ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לידידה שלי מחשב ישן ממש של IBM מהסדרה העסקית השינה מאוד שלהם פתרום הוא החליט לנעול את עצמו. הכוונה שמדליקים את המחשב עולה כמו מנעול ומבקש ססמה. הביוס נעול פתחתי את המחשב הוצאתי את הסוללה (הליטיום הקטנה) מתוך כוונה לאפס את הביוס אבל כלום המחשב שוב עולה ומראה שהוא נעול. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש יום יומי, מידי פעם משחקים (לא משהו בשגעת) , הרצה של מכונה וירטואלית (VMWARE) ושיטוף של סרטים וסדרות לסטרימר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא (יש לי מסך 17 אינצ'.. זה מספיק לי בנתיים.) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שיהיה שקט שאני יוכל לישון בלילה.משהו בין 6 ל7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מער…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העבודה בתלת והרינדורים יתבצעו ב3DSMAX , המטרה היא הדמיית סרטוני אדריכלים, עבודה בוידאו בMAX זה מפרט שאני בונה לחבר, התקציב הסופי הוא 10K רק למחשב ואני אשמח להסברים לנוגע לחלקים ותאימות כי מה שפירסמת פה, זה מאוד גולמי ואני גם לא מעודכן . אז ככה : 1. מעבד Intel Core I7-990 X http://skypc.co.il/pl_product~BX80601990~3~0.htm 2. כרטיס מסך Quadro http://skypc.co.il/Product.asp?PID=VCQ4000-PB זה שני הדברים שראינו בנתיים זכרון אני חושב בערך 16 ג'יגה HDD חשבנו על מערך RAID 0 לעבודה מהירה וזהו בגדול, בקשר למעבד אני לא בטוח שצריך לקחת את המעבד הכי חדש כי אני מהנסיון שלי הדגמים הכי חדשים סתם יקרים ואין כזה הבדל משמעותי בעבודה יחסית לדגם אחד לפני כרטיס מסך חשבתי על QUADRO שנראה לי …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 5000₪.ברמת שקט כמה שיותר גבוהה (בלי מסך ושאר ציוד הקפי) . ספק כח ומאווררים חיבים להית שקטים מאוד ולא להוציא צלילים מיותרים, מארז – איכותי ומונע רעשים ואבק. לגבי ספק כח אני מודע לזה ששומעים אותו בעומס רציני, אך איני רוצה לשמוע אותו בעומס קל עד בינוני. אני גם מחפש קרור ראוי כי המחשב יעמוד בחדר בלי מזגן וחם מאוד פה בארץ. אקנה את המחשב כנראה מ skypc. אפשרית חריגה של כמה מאות שקלים. לא מענינות אותי מערכות מורכבות ב TMS, RMS, IQPC etc…. כי אין אותן חנויות בחיפה. המשחקים שאריץ COD, MoH, GTA4, Crysis, Chernobyl, NFS בהגדרות בינוניות פלוס בזולוציות מותאמות לכל משחק בניפרד, עד 1920-1080. מערכת לדיגמה: CPU – i3-2100, לא רוצה להוציא פי שניים…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני משוחרר צבא ופעם אחרונה שהתעסקתי באיזשהו מאמר שקשור למחשבים היה כשקראתי על טכנולוגיה עתידית XDR עוד בימי ה ATHLON 64 3000+ PIN 939 כיום אין לי מושג במחשבים, באותה תקופה בגלל שידעתי להכין מפרטים בצורה מהימנה ומדויקת זכיתי למחשב שהחזיק עד היום והריץ משחקים על אף היותו חלש לאחר מספר שנים עד ללפני שנה וקצת את רוב המשחקים (באיכות חרא אבל עדיין הריץ) בקיצור הוא הלך לעולמו, קצר בלוח אם, לא ממש איכפת לי איך זה קרה ולמה, הוא עשה את שלו, 6 וחצי שנים של עבודה נפלאה. בקיצור את ה CD אני משאיר (BENQ 52X היה אחד הטובים באותה תקופה, קניתי אותו כי ידעתי שאני לא אצטרך להחליף בגלל הטכנולוגיה התקועה והוא נחשב לאחד האיכותיים - עד היום רץ מעולה) וגם את הצורב שמקיים את אותו סיפור…
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח המחשב בעבר נכנס למצב שינה באופן שהגדרתי לו (בהתחלה לstandby ואחכ לשינה) כרגע הוא לא נכנס. אין לי מקלדת ועכבר בUSB ככה שלא זו הבעיה. וגם לא התקנתי שום דבר חדש.. חשוב לציין שבאופן ידני המחשב כן נכנס למצב שינה (ולמצב סטנדביי) ולא מתעורר אבל באופן אוטומטי זה לא קורה... האם יש דרך לתקן את הבעיה או לזהות את הגורם שלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות עיקריות : CAD , אדובי למניהם , ריינו ותלת מימד נוספים . מסך : נראה לי ש 15.6 אלא אם כן מישהו למישהו יש הצעה למסך גדול יותר ( קטן יותר אני לא רוצה ) כרטיס מסך : חזק שיתאים לתוכנות ושיהיה אמין בנתיים המתמודדים העיקריים הם LEVONO W520 והDELL XPS 15 החדש , מה אתם אומרים ? למישהו יש עצה ? יש מחשב יותר טוב / משתלם שעלי לשקול , בבקשה תעזרו אני רוצה להזמין ! תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המחשב הבא חסר לי מארז ספק ולוח אם המחשב לצורך משחקים כבדים ללא אוברקלוק עכשיו התקציב שלי הוא 3300 אבל אפשרי להגיע עד 3800 ממולץ שלא תודה רבה ושבוע טוב Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Box, יחידות 1 ₪870 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 GigaByte ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מחשב חדש מעל 2500ש"ח, יחידות 1 ₪750 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1219 Transcend 4GB DDR3 1333Mh…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום, בניתי לי מפרט מחשב ואני מעוניין לשמוע את דעתכם כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 1197 ש"ח זכרון 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition CL7 240 ש"ח כונן קשיח Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 260 ש"ח ספק Seasonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 400 ש"ח מעבד Intel Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB 1023 ש"ח לוח אם GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7 655 ש"ח מארז CoolerMaster CM 690 II BASIC 409 ש"ח צורב Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA 95 ש"ח סה"כ 4279 ש"ח הרכבה עצמית. אין חנות ספציפית שאני קונה ממנה, את הרכיבים אני קונה במספר חנויות... ציינתי מחירים שאספתי מכמה חנויות. קירור למעבד בכוונה לא צויין משום שאני לא מתכנן לעשות OC…
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
עד 1200 דולר - איזה נייד הייתם קונים מ www.amazon.com או מ www.bestbuy.com המטרה שיחזיק כמה שנים טובות צפייה בסרטי HD ומשחקים חדשים אני יודע שזה שאלה קצת כללית. אבל מי שמבין ורוצה לעזור, יותר ממוזמן.
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא יכול לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיעוד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך מסך טוב למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו Black ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהת 3. האם יש …
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי נייד LG LW20 Express, עבד מצויין עם Windows 7, הייית צריך לפרמט ולהתקין שוב Windows 7, וכעת חסרים לי שני דרייברים (הראשון קריטי מכיוון שאינני יכול לצפות בסרטים בלעדיו) :Video Controller ו Mass Storage Controller חיפשתי באתר של LG לפי הדגם, לא מצאתי משהו מועיל, זכרתי שיש תוכנה טובה של LG שנקראת LG Intelligent Update Program אבל היא לא עובדת ב Windows 7 חיפשתי באתר של אינטל לפי הצ'יפסט (i915), לא מצאתי משהו מועיל, הרצתי באתר של אינטל סריקה אונליין של דרייברים חסרים, משום מה זה לא עובד טוב, חיפשתי בפורומים וכו', לא מצאתי. לא יכול להיות שאין, מכיוון שלפני הפרמוט המחשב עבד עם Windows 7 ללא בעיה, למישהו יש לינק מועיל ? :-( תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? [table][tr][td] 2500 [/l][/l][/t] האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקי תינוקות, מעט מאוד פוטושופ וחיבור לפלזמה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מחשב שלם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כולל ווינדוס 7 וכולל הרכבה והתקנה של ווינדוס 9. האם יש העדפה לרכוש את…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הבייתי מקרטע (נמצא בשימוש כבר 7 שנים) וכעת דרוש מחשב חדש, מביקור ואייבורי ושיטוט בפורום קיבלתי הצעה למחשב הבאה: האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך צורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר שינה לכן השקט חשוב יחיסת, בערך 8. לנסות שהמחשב יהיה שקט כי הוא יעבוד בלילה. 7. האם מתוכנן אוברק…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
התייעצות לפני שדרוג מס' רכיבים במחשב , המפרט שלי כרגע הוא : E6300 Asus P5B Kingston 2GB 7600GT ספק כוח של Thermaltake 430W הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד אז חשבתי לשדרג קצת , אני לא מצפה להפעיל משחקים כבדים או משהו כזה . התכנון שלי הוא לקנות כרטיס מסך : Gigabyte Geforce 430GT ולקנות עוד סטיק של 2GB זכרון מבחינת השימושים מדובר בשימוש למשחקים לא כבדים , פיפא וכו' . אני לא מחפש להפעיל משחקים על רזולציות מקסימליות אם זו הכוונה. כיום אני בכלל לא יכול להפעיל משחקים כי הקירור של הכרטיס מסך שבק חיים ולכן ההחלטה לרכוש כרטיס חדש . התקציב לכרטיס מסך הוא באיזור ה-300 שקלים . בלי קשר אני בכל מקרה מתכנן להוסיף את הסטיק של הזכרון . מה אתם אומרים על זה ? שווה , לא שווה ? אשמח למספר דעות כדי …
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
זה המפרט.... הבעיה היא שחסר לי כרטיס מסך ואני לא יודע אם החברה של הזיכרון ראם / הזיכרון עצמו טוב... התקציב שלי הוא עד 4300 תודה! מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1023 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Intel BLKDH67BLB3 Bearup Lake ₪446 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH67BLB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Hynix DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪108 כמות: 4 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333HY צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪91 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=22186 מארז ללא ספק LanCool PC-K60 ₪41…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות סוללה 9 תאים של דגם מחשב :DELL LATITUDE E6400 אחרי ברור בארץ ראיתי שהמחירים כרגיל מופקעים בסביבות 500 שח לדוגמא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7104&salenum=#topnews אני רוצה לקנות באיבי אבל יש שם הרבה זיופים לכן אני פונה כודם כל לבעלי מחשב נייד כזה שרכש סוללה כזו להמלצה וחוץ מזה עם קניתם סוללה ללפטופ אחר ממוכר אמין וקיבלתם סוללה איכותית גם ישמח להמלצה הסוללה שלי בדרכ למות אז ישמח להמלצה בהקדם האפשרי תודה בועז
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב: בין 2000-3000 נא לא לעבור את ה3K 2. שימושים: בעיקר גימינג, באופן יום יומי, מדי פעם צפייה בתכני HD ועבודה משרדית בסיסית, רוצה שהמשחב יריץ משחקי אקשן מהחדשים סגנון AC וכד' הגדרות גרפיות כמובן כמה שיותר גבוהות ושיחיזק למשחקים בעתיד 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך בכל הרכיבים 5. שקט די חשוב שיהיה שקט 5-6 6. לא מתוכנן OC8. אין צורך במערכת הפעלה 9. מעדיף לקנות בIQPC (קיבלתי המלצות על השירות) אני מאיזור הרצליה אז אם יש המלצות על מקומות אחרים אשמח לשמוע 10. מעוניין שהמחשב יגיע מוכן ולא חלקים לא מצפה לשדרוג, לא קריטי לשמור על אפיק לשדרוג למעבד והזכרון, ואין בקשות מיוחדות תודה מראש חג שמח!!!!
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ורציתי להתייעץ ולקבל עזרה בנוגע לבחירת דגם. כמו שציינתי בכותרת התקציב לקניית המחשב הינו 3K, אני מסוגל למתוח מעט את התקציב רק אם באמת יהיה שיפור משמעותי, מטרת המחשב היא בעיקר לצפייה בסרטי FHD שינוגנו דרך המחשב לטלויזיה ובין היתר משחקים קלים, גלישה באינטרנט (הרבה דפים בו זמנית אם יש לזה חשיבות) שמיעת מוסיקה וכו'. גודל המסך הדרוש הינו 15" למשקל אין חשיבות המחשב בד"כ יישאר בבית ורק יעבור בין החדרים ולכן גם אורך חיי הסוללה פחות רלוונטי למרות זאת כמובן שעדיף שתהיה סוללה חזקה שתוכל להריץ סרט שלם ללא צורך בחיבור חשמל. יציאת HDMI הינה בגדר חובה במחשב - משום שזהו הולך להיות מטרתו העיקרית. כונן הקשיח גם לא קריטי אני חושב ש500GB יספיקו, רוב הסרטי…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני משוכנע שרובכם לא עוקבים, אבל התחבטתי כמה שבועות בשאלה איזה מחשב 13.3 חזק וקל בטווח המחירים של עד 4000 ש"ח לקנות. לפני שבועיים החלטתי וקניתי את הAcer3820TG. הדרישות שלי מהמחשב היו קלות משקל, זמן סוללה סביר (4 שעות+) ועוצמה. אני רוצה להתעכב רגע על העוצמה כי אני רואה שבדרך כלל שמתכנתים מבקשים מעל דפים אלו להמלצות למחשבים בד"כ ממליצים להם על מחשבים Low voltage למיניהם, לדעתי זאת טעות מרה. כמו הרבה מתכנתים, אני עובד הרבה עם VM ואני ממש לא בטוח שמעבדים שהם לא State of the art לפחות של לפני שנה שנתיים לא יעמדו בכך. כמו כן, קיוויתי שאני אוכל להריץ איזשהם משחקים על המחשב, יש לי פינה חמה לזוללי הזמן הקטנים גם אם אין לי זמן עבורם. בכל מקרה, אחרי הרבה בדיקות באינטרנט וכו' החלטת…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק להדרכה או לספר שרות איך לפרק את הנייד AOD250- מכסה אחורי. מצאתי ברשת עבור AOD150, אבל זה לא מתאים ל250. תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 4000 מקסימום 5000 ש''ח מחשב חדש ללא ציוד הקפי למטרת משחקים כבדים. המפרט הראשון: http://img194.imageshack.us/i/76239595.jpg/ מפרט שני ראיתי שהציעו פה בפורום לאדם אחר: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪955 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] ANTEC ONE HUNDRED w/o PSU ₪275 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 520W ₪332 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX3 - זמין במלאי ₪106 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 בעקרון…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן ! אני מעוניין להרכיב מחשב למשפחתי, מחשב עם שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. תקציב- 1.7K [לקנות במקום הזול ביותר] ללא מערכת הפעלה ללא OC אשמח אם תתנו לי אפשרות של שדרוג המפרט שיהיה גם מחשב טוב למשחקים [הוספת כרטיס מסך] תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן כולם, בעיקרון כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש לעשות שדרוג למערכת קיימת. כרגע המערכת כוללת: E8400, X48-DS4, 4gb Gskill, HDD Seagate 500 gb, Corsair 450W, Crossfire of twin 4850HD, CoolerMaster CM690. המטרה שלי היא לשמור על המארז, הדיסק הקשיח והזיכרונות ולהחליף את כל השאר. אין צורך בשום אביזר גיימינג נוסף (מסך 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, עכבר DeathAdder ומקלדת של Microsoft) - אז בעיקרון אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך, לוח אם, מעבד וספק. אם אתם חושבים שמשהו נוסף זקוק לשדרוג, אשמח לשמוע. כמו כן, לא מתוכנן כל OC. אשמח לקבל הצעות מחיר עד 3,000 ש"ח - אעדיף פחות אם אפשר. אני גם מעוניין להחליף את המאווררים במארז, אז אשמח לשמוע הצעות גם פה. רעש לא מפריע לי בשום צורה שהיא, ר…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666297775#features לתקציב של: 4000~ לצרכים של: סרטים, אינטרנט ואולי משחקים בקטנה. מישהוא יודע אולי אם זה מגיע לארץ גם ב-25/4/2011? ואני מוסיף כהשוואה את HP Pavilion dv6t Select Edition series, במפרט דומה לסוני: • 2nd generation Intel® Dual Core i5-2410M (2.3 GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.9GHz • 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA] • 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) • 640GB 5400RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection • 6-Cell Lithium-Ion Battery (standard) - Up to 5.5 hours o…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-