ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עוד סטיק DDR3 4GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, בינוני 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן, אבל לא משהו מאסיבי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה השימושים שלי ? אינטרנט .משחקים כבדים .מולטימדיה זיכרון 2 GB ומעלה זכרון כמה שיותר חזק יותר טוב ובעל מולטמדיה מושלמת ... וגם עם המסך ....20 או 22 ...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לבית שמיועד לשימוש בסיסי של גלישה באינטרנט ואופיס. בהתבסס על המפרט המומלץ למחשב ביתי מתקדם יצרתי את המפרט הבא ואשמח לשמוע את חוות דעתכם. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110M-PLUS D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24F1MT DVD±RW x24 Black Sata OEM 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 300W …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלי שני טס עוד שבוע לארה"ב ויש לי כתובת למשלוח דברים , אני מעוניין לקנות לפטופ לכן חשבתי שיהיה יותר זול להזמין לשם שיגיע אליו. איזה אתרים מומלצים יש ששם אני יכול להסתכל ולבחור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נא להתעלם מהדיון הקודם שלי (מחכה שימחקו אותו או משהו), שיניתי את הדרישות אחרי שקראתי קצת תגובות פה בפורום אני מחפש מחשב לגיימינג, סביב ה4500, המחשב צריך לכלול מעבד i5 (כנראה ה4590), 8 GB RAM וכרטיס מסך אני שואף ל GTX970. חוץ מזה צריך SSD של 128, וצריך HD של 1TB. דרישה חשובה - שהמארז יהיה עד גובה 43.5 סנטימטר. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, אם זה מה שיעשה את ההבדל בין GTX970 או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס) משחקים (לא קלים אבל גם לא הכבדים ביותר משהו משהו באמצע לכיוון משחקים כבדים) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.4 אם יש הבדל משמעותי במחיר (שבא על חשבון ביצועים) אפשר גם יותר קטן * משקל רצוי? לא מאוד חשוב, שיהיה כמה שיותר קל אבל לא במחיר גבוה מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?בסביבות 3 שעות + זמן טעינה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב אבל אם יש זה יהיה נחמד * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 250 gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני צריך סוללה מקורית של לנובו 4 או 6 תאים. איפה הכי טוב לקנות? אני מחיפה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת אני מבקש שהמפרט יהיה טוב להפעלת משחקים כבדים וחדשים כמו דום 3 משחקי 08 GTA ואלה תודה מראש אפשר לחרוג קצת
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? "13-14 * משקל רצוי? הכי קל שאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב, כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה, עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה איזה, אפילו 320 יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגדול אני צריך מחשב לעבודה רגילה, לא משחקים, אופיס ואינטרנט. הדגש הוא על משקל ולא לעבור את ה "14. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד HP Pavilion dv6-1340ej המגיע עם כרטיס מסך ATI Radeon HD4650 1GB GDDR3 ולכרטיס זה חיבור HDMI חיברתי את המחשה למסך SONY BRAVIA BX400 בעשרת כבל HDMI (זכר-זכר) ישנה תמונה והכל תקין... אך לאחר מספר דרות הצמונה מופיעה בצבעים מוזרים כלומר הכל נהייה בצבע תכלת מוזר שיחקתי לי קצת בהגדרות של הCATALYST של ATI ללא הצלחה... עדכנתי דרייברים לגרסה עדכנית 10.7 ועדיין תקלה זו חוזרת. אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב הינו 8000 ש"ח אפשר לחרוג עד 500 ש"ח השימוש העיקרי הוא משחקים וצפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה. בנוסף עבודה עם אפטר אפקט, ופוטושופ(אך לא לשם זה נקנה המחשב). כמעט כל משחק חדש שיוצא בהגדרות גרפיות הגבוהות ביותר, מעוניין ברזולוציה הכי גבוהה בתמיכה ב4K אין צורך בציוד היקפי כלשהו. שקט חשוב מאוד. לא מתוכנן אוברקלוק יש צורך במערכת הפעלה, ככל הנראה 10/8 אין העדפה לחנות, מאזור המרכז הקנייה מתוכננת לימים הקרובים אלא אם כן יש משהו פורץ דרך שיש סיבה לחכות לו עד כחודש ימים. לא מתוכנן שידרוג בשנתיים הקרובות. חשוב : 2 טרה SSD באזור ה 250. זכרון 16 מעבד i7 עם 6 ליבות. כרטיס מסך 1800-2500 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעבר כתבתי הודעה לגבי שדרוג אך זה לבסוף לא התבצע... עכשיו אני ממש לפני קנייה ורציתי להתייעץ איתכם לגבי מפרט שבניתי שאמור להתחלק ל-2 מחשבים (בנוסף לחלקים שיש לי בבית). מחשב א'- מיועד לאוברקלוק, הורדות24/7, משחקים, סרטי HD: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 פריט שאני קונה קירור למעבד: TT BigTyphoon לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 פריט שאני קונה זכרון: 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC 5-4-4-15 X2 פריט שאני קונה כרטיס מסך: Nvidia 6800GS 256MB דיסק קשיח 1: WD 250GB YS SATA2 דיסק קשיח 2: Segate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II פריט שאני קונה מארז+ספק: TT Shark + Hec 480W Ace. מחשב ב'- מיועד לאחותי הקטנה, בעיקר לאינטרנט, ICQ, אופיס... מעבד: AMD 3500+ 939 קירור למעבד: מאיפה לע…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תשאלו מה הקשר? אז ככה - קופסת הגפרורים שבה אני ומשפחתי גרים בה מכתיבה מיזעור ותליה של כל דבר כולל את המחשב-שורה תחתונה: אני צריך מחשב בגודל הזה (פיזית) -http://www.dell.com/us/p/inspiron-zino-hd-410/pd?p=inspiron-zino-hd-410&view=pdetails עם ביצועים כאלה: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwnn1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m11x-r2&vw=classic- ההגיון שלי אומר שאם ניתן למזער מחשב גיימינג חזק(I3) למימדים של נייד 11 אינץ אז מדוע לא ניתן לבנות מחשב בגודל של הזינו עם I3? או שבעצם ניתן?? ולחוקי הפורום אין צורך בציוד היקפי כולל מסך תקציב עד 1000$ שימושים מחשב חזק לשימוש ביתי עם דגש על הופעה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה המלצה למחשב שקט שלא יפריע לישון דלוק ללא הפסקה. המחיר בין 5000 ל 7000 שקל ללא מסך, האם יש כרטיס מסך לא רע עם קירור פסיבי ? איזה מארז ?שמעתי ש פ180 מעולה, אבל האם מארז יותר זול יתן תוצאות רעש בהבדל משמעותי(רוצה מספר אפשריות) איזה מאוורר למעבד שקט ביותר ומומלץ איזה ספק כוח?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פה אתגר, לנסות לבנות לחבר טוב מפרט חזק למחשב שמבוסס על i7-6700 שכבר יש לו. יהיה שם גיימינג, והוא יחבר את כל זה למסך ענק בסלון וישתמש בו גם לראות סרטים, סדרות וכו׳. הקאץ׳ הוא שהמחשב צריך להיראות לא כמו מחשב ענק, אלא יותר כמו משהו שיזרום עם שאר האסתטיקה של הסלון, או לכל היותר ייראה כמו קונסולה. הוא כרגע בארה״ב, והתקציב מקסימום 600 דולר. הנה מה שהרכבתי: לוח אם: ASRock H170M-ITX/ac Mini-ITX (מחיר 105 דולר) לקחתי את הלוח הזה כי הוא Mini-ITX במחיר סביר שתומך ב802.11ac WiFi: זיכרון: G.Skill Ripjaws 4 series 16gb (8x2) DDR4 2400 CAS15 (מחיר 75 דולר) יש במחיר דומה גם של A-Data XPG Z1 וPNY Anarchy, אם הם עדיפים. …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הנייד של אסוס ux330, אבל צריך לעבוד איתו בעיקר בחוץ בטבע, באור שמש. אם יש לכם אותו, אשמח לקבל חוות דעת האם האור של המסך מספיק חזק. אם לא, אשמח לדעת על מחשב נייד אחר שאפשר לעבוד איתו באור יום (לא בצל). תודה ליאב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם שבו 1 חריץ הרחבה PCI Express ולפחות 2 חריצי הרחבה PCI רגילים הלוח צריך לתמוך גם ב -DDR2 רגיל וגם DDR3 עבור שדרוג עתידי. במחשב יותקן 2GB של זיכרון RAM מסוג DDR2 בתדר 1066MHZ חובה שהיה RAID חומרה מובנה בלוח שתומך ב 0.1 לפחות. כרטיס מסך עםעם 2 יציאות DVI. (יכול להיות מובנה בלוח או חיצוני ). כ. רשת 1000 MB למחשב מחובר מסך 19 אינטש בחיבור DVI ---(מה בא טוב כאן ) אין מגבלות תקציב,אבל צריך להיות ריאלי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב של 6 אלף במזומן כולל ציוד הקפי +מסך. לא מתוכנן OC אני רוצה מסך איכותי 19 ושלא יהיה WIDE (רחב) אני ישמח אם תתנו את הטופ של הטופ שלכם תודה רבה לעוזרים חשוב לי שתצינו את המחיר לכול פריט, אחריות, והשם של החנות.. כולל הרכבה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לשדרג את המפרט הבא: ntel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling GIGABYTE GA-73PVM-S2H (nVIDIA chipset 630i) G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF מטרות השדרוג, לפי סדר החשיבות: 1. עבודה מהירה יותר בעריכת וידיאו ביתי עם PINNACLE 2. הרצה של MATLAB 3. עבודה חלקה ב- WIN7 בפונקציות זוללות עיבוד, כגון מיון 10,000 קבצים לפי קבוצות טיוג (תמונות או שירים) 4. משתמש לעיתים ב- PHOTOSHOP לא נועד למשחקים! מעוניין שהמחשב ימשיך לעבוד בשקט, ול…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה שנים שלא רכשתי חומרה חדשה (צבא, טיול, לימודים...) והגיע גם זמני להתחדש בלפטופ חדש דנדש! התקציב שלי הוא 2000-3000 שקל (למקרים מיוחדים ייתכנו אולי גם חריגות קטנות). כשהדבר הכי חשוב לי הוא התמורה למחיר. כלומר, המחשב שייתן לי הכי הרבה ביחס למחירו, בטווח הנתון כמובן. אני סטודנט למדעי המחשב ולכן חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ תוכניות חזקות במהירות סבירה ומעלה, שהמסך לא יעוור אותי כי אני אצטרך אותו לשעות רבות מאוד של תכנות בשנים הקרובות (ולכן גם שלא יהיה קטן מדי! אני חושב ש14 אינץ' זה המינימום שלי פה...), שיוכל להחזיק יום לימודים שלם (מבחינת בטריה). משחקים וכדומה פחות חשוב, אבל כיוון ואני עוסק גם קצת בתחום גרפי, שיהיה משהו סביר מבחינת הכרטיס מסך, מכיוון והמחשב יש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 ואני רוצה לשדרג לו כ. מסך (עדיף גיפורס אבל אני מניח שהלוח אם קצת ישן ולא תומך באיגיפי חדש...) זיכרונות (יש לי 128 מגה פועל ב100 mhz ) דיסק קשיח (40 גיגה) ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יוצא לטיול ארוך ומחפש מחשב נייד ,קל משקל במיוחד ,שלא יעלה על 1.2-1 ק"ג. מיועד בעיקר לצרכי תקשורת אינטרנט,איחסון מפות,תצלומי אויר,תמונות,סרטי וידאו,קבצי אופיס. נדרשת סוללה מאריכת שעות,מצלמה ומיקרופון,העלאה מהירה של הישומים ממצב כיבוי,ואמצעי אבטחה ,דוגמאת קורא טביעת אצבע של hp (לא מחייב). המחשב ינשא בתוך תרמיל גב לטרקים ארוכים של מס' ימים,כ-15-20 ק"מ כל טרק.(אפשרות הטענה כמעט כל ערב). כמובן מחשב מחברה אמינה ומוכרת. תקציב של עד 11 אלף ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
9000 תקציב ללא ציוד עיקפי וללא אפשרות לחרוג. המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוציות הגבוהות ביותר ההגדרות הגרפיות יהיו גבוהות ולסרטי ותכני full hd. יש לי מסך lg 32 full hd המחשב צריך להיות שקט רמה 8. מעונין בשדרוגים עתידיים ,חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד, זכרון ללא אוברקלוקינג מעוניין במעבד מintel וכרטיס מסך של nvidia וכונן קשיח מתוצרת western digital לא משנה מאיפה החנות. ובכלליות הייתי רוצה מחשב שיחזיק לי מעמד 3 שנים עד השדרוג הראשוני , תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 3500 - 4000 שקל ללא מסך למשחקים ! יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 pro האם כדאי להשאיר אותו או לקנות חדש תודה !
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assasins creed, Battalefield, ובעיקרון כל משחק חדש שיוצא אני ישחק בו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-