ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה כללית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, FEAR 3, COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
צריך עזרה בבניית מפרט זול לשימוש ביתי סביר , אינטרנט בעיקר , קצת מוזיקה סרטים וכו'.
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחר אהיה באילת ואני מעוניין לקנות מחשב שיתאים לי ללימודים באוניברסיטה (ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, מוזיקה וזהו) אני מתלבט בין שני דגמים של HP https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12512,11620 אשמח לדעת מה עדיף ביניהם ואף חוות דעת אישיות שלכם במידה ויש לכם הצעה אלטרנטיבית אשמח גם לשמוע תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אופצייה לרכוש את המחשב בקנדה בזמן הקרוב מאוד. אם קנדה, אז 1000$ בערך. * מטרות המחשב? פיתוח, אינטרנט, סרטים, פוטושופ, לימודים. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? עדיף FHD לפחות. חשוב הצבעים. * משקל רצוי? משקל לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף יותר מ 4 שעות של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך חיצוני דיגיטאלי. USB3, ומאוד עדיף rj45. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD, אפשר להסתדר עם 128G אבל עדיף יותר. * כונן אופטי? בזבוז מקום, עדיף שלא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?אם יש במחיר סביר זה יתרון משמעותי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא יזיק אבל חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב עד כ3000 ש"ח שישמש ללימודים ועבודה משרדית. גודל המסך הרצוי הוא באיזור ה15" משקל זה קצת פחות משנה זמן סוללה של כ4 שעות עדיף שיהיה לו HDMI ובלוטות כונני CD/BLUERAY זה פחות משמעותי אבל יהיה מעולה אם יהיה לו. לגבי מערכת הפעלה אני רוצה מחשב שכולל מערכת ווינדוס בתוכו. והעדפה לHP אבל לא מחייב. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב לפינת מחשב בבית, בעיקר לשימוש באינטרנט ואופיס, ושימוש מעט כבד יותר. ראיתי את המפרט הזה של מחשב משומש בן בערך 3 שנים, האם הוא מתאים לצרכים שלי? במידה וכן כמה הוא שווה? מעבר לזה הוא כולל שני מאווררים 3000RPM מקדימה ומאחורה וכולל מארז ג'נרי, אשמח לתשובה. מעבד Q8300 2.5ghz זכרונות 8GB ddr2 800mhz של hynix2 כרטיסי מסך 5770 sapphire (שני כרטיסים) ספק כוח של thermaltech toughpower 650W לוח אם asus p5q pro turbo כונן קשיח 320Gb של seagate ועוד כונן של SAMSUNG של 80GB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני אמור לקנות את המחשב בימים הקרובים ולאחר שימוש נרחב בפורום זה בערך המפרט הסופי! יש לציין שקנייה תתבצע רק מ-ksp לכן התאימו עצמכם לשם תודה! מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 …
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד, בעיקר למטרה של העברת מידע (USB 3) וצפייה ב-HD, עם חיבור לטלויזיה. אני רוצה מעבד i5, וחשבתי לשדרג אותו. הבעיה שאני מתקשה להבין באיזה רכיבים שווה להשקיע, ובמה אני לא ממש אשתמש. רציתי לשאול לגבי: כונן קשיח, זכרון, המעבד וכרטיס מסך. כונן קשיח לאיזה שימוש כדאי לקנות כונן 7200? האם זה משפר משמעותית את הביצועים? אולי עדיף לקנות SSD 5400 באותה מידה? זיכרון ה- 4GB הסטנדרטי מספיק? או שיש טעם להוסיף בתקווה שזה יגרום למערכת הפעלה להיתקע לעיתים יותר רחוקות? מעבד מה שבאמת בלבל אותי יותר מהכל זה שקראתי פה בפורום שמישהי כתבה בתגובה ל-3 המלצות שכללו מעבד i5: "הייתי מעדיפה דווקא מחשב עם מעבד מהדור החדש..." שאלה ראשונה איך אני יכול בכלל לבדוק אם המעבד הוא …
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן כולם, שבת שלום אני יודע שהמפרט "חונק", אך המחשב הוא לעבודה משרדית נטו, בלי שום קשר למשחקים, אלא Word\אינטרנט (אבל שיהיה מהיר, לאלפיקציות האלו)... אני מעדיף שהחנות תיהיה KSP. - צריך שיהיה צורב דיוידי ומסך LCD (כבר חשבתי על משהו, L1752T 17'' LCD 8ms DVI). אפשר , לשים כ.מסך מובנה - כי ממש המחשב לא מיועד למשחקים, אולי ל mario או משהו -- איך זה? -- אם זה כל כך חשוב, אפשר לחרוג ב100-200 ש"ח לא יותר, העיקר שיספיק לצרכים הנ"ל. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב כאשר יש לי כבר מעבד I5-6600 ולוח אם GA-H170M-D3H. המחשב לאינטרנט ואופיס אולי טיפה משחקים. מתחבר למסך 23". יש לי גם כרטיס מסך 4850 (האם כדאי לי לחבר אותו?) ויש גם כונן קשיח SSD. אז למעשה אני צריך את שאר החלקים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה כדאי עד 1000-1200. עדיף מחנות בחיפה או הקריות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא כאלו עם בקשות מוגזמות, בעיקר CSGO, COD ו- BF. מעוניין לשחק במשחקים ברזולציה של 1080p עם הגדרות גבוהות. ב- CSGO מעוניין לקבל 200+ FPS ובשאר 60+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
:hi: :hi: שלום חברה מה נישמע ברצוני לקנות מחשב על שמיועד לעבודה בפוטושופ ורינדורים ותהיתי האם יש צורך בכרטיס מסך היי אנד או ניתן להסתפק במשהו פשוט ועד כמה זה משפיע על הביצועים ועל בסיס שאלה זו מה התפריט הכי טוב שניתן לבנות ב10000 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם? זה מפרט למשחקים.. ואיך הביצועים של המעבד לעומת ה p4 2.4 במשחקים?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מעבד: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache E6300- לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard זכרונות: 1GB Twinmos DDR2 667 כרטיס מסך: LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX מארז+ספק כוח: COMPUCASE CI-6A19 BLACK + HEC-400TRT 400W 20/24PIN איך הוא נראה לכם? מספיק חזק?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, כבר בתחילת השבוע. התקציב, כמו שמופיע בנדון הינו כ- 5000 ש"ח, ניתן לשחק אבל לא יותר מידי. עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. רזולוציה עיקרית: 1024X768 לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... אודה לכל העזרה!! הכנתי כמה נתונים שלדעתי חשובים במפרט, ניתן לראות כאן: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://www.planetnana.co.il/tasraf2/Report.htm תגובות.. עלה 6,300 אני יודע שהוא שווה איזה 700 שקל פחות אבל ככה ההורים שלי רוצים
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המפרט מיועד לרוב למשחקים כולל מסך WS אממ וזהו בעקרון התקציב הוא 7K תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אבל שיהיה של אינטל(לא AMD!)... רק הקופסא אם אפשר... כולל צורב dvd והרד דיסק 120 גיגה ואם אפשר אז שמפרט יבנה בחנות אמינה כמו זיגזג ולא בחנויות שקר כלשהם כמו ksp... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ..! רוצה להזמין את המחשב כבר מחר אבל נראה אם אני יקבל תגובות בכלל היום המחשב ישמש לעריכת סרטים ומשחקים (1950 pro ) יספיק ביותר .. אהבתי את המארז סגיטה רק אני לא יודע איזה ספק לבחור בשבילו אז צריך עזרה גם בזה.. כמו כן אני לא יודע על מה להחליט.או AMD 5200 לפחות או אינטל .. ***לא עושה OC וכנראה גם לא יעשה ** אז הכי עדיף לי מהחנות סקאי פי סי . תודה רבה רבה מראש וסליחה על החפירה
-
- 6 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום וברכה מבקש המלצה למחשב נייד למטרת עבודה משרדית פשוטה מהבית וגלישה באינטרנט לא מתכוון לקחת אותו איתי, ישאר רק בבית חשוב שיהיה מהיר אמין ולטווח ארוך מעבד I5 8GB זיכרון SSD 15.6 ללא מערכת הפעלה תקציב סביב 2500-3000 ש"ח (לא יותר) הסתכלתי על שלושה דגמים Dell Vostro HP ProBook Lenovo ThinkPad E15 אשמח להכוון יותר ספציפי לדגם שמשתלם עבורי תודה מראש לעוזרים! ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי ב- 5 שנים הקרובות תקציב עד 5,000 ש"ח ( עדיף פחות ) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה בענן, עריכה סרטים ביתית * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט ( אני מבין שמאט מאפשר לראות גם באור יום בצורה טובה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ- 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר אבל לא על חשבון משקל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר לרשת כבל רשת וכן למסך חיצוני, מעבר לכך יציאות סטנדרטיות * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול מהירות 7200 * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נד…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכיר ksp ו- noacomp אבל הם לא מספיקים לי. אני רוצה לעשות השוואה יותר מקיפה. מישהו מכיר אתר טוב (מהארץ)?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב למשחקים כבדים ולתוכנות אולפניות וגרפיות תקציב 25000 שקל אה ולא כלל מסך ומערכת המסך שיש לי הוא של SAMSUNG 931BF והמערכת היא PANASONIC 3500Wכלל סאב ויכול להיות שאני קונה מוניטורים
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, עד לפני שבועיים שירתתי בתפקיד לוחם בעורב גולני. לפני שבועיים קרעתי את הרצועה הצולבת בברך שמאל במהלך אימון, ואי לכך אהיה בבית כשנה על מנת לשקם את הברך. רוב החברים שלי בצבא במשך השבוע, לכן תקוותי היחידה לשרוף את הזמן היא משחקי רשת. אני צריך מפרט בתקציב של 4000 שקל לא כולל כרטיס מסך (אני קונה 8800GTS יד שניה). שני דברים חשובים לי: שיהיה מבוסס קונרו ושיהיה מוצלח לאוברקלוקינג. השימוש העיקרי הוא, כאמור, משחקים. תודה מראש לכולם...
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-