ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד ללימודים - המחשב ישמש רק לכתיבת סיכומים ושיעורים בזמן ההרצאות ואלה הפרטים : * מטרות המחשב? מחשב נייד לסטודנט * גודל המסך? עד 13 אינץ * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? נדרש זמן סוללה אורך ( 5 - 6 שעות ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של הארד דיסק ? לפחות 250GB * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? - מחשב עבור סטודנטית עבור לימודים, אינטרנט וצפייה בסרטים גודל המסך? - עדיפות למסך גדול עד כמה שאפשר כל עוד זה לא בא על חשבון המשקל (עדיפות למשקל נמוך על גודל מסך) משקל רצוי? - המחשב מיועד לבחורה "קטנת מימדים" אז כמה שיותר קל האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 6 שעות ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיפות שיהיה חיבור HDMI אבל לא קריטי בלוטות? - כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - אין צורך בנפח גדול במיוחד אני חושב ש500GB יספיקו כונן CD/DVD? צורב? - לא חשוב כונן Bluray? - לא חשוב האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לכל מי …
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית.. אני מתחיל ללמוד מדעי המדינה וכלכלה * גודל המסך? ממש לא משנה לי.. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ? האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( לא נראה לי.. * בלוטות? לא יזיק.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח. הגודל הסנטדרטי (חצי ג'גה ?) * כונן CD/DVD? צורב? DVD.. * כונן Bluray? אין ממש צורך... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מפרט עם ומפרט בלי , בבקשה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא 1. מה ט…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה מעבד I5 עם 8G זיכרון, 500-1000GB HD, כרטיס מסך בינוני (המסך יהיה מקסימום 21 אינץ) ואת כל זה אני רוצה ,לעטוף" במארז מיני. לאיזה גרסאה של I5 יש יחס עלות תועלת הכי טוב עכשיו. אותה שאלה לגי HD בטווח הנ"ל. (אין צורך בגרסאת ביצועים/שקט). אותה שאלה לגבי כרטיס מסך MID RANGE עבוד מסך 21 INCH (צריך להתאים למארז מיני) איזה לוח טוב מתאים למארז מיני, לא צריך גרסאות SATA או מיליון יציאות, משהו פשוט אבל איכותי בכ400שח. יש המלצה לזיכרון? אני נוטה לכיוון 2 סטיקים של 4GB הכי זול (מניסיון שלי הם כולם אותו דבר למשתמש הממוצע) כנ"ל כונן אופטי. עד כה אני קניתי מארזי מידי עם מפרט יותר כבד כך שהיהיה חשוב נושא האיוורור, יש איזה הערות לגבי מארזי מיני? משהו שאני צריך לשים לב אליו?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי חברים (: אני צריך מחשב חדש ללימודים ולמשחקים קלים בשביל להעביר את הזמן (כרטיס גרפי מובנה במעבד...) אני רוצה שיהי לו 4 גיגה ראם (אם יהיה יותר אני לא יתנגד...) מעבד I3 או I5 שיעשה את העבודה לכמה שנים טובות של לימודים... חשוב שיהיה לו HDMI אבל לא חובה...אבל מה שכן חובה ומאוד חשוב לי זה שתיהיה לו סוללה חזקה שתחזיק להרבה זמן כדי שאני לא ירוץ כל היום בין מטענים... התקציב- 2500-3500. אני צריך רק דגם ספיציפי כי אני יקנה את המחשב מחבר שהוא יבואן... הוא הציע לי את המחשב הזה במחיר של 3000...יש לו בעיה מסויומת ? או לסדרה ? (G6) או שהוא מחשב טוב ולקנות אותו ? אם יש לכם הצעות אחרות בבקשה תגידו לי דגם בטווח מחיר הזה זה המפרט של המחשב : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/3…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה בישביל משהו טוב אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לאיכות HD גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח מקסימום אבל מקווה לכמה שפחות :-) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך לחרוג מהתקציב הזה אבל נגיד 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, 3D Studio Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Might & Magic Heroes VI, Starcraft 2, Skyrim, League of Lege…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לאחותי אשר התחילה ללמוד באוניברסיטה ביום ראשון. קראתי את כל הפוסטים של השבוע האחרון בנוגע לסטודנטים (למרות שייתכן ופספסתי כמה בודדים), בעיקרון יש לה דרישות דומות אבל עם שתי בקשות עיקריות: -מערכת הפעלה כלולה (היא מאמינה שככה יהיה יותר קל לממש את האחריות, ושהאשמה על התקלה לא תיפול על מערכת לא מקורית) -מחשב דל Dell - (זו החברה שהיא הכי סומכת עליה) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? משקל שיאפשר ניוד נוח, 2-1.7 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מה שמתאים לסטודנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI …
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,מוזיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי?לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) במידה ויש HDMI זה טוב אבל לא חובה אם זה דופק את התקציב * בלוטות?מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, נייח\נייד לא קריטי. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, לא חזק במיוחד אך הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים בעיקר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלו הוא מעבד: Intel Core Duo T9600 2.80/6M /1066 כרטיס מסך לא מובנה: NVIDIA Quadro FX 2700M 512 MB זיכרון:2GB דיסק קשיח: 1000GB/1TB Display: 17", IPS wide-aspect screen with 1920x1200 resolution led hp dreamcolor Battery New In working condition. Hold a charge. Get about 90-120 minutes of web browsing. Bluetooth:yes. HDMI: Yes. Standard size connector Webcam: Yes 2.0MP Finger login Optical Drive: DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - Integrated (lightscribe) New HP 120watt a/c adaptor שווה לקנות ב2000 שקלים היום?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עוד מחשב נייד בתקציב הנ"ל שישמש אותי למטרות צפיה בסרטים באיכות HD ללא קרטועים, יישומי אופיס. חשבתי על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=16934 ב3450 ש"ח. חשוב לי הרכבה איכותית, אחריות טובה וארוכה וכדאי שלא יתחמם יתר המידה, סוללה וכו פחות חשוב לי וכן משקל לא רלוונטי. האם לדעתכם מדובר במפרט משתלם ? כבר השתגעתי מרוב הדגמים הקיימים תודה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ותוכנות כגון פוטושופ ואילוסטרייטור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes13 /fifa 13 בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי "נסיכה" וכשהגעתי כבר קיבלתי מחשב מוכן. לא עוד . עזרתכם בבקשה
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה בימים הקרובים לקנות מחשב, אשמח מאד לעזרה! אני מוכן להשקיע סכום בשביל מחשב טוב, רכיבים איכותיים ושיחזיק כמה שנים. תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה מחשב טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 כלפי מעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, צריך מחשב טוב לסטודנט שנה א'- ישמש אותי לכל התואר, ואחריו. אני צריך מחשב לעבודות משרדיות - אופיס, אינטרנט, תוכנות שירטוט ובניית דגמים, מת לב וכל מיני כאלה בכללי. * גודל המסך? 15.6, או 14, אני עדיין מתלבט * משקל רצוי? לא יודע בדיוק מה זה משקל רצוי, אבל אני סטודנט ואני הולך להיסחב עם המחשב כל היום, ולכן אני אעדיף משקל סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, סביבות 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לוידע..., אני רוצה את כלל היציאות הסטנדרטיות, בתכלס ביום יום אני לא צריך יותר מיואסבי אבל שיהיה ליתר ביטחון * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כונן רגיל 5400 סלד יספיק, 500 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? למה …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה למפרט מדיה סנטר שישמש בעיקר לצפיית סרטים באיכות גבוהה (full hd), צפייה בתכנים באינטרנט, וגלישה באינטרנט. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 50" full hd ולערכת קולונוע ביתית מקצועית הכוללת מגבר ברמה גבוהה + 7 רמקולים של bose בנוסף יש לקחת בחשבון שהמחשב יהיה בתוך ארון סגור בלי יותר מדיי אוויר פתוח (זה הדאגה העיקרית שלי). חשבתי על המפרט הנ"ל silverstone grandia GD04S intel core i3 2220 Gigabyte GA-B75M-D3H, Intel B75, S 1155, DDR3, SATA III - 6Gb/s, PCIe 3.0 (x16), D-Sub/ DVI-D/ HDMI, Micro ATX 8GB (2x4GB) Corsair DDR3 XMS3, PC3-12800 (1600), Non-ECC Unbuffered, CAS 9-9-9-24, 1.65V 430W Corsair Builder Series CMPSU-430CXV2UK, 80%+ BRONZE Eff', Uncertified, Q…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משרדי וסרטים, אין תוכנות מיוחדות... * גודל המסך? הסוללה צריכה להיות סבירה, ובמחיר הזה אני לא יכול לעלות ליותר מ14, נכון? אז אני מניח ש13-14 * משקל רצוי? פחות רלוונטי, אין סיבה שיגיע ל2.5 ק"ג בלאו הכי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק בכיתה כמה שיותר (האם 6 שעות זה זמן ריאלי ללא WIFI?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI ו-USB * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, עדיפות ל7200 אם מתאפשר בתקציב (היא לא תמלא אותו בחיים, לפחות שירוץ טוב יותר) * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, לא חובה. * כונן Bluray? חחח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * הא…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קודם כל, חיפשתי המון לפני ששאלתי, לא ממש מצאתי משהו, אולי אתם תוכלו לעזור לי מטרות המחשב? סטודנט, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? 14 - 15 אינץ' * משקל רצוי? 2.5 ק"ג בערך אבל לא קריטי כל עוד בתחום הנורמלי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל הניתן נראה לי שמעל 5 שעות זה יהיה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא ממש חשוב, אבל SSD יהיה בהחלט נחמד (אפילו במקום הרגיל) * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל מאוד כדאי אחריות של 3 שנים. * האם בתקציב צרי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה קו מנחה שנתנו לי וזה פשוט עשה לי באלגן בראש. בבקשה תעזרו לי למקד את הקו המנחה לדגם של מחשב ואם יש באזור חיפה לרכוש אותו אשמח לדעת. מודה....מודה....מודה מראש לעוזרים. (אם חסר משהו מהפורמט שאמור להירשם בפורם, אתקן) ההודעה יוצאת ממש מבולגנת משום מה עם העתק הדבק אז הנה לינק לרושם מטה, זה מסודר שם: http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית - על פי הדרישות כאן: http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html * גודל המסך? שיתאים לתצוגה הזו: 1280x900 display with 16-bit color and 512MB of VRAM; 1680x1050 displa…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ,קצת משחקים אבל בעיקר תוכנות לסרטוט OFFICE אינטרנט והתוכנות הבאות שהם התוכנות הכבדות יחסית:Mastercam, Ansys, Hydromotion, Pneumotion, Inventor, Autocad * גודל המסך? 14-15.6 עדיפות ל 15.6 (מעדיף לשפר דברים אחרים ושיהיה המסך הרגיל 15.6) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה לא הכי חשוב כי המחשב יותר לשימוש בבית או בכיתה עם מטען או אפשר לקנות סוללה יותר גדולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ל USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא יש לי חוק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מפרט שחייב לכלול מעבד I5 תקציב 1500-1800 יכולים לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, איך שזה נראה, מחר אני עומד לקנות מחשב. המטרה העיקרית שלו לגיימינג. אני רוצה שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בלי לאגים ובלי בעיות. גם השקט מאד חשוב לי. עכשיו, אני לא פריק גיימינג מצד אחד, מצד שני אני כן רוצה שמתי שאני משחק שהוא יעבוד מצויין בלי שום בעיות. בTMS בנו לי את המפרט הבא. אני רוצה לשאול האם יש איזהשהם השגות עליו? כמו כן, האם לשלם עוד כ1100 שקל בשביל GTX 670 במקום GTX 660? האם GTX 660 מספיק לי, ושוב - שיריץ בצורה מעולה? אני "מוכן" להשקיע את הסכום הנוסף, אם באמת זה מאד יוסיף לי. אם זה "סתם", בשביל רק עוד קמצוץ של הנאה, אז לא... אבל אם זה משהו משמעותי מאד, אז כן ארצה להוסיף את הסכום. כמו כן, האם כדאי לי לקנות SSD למערכת ההפעלה? האם זה מאד משמעותי ישפר את המהירויות? ו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד בן 4 שנים,זמן הסוללה התקצר משמעותית לאחרונה עד לכדי דקות בודדות. בזמן טעינה הסוללה מקבלת חיווי טעינה ומגיעה ל100%,אבל לא מחזיקה לבד. רכשתי סוללה חדשה אבל המחשב לא זיהה אותה,וכמובן גם לא התבצעה טעינה. בחנות החליפו את הסוללה לסוללה דומה ושוב המחשב לא זיהה אותה וכנ"ל לגבי הטעינה. הפנו אותי למעבדה שבדקה את הסוללה המקורית וטענו שהיא תקינה ייחסית לגילה ואמורה לאפשר עבודה תקינה אלה שהבעיה היא כניראה בזיהוי של הלוח לגבי רמת הטעינה של הסוללה ! האם מישהו מכיר את הבעיה ? תודה אריק
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-