עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by anton111,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים) צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 (לא משנה מט או מבריק) * משקל רצוי? (לא קריטי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, חשובה האחריות, ארוכה ככל האפשר אחת האפשרויות שמצאתי היא Dell inspiron 3542[h=1]http://ksp.co.il/?uin=22964[/h] מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מפרט מ-5 חנויות שונות: מעבד - zigzag2000.co.il Core 2 duo E6300 1.83GHZ 1230ש"ח לוח אם - noacomp.co.il DFI Infinity 975X-G for LGA775 1060ש"ח זיכרונות - newegg.com - (קניתי כבר) GeIL 1GB (2 x 512MB) DDR2 667 (PC2 5300) - Retail 410ש"ח כרטיס מסך - newegg.com - (קניתי כבר) MSI NX7600GT-VT2D256EHD Geforce 7600GT 256MB 128-bit GDDR3 VIVO PCI Express x16 Video Card - Retail 810ש"ח דיסק קשיח - logicpc.co.il 160GB 8MB Buffer S-ATA II 375ש"ח מארז+ספק - ksp.co.il EM-08A ATX MIDI 400W? 190ש"ח מקלדת+עכבר - (נראה כבר...) 100ש"ח~ בסה"כ: 4175 ש"ח === אני לא באמת הולך לקנות את הכל מ-5 חנויות (חוץ מכרטיס מסך וזכרונות שכבר קניתי בארה"ב) אתם חושבים שאני אוכל להתעקש על מחירים כאלה עם החנ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן אנשים, מחשב חדש למשחקים קטנים כמו CS ואינטרנט, ושיהיה לי אפשרות לOC כי אני לא רוצה להתקע עם מחשב חלש בעוד שנה. בינתיים זה מה שחבתי עליו מKSP: Athlon 64 2800+ (S-754 LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire 512MB A-DATA DDR500 X2 RADEON 9550 128MB 80GB 7200/133 (8MB) SAMSUNG Teac/SONY 1.44 מארז וספק מזיגזאג COMPUCASE CI-6a21 300w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE סך הכל בערך 3800ש"חים עכשיו אני חשבתי על אולי לוח אם להחליף לEPOX EP-8KDA3J שעולה בערך 550 ש"ח, והבנתי שגם הוא אחלה אוברקלוקר, הקטע זה שאני לא אחד רציני שמתעסק עם OC, יותר מהעלת FSB ומתח אני לא יותר מדי מתעסק אז אולי אני לא חייב את הDFI, מה אתם אומרים? אגב אל תציעו לי בבקשה ג'יגהבייטים למיניהם אנ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by marmark,

שלום לכולם התחדשתי בנייד LENOVO 423376G קיבלתי אותו עם VISTA PREMIUM ואני רוצה להתקין XP במקומה. יש לי XP מקורי בבית מהמחשב הקודם. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. האים הדגם בכלל תומך בXP? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. היי חבר'ה המחשב הקיים שלי מתפרק כבר ולכן אני מתכנן לעשות לו המתת חסד ותרומת איברים למחשב צעיר יותר וחזק יותר. הכסף כבר זמין בחשבון. לכן אני צריך המלצה למפרט, המחשב צריך להיות חזק ואיכותי להרצת המון אפליקציות במקביל (לכן Q), משחקים, סרטי FullHD ועוד לא מתוכנן OC, אין לי כבר כוח להתעסק עם זה ואני פשוט רוצה שזה יעבוד וישאר כך. יש לי כבר: ספק כוח (Enermax LIBERTY DXX 620W) ארד-דיסקים בשפע (6) כרטיס קול (X-FI) ציוד הקפי מסך 17 אינץ ישן ו LCD 32 מארז ( Thermaltake LANMOTO יתאים?) לכן אני צריך בעצם רק: מעבד ( Q9300\q9450 התוספת שווה את זה?) היט-סינק (שקט) לוח אם (איכותי , בעתיד יתכן CF) זכרונות ( 4 גי'גה) כרטיס מסך (HD4870 בודד כנראה בשלב זה) צורב עדיפות לחנות מומלצת באזור ראשון…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by snird,

ממ יש לי תקציב של 4,000 עד 4,500 ש"ח למחשב טוב למשחקים... העיקר שיהיה כ.מסך לפחות 7600GS או טוב ממנו, ג'יגה זיכרון ומעבד אינטל core 2 dou. תודה מראש P:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הייי אני צריך די דחוף מפרט באזור ה2000 שקל... (חריגה למעלה ולא בהרבה משהו כמו 100-200 שקל זה חריגה סבירה) אני צריך רק מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, צורב DVD (לא ממש חובה) מארז וספק. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר מהר (אני גר בכפר סבא) נ.ב. 680 ש"ח זה מחיר סביר לקחת על הe4600?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  8. רציתי לדעת אחרי שאני מסיים להטעין את המחשב נייד את מה צריך לנתק קודם את השקע שנמצא בתקע בחשמל או את החיבור שמחובר למחשב? או שזה לא משנה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by popmart,

היי חברים. כעקרון אני צריך רק לוח אם, מעבד, זכרונות. הלוח שבחרתי הוא gigabyte GA-Z97X-Gaming 7 מעבד i7 4790 זכרונות של Corsair -DDR3 1600Mhz CL9-9-9-24 יוצא לי בערך 3400 אז השארתי קצת כסף לשינויים. כל שאר החלקים כבר יש לי. אשמח לחוות דעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 00Amir,

נתקלתי אצל חבר ב לנובו 13" נראה לי , X201 שרשום עליו מעבד I7 , נכנסתי למאפיינים של המערכת וראיתי מעבד I7 דגם 620, נכנסתי לאתר של אינטל והגעתי לדף הבא: http://ark.intel.com/products/43560/Intel-Core-i7-620M-Processor-%284M-Cache-2_66-GHz%29 עכשיו ממש לא ברור לי איך I7 זה 2 ליבות ו4 נימים.. זה לא I5 או I3 ? אני רגיל ש I7 זה 4 ליבות ו8 נימים... מה זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by piniz,

אמ.. אני חדש פה אבל אני לא מבין כל הרבה במחשבים אז תעזרו לי ו שמישהו גם ימליץ לי מאיפה לקנות:] ושאלה: אם אני קונה מחשב ללא מסך עכבר מקלדת רמקולים אני צריך גם לקנות מערכת הפעלה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מבקש מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודות בתלת מימד (בעיקר זיבראש, מאיה ופוטושופ). מידי פעם גם למשחקים. התקציב: 4500 שקלים. מעדיף להתקרב ל4000 יכול לעלות קצת מעל ל5000. מבקש שהמפרט יהיה מIQPC מה כבר יש לי ולא צריך: מספר דיסקים קשיחים כ. מסך GTX460 כרטיס קול soudblaster Xfi extreme מספר מאווררים 120מ"מ של TT ןשל noctua מה אני מבקש: מעבד Sandy 2600K המארז יהיה ה antec p183 זכרון 8GB בשני סטיקים -- מתוכנן שדרוג ל16 בעתיד או כבר עכשיו אם ניתן במסגרת התקציב למרות שאני מתכנן OC אשמח להתחשבות בחלקים שקטים יחסית. בין אם מאווררים לקירור המעבד ובין אם בספק הכח (כרגע יש לי ENERMAX MODU82+ 525W שאני מרוצה מרמת השקט שלו) אם שירור תקציב נוסף יעזור אז ניתן לוו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, המפרט הקודם(והקודם, והקודם קודם נבנו פה עכשיו הגיע הזמן למפרט חדש, אשמח לעזרה המקצועית שהתרגלתי אליה מ hwzone מחשב בלבד(אולי בהמשך גם מסך)-תקציב עד(רצוי פחות...)=6000ש"ח. שימושים: 1. אפטר אפקט - עבודה על קבצים כבדים מאוד ורינדורים בהתאם. 2. פוטושופ ואילוסטרייטור - קבצים כבדים מאוד. 3. סוני וגאס - לרוב עריכות מורכבות וכבדות. 4. משחקים : battlefield 3 | planetside 2 5. realflow הדמיית נוזלים. 6. vue הדמיית סביבה. 7. 3ds max * בעבודה שוטפת למעט משחקים העבודה נעשית עם 2 מסכים. * רוב העבודה נעשית עם כמה מהתוכנות הנ"ל במקביל. חומרה שכבר נבחרה וחלק מהתקציב: קורא/צורב- קיים אין צורך בחדש. מארז-COOLERMASTER SILENCIO 550 w/o PSU דיסק: WD BLACK 1TB SATA3 ראשי +…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כמה צריך לעלות קורס תיקון מחשבים ברמת רכיב, שהקורס כולל את כל סוגי התיקונים כולל הלחמת כרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני לא ממש מתמצא בתחום :-[ אבל חשבתי על משהו כזה: Intel pentium 4 2.4ghz 512k - HT 800mhz asusP4P 800 deluxe ati radeon 9000pro 128mb ddr maxtor 80gb 7200rpm 8mb buffer samsung 512mb ddr 400mhz זה יוצא בערך 3800ש"ח, וזה בערך המחיר שאני מעוניין בו, כדאי לשנות משהו? אני לא גיימר כבד אבל המחשב בעיקר למשחקים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Dano,

הגיעו לKSP כל הדברים החדשים.. תגידו לי מבחינת החלקים אם הוא טוב... מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 960 1 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? -Nforce 4 כשייצא זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV 1320 1 1320 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 400 1 400 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 380 1 380

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות (Visual Studio,Eclipse,Netbeans וכדומה) באופן כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט ומשחקי FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מה דעתכם על המפרט הבא? ASUS דגם מכונה F82Q מעבד Intel Core 2 Duo T6400 מהירות 2.0GHz/800MHz זיכרון מטמון 2MB 2 Cache זיכרון נפח (2048MB (800MHZ קיבולת זיכרון מקסימלית 4GB איחסון גודל דיסק 250GB מהירות דיסק 5400rpm כוננים CDRW/DVD Combo No DVD/RW Yes מסך סוג WXGA Built In-Camera 1.3M Pixels גודל "14 (1366x768 ) תקשורת מודם 56K לא כרטיס רשת 10/100/1000Mbps Bluetooth No Wireless 802.11b/g Yes יציאות 8in1 Card Reader Yes Microphone/Headphone Jack Yes HDMI Yes USB 3XUSB 2.0 RJ-45 Yes IEEE 1394 FireWire No VGA Yes Fingerprint reader No מערכת הפעלה מערכת הפעלה Windows Vista Business אחריות ושירות משך האחריות שנתיים משקל: 2.4 ק"ג http://www.ypc.co.il/…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Bentel,

מיועד לילד בן 10 קישור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by guylederer0,

שלום ברצוני לבדוק האם שווה לי למכור את המחשב שיש לי ולהוסיף לחדש תודה לעוזרים גיא מעבד - Q6600 G0 קירור למעבד - 2 OCZ VENDETTA לוח אמ - GA-EP43-UD3L זיכרונות - OZC 2GB X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4870 1GB + Arctic cooling accelero S2 ספק - CROSSAIR VX 550W מארז מודינג - NZXT + 4 מאווררים ללא הרדיסק

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי.. אני רוצה לקנות מחשב חדש.. (נייד\אולטרה נייד) עד 2500.. אז בנתיים ראיתי את ה MSI WIND (הגירסה עם ה6 תאים, 2 ג'יגה זיכרון ו160 ג'יגה HD) ונראהלי אחלה.. אבל יש לי כמה שאלות 1. האם לדעתכם התוכנה אדובי פרימייר (תוכנת עריכה) תעבוד לי על המחשב הזה? בעיקרון אני לא עובד באופן קבוע עם התוכנה הזו, אלה רק בפעם בהרבה זמן בישביל פרוייקטים בבית הספר, השימוש העיקרי שלי במחשב הוא גלישה, תוכנות מסרים ושמיעת מוזיקה. 2. רציתי לשאול מה ההבדל בין הגירסה עם המעבד : Intel Atom N270 1.6GHz לבין הגירסה עם המעבד : Intel Atom N280 1.66GHz ? (אני לא ממש מבין במחשבים וזה) ל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אחר הצהרים טובים לכולם. שלום לכולם אני בן אני חדש פה מקווה להתרשם ולחלוק עמכם את המפרט. אז ככה: המחשב שאני ירכוש יהיה לביצוע מחשב ביתי-כלומר אינטרנט תוכנות מוזיקה סרטים וכו'+ משחקים שהם דיי כבדים כמו קריסס call of duty 4 ושאר המשחקים הכבדים למינהם. לפני שאני יציג את המפרט שמולי לצורך שאתם תעזרו לי מה כן לשפר מה לא מה להוריד וכו' ברצוני להגיד שכרגע אני יבנה את המערך החשוב שזה מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זכרון-ולאחר החלטה נמשיך ליעוץ כוננים והציוד הנלווה. כמו כן חשוב לי לציין שהמעבד והלוח אם יתאימו אחד לשני וישתפו פעולה את רב האחוזים.והכי חשוב לי לציין זה שבמחשב זה לא יתבצע\יבוצע oc/ המפרט: מעבד:q6600 או q6700 .ומה יש לכם להציע שיהיה טוב? לוח אם: ep35-ds4 של גי'גביט או max furmol…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אוקי, אז דרוש כונן קשיח של 250 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון וצורב DVD ויש צורך גם בהרכבה. בנוסף לדרישות ההתחלתיות הללו, האם יש כרטיס מסך מובנה, שמסוגל להחזיק משחקים של היום? כלומר, אח שלי שוקל בינתיים לעבוד עם כרטיס מסך onboard ואחרי שנתיים בערך, לשים כרטיס מסך, השאלה אם זה כדאי ואם זה אפשרי להריץ משחקים של היום עם כרטיסי on board. בקשר למעבדים, אני לא בטוח שאינטל ייכנס בתקציב, אבל אם כן, אז אם אפשר לראות מפרט גם של Amd וגם של אינטל, והסבר מה עדיף מביניהם.. וצפוייה בקרוב איזשהי ירידת מחירים? וזהו.. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ערב טוב לכולם אני קצת נוב בכל הקשור למחשבים ניידים לכן אני מצטער אם אני קצת מציק בפורום בזמן האחרון אבל יש לי שאלה, מפני שהבנתי שלרכוש מחשב נייד חדש עם הדרישות שלי זה לא כ"כ אפשרי אז אני כנראה אלך על מחשב יד שנייה או משהו בסגנון, שימוש המחשב: עריכה גראפית בקבצים בגודל עד 25MB כמו כן שימוש בגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות אופיס חשוב שהבטריה תהיה כמה שיותר חזקה. אלו 2 המחשבים שהציעו לי נכון לעכשיו [יד שנייה] - האם הם מתאימים לי בכלל לשימושים שאני צריך מבחינת מסך וחומרה שם המחשב: HP Compaq nc6320 Business Notebook PC‏ תמונה: נתונים כללים: מפרט כללי: מעבד Core 2 Duo T5500 1.66 1 ג"ב RAM דיסק 80 ג"ב מסך "15 ברזולוציה 1024X768 צורב DVD XP PRO ברשיון תיק נשיאה נ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost Recon Online, Alliance of Valiant Arms, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 20 אינטץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.