ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12" - 15" עדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1366X768 (אם תיכנס בתקציב רזו' גבוהה יותר אז אני לא אכעס). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? יחובר עכבר רגיל ככה שלא כזה משנה, לא חייב numpad , אני לא יודע אם זה סטנדרט בניידים אבל מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג (במקרה הזה lower is better ) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין לי ניסיון עם ניידים , ככה שאיו לי מושג כמה זמן בפועל הם עובדים אבל אני מניח שלפי הדרישות הוא לא יהיה זללן (ברור שעדיף ארוך ככל האפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi יהיה אח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא. המחשב מיועד לסרטים,אינטרנט,שירים ... לא משחקים כרגע. זה יסחוב Vista ??? Intel C2D E6300 ASRock 945G-DVI 667MHz Kingston 2x512 DDR2 667MHz WD 160GB SATA2 8MB LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 כרטיס מסך מובנה Onboard. מארז+ספק 500W. מקלדת+עכבר+רמקולים הכל ב-3100 ש"ח. מה עדיף? הלוח של ASRock או הלוח של Intel Iselton 946GZ ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך 13.3 \ 14 אינץ' המחשב הוא לצורכי לימודים, חשוב שיהיה דק ופחות מ2קילו מעבד I5 אין צורך שיהיה במחשב כונן CD, מוותר עליו בשביל לחסוך במשקל המחשב) אין צורך בSSD, מעדיף שיהיה 500GB הארדיסק ומעלה אין בעיה שיגיע ללא מערכת הפעלה הסתכלתי קצת על דגמים הVOSTRO היה מושלם לי רק חבל שהוא מגיע עם CD ולכן המשקל של המחשב עולה על 2קילו.. לעומת זאת הX301 של ASUS קרץ לי מאוד אך הוא מעבד I3 ואין את הדגם הזה עד כמה שידוע לי בI5 ניתן למצוא חיה כזאת עד 3600 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אני הולך לבצע רכישה של dell xps 16 מאתר דל... רציתי לקבל חוות דעת אחרונה מבחינתכם על המחשב. וזאת מכיוון שאני סומך על ההמלצות של האנשים באתר. אומנם אני סטודנט ואני יותר צריך את המחשב ללימודים, אך בנוסף אני רוצה גם שיהווה לי תחליף לשולחני שלי. וזה מתבטא בכך שאני רוצה כרטיס מסך די חזק יחסית לניידים בכדי שיוכל להריץ לי ברמה סבירה. סה"כ המחיר כולל tax וכולל תיק הוא 1318$ בתחשב בעובדה שבארץ מחשב זה היה עולה בסביבות ה 8000 ש"ח בנוסף הוא מגיע עם שלוש שנות אחריות. קישור: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydwfs3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=laptop-studio-xps-16 וזה הקישור לhp http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv630…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב לסלון, שישמש לסרטים, משחקים פשוטים, וורד וכו חשוב לי שהמחשב יהיה קטן ושקט אני מעדיף מעבד Intel חשבתי על ZOTAC ZBOX ID83 PLUS מעבד i3 3120M Onboard Video Intel HD Graphics 4000 למישהו יש ניסיון עם המחשבים של Zotac? אשמח גם להמלצות על דברים דומים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי אשכול לא מזמן על כך שאני מתכנן לקנות מחשב, וכבר רכשתי את המסך: 2007WFP של DELL והוא כבר אצלי (לא בשימוש). עכשיו, התקשרתי לחנות כדי להזמין את המחשב, וכל החלקים שאני חפץ בהם קיימים בחנות, למעט המארז - Antec P150, נכנסתי לפורום מארזים וחיפשתי אלטרנטיבות, אבל אני מעדיף לחכות 3 שבועות - חודש לP150 שיגיע לארץ. עכשיו, לפי מה שהבנתי בחודש הבא (או כבר בסוף החודש הזה) אמורים לצאת הגירסאות החדשות של מעבדי הC2D, ואני בונה על הE6320 שיחליף את הE6300 שתיכננתי לרכוש. בכל מקרה, אמרתי אם אני מחכה חודש (שזה יהיה בערץ עד אמצע אפריל), אני לא אחכה לR600? או לפחות לירידת מחירי כרטיסי המסך של Nvidia וה8800GTS 640MB שתיכננתי עליו?, אז אמרתי, אני אקנה את המחשב עם הE6320 (בתקווה שהוא יהיה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... לי נמאס מהמחשב שלי.... ישן מאוד וצריך חדש. התקציב: 6000 ש"ח לא צריך שום צייוד עם המחשב ( מסך,מקלדות,עכבר וכו...) בלי OC אני חושב שעדיך שזה יהיה מעבד של אינטל... כי אני ממש אוהב אותם... המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני צריך המלצה גם איפה כדי לקנות. תודה לעוזרים ועם יש עוד שאלות אפשר לשאול אותי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה ? מה לשנות ? רק אני לא רוצה מעבד של AMD . מעבדי אינטל Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 540 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, PCI-E 575 זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 665 כרטיסי מסך ASUS GTS 250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 810 דיסקים קשיחים Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS 390 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 135 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Rev.2 CPU Fan (s775,1156) 65 מארזים Ikonik EN1-W ATX Mid Tower Black Case With Window (No PSU) 170 ספקי כוח Chieftec 650W Modular 14cm fa…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב THINKPAD EDGE E520 והבנתי שיש להם IMAGE קטן שממנו ניתן לשחזר את המערכת. העניין הוא שהמערכת באה עם WIN 7 HOME ואני יכול להתקין WIN 7 PRO חוקי. רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים ואם שווה להשקיע זמן ומאמץ בהחלפת מערכת ההפעלה? והאם לאחר החלפת מערכת ההפעלה אוכל לשים אותה כנקודת שחזור. אשמח אם תענו לי על השאלות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב , אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שיש לי (מפרט פה בצד ימין) בתקציב מקסימלי של עד 2500 . השימוש העיקרי הוא משחקים כגון ARKHAM CITY וSKYRIM והמשני הוא תכנות. לפי דעתי הרכיבים היחידים שדורשים שדרוג הם לוח האם, המעבד(דרוש גם קירור) והזיכרון . אני לא כל כך מעודכן אבל אם RSM עדיין נחשבים למומלצים כאן אז אני מעדיף דרכם אלא אם יש לכם המלצה אחרת לחנות אמינה באזור המרכז. אין צורך בOC, מעדיף לא לחרוג מהתקציב ואם אפשר לחסוך אז עדיף. לעזרתכם וייעוצכם אודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה זה לדעתכם? נניח ואני ישפר קירור לARCTIC 7 PRO זה שעולה 144 בנוסף איך זה? למטרת גיימינג מ TMS:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪892קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2Vכמות: 1 - מחיר: ₪247מארז:Antec GX330 + VP-500PCכמות: 1 - מחיר: ₪404זיכרון:Kingston DDR4 8GB 2133Mhz CL 15כמות: 1 - מחיר: ₪277כרטיס מסך:Palit GeForce GTX 1070 JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1960קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB P…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מפרטים ל2 מחשבים שאני רוכש. אחד לשימוש ביתי, עבודה משרדית בעיקר, מיועד להורדת סרטים, צפייה בסרטים... המחשב אמור לכלול מסך ולעלות גג 4000 שקל. המחשב השני מיועד לתוכנות לעיצוב גרפי, סרטים, עריכת וידאו קלה, הורדות... צריך להיות שקט, שלא יתחמם וחזק בעבודה. לא צריך מסך למחשב הזה, הוא אמור לעלות בערך 4500 שקל. או בסה"כ 8500 לשני המחשבים. מה דעתכם על המפרטים? איפה אפשר לשפר או לשנות? תודה לכולם מחשב ראשון (החלש מבין השניים): מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤670 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-945PL-S3 ¤366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39255 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי - 4500 ש"ח לנצל את כול התקציב ניתן לחרוג עד ל 5000 ש"ח 2. השימוש העיקרי במחקב הוא משחקים כבדים דוגמא למשחקים שהמחשב מיועד: crysis, crysis 2, Assassin's Creed 2, sims 3 (כל ההרחבות), cod (כל המשחקים), dead space2, nedd for speed (the new), fifa 2011 and pes 2011 איני יודע מה הרזולוציה המקסימלית של המסך אך אני יודע שאני כרגע משתמש ב1050*1680 והוא בגודל 22 אינץ' המשחקים אמורים לעבוד בצורה חלקה על ההגדרות הגבוהות ביותר 3. אין צורך בשום ציוד היקפי (כלומר אני לא צריך עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך וכל דבר שלא נמצא בתוך האריזה של המחשב) 4. אין צור בכונן תקליטורים / צורב במפרט 6. השקט חשוב לי במידה 8.5 (המחשב יעבוד 24/7 ולכן חשוב לי שיהיה שקט) 7. איני מתכנן …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
shalom le kulam!! ein li ivrit al hamahshev ku hu lo shseli.. az kaha ani mitkaven liknot mahshev kama she yoter mukdam -takziv :ad 6k + - -oc:not needed -mouse,keyboard,etc. not needed zarih rak et ha mahshev ve hamasah! maadif lehashkia rak ba mahshev azmo ve bamasah kama she yoter pahot toda raba raba la ozrim ze mamash mmash dahuf :-*
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 3000-6000 שקל - לא בטוח אם כדאי לבזבז כלכך הרבה * מטרות המחשב? משחקים רצוי שחדישים כמו skyrim וגם ישנים על אמולטורים ומשחקים שהורגים את המעבד (dwarf fort ו minecraft למשל) בגלל זה מעבד אינטל עדיף בגלל יכולת הsingle thread שלהם. * גודל המסך? לא משנה 15.6-17 הרזולוציה עדיף 1080p+ קטן זה די יתרון * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי סוללה גדולה וזמן סוללה טוב כשלא משחקים משהו כמו 3 שעות במשחקים אני יכול להתפשר להיות מחובר לשקע. זה לא הכי קריטי הוא לא הולך להיות פרופר נייד אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI,USB3 * בלוטות? לא פקטור אבל רצוי (גם ככה כולם מגיעים עם BT) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה HTPC בסיסי. לצפייה בתוכן שהורד למחשב וצפיית סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך - מסך טלוויזיה 32'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך קצת, תכננתי באיזור ה3 ואחרוג עד 3.5 במקרה הכי גבוה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MP3,GTA V - הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1119 המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי.. אינטרנט וזה... קצת משחקים.. מקסימום HL2... תודה! איל המעבד? איך הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית ואנימציה - פוטושופ, אפטר אפקטס. כבד יחסית אבל לא מטורף, ולא תלת. רוצה גם להריץ משחקי AAA ברמה סבירה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כבר SSD 240GB - לא כלול בתקציב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני להאיץ ביצועים של אינטרנט משחקים קלים ועבודה עם תוכנות סטטיסטיות המפרט: > Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H > Chipset : AMD 785G > Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz > Physical Memory : 6144 MB (3 x 2048 DDR2-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Seagate ST3500418AS ATA Device (500GB) > DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A > Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches > Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter > Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתעניין ברכישת מחדש נייד, משהו בכיוון של IBM R50E-URJ0J8IM זה המפרט שלו : מעבד: Intel 735 P-M 1.7Ghz/2MB cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 512MB עד 2GB דיסק קשיח - 60GB מהיר (5400 RPM) כונן - Multi Burner DVD-Writer Combo X2/X24/X24/X24/X8קבוע (צורב DVD) לא כולל כונן 1.44" משקל נשיאה: 3Kg לא נתמך ע"י port replicator בטרייה: 4 שעות, מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים , כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g זיכרון מסך: (-64MB32-Intel Extreme 2 graphics (shared יציאות: 2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home אחריות בינלאומית: שנה מחירו הכי זול בחנויות של המחשב הוא 6300 שח, אפשר לזכות במכרז בדגם זה ב 5000 שח. …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סוללה חדשה למחשב נייד LG LW20 Express, וכמה בערך (סדר גודל) זה אמור לעלות ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אתחיל ללמוד לתואר שני ולשם כך אני צריך מחשב נייד. התקציב שלי הוא לכאורה לא מוגבל אך יש לי רצון להישאר בגדר של הוצאה שקולה לתמורה של מחשב טוב. שירוץ חלק ונעים ל3 4 שנים הקרובות. הצרכים שלי הם פחות או יותר תוכנות אופיס לכתיבה, דפדפן בעיקר לחיפוש מאמרים ומקורות ותוכנות נוספות כמו זום וכדומה. המחשב לא מיועד לעיצוב גרפי או כתיבת קוד. בשאיפה שלי המחשב יהיה בגודל בינוני, אני מניח בין 14 ל-16 אינץ? אשמח אם תכללו בחבילה גם windows 10 אין דרישה מיוחדת לגבי אורך הסוללה, רוב הזמן ימצא ליד שקע, אך במידה ונתקעתי במקום נידח ללא שקע, אשמח שתהיה לי האפשרות לעבוד וללמוד כ-3 שעות +-. המשקל של המחשב לא מהווה בעיה. מסך מגע ממש לא קר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה אתגר, לנסות לבנות לחבר טוב מפרט חזק למחשב שמבוסס על i7-6700 שכבר יש לו. יהיה שם גיימינג, והוא יחבר את כל זה למסך ענק בסלון וישתמש בו גם לראות סרטים, סדרות וכו׳. הקאץ׳ הוא שהמחשב צריך להיראות לא כמו מחשב ענק, אלא יותר כמו משהו שיזרום עם שאר האסתטיקה של הסלון, או לכל היותר ייראה כמו קונסולה. הוא כרגע בארה״ב, והתקציב מקסימום 600 דולר. הנה מה שהרכבתי: לוח אם: ASRock H170M-ITX/ac Mini-ITX (מחיר 105 דולר) לקחתי את הלוח הזה כי הוא Mini-ITX במחיר סביר שתומך ב802.11ac WiFi: זיכרון: G.Skill Ripjaws 4 series 16gb (8x2) DDR4 2400 CAS15 (מחיר 75 דולר) יש במחיר דומה גם של A-Data XPG Z1 וPNY Anarchy, אם הם עדיפים. …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השקט לא ממש חשוב , שימוש עיקרי למשחקים חדשים , ניתן לחרוג ב100-200 ש"ח עדיף מערכת מבוססת אינטל כולל ציוד היקפי ומסך 21-22", עדיף מחנויות באזור עמק יזראל כגון : KSP, RSM, IVORY בינתיים המפרט ששמתי עין עליו : דגם מחשב: i4a מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12312 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Ski…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-