עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by natee,

אודה אם תוכלו לכוון אותי להערכת שווי משוערת. יוגה 14, thinkpad שנתיים וחצי בשימוש, נותרה חצי שנת אחריות בערך, שוקל 1.8 ק"ג, כרטיס מסך אנדוויה 940, מקלדת עברית מוארת, עט סטיילוס, וSSD256, I5 דור שישי. תוכלו לנסות, בערך, להעריך את שוויו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by cheese,

אהלן, מחפש נייד חזק שיחליף את הנייח הביתי, דרישות למטה תודה מראש מטרות המחשב? חשוב שיעבוד חלק ומהר למרות שמיועד בעיקר לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ופיתוח תוכנה מדי פעם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) . לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בת…

3. שלום אני לומד קולנוע ומעוניין להשתמש בתוכנות דוגמת ה- premiere שבכותרת רק שאין לי מושג בחומרה והמידע באתר Adobe ממש לא ברור לי, ולכן אודה על כל עזרה. ראשית אמלא את השאלון ולאחריו מה אמרו לי חברים - ואשמח לתגובה והנחיה. המון תודה אריה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח (אבל אם ממש הכרחי - אוסיף, כי זו קנייה לטווח ארוך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה מחשב שהתוכנה תעבוד איתו טוב. זו המטרה לפני החיסכון. אבל לא סתם לקנות תותח אם לא צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח (מקווה...) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by commendor,

אני מחפש מפרט מחשב המיועד למשחקים ללא מסך ללא צורב DVD וללא רמקולים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מחשב בעיקר לגיימינג, קצת פוטושופ וגם מוסיקה עד 4500 שקלים, שיכלול את המעבד CORE i7 2600, ספק עם תקן ה80+ ו 6GB RAM DDR3 ללא ציוד הקפי, ללא מערכת הפעלה או אופיס, לא מתוכנן OC וללא חריגה מהתקציב. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, נכון להיום יש לי מחשב בן 7 שנים - מפרט שלו: לוח אם גיגבייט DS4 P35 מעבד אינטל E6750 זיכרון DDR2 800 MHZ 4X2GB כרטיס מסך G-force 8800GTS הרדיסק חצי טרה סטה 2 משמש בעיקר לתוכנות גרפיות לעיצוב פנים - סקצ'אפ ואוטוקד. שימש בעבר למשחקים - עברתי לסוני נשרף לי לוח אם.. חשבתי כבר על הדרך לשדרג מעבד וזיכרון - או לקנות מחשב חדש.. או שאולי בשביל השימוש שלי כדאי פשוט לקנות לוח? אשמח להמלצה והכוונה - תקציב שלי לא בשמיים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי אנשים הזמנתי היום את המחשב שלי מגיבור מחשבים חנות קטנה וחמודה עם שירות טוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263376.0 intel e6600 GB 965G ds3 rev 3.3 corsair VS 2GB 667MHz cl5 - תיכננתי לקנות את ה-g.skill אבל הם אמרולי שיש להם בעיה עם הספק שמספק להם את הזיכרונות, לכן הלכתי על הקורסאייר ,שמחירם 800 ש"ח!!!,מזל שהודעתי לו מראש שיום ראשון אני נותן לו תשובה סופית לגביהם.אני יבטל מההזמנה את ההזכורונות הללו. ואזמין אותם יחד עם הספק leadtek px8800GTX seagate 80GB barracuda sata2 2xw.d 2500KS lg gsa-h30bal SATA GB aurora 570 black המחיר יחד עם הזיכרונות ולאחר הנחה הוא 7415 ש"ח. את הכ.קול והרמקולים והמסך שתיכננתי לקנות אני אקנה בשלב יותר מאוחר (חלק מהתקציב עובר לד…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by arkadi_s,

המחשב נקנה לפני כמעט 3 שנים , אם זה חשוב הוא לא עבר שום תקלה או תיקון עבר ניקויים עקביים ושמירה. מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU תודה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by arietul,

ניתן לחרוג עד 3k אבל לנסות לחסוך. ולמרות שהנטייה במפרטים שאתם נותנים היא מעבדים של amd הייתי מעדיף מעבד של אינטל. בלי ציוד הקפי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, אני מתלבט לגביי רכישת מחשב 2in1 למטרות לימודים - אני צריך שיהיה לו מסך גדול (מעל 12") ,יאפשר צילום מהלוח באיכות טובה ועריכת מסמכים נוחה ומהירה. עיקר השימוש הוא לכתיבה בהרצאות, יישומי office והצגת מצגות (צריך שיהיה חיבור רלוונטי). כדאי שיוכל להריץ גם תוכנות אחרות (סביבות עבודה -visual,clion וכד'). הרעיון הוא לרכוש את הטאבלט יחד עם העט והמקלדת (כנראה בחו"ל), בתקציב של עד 5500 ש"ח. 2 ההתלבטויות העיקריות שלי היו בין מוצרי הsurface לipad ואלו הם היתרונות והחסרונות העיקרים ממה שקראתי בביקורות: surface pro 4\surface pro 6- יתרונות: מאפשרים הרצת windows, מקלדת מעולה ומוארת, אפשרות הרחבת זיכרון. חסרונות: מצלמה באיכות נמוכה 8mp (לא יודע עד כמה אפ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב עד 3000 שמטרתו תהיה בעיקר גלישה באינטרנט, קריאת ספרים ופיתוח (הוא גם לא ישמש כמחשב פיתוח עיקרי) בסביבת Visual Studio. אני לא מחפש מחשב קטן במיוחד (גדלים של 10' 11') כי זה מאד לא נוח לקרוא ולכתוב עם מסך כל כך קטן. התלבטתי בין הדגמים הבאים: 1) ‎Compaq CQ61-140/240EJ ‎Fujitsu Siemens Esprimo V6555‎ (2 ‎RD560-L.AD33E T4300 2.1GHz (3 של LG על פניו המחשב של Fujitsu נראה יותר חזק עם מעבד Core 2 Duo ו-4Gb זכרון. לשני הדגמים האחרים יש מעבד Dual Core ויש פחות זיכרון. אבל אני לא בטוח ש-FUJITSU היא חברה מספיק טובה, לפחות לא כמו HP או LG. אשמח לשמוע דעות שלכם...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by g_s,

הנה מפרט שהרכבתי בתקציב של 5800 + מסך, אם למישהו יש רעיון איפה אפשר לשפר או לשנות בלי לחרוג מהתקציב תודה 1 x Western Digital 80 gb 7200 rpm Serial ATA 8 mb Buffer 1 x Thermaltake VA4000BWS "SViking" Black NO PSU 1 x AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX FSB1600 1 x Gigabyte GV-NX66T128D Geforce FX6600GT 128 mb Retail SLI DDR III 2 x Super Talent DDR PC-3200 / 400MHz / 256MB / Alluminium / CL 2 / D32PA56A2 1 x MAG 786PFS 17" Flat Monitor 1 x Thermaltake 410W 120mm Fan PFC 1 x Gigabyte GA-K8NXP-9 nForce4 Ultra chipset 5,769.65 ¤

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by GOLD_BOMB,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ל נסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א ופיס, סרטים FHD, תוכנות מסחר בשוק ההון.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ה מחשב הולך לעבוד כמעט 24 שעות ביממה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: hearthstone, starcraft 2 אין צורך ultra .. -מהי הרזולוציה הטבעית ( מקסימאלית ) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 22 2209W A -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by erashel,

שלום, אני מחפש לרכוש מחשב כמעט שלם (מעבד, לוח, זכרונות מארז וספק) , לא שכחתי משהו אני לא צריך כרטיס מסך ואחסון יש לי בצד התקציב הוא עד 2300, רצוי פחות. חשבתי על מחשב מבוסס AMD 3600 ושיהיה לוח ברמה סבירה, לא הכי פשוט שיש. מארז וספק שקטים אם אפשר. מעדיף לקנות מחנות מהמרכז. ראיתי שיש את פלונטר שנראה שיש מחירים טובים שם. יכול להיות עוד אופציה לא כ"כ מכיר חנויות. בעבר קניתי בTMS אבל מעדיף לקנות מחנות שקרובה יותר. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nokobik,

אוקיי, אחרי שהסתובבתי בתתי הפורומים השונים, יום לפני האישור הסופי לקניה, אני מעוניין שתתנו חוות דעת אחרונה בהחלט. גם אם יש לכם רעיונות איפה לחסוך במקום מסויים ולהשקיע במקום אחר, אני ישמח לשמוע. 1 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 385 ש"ח 1 Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM 65 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 326 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 925 ש"ח 1 Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF 733 ש"ח 1 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 380 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 655 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 55 ש"ח 1 Compucase 6A19 Midi Tower 335 ש"ח 1 Logitech Int…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by erix9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לאזור 2500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומעט גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 FH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. בניתי את המפרט הבא לצורך משחקים וOC ורציתי לדעת אם המפרט טוב או צריך לשנות משהו מחשב עד 8 אלף תקציב מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box 1,669 לוח אם 1,165 GIGABYTE GA-P35T-DQ6 , כונן קשיח Westren Digital 250GB X2 RAID 0 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 690 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe 1,648 1 Thermaltake Kandalf 1,030 מארז ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W 619 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ 257 צורב PIONEER 212 SATA 230 עכשיו אני לא יודע איזה ספק כוח לקחת או את הקורסיר הזה שהוא מעולה או לקחת איזה דגם טוב של TERMALTEK ולוח אני מתלבט בין הג'יגה בייט לבין ABIT FATAL1TY AA8XE ומשהו שבהתחלה רציתי זה ה ASUS P5K3 אני רוצה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר למשחקים כבדי ולקצת עריכת וידאו בעתיד. אוברקלוקינג רציני ממש לא מתוכנן. כפי שצינתי אמור להכנס גם ציוד היקפי. אני מעדיף שלא יהיה במחשב SLI מסיבות כאלה ואחרות. ושאלה קטנה .. מחשב כזה אמור להספיק לי לשנתיים פלוס בשביל הרצת משחקים באיכות טובה מאוד ? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן אנשים, מחשב חדש למשחקים קטנים כמו CS ואינטרנט, ושיהיה לי אפשרות לOC כי אני לא רוצה להתקע עם מחשב חלש בעוד שנה. בינתיים זה מה שחבתי עליו מKSP: Athlon 64 2800+ (S-754 LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire 512MB A-DATA DDR500 X2 RADEON 9550 128MB 80GB 7200/133 (8MB) SAMSUNG Teac/SONY 1.44 מארז וספק מזיגזאג COMPUCASE CI-6a21 300w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE סך הכל בערך 3800ש"חים עכשיו אני חשבתי על אולי לוח אם להחליף לEPOX EP-8KDA3J שעולה בערך 550 ש"ח, והבנתי שגם הוא אחלה אוברקלוקר, הקטע זה שאני לא אחד רציני שמתעסק עם OC, יותר מהעלת FSB ומתח אני לא יותר מדי מתעסק אז אולי אני לא חייב את הDFI, מה אתם אומרים? אגב אל תציעו לי בבקשה ג'יגהבייטים למיניהם אנ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by asa_s1,

שלום זקוק למחשב נייד למשימותשל גלישה אופיס ודוא"ל, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה : שיהיה נוח לקרוא ולכתוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?: לא באופן ספציפי מומלץ מקלדת מלאה. * משקל רצוי: שיהיה נוח לסחוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עבודה של בערך שעתיים ללא חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * Bluetooth? היום זה סטנדרטי. * גודל מינימלי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Call Of Duty, Football Manager, FIFA 2012\13, NBA2K12\13. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. הא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by optimizeR,

שלום רב, אני קונה מחשב לאמי. מחשב לצרכים מינימליים. גלישה באינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים לפעמים. משחקים שלא דורשים המון. חשבתי על המפרטים המומלצים של KSP האם זה טוב לדעתם ? http://ksp.co.il/?uin=15601 http://ksp.co.il/?uin=16087 תודה, היום אני מתכוון לקנות. אשמח לקבל קצת עצות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by below_z,

שלום! מחפש מחשב נייד שישמש לגלישה. ראיתי מספר ניידים זולים שנראה שיענו לדרישות מטה. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23399 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21125 האם יש סיבה לקנות מחשב טוב יותר? אולי מחשב אחר באותה קטגוריית מחיר? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינרנט (youtube) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כרגע התוכנית זה 15.6 אינץ, אך שוקל גם 14 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני צריך ספק שינצל את המעבד וגוף קירור למעבד ואולי גם לדיסק הקשיח המפרט : http://www.geocities.com/nim8201/comp.htm התקציב הכולל שלי למחשב הוא 7500-8000 שקל

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by stam,

ראיתי ב אולסייל את המחשב הזה מחיר כולל דמי טיפול ומשלוח: 3258 שח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=4556098&type=2&product=1&= מה דעתכם על היחס עלות/מחיר נראה לי טוב למדי ואיך אולסייל בכללי מבחינת שירות ? ויש גם מסך 17 של lg מסך 17" שטוח לחלוטין תוצרת LG דגם T710BH במחיר של 800 ש"ח בתודה מראש stam

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים