ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000. מעדיף שלא לחרוג, אלא אם כן אקבל ערך משמעותי מעוד כמה מאות. חשוב לי שיהיה מעבד אינטל דור 12 או 13, 32gb ram וכרטיס מסך בין 3060 ti לבין 3070 ti שמתי עין לדוגמא על הדגם הזה https://ksp.co.il/web/item/216523 והייתי שמח לקבל עליו חוות דעת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכנות פה ושם ושימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לאחר שהמחשב שאני עובד בו היום מעצבן אותי מהאיטיות בעבודה איתו אני צריך את המחשב לסטודיו לעיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, ודריוובר) תקציב לא ידוע אבל לא מעוניין לחסוך, צריך את המפרט הכי טוב שקיים היום לצורך עבודה זורמת וללא בעיות. כמובן המעבד הכי טוב שצריך לגרפיקה וכן כרטיס מסך וכן דיסק קשיח SSD למערכת ההפעלה + דיסק קשיח של לפחות 3 טרה אשמח לעזרתכם המהירה. תודה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?4000 ואני מעדיף לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מלא משחקים כבדים כמו COD וכאלה וכל הזמן. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod cryses ומלא משחקים כבדים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כתבתי למעלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי הצעת מחיר למחשב נייד Lenovo Thinkpad R61 בעל המפרט הבא: מעבד: C2D T7300 2Ghz זיכרון: 2GB כ. מסך: Intel X3100 shared מסך: 14.1 דיסק קשיח: 120GB מחיר: כ-6300 ש"ח לעומתו, ראיתי את HP Pavilion dv6680ej בסביבות אותו מחיר, עם מעבד טוב יותר, דיסק גדול יותר וכ. מסך טוב יותר: מעבד: C2D T7500 2.2Ghz זיכרון: 2GB כ. מסך: GeForce 8400M מסך: 15.4 דיסק קשיח: 160GB מחיר: כ-6300 ש"ח נראה של-HP יש את כל מה שאפשר לבקש ממחשב נייד ברמת המחיר הזו. התירוץ הרשמי שקיבלתי מהמוכר למחיר הזול הוא ש-"HP מוכרים בכמויות לא נורמליות, ולכן מרשים לעצמם להוריד מחירים". לי נראה הגיוני יותר שה-HP נופל מה-Lenovo בכל התחומים האחרים, ולכן מציע מפרט עשיר במחיר דומה. אני צודק? מה אתם אומרים? איזו קנ…
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, עם אופציה למשחקים קלילים (אסטרטגיות, לא תלת מימד). כרגע יש לי מסך ישן (CRT 15") ובעתיד הקרוב (חצי שנה) אני רוצה לשדרג אותו למסך רחב 22". כרגע מתכנן לעבוד עם XP ובעתיד לעבור לויסטה. חשוב לי הלוח האם יהיה איכותי ותואם לשדרוג עתידי (אם יגיע). כמו כן אני רוצה להשקיע שהמחשב יהיה שקט (לא סופר שקט, אבל גם לא רועש). אני לא רושם סכום רצוי, אך אשמח לראות אופציות שונות במפרטים. (לאחר עיון בחוקי הפורום הוספתי תקציב לכותרת) תודה על עזרתכם!!
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Saints Row IV, Far Cry 4 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' נראה לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
ראיתי מפרט למחשב נייד ב - KSP ולפי מה שהבנתי הוא מגיע בלי מערכת הפעלה (מפרט נמצא למטה) השאלה שלי היא מערכת הפעלה שאני מתקין על מחשב שולחני מתאימה גם למחשב נייד? מה ההבדלים בין מחשב שלוחני לנייד מבחינת מערכת הפעלה? תודה מחשבים ניידים Dell - Dell Studio 1535 V9300 Model Name V9300 CPU Intel® Core 2Duo Processor T9300 6MB L2 Cache,2.5GHz,800MHz FSB Memory 4GB (2X2048MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 250GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Optical Device DVD-RW +- With Dual Layer Technology Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bon…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
דיסק קשיח: WD6400AAKS זיכרון פנימי: Skill 4GB DDR2-800 (2x2GB) CL5 כונן DVD צורב: LG GSA-H62 Lightscribe כרטיס מסך: Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3R מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: E8400 ספק כח: PRO82+ 525W CrossFireX אם אפשר בבקשה רק להמליץ על חלקים במקום משהו ולא לתת רשימה מאיזו חנות עם מלא שינויים במפרט... תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד חדש, כרטיס מסך nvidia מה שאני לא מבין זה אני רואה שמותקנים שלי 2 הכרטיסים אחד של המחשב עצמו של אינטל HD והשני של nvidia השאלה שלי היא איך אני יודע שדברים אצלי רצים מהכרטיס מסך של ניבידיה? ולא שהם רצים לי דרך הכרטיס מסך הבסיסי של המחשב כי שניהם מותקנים כמו שצריך ושניהם רשום שהכרטיס רץ כמו שצריך האם יש מקום שאני בוחר באיזה כרטיס מסך להשתמש? או שהמחשב יודע להשתמש בו לבד
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTAV,CRYSIS,WITCHER 3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע HDR בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות…
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב המיועד למשחקים ללא מסך ללא צורב DVD וללא רמקולים
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי אישור להיות עם מחשב נייד במהלך השיעורים ואני כרגע בעיצומו של חיפוש אני ישמח אם מישהו יעזור לי מה שאני מחפש זה מחשב שיהיה עם מסך מט הגודל לא ממש משנה אבל שלא יהיה קטן מידי אני צריך שהוא יהיה קל רצוי שיהיה לו מעבד טוב שיוכל להריץ גם כמה משחקים שישעמם בשיעור וזהו בערך אני ישמח אם תוכלו למצוא לי מחשב במהרה.אם יש עוד משהו שאתם חושבים שצריך למחשב לבי"ס אז תגידו.יש מצב לחרוג עד 3500
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי מפרט סופי, אשמח לקבל חוות דעת. החלטתי לחרוג דיי הרבה בתקציב, וזה מה שיצא - מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪102 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: Seaga…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=2354&CatCode=315 מגיע עם Windows Vista Home Premium האם ניתן להתקין עליו אקס פי? תודה
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי שיוחלף- P4 3.0, 5200FX, 1G RAM. מטרות המחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט, משחקי פלאש, ואולי קצת סרטים ומשחקים קלילים. חשבתי על זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1627 נ.ב- E7300 לא אמור להיות 1066/3M? והאם הקירור סטוק מקרר מספיק? השאלה האם הכרטיס המובנה מהווה שיפור רציני מה-5200FX שכבר לא מצליח לסחוב אפילו משחקי פלאש. איך הוא יתמודד עם משחקי פלאש ו-TF2 לדוגמא? אני מתכוון לחבר לכרטיס שני מסכי 19'. האם זה אפשרי? ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזיה, אני מניח שצריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה..? או שאם יש איזשהו כרטיס מסך שתומך בשני מסכים וחיבור לטלוויזיה, זה יהיה עדיף. התקציב הוא עד 2000, אבל עדיף כמה שפחות. כמו כן אני קונה מ-FOXPC, אז אני אעדיף הצעות מש…
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקבל את דעתכם לגבי מפרט למחשב משרדי. תודה לכל העונים מעבד intel core 2 duo processor E7500 2.93 GHz Chipset Intel Q43 Express זיכרון 2GB DDR3 1333MHZ HARD DISK 160GB 7200 rpm כרטיס מסך integrated intel Graphics media accelerator 4500 Video adapter PCI Express x16 כרטיס קול integrated hd audio with Realtek 2 channel ALC261 CODEC
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן אני שוקל לקנות לפטופ גם לרגל תחילת הלימודים וגם כינמאס לי מהמפלצת השולחנית שנקראת מחשב נייח ורוצה להתפנק קצת האמתששני כיוונים מרכזיים משכו את תשומת ליבי - הראשון זה מחשב מהמבצע של חבר dell inspiron 3721 כפי שאפשר לראות בקישור הבא: http://www.hvr-plus.co.il/Product/45407/מחשב-נייד-גדול-וחזק-במיוחד-מעבד-I7-3517-מסך-ענק-17-3-Inspiron-3721-- האופציה השניה היא המחשבים בעלי מסך המגע/ לפטופ-טאבלט (כדוגמת הטרנספורמר) רק שמעבר לכך שהם מאוד מפתים בממשק שלהם, אני לא מכיר את חוות הדעת, האיכות ומה רמת הבשלנות של המוצרים האלה בשוק. האם הם אופציה כדאית בכלל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ייעצו לי על מפרט למחשב עבודה א) צריך להיות מחשב טוב ומהיר ב) עמיד לעבודות ממושכות (מדוברים פו על ימים) אז צריך מערכת קירור טובה ג) כרטיס מסך זול ובסדר ( לא מחשב לגרפיקה כבדה ומשחקים כבדים) ד) מסך LCD 17,15 אינץ טוב וגם כן שיהיה מסוגל לתפעל תחת לחץ עבודה אחים שלי בבקשה ייעצו לי טוב כי אנחנו קונים 3 כאלה לעסק ובבקשה לא לעלות מתקציב של 4500 ש"ח למחשב... {לא כולל מסך כמובן} בבקשה אם תוכלו להוסיף מחיר מומלץ או משהו בנוסף בבקשה עזרו לי במפרט שיפור מחשב {זה סתם לצרכים אישיים שלי } יש לי עכשיו 1700 פנטיום 4 256 זיכרון מהיר גי פורס 3 וכול מיני שטויות לא חשובים ואני רוצה לשפר אותו למשהו טוב אבל בתקציב של משהו כמו 1700 ש"ח פליז תציעו לי משהו נחמד {לא צריך מס…
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הצורך הוא בעיקר לעיבוד תמונות כבדות , קבצי raw' ועבודה רבה עם פוטושופ מדי פעם גם עריכת וידיאו - primier, after effect האם מעבד intel או amd המארז לא משנה לי, לוח אם??? צורב dvd איזה רמת כרטיס מסך ? ram לפחות 1 גיגה, האם זה משנה אם ה-hd 250 בא בחלק אחד או לפצל לשניים?משהו על יכולת עיבוד מהירה יותר...? יש המלצה על מסך איכותי לעיבוד תמונה? חנות או חלפים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, ריכזתי כמה התכתבויות בפורום ויצא לי המחשב הבא ב-3500. מה אתם אומרים? מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 3000+ (S-754) 570 1 570 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total GIL Alastor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E 395 1 395 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II 490 1 490 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 230 1 230 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 מקלדות? Price Units Total Logitech Keyboard + Opt…
-
- 16 תגובות
- 989 צפיות
-
-
למסך 19 אינץ' להרצת המשחקים העכשוויים הכי חזקים, השקט לא קריטי. לגבי מערכת הפעלה, האם מומלץ להתקין ויסטה או להישאר עם XP?
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אשמח לשמוע דעות... לא מבחינת ביצועים כי זה בהתאם למפרט. אני מתכוון אמינות ושירות.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מעוניין לייבא מחשב.. ומחפש המלצה מאנשים שרכשו בצורה זו המון תודה לעוזרים (:
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני לא יודי מה צריך לרשום לפי החוקים אבל אני ירשום לכם מה אני רוצה אז בקיצור... אני חייל ואני קונה לבד את המחשב ואני רוצה להשקיע בין 1900-2100 שיהיה מחשב טוב למשחקים אם אפשר תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין שני המודלים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761905 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734314 מה שחשוב הוא בעיקר זמן הסוללה, אבל גם הביצועים. על פניו נראה ש-1005HA כולל בלוטוס וWIFI בתקן N, מה שאין במחשב השני, ולמרות זאת מחירם הוא אותו הדבר (יכול להיות שההבדל העיקרי הוא מסך מט אצל 1001PX ומבריק אצל 1005HA?). בכל אופן, על מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-