ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי. אני נוסע השבוע לתאילנד ואני מתכוון לקנות מחשב חדש. האם כדאי לי לקנות חלקים בבנקוק? האם המחיר שם ישתלם? האם אפשר לסמוך על אמינות הרכיבים? האם יש אחריות כלל עולמית למוצרים של אינטל, ג'יגה בייט, ספייר, אסוס וכו'? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש''ח חריגה 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון cs go minecraft 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא אין לי ssd צריך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windos 10 home 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לתכנות, בניית אתרים וגרפיקה (Photoshop, Flash, Visual Studio 2010) אני מחפש מסך גדול 15"+, מעבד חזק ומספיק זכרון להריץ את שלושת התוכניות הנ"ל במקביל. חשבתי משהו מבוסס I3 ו4GB זכרון. כמיטב ידעתי -לתוכנות הגרפיקה החדשות יש תמיכה בהאצת חומרה לכן יש גם צורך בכרטיס מסך שהתוכנות ינצלו (האם הIntel GMA יספיק ?). אין חשיבות לניידות של המחשב שרוב הזמן ישב בבית ליד שקע חשמל זמין. אין צורך במערכת הפעלה ואין העדפה לחברה כלשהי אך העדיף מחשב ללא יותר מידי תוכנות "זבל" מותקנות מראש. כמובן אשמח לשלם כמה שפחות אך בגדול התקציב בסביבות ה3-3.5K. בתודה מראש, מייק.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500¤ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל להגיע לכיוון ה 6000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין גמישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית/עריכת וידיאו מתקדמת, עבודה במקביל על התוכנות הנ"ל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד & פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא! 4. האם יש …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים יקרים אני מוכר את הסוני 4 פרו שלי אני רוצה להביא מחשב גייצינג עד 2700 יש חייה כזאת? אני לא מבין בזנ בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סבא וסבתא שלי צריכים מחשב - לבדוק אימיילים , להתקשר בסקייפ לילדים בחו"ל, לראות סרט פה ושם כשהנכדים באים. מה כדאי לקנות ? נייח או נייד ? (כרגע יש נייח פנטיום 2 - כבר לא סוחב) יש רעיונות למחשב ספציפי? מכירים דברים שיעזרו להם כאנשים מבוגרים להסתדר בקלות עם המחשב?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד ללימודים, ככה שעדיפות למסך 12.1 או 13 חובה שיהיה קל ובעל מסך מעולה שניתן לקרוא ממנו טקסט (במקום להדפיס ולחסל יער) בעל זמן סוללה גדול מצד שני שיאפשר לי לשדר לטלויזיה סרטי HD עדיפות ל 1080P (יש לי פיתרון היום ל 720P, אני חושב על העתיד) תקציב בסביבות ה 4000-4500 עדיפות לגבול התחתון. תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מפרט פשוט ללא מסך. המחשב יעבוד על לינוקס ורוב הזמן לא יהיה מחובר למסך. אין צורך ברמקולים, כרטיס מסך חזק או מעבר ל512 מגה ddr. אין לי העדפות לשום חברה כל עוד היא נורמלית ועומדת בתקציב. בתודה מראש עופר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה באופן תמידי, חיבור hdmi, לטלוויזית full hd. נפח לפחות של Wi-fi ,250gb. ללא מערכת הפעלה מותקנת אין צורך בהפעלת משחקים, המחשב לצורך צפייה בסרטים וניגון שירים - דרך הטלויזיה, תוכנת windows media center. אין לי תקציב, כי אני לא מכיר את טווח המחירים, איזה מחשב/מפרט אתם מציעים? תודה לעונים (;
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetland.to?poid=2000099418&src=MAKX&cm_mmc=Affiliates-_-Linkshare&siteID=lw9MynSeamY-K5ncfIGkr855Mjhmlt81Ww&siteID=lw9MynSeamY-GGgEo2t_mxY_z4NgDO9HyA יכולים להביא לי אותו מחול.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה יותר טוב ראדאון 9800 פרו 128 מגבייט ו128 ביט או ראדאון 9600 אקס טי 256 מגבייט ו256 ביט ואם אפשר אז את הבאנצ'רים של כל אחד מהכרטיסי מסך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם dv5282ea עכשיו ראיתי שדגם אחר (dv8371ea) מאותה סדרה (dv5000) מגיע עם 2 דיסקים קשיחים רציתי לדעת אם יש מצב להוסיף עוד דיסק גם אצלי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא מתכוונת למסיבות רשת. שמעתי שיש לוחות אם דואליים כאלו. ??? אני חושבת שהכוונה לשני מעבדים.. אני מקווה שתעזרו לי פה להרכיב מחשב (בתקציב לא מוגבל) שיהיה חזק ויציב ויכול לשאת תוכנות לא קלות. תודה וחג שמח!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם ועורך וידאו וברשותי מחשב intel core cpu e6700 2.66ghz עם 2giga זיכרון. ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא מהיר והוא עושה את העבודה מעולה. יש לי הזדמנות לשדרג לchip החדש של intel ה - QX9770, כמעט בחינם, וקראתי עליו ביקורות טובות. שאלתי היא מה תהיה ההשפעה של הCHIP, האם המחשב יהיה הרבה יותר מהיר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו P3-800MHZ ASUS CUV4X 256MB SDR 133MHZ חברה אין לי מושג LEADTEK G4 4200TI 128MB DDR :-\ ATX MIDI TOWER WD 40GB 5400 RPM CREATIVE 2.1ישן ולא עובד טוב יש לי 1000 אני חושב שאני יכול לבקש מההורים עוד 300 גג ואני לא ממש יודע איפה הבעיה של המחשב שלי לחבר שלי למשל יש AMD 1600 לוחGIGABYTE RAM:256MB DDR 266MHZ G4 MMX 400 וכל מישחק שאני מביא אליו עובד חלק כמו תחת של תינוק אצלי UT2003 מקרטע על 1024*786 במדיום אני חושב שהבעיה העיקרית היא במעבד אני אשמח אם תוכלו ליעץ לי מלהחליף ולמה...וכחו בחשבון שאין לי שמץ איך להרקיב אז גם צריך לשלם על ההרכבה... תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטי FHD, עריכת מסמכי אופיס. (אם יש אפשרות שיהיה מספיק חזק להריץ את Counter Strike החדש). * גודל המסך? 14-13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אך גם 4 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. USB 3.0זיכרון מסך? 6-8 GB * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD 256 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף Windows 8 מתלבט בין אלה : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21249&cf=zap http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21096&cf=zap http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21565&cf=zap
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ועבודה עם תוכנות עריכת סאונד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר cubase באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה: 1680X1050, אינץ: 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים! נשרף לי לאחרונה סלוט ראם בלוח אם (Gigabyte B85M-D2V) ואני עם מעבד i7-4770k (אופציה לoc). יש תכנון לקנות מחשב חדש יותר חזק בשנה שנתיים הקרובות. אך בינתיים אני מתלבט אם להחליף פשוט את הלוח אם, ללוח מסדרה z ככה שגם אוכל לעשות oc ולהגיע לביצועים חזקים יותר של המעבד, או מצד שני להחליף כבר באנדל (לוח,מעבד,זכרונות) וכמובן שגם קירור בכל מקרה אצטרך להחליף. אם להחליף רק לוח חשבתי להחליף לasus z87-k ואם להחליף באנדל אז אשמח להמלצה(תקציב של בערך 1k).. תודה לעוזרים! המפרט שלי (הלוח הוא ddr3 אם אני משדרג זה ללוח ddr4).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד לשימושים בסיסיים , אינטרנט אופיס וכדו(מיועד למורה). חשוב שיהיה נוח לנשיאה, ונוח לשימוש משרדי. מסך לפחות 15 אינץ. חשוב גם שהמקלדת תיהיה מקלדת מלאה, עם המספרים בצד ימין. תקציב 2500 עם אפשרות לחריגה. אשמח אם תוכלו גם להמליץ לי על חנות אמינה שאוכל לרכוש ממנה. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב בעיקר מיועד לגראפיקה ותוכנות רינדור/לא משחקים. חשוב שיהיה קל, מסך קטן גג 15 וחשוב לי שיראו טוב במסך גם באור יום שמתי לב לכניסתו של המעבד I7 החדש ואני שוקל לקחת אותו מחשבים חזקים שראיתי עד כה DELL 1557 ASUS G51J-A1 HP dv6t איך הDELL XPS? אשמח להתייעצות אתכם והשוואות ואולי דגמים נוספים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים 23" 1080p BF4 עכשיו מה שיש לי זה מחשב שמריץ את כל המשחקים החדשים על low HD4870 512RAM Phenom II X4 940 3.5ghz (OC 4GB RAM קיצר שווה לי לשדרג את המחשב ? דוגרי המעבד שלי די חזק נראלי... אם אני קונה את הכרטיס מסך הזה מהמומלצים של החודש http://plonter.com/detail.tmpl?sku=NC-G560102E52AG כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מגיע עם המעבד הזה: Intel® Core i5-450M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache)with Turbo Boost up to 2.66 GHz ויש אפשרות לשדרג ב 100 דולר למעבד הזה: Intel® Core i5-520M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.93GHz מה שאני רוצה לדעת מה ההבדל המהותי בינהם? והאם כדאי לשדרג או שזה לא כך קריטי ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניתן לחרוג עד 3k אבל לנסות לחסוך. ולמרות שהנטייה במפרטים שאתם נותנים היא מעבדים של amd הייתי מעדיף מעבד של אינטל. בלי ציוד הקפי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-