ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA V, BF3, AC2/3, MAFIA 2, MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב נייד של המשפחה הווינדואס לא עלה (היה עושה מסך כחול אחרי קצת טעינה) פירמטתי ועכשיו אחרי הפירמוט המחשב מנסה לעלות בפעם הראשונה (לעוד התקנות אני מתכוון בפעם הראשונה אחרי ההתקנה של הווינדאוס מהDOK) והוא רושם לי שהיה תקלה ושהמחשב יעשה עכשיו ריסטארט בהתחשב בזה שכל התקלות התחילו אחרי שאחי המאוד מאוד חכם הפיל את המחשב אז אני מתאר לעצמי שיש תקלה או בדיסק קשיח או בזיכרון (חושב יותר בזיכרון) הבעיה עכשיו שהחלקים היחידים שיש לי הם חלקים מהמחשב שלי והזיכרון בו הו זיכרון DDR3 כאשר במחשב המשפחתי יש זיכרון DDR 2 ולא הצלחתי למצוא שום מידע לגבי תאימות DDR3 למרות שאני מתאר לעצמי שזה לא יעבוד ואני לא יקנה זיכרון חדש רק בשביל בדיקה אני מתאר לעצמי שהרבה אין מה לעשות אבל…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה שידרוג למחשב של חבר שלי יש כבר מארז... מעבד Intel Pentium 4 631 BOX ¤362 http://skypc.co.il/product.asp?pid=I631 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤574 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39202 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 ¤221 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8400GT 256MB PCIe ¤294 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV340 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AWT סה"כ מחיר לכל המוצרים:2064¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il הרכבתי עוד אחד נראה לי גם טוב: והנה עוד אחד מקקוה שטוב כי הוא רוצה ל…
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה, את המחשב קניתי לפני כמה שנים טובות, לדעתי באזור 2011, מאז הוא עשה את שלו והיום כמעט לא זז ולכן אני רוצה לשדרג אותו או לחילופין להחליף לגמרי, המפרט הוא כזה: לוח אם: asus p5q pro turbo עם קירור Freezer Extreme מעבד: Intel Core 2 Quad Q8300 שני כרטיסי מסך בקרוספייר: Radeon HD5770 זכרון: 8GM RAM לא זוכר של איזו חברה וכן שלושה כוננים נייחים SATA HDD. כיום אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי תוכנות עריכה כמו לייטרום ופוטושופ וכן עריכת וידאו כמו פרימייר, כמו כן מעוניין להגדיל את הזכרון ל16GB RAM ולהוסיף SSD של 250-500GB. האם שווה להשאיר משהו מהחומרה שיש לי כיום במחשב? או להעיף הכל ולקנות הכל חדש? אשמח ליעוץ, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מארז יפיפי של ANTEC מוזארת אבל לצערי הלוח אם שיכול לשכון בו זה רק מיקרו ATX אני במקור רציתי להשכין בו פנטיום 4 ...לצערי מחשבים כאלה יש והמון אבל קשה למצוא משהו מוכר מיקרו ATX הוא שיודע שזה מה שיש לו אז יש לי כמה שאלות 1) מדובר במחשב שכל תפקידו זה יותר לשמור על ספריות מוזיקה ו סרטים באיכות לא HD והורדות האם אני חייב כרטיס מסך או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך פנימי GMA לדוגמא? מצאתי משהו כזה בערך.. מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 260 ספקי כוח Golden Tiger G-T 400W,8cm Fan (24pin 80 סה"כ 710
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי אז לפני שנתיים בערך מחשב שהיה מאוד עוצמתי וסתם מעניין אותי לדעת כמה לדעתכם הוא שווה היום. אז זה המפרט: מעבד: Intel Core i7 920 לוח אם: Asus P6TD Deluxe זיכרונות: Corsair Dominator 3X2GB 1600Mhz כרטיס מסך: AMD HD 5870 1GB ספק כוח: Corsair TX750W מארז: Antec P183 כוננים קשיחים: WD Black Edition 640GB X2 (Raid 0) קירור למעבד: Noctua NH-D14
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המחשב האחרון שקניתי היה amd athlon xp 2500 ומאז היו שינוים כמו PCI EXPRESS ו DUAL DDR. אני צריך להרכיב לחבר שלי מפרט בתקציב של 2500 ש"ח כולל מסך. זה מה שהרכבתי ואני זקוק לתגובות שלכם. AMD Sempron 2400 GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 512Mb 400MHz Kingston CL3 WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB GIGABYTE GF FX5200 128MB, TV, DVI CD-ROM LG x52 MAG 17'' 770 FS מארז סטנדרטי ==================== סה"כ 2460 ש"ח מה אתם אומרים ? תודה
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד כדי שיוכל לעבוד איתו מכל מקום בבית. אני צריך שתמליצו לי על מחשב. בגלל שהמחשב לא יהיה כל כך נייד המשקל לא חשוב בכלל, שהמסך יהיה גדול 15+ רצוי WIFI מובנה ושיהיה מסך טוב ביחס למחיר. אם יש עוד דברים שחשוב שיהיו אשמח לשמוע. תודה גמיש במחיר אם רצוי
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מארז MIDI ATX איכותי ביותר אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר +חריצי קירור ל PCI EXPRESS יציאות USB קידמיות מעבד Intel® Core2 Duo E6300 Conroe LGA 775 Dual-Core 1.86GHz 1066MHz FSB 2MB L2 Cache 64Bit לוח אם ASUS P5VD2-MX קישור לאתר יצרן זכרון 512MB/667MHZ DDR2 DUAL CHANNEL כרטיס מסך Powerful Integrated Graphics דיסק קשיח WD160 7200RPM 8MB Buffer Serial ATA כונן תקליטורים LG מהירות 52 כולל מנגנון למניעת רעידות כרטיס קול SIX channel HD audio (High Definition Audio, previously codenamed Azalia) CODEC enables high-quality 192KHz/24-bit audio output, jack-sensing feature אני מודע לזיכרון שהוא רק 512 ואת הכרטיס מסך אני מחליף יש לי Raedon 9200 :-(... השאלה הקשה היא 1-לגבי הלוח א…
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לבנות הצעה לפי מחירון KSP, להלן בסיס המפרט שהרכבתי CORE 2 DUO E8400 ASUS P5Q CORSAIR TWINX 2X2GB 800MHZ SEAGATE 500GB SAPPHIRE HD4870 אשמח לכל הערה בנושא המפרט, וצריך המלצה למארז וספק תודה גיא
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש בעיקר לצפיה בסרטי Xvid אבל גם שיריץ משחקים חדשים כמו Doom3 בלי יותר מידי מאמץ. כמו כן אני מחפש לוח אם שיהיה אפשר לשדרד למעמדים חדישים כמו מעבדי Athlon 64. וכל זה בתקציב של עד 3000 ש"ח. אני יודע זה משימה די קשה להרכיב מפרט כזה בתקציב קטן ולכן אני מאוד מודה לכל מי שיעזור לי ובשביל שתבינו את המצב שלי, כרגע יש לי מחשב pentium 2 350 ו Voodoo 3 :'( תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך לקנות לעסק 4 מחשבים לשימוש משרדי, לא צריכים להיות חזקים במיוחד, שימוש דיי בסיסי מערכת ביתית מבוססת Intel Core i3 2100 מעבד: Intel Core i3 2100 3.1GHz - כמות: 1 - ₪0 קירור מעבד: Evercool 1155 - כמות: 1 - ₪0 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 - כמות: 1 - ₪0 מארז: Micro ATX 400W - כמות: 1 - ₪0 זיכרון: 4GB DDR3-1333 - כמות: 1 - ₪0 כרטיס מסך: כרטיס מסך מובנה במעבד Intel HD Graphics - כמות: 1 - ₪0 כרטיס קול: כרטיס קול מובנה 7.1 ערוצים - כמות: 1 - ₪0 כרטיס רשת: כרטיס רשת מובנה 10-100-1000 מגה ביט לשניה מותאם לADSL ולכבלים - כמות: 1 - ₪0 דיסק קשיח: 500GB Sata 2 - כמות: 1 - ₪0 כונן אופטי: צורב DVD-RW מהירות X22 - כמות: 1 - ₪0 הרכבת מערכת: הרכבת מערכת מקצועית ונקיה - כמות: 1 …
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום במשך שעות ישבתי וניסיתי למצוא מחשב נייד (מחברה אמינה) אשר עונה על הדרישות הבאות: 1. מסך בגודל 15.5 ומעלה 2. 16GB זיכרון 3. כונן קשיח 1TB 4. מאיץ גרפי GeForce 840M (או מקביל מבחינת מביצועים ומחיר) 5. מעבד i7 6. אין צורך במסך מגע. להלן השאלון: 1. מטרה - משחקים (לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק), בדיקת תוכנה, עבודה משרדית. 2. מסך 15.6 (עדיפות לגדול יותר) 3. רזולוציית מסך - לא ממש מבין בזה... משהו סביר... 4. משקל - אין חשיבות גדולה מידי למשקל (רוב הזמן על שולחן, אם הוא בתיק זה שעה בשבוע) 5. זמן סוללה - כמובן שרצוי ארוך, אבל ניתן להתפשר 6. יציאות מיוחדות - HDMI, USB 3, VGA, Card Reader 7. Bluetooth - כן 8. תחנת עגינה ייעודית - אין צורך 9. כונן אופטי - כן 10. אחר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני האמת גם מחפש המחיר של 5000 כולל מסך תגידו מה אתם חושבים ואם כדאי לחפש משהו יותר זול נ.ב. וגם אם כדאי לבקש מהם לעשות אובר קלוקינג נ.ב. אני גם הולך להריץ לינוקס על המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך נייד לצורך לימודים ושימוש כמחשב עיקרי שלי, ולכן בא לי שהוא יחזיק לי הרבה זמן ויהיה איכותי, התחלתי לעשות מחקר על הדגמים השונים והסדרות והיצרנים השונים אך קצת טבעתי בכל שטף המידע והסוגים והמבחר אז אשמח מאוד לעזרה בגדול בגדול אני לא מחפש גודל ספציפי, יכול לזרום על 13.3 או על 14.4 ואפילו 15.6 למרות שמעדיף שלא, מה שכן חשוב לי מאוד כדי שהמחשב יחזיק לי הרבה זמן ויהיה רלוונטי זה - כונן SSD (הייתי אומר לפחות 128GB אבל אם מישהו חושב אחרת אשמח לשמוע) מעבד I5\I7 משקל נמוך מ1.7 ק"ג מחשב דק (לא ספציפי פה אבל בין 15-25 מ"מ ככה נראה לי) עדיף כמובן סוללה טובה וזהו בגדול אני מאמין שרוב המחשבים שיענו על הדרישות הבאות יבואו עם כמות מכובדת של RAM בכל מקרה אז א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CPU: AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - 593 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- MOTHER BOARD: Epox 8RDA+ (NFORCE2) - 760 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- MEMORY: DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original - 433 (*2=866) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- HD: Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer - 543 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- CDRW: Lite-On 48x24x48 Black Retail CDRW - 380 -------------…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לחבר (מרצה שלא ממש מבין במחשבים) לצרכי מצגות, גלישה וכתיבת מאמרים. הוא מחפש מחשב שיהיה אמין ושלא יצטרך להיטרטר לתיקונים. אני לעומת זאת אוהב את DELL מה דעתכם על הבאים? כולל הרחבת זכרון ל 2GB http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2130-80gb.htm או http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250-120.htm או http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=68 תודה.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים. * גודל המסך?14 ומעלה * משקל רצוי?כמה שפחות אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב?אכן * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לוח אם http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=UL8 מעבד AMD ATHLON 3200 גוף קירור 7200 LIGHT משהו פצצה שקט - קירור לא משהו סביר - זיכרון 512 LD או 256MB של KINGSTON כונן קשיח MAXTOR 80GB 7200 8 כרטיס מסך GF5 FX5200 TVO - SV - RCA צורב LG 1.44 מארז מרצדס 300W REAL WATT חייב לציין שזה נועד למשרד בעיקר ובקטנה למשחקים כמו FIFA וכו' - נ.ב. - אמרו לי שהשבבים של ULI מצויינים שהם מייצרים שבבים כבר שנים לשרתים , יש משהו בגו ?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בתחילת אפריל אני רוצה לקנות מחשב מרובע ליבות תותח... המחשב ישומש: *למשחקים חדשים טובים כפי שיצאו... עד עכשיו: COD4,CRYSIS,PES08 *שידור סרטים ותוכניות בHD, הקלטת תוכניות.. PVR על מסך 32 LCD. - חשוב מאוד. *עבודה משרדית רגילה - אני תלמיד תיכון.. לא רציני. החלקים שאני צריך: *כונן קשיח *צורב DVD *מעבד *לוח אם *3 מאווררים למארז (Gigabyte AURURA 570) שנמצא בשימוש כרגע על המחשב הישן. - 120MM *קירור למעבד *זכרונות *כ.מסך *PVR *מסך 22 אינץ'. הASUS שנכתב עליו כאן באתר. *מקלדת ועכבר אלחוטויים.. לשימוש ממרחק של ~5 מטר. מה לא צריך: *ספק כוח *מארז OC: אני לא מתכנן לעשות OC בתחילת הדרך. אך אחרי שנה - ועוד איך. אני לא מחפש אחר רכיבים סופר-דופר וקירור מים.. אך למעבד אני כן ייק…
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להוציא את המקסימום מהתקציב שלי למחשב שנועד בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וצפייה בסרטים לכן הדרישות שלי פשוטות: שקט ככל האפשר ואמין. כרטיס מסך קיים: HD5450. תודה!
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה: 1. תקציב - 4500 ש"ח 2. משחקים וכמובן גם אינטרנט, סרטים, מוזיקה ועבודה משרדית. 3. ללא ציוד היקפי ומסך 9. מחשב שקט יכול להיות נחמד אך לא משהו שאי אפשר להסתדר איתו. אם ייכנס בתקציב אז למה לא. 10. OC בינוני למעבד 11. רזולוציה 1280 על 1024. זה הכל פחות או יותר. הרכבתי מפרט אשמח לשמוע הצעות לשיפורים ו/או הצעות אחרות. מעבד Intel Core 2 Quad Q6700 Box ¤1342 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 320GB ¤397 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 242 ש"ח (X 2) כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1032 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤160 מארז כולל ספק Antec SONATA-II 450W ¤597 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-…
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,COD,FIFA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
.חברים יקרים, אני רוצה לרכוש מחשב טוב למשחקים ובעתיד להרבה תכנות בתקציב של כ-4000-4500 ש"ח אך לא יותר. פעם הייתי מאוד בקיא בנושאים האלה אבל בגלל שלא התעסקתי בזה הרבה זמן אני כבר לא כל כך חזק במפרטים וכו'. לכן אודה מאוד מאוד לייעוץ ממי שבעניינים מקריאת המלצות ומפרטים אחרים בניתי את המפרט המצורף. שימו לב כי במפרט שצירפתי אין כרטיס מסך שכן בשבועות הקרובים, לאחר שיתייצבו המחירים חשבתי על להוסיף RX480. כרטיס המסך נכלל בתקציב האמור. ראו בתמונה המצורפת את המפרט שבניתי מאתר TMS (אשמח לעצות או שינויים!!) מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן ל…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המטרות הן בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות, מוזיקה. אשמח להמלצות, תודה :-)
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-