עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, מכרה שלי מחפשת מחשב חדש לרגל לימודיה (הומניסטיים לגמרי - פסיכולוגיה-מנהל עסקים) ומבקרת באילת בסופ"ש, ורוצה לנצל את זה לרכישת מחשב. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כאמור - לימודים, עבודה משרדית נטו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מאט, לא חובה. 13-14". * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? "13-14 * משקל רצוי? הכי קל שאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב, כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה, עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה איזה, אפילו 320 יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגדול אני צריך מחשב לעבודה רגילה, לא משחקים, אופיס ואינטרנט. הדגש הוא על משקל ולא לעבור את ה "14. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by efee123,

שלום אני סטודנט ואני צריך מחשב נייד לצורכי כתיבת עבודות סרטים וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה לי מערכת win 7. המסך חייב להיות מט. זמן סוללה בסביבות ה-5 שעות. וכמובן נייד- כלומר 13.3 אינצ'- יותר קטן מזה זה קטן מאוד.. אין חשיבות לכרטיס מסך. לגבי זיכרון אני חושב ש-2G יספיקו לא? כמובן שעדיף יותר... לגבי המחיר אפשר לחרוג עד 3000 ש"ח אבל כמה שפחות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. השילובים הבאים מתוכננים לעבוד עם סטיק אחד של 512MB המחיר צריך להיות 1000 שקל או פחות CPU INTEL Price Celeron 2400 Mhz (533Mhz, 256KB cache) 450 M.BOARDS for INTEL ABIT Price IS7-V2 (intel 848) 330 VGA CARDS PINE Price XFX MX4000 128MB 240 או CPU AMD Price Sempron 2800 550 1 550 M.BOARDS for AMD ABIT Price NF7-M + GF4ob 460 1 460 אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yoni27cohen,

מה דעתכם על הדגם הזה? ובכלל האם DELL יותר טובה מ HP ו SAMSUNG. האם זה נכון ש90 אחוז מהרכיבים של HP לא מיוצרים על ידם לעומת הSAMSUNG? אני צריכה לפטופ למטרות עבודות עיצוב מול פוטושופ וגם תוכנות תלת-מימד התקציב שלי הוא - 5K אשמח לתגובות והמלצות תודה :-*

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי. אני מתחיל להרכיב מפרט מחשב. יש לי מסך, מקלדת, עכבר, כרטיס מסך, ספק כוח ו- HDD. אני רוצה שזה יהיה קומפקטי (עדיין תומך כרטיס מסך נפרד עד 28 ס"מ) מבוסס AMD RYZEN 3600. טוב למשחקים ופיתוח תוכנה. כרגע הגעתי למפרט: AMD RYZEN 3600 מארז NZXT H200i. (יש אלטרנטיבה טובה יותר בגדלים האלו?) זכרון Corsair Vengeance LPX 16GB בלוח אני מאוד מבולבל. אני לא רואה אפשרויות בכלל ב MINI ITX. מה דעתכם?

7. אם אפשר לקבל מפרטים מומלצים אודה לכם חג שמח

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Posford,

מחפש מיני לפטופ עד 1800 ש"ח - הבנתי שהמחשבים הבסיסיים הם בסביבות ה- 1,500 ש"ח. היעוד של המחשב : גלישה באינטרנט, כתיבת עבודות (Ofiice), שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט Youtube, Facebook, צפייה נאותה באתרי פלאש וכו'... חשוב שיהיה במחשב 2GB זכרון פנימי, מעבד אינטל, HD כמה שיותר גדול ואפשרי במסגרת המחיר. ומחשב כמה שיותר חזק ואפשרי במחיר הזה, חשוב שיהיה מחשב של חברה מוכרת, ואשמח להמלצות על חנויות באזור הדרום איפה ניתן ומומלץ לרכוש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by barsese,

מה דעתכם על המשחב הבא: HP Compaq 6730S C2D T5870(2.0) 15.4 2G\250 2.49K V-B 3Y http://www.hp.com/cgi-bin/pf-new.cgi?IN=http%3A%2F%2Fh10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-89315-89315-3687778-3770750.html הדגם הא ku358ea יש לי הצעה של 4200 שקל עם אחריות ל3 שנים איסוף מהבית (לא שנה)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by טל,

הרכבתי מפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201927202 - Intel - i3-6100 Skylake Dual core CPU - 3.7 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 47W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 525/514 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-HD3 - Gigabyte - LGA 1151 - 2x up to 32 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - 2x PCIe x1 - PCI - M.2 - 6x SATA - 6x USB3.0 - 6x USB2.0 - mATX (24.4x17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 322/316 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB2-8-PC - HyperX - 8GB DDR4 2133Mhz With new PC Only - PC4-17000 CL14 - 1.2V - 288Pin - HyperX F…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by בלוסטון,

מ ksp Sempron™ 2800+ (Socket AM2 לוח אם M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון 1GB TwinMOS דיסק קשיח 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב DVD LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) מארז HJA-7610 MIDI 500W Max Black מקלדת+עכבר Logitech Keyboard + Optical Mouse SET מערכת הפעלה MS WINDOWS XP Home (With New Computer Only כל זה ב -2755 שקל!! אז איך המפרט??... אני יודע המעבד לא משהו אבל אין מה לעשות זה התקציבב.... קיצררר זה שווה את ה- 2755 שקל!! עריכה: צריכים לשים לב שזה עם XP מקלדת ועכבר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני צריך עוד מחשב נייד בתקציב הנ"ל שישמש אותי למטרות צפיה בסרטים באיכות HD ללא קרטועים, יישומי אופיס. חשבתי על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=16934 ב3450 ש"ח. חשוב לי הרכבה איכותית, אחריות טובה וארוכה וכדאי שלא יתחמם יתר המידה, סוללה וכו פחות חשוב לי וכן משקל לא רלוונטי. האם לדעתכם מדובר במפרט משתלם ? כבר השתגעתי מרוב הדגמים הקיימים תודה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בסטיקי הכוונה ל:תמיכה בזכרון: עד 2GB DDR-II 533/667MHz. ערוץ כפול (Dual Channel). 945GM תמיכה במעבדים: Core 2 Duo (Merom), Core Duo, Core Solo ו-Celeron M 4xx. FSB: 533/667MHz. גרפיקה: Graphic Media Accelerator 950. תוצאת 3DMark2005 1024x768x32bpp כ-500 נקודות עם מעבד Core Duo. היא שהתמיכה של הCHIP היא ל2GIGA באופן כללי, או 2GIGA לסטיק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הקרובה. התקציב שלי הוא כאמור 4-5K כולל מסך וציוד הקפי. המחשב מיועד לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. עיצוב לא חשוב, ושיהיה יחסית שקט (לא קריטי). אשמח גם לקבל הצעות עם התאמה לחנות שבה אוכל להזמין מחשב זה. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן לכל תותחי הניידים!!! בעוד מספר שבועות אני קונה טלוויזיה חדשה שככל הנרא תהיה 42'-47' FULL HD והיא מייועדת רק לסרטים 720P ו 1080P. אז החלטתי לקנות נייד שיקרין אותם וכמו כן לנצל אותו לטובת לימודים. עד עכשיו ראיתי רק דגם אחד לצערי, שיש לו נתונים מרשימים במחיר טוב והוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1263&CatCode=315 מה שאני באמת רוצה זה חיבור HDMI וגם SPDIF ואם יש עוד מחשבים אם צורב BLU-RAY במחיר הזה אז אני אשמח לקבל הצעות. בכל מקרה תודה מראש על שיתוף הפעולה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SHIPIDYdoo,

חיפשתי ממחשב בתקציב עד 2000 ש"ח מקסימום מסך 15.6" שיתאים לצרכים בסיסיים (אינטרנט, מוזיקה, סרטים DVDRIP, ומשחקים בסיסיים מאוד כמו קונטר לדוגמה) מחר זה סופי אני קונה מחשב נייד חדש זה הנייד הכי טוב שהצלחתי למצוא בטווח של עד 2000 ש"ח http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7020 הוא יתאים לצרכים שלי נכון? אם למישהו יש המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח מקסימום בלי חריגה שלדעתו זה מחשב יותר טוב ממה שהבאתי אני אשמח אם לא יהיו תגובות כניראה זה מה שאני אקנה מחר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחר לאח שלי מחשב - אני קונה מהחנות KSP אז אני מעדיף שתעזרו לי להרכיב מפרט באתר שלהם. אני מאוד מקווה שבתקציב הזה אפשר יהיה להריץ את כל המשחקים היום, מסך 19. כמה הערות: דיסק קשיח של 160 יספיק לו. לא צריך ציוד היקפי. אני מעדיף שבלוח אם יהיו מובנים כרטיס קול וכרטיס רשת לא נעשה למחשב OC אין העדפה לאינטל או AMD, אני מאוד רוצה שנוציא את המקסימום שאפשר מהתקציב הזה שוב, אני קונה בKSP אז יהיה הרבה יותר נוח אם תעזרו לי להרכיב באתר שלהם. תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tkjbi,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3800 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 35% משחקים ותוכנות הורדה 35% אינטרנט 30%סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 21 אינצ מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך שהמחשב הי…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מפרט טכני: מעבד INTEL Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz Hyper-Threading לוח ראשי ASUS P4S800 - D DDR400\AGPx8\8xUSB\5xPCI\FSB800MHz Hyper-Threading\Dual channel DDR\2xSerial ATA זיכרון512MB במהירות (DUAL CHANNEL DDR 400MHZ) כרטיס מסך לבחירה NVIDIA GEFORCE FX5200 128MB DDR TV OUT יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלויזיה או ATI RADEON 9200 128MB DDR+TV OUT+ DVI כולל יציאת DVI למסכי LCD יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלויזיה דיסק קשיח MAXTOR \ WESTERN DIGITAL 80GB 7200 כונן תקליטורים CD X52 כונן Floppy 1.44 כרטיס קול 6 ערוצים AD1980 6-channe (S\PDIF מאפשר חיבור דיגטלי למערכת קולנוע ביתי 5.1) כרטיס רשת: 10/100 הכנה לאינטרנט המהיר מארז מפואר (USBx2) מלפנים MIDI ATX P4 2-FAN …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by מריה,

שלום ראיתי את הכונן שאני מעוניינת בו EVO 840 120 GB השאלה שלי מזה ? [h=1]Retail[/h] לדוגמא פה ?http://www.logicpc.co.il/Product/120gb-samsung-840-mz-7te120bw-25-ssd---retail-7mm איפה כדאי לקנות את המוצר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Burkey,

שלום, אשמח לקבל רעיונות למפרטים עבור מחשב שמעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'), מיועד לבצע חישובים בתוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, וגם קצת תכנות. כמובן שהמחשב צריך להתמודד בכבוד עם אודיו ווידאו, אבל אני מניח שזה סטנדרט היום. מבחינת משחקים, לא הרבה, ואם כן, בדר"כ Football Manager ו/או FIFA. . מה התקציב המקסימאלי? לצערי לא גבוה - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה הכרחי, בעד 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יחד עם חישובים כגון קבצי אקסל גדולים וכו', מולטימדיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, י…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. הרכבתי את המפרט הבא עם חריגה של 100 ש"ח (שדורשת טיפול ) *לא מצאתי לוח אם שתומך בדיסק SATAII זה קריטי?? ואני מקובע על הכרטיס מסך והייתי שמח להכניס כרטיס קול פשוט, דבר שהתקציב לא ממש מאפשר. המחשב יוזמן בקרוב ואני מבקש את עצותיכם בבקשה !! תודה ;D

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום , אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 4.5k לצורכי עבודה ,גלישה וoffice . מסך : גדול , יותר מ 14. חברה: רצוי נייד שעובד טוב , מותג פחות חשוב. משקל: עד 3 קילו. אני חושב ש4.5 זה סכום מוגזם [ לפחות לצורכי גלישה בלבד] , אז עדיף שתלכו בכיוון של 3.0 (אלה אם כן יש משהו ממש חשוב). תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לוח+מעבד+זיכרון+HDD לשימוש כHTPC. שקט חשוב, לא מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב. יורכבו במארז antec nsk2480. יצורף כרטיס מסך קיים ati hd4550. יצורך כרטיס pvr 150 mce. יותקן win 7. לשימוש להקלטה ועריכה. נדרשת גם מקלדת אלחוטית קטנה שתתאים לסלון. אפשרי לחרוג מ-1500 לצורך העניין. אודה לעזרתכם. נדב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. בגלל שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בתחום המחשבים, הידע שלי שואף ל-0 בתחום, אשמח להמלצות שלכם * מטרות המחשב? מטרת המחשב היא עבודה מחוץ לבית (אני עובד בשטח, חול ואבק), שימוש של אינטרנט, אופיס והקרנת סרטים * גודל המסך? שאיפה למסך קטן, ואם הבנתי נכון מט יהיה יותר טוב לצרכים שלי (בגלל השמש) * רזולוציית המסך? לשיקולכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הרגילים.. USB, HDMI, VGA וכו.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יותר חשוב לי שיהיה זיכרון חזק ואמין ללא תקלות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים