להרכיב מחשב לשימוש כללי כשהוא בעיקר לסרטים HD וקצת משחק. הרעיון הוא להשקיע בעיקר בבסיס (מעבד, לוח אם, זיכרון) כשעל השאר אני קצת חוסך ויוכל לשדרג בעתיד אם ארצה. השאלה היא קודם כל מה אתם אומרים על המחיר? שנית, אני יודע מה בטח רובכם…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. מת לי המחשב סופית AMD ATHLON 3200+ ששירת אותי כ-5.5 שנים. אני מחפש להחליפו לצורכי פיתוח בלבד. כוננים קשיחים כבר יש וכמו כן גם ציוד היקפי. לא יבוצע OC ואם אפשר לחסוך כסף בלי לרדת ברמה זה יהיה נפלא. הכנתי את המפרט הבא ב-SKYPC, אשמח לדעתכם. תודה מראש! מעבד Intel Core i5-2300 Tray ₪778 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-2300ay לוח אם ASRock H67M-GE ₪521 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H67M-GE זיכרון Team DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Elite ₪213 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=MM-TM-4GB1333 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪91 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=22186 מארז ללא ספק Ante…
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אסוס דגם NS3V משהו כזה.. מחשב ב6 אלף.. עכשיו המסך קיבל מכה חזקה ונשבר (הוא תקין הכול בסדר חיצונית, אבל שמדליקים תמחשב הוא מראה סדקי שבירה). המסך הוא מסך LED. כמה אתה מעריכים שעולה לתקן ? והאם אפשר בכלל לתקן LED ?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
או שאולי כבר יצא ואיני יודע עליו ?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מתי נראה עוד מחשבים שתומכים בThunderbolt חוץ מMacBook Pro? לפי מה שאני יודע Thunderbolt תומך עד 10 Gb/s אבל בעתיד הוא כנראה יתמוך ב100 Gb/s מה שאומר שהוא יוכל להיות תקן חיצוני במקום PCIe 2.0 x16 שתומך בעד 64 Gb/s וגם PCIe 3.0 x16 לא יהי רחוק מי זה הוא יתמוך עד 128 Gb/s, ככה שיש ל זה סיכוי לא ? ראיתי מן כונן חיצוני לכרטיס מסך של נייח לנייד http://www.hwtools.net/Adapter/PE4L.html ואת זה http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock מה הם שווים ועד כמה הצוואר בקבוק יפריע ? הסבר על העניין, לי זה נשמע מעניין אבל הייתי רוצה לשמוע עוד דעות בעניין. יש עוד משהו שאני לא מבין בניידים מה זה 1G VRAM בכרטיסי מסך ? 1. זה אומר שבמחשב עם 4G DDR יהיה 1+4 2. זה אומר שבמחש…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, בניתי מפרט למשחקים ב3K ללא ציוד היקפי, אני רוצה לשחק על מסך 24' (1920X1080) אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו. מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box ₪725 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪398 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪189 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Team DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Elite ₪110 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=MM-TM-2GB1333 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ₪870 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על הנייד של פוגיטסו כתוב שהוא מיוצר בגרמניה זה אומר בהכרח שכל החלקים בתוכו מיוצרים בגרמניה או שרק ההרכבה נעשתה בגרמניה ? מישהו שמבין בעניין יכול להסביר
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪517 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪60 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪343 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪314 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 2 - מחיר: ₪27 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 זיכרון: Corsair 4Gb Kit (2G X2) CMX4GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪297 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 …
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td]מעבדי אינטל [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 1060 [/td][td] 1060 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, 2xHDMI [/td][td] 1 [/td][td] 580 [/td][td] 580 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות DDR3 1333Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]1x4GB Patriot Signature [/td][td] …
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד הוא עובד כרגיל ולפעמים נתקע וצריך לכבות אותו מהלחצן כיבוי והדלקה וקורה לפעמים שגם הוא לא נדלק ישר אלה מנסה להדלק ונכבה ככה עושה כמה פעמים ואז מצליח להדלק מה יכולה להיות הבעיה? וירוס?חומרה?פרמוט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלי לא גבוה נע בן 2500-3000 זמן סוללה טיפה חשוב כל השאר לא. רק רציתי לדעת אם יש מחשב טוב שיכול להתמודד עם עריכת סרטים בתקציב הזה או שאני צריך להמשיך לחסוך...אני ממש לא מבין בשוק הניידים ואודה מראש על כל עצה..
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש וכרגע "שמתי עין" על המחשב הבא: Dell Inspiron N5110 השימושים העיקריים של המחשב: אינטרנט, אופיס, פוטושופ, צפייה ישירה וקצת משחקים כמו Fifa ו- Pro לא יותר.. *אם יש לכם מחשב אחר בקטגוריה הזאת שאתם ממליצים לי עליו אני אשמח לשמוע כי בקרוב אני כבר רוצה לקנות מחשב. מפרט: מעבד- Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB זיכרון- 6GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB מסך- 15.6'' Widescreen LCD 1366 x 768 (HD) display with TrueLifeTM Panel כרטיס מסך- 1 GB nVidia GeForce GT 525M ***** איך הכרטיס מסך הזה??? מחיר: 4190 ש"ח קישור למפרט המלא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12504 ת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, התקציב הוא בערך 2500 שקל. * מטרת המחשב - בעיקר צפייה בסרטים, קצת משחקים, אבל לא כבדים. * גודל המסך - 15 - 16 * משקל רצוי - לא משנה * סוללה שתחזיק 2-4 שעות * צריך יציאת HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפ…
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים והכי טובים תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי כבר. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG ויריות ומשחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד רק למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים ברמה של crysis 2/cod black ops/ SC2/ daiblo 3 באיכות טובה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהת 3. האם יש צורך…
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!10k האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).יום יומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920 x 1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המקסימלי הוא 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב הוא מחשב שישמש את סבא וסבתא שלי, שהם בני 85, לשימושים פשוטים כמו אינטרנט, שיחות וידאו עם הנכדים, ושיחות סקייפ עם הקרובים מחו"ל. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים כלל. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מס…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. אופיס 2007, 2003. דפדפן. ב) המחשב לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך: בכרטיס מסך (העדפה לכרטיס מובנה כדי לחסוך בכסף), צורב, דיסק קשיח ענק. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך ב: מארז, ספק, מעבד, לוח עם, זיכרון, דיסק קשיח של עד 320 ג"ב. 6. עד כמה השקט ש…
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא חובה אבל שיהיה קרוב לא איזה 5000 שח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אניצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עדכניים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צור…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא החליטה שהיא צריכה נייד לצורכי עבודה (פשוטים ביותר: וורד ואינטרנט) ההטלבטות היא האם לקחת נטבוק שיספיק לצורכיה או נייד 'אמיתי' בעל מסך ומקלדת גדולים יותר, לכן עד שנארה לה את גודלו של של הנטבוק כדי לראות אם יהיה לה נוח עם מסך/מקלדת קטנה יותר רציתי לקבל המלצות על נטבוק מומלץ במחיר מינימלי, וכן על נייד מומלץ במחיר מינימלי. שוב, מבחינת ביצועים אין דרישות גבוהות, אך יש העדפה לזמן סוללה של לפחות שעתיים-3. משיטוט ברשת ובעיתוני השבת ראיתי נטבוקים החל מ-1000 ש"ח וניידים החל מ-1700 ש"ח לכן רציתי לדעת מה מומלץ מבחינת: אמינות, אחריות, זמן סוללה , משקל, וביצועים (כאשר החשיבות בסדר הנ"ל) תודה. נ.ב. אעדיף לקנות את המחשב מ-KSP , אייבורי או כל רשת אחרת בעלת סניפים בדרום כך…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 שקלים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?- משחקים כבדים, עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך VIEWSONIC 22 אינץ' לא תומך HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS\CALL OF DUTY\BATTLEFIELD ועוד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוה…
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-