ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
יש מקום לשינוי? לדעתי לא - אבל אשמח לשמוע דעתכם. מטרות משחקים + עריכה גרפית! תקציב עד 8,000. Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX, יחידות 1 ¤1599 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1632 GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3, יחידות 1 ¤1189 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1728 Antec P190B Aluminium 1200W(650W + 550W) Black ATX Case , יחידות 1 ¤1199 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=256 Connect3D ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1450 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1685 צורב ASUS DRW-22B1LT x22 LightScribe SATA, יחידות 1 ¤170 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=888 G.…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן המפרט: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זיכרון פנימי: 2X512MB + KINGSTON 2GB = 3GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT (1024 MB) דיסק קשיח: WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (232 GB, IDE) ספק כוח ומארז ג'נריים כפי שאתם רואים, מדובר במחשב די ישן. בכל זאת, האם אוכל לקבל עליו משהו? אולי אפילו על חלקים ממנו? מה אתם אומרים? למרות שהמחשב ברשותי כבר כמה שנים טובות, הוא עדיין מציג ביצועים טובים למדיי ועובד כמו ביום קנייתו. לא זכורות לי אי אלו בעיות איתו ואני לא חושב שתהיה איתו בעיה גם בשנים הקרובות. יש טעם לפרסם אותו? ואיפה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות מחשב נייד והתברר לי שקרוב משפחה מגיע מהולד בשבוע הבא האם כדאי לקנות את המחשב שם למישהו יש המלצה בנושא תודה מראש חזי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר שבעזרה המקצועית של חברי הפורום, רכשתי מחשב מוצלח מאוד לילד, כעת אני מחפש להחליף את הנייד שלי במחשב נייח לחדר שינה - בגלל שאופי העבודה שלי מחייב שימוש במסך גדול יותר מ 15 אינטש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים (קל מאוד), עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? אולי מעבד…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לגימר בסכום של 5360 מקסימום רצוי מחנות של KSP ואם אפשר אז 1G זיכרון תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200/300 שקלים אם זה משהו שבאמת לא כדאי לוותר עליו (דיל או חומרה שתעשה הבדל משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gw2/wow /swtor /bf3 לא במקביל אבל בעיקר ""משחקים מבוססי cpu"" -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה אולפנית של אודיו ובעתיד התעסקות בסיסית עם עריכת וידאו ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ׳ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במפרט מחשב ומסך, עדיפות למסך 22", אבל עם רזלוציה רגילה ולא FULL HD כי זה מיותר ומכביד במשחקים. אפשר לחרוג עד 200 שח במקרה הצורך. השימושים סטנדרטים למחשב בייתי, משחקים(כבדים, לא בהכרח על הגדרות גבוהות, ולכן גם מעדיף שהמסך יהיה ברזלוציה רגילה), סרטים, אינטרנט וכו'.. אין צורך בשאר ציוד הקפי מעבר למסך. לא מתוכנן OC. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר אני חייל זה גם כך מעבר לתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחקים עריכה גרפית ותיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe master collcton תדיר, Visual Studio 2012 מידי פעםן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis,bf3,call of duty... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד זה והוא בעל 2GB זכרון (לא רשום לי בEVEREST איזה דגם בדיוק) אני רוצה להרחיב ל4GB (בפועל יהיה 3.25) אבל אני לא יודע איזה דגם לקנות.. מה שאני יודע שצריך 2 של 2GB ואם אפשר קישור למוכר בEBAY זה יהיה נהדר! תודה רבה והמשך יום טוב (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]5540[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5539[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5541[/ATTACH] [TABLE=width: 774] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מחשב[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right]MSI[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]דגם[/TD] [TD=align: right]GT683DX[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מעבד[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right]Intel® Core™ i7-2670QM Processor 2.20GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]מסך[/TD] [TD=align: right]"15.6 1920x1080 LED[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מצלמה[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right]יש[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך לפחות 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק GTA על לאפטופ 6930G של ACER, אך לפעמים עקב העובדה שהלחצנים של התזוזה נמצאים בצד שמאל אני לוחץ בטעות על הלחצן השמאלי של העכבר המובנה של המחשב(SYNAPTICS משהו נראה לי) רציתי לדעת, יש לי אפשרות לבטלו בצורה כלשהיא? מערכת ההפעלה היא WIN7 בילד 7201, כל הדרייברים מותקנים פיקס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב אשר ממוקם בעמדת עבודה בסלון אך לשמוש מאד בסיסי של אבי שצריך מסך גדול , היה לי נסיון רע מאד עם נייד של לנובו ולכן אני רוצה לעבור למחשב נייח אך שקט . תודה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה ו outlook ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבין ש-17" זה יותר מדי ,אז 15.4 או 15.6 . שימוש לאינטרנט ,סרטים לצפייה בנייד עצמו באיכות טובה, מעט עריכת תמונות וסרטים בתיים (פוטושופ ,אלמנטס -ברמה חובבנית ), משחקים פשוטים בלבד. הוא לא מיועד לניידות גבוהה: בעיקר שינויי מקום בבית, לעיתים עבודה בבית אחר. יש מצב להתגמש במחיר (אם קריטי ). אני לא מתמצא בתחום וראיתי מלא דגמים ,חטפתי כאב ראש מכל השפע ... למטרות שדרוג עתידי (אולי ):רצוי תמיכה ב-full hd - hdmi . יהיה ניתן לשדרג את הצורב בעתיד ל-blueray ? ראיתי מחשב מחוץ לטווח המחיר שלי שאולי יהיה ניתן להשיג במחיר היעד שלי אבל זה בכלל לא בטוח אז אני מעוניין בהצעות גם לדגמים אחרים במחיר המבוקש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לעריכת מוזיקה וקצת למשחקים, אני לא מתכנן OC ובבקשה לא לכלול כרטיס קול שאותו אני אקנה בנפרד. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד כמה שיותר זול שיעשה עבודה נאמנה בגלישה/ צפייה בסרטים/ הפעלת שחמט ברשת. לא חייב עם מערכת הפעלה. חשוב שיהיה שקט ויתחמם כמה שפחות. חייב מסך 15.6 לפחות, אם יותר גדול אז מה טוב. חשוב לי גם שהכיסוי יהיה חזק/עמיד עד כמה שניתן בטווח מחירים הזה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, נשרף לי הלוח אם שהיה ישן גם ככה ולכן אני אשדרג גם את המעבד ואת הזכרונות.. התקציב הוא מינימליסטי, זאת אומרת 300 שקל למעבד ועוד 300 לוח אם, הציעו לי בחנות אחת אינטל g2020 2.9ghz ב325 ובחנות אחרת הציעו לי אינטל g860 3ghz גם ב 320.. בשתי החנויות. הציעו לי אותו לוח אם של אסוס p8h61 r2 וזכרונות 2 גיגה בייט טרנסקנד , האם הרכיבים האלה טובים? האם זו ההמלצה הכי טובה למחיר הזה ?תודה רבה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל חוות דעת? האם הייתם עושים משהו אחר בתקציב הזה +- ? מיועד בעיקר לשימוש ביתי ותכנות. וגם רוצה שיריץ משחקי מחשב. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 10000. אני צריך כוח עיבוד גדול כי אני מקודד סרטים ונמאס לי מהזחילה המטורפת של amd 2500. אני רוצה להשתמש במחשב גם למשחקים אבל זה פחות חשוב לי. בנוסף אני צריך הארד דיסק לא רק גדול אלא גם אחד יציב שלא יפול לי מהר כמו זה שיש לי עכשיו WD 250... עכשיו, אני לא צריך מסך, כרטיס קול, עכבר, מקלדת וכו. זה מה שאני בניתי, אשמח לשמוע את דעתכם: № Code Product Price Quant. Summ 0 8406 Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 672.00 ¤ 1 672 ¤ 1 8918 Gigabyte GA-965P-DS4 Intel 965P LGA775 Motherboard 1161.00 ¤ 1 1161 ¤ 2 8717 Gigabyte Radeon X1800XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2010.00 ¤ 1 2010 ¤ 3 8956 Intel Core2 Duo 2.4G…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני עוזר לחבר סטודנט להרכיב מפרט למחשב ב-3000 ש"ח, כולל מסך. מה הוא צריך: מחשב לשימושים כלליים (הרבה אופיס/אינטרנט). בשנה הקרובה (ורק בה) הוא גם ישתמש בתוכנות זוללות זכרון כמו Matlab או גרפיות כמו Solidworks. מאחר ואלו שתי תוכנות כבדות אני מניח שאין מנוס מלהתחשב בהן, אע"פ שהן לא השימוש העיקרי, וזה לצרכי לימודים ולא לצרכי פרנסה. מניסיון שלי, לפטופ עם ויסטה ו-Nvidia 8400GS מריץ סוליד לא רע, ולכן אני לא חושב שיש טעם להשקיע בכרטיס מסך ייעודי. כמובן שצריך 4GB זכרון (לא נכנס לענין מערכות הפעלה). מה הוא לא צריך: הוא לא מעוניין לצפות בתכני HD, לא מעוניין לשחק. צריך מפרט של הכל (אפשר לוותר על מקלדת/עכבר לכל היותר), וצריך גם מסך. לטעמי אפשר פאנל TN (אלא אם ה 2209W איכשהו בנס נ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב רצוי : 4GB ראם QUAD CORE ומארז הכי מכוער מצדי העיקר שיהיה קר. אם אפשר שתרכיבו את המפרט ב TMS תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לבית שמיועד לשימוש בסיסי של גלישה באינטרנט ואופיס. בהתבסס על המפרט המומלץ למחשב ביתי מתקדם יצרתי את המפרט הבא ואשמח לשמוע את חוות דעתכם. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110M-PLUS D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24F1MT DVD±RW x24 Black Sata OEM 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 300W …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח לפידבק על המפרט הבא למחשב נייח למטרות של פיתוח תוכנה ו- AI. הסבר כללי על הצרכים: - שימוש עיקרי: פיתוח תוכנה סטנדרטי ועבודה משרדית. לא לגיימינג. בהמשך גם AI. - בעתיד - עבודה עם AI (לדוגמה LLM כמו ChatGPT שרץ על המחשב). ידרוש כרטיס מסך כמו 4090 RTX. חלק מהעבודה תתבצע על ה- GPU וחלק על המעבד עם ה- RAM הרגיל. - דגשים: אמינות זה חשוב, במיוחד הדיסק. מחשב שקט זה טוב. - מערכת הפעלה: לינוקס (אובונטו) - אין צורך ב- overclock של שום רכיב רכיבים ספציפיים: - מעבד: לא ראיתי הבדל גדול במהירות בין i5 13600 למעבדים יותר חזקים, מלבד מספר ה- threads, אז נראה שהמעבד הזה מספיק. - זיכרון: 128GB, עם עדיפות לאופציה …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 שקלים. אני חייב שהמסך יהיה 15.4 או 15.6 אינץ' חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות. אפשר שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-