עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות\סרטים, דברים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by NeWMe,

שלום זאת ההודעה הראשונה שלי הייתי מעוניין להתייעץ בכם לגבי המפרט הבא CPU : INTEL 2.4GHZ 800FSB MotherBoard : ALBATRON PX845PEV - 800 SPECIAL Memory : MUSHKIN BLUE 256MB DDR 400MHZ 3200 Hard Disk : WD 80GB 8M ATA 133 7200 RPM DVD :LITE ON DVD 16X48 Floppy drive : 1.44MB Case :3R SYSTEM AIR METAL SILVER 480 Watt Video Card : GIGACUBE 9600 PRO LITE 128MB Audio Card : PCI 4 CHANELS Lan Card : 3COM ON BOARD עלות: 3983 מי שרוצה את הלינק שיתן לי הודעה פרטית רק מי שמבין בבקשה להגיב כך שאוכל לגבש דעה סופית.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by XINA,

שלום רכשתי נייד והתחדשתי לפני חודש אני משאיר אותו דלוק בלילה להורדה באימיול, ואני סוגר את המכסה, כשאני פותח את המכסה בבוקר, המחשב עדיין דולק ועובד רגיל, אבל המסך הוא ככה שחור כזה, המסך דולק ומגיב לפתיחה אבל יש תמונה שחורה, אני מצליח להחזיר את המחשב לקדמותו רק אחרי שאני מנתק את הסוללה ומחזיר אותו נב יש לי וויסטה למישהו יש רעיון??

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  4. שלום לכל המומחחים, אני כבר אובד עצות, כל התקדמות הטכנולוגיה ומגוון המפרטים שאפשר ליצור כבר יאשו אותי, אשמח אם תוכלו לעזור להבין מה הכי מתאים לי לא רק בהיבט התקציב,התקציב שצויין בנושא זה מה שהיה נראה לי נכון להוציא על מחשב חדש לאו דווקא מה שאני מוכן להשקיע, על כן אשמח שתבנו ע"פ תקציב זה אם זאת ארצה לשמוע הסתייגיות לגבי תקציב בהיבטים של עלות מול תועלת בהתאם לצרכים. אז קצת על הצרכים שלי: אני מעוניין להצטייד במחשב שאוכל להריץ עליו תוכנות תיב"ם (עוד לא סגור על תוכנה ספציפית אך אחת מבין ה3: solid edge. solidworks, inventor ) לצורך העמקת הידע והשליטה בתוכנה וגם חלטורות (אם יזדמן כפריילנסר), ולכן אין צורך במחשב בומבסטי "לפרנסה" אבל עם זאת אני מחפש מחשב שידע להריץ את התוכנה להריץ …

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  5. שלום לכולם, הרבה שנים שלא רכשתי חומרה חדשה (צבא, טיול, לימודים...) והגיע גם זמני להתחדש בלפטופ חדש דנדש! התקציב שלי הוא 2000-3000 שקל (למקרים מיוחדים ייתכנו אולי גם חריגות קטנות). כשהדבר הכי חשוב לי הוא התמורה למחיר. כלומר, המחשב שייתן לי הכי הרבה ביחס למחירו, בטווח הנתון כמובן. אני סטודנט למדעי המחשב ולכן חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ תוכניות חזקות במהירות סבירה ומעלה, שהמסך לא יעוור אותי כי אני אצטרך אותו לשעות רבות מאוד של תכנות בשנים הקרובות (ולכן גם שלא יהיה קטן מדי! אני חושב ש14 אינץ' זה המינימום שלי פה...), שיוכל להחזיק יום לימודים שלם (מבחינת בטריה). משחקים וכדומה פחות חשוב, אבל כיוון ואני עוסק גם קצת בתחום גרפי, שיהיה משהו סביר מבחינת הכרטיס מסך, מכיוון והמחשב יש…

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  6. Started by Ronthekig12,

1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ואם ישאר אז ישאר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : BFBC2 Crysis 2 Medal of honor (ומתי שBF3 יצא ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

7. Started by alm0g,

התקציב : עד 27 גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג צריך את המחשב רק למשחקים ... עם מקלדת ועכבר פשוטים ( 200 כל אחד ) תודהה

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  8. שלום לכולם כרגע יש לי מערכת מיושנת בת 6, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7,000 אפשר במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומעט עריכת ווידאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות למותגים ידועים. מבחינת מסך אני חושב שעדיף t220 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ה…

• 12 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by ran1809,

במחשב הקודם שלי היה מוצג לי במד הסוללה כמה זמן נשאר באחוזים וכמה זמן נשאר בשעות ודקות, כרגע קניתי מחב של HP ומוצג לי רק באחוזים איך ניתן להציג גם את הזמן? תודה רן

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by guy1976,

היי אני בונה מחשב לסלון הנה המפרט: Core i5 2300 GIGABYTE H67N-USB3-B3 Scythe BIG Shuriken CPU Cooler 4GB Kingston WD Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III nVidia GT520 Thermaltake Element Q יש לי מספר שאלות חשוב לי שהמחשב יהיה סופר שקט (סלון) ואמין, הכרטיס מסך זה למשחקים 1. האם המארז טוב למעבד i5 + כרטיס מסך 2. האם לחסוך 200 שקל וללכת על i3 2100 (זה מחשב סלון בעיקר משחקים + סרטים) 3. המלצות על כרטיס מסך בסביבות 300 ש"ח? תודה

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב 3000 ש"ח - המחשב הוא מחשב לצרכים משרדיים ( איטרנט , אופיס וכו' ) שיריץ ווינדוס Vista . אין לי צורך בהארד דיסק גדול 250 גיגה יספיק . אין צורך בציוד היקפי אבל אני כן צריך שירכיבו את המחשב בחנות . לדעתי גם כרטיס מסך על הלוח אם יספיק לצרכים שלי ולכן עדיף להשקיע בזכרונות ובמעבד - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ! כמו כן אני צריך חנות באזור תל אביב אז אם אפשר תבנו לי בבקשה את המפרט מהחנות שאתם ממליצים לקנות ממנה את המחשב . תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by hananmori12,

שלום, יש לי חבר שנמצא כרגע בסין, הוא רוצה לקנות שם מחשב נייד חזק ואין לו מושג על מה כדאי ללכת, הוא מחפש לקנות מחשב אולטרה דק וחזק מבחינת מעבד וכרטיס מסך, * מטרות המחשב: צפיה בסרטים, משחקים * גודל המסך: לא משנה כל כך * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן סוללה סביר - כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD של יותר מ100GB לפחות * כונן CD/DVD: כן * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מבקש מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודות בתלת מימד (בעיקר זיבראש, מאיה ופוטושופ). מידי פעם גם למשחקים. התקציב: 4500 שקלים. מעדיף להתקרב ל4000 יכול לעלות קצת מעל ל5000. מבקש שהמפרט יהיה מIQPC מה כבר יש לי ולא צריך: מספר דיסקים קשיחים כ. מסך GTX460 כרטיס קול soudblaster Xfi extreme מספר מאווררים 120מ"מ של TT ןשל noctua מה אני מבקש: מעבד Sandy 2600K המארז יהיה ה antec p183 זכרון 8GB בשני סטיקים -- מתוכנן שדרוג ל16 בעתיד או כבר עכשיו אם ניתן במסגרת התקציב למרות שאני מתכנן OC אשמח להתחשבות בחלקים שקטים יחסית. בין אם מאווררים לקירור המעבד ובין אם בספק הכח (כרגע יש לי ENERMAX MODU82+ 525W שאני מרוצה מרמת השקט שלו) אם שירור תקציב נוסף יעזור אז ניתן לוו…

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  14. רציתי לשאול מה כדאי וכמה שאלות: 1.האם הפרשים בביצועים בין I5 וI7 הם גדולים?..בסופו של דבר ל7 יש 4 ליבות בדר"כ מציעים גם יותר זכרון פנימי...ההאם שווה את ההשקעה (יקנה בחול הפרשים באזור ה 200$) 2.יש לי שני דגמים שכרגע נראים טוב(לא יקנה בהכרח בחנות המוזכרת) http://www.amazon.com/HP-Pavilion-dv6-3052nr-15-6-Inch-Entertainment/dp/B003Y73P44/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1287235461&sr=1-1 http://www.amazon.com/HP-Pavilion-dv7-4190us-17-3-Inch-Laptop/dp/B00400ORPU/ref=pd_sxp_grid_i_1_0 מה עדיף? שווה את ההפרשים בניהם? שימושים: כללי,תיכנות אתרים,סטודנט ובעיקר שיחזיק לאורך זמן

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by yellow acid,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1200 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הקלדה בוורד, זהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפ…

16. או שאולי כבר יצא ואיני יודע עליו ?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by User_Name,

ערב מצויין לכולם! אני מחפש מחשב נייד עבור סטודנטית. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ברשת האוניברסיטה וכמובן אופיס ואולי פה ושם תוכנות פשוטות לסטטיסטיקה. הדרישות מהמחשב: - מסך 13.3, כדי שהמחשב יהיה באזור ה2 קילו. - זמן סוללה ארוך ככל הניתן, עדיפות לסוללת 6 תאים. - אין צורך בכרטיס מסך יעודי, סתם זולל חשמל ואין בזה שימוש. טווח המחירים הוא בין 3500 ל4000 שקל. עדיפות עצומה לחנויות באזור חיפה. כמו כן ברשותי מערכת הפעלה מקורית שאני מעדיף להתקין, לכן אם אפשר לרכוש ללא מערכת הפעלה - מה טוב. שני מועדמים אפשריים שמצאתי של LG: לשניהם כרטיס יעודי של NVIDIA אבל סוללת 6 תאים. ‎E310-M.CP8BE ‎R380-A.APB1E T4200 2.0GHz מועמד אפשרי של HP: HP ProBook 4310S VQ482EA יש לו כרטיס…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by sebassch,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 שקל המחשב צריך להיות עם חיי סוללה סבירים + ובעל יכולה להריץ משחקים כבדים מאוד על איכות גבוהה ראיתי את המחשב הזה בנתיים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3408 אבל אני מחכה להצעות נוספות ואולי יותר טובות תודה לכל העוזרים אני חייב שזה יהיה כמה שיותר מהר כי די דחוף לי לקנות בזמן הקרוב תודה..

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  19. כשהוא מחובר עובד רגיל ומצויין אבל כשלא , הוודיאו מתנגן בקרטועים כזה.. תודה

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  20. היי חברים, המחשב הזקן החליט שהוא עושה בעיות ואנחנו נוטשים אותו לטובת אחד צעיר. אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב "חזק, מהיר, ושישרוד כמה שנים טובות", כהגדרת הקונים... חשבתי לכיוון של מעבדי i3 או i5. הסתכלתי באתר של KSP וראיתי שכל המחשבים(הזולים) באים ללא צורב, מה הסיבה? . ושאלה קטנה - עד כמה קריטי יהיה ההבדל בין ספק/קירור/מארז ג'נריים למותגים??? אז בגדול זה הכיוון: - מעבד טוב וחזק(i3/i5). - זיכרון מספק (4/8GB). - צורב מינימאלי. - שיהיה שקט (חשוב). - שיהיה מצוייד בחיבורים קידמיים. - אין צורך ברטיס מסך. - אין צורך בציוד הקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150. …

21. מה דעתכם על המפרט הבא? ASUS דגם מכונה F82Q מעבד Intel Core 2 Duo T6400 מהירות 2.0GHz/800MHz זיכרון מטמון 2MB 2 Cache זיכרון נפח (2048MB (800MHZ קיבולת זיכרון מקסימלית 4GB איחסון גודל דיסק 250GB מהירות דיסק 5400rpm כוננים CDRW/DVD Combo No DVD/RW Yes מסך סוג WXGA Built In-Camera 1.3M Pixels גודל "14 (1366x768 ) תקשורת מודם 56K לא כרטיס רשת 10/100/1000Mbps Bluetooth No Wireless 802.11b/g Yes יציאות 8in1 Card Reader Yes Microphone/Headphone Jack Yes HDMI Yes USB 3XUSB 2.0 RJ-45 Yes IEEE 1394 FireWire No VGA Yes Fingerprint reader No מערכת הפעלה מערכת הפעלה Windows Vista Business אחריות ושירות משך האחריות שנתיים משקל: 2.4 ק"ג http://www.ypc.co.il/…

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  22. היי חבר'ה, ידידה שלי רוצה מחשב חייתי שיוכל להריץ רינדורים, MAYA ו-SOLID, עריכת סרטים לעיצוב תעשייתי. קונה בארה"ב. שגם יוכל להריץ משחקים (אבל פחות עקרוני). רצוי מסך מט שלא יהיה השתקפויות. זמן סוללה רצוי לפחות 5 שעות. מה הולך היום בשוק? על מה להתמקד? משהו אמין וחזק, איכות בניה טובה.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by yotamavi,

שלום לכולם, היה לי את הטאבלט החדש של ASUS, הטרנספורמר פריים (מכשיר מצויין מלבד באגים מעטים) מכרתי אותו לטובת הטבאלט החדש של ASUS שעומד לצאת, אבל פתאום אני חושב ללכת דווקא לכיוון Ultrabook למרות הנוחות והכיף מהשילוב של אנדרואיד ומסך מגע עם מקלדת נשלפת. הייתי שמח להמלצה לנייד מומלץ בתקציב הנ"ל. להלן טופס מפורט: *מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי FHD * גודל המסך 13-14' * משקל רצוי - כמה שפחות כיאה לאולטרבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח- 320G *העדפות - מעבד i5, מחשב שנחשב נאה ודק. דגמים שנתקלתי בהם- U46E , UX21E תודה רבה,

24. קודם כל ברצוני לתקן דיעה די רווחת כאן ש AMD 64 לא כל כך מתאים לעריכת מוזיקה... טוב,זה עומד על לא מדויק ללא נכון ועל אלה אפשר אולי להתווכח. אני חבר בפורום של אקט מוסיקלי http://www.act.co.il/ למי שמכיר ,יש שם פורום שמתעסק בעיקר בעריכת סאונד עם מחשב ויש אנשים מאוד מיקצועיים שדי ממליצים על ה A64 בטח שלא גורעים ממנו לעומת P4 מאוד מומלץ להירשם למי שהנ"ל נוגע לו. (למי ששואל את עצמו מה אני עושה כאן אז פשוט אוכלוסית ה-64 שם די דלילה ובכלל כאן אפשר כבר נוכחתי פשוט לטוס עם מבול התגובות לקבל כיוונים וגם אפילו לגבש דיעה ולהגיע להחלטות די מהר) בכל מיקרה די גיבשתי דיעה כמובן בעזרתכם ובימיוחד בעזרת RATZABI שכתב : שעדיף מעבד עם 64 ביט ישן מאשר מעבד עם 32 ביט ישן, כי לפי דעתי עד שה-64 בי…

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  25. אינטרנט וגרפיקה ,פעמיים משחקים פשוט צורב דיוידי ,כרטיס מסך, ועוד .מארז עיצוב יפה בשביל ידידה שלי גם עכבר מקלדת בלי אלחוטי

• 13 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.